RedEagle. Geeft ondersteuning aan alle aspecten rond de zorg voor een persoon met beperking.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RedEagle. Geeft ondersteuning aan alle aspecten rond de zorg voor een persoon met beperking."

Transcriptie

1 De zorgbeheer applicatie RedEagle Geeft ondersteuning aan alle aspecten rond de zorg voor een persoon met beperking. Zorgt voor tijd- en kostenbesparingen. Verbindt alle personen betrokken bij de zorg voor een persoon met beperking Stimuleert het optimaal functioneren van het sociale netwerk van de zorgbehoevende. De taakverdeling is duidelijk. Zorgt voor rust in het sociale netwerk van de zorgbehoevende en verkleint de kans op overbelasting. Zorgt voor continuïteit in de zorg voor de zorgbehoevende, ook bij wisseling van betrokkenen.

2 1 Inleiding Er zijn veel veranderingen doorgevoerd in de zorg door de overheid. De overheid verwacht nu van burgers vergaande zelfredzaamheid. Daarbij moeten personen met een beperking zich zolang mogelijk handhaven in de eigen thuisomgeving. Gaat dat niet, dan moet eerst in de eigen omgeving naar oplossingen worden gezocht alvorens aan te kloppen bij de gemeente voor help. Er spelen daarbij zoveel aspecten waardoor het bijna niet meer mogelijk is om het zorgproces rond een persoon met beperking goed te begeleiden zonder een goed hulpmiddel. Vandaar RedEagle. Met behulp van de zorgbeheer applicatie RedEagle kan de zorg rond een persoon met beperking goed worden beheerd en aangestuurd. Het is over het algemeen de mantelzorger, de zorgconsulent van de gemeente of een particuliere zorgconsulent die de taak van het organiseren en coördineren van de zorg voor een persoon op zich neemt als die persoon het niet meer zelf kan. Er komt hierbij zoveel kijken dat het niet meer handmatig is bij te benen. RedEagle geeft ondersteuning aan alle aspecten van de zorgaansturing. Een zorgbehoevende persoon en haar sociaalnetwerk bestaande uit familie, vrienden, vrijwilligers en professionals, krijgen in RedEagle de beschikking over een eigen goed beveiligde werkomgeving op het internet. Omdat alle informatie van de zorgbehoevende persoon en van haar sociaalnetwerk worden beheerd binnen een dergelijke werkomgeving hoeven er geen papieren dossiers bijgehouden te worden. In tegendeel zijn de zorg gerelateerde gegevens van de hulpbehoevende persoon overal in te zien en te bewerken via internet, mits men daartoe is geautoriseerd. Hierdoor kunnen alle personen betrokken bij de zorg van een hulpbehoevende persoon eenvoudig samenwerken en voor elkaar waarnemen en zo continuïteit garanderen. Er wordt door het toepassen van RedEagle veel tijd en geld bespaard. Het brengt structuur in de zorgomgeving van een persoon met beperking. Daardoor is er minder kans op overbelasting van betrokken personen.

3 2 Toelichting RedEagle modules 2 1 Het basisscherm 2 2 Monitoren v/d zelfredzaamheid van de persoon met beperking 2 3 Bepalen van de ondersteuningsbehoefte 2 4 Formeren van een sociaal netwerk voor de persoon met beperking 2 5 Inventariseren van het ondersteuningsaanbod 2 6 Begroten van de ondersteuning 2 7 Plannen ondersteuningsactiviteiten 2 8 Communiceren 2 9 Vergaderen 2 10 Documentbeheer 2 11 Documentsignaleringen 2 12 Administraties 2 13 Afwijzen taaktoewijzing 2 14 Het dashboard 2 15 Smartphone versie 2 16 E-learning

4 2 1 Basisscherm De diverse modules waaruit RedEagle is opgebouwd worden geactiveerd vanaf het basisscherm. Op het basisscherm zijn alle personen die behoren tot het sociale netwerk van de cliënt altijd in beeld. Iedere persoon heeft bovendien op het basisscherm een eigen dashboard waarin zaken automatisch worden gesignaleerd die om zijn of haar aandacht vragen. Er is dus altijd zicht op de dingen die actueel zijn.

5 2 2 Monitoren van de zelfredzaamheid van personen met een beperking De zelfredzaamheid van personen wordt in deze module in kaart gebracht aan de hand van algemeen geldende medische instrumenten in de medische wereld. Dit proces kan net zo vaak als nodig worden herhaald. Medische instrumenten zijn vragenlijsten die niet moeilijk zijn te begrijpen en toe te passen.

6 2 2 vervolg De verschillende meetmomenten in de tijd worden in een grafiek geprojecteerd waardoor een eventuele teruggang in zelfredzaamheid aan de hand van scores en kleuren kan worden geconstateerd. Er kan dan snel worden gereageerd zoals het ondernemen van acties om de huidige ondersteuning aan te passen aan de nieuwe situatie. Omdat er gebruik wordt gemaakt van algemeen geldende instrumenten, kan begripvol worden gecommuniceerd met deskundigen zoals huisartsen, ergotherapeuten en de WMO vertegenwoordiger van de gemeente.

7 2 3 Monitoren veranderingen in levensplezier Het ouder worden is een geleidelijk proces waarbij steeds geleerd moet worden om met nieuwe beperkingen om te gaan. Dit kan van (tijdelijke) invloed zijn op het levensplezier. Dit komt tot uitdrukking in de houding van de ouder wordende persoon. Deze module biedt aan personen in het netwerk van de oudere de mogelijkheid om ervaringen met de betrokken oudere aan te tekenen in het digitale dagboek. Deze aantekeningen worden gekwalificeerd en onderscheiden naar leefgebieden. Deze ervaringen geprojecteerd in de tijd maken daardoor een afname in levensplezier automatisch zichtbaar naar de diverse levensgebieden. Er kan dan worden onderzocht wat de achterliggende oorzaak is zodat er maatregelen genomen kunnen worden

8 2 4 Bepalen ondersteuningsbehoefte Voor de persoon met beperking moet in deze module worden aangegeven waar ondersteuning bij nodig is. Dit aan de hand van een standaard lijst van ondersteuningsactiviteiten en uitgedrukt in benodigde tijd. Bijvoorbeeld: helpen met het schoonmaken van het huis 5 uren per week, helpen met het toedienen van medicijnen, dagelijks 20 minuten, enzovoorts. De ondersteuningsbehoefte moet worden bijgewerkt afhankelijk van de veranderingen in zelfredzaamheid als dat blijkt in de module monitoren zelfredzaamheid. Dit in samenspraak met deskundigen.

9 2 4 Formeren sociaalnetwerk voor de persoon met beperking Met behulp van deze module wordt het sociale netwerk beheerd van de persoon met beperking. Een dergelijk netwerk kan bestaan uit familieleden, vrienden, buren maar ook vrijwilligers en professionals (o.a. thuiszorgverpleegkundigen). Het bijhouden en sturen en daar waar nodig uitbreiden van het netwerk van de cliënt naar gelang de behoefte aan ondersteuning is één van de primaire taken van de persoon die de coördinatie op zich neemt. Personen binnen de omgeving van de persoon met een beperking zullen zoveel mogelijk moeten worden betrokken bij het instant houden van de positieve levenskwaliteit van de hulpbehoevende.

10 2 5 vervolg Aan iedere betrokkene kan toegang worden verleend tot het RedEagle werkgebied van de hulpbehoevende persoon. Daarbij wordt aangegeven welke bevoegdheden van toepassing zijn. Aan personen bijvoorbeeld die geen coördinerende rol hebben, kunnen beperkte bevoegdheden worden verleend. Deze personen mogen bijvoorbeeld alleen aantekeningen maken in het digitale dagboek en gebruik maken van de communicatie mogelijkheden zoals chatten, het uitwisselen van berichten met anderen en het deelnemen aan overleg.

11 2 6 Inventariseren ondersteuningsaanbod Aan iedere betrokkene kan toegang worden verleend tot het RedEagle werkgebied van de hulpbehoevende Voor personen in het netwerk van de hulpbehoevende persoon wordt hier vastgelegd welke bijdrage persoon. Daarbij wordt aangegeven welke bevoegdheden van toepassing zijn. Aan personen bijvoorbeeld die geleverd kan worden met eventuele randvoorwaarden waarmee rekening moet worden gehouden. geen coördinerende rol hebben, kunnen beperkte bevoegdheden worden verleend. Deze personen mogen bijvoorbeeld alleen aantekeningen maken in het digitale dagboek en gebruik maken van de communicatie Marie bijvoorbeeld heeft 4 uurtjes in de week beschikbaar om met oma te gaan winkelen. mogelijkheden zoals chatten, het uitwisselen van berichten met anderen en het deelnemen aan overleg. Dat kan alleen op woensdag en donderdag.

12 2 7 Begroten van de ondersteuning In deze module vindt de afstemming plaats tussen de ondersteuningsbehoefte, de geboden ondersteuning uit het netwerk en de beschikbare financiële middelen uit verschillende bronnen (eigen bijdrage, familie, WMO etc.). In deze module blijkt dus of de benodigde zorg gedekt kan worden met de beschikbare financiële middelen zodat bij een tekort naar alternatieven kan worden gezocht. Ook zal hier moeten blijken of het aanbod aan hulp uit het netwerk voldoende is om de hulpbehoefte te dekken.

13 2 8 Plannen ondersteuningsactiviteiten In deze module wordt de agenda van de hulpbehoevende persoon beheerd. Daarnaast wordt ingepland wie daarbij ondersteuning geven. Er wordt bij het inplannen van de ondersteuning automatisch rekening gehouden met de beschikbaar gestelde tijd en aangegeven randvoorwaarden van de personen in het netwerk. Er zijn diverse kopie/paste faciliteiten die de invoer tot een minimum beperken. Ook zijn er diverse overzichten die ondersteunen in het realiseren van een evenwichtige taakverdeling binnen het budget.

14 2 9 Communiceren Deze module maakt het mogelijk dat personen in het netwerk met elkaar kunnen chatten en berichten kunnen uitwisselen. Personen in het netwerk houden elkaar daardoor goed geïnformeerd over het zorgproces, ook al woont men ver van elkaar. Communiceren door middel van chatten:

15 2 9 vervolg Communiceren door het uitwisselen van berichten.

16 2 10 Vergaderen In deze module kunnen vergaderingen worden uitgeschreven. Elke vergadering heeft betrekking op een specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld organiseren verjaardag oma. Daarbij wordt aangegeven welke personen uit het netwerk bij dit overleg zijn betrokken.

17 2 10 Vervolg Personen kunnen binnen vergaderonderwerpen, ideeën, meningen en suggesties uitwisselen en een actielijst bijhouden. De actielijst wordt automatisch bewaakt. Acties die over tijd zijn worden gesignaleerd. Deze online vergaderfaciliteit voorkomt dat personen lijfelijk bij elkaar aanwezig moeten zijn om te overleggen. Zo kan er plaats en tijd onafhankelijk worden overlegd.

18 2 11 Document beheer Heel veel documenten van de cliënt moeten bewaard blijven. Het gaat om documenten als facturen en declaraties die al dan geen betrekking hebben op een persoonsgebonden budget (PGB), verzekeringspapieren, uitslagen van medische onderzoeken en zo veel meer. Alle documentformaten waaronder PDF, MS Word etc. kunnen worden ingelezen. Voor elke documentsoort kan een apart inleesformulier worden gedefinieerd. Dit houdt in dat aangegeven word welke kenmerken ingevuld moeten worden als zo n document wordt ingelezen. Voorbeelden van kenmerken zijn: factuurnummer, factuurbedrag, vervaldatum verzekering, bedrag eigen bijdrage PGB, leverancier etc. Aan de hand van deze kenmerken kunnen documenten snel worden teruggevonden. Ook dienen de kenmerken als basis voor diverse administraties.

19 2 11 Vervolg De documentkenmerken worden weergegeven in een zoekscherm van waaruit documenten kunnen worden opgezocht en gebundeld aan de hand van allerhande combinaties van kenmerkwaarden. Bijvoorbeeld facturen van vorig jaar met een bedrag tussen de 1000 en 2000 euro s. Of, alle PGB besluiten die betrekking hebben op woningaanpassing.

20 2 12 Document signaleringen Aan documenten kunnen signaleringen worden gekoppeld. De signalering wordt afgegeven aan een bepaalde persoon als op een bepaalde datum een bepaald voorval niet heeft plaatsgevonden. Een voorbeeld is het koppelen van een signaal aan een verzoek tot maatwerkfinanciering gericht aan de gemeente. Als de gemeente niet binnen een bepaalde termijn heeft gereageerd, dan wordt het signaal afgegeven zodat er actie kan worden genomen.

21 2 13 Administraties Deze module heeft betrekking op documentsoorten van financiële aard bijvoorbeeld PGB gerelateerde facturen en declaraties. Uit de gegevens van deze documentsoorten kunnen inzichten worden verkregen in de financiële stand van zaken naar diverse gezichtpunten. Bijvoorbeeld: al gedeclareerde rekeningen en nog te declareren rekeningen met de verschillende bedragen opgeteld.

22 2 13 Vervolg Een financieel overzicht:

23 2 14 Afwijzen van toegewezen taken Via deze module heeft iedere betrokkene inzicht in de aan hem of haar toegewezen taken (module Plannen ondersteuningsactiviteiten), en kan deze bijschrijven in de eigen agenda. In principe heeft iedereen vooraf opgegeven wanneer en voor welke taken hij of zij beschikbaar is. Toch bestaat hier de mogelijkheid om als men verhinderd is, een taaktoewijzing te weigeren. De persoon verantwoordelijk voor het inplannen van personen krijgt hiervan melding en kan dan de taak aan iemand anders toewijzen.

24 2 15 Dashboard Op het persoonlijke dashboard worden zaken gesignaleerd waarvan de deadline is verlopen, en/of die aandacht verdienen. De volgende zaken worden gesignaleerd: nog niet gelezen chat reacties; nog niet gelezen meldingen; documentsignaleringen; uit te voeren acties die over tijd zijn en nog niet gelezen overleg reacties.

25 2 16 Smartphone versie RedAegle kan worden opgestart vanaf elke PC, Laptop en tablet PC verbonden aan het internet. Natuurlijk kunnen dan alleen de modules waarvoor autorisatie is verkregen worden gebruikt. Naast de volledige versie die wordt opgestart vanaf PC s, laptops en tablet PC s is er ook een gestripte versie die wordt geactiveerd als RedEagle wordt opgestart vanaf een smartphone. Dit gaat allemaal vanzelf. RedEagle heeft in de gaten dat het is opgestart vanaf een smartphone en schakelt dan automatisch naar de smartphone modus. De smartphone versie beschikt over de volgende modules met aangepaste schermen: chatten; berichten; vergaderen; vergaderacties; signaleringen; dagboek; zorgtaken; Ingevoerde gegevens zijn opgeslagen in de eigen beveiligde werkruimte in de cloud en dus automatisch zichtbaar vanaf elke locatie en elk apparaat. RedEagle ondersteunt dus het tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Met de smartphone kan daarbij overal even worden gekeken of er dringende zaken zijn, zodat direct kan worden gereageerd.

26 2 17 E-learning RedEagle is eenvoudig van opzet en eenvoudig en snel onder de knie te krijgen met behulp van het RedEagle E-Learning programma.

Innovatieve oplossingen in de zorg

Innovatieve oplossingen in de zorg Innovatieve oplossingen in de zorg Zoekt u E-Health oplossingen die op korte termijn inzetbaar zijn binnen het primaire zorgproces? Of die uw medewerkers ontlasten in de dagelijks registratieverplichtingen?

Nadere informatie

SNEL STARTEN. Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE!

SNEL STARTEN. Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE! SNEL STARTEN Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE! Ga naar www.mijnondernemingsdossier.nl STAP TWEE: Registreren. ACTIE! HANDIG!

Nadere informatie

Zorg, begeleiding, werk en inkomen. Hulp bij het Huishouden

Zorg, begeleiding, werk en inkomen. Hulp bij het Huishouden Zorg, begeleiding, werk en inkomen Hulp bij het Huishouden Wmo, Hulp bij het Huishouden Toch hulp nodig via de gemeente? Heeft u geprobeerd om zelf hulp te regelen maar lukt het niet om uw probleem zelf

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

RELEASE NIEUWS. mijnquarant 3.1: het EPD als communicatieve schakel

RELEASE NIEUWS. mijnquarant 3.1: het EPD als communicatieve schakel RELEASE NIEUWS mijnquarant 3.1: het EPD als communicatieve schakel GGZ-instellingen sturen steeds meer op efficiëntieverhoging van de behandeling. De kwaliteitseisen nemen toe, maar dat geldt ook voor

Nadere informatie

SNEL STARTEN. Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE!

SNEL STARTEN. Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE! SNEL STARTEN Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl Ga naar www.mijnondernemingsdossier.nl STAP TWEE: Registreren. Om te registreren hoeft

Nadere informatie

BergOp 4.1 Handleiding voor ROM

BergOp 4.1 Handleiding voor ROM BergOp 4.1 Handleiding voor ROM Testversie 1 Praktikon B.V. Postbus 6909 6502 GK Nijmegen www.praktikon.nl tel. 024-3615480 praktikon@acsw.ru.nl fax. 024-3611152 www.bergop.info 2016 Praktikon B.V. Behoudens

Nadere informatie

Bronnen: Toolkit familieparticipatie, Poster goed verbonden, juridische aspecten van informele zorg, invoormantelzorg en exptertisecentrum mantelzorg

Bronnen: Toolkit familieparticipatie, Poster goed verbonden, juridische aspecten van informele zorg, invoormantelzorg en exptertisecentrum mantelzorg Betrokken mantelzorger(s) en/of sociaal netwerk Bronnen: Toolkit familieparticipatie, Poster goed verbonden, juridische aspecten van informele zorg, invoormantelzorg en exptertisecentrum mantelzorg Twee

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

Betrokken mantelzorger(s) en/of sociaal netwerk

Betrokken mantelzorger(s) en/of sociaal netwerk Betrokken mantelzorger(s) en/of sociaal netwerk Bronnen: Toolkit familieparticipatie, Poster goed verbonden, juridische aspecten van informele zorg, invoormantelzorg en exptertisecentrum mantelzorg Twee

Nadere informatie

Meedoen& Meetellen. Wat betekent het voor mensen met een verstandelijke beperking? Trainingsmodules voor professionals

Meedoen& Meetellen. Wat betekent het voor mensen met een verstandelijke beperking? Trainingsmodules voor professionals Meedoen& Meetellen Wat betekent het voor mensen met een verstandelijke beperking? Trainingsmodules voor professionals Samenstelling trainingsmodule Eline Roelofsen Roel Schulte www.verwondering.nu Illustratie

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Verordening Wmo & Jeugdhulp Gemeente Middelburg, Vlissingen & Veere

Verordening Wmo & Jeugdhulp Gemeente Middelburg, Vlissingen & Veere Verordening Wmo & Jeugdhulp Gemeente Middelburg, Vlissingen & Veere VERSIE: Concept inspraakprocedure 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen en algemene bepalingen...4 Artikel 1 Begripsbepalingen...

Nadere informatie

Online behandeling vanuit je vertrouwde omgeving aan je problemen werken

Online behandeling vanuit je vertrouwde omgeving aan je problemen werken Online behandeling vanuit je vertrouwde omgeving aan je problemen werken Ik kan nu op mijn eigen manier en in mijn eigen tijd werken aan mijn problemen Inleiding Het gemak van internet is niet meer weg

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier Patiënteninformatie Mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier Inhoudstafel Wat is nexuzhealth?... 3 Wat is mynexuzhealth?... 3 Uw mynexuzhealth-dossier... 4 Afspraken... 4 Radiologische beelden... 4

Nadere informatie

MEMO I-SOCIAAL DOMEIN

MEMO I-SOCIAAL DOMEIN MEMO I-SOCIAAL DOMEIN Titel: Beveiligd uitwisselen van ongestructureerde gegevens met het aanvullend bericht voor gemeenten en aanbieders Datum: 15-11-2016 Versie: 1.0 Def Inleiding Gemeenten en aanbieders

Nadere informatie

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG. Datum 16 oktober 2018 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter,

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG. Datum 16 oktober 2018 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter, > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres: Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag T 070 340 79 11 F 070 340

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2015 Inhoud o.a.

Nieuwsbrief zomer 2015 Inhoud o.a. Nieuwsbrief zomer 2015 Inhoud o.a. Wat is onafhankelijke cliëntondersteuning Misverstanden over WMO 2015 Mantelzorgcompliment aanvragen Niet vergeten Gehandicaptenraad Westervoort Molenacker 79 6932 JG

Nadere informatie

Koppeling Profit <> CRM Connectors

Koppeling Profit <> CRM Connectors Koppeling Profit CRM Connectors Documizers B.V. Amsterdam Documenttoelichting Dit is de technische beschrijving van deze geregistreerde partnerkoppeling. Dit document beschrijft de standaard van de

Nadere informatie

Workflow Inkoopfacturen

Workflow Inkoopfacturen Workflow Inkoopfacturen Met de Add-on Workflow Inkoopfacturen is het mogelijk om vanuit Microsoft Dynamics AX de inkomende inkoopfacturen te scannen. Vervolgens kunnen de gescande inkoopfacturen (elektronische

Nadere informatie

Registreren, analyseren en verantwoorden

Registreren, analyseren en verantwoorden Registreren, analyseren en verantwoorden Inhoud DAS in het kort DAS in het kort 3 De voordelen voor u 4 Effecten meten 4 Uw opdracht verantwoorden 5 Werkwijze methodiseren 6 Samenwerking bevorderen 7 Kosten

Nadere informatie

Raadsvoorstel (Gew) 23 februari 2012 AB11.01221 RV2011.141

Raadsvoorstel (Gew) 23 februari 2012 AB11.01221 RV2011.141 Raadsvergadering d.d. Casenummer Raadsvoorstelnummer Raadsvoorstel (Gew) 23 februari 2012 AB11.01221 RV2011.141 Gemeente Bussum Instemmen met het voorstel voor de invulling van de digitale raad Brinklaan

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk educatie- & zorgpakketten aanbieden Online communicatie via cliënt specifieke agenda, notificaties en email Direct

Nadere informatie

Kiezen voor zorg in natura (zin) of een persoonsgebonden budget (pgb)

Kiezen voor zorg in natura (zin) of een persoonsgebonden budget (pgb) Kiezen voor zorg in natura (zin) of een persoonsgebonden budget (pgb) voor ondersteuning op grond van de Wmo januari 2017 Zorg in natura of een persoonsgebonden budget? U krijgt ondersteuning op grond

Nadere informatie

Wijzigingsdocumentatie ZorgNed Voor Leveranciers H10

Wijzigingsdocumentatie ZorgNed Voor Leveranciers H10 Voor Leveranciers H10 1 ijw303 en ijw321 Factuurcontrole... 2 1.1 Werken met factuurcontrole in een regionaal samenwerkingsverband.... 2 2 Dashboard bij inloggen in ZorgNed... 4 2.1.1 Tegel Mijn openstaande

Nadere informatie

Zelf doen wat kan en ondersteuning waar moet.

Zelf doen wat kan en ondersteuning waar moet. Zelf doen wat kan en ondersteuning waar moet. Op 1 januari 2015 wordt de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo 2015) van kracht. De zes Drechtsteden zijn dan verantwoordelijk voor de ondersteuning

Nadere informatie

Handleiding. Meldingen module. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding.

Handleiding. Meldingen module. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Handleiding Meldingen module Handleiding Declareren Versie 3.0.0.3 PlanCare 2 elektronisch cliënten dossier G2 Paramedici het EPD voor paramedici INHOUDSOPGAVE 1 Overzicht van de mogelijkheden... 2 1.1

Nadere informatie

Offective > CRM > Klanten

Offective > CRM > Klanten Offective > CRM > Klanten Nadat u hebt geklikt op CRM > Klanten komt onderstaand scherm, in het bovenste gedeelte van dit scherm kunt u zoeken met verschillende zoekcriteria, vul een zoekveld in en klik

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Medicatie Vragenlijsten

Nadere informatie

Het persoonlijk gezondheidsdossier. Geef mij mijn medische gegevens!

Het persoonlijk gezondheidsdossier. Geef mij mijn medische gegevens! Het persoonlijk gezondheidsdossier Geef mij mijn medische gegevens! 2 Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie 3 Een persoonlijk gezondheidsdossier voor iedereen die dit wil Cijfers 68% Nederlanders

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Raadsvoorstel 26 januari 2012 AB11.01221 RV2011.141

Raadsvoorstel 26 januari 2012 AB11.01221 RV2011.141 Raadsvergadering d.d. Casenummer Raadsvoorstelnummer Raadsvoorstel 26 januari 2012 AB11.01221 RV2011.141 Gemeente Bussum Instemmen met het voorstel voor de invulling van de digitale raad Brinklaan 35 Postbus

Nadere informatie

Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care

Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care vragenlijsten psycho-educatie oefeningen dagboeken modules Beeldbellen en chat TelePsy ontwikkelt en beheert een internetapplicatie ten behoeve van

Nadere informatie

DD-NR Regelingen en voorzieningen CODE 9.2.3.5

DD-NR Regelingen en voorzieningen CODE 9.2.3.5 DD-NR Regelingen en voorzieningen CODE 9.2.3.5 Zorgleefplan brochure bronnen www.loc.nl, (LOC, zeggenschap in de zorg is de koepelorganisatie van de cliëntenraden van de sectoren verpleging en verzorging,

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

Toolbox voor Strategisch OmgevingsManagement

Toolbox voor Strategisch OmgevingsManagement Toolbox voor Strategisch OmgevingsManagement Over SOM en SOM SET Ingewikkelde opgaven verdienen een oplossing die een meerwaarde heeft voor alle betrokken stakeholders. Om dit te realiseren heeft WesselinkVanZijst

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen.

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen. Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

Antwoorden op vragen over veranderingen Wmo/Awbz

Antwoorden op vragen over veranderingen Wmo/Awbz Antwoorden op vragen over veranderingen Wmo/Awbz BEREIKBAARHEID EN INFORMATIE Hoe word ik als cliënt geïnformeerd over de veranderingen? Met een brief van de gemeente Met een persoonlijk gesprek in 2015

Nadere informatie

Advies - Algemeen concept_software

Advies - Algemeen concept_software Met de invoering van de WFT is het advies van met name complexe producten niet meer hetzelfde. Aan de ene kant stelt de WFT dat het noodzakelijk is dat de adviseur een klantprofiel opstelt. Maar aan de

Nadere informatie

Zorgloket Bladel. De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg!

Zorgloket Bladel. De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg! Zorgloket Bladel > De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg! 2 Zorgloket Bladel De Wet maatschappelijke ondersteuning zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen in de maatschappij en zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Radiologische beelden Berichten Documentatie Vragenlijsten Dagboeken

Nadere informatie

JOEP. Handleiding - hulpverlener

JOEP. Handleiding - hulpverlener JOEP. Handleiding - hulpverlener Versie 1.0 Oktober 2016 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder

Nadere informatie

Doel en werking SISA 1. Wat is SISA en hoe werkt het? 2. Waar is SISA voor bedoeld? 3. Wat is de meerwaarde van het werken met SISA?

Doel en werking SISA 1. Wat is SISA en hoe werkt het? 2. Waar is SISA voor bedoeld? 3. Wat is de meerwaarde van het werken met SISA? Doel en werking SISA 1. Wat is SISA en hoe werkt het? SISA is een computersysteem dat professionals die bij dezelfde jeugdige (0 tot 23 jaar) betrokken zijn bij elkaar brengt. Door het afgeven van een

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes

Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes Factuur2King 2.3 biedt nieuwe functionaliteit om nog meer digitale processen in Factuur2King af te kunnen handelen, tijd te besparen en/of meer controle over het

Nadere informatie

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg REGIE Informatie over Regie, dé app voor de zorg INHOUDS OPGAVE 03 04 05 06 09 10 11 12 Waarom de zorgapp Regie? Wat is Regie? De meerwaarde van Regie Wie gebruiken Regie? Voordelen van Regie Technische

Nadere informatie

Mantelzorgbeleid AYA Thuiszorg B.V.

Mantelzorgbeleid AYA Thuiszorg B.V. 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 : Visie op werken met mantelzorgers Hoofdstuk 2 : Wat kunnen mantelzorgers doen bij AYA Thuiszorg? Hoofdstuk 3 : Ondersteuning van mantelzorgers Hoofdstuk 4 : Mantelzorg en

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service POLARIS Nova Handleiding Employee Self Service Versie: 2.0 Datum: 01-03-2013 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 Vraag & antwoord... 4 2.2 Wachtwoord wijzigen... 5 2.3 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Handleiding Zorgaanbieder module

Handleiding Zorgaanbieder module Handleiding Zorgaanbieder module De oplossing voor het berichtenverkeer in de Jeugd wet. Eenvoudig en simpel voor iedere zorgaanbieder Versie: 1.3 Auteur: Zorgverkeer B.V. Datum: Februari 2017 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Teamplayers in sportaccommodatie beheer

Teamplayers in sportaccommodatie beheer Teamplayers in sportaccommodatie beheer De initiatiefnemers van SABsoftware hebben jarenlange ervaring met automatisering en beheer van accommodaties. Samen richtten zij in 2002 Facility Kwadraat op dat

Nadere informatie

UPPresentment Gebruikershandleiding. Overzicht en gebruik van de verschillende functionaliteiten V 1.1

UPPresentment Gebruikershandleiding. Overzicht en gebruik van de verschillende functionaliteiten V 1.1 UPPresentment Gebruikershandleiding Overzicht en gebruik van de verschillende functionaliteiten V 1.1 Maart 2011 Eerste Toegang 1 Inhoudstafel Inleiding... 2 Toegang... 3 Eerste Toegang... 3 Paswoord aanvragen...

Nadere informatie

Nedap healthcare iwmo of ijw beschikking handmatig toevoegen / wijzigen

Nedap healthcare iwmo of ijw beschikking handmatig toevoegen / wijzigen Het is mogelijk om iwmo en ijw-beschikkingen handmatig in te voeren. Hierdoor wordt het mogelijk om naar gemeentes 303-declaraties te kunnen versturen, zonder dat de gemeente hiervoor beschikkingen in

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Vragenlijsten Dagboeken

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Contact persoon: Thera Splinter: 020 6445160 team@webfysio.nl Contact persoon: Joost Nagelmaeker: 0642115336

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Regels over de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in het onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal.

Regels over de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in het onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal. Regels over de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in het onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal. A. ONDERWIJS B. KINDEROPVANG en PEUTERSPEELZAAL C. COMBINATIE VAN ONDERWIJS EN KINDEROPVANG D. ALGEMEEN

Nadere informatie

Procesbeschrijving Begeleiding, Verblijf en Persoonlijke verzorging

Procesbeschrijving Begeleiding, Verblijf en Persoonlijke verzorging Procesbeschrijving Begeleiding, Verblijf en Persoonlijke verzorging Opgesteld door: Anneke Renckens WMO kantoor Pagina 1 van 6 Dit is een procesbeschrijving van het administratieve systeem van het WMO

Nadere informatie

Bijlage 4: Protocol Zorgweigering en zorgbeëindiging Versie d.d

Bijlage 4: Protocol Zorgweigering en zorgbeëindiging Versie d.d Bijlage 4: Protocol Zorgweigering en zorgbeëindiging Versie d.d. 6-1-2014 1. Doel van het protocol Zorgweigering of eenzijdige zorgbeëindiging zijn ongewenste en uitzonderlijke situaties die kunnen voorkomen

Nadere informatie

Thema 1 CLIËNT CENTRAAL De ondersteuning komt in samenspraak met de cliënt tot stand

Thema 1 CLIËNT CENTRAAL De ondersteuning komt in samenspraak met de cliënt tot stand Toetsingskader Wmo-toezicht Gelderland-Zuid Toetsingskader Wmo-toezicht Thema 1 CLIËNT CENTRAAL De ondersteuning komt in samenspraak met de cliënt tot stand 1.1 De cliënt krijgt ondersteuning die onvoldoende

Nadere informatie

KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 08-09-2017 Table of Contents Algemene uitleg... 3 Algemene uitleg... 4 Voorwaarden en configuratie... 6 Voorwaarden voor gebruik en configuratie

Nadere informatie

Registratie code : 14B *14B.02305* Verordening Wmo & Jeugdhulp Gemeente Veere

Registratie code : 14B *14B.02305* Verordening Wmo & Jeugdhulp Gemeente Veere Registratie code : 14B.02305 *14B.02305* Verordening Wmo & Jeugdhulp Gemeente Veere Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen en algemene bepalingen... 4 Artikel 1 Begripsbepalingen... 4 Artikel 2 Vormen

Nadere informatie

Overzicht foutmeldingen ZorgNed bij berichtenverkeer 2.1

Overzicht foutmeldingen ZorgNed bij berichtenverkeer 2.1 1. Cliënt (BSN) is niet Er is geen toewijzing aanwezig bekend bij de gemeente. voor uw cliënt. U dient een Verzoek om Toewijzing (JW315) in via berichtenverkeer ''Koppelingen - iwmo - en ijw berichten

Nadere informatie

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland DinZ Web ZVW Gebruikershandleiding Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

Beleid mantelzorg en vrijwilligers Fener Zorg

Beleid mantelzorg en vrijwilligers Fener Zorg P a g i n a 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Begrippen 1-2 3. Verschillen tussen mantelzorg en vrijwilligerswerk 2 4. Mantelzorg in Rotterdam 2-3 5. Visie van Fener Zorg op mantelzorg en vrijwilligers

Nadere informatie

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard HANDLEIDING GRIP Facility Dashboard 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inloggen GRIP Dashboard... 3 3. KPI Dashboard... 4 4. Tijdlijn... 5 5. Documenten... 5 6. Acties... 6 7. Uitleg databeheer...

Nadere informatie

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier Handleiding PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier De agenda in PlanCare 2 De agenda kent verschillende invalshoeken of benaderingswijzen. Centraal staat de Cliëntagenda waar alle afspraken en

Nadere informatie

wmo wijzer hulp en ondersteuning thuis

wmo wijzer hulp en ondersteuning thuis wmo wijzer hulp en ondersteuning thuis 1 Inleiding Hulp en ondersteuning thuis Hulp en ondersteuning thuis valt deels onder de Wmo (gemeente) maar soms ook onder de AWBZ of uw zorg verzekering. Dit maakt

Nadere informatie

Model. Zorgleefplan. Verantwoorde zorg. Een korte handreiking voor gebruik

Model. Zorgleefplan. Verantwoorde zorg. Een korte handreiking voor gebruik Model Zorgleefplan Verantwoorde zorg Een korte handreiking voor gebruik De cliënt m Het zorgleefplan als instrument voor Verantwoorde zorg Het model Zorgleefplan Verantwoorde zorg is bestemd voor de medewerkers

Nadere informatie

Wat is een persoonlijk gezondheidsdossier?

Wat is een persoonlijk gezondheidsdossier? Wat is een persoonlijk gezondheidsdossier? Mei 2015 Het PGD Kader 2020 biedt een raamwerk voor ontwikkeling en opschaling van persoonlijke gezondheidsdossiers (PGD s). Onderdeel hiervan is het creëren

Nadere informatie

Maak kennis met de Compaan

Maak kennis met de Compaan Maak kennis met de Compaan De tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen Laat ouderen weer delen in onze digitale wereld: foto s & video s, berichten, beeldbellen, lokaal nieuws, online spelletjes doen, makkelijke

Nadere informatie

Familieparticipatie en mantelzorg

Familieparticipatie en mantelzorg Familieparticipatie en mantelzorg Inleiding: Mantelzorg en familieparticipatie zijn twee begrippen die vaak door elkaar gebruikt worden. Norschoten maakt onderscheid in deze twee begrippen. In deze notitie

Nadere informatie

R E L E A S E N O T E S

R E L E A S E N O T E S R E L E A S E N O T E S VitalHealth KIS versie 1.4.2 Software for personalized health management Eigenaar document Gijsbert Roordink Datum 10-04-2014 Versie document 1.1 Versies KIS modules Diabetes 3.6.4.2,

Nadere informatie

AxionContinu heeft ten aanzien van het mantelzorgbeleid de volgende uitgangspunten geformuleerd:

AxionContinu heeft ten aanzien van het mantelzorgbeleid de volgende uitgangspunten geformuleerd: Mantelzorgbeleid 1. Wat is mantelzorg Mantelzorg is een overkoepelend begrip voor veel vormen van meer dan gebruikelijke zorg, die partners, ouders, kinderen, familieleden, vrienden en buren elkaar verlenen.

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

software voor samenwerken en verbinden

software voor samenwerken en verbinden software voor samenwerken en verbinden gemaakt door het team van Nedap. Onze missie is om mooie tools te maken die het belangrijkste beroep in Nederland helpt en ondersteunt in het werk. Een beroep waar

Nadere informatie

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n.

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Steunpunt Mantelzorg, Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Informatie, advies & bemiddeling Geachte lezer, Steunpunt Mantelzorg: iets voor

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

ondersteunt het netwerk rond de cliënt Barbara Nieuwkoop een product van BS Concept Realiza4on W: www.zorgverband.nl E: info@zorgverband.

ondersteunt het netwerk rond de cliënt Barbara Nieuwkoop een product van BS Concept Realiza4on W: www.zorgverband.nl E: info@zorgverband. ondersteunt het netwerk rond de cliënt Barbara Nieuwkoop een product van BS Concept Realiza4on W: www.zorgverband.nl E: info@zorgverband.nl Zorgverband: Virtueel Verzorgingshuis 2 Cliënt staat centraal:

Nadere informatie

Gemeente Roosendaal. Klanttevredenheidsonderzoek Wmo over 2013. Concept. 11 augustus 2014

Gemeente Roosendaal. Klanttevredenheidsonderzoek Wmo over 2013. Concept. 11 augustus 2014 Gemeente Roosendaal Klanttevredenheidsonderzoek Wmo over 2013 Concept 11 augustus 2014 DATUM 11 augustus 2014 TITEL Klanttevredenheidsonderzoek Wmo over 2013 ONDERTITEL Concept OPDRACHTGEVER Gemeente Roosendaal

Nadere informatie

Woonvoorzieningen 2010 2011 2012 Aanvragen totaal 452 351 299 Aanvragen verhuiskostenvergoeding 8 6 4

Woonvoorzieningen 2010 2011 2012 Aanvragen totaal 452 351 299 Aanvragen verhuiskostenvergoeding 8 6 4 De heer P.C. Schultink De heer A.J. de Leeuw Datum: Ons kenmerk: Afdeling: Contactpersoon: Uw brief van: Uw kenmerk: Onderwerp: WMO-- Samenleving A. Bok 21 november 2012 Beantwoording vragen Wmo Datum

Nadere informatie

Hoe gaat het bij de gemeente na de decentralisatie?

Hoe gaat het bij de gemeente na de decentralisatie? Hoe gaat het bij de gemeente na de decentralisatie? Wat zijn de ervaringen en wat kunnen wij daarmee in onze eigen (burgerlijke) gemeente? 1 oktober 2015 Hans van der Knijff Waar gaan we het over hebben?

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Tijd voor de dood. Stilstaan bij en tijd nemen voor de dood Oprecht en stap voor stap afscheid nemen. Beleidsnotitie Palliatieve Zorg

Tijd voor de dood. Stilstaan bij en tijd nemen voor de dood Oprecht en stap voor stap afscheid nemen. Beleidsnotitie Palliatieve Zorg Beleidsnotitie Palliatieve Zorg Tijd voor de dood Stilstaan bij en tijd nemen voor de dood Oprecht en stap voor stap afscheid nemen Beleidsnotitie Tijd voor de dood Auteur(s) A.Trienekens Datum September

Nadere informatie

Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Handleiding Landelijk Indicatie Protocol programma pagina 1 of 18 Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Welkom bij LIP Lip is ontstaan uit een toegevoegde module aan het kraamzorg administratie pakket van

Nadere informatie

Mantelzorgbeleid ZAB Nederland

Mantelzorgbeleid ZAB Nederland Mantelzorgbeleid ZAB Nederland 1. Inleiding Mantelzorg is een thema dat momenteel veel aandacht krijgt in onze samenleving. Het gaat om zorg die noodzakelijkerwijs langdurig, onbetaald en vanuit een persoonlijke

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet Samenwerken met icounting Beschrijving samenwerken compleet Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Samenwerken compleet 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.3 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1

Nadere informatie

MANTELZORGBELEID. Mantelzorgbeleid Pagina 1

MANTELZORGBELEID. Mantelzorgbeleid Pagina 1 MANTELZORGBELEID Mantelzorgbeleid Pagina 1 Werkgroep Mantelzorg April 2017 Inhoud MANTELZORGBELEID...1 Inleiding...3 1. Wat is mantelzorg...4 3. Uitwerking beleidsuitgangspunten...7 Communicatie en informatie...7

Nadere informatie

Extra functies voor meer SmartHome toepassingen

Extra functies voor meer SmartHome toepassingen Extra functies voor meer SmartHome toepassingen Omschrijving Het WLAN toegangscontrolesysteem SmartConnect easy is uitgebreid met interessante toepassingen en daarmee is de veiligheid en het bedieningscomfort

Nadere informatie

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de besturen en scholen die vallen onder het SWV 25.05 primair onderwijs

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de besturen en scholen die vallen onder het SWV 25.05 primair onderwijs Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de besturen en scholen die vallen onder het SWV 25.05 primair onderwijs 2012 M E L D C O D E H U I S E L I J K G E W E L D E N K I N D E R M I S H A

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat is... 3 Wat is nog meer?... 3 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 3 Werken met... 4 Inleiding... 4 Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 Instellingen...

Nadere informatie

Teleboekhouden is beschikbaar in meerdere talen, naast Engels en Duits nu ook in Pools, Spaans en Turks

Teleboekhouden is beschikbaar in meerdere talen, naast Engels en Duits nu ook in Pools, Spaans en Turks Aanpassingen in de Teleboekhouden webapplicatie (algemeen) Startpagina Het in YOB tonen van actieve kantoormedewerkers ipv alle kantoormedewerkers. Brutomarge cilinder wordt getoond. Grafieken 'Top10 Opbrengsten',

Nadere informatie

Factuur2King 2.0 Multi-User release notes

Factuur2King 2.0 Multi-User release notes Factuur2King 2.0 Multi-User release notes Factuur2King 2.0 is geheel vanaf de grond opgebouwd. Naast dat het geheel er moderner uit ziet hebben we met de nieuwe weergave en de mogelijkheid de King database

Nadere informatie

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen 2012 1 Overal en altijd toegankelijk Voor de toegang is alleen een pc nodig met een internetverbinding U heeft

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie