ON TOP OF EXACT ADVISIE SOLUTIONS BUSINESS SOLUTION EXPERTS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ON TOP OF EXACT ADVISIE SOLUTIONS BUSINESS SOLUTION EXPERTS"

Transcriptie

1 ON TOP OF EXACT ADVISIE SOLUTIONS BUSINESS SOLUTION EXPERTS

2

3 ON TOP OF EXACT ADVISIE SOLUTIONS BUSINESS SOLUTION EXPERTS

4 KOPPEL ELKE WEBSHOP MET EXACT ONLINE EN EXACT GLOBE De Webshop Connector koppelt webshops aan Exact Online of Exact Globe. Beslis zelf welke processen u wilt verbinden en ervaar de voordelen van een volledige integratie met vrijwel elk e-commerce platform. GESCHIKT VOOR ELKE WEBSHOP EN E-COMMERCE PLATFORM De Webshop Connector werkt samen met e-commerce software als Magento, Prestashop, Shopware en WooCommerce (Wordpress). Maar de connector is ook eenvoudig geschikt te maken voor andere e-commerce platformen. COMPLEET, FLEXIBEL EN ALTIJD UP-TO-DATE Orders, klanten, prijzen, producten, voorraden, boekingen de Webshop Connector is de meest complete, up-to-date en flexibele koppeling voor e-commerce en online retail en maakt gebruik van de nieuwste technieken. Eigenaars van webshops profiteren met de Webshop Connector van centraal beheer, real time overzicht, minder fouten, minder administratieve handelingen en vooral tijdwinst. Zo kunt u zich bezighouden met het belangrijkste: succesvol online ondernemen en tevreden klanten. VERKRIJGBAAR IN DRIE VARIANTEN Standard (Exact Online Boekhouden) Advanced (Exact Online Handel) Ultimate (kies zelf de onderdelen voor tweerichtingscommunicatie met Exact Online of Exact Globe) Een eenvoudige, zelf te installeren wizard is alleen voor gebruikers van Exact Online. Voor een koppeling met Exact Globe vraagt u een offerte aan. UITBREIDINGEN MET HANDIGE MODULES Bovenop de Webshop Connector zijn een aantal handige, extra modules verkrijgbaar voor afletteren, afbeeldingen beheer, artikelrelaties (cross- en upselling) en order- en factuurhistorie.

5 HOE WERKT HET? De Webshop Connector Ultimate biedt unieke tweerichtingscommunicatie waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kracht van beide systemen. U kiest zelf welk programma leidend is voor bijvoorbeeld facturatie. Als webshopeigenaar die een Exact administratie wil koppelen, kunt u ervoor kiezen dat de facturatie gewoon in de webshop blijft, waarna de weborder als verkoopboeking in Exact wordt geboekt. Een Exacter die zijn startende of bestaande webshop wil koppelen, hoeft ook geen aanpassingen te doen aan zijn orderafhandeling. De weborder komt namelijk binnen als verkooporder waarna de afhandeling in Exact gebeurt. Net zoals alle andere verkopen via de andere verkoopkanalen. WEBSHOP CONNECTOR VOOR EXACT ONLINE: KIES DE KOPPE- LING DIE BIJ U PAST Standard & Advanced voor Boekhouden en Handel Voor Exact Online Boekhouden en Exact Online Handel werkt de Webshop Connector met een eenvoudige wizard: de Standard of de Advanced-variant. Zo kunt u Exact met uw e-commerce omgeving koppelen. Ultimate voor meer flexibiliteit Voor meer flexibiliteit en vrijheid biedt de Ultimate Edition uitkomst: daarmee bepaalt u zelf wat én hoe u uitwisselt. De Ultimate Edition biedt standaard zoveel functionaliteit dat maatwerk of een plug-in niet nodig is. Onze experts richten de koppeling in zoals u dat wenst en bieden maximale zekerheid. Alle connecties worden proactief gemonitord en onderhouden. Met de fail-safe garantie gaat de uitwisseling altijd goed, ook als de shop tijdelijk uit de lucht is. De koppeling synchroniseert actuele klantgegevens, beheert productgegevens en verzorgt een accurate uitwisseling met uw administratie. Tevens worden verkooporders geïmporteerd wat resulteert in een actueel voorraadoverzicht. Aanvullende module Voor Exact Online is een handige module verkrijgbaar voor afletteren. Met de Afletter Module automatiseert u de administratieve afhandeling van één of meerdere Payment Service Providers.

6 WEBSHOP CONNECTOR VOOR EXACT GLOBE: KIES DE KOPPE- LING DIE BIJ U PAST De Webshop Connector voor Exact Globe biedt maximale vrijheid in het koppelen tussen Exact Globe en vrijwel elk e-commerce platform. Standaard biedt deze zoveel functionaliteit dat een plug-in of maatwerk meestal niet nodig is. De koppeling wordt ingericht zoals u dat wilt: bepaal dus zelf wat en hoe u uitwisselt tussen Exact Globe en platforms als Magento, Prestashop, WooCommerce of Shopware. Realtime synchronisatie zorgt ervoor dat Exact Globe en uw webshop altijd actuele data bevatten. Omdat de Webshop Connector door Exact gecertificeerd is, is de veiligheid en betrouwbaarheid van uw gegevens gewaarborgd. AANVULLENDE MODULES Voor Exact Globe zijn enkele handige en nuttige modules verkrijgbaar. Picture Module Onderhoud uw artikelbestand in Globe met afbeeldingen en koppel deze met de webshop. Artikelrelatie Module Selecteer en beheer verwante, cross-sell en up-sell artikelen en promoot uw producten. Order- en factuurhistorie Module (Magento) Toon alle orders en facturen van klanten binnen de accountpagina in Magento. Bepaal zelf welke onderdelen u wilt uitwisselen en hoe: Klanten en klantgroepen Contactpersonen Adressen Verkoopboekingen of -orders of facturen Voorraad (berekend zoals u dat wilt) Artikelen (simpel, configurabel, gegroepeerd, gebundelde, downloadbare en virtual) Afletter Module Automatiseer de administratieve afhandeling van één of meerdere Payment Service Providers.

7 onder andere de volgende zaken vast: Afletteren in Exact Online en Exact Globe kan eenvoudig en snel met de Afletter Module van Advisie. Deze automatiseert de administratieve afhandeling van het boeken van één of meerdere betaalbestanden. Met de Afletter Module is het niet meer nodig om handmatig online betalingen uit te zoeken en te boeken. Alle Payment Services Providers (PSP s) worden ondersteund: importeer de PSP-betaalbatch in de Afletter Module en de verdere afwikkeling gaat volledig automatisch. ONTDEK DE VOORDELEN Meteen betalingen boeken zonder uitzoekwerk Werkt zowel met Exact Online als Exact Globe Ondersteunt alle grote Payment Service Providers (PSP) Bespaart tijd Minder fouten door handmatige handelingen PSP PROVISIE In het profiel van uw PSP s staan alle details over de afspraken die zijn gemaakt over de provisie. Binnen de Afletter Module legt u Wijze van berekening provisie Uitgelezen digitale specificatie Provisiebedrag per batch Provisiebedrag per betaling Provisiepercentage per batch Provisiepercentage per betaling Afzonderlijk gefactureerd En verder Of de provisie automatisch geboekt moet worden Welk memoriaal dagboek er gebruikt moet worden voor het maken van de boeking Of u een controle op klanten wenst uit te voeren. A.d.h.v. kenmerken in de betalingsspecificatie identificeert u eerst de klant, daarna de openstaande post De tussenrekening waarop u de van uw PSP ontvangen batchbetaling boekt De rekening waarop u de provisie (fee) van de PSP wenst te boeken De betaalconditie die in de boeking wordt gebruikt (creditcard, ideal etc.)

8 HOE WERKT HET? De Afletter Module is geschikt voor Exact Online en Exact Globe en is geschikt voor alle PSP s (Payment Service Providers) in Nederland en België. Het afletteren binnen Exact Online en Exact Globe werkt hetzelfde. Afletter Module voor Exact Online De Afletter Module werkt met alle Exact Online abonnementen met behulp van een handige wizard. De Afletter Module is ook te gebruiken in combinatie met Exact Globe. De Afletter Module voor Exact Globe is niet zelf te installeren met de wizard maar zal door een van onze consultants op uw server worden geïnstalleerd. PAYMENT SERVICE PROVIDERS (PSP) U kunt vrijwel alle PSP-betalingen afletteren met de Afletter Module binnen Exact Online en Exact Globe. De Afletter Module ondersteunt de meestgebruikte PSP s die hiernaast zijn genoemd. Niet alle PSP s zijn gelijkwaardig aangezien elke partij een unieke verdienmodel en achtergrond heeft. Deze profileren zich in de basis als een Payment Service Provider in Nederland en/of België, waarbij elk bedrijf zijn eigen meerwaarde kan bieden, zoals een PIN-oplossing en/of Warehouse Management. De Afletter Module ondersteunt de volgende PSP s Staat uw PSP er niet bij, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Adyen Afterpay Airplus AMEX BASICCSV Buckaroo Cex DocData EMS Ingenico (voormalig Ogone) ING- ideal Mollie Multisafepay Omnikassa Pay.nl Paypal Sisow Targetpay WIS Collect

9 BUILDER CLICK, CONNECT, CONTROL: ALTIJD TOEGANG TOT EXACT Met Portal Builder biedt u via websites, webshops of een portal toegang tot uw Exact software. Zo regelen klanten, consumenten, leveranciers, relaties en andere stakeholders zélf zaken met uw organisatie en bent u én uw netwerk altijd en overal up-todate. Portal Builder biedt toegang tot gegevens in Exact en maakt zo diverse toepassingen mogelijk op elk denkbaar gebied: Customer Relationship Management (CRM), Human Resource Management (HRM), Service & Support, projectmanagement, sales, offerte-/ orderinvoer, rapportages en documenten. Het werkt als standalone toepassing voor een eigen portaal of integreert naadloos met bestaande content management systemen (CMS) en platformen (Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, Umbraco, DotNetNuke, WooCommerce, Prestashop, Shopware etc.). INTEGREER EXACT VIA PORTAL BUILDER MET Inzage in dossiers Opvragen documenten (facturen, pakbonnen) Afwikkelen service, support, garantie etc. (bv. RMA of retouren) Aanmaken en/of inzage orders, facturen, offertes etc. Aanmaken aanvraagformulieren Aanmaken registratieformulieren (nieuwe klant, contactformulier, klachtregistratie) Aanmaken inschrijfformulieren/aanmeldingsformulieren Verlof-, verzuim-, urenregistratie Online sollicitatieprocedure ONTDEK DE VOORDELEN Werkt met websites, webshops en bestaande portalen d.m.v. widgets Gebruiksvriendelijke functionaliteit voor alle gebruikers Ondersteuning in 29 talen Online samenwerken met stakeholders in uw netwerk Besparing op customer service Geen extra gebruikers nodig in Exact Gegarandeerde veiligheid van data en (persoons)gegevens

10 Integratie met huisstijl en bestaande content van de huidige website of webshop Voldoet aan de vereisten van Europese regelgeving op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) CRËEER UW EIGEN SERVICEPOR- TAAL: TOEPASSINGEN VOOR EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY ENTERPRISE customer relationship management (crm) service management en support human relationship management (hrm) project management sales/order/factuur financieel/cash flow TOEPASSINGEN VOOR EXACT ONLINE customer relationship management (crm) service management/support project management sales/factuur/order financieel/cash flow Met Portal Builder biedt u relevante informatie via webformulieren aan op een website, webshop of intranet. De Exact koppeling geeft stakeholders (bijvoorbeeld medewerkers, klanten en relaties) toegang tot voor hen relevante informatie uit Exact. U bepaalt dus zelf wie u toegang geeft tot welke informatie en dankzij de integratie met uw Exact-omgeving zijn gegevens altijd up-to-date. 24/7 OVERZICHT MET PORTAL BUILDER Doordat u Portal Builder op elk device kunt raadplegen, heeft u als gebruiker altijd en overal inzicht in de bedrijfsgegevens. Daarnaast geeft u externen 24/7 toegang tot bijvoorbeeld de opvolging van de door hen ingediende supportvragen, geplande consultancydagen of retouraanvragen van goederen, lang nadat de klantenservice is gesloten. Zo heeft u meer tevreden klanten. HOE WERKT PORTAL BUILDER MET MIJN CMS? Portal Builder is widget-based en daardoor CMS-onafhankelijk. Het kan gebruikt worden met vrijwel alle webapplicaties (webshop, portaal, website of andere toepassing) die via een browser kunnen worden benaderd. De widgets respecteren de bestaande huisstijl. Volledige integratie met het huidige webdesign garandeert een vertrouwde gebruikservaring.

11 ZELF BEPALEN WELKE INFOR- MATIE U DEELT U kiest zelf welke entiteiten en gegevens uit Exact u in het webformulier wilt tonen binnen de website, webshop, portaal of intranet. Bepaal zelf of u alleen informatie uit Exact wilt tonen of ook de mogelijkheid wil bieden om door de klant ingevulde velden gevalideerd in Exact te importeren. Denk hierbij aan een RMA-formulier dat op de achtergrond een serviceverzoek of RMA-order in Exact genereert voor de verdere opvolging. Klanten kunnen alle mutaties, notities en gekoppelde documenten blijven monitoren via de website of webshop. KOSTEN BESPAREN MET PORTAL BUILDER Doordat klanten de opvolging van hun melding kunnen inzien, zullen zij minder zaken per telefoon en regelen. Dit bespaart natuurlijk direct op de bedrijfskosten. PORTAL BUILDER ONDER- STEUNT VRIJWEL ELK CMS Magento, Wordpress, Drupal, Joomla, Typo3, Umbraco, Esuite, DotNetNuke EDITOOL De Advisie EDI tool zorgt voor een efficiënte en betrouwbare digitale informatie uitwisseling tussen u en uw zakenpartners zoals klanten, leveranciers, opdrachtgevers en overheidsinstanties. OFFERTE TOOL De Offerte Tool combineert de kracht van Exact Globe en Microsoft Word. In een handomdraai worden offertes gemaakt in Exact Globe omgezet naar Word. Daarmee maakt u snel en eenvoudig een offerte op maat in uw eigen huisstijl. DASHBOARD SOLUTION Houdt grip op uw logistieke processen door inzage in o.a. omloopsnelheid, voorraadverloop en omzet. Met het interactieve Logistiek Dashboard analyseert u realtime informatie vanuit diverse invalshoeken, inclusief alle onderliggende details en documenten.

12 STORNO MODULE De Stornomodule helpt u bij het verwerken van SEPA stornoposten. Incasseert uw organisatie openstaande posten en verstuurt u meer dan incasso s per maand? Dan heeft de introductie van SEPA een behoorlijke impact gehad. Er moeten diverse extra gegevens worden vastgelegd op debiteur niveau en u moet incasso informatie gaan uitwisselen in andere bestandsformaten. DOCUMENT PREVIEW Dankzij Document Preview is alle benodigde informatie in één oogopslag aanwezig. U bekijkt de inhoud van documenten en bijlagen direct vanuit Exact Synergy verzoeken en documenten. MERGE & MAIL SOLUTION Deze applicatie voegt originele inkoopfacturen samen in volgorde van betalingsadvies en merged deze samen tot één PDF-document: een uitdraai van alle facturen die gerelateerd zijn aan een betaalbatch. PROCUREMENT SOLUTION Krijg grip op uw contractbeheer, inkoopproces en digitale afhandeling van inkoopfacturen in één geïntegreerde oplossing! Het vooraf vastleggen van alle contractafspraken voorkomt vergeten prolongaties en geeft inzicht in lange termijn verplichtingen. CREDITSAFE CONNECTOR Integreer de Creditsafe database in Exact Globe en krijg inzicht in bedrijfs- en kredietinformatie van ruim 120 miljoen bedrijven wereldwijd: een veilige manier van zakendoen. ADVISIE CLOUD De Advisie Cloud is een online totaaloplossing van advies, software, implementatie en onderhoud van software. Vanaf elk device heeft u geen omkijken meer naar het technisch beheer van uw applicaties, back-ups en updates. U kunt gebruikers op elk moment op- en afschalen. CUSTOM SOLUTIONS Advisie heeft een eigen afdeling Development en ontwikkelt zowel compleet nieuwe oplossingen als aanpassingen op bestaande Exactsoftware. Denk bijvoorbeeld

13 aan een extra invoerscherm, een koppeling met een andere applicatie of de import/export van gegevens: van analyse tot oplevering, met behoud van uw investering. Er zijn verschillende mogelijkheden: Klantspecifiek maatwerk Generiek maatwerk en add-ons op Exact Globe Generiek maatwerk en add-ons op Exact Synergy Generiek maatwerk en add-ons op Exact Online

14

15

16 NIEUWSGIERIG NAAR ONZE OPLOSSINGEN? Bezoek onze speciale pagina met al onze oplossingen on top of Exact: Van digitale ambitie naar resultaat... Eemnes (hoofdkantoor) Eikenlaan 12A 3755 CP EEMNES +31 (0) Eindhoven Luchthavenweg 59-II 5657 EA EINDHOVEN +31 (0) Breda Westbroek ZW BREDA +31 (0)

ADVISIE SOLUTIONS ON TOP OF EXACT E-COMMERCE BUSINESS SOLUTION EXPERTS

ADVISIE SOLUTIONS ON TOP OF EXACT E-COMMERCE BUSINESS SOLUTION EXPERTS ADVISIE SOLUTIONS ON TOP OF EXACT E-COMMERCE BUSINESS SOLUTION EXPERTS WAAR STA JE IN DE SUPPLY CHAIN? UPGRADE JE E-COMMERCE Advisie helpt je graag om je positie in de keten te bepalen en de volgende

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

KLAAR VOOR DE TOEKOMST KLAAR VOOR DE TOEKOMST met Advisie totaaloplossingen voor het onderwijs Maak het verschil: gebruik de technieken van morgen vandáág nog! VOORDELEN ADVISIE TOTAALOPLOSSING Het automatiseren van de financiële-

Nadere informatie

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN GROEI DOOR ONTZORGEN VAN MEER NIEUWE KLANTEN. Mark de Waard, Advisie DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN

Nadere informatie

SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN VOOR DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING BUSINESS SOLUTION EXPERTS

SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN VOOR DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING BUSINESS SOLUTION EXPERTS SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN VOOR DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING BUSINESS SOLUTION EXPERTS Voor de grootste sector in Nederland biedt Advisie ondernemers één oplossing voor de automatisering van de hele administratie:

Nadere informatie

Webshop Connector Intakeformulier

Webshop Connector Intakeformulier De Webshop Connector is de ideale koppeling voor Exact Globe en Magento. Zonder handmatige handelingen worden de gegevens uitgewisseld, waardoor je fouten voorkomt en tijd bespaart. Bepaal zelf wat én

Nadere informatie

MEER GROEI DOOR SUCCESVOLLE E-FULFILMENT

MEER GROEI DOOR SUCCESVOLLE E-FULFILMENT MEER GROEI DOOR SUCCESVOLLE E-FULFILMENT met Advisie Solutions on top of Exact De wereld van groothandel, distributie, productie en e-commerce verandert door digitalisering in snel tempo. Niet alleen

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Handleiding conversie Davilex naar Exact Online

Handleiding conversie Davilex naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. BTW de grondslagen worden niet geconverteerd, de mutaties worden geboekt

Nadere informatie

Het integratieplatform voor e-commerce en erp

Het integratieplatform voor e-commerce en erp 1 Het integratieplatform voor e-commerce en erp 2 Wat is Conneqt? Conneqt is een gestandaardiseerd en bewezen koppelingsplatform voor e-commerce en erp. Het platform voorziet in een (near)real-time synchronisatie

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Handleiding conversie SnelStart naar Exact Online

Handleiding conversie SnelStart naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. BTW-grondslagen worden niet geconverteerd,

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

PRODUCTSHEET ADVISIE STARTER PACKAGE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG/GDPR)

PRODUCTSHEET ADVISIE STARTER PACKAGE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG/GDPR) PRODUCTSHEET ADVISIE STARTER PACKAGE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG/GDPR) Eén totaaloplossing om te voldoen aan uw registerverplichtingen Algemene Verordening Gegevensbescherming Om u te

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN 2012 GAC Business Solutions De Scheper 307 5688 HP Oirschot +31 (0)499 58 28 28 info@gac.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 3 2 Wat

Nadere informatie

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel documenten en bijlages van de financiële data. BTW-code grondslagen worden niet geconverteerd, de mutaties worden geboekt

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION 2013 UNIT4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 184 44 44 44 F +31 184 44 44 45 I www.unit4.nl E info.nl@unit4.com Inhoudsopgave OpenAnalytics

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie White Paper Scholten Case Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie Index Introductie Doelstelling Oplossing Voordelen Resultaat Contact 1 2 3 5 7 8 Introductie 1 Introductie Scholten Medische Groep

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1 Dit volledige document is eigendom van Cash Software B.V. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd, openbaar gemaakt, vertaald in enige taal, in enige vorm of met enig middel zonder voorafgaande

Nadere informatie

MIJNWEBWINKEL.nl KOPPELEN aan imuis Online

MIJNWEBWINKEL.nl KOPPELEN aan imuis Online MIJNWEBWINKEL.nl KOPPELEN aan imuis Online Webshopbestellingen automatisch verwerken in imuis Online STAP 1. U heeft een webshop via MIJNWEBWINKEL.NL. STAP 2. Sluit een abonnement af voor imuis Online

Nadere informatie

Handleiding conversie Twinfield naar Exact Online

Handleiding conversie Twinfield naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. Bij Basecone converteren wij de

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS SERVICE SOLUTIONS ADVISIE SERVICE SOLUTIONS Uw ERP systeem is van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De serviceverlening van Advisie is er daarom op gericht om verstoringen van het systeem

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Handleiding conversie Multivers naar Exact Online

Handleiding conversie Multivers naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. De BTWgrondslagen worden niet geconverteerd,

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. 2018 EXACT Exact laat zien wat je in huis hebt! Welkom! Bram Streefkerk bram.streefkerk@exact.com linked.com/in/bramstreefkerk twitter.com/streef Solution marketing Wholesale Market & Product AGENDA Welkom

Nadere informatie

Accountancy Starter 0,- Vanaf Accountancy Plus. Boekhouden. Financieel dashboard. MUIS LIVE App. Debiteurenbeheer. Crediteurenbeheer.

Accountancy Starter 0,- Vanaf Accountancy Plus. Boekhouden. Financieel dashboard. MUIS LIVE App. Debiteurenbeheer. Crediteurenbeheer. Accountancy Starter 0,- Accountancy Plus 29,- Accountancy Pro 59,- Kantoorgebruiker Inclusief één kantoorgebruiker 1 1 1 Administratie Inclusief je eigen administratie + eventuele profiel- en demo administratie(s)

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Scannen, herkennen, elektronische factuurverwerking en.. betalen.

Scannen, herkennen, elektronische factuurverwerking en.. betalen. Nieuw thema Steeds vaker worden facturen gestuurd met de mogelijkheid om deze als ontvanger direct online te betalen. Traditioneel Registreren inkoopfactuur; desnoods op tussenrekening voor BTW verrekenen.

Nadere informatie

Functielijst Accountants & Boekhouders

Functielijst Accountants & Boekhouders Functielijst Accountants & Boekhouders Alle functies die u nodig heeft In dit document vindt u alle functies van de boekhoudmodule, facturatiemodule en ledenadministratie in één overzicht. Ook is er een

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN Supporting Pharma for Future Proof Productivity TRANSFORMATIE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE Digitalisering, technologie en automatisering veranderen

Nadere informatie

<licentiecategorie> (licentiecategorie waartoe de ingelogde gebruiker behoort)

<licentiecategorie> (licentiecategorie waartoe de ingelogde gebruiker behoort) AllSolutions 10.0.21 Online samenwerken Algemeen Extra systeemvariabelen toegevoegd Op alle plekken in het systeem waar u systeemvariabelen kunt gebruiken (onder meer bij de weergaven, instellingen en

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP!

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! De cloud is al lang geen hype meer. In diverse branches heeft het de manier waarop organisaties met IT omgaan veranderd en

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

DRIVEN BY AMBITION SUCCESVOL EXACT IMPLEMENTEREN IN DE PRIVATE CLOUD

DRIVEN BY AMBITION SUCCESVOL EXACT IMPLEMENTEREN IN DE PRIVATE CLOUD DRIVEN BY AMBITION SUCCESVOL EXACT IMPLEMENTEREN IN DE PRIVATE CLOUD WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN Introduction Huub van Langerak Expert team Marc Eilander Expert team 3 Agenda Exact private cloud

Nadere informatie

Koppel Joomla met andere systemen

Koppel Joomla met andere systemen Koppel Joomla met andere systemen Txt Ronald Pijpers Joomladagen 2013 zaterdag 20 april /23 Joomla koppelen aan 2 /23 Joomla koppelen aan 3 /23 Joomla koppelen aan 4 /23 Joomla koppelen aan 5 /23 Joomla

Nadere informatie

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS RETAIL kassa & management software Of dat u nu een kleine of grote retailer bent, goede automatisering is van

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18 6 Administratie

Nadere informatie

Onderwerpen: Algemeen Projecten. Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web. Procesbeschrijving

Onderwerpen: Algemeen Projecten. Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web. Procesbeschrijving Onderwerpen: Algemeen Projecten Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web Procesbeschrijving Algemeen PMO Pro is een systeem om al uw projectgerelateerde informatie

Nadere informatie

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software Onder de huidige economische omstandigheden zijn veel organisaties terughoudend in het aanschaffen van ERP-software. Toch is het juist nu interessant te kijken naar manieren om interne processen te automatiseren

Nadere informatie

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen AllSolutions 10.0.24 Online samenwerken Documenten bij een entiteit aan kringen koppelen Met kringen kunt u samenwerken met personen in een bepaalde groep. Bijvoorbeeld alle medewerkers binnen uw bedrijf,

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE ORBIS SOFTWARE PRESENTEERT DE WEBINAR E-COMMERCE INTEGRATIE PRESENTATOR: GERARD KLOKGIETERS, ORBIS SOFTWARE VRIJDAG 31 MAART 2017 AANVANG: 10:00 UUR ALGEMENE INTRODUCTIE Webinar bestaat uit twee onderdelen:

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

PRODUCTSHEET ADVISIE STARTER PACKAGE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG/GDPR)

PRODUCTSHEET ADVISIE STARTER PACKAGE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG/GDPR) PRODUCTSHEET ADVISIE STARTER PACKAGE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG/GDPR) Eén totaaloplossing voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Om u te helpen op eenvoudige wijze aan

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

"JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP?"

JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP? TexoWebshop Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. We bedienen de bedrijfskledingdealers met de volgende oplossingen: TexoContent

Nadere informatie

CLEAR offerte. CLEAR offerte. kenmerken: Minimale inspanning, maximaal effect! clear solutions by committed specialists

CLEAR offerte. CLEAR offerte. kenmerken: Minimale inspanning, maximaal effect! clear solutions by committed specialists Minimale inspanning, maximaal effect! kenmerken: Korte implementatie In twee dagen up-and-running. Snelle invoer Stel snel goede offertes op en verstuur ze naar uw klant. Slimme lay-out U kunt informatie

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved.

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved. YES!CRM CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software www.yescrm.com YES!CRM software biedt sinds 1999 een complete bedrijfsadministratie die toegankelijk is via elke webbrowser; online of via het

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

BiziMan Werkt voor u!

BiziMan Werkt voor u! Werkt voor u! WebsiteKing.be Een totaaloplossing voor elke ondernemer BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genoemd, dat beschikt over een aantal basismodules

Nadere informatie

Automate Security. Get proactive.

Automate Security. Get proactive. Automate Security. Get proactive. Een korte introductie Wie is: Patchman Wie is: Bart Mekkes Security oplossing voor (hosted) webapplicaties 2011 eerste prototype geboren bij Nederlandse webhost 2014 opgericht

Nadere informatie

API-ontwikkeling en administratieve software

API-ontwikkeling en administratieve software APIs en administratieve software: het nieuwe ERP Door: Gerard Bottemanne, GBNED APIs en administratieve software: het nieuwe ERP Wie kent gelijknamig rapport? Application Programming Interface (API) Real-time

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office UitvaartTotaal Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen Snel te implementeren Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

In deze release notes vindt u informatie omtrent de aanpassingen in de software in Product Update 396 ten opzichte van voorgaande releases.

In deze release notes vindt u informatie omtrent de aanpassingen in de software in Product Update 396 ten opzichte van voorgaande releases. In deze release notes vindt u informatie omtrent de aanpassingen in de software in Product Update 396 ten opzichte van voorgaande releases. Product Update 396 is algemeen beschikbaar sinds 6 januari 2010.

Nadere informatie

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management SERVICE MANAGEMENT 20% efficiency winst door Exact Service Management Even voorstellen Bram Streefkerk Principal Product Marketing Wholesale Distribution Bart Vink Senior Business Consultant Manufacturing

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Functielijst. Alle functies die u nodig heeft. Boekhoudmodule

Functielijst. Alle functies die u nodig heeft. Boekhoudmodule Functielijst Alle functies die u nodig heeft In dit document vindt u alle functies van de boekhoudmodule en facturatiemodule in één overzicht. Ook is er een overzicht van alle koppelingen. Boekhoudmodule

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management Optimale controle Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Verzuimmanagement Efficiënter werken met Talent & Salaris In de module ziekteverzuim registreert u wie wanneer ziek is geweest.

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig.

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Direct inzicht op elk niveau Beantwoordt de vragen van uw organisatie in

Nadere informatie