N I E U W S B R I E F

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N I E U W S B R I E F"

Transcriptie

1 NR 5 N I E U W S B R I E F 31 oktober 2018 Voorleeskampioen! Noortje van Meurs uit groep 8 is onze nieuwe voorleeskampioen van dit schooljaar. Vol overgave las zij voor uit het boek De verboden zolder en de jury was unaniem in haar beslissing: zij is de winnaar! Complimenten ook aan alle andere kinderen die hebben meegedaan aan deze wedstrijd, zij waren allemaal TOP! Noortje gaat hiermee door naar de volgende ronde, de voorleeswedstrijd van alle scholen in Pijnacker- Nootdorp. Belangrijke data Woensdag 7 november Exotus Serpentie op school 12 t/m 16 november Portfoliogesprekken groep 1 t/m 8 Dinsdag 27 november Adviesgesprekken groep 8 Donderdag 29 november Adviesgesprekken groep 8 Woensdag 5 december Sinterklaasviering, alle kinderen zijn deze dag om 12 uur vrij! De voorleeswedstrijd is in volle gang! De jury Juf Melissa in gesprek met de uiteindelijke winnaar: Noortje uit groep 8!

2 Cycling4school: Kom op de fiets of lopend! Vanaf maandag 24 september mochten de kinderen twee weken lang iedere dag een sticker plakken, om te laten zien hoe zij die dag naar school waren gekomen. Met het plakken van de stickers scoorden de kinderen punten voor de school. Mooi om te zien dat de kinderen er het gesprek over aan gingen met elkaar en graag hun sticker op de poster wilde plakken. Was het bij u thuis ook onderwerp voor een gesprek? Op dit moment wachten wij nog op de resultaten van deze actie. Is het gelukt om in 2 weken tijd meer kinderen lopend of op de fiets naar school te krijgen? Zodra we de resultaten binnen hebben zullen we deze natuurlijk vermelden in de nieuwsbrief. Fietskeuring Aansluitend op de Cycling4school actie hadden we voor de herfstvakantie een grootse fietskeuring op de scholen. Bij allebei de scholen (de Vlinderboom en de Keizerskroon) mochten de kinderen van groep 5 t/m 8 hun fiets mee naar school nemen voor een keuring. Met behulp van een checklist werden de fietsen allemaal grondig gecontroleerd door vrijwilligers en ook de plaatselijke fietsenmaker was vertegenwoordigd. Na keuring kregen alle kinderen een officiële goedkeuringssticker op de lijst! En was je licht kapot? Dan kreeg je zelfs nog een lampje cadeau! Met dank aan de ANWB, die deze actie mede vorm heeft gegeven. En nu natuurlijk met z n allen op de fiets naar school komen! Groei Het leerlingenaantal blijft groeien op de keizerskroon. Zijn er nog jongere broertjes en zusjes die nog vier jaar moeten worden? Dan is er voor hen natuurlijk altijd plek, maar wij verzoeken u wel vriendelijk om dit zo snel mogelijk te melden bij ons, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Omdat we inmiddels alweer zoveel kleuters aangemeld hebben gekregen voor dit schooljaar, hebben wij besloten om dit schooljaar geen nieuwe kleuters meer aan te nemen. Dat betekent dat ouders die dit schooljaar (dus tot de zomervakantie) voor hun 4 jarigen nog een school zoeken, wij deze leerling voor groep 1-2 op de wachtlijst zullen plaatsen. Na de zomervakantie, dus voor het schooljaar is er nog voldoende ruimte!

3 Na de herfstvakantie zijn we in de groepen 4 tot en met 8 gestart met de tweede unit van dit schooljaar. Waar we in de diverse groepen mee aan de slag gaan kunt u hieronder lezen. MP 1 Groepen 4 : Gebouwen Er zijn overal gebouwen om ons heen, waarvan we de meeste nauwelijks opmerken. Waar zijn ze van gemaakt? Wat is hun doel? Wat valt je op aan hun vormen? Wat kan er gedaan worden om ze sterker te maken? Door middel van deze unit word je een bouwer en een architect en ontdek je de geheimen van bruggen en wolkenkrabbers. Tijdens deze unit staan de volgende vragen centraal: Er zijn altijd constructies in onze omgeving, de meeste merken we echter nauwelijks op. Waarvan zijn ze gemaakt? Wat is hun doel? Wat valt er op aan hun vormen? Wat kan er gedaan worden om ze sterker te maken? Tijdens deze unit worden de kinderen bouwers en ontdekken ze de geheimen waardoor bruggen en wolkenkrabbers blijven staan. MP 2 Groepen 5 en 6: de Actieve planeet De tektonische platen die de aardkorst vormen zijn altijd in beweging. Zelfs de kleinste beweging kan leiden tot enorme aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en tsunami s die grote verwoestingen kunnen veroorzaken. Als we kunnen begrijpen wat er onder de grond gebeurt kunnen we leren voorspellen wat er kan gebeuren en onszelf beter beschermen in de toekomst. Tijdens aardrijkskunde leren we hoe de aarde is gevormd, wat vulkaaneilanden zijn en waar in de wereld deze zich bevinden. Waar aardbevingen door veroorzaakt worden en hoe aardbevingen gemeten kunnen worden. Verder komen de volgende vakken aan bod: Techniek, geschiedenis, Kunstzinnige vorming, mens en samenleving en internationaal. MP 3 Groepen 7 en 8: Onderzoekers Vandaag de dag hebben we veel wetenschappelijke kennis paraat, het kan bijvoorbeeld snel en eenvoudig terug gevonden worden op het internet. De wetenschappelijke kennis in boeken en op websites is wat wetenschappers vroeger hebben ontdekt. Maar om zelf nieuwe dingen te ontdekken moeten we wetenschap doen en niet alleen erover weten. Tijdens deze unit zullen we leren hoe we wetenschap doen. We zullen verschillende belangrijke, wetenschappelijke vaardigheden leren. Deze vaardigheden kunnen worden gebruikt in een hele reeks wetenschappelijke situaties. We zullen gebruik maken van deze vaardigheden om een bepaalde tak van de wetenschap te onderzoeken: natuurkunde. Die bestudeert materialen en hun eigenschappen. We zullen ook zien hoe we deze vaardigheden kunnen toepassen in de echte wereld: de spannende wereld van de forensische wetenschap! IPC goes CSI!

4 Studiedag De maandag na de herfstvakantie waren de kinderen nog een dagje vrij en hadden wij een studiedag. Deze dag zijn we met elkaar verder gegaan met de zichtbaar lerende leerling en hebben we weer de nodige input gekregen om mee verder te gaan. Sinterklaas, alle activiteiten op een rijtje Vanaf zaterdag 17 november is de goedheiligman weer in het land. Vanaf maandag 19 november starten wij met het thema Sinterklaas in de school! Daar horen natuurlijk allerlei activiteiten bij, waar weer de nodige voorbereidingen aan vooraf gaan. Vrijdag 17 november wordt de school versierd. Donderdag 29 november mogen alle kinderen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november staan de schoenen dus gevuld in de klas. Op deze dag gaat de deur van de school pas om uur open, want het is fijn om gezamenlijk te kijken wat Sinterklaas gebracht heeft. De kinderen van groep 5 tot en met 8 zullen Sinterklaas een handje helpen met de cadeaus. Zij zullen voor elkaar surprises maken. Woensdag 14 november worden er in de groepen 5 t/m 8 lootjes getrokken. Op maandag 3 december worden de surprises op school verwacht, zodat er een rondje langs alle mooie knutsels gemaakt kan worden. Op woensdag 5 december zullen de groepen 5 t/m 8 met hun eigen groep en op eigen wijze van de leerkracht de surprises uitpakken. Woensdag 5 december vieren wij het Sinterklaasfeest. Sinterklaas wordt dit schooljaar niet op het schoolplein ontvangen. Gedurende de dag vindt er binnen school een programma plaats. Ouders kunnen hier helaas niet bij aanwezig zijn. We vragen uw begrip hiervoor. In de volgende nieuwsbrief ontvangt u meer informatie over deze feestdag. Wij maken van de komende periode een gezellig feest! Met vriendelijke groet, De Sintwerkgroep Wat betreft de zwarte pieten zullen wij dit jaar het Sinterklaasjournaal volgen en op dezelfde wijze omgaan met de zwarte pieten: roetveeg-pieten en gewone pieten. Daarnaast hebben wij als school besloten om de versieringen in de school neutraal te houden en geen expliciete zwarte pieten als versiering meer te gebruiken. Op tijd! Heeft u onze nieuwe klok in de hal al gezien? Deze loopt altijd op tijd! De bel gaat een paar minuten voor half 9 en om 8.30 uur start de les. Deze klok kan ons allemaal helpen om op tijd te beginnen!

5 Portfoliogesprekken In de week van november hebben we weer de eerste portfoliogesprekken van dit schooljaar. Bij alle groepen hangen inmiddels intekenlijsten waarop u kunt aangeven wanneer u met uw kind het portfoliogesprek heeft. Bij de kleuters mogen de ouders tot 9.00 uur in de klas komen en gaan de kinderen laten zien en vertellen wat zij allemaal geleerd hebben bij het thema dat in de kleutergroep centraal heeft gestaan. Vanaf groep 3 laten de kinderen werk zien dat in hun map zit en vertellen zij vooral over het leerproces dat hieraan vooraf ging. In de tweede ronde van de portfoliogesprekken, aan het einde van het schooljaar, blikken de kinderen terug op het jaar en doen dit met behulp van de prachtige portfoliobladen die we vorig jaar hebben ontwikkeld. Ook hebben we als school een nieuwe folder laten maken over de portfoliogesprekken, bedoeld voor belangstellenden. Tijdens de week van de portfoliogesprekken zullen wij deze in de hal neerleggen, zodat u deze kunt bekijken. Wij zijn er trots op! De nieuwe portfoliobladen Onze nieuwe folder over het werken met een portfolio. Leerlingenraad Er heeft inmiddels een wisseling in de leerlingenraad plaats gevonden en er zijn weer nieuwe kinderen uit groep 6 t/m 8 gekozen. Dit jaar zal juf Christine de leerlingenraad bijstaan en alle ideeën die er leven met de raad bespreken. Syawash uit groep 8 heeft een verslag gemaakt van de eerste bijeenkomst:

6 Voorstellen nieuwe leerlingenraad De leerlingenraad is er om namens alle leerlingen te discussiëren over verschillende onderwerpen om de school te verbeteren. Wanneer de leerlingenraad met juf Christine heeft overlegd en een goed idee heeft, gaan ze met de idee naar juf Esther. Niet alleen de leerlingenraad heeft een eigen stem in de school, maar ook alle leerlingen, daarom hebben we ideeën dozen aangeschaft waar kinderen van groep 3/tm 8 hun ideeën in kunnen stoppen. Zo heeft iedereen een eigen stem. Er zijn voor de zomervakantie verkiezingen geweest om nieuwe leden te zoeken voor de leerlingenraad. De leerlingenraad is een groepje kinderen uit verschillende groepen, die na schooltijd vergaderen om de 6 weken. De leerlingenraad bestaat uit de groepen 6A, 6B, 7 en 8. De namen van de leden zijn: Groep 8: Emilia van der Maarel, Syawash Etemadi Groep 7: Fiene van Atten, Joeri Vitner Groep 6 A: Casper Daniels, Ella Jogie Groep 6B: Jasmijn van Weele, Daimen Lassal Tot slot. Syawash en Fiene geven uitleg in groep 5 over de ideeënbus. Komend week woensdag vindt er weer een jubileumactiviteit plaats: het bezoek van Exotus Serpenti in alle klassen. We zijn benieuwd.! Woensdag 7 november op de Keizerskroon!

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

2master. express. Kalender: 21 november: MR-vergadering. 22 november: VO-avond uur. 23 november: Dode hoekles groep 7/8

2master. express. Kalender: 21 november: MR-vergadering. 22 november: VO-avond uur. 23 november: Dode hoekles groep 7/8 Kalender: 21 november: MR-vergadering 22 november: VO-avond 19.30 uur 2master express N I E U W S B R I E F 7 1 8 N O V E M B E R 23 november: Dode hoekles groep 7/8 25 november: Spelletjesmiddag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr november 2015

Nieuwsbrief nr november 2015 Nieuwsbrief nr. 4 20 november 2015 In dit nummer: Voorwoord van directie Sintviering Bomen planten IPC Uit de groepen 3 Ouderbijeenkomst begrijpend luisteren en lezen Broertjes en zusjes aanmelden Spullen

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 4 N I E U W S B R I E F 10-10-2018 Op woensdag 3 oktober werd de Kinderboekenweek officieel door ons geopend. Het thema dit jaar is vriendschap en tijdens de opening stond het prentenboek van Kleine

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 47-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze weken wordt in alle klassen aandacht besteed aan het thema Sinterklaas. Een enthousiaste groep ouders heeft gezorgd voor een gezellige aankleding

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2 september 2016

Nieuwsbrief 1 2 september 2016 Nieuwsbrief 1 2 september 2016 Agenda 6 september 6 september 7 september 12 september 13 september 15 september 16 september Studiedag Vergadering OR 20:00 uur Informatieavond groepen 1 t/m 7 Vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

express Sinterklaas is weer in Nederland. En dus ook op De Tweemaster! Ouders, bedankt voor het versieren van de school! Kalender Verjaardagen Welkom

express Sinterklaas is weer in Nederland. En dus ook op De Tweemaster! Ouders, bedankt voor het versieren van de school! Kalender Verjaardagen Welkom Kalender 2master express express 19 november: Gymles T4T Lootjes trekken Ouderavond ontwerp nieuwbouw 21 november: Ontwerpend leren 1A 23 november: Excursie gr 7/8 Spelletjesmiddag gr 1/2 26 november:

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Oudergesprekken groep 7/8 juf Sandra

Kind Op Maandag. Oudergesprekken groep 7/8 juf Sandra Nr. 7 schooljaar 2016-2017 Oudergesprekken groep 7/8 juf Sandra Voorleeskampioenschappen Peuterochtend maandag 28 november Sinterklaas Even voorstellen Juf Erna, juf Miranda en juf Els Kind Op Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 2 oktober 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 2 2 oktober 2018 NIEUWSBRIEF nr. 2 2 oktober 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de nieuwe directeur Het goede doel 2018-2019: Stichting Hartekind Toetsen groep 1 2 Kinderboekenweek Sinterklaas Intern begeleiders De vreedzame

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 13 Maandag 28 vrijdag 2 december Voor de ouders, 13 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering Woensdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

INFO 3. Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school. Met Sprongen Vooruit Wedstrijd!

INFO 3. Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school. Met Sprongen Vooruit Wedstrijd! INFO 3 01-11-2016 Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school. Met Sprongen Vooruit Wedstrijd! Groep Oranje heeft mee gedaan met de wedstrijd van Met Sprongen Vooruit. Hopelijk

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi Nieuwe leerlingen Thijs Spanheim, het broertje van Romie uit groep 3, start volgende week op onze school. Ook Jens Wetselaar wordt op 3 december a.s. vier jaar. Zij komen de komende weken al gezellig een

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 16 N I E U W S B R I E F 15 mei 2019 Terugblik De vakantie ligt alweer even achter ons, maar toch blikken we nog even terug. Zo vond het schoolvoetbaltoernooi in april plaats, waar we met diverse groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f Nummer 1, 28 augustus 2015 N i e u w s b r i e f www.dekeizerskroonpijnacker.nl info@dekeizerskroonpijnacker.nl tel: 015-361 30 05 Belangrijke data Donderdag 3 september vergadering OV, 20.00 uur Zondag

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Per Omgaande, 11 oktober 2019 nr. 3.

Per Omgaande, 11 oktober 2019 nr. 3. Per Omgaande, 11 oktober 2019 nr. 3. Schoolcontactpersonen Op woensdag 2 oktober zijn wij in de klassen geweest om te vertellen over onze taak. Wij (Lisette Spijkers en Ilse Joosten) zijn de nieuwe schoolcontactpersonen.

Nadere informatie

woensdag 17 mei rond uur

woensdag 17 mei rond uur NIEUWSBRIEF Vrijdag 21 april 2017 In deze Nieuwsbrief: Beste ouder(s)/verzorgers o Groepsverdeling 2017-2018 Fusieflits o Stuurgroep en actieteams Nieuws o Nieuw op school o Ouderavond op 15 juni o Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief 14 29 november 2018 Belangrijke data 04-12 Bezoek Sinterklaashuis groep 3-4 05-12 Sinterklaasviering 06-12 Studiedag, alle leerlingen vrij 07-12 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8 11-12 Rapportgesprekken

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad Voetballen op het schoolplein Het is voor schooltijd (08.20-08.30 uur) en op tijden dat we naar binnen moeten (13.00-13.15 uur) niet handig en soms gevaarlijk om te voetballen. Voor de veiligheid voor

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie 1 Nieuwsbrief Nummer 7 08-12-2017 2017-2018 Vanuit de directie Panelavond 28 november 2017 Op 28 november jl. hebben we onze eerste panelavond van dit schooljaar gehad. Deze panelavond stond in het teken

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 10 11 november 2014 INHOUD De ouderraad heeft versterking nodig Eerste rapport: tussenrapport Intekenen spreekavonden Hij komt hij komt!

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

2master. express. Schoolfotograaf

2master. express. Schoolfotograaf Kalender: 7 november Daltoncarrousel OV vergadering 9 november Nationaal Schoolontbijt Ontbijten bij de burgemeester groep 3/4 10 november Schoolfotograaf 14 november start tentoonstelling Surprises Maakavond

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie