Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderen om 12.30 uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 14 december 2015 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Donderdag 17 december Kersttoneel groep 8b Donderdag 17 december Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Donderdag 17 december Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) Maandag 21 december Eerste dag kerstvakantie Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe jaar Vrijdag 8 januari Weeksluiting groepen 3b en 6b Maandag 11 januari MR Dinsdag 12 januari Groep 6a naar Saenden Vrijdag 15 januari Weeksluiting groepen 4a en 6a Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Vrijdag 22 januari Weeksluiting groep 3a Dinsdag 26 januari Groep 3a naar Saenden Maandag 1 februari De Wolkenfabriek (Fluxus) 2 groepen OB (10.30) Dinsdag 2 februari De Wolkenfabriek (Fluxus) 2 groepen OB (09.00) Dinsdag 2 februari Nijvere Neeltje (Zaans Museum) 3a: 09.00, 3b: Woensdag 3 februari Studiedag: alle kinderen vrij (et Nabuut is open!) Donderdag 4 februari Concertgebouw groepen 5: Willem en Wolfgang (11.00) Donderdag 4 februari Nijvere Neeltje (Zaans Museum) 4a: 09.00, 4b: Vrijdag 5 februari Weeksluiting groep 7b Fijne feestdagen! Dit is de laatste Buutpraat van dit kalenderjaar. Het team van et Buut wenst iedereen hele fijne feestdagen en een heel voorspoedig 2016!

2 Zingen in de hal Vanochtend hebben de eerste groepen prachtige kerstliedjes in de hal gezongen voor de ouders. De komende drie dagen komen alle andere groepen aan de beurt. Het zingen begint om uur en duurt tot ongeveer uur. Hieronder ziet u nogmaals de indeling van de groepen. De kleuters zullen bij het kerstzingen op de eerste rij met hun gezicht naar de groepen op het podium toe zitten. Zij zijn meezingend publiek en kunnen zich optrekken aan (of gewoon kijken en luisteren naar) de andere groepen. Dit is prettig voor de kleuters omdat het voor hen heel lastig is om na het sinterklaaszingen in iets meer dan een week tijd ook de kerstliedjes helemaal te kennen. Kerstzingen Maandag 14 dec. Dinsdag 15 dec. Woensdag 16 dec. Donderdag 17 dec. podium Groepen 1-2e, 4b, 5b en 8b Groepen 1-2b, 1-2d, 3a, 5a en 8a Groepen 1-2a, 3b, 6b en 7a Groepen 1-2c, 4a, 6a en 7b De ouders van de kinderen die zingen, zijn van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Kerstdiner Ook dit jaar houden wij op school weer een kerstdiner. Dit kerstdiner zal plaatsvinden op donderdag 17 december. De kleuters en de groepen 3,4,5,6,8 beginnen deze avond om uur met het kerstdiner (de kleuters mogen al om uur naar binnen). De kinderen mogen om uur weer worden opgehaald in de klas. De groepen 7 beginnen om uur in hun klas met eten. Hun avond is afgelopen om 18:45 uur. Alle ouders kunnen vanaf uur gedurende de maaltijd van de kinderen een drankje komen halen in de hal op de Parkstraat. De toneelvoorstelling van de leerkrachten voor de kinderen doen we dit jaar niet op de avond van de kerstmaaltijd zelf, maar de dag er na. De reden hiervoor is dat het met de verschillende locaties niet haalbaar is om het op een goede manier op de avond zelf te organiseren. Iedereen kan zich nu op de donderdag richten op de gezellige maaltijd en de kinderen kunnen op de vrijdag nog genieten van het toneelspel van de leerkrachten. Wij verzoeken u vriendelijk om mee te helpen met het kerstdiner. Het kerstdiner kan alleen een succes worden met uw hulp. Van de groepsleerkracht krijgt u een mail met het verzoek om iets te maken voor het kerstdiner. Let op! Alle kinderen zijn op de dag van de kerstmaaltijd (donderdag) net als andere jaren om uur uit. Het Nabuut is die middag open vanaf dat tijdstip. Als het nodig is, brengen de leidsters de jongste kinderen naar de klas voor de kerstmaaltijd. Ouders waarvan de kinderen op 17 december naar het Nabuut gaan kunnen hun kinderen gewoon digitaal opgeven vanaf uur tot het tijdstip dat ze worden gehaald. De school gaat weliswaar om uur uit (en de kinderen worden vanaf dat tijdstip opgevangen), maar school en et Nabuut nemen de periode voor uur voor haar rekening. Ouders van wie de kinderen alleen in de periode voor opgevangen moeten worden, wordt gevraagd dit door te geven via opvang@etnabuut.nl. Wilt u de kinderen voor het kerstdiner meegeven: een bord, bestek, beker( allemaal met naam van uw kind), plus een grote plastic zak met naam.

3 MR De volgende vergadering van de MR vindt plaats op maandag 11 januari. De agenda en de notulen van de MR zijn te vinden op de website. Et Buut op Twitter Vandaag hebben de eerste groepen prachtige kerstliedjes in de hal gezongen voor de ouders. Op Twitter zijn enkele foto s te zien. Ook de rest van de week zullen we berichtjes over activiteiten versturen. U kunt ons op twitter vinden onder obsetbuut@etbuut. We hopen op veel volgers! Ook leuk voor ooms en tantes, neven en nichten, buren, vrienden en alle andere belangstellenden. Studiedag 3 februari Op woensdag 3 februari hebben we een studiedag gepland staan. Alle kinderen zijn die dag vrij. Et Nabuut is de gehele dag open voor opvang. Inschrijven voor opvang op deze dag is mogelijk direct na de kerstvakantie. Jeugdverpleegkundige De jeugdverpleegkundige van de GGD zal in het nieuwe jaar op een aantal woensdagen een inloopspreekuur houden op et Buut. Hieronder leest u een brief van haar met nadere informatie. Beste ouder(s) en of verzorger(s), Uw kind verzorgen en opvoeden is uitdagend, leuk en soms ook een hele klus. Het overkomt iedere ouder wel eens dat hij of zij even niet meer weet hoe je iets kunt aanpakken of antwoord zoekt op vragen. Per januari 2016 is er een mogelijkheid om 1 keer per maand op school op het inloopspreekuur van de jeugdverpleegkundige Danielle Zijlstra te komen. U kunt bij mij terecht met vragen en of informatie over opvoeden en opgroeien. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals zindelijkheid,hoofdluis, slapen, gedrag, voeding en overgewicht, maar ook aan seksualiteit, pesten, sociale contacten en game gedrag van u kind. Het inloopspreekuur biedt u de mogelijkheid om al u vragen te stellen en samen zoeken we naar een oplossing! De volgende data zijn beschikbaar op school: Woensdag 20 januari van uur Woensdag 17 februari van uur Woensdag 16 maart van uur Woensdag 13 april van uur Woensdag 25 mei van uur Woensdag 22 juni van uur Het spreekuur zal plaatsvinden in de kamer van de intern begeleiders. Met vriendelijke groet, Danielle Zijlstra Er is tevens de mogelijkheid om een afspraak maken bij het opvoedspreekuur. Zie of via planbureau of een vraag te stellen via opvoedvragen@ggdzw.nl

4 Elke week Optreden zorgcentrum Deze week vanwege Kerst geen bezoek aan het zorgcentrum. De eerste groep die weer naar het verzorgingshuis gaat is groep 6a. Zij gaan op dinsdag 12 januari een optreden verzorgen. Weeksluiting Komende vrijdag is er geen weeksluiting in verband met alle activiteiten rond kerst. Klassennieuws Kerstdiner Kleuters Eerder in deze Buutpraat kon u al de algemene informatie lezen over de kerstviering en het kerstdiner. Deze informatie is gelijk aan wat vorige week al in de Buutpraat stond. Nieuw is alleen dat de kleuters iets eerder naar binnen mogen. Zij mogen met hun ouders al om uur met het eten naar het klaslokaal. Et Nabuut et Nabuut deze week Deze week is de laatste week voor de kerstvakantie. In verband met het kerstdiner zullen de activiteiten komende donderdag aangepast zijn. De kleuters gaan maandag kerstkoekjes bakken, dinsdag gaan zij een mooie kerstkaart knutselen. De onderbouw kinderen gaan maandag hard aan de slag met het maken van een kerstkaartenhouder, dinsdag worden de juffies aan het werk gezet, zij gaan nu eens iets voor de kinderen bakken. De midden/bovenbouw hebben maandag een spelletjesmiddag en dinsdag wacht de kinderen een zoete verrassing. Donderdag 17 december, kerstdiner Donderdag 17 december zijn de kinderen om uur uit in verband met het kerstdiner. Vanaf uur is et Nabuut geopend. Ouders waarvan de kinderen naar et Nabuut gaan, kunnen hun kinderen vanaf uur gewoon opgeven. School en et Nabuut nemen de periode voor uur voor hun rekening. Wanneer u opvang nodig heeft in de periode vóór uur, wilt u dan een mail sturen naar opvang@etnabuut.nl. De kinderen hoeven geen lunch mee te nemen.

5 Kerstvakantie U kunt u kind nog opgeven voor opvang in de Kerstvakantie Wij willen wij u verzoeken om dit vóór vrijdag 18 december te doen. Dit in verband met het voorbereiden van de activiteiten en de inzet van leidsters in deze periode. Wat nieuw is, is dat de opvang in de vakantie wordt aangeboden in twee dagdelen. Dit doen wij zodat alle kinderen aan de activiteiten kunnen deelnemen en deze ook kunnen afmaken. Ook zijn de uitstapjes op deze manier beter te plannen. Het eerste dagdeel is van 7.00 uur tot uur, het tweede dagdeel is van uur tot uur. U kunt uw kind voor 1 dagdeel opgeven maar natuurlijk ook voor 2 dagdelen. Let op! Donderdag 24 en 31 december is de opvang tot uur geopend! Wanneer u het middagdeel boekt op 24 en/of 31 december dan krijgt u het deel van tot uur vergoed. Maandag Maak je lichtgevende kerstboom of kerstster Dinsdag Kerstuitstapje vaan het Volkspark met verhalen, vuurkorf en lekkere hapjes Woensdag Zoek de sterren.. Donderdag Samen kersthapjes maken Maandag Een wintertafereel maken Dinsdag Appelflappendag Woensdag Maak je wensboom met wensen voor het nieuwe jaar Donderdag Speeltuinendag De medewerkers van et Nabuut willen iedereen een hele fijne kerstvakantie toewensen. Et Buut Breed Laatste week Ja, het is ook vakantie bij et Buut Breed, maar niet voor lang. Twee workshops lopen door direct na de kerstvakantie, namelijk Gymmen leuk! en Sport en spel 2A. Huisdieren van de boerderij start op woensdag in de eerste schoolweek. Open les deze week Woensdag vindt de open les van Combidans plaats. U bent welkom in het speellokaal vanaf uur. Graag uw schoenen in de hal achterlaten. Succesvol Dat was het afgelopen seizoen zeker. Alle 63 workshops konden probleemloos doorgaan. Dit had twee oorzaken. In de eerste plaats een uitbundige inschrijving. Daarnaast hebben wij de prijs per uur van de workshops gelijk getrokken met die van et Nabuut. Hierdoor hebben regelmatig kinderen vanuit et Nabuut mee kunnen doen met workshops die nog enkele plaatsen beschikbaar hadden.

6 - Volgend seizoen Het programma voor het volgende seizoen ziet er goed uit. Zoals u van ons gewend bent, hebben we voor een gevarieerd programma gezorgd, zodat er voor elk kind iets aantrekkelijks te kiezen valt. Tipje van de sluier.? Wat dacht u van: buttons maken, waterspelen, dance aerobics, vleugelhelden, haal alles uit de natuur, sing it out, fotografie, jeugdhulpverlener, tennis. En dan nóg 65 andere workshops! Presentatie Direct na de kerstvakantie wordt vanaf dinsdag het programma in de klassen gepresenteerd. U krijgt bijtijds het programma thuisgestuurd, zodat u op uw gemak met uw kind workshops kunt uitkiezen. Op de dag dat de presentatie in de klas van uw kind plaatsvindt, kunt u diezelfde avond in de webwinkel terecht. Start deze week Woensdag: Kerstkleipotje 1 Laatste les Alice in Wonderland A, Combidans, Pret en play 1, Sterrenzee A, Zeesterren. Start in de eerste week na de kerstvakantie Woensdag: Huisdieren van de boerderij 2 Ter informatie Kerstvakantie in het Zaans Museum Kom in de kerstvakantie met de hele familie naar het Zaans Museum en maak je eigen chocolade kerstversiering of eetbare nieuwjaarskaart. Combineer het met een bezoek aan de Verkade Experience, waar de geschiedenis van de chocolade- en koekjesfabriek tot leven komt. Choco kerstversiering Met chocolade een kerstversiering maken? Dat kan! Met stukken chocolade, eetbare inkt en ouwel (eetbaar papier) kunnen de mooiste versieringen voor de kerstboom gemaakt worden. Maandag 21 december uur, woensdag 23 december uur en zaterdag 26 december, uur Kosten entree Zaans Museum + 3 p.p. Reserveren via info@zaansmuseum.nl / Wees er snel bij; het aantal plaatsen is beperkt Eetbare nieuwjaarskaart Wie stuurt tegenwoordig nog een nieuwjaarskaart? Bijna niemand toch? Het Zaans Museum blaast deze traditie nieuw leven in. Met chocolade en ouwel (eetbaar papier) maak je de meest bijzondere nieuwjaarskaarten ooit. Wie maak jij blij met deze bijzondere kaart?

7 Maandag 28 december uur, woensdag 30 december uur en zaterdag 2 januari, uur Kosten entree Zaans Museum + 3 p.p. Reserveren via info@zaansmuseum.nl / Wees er snel bij; het aantal plaatsen is beperkt Chocoladewikkel maken In het Zaans Museum is altijd iets te doen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de games in de Verkade Experience of haal bij de kassa een chocoladereep en maak een eigen ontwerp voor de wikkel. Daarna kan je de reep met behulp van een miniatuur inpakmachine zelf inwikkelen. Dagelijks uur Kosten entree Zaans Museum + 1 per chocoladereep Zie voor meer informatie Persbericht : Maak je eigen minimolenpanorama van de Zaansche molens Op dinsdag 22 december organiseren wij een creatieve workshop in het Molenmuseum en in de werkschuur van Molen het Pink. We gaan een mini Molenpanorama maken met natuurlijke materialen zoals hout, riet, doppen, zaden en verf. Het begint om13.30 uur in het Molenmuseum, waar we inspiratie opdoen bij het grote molenpanorama van Frans Mars. Om uur lopen we naar molen om aan het werk te gaan. Om uur sluiten we de activiteit af in de werkschuur van het Pink. Kosten van deze activiteit 6,-. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Verzamelen in het Molenmuseum om uur. Ophalen bij molen het Pink om uur. Als je mee wilt doen geef je op via de balie van het Molenmuseum Advies: trek iets aan dat tegen een stootje kan. Pluis de molenmuis in het Molenmuseum Op dinsdagmiddag 29 december om uur organiseren wij weer een interactieve middag voor kleuters in het Molenmuseum. Als je om je heen kijkt in de Zaanstreek kan je niet om de molens heen en dan word je daar vanzelf nieuwsgierig naar. Wat doen die molens en wat maken ze? Hoe komt het dat molens draaien? Waarom zitten er soms zeilen op de wieken? En waarom woont er in elke molen een kat? Op al deze vragen helpen Pluis de molenmuis en zijn vriendjes jullie de antwoorden te vinden.

8 In dit programma maken jullie kennis met de molens en het museum. Het boek de Molenmuis speelt hierin een belangrijke rol. Samen gaan jullie op speurtocht naar de muizen die zich in het museum hebben verstopt. We kijken naar de film, luisteren naar de verhalen, spelen muizen- en molenspelletjes en kleuren op de zoekkaart de muizen die we hebben gevonden. De kinderen worden ontvangen door de Mientje de meid en Pluis de molenmuis, ze krijgen allemaal een muizenvriendje mee op hun speurtocht door het museum. Aan het einde van het programma vertelt Mientje het verhaal nog een keer. Tijd: uur tot uur Prijs: 5,00 per kind, inclusief toegang Molenmuseum Deze activiteit is geschikt voor kinderen van groep 1 en 2 (max. 20 kinderen) Verzamelen in het Molenmuseum vanaf uur Opgeven voor 28 december telefonisch PERSBERICHT Steek een lichtje aan tijdens de donkere dagen voor Kerst! Op zondagmiddag 20 december kunnen bezoekers van Natuurmuseum E.Heimans te Zaandam een kaarsje van bijenwas rollen. Bijenwas is het oorspronkelijke, natuurlijke materiaal, waarvan kaarsen vroeger werden gemaakt. Het wordt door bijen met een speciale wasklier aangemaakt en benut als bouwmateriaal voor hun raten. Bijen gebruiken raten als opslagplaats voor voedsel (honing, stuifmeel) en als kraamkamer. Het kaarsen maken is een doorlopend programma; bezoekers kunnen er op elk gewenst moment mee aan de slag. Als de kaars is gerold kan hij met ander, beschikbaar materiaal worden versierd. Per kaars wordt een bijdrage van één euro gevraagd. Het natuurmuseum is geopend op zondagmiddag van uur tot uur en is gelegen aan de Thijssestraat 1 te Zaandam; het museum is ook via het terrein van stadsboerderij Darwinpark te bereiken. Meer info:

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 5 december 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 5 december Sinterklaasfeest,

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10.

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09. In deze nieuwsbrief o.a.: Kerstvakantie School schaken Uit de groepen Ingekomen post KERSTVAKANTIE

Nieuwsbrief 09. In deze nieuwsbrief o.a.: Kerstvakantie School schaken Uit de groepen Ingekomen post KERSTVAKANTIE Nieuwsbrief 09 Week 48 t/m 49 4 december t/m 18 december In deze nieuwsbrief o.a.: Kerstvakantie School schaken Uit de groepen Ingekomen post KERSTVAKANTIE KALENDER 18-12 Nieuwsbrief 09 19-12 Start Kerstvakantie

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015

NIEUWSBRIEF. Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 16 december De kinderen van

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8b tokkelen en klimmen in het Zuiderzee College

Groep 8b tokkelen en klimmen in het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 12 december 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 15 december Kerstcrea bovenbouw

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen,

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen, 8-12-2017 Inhoud Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian Beste ouders en lieve kinderen, Woensdag 29 november 2017, de dag van mijn afscheid na 42 jaar werken

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

De naschoolse activiteiten gaan deze dag niet door! De les wordt op een andere datum ingehaald.

De naschoolse activiteiten gaan deze dag niet door! De les wordt op een andere datum ingehaald. Nieuwsbrief 7, 6 december 2017 Agenda 11 december School versieren in Kerstsfeer vanaf 14.30 uur 12 december Staking; naschoolse activiteiten gaan niet door 13 december Afsluiting IPC-thema groep 4 en

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 8,

Nieuwsbrief. Nummer 8, Vanuit de directie (4) Terugkijken en vooruitkijken En dan zit het jaar 2017 er bijna op. Nog een weekje school en dan kunnen we genieten van de kerstvakantie. Maar eerst nog samen kerst vieren volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen In Het Openbaar Obs De Boogerd Maurik Basis voor Groei en Bloei Maurik, 14 januari 2016 Dinsdag 12 januari Woensdag 27 jan. t/m 6 febr. Woensdag 27 januari MR vergadering Nationale Voorleesdagen voor de

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Nieuw telefoonnummer van de school ** TSO

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school)

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 februari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 13 februari Groepen 7/8 Fluxus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 8 14 december 2017

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 8 14 december 2017 GAANDERWIJZER 2017-2018 jaargang 1, nummer 8 14 december 2017 Kerstviering 2017 Gaanderwijs Deze brief heeft u afgelopen week via de mail van ons ontvangen. Wij vragen u om de komende week uw mailbox goed

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Enquête. Zelfbedacht actie voor het nieuwe schoolplein. Interview Evy, Robby en Kiara uit groep 6a

Nieuwsbrief. Enquête. Zelfbedacht actie voor het nieuwe schoolplein. Interview Evy, Robby en Kiara uit groep 6a Nieuwsbrief Enquête December 2015 IN DIT NUMMER: Enquête 1 Zelf bedachte actie voor het nieuwe schoolplein Kerst 2015 2 Gelukwens t Joppe 3 OKI 4 Rots en Water 5 Kinderdisco 5 Jeugdland 6/7 Wintertour

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 12 april Groep 1-2d naar Saenden

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe Programma Voorjaarsvakantie 2017 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie Dorpsstraat 11/13 worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Neck, De Harpoen, Wormerwieken

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Agenda. Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag

Agenda. Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag Agenda Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag Dinsdag 11 december De opa van Ties en Hidde komt voorlezen over het goede kerstdoel Tussen

Nadere informatie