Bolsward De Ward 25 en 25A

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bolsward De Ward 25 en 25A"

Transcriptie

1 Bolsward De Ward 25 en 25A Op toplocatie gelegen woning met bedrijfspand, waarbij het een kleinschalig wonenwerken locatie betreft, dichtbij de stad en scholen. Daarnaast is het perceel direct aan de Elfstedentocht route gelegen, open vaarwater met 2,5m doorvaarhoogte. De tuingerichte woonkamer biedt schitterend uitzicht over water, de 11steden stad en landerijen. Totale oppervlakte eigen grond: m² Indeling terrein: Het bedrijfsgedeelte is gesitueerd aan de straatzijde met ruim voldoende parkeerplaatsen en ca. 100m² buitenstalling. Het wonen is tuingericht, hierdoor zijn privé en zakelijk optimaal te gescheiden. Bijzonderheden: Combinatie wonen werken Gelegen aan open vaarwater Woning met rechte gevels Locatie is op 500 m van de A7 Geen BTW verrekening VRAAGPRIJS: , k.k. Aanvaarding: in overleg Omschrijving woonhuis: Degelijk gebouwd huis met ruime entree, hal, toilet, tuingerichte woonkamer, half open woonkeuken en inpandige bijkeuken. 1e verdieping: overloop met daglicht, riante en perfect onderhouden badkamer, 2 ruime slaapkamers, waarvan één kamer met frans balkon. Wasruimte met doorgang naar berging. 2e verdieping: overloop en 2 grote slaapkamers. Omschrijving bedrijfsgebouw: Zeer degelijk gebouwd met onderheide betonvloer, 2 grote overheaddeuren, inpandige garage/meetruimte, toiletgroep, 2 kantoren en zolderberging.

2

3 Adresgegevens De Ward 25 en 25A 8701 MB Bolsward Objectgegevens Type woning : Vrijstaande bedrijfswoning met vrijstaande bedrijfsloods Bouwjaar : 2001 Kadastraal bekend : Bolsward, B, 7904 en 7905, te samen groot 13 a en 28 ca Erfdienstbaarheden : Geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend Wooninhoud en oppervlakte Inhoud woning : 553m 3 Woonoppervlakte : 194m 2 Bedrijfsvloeroppervlak : 245m 2 Perceeloppervlakte : 1.328m² Tuin gegevens Oppervlakte tuin : 1000m 2 Ligging : De tuin is rondom gelegen. Op ieder uur van de dag kunt u genieten van een zon of een schaduwrijk plekje. Tuininrichting : Tuin is gelegen aan open vaarwater en heeft een eigen oever met walbeschoeiing. De gehele tuin is in 2013 door een hovenier opnieuw ingericht, naar ontwerp van tuinarchitect, en voorzien van sierbestrating, borders, aanlegsteiger en vlonderterras aan het water. Loods : Details Verwarming : CV combiketel (Nefit ecomline HR bouwjaar 2001) Isolatie : Volledig geïsoleerd Warm water : CV combi ketel Kabel : Aanwezig Mechanische ventilatie : Aanwezig Aansluiting op riool : Aangesloten op riolering Bouwtechnische details Gevels : Woning: spouwmuren geheel Loods: sandwich panelen Vloeren : Woning: betonvloeren In 2013 is de begane grond voorzien van nieuwe vloerafwerking met brede plint. Loods: begane grond een betonvloer en houten verdiepingsvloer. Loods is ook volledig onderheid. Dak : Woning: ongelijkbenige zadeldak bedekt met dakpannen Loods: platte dak bedekt met bitumineuze dakbedekking Kozijnen : Woning: kunststofkozijnen voorzien van dubbel glas In 2013 zijn op de begane grond nieuwe luxe binnendeuren geplaatst. Loods: kunststofkozijnen Schilderwerk binnen/buiten : Goed/Kunststof geen schilderwerk aanwezig. Plafonds/wanden : Woning: plafonds beton Woning: wanden deels steenachtig en deels houtskelet. Asbest : Niet aanwezig Opmerkingen In de koopakte wordt van de koper wordt een bankgarantie verlangd (10% van de koopsom).

4

5 Lijst van zaken: De Ward 25 25A te Bolsward Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: Pelletkachel CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen

6 (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Vaatwasser (nieuw maart 2014) Combi magnetron/oven Koelkast Wassemkap Gasfornuis Keukenaccessoires Verlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen

7

8

9

10

11 Tekst vanuit het Bestemmingsplan: Kom Bolsward De Ward De Ward onderscheidt zich van de andere bedrijventerreinen, doordat het hier een locatie betreft die specifiek gericht is op een combinatie tussen wonen en werken. De locatie is dan ook exclusief bedoeld voor bedrijvigheid in de lichtere milieucategorieën (tot en met categorie 2), die zich goed laten combineren met de (bedrijfs)woonfunctie. De locatie ligt in de hoek van de Twybaksdyk en de provinciale weg N359 en vormt als het ware een buffer tussen het bedrijventerrein De Marne en de N359 enerzijds en de woonbebouwing van de woonwijk Noord anderzijds. Het is de bedoeling dat het terrein langs de provinciale weg afgeschermd wordt door een wand van muren en bedrijfsbebouwing met een berm ervoor; de andere kanten hebben voor wat betreft de bedrijfswoningen een oriëntatie naar de stad of de open ruimte. Ten gunste van de representiviteit zijn de bedrijfsgebouwen in de strook langs de Provinciale weg gericht op de weg en de woonbebouwing gericht op de interne ontsluiting. Het terrein verkrijgt hierdoor een afwisselend beeld van bedrijfs en woonbebouwing. De Ward wordt op één plek ontsloten vanaf de Twybaksdyk. Overige informatie (eigen): Tevens is er de mogelijkheid voor detailhandel. Op 250m van de A7 AmsterdamHeerenveenGroningen, 1 uur van Amsterdam en Groningen.

12 Geïnteresseerd in dit object? Allereerst danken wij u, mede namens de verkoper(s), voor de door u getoonde interesse in het betreffende object. Als verkopende makelaar zijn wij graag bereid u alles over dit pand te vertellen. Uiteraard kan het zo zijn dat er bepaalde vragen nog niet door deze brochure beantwoord worden, met vragen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging, bent u altijd van harte welkom. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij verzorgen geheel gratis de vrijblijvende waardebepaling van een woning of bedrijfspand. Een waardebepaling geeft u een exact inzicht in de huidige verkoopwaarde van uw woning. Dus neem gerust contact met ons op tel of kom eens binnen in ons kantoor. Tevens werken wij op afspraak, dus ook 's avonds of op zaterdag is geen probleem. Wij staan er open voor! Hoewel bij het samenstellen van deze brochure de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, kunnen wij echter geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden of ontbrekende gegevens.

13