Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo."

Transcriptie

1 Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

2 Vakantie met aximfo Aan u de keuze, elke dag opnieuw Beste vakantiegast, welkom in Carry-le-Rouet! Wij willen er ook dit jaar alles aan doen om u een geslaagde vakantie te bezorgen. Ook hier heeft u keuze uit heel veel activiteiten. In de eerste plaats bieden we u graag onze activiteiten in groep aan. U kan deze terugvinden in dit animatieprogramma en in aximfo. Verder hebben we in Carry-le-Rouet, net als in onze andere bestemmingen, een uitgebreid aanbod om er zelf op uit te trekken. U kan dit aanbod terugvinden in ons aximfo-lokaal. Het zelfstandige aanbod bestaat uit 3 delen: - Classics: de bekendste hoogtepunten uit de streek. Deze suggesties zijn in detail beschreven en op kaart uitgetekend. - Specials: in eigen huis uitgewerkte formules. Speels en verrassend. Detailbeschrijving, vaak met spelformulier of materiaal. - Regio-info: globale streek- of stadsinformatie. Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo. zaterdag 12 april 2014 Welkomstavond - met voorstelling programma en voorstelling animatieploeg Wij kunnen niet wachten om van start te gaan! Deze avond stellen we graag onze animatieploeg en ons animatieprogramma voor: zaal BORD DE MER (aan het volleybalveld beneden op het domein) u.: verwelkoming door onze hoteldirecteur u.: voorstelling animatieprogramma u.: voorstelling animatieploeg u.: kennismaking monitoren Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

3 Legende animatieprogramma gewone schoenen stevige stap- of sportschoenen bergschoenen wandeling kan met buggy lunchpakket s morgens zelf maken. eten wordt door ons ter plaatse gebracht. met bus met eigen wagens boottocht inschrijven helm verplicht voldoende drank meenemen moeilijkheid van de wandeling of fietstocht (afh. van techniek en afstand) begeleiding door Intersoc begeleiding door Vacanciel begeleiding door Vacanciel en Intersoc Wat neem ik mee voor een wandeling / uitstap bergschoenen (indien nodig) - regenkledij eventueel trui voldoende drank zonnecrème zonnebril eventueel petje (Tijdens de paasvakantie kan het door de wind soms vrij fris zijn. Een trui meenemen is altijd aangewezen) Programma Bekijk dagelijks de info in de aximfo. Alle activiteiten worden hier voorgesteld. Hier worden ook eventuele aanpassingen steeds opgehangen. Programma club De programma s van de clubs worden geafficheerd in de aximfo. Aan het clublokaal kan u ook het clubprogramma verkrijgen. Laat niet na elke avond te zien wat uw kinderen de volgende dag op het programma hebben staan. Zo weet u ook meteen of ze voor iets moeten inschrijven, of ze een lunchpakket moeten klaarmaken, welke kledij vereist is, enz Opgelet: lunchpakket bestellen voor 18 u. Verzamelen De uitstappen starten steeds stipt op tijd! - een wandeling vertrekt aan de receptie - een uitstap met bus of auto vertrekt op de parking - een fietstocht vertrekt aan de receptie. - avondontspanning gaat door in salle bord de mer of bar Sirocco. Meer info in aximfo. Inschrijven Voor sommige activiteiten is een minimum aantal deelnemers noodzakelijk en er zijn ook activiteiten waar het aantal deelnemers beperkt is! Daarom willen we vragen om steeds zo snel mogelijk (ten laatste de avond voordien 18 u.) in te schrijven aan de receptie als dit noodzakelijk is. ( ) Wie een fiets wenst te huren vragen we om dit 2 dagen op voorhand aan te vragen aan de receptie. Foto s en informatie Foto s van uw vakantie kan je achteraf bekijken op (indien u niet wenst dat er een foto van u op deze website te zien is gelieve dit te melden aan de coördinator Hans). U kan er ook deze vakantiekrant (in kleur) terugvinden, het weerbericht, en diverse links.

4 zondag 13 april u. Verkenningswandeling Verzamelen op het grote terras aan de receptie. We vertrekken naar ons strandje. Vanaf hier begint de klim richting la Valméjeanne. Na ongeveer 1 km komen we boven het domein uit. Vanaf hier hebben we al een schitterend zicht op de omgeving. We dalen tot we bijna weer op het domein zijn, maar brengen eerst nog een bezoekje aan Port du Rouet. Onderweg krijgt u van Luc heel wat informatie over de streek u. Welkomstaperitief Dit gaat door aan de zaal bord de Mer. +/ u. Parijs Roubaix In de bar Sirocco kunnen we via de satelliet deze wedstrijd live volgen u. Geocaching Geocaching is een buitensport en spel, waarbij gebruik wordt gemaakt van een GPS-ontvanger of telefoon met deze functie om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. Een cache is in het algemeen een kleine waterdichte doos, voorzien van een logboek en de "schat" (ook wel "goodies", ruilspulletjes die voor kleine kinderen erg leuk kunnen zijn). Na het verstoppen van de schat maakt de plaatser via internet de locatie bekend aan andere geocachers Wij gaan samen op zoek naar een aantal leuke caches in de streek. We rijden hiervoor met een aantal wagens naar het beginpunt om deze cache te vinden. (In de buurt van Niolon) Geocaching is een hele fijne manier om de regio te ontdekken Ook heel fijn om dit in de loop van de week in gezinsverband met de kinderen te doen Onze gids Luc vertelt jullie hierover zeker meer. Wie een wandel gps heeft, gelieve deze mee te brengen. Stevig schoeisel is noodzakelijk. Max. 25 deelnemers u. Wandeling 3 calanques Mooie wandeling die vertrekt op het domein in de richting van Marseille. We wandelen via de Calanques langs de waterkant en genieten intussen van een adembenemend uitzicht op de stad Marseille, de vuurtoren van Planiers en de eilanden van Vrioul. Begeleiding door monitoren van Vacanciel (zie icoon) u. Avonturenparcours Verzamelen aan Sirocco -bar. Gelieve sportschoenen aan te trekken en je haar eventueel samen te binden. Hou er rekening mee dat er hars van de bomen kan aanwezig zijn op het parcours. Minimum lengte is 1,30 meter.

5 17.30 u. Kindershow

6 Wandeling en treintje Camague We vertrekken samen aan het hotel om 9 u. Wandeling van ongeveer 2 km. op dit domein, samen met onze gids Luc. Onderweg krijgt u heel wat uitleg over het natuurgebied. Nadien rijden we met een treintje op het domein. Normaal gesproken zien we tijdens deze treinrit de roze flamingo s, de paarden en de typische zwarte stieren uit deze streek. Picknick aan de picknickweide. Treintje ter plaatse te betalen. Aximfo Camague Ook in aximfo zijn er een aantal activiteiten voorzien in de Camargue zeker de moeite om eens te bekijken. Of misschien wilt uw zoon of dochter graag eens paardrijden? Ook dat is mogelijk op dit domein (geen begeleiding van Intersoc) 13 u. Aigues-Mortes (Camague) Vertrek om 13 u. op het domein van Paul Ricard. Samen met Luc brengen we een bezoek aan dit gezellig stadje. 13 u. Aximfo Camague In de buurt zijn er enkele mogelijkheden die echt de moeite zijn Meer info in aximfo of bij de aximotoren. - de zandstranden van Saintes-Maries-de-la-Mer. - het ornithologisch park van Saintes-Maries-de-la-Mer. - Arles - rondrit met de wagen door de Camargue u. petanquetornooi Verzamelen aan zaal BORD DE MER 21 u. Boombal: back to western Onze eerste danspasjes in Carry-Le-Rouet. We dansen bekende en minder bekende volksdansen Verzamelen in de bar Sirocco Gevolgd door een dansavond in deze gezellige bar. Wie dat wenst mag zich verkleden in cowboy

7 9.00 u. voormiddagwandeling dinsdag 15 april 2014 Fort Niolon - Kleine verplaatsing naar de haven Niolon (13 km). Mooie wandeling vanuit het dorpje naar het fort u. Kajak Kajak Wil je graag met een kajak op zee? Ook dat is mogelijk in Carry-Le-Rouet onder leiding van een gediplomeerde instructeur. De minimum leeftijd is 14 jaar. Het is natuurlijk noodzakelijk dat u kan zwemmen. Gesloten schoenen zijn noodzakelijk. Deze activiteit gaat enkel door bij gunstige weersomstandigheden. Deze activiteit duurt ongeveer 1 uur. Verzamelen aan het maritiem lokaal (in de buurt van het volleybalveld) u. Aix-en-Provence Uitstap naar dit mooie Provençaalse stadje. Het is vandaag dinsdag, en dan kan je hier genieten van één van de mooiste Provençaalse markten. Wandeling Sainte-Victoire Vertrek in Aix-en-Provence na dit stadsbezoek. Wie dat wenst kan na de middag meerijden naar Montagne Sainte-Victoire. We brengen hier een bezoek aan het bezoekerscentrum en maken een korte, relatief vlakke wandeling. Vertrek aan dit bezoekerscentrum 'Maison Sainte-Victoire'. We voorzien een wandeling van 2u (7 km - 300m hoogteverschil) 9.30 Fietstocht Mont Ventoux Beklimming van één van de meest legendarische bergen uit de ronde van Frankrijk. We rijden met eigen vervoer naar Bédoin. Dit is ongeveer anderhalf uur rijden. Vervolgens beklimt iedereen op eigen tempo deze reus van de Provence. Wij begeleiden deze tocht met een volgwagen. Een regenjasje, drank, eten, kan meegegeven worden met de volgwagen. Deze volgwagen rijdt telkens een beetje verder zodat je deze regelmatig tegenkomt. Waarschijnlijk kan de volgwagen rijden tot ongeveer 4 km. voor de top. Vertrekhoogte: 290 m Top: 1912 m Afstand: 23 km Deze activiteit gaat enkel door indien de weersomstandigheden goed zijn. Fiets huren kan via de receptie (ten laatste zondagmorgen). Markt in Carry-Le-Rouet VM Geen begeleiding voorzien. Er is een pendeldienst in Carry-Le-Rouet. Hiervoor moet wel op tijd gereserveerd worden. Meer informatie aan de receptie.

8 Dit zijn 2 vriendjes die hier op vakantie zijn. Samen met de kindjes genieten ze van spelletjes, verhaaltjes, dansjes, Verzamelen op het terras. 21 u. quiz Iedereen kan deelnemen aan onze quiz. Inschrijven vooraf is niet noodzakelijk. Dit gaat door in de zaal BORD DE MER woensdag 16 april u. Excursie : Arles en Les Baux-de-Provence Arles is een gezellige Provençaalse stad gelegen in het noorden van de Camargue. Het was een belangrijke stad in het Romeinse rijk. Heel wat overblijfselen herinneren je aan die tijd. Veel gebouwen zijn trouwens opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco. U krijgt van ons een heel mooi uitgewerkt plannetje, en uitleg over de voornaamste gebouwen om in eigen tempo het stadje te bezoeken en de sfeer op te snuiven. In het hartje van les Alpilles straalt Les Baux-de-Provence een bijzondere schoonheid uit. Een uitgestrekte steengroeve met rotsen in krijtkleur, omringd door middeleeuwse vestingen. Hieraan ontleent deze plek al haar prestige en behoort ze tot de Plus beaux villages de France. U krijgt heel wat informatie over dit dorp, en kan dan het dorp zelf gaan verkennen. Vertrek om 9.00 u. de permanentie van de clubs start om 8.50 u. Zelf een lunchpakket maken in het restaurant. Opgelet: inschrijven voor 12 u. dinsdagmiddag Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

9 Verzamelen aan de stand voor boogschieten. Gelieve gesloten (sport)schoenen te dragen. Minimum lengte is 1,30 meter.

10 10.00 u. Marseille We rijden met eigen wagens naar het station van Carry. Daar nemen we de trein naar het station Saint-Charles van Marseille. Het is een treinrit met mooie zichten onderweg, en we rijden ook via de spoorweg aan het domein. In Marseille dalen we af naar de oude haven. Picknick aan het paleis van Pharo. Daarna nemen we het kleine treintje naar Notre Dame de Garde via de abdij Saint Victor. We hebben vervolgens vrije tijd in Marseille. Inbegrepen in de prijs: gids / treinticket Carry-Marseille / aperitief in Café de la marine / klein treintje naar de Notre Dame de Garde - Minimum 15 personen terug rond 19 u. (permanentie voorzien) Inschrijven voor de uitstap en lunchpakket voor dinsdag 14 u. VM Markt in Martigues Geen begeleiding voorzien u. Rotsklimmen Verzamelen aan place Lagardo (aan de clublokalen). Vanaf 4 jaar. Kinderen tussen 4 en 12 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Sportschoenen zijn noodzakelijk. Breng zeker ook een flesje water mee. 15 u. en u. Avonturenparcours Verzamelen aan Sirocco -bar. Gelieve sportschoenen aan te trekken en je haar eventueel samen te binden. Hou er rekening mee dat er hars van de bomen kan aanwezig zijn op het parcours. Minimum lengte is 1,30 meter u. Fluobingo In de bar "Sirocco" u. tot u.: muzikale bingo voor kinderen (samen met de ouders of in clubverband) u. tot u.: pauze u. tot u.: muzikale bingo voor volwassenen Wij verwachten enkele sterren voor een optreden! Indien u ook wenst op te treden mag u dit melden aan de coördinator! Dresscode: fluo

11 9 u. Wandeling markt vrijdag 18 april 2014 Wandeling via de villawijken aan de baai naar het marktje van Carry. In Carry krijgt u de tijd om even op de markt rond te lopen. VM Markt in Carry-Le- Rouet Geen begeleiding voorzien. Er is een pendeldienst in Carry-Le-Rouet. Hiervoor moet wel gereserveerd worden. Meer informatie aan de receptie u. Calanques de Cassis dagwandeling excursie Met begeleiding van Intersoc. We vertrekken te voet vanuit Cassis voor een wandeling door de Calanques. We wandelen tot aan de Calanque d Envau, één van de mooiste en meest bekende calanques, waar ons een adembenemend zicht wacht op de prachtige steile kalkrotsen. Onderweg genieten we van onze picknick. We nemen dezelfde weg terug naar Cassis. belangrijk: stevige schoenen zijn verplicht en voldoende drinken (2 liter) is noodzakelijk! Zonder begeleiding. Je kan met de wagen rijden tot Cap Canaille. Van hier heeft u een adembenemend zicht op de golf van Cassis en de Calanques tot aan de kusten van Marseille. Je kan er ook voor kiezen om met een boot de Calanques, prachtige krijtrotsen met schitterende baaien te bezoeken. Keuze tussen verschillende boottochten. Meer info in aximfo. - inschrijven voor de uitstap en lunchpakket tot de avond voordien (18.00 u.) - zelf een lunchpakket maken u u. Kajak Wil je graag met een kajak op zee? Ook dat is mogelijk in Carry-Le-Rouet onder leiding van een gediplomeerde instructeur. De minimum leeftijd is 14 jaar. Het is natuurlijk noodzakelijk dat u kan zwemmen. Gesloten schoenen zijn noodzakelijk. Deze activiteit gaat enkel door bij gunstige weersomstandigheden. Deze activiteit duurt ongeveer 1 uur. Verzamelen aan het maritiem lokaal (in de buurt van het volleybalveld) Rotsklimmen

12 Verzamelen aan place Lagardo (aan de clublokalen). Vanaf 4 jaar. Kinderen tussen 4 en 12 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Sportschoenen zijn noodzakelijk. Breng zeker ook een flesje water mee. 15 u. en u. Avonturenparcours Verzamelen aan Sirocco -bar. Gelieve sportschoenen aan te trekken en je haar eventueel samen te binden. Hou er rekening mee dat er hars van de bomen kan aanwezig zijn op het parcours. Minimum lengte is 1,30 meter u. Feestavond Jammer genoeg is het al de laatste avond in Carry-Le-Rouet. Maar we proberen er nog een fijne avond van te maken: u.: Feestmaaltijd u.: Back to optredens van de clubs. (Feestzaal bord de mer ) Geniet mee van wat onze kinderen samen met de monitoren hebben voorbereid u.: Fotoprojectie We laten de foto s zien die we in de loop van de week hebben genomen. Nadien kan je thuis ook nog naar deze foto s kijken op Je kan ook zelf foto s laten opnemen in deze fotoprojectie. Neem hiervoor contact op met de coördinator u.: Kinderdisco u.: Rustige muziek Sirocco -bar diverse mogelijkheden - Massage: elke dinsdag en vrijdag van 10 tot 20 u. (reservatie en reglement aan de receptie) o Thaise massage 65 voor 1 uur o Voetmassage 65 voor 1 uur - Wellness met sauna, jacuzzi, hammam: Elke dag van 14 tot 20 u. Minimum leeftijd: 16 jaar. Minimum 2 personen, maximum 5 personen. 10 per persoon per uur. - Zwembad: elke dag open van 9 tot 20 u. - Tennis: van 8 u. tot 20 u. - Pingpong: (verhuur van paletten en verkoop van balletjes aan de receptie) - Gaat u zelf op uitstap? Picknick kan aangevraagd worden tot 18 u. de avond voordien. - Gratis wifi aan de receptie. - Huur fietsen: Op het domein zelf worden er geen fietsen verhuurd. Vacanciel heeft een afspraak met een fietsenverhuur uit het dorp. Graag 2 dagen op voorhand reserveren. Kostprijs 15 per dag. Deze worden ter plaatse gebracht. Alleen op stap? Wij helpen je graag verder. Wenst u eens alleen op stap te gaan? Geen probleem. We hebben heel wat kant en klare mogelijkheden voor een dagje uit. Een uitstap naar een gezellig dorpje, een toffe wandeling, iets voor de kinderen, Wij helpen u graag verder in de aximfo. Ook onze aximotoren helpen je graag verder!

13 kinderclubs Club Leeftijd Clublokaal Permanentie s morgens s middags Ukkies Alle clublokalen Ukkieclub Pukkies 3-4 bevinden zich Ukkieclub Mini s 5-6 in de buurt Maxiclub Maxi s van place Largado Maxiclub Teeny s (boven bar Sirocco) Maxiclub Cluburen: 9.30 u. 12 u. / 14 u. 17 u u. 20 u. kinderfilm (zaal bord de Mer ) 20 u u.: bedverhaaltje (zaal bord de Mer ) u u. club voor maxi s en teeny s Gelieve de cluburen te respecteren en regelmatig het clubprogramma in aximfo te raadplegen. Permanentie / opvang Indien u met ons op uitstap gaat voor het begin van de clubactiviteit kan uw zoon/dochter terecht in de permanentie/opvang: Ochtend: 10 minuten voor eerste activiteit van de volwassenen Middag: 10 minuten voor eerste activiteit van de volwassenen Avond: Voor wie nog niet terug is van een uitstap - tot 18u. Middageten in clubverband voor wie een ganse dag op uitstap is ( s morgens laten weten aan de moni) u. Schoentjesdienst Om de 20 minuten gaan we luisteren aan de deur van de kamer. Als we een kindje horen wenen laten we je dit weten zodat u een kijkje kan gaan nemen. Belangrijk: gelieve voor de schoentjesdienst pas in te schrijven op het ogenblik dat de kindjes in bed liggen en ze uit te schijven als je zelf gaat slapen (het is niet de bedoeling dat de moni s nog komen luisteren als de ouders al in bed liggen). Inschrijven en uitschrijven voor de schoentjesdienst in aximfo. Programma kinderclubs Dit programma hangt uit in de aximfo. Wie dat wenst kan bij de monitoren een weekprogramma bekomen. Dit kan omwille van vb. weersomstandigheden nog aangepast worden. Bekijk ook dagelijks de informatie in de aximfo. Elke dag kan u er ook het programma terugvinden voor de volgende dag.

14 Praktische informatie Parking voertuigen: gelieve enkel te parkeren op de parking bij de ingang van het domein. De parking beneden is voor bussen en leveringen. Gratis internet aan de receptie: netwerk WIFI la calanque login: calanque openingsuren o bar: van u. tot 13 u. en van u. tot 23 u. (en afhankelijk van het animatieprogramma.) o Receptie: open van 7.30 u. tot 21 u. o Restaurant: ontbijt van 7.30 u. tot 10 u. middagmaal van 12 tot 13 u. avondmaal van u. tot 20 u. eten en drinken uit het restaurant worden enkel ter plaats geconsumeerd. Er kunnen drankkaarten gekocht worden aan de receptie: o voor de kinderen 15 voor 10 frisdranken. o voor de volwassenen 35 voor 12 gewone dranken. Picknick: de avond voordien (voor 18u.) bestellen aan de receptie. Haardroger en strijkijzer kunnen gevraagd worden aan de receptie. Dag van vertrek: o ontbijt mogelijk vanaf 7.30 u. o lunchpakket ( 9 / kinderen tot 12 j. 5) kan besteld worden tot vrijdagavond 18 u. o kamer vrijmaken tegen 9.30 u. o vertrek bus tgv-reizigers: zie aximfo (vrijdag) Code slagboom: 3452 E (op het kleine paneel) code poort: 2915 (deze code verandert elke zaterdagmiddag) Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo.

Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo. Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel Vakantie met aximfo Aan u de keuze, elke dag opnieuw Beste vakantiegast, welkom in Carry-le-Rouet! Wij willen er ook dit jaar alles aan doen om u een

Nadere informatie

vakantieprogramma Intersoc

vakantieprogramma Intersoc vakantieprogramma Intersoc Aan u de keuze, elke dag opnieuw Beste vakantiegast, welkom in Roquebrune! Ook dit jaar willen we er alles aan doen om u een geslaagde vakantie te bezorgen. Ook hier heeft u

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Provence Multi adventure, Frankrijk

Provence Multi adventure, Frankrijk Reizen voor Sport Fans Provence Multi adventure, Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.825 vanaf 2-persoonskamer Vertrekdatum 11/07/2016 1.825 vanaf en 2-persoonskamer 12/07/2016 1.825 vanaf en

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om een rondleiding te volgen in de luchthaven van Antwerpen. Toerisme voor Autisme stelde een stappenplan

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

RZ Bergentrip 2013. Zwitserse Bergpassen

RZ Bergentrip 2013. Zwitserse Bergpassen RZ Bergentrip 2013 Zwitserse Bergpassen Dank U : Sam & firma Dockx Veiligheid eerst: Respecteer de wegcode Pas RZ code toe Rij defensief, anticipeer (www.dereetzweters.be) Fiets defensief, anticipeer

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar de Stoomgroep. Dit is een miniatuurspoorweg in Turnhout waar ik op kleine treinen kan rijden. Veel mensen vinden

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Fort van Breendonk. Dit is een Belgisch fort gebouwd in Willebroek voor de Eerste Wereldoorlog.

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Waar is de opvang? Onze kerstvakantie zal doorgaan op volgende locatie!!!

Waar is de opvang? Onze kerstvakantie zal doorgaan op volgende locatie!!! Bent u voor uw kindjes op zoek naar een leuke vakantieopvang waar ze zich volledig kunnen uitleven, dan heeft vzw t Hemeltje de oplossing. Onze professioneel opgeleide begeleiding staat steeds voor uw

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

DAG 2 Villefranche (Monaco)

DAG 2 Villefranche (Monaco) AANBOD EXCURSIES DAG 2 Villefranche (Monaco) Omstreeks 08:30 u komt ons schip aan in de baai van Villefranche. Dit is eerlijk gezegd een mooi plaatsje om voor anker te gaan. Het schip ligt niet aan de

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen.

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. Een kleine greep uit het aanbod hebben wij voor u gedaan. 1 Inhoud Tennisen....

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Een overzicht van onze volgende activiteiten: Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Wij komen samen aan de dienst toerisme op de Grote Markt 13 om 10

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Een week fietsen in de hoge Alpen. (Van huis vrijdagavond tot thuis zondagmorgen 0.00 uur) Eigen vervoer. Appartementen

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Stadsspel Maandag 4 juli 13u30-16u30 Prijs: 5 euro OC De Kouter

Stadsspel Maandag 4 juli 13u30-16u30 Prijs: 5 euro OC De Kouter 2 Stadsspel Maandag 4 juli 13u30-16u30 Prijs: 5 euro Sportkriebels Donderdag 7 juli 9u00-16u15 Prijs: 9 euro?: Sportkledij, zwemgerief, picknick, drankjes BBQ Maandag 11 juli 16u00-21u00 Prijs: 10 euro

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Beste leerling, Na de zomervakantie starten we het schooljaar met een werkweek naar Parijs. In dit boekje kun je vinden

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Natuur & geur. geur ooit. Voor de rest van mijn leven zullen mijn hersenen rozemarijn associëren met het eiland en mijn jeugd. 121 ~ Natuur & geur

Natuur & geur. geur ooit. Voor de rest van mijn leven zullen mijn hersenen rozemarijn associëren met het eiland en mijn jeugd. 121 ~ Natuur & geur 120 De geur van rozemarijn, dat is voor mij de geur van Ibiza. Als kind speelde ik in de tuin van ons vakantiehuis: een rotsige oppervlakte gevuld met cactussen en dorre planten. Die dorre planten waren

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om naar Druivenserre & Wijnkelder Soniën te gaan. In samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen.

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen. 2 en 16 mei: Kookles Samen gezellig koken met Mieke, onze vrijwilligster. Mieke geeft ondertussen wat uitleg over hoe je lekker en eenvoudig kunt koken. Het is dus nog leerrijk ook! De kookles start om

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa do Valle - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR Algemene info: Tijdens onze begeleide tochten leggen wij de nadruk op bike and relax. We zoeken de balans tussen ontspanning door inspanning. De gidsen zorgen voor een perfect gebalanceerde inspanning

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM

MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het EMABB. Dit is de afkorting van het Ecomuseum en Archief van de Boomse Baksteen. Dit is een steenbakkerijmuseum in

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Weingut am Stein Sandra & Ludwig Knoll Weingut am Stein is zonder twijfel één van de indrukwekkendste domeinen uit Duitsland. En dit door een combinatie van

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 1 VERBLIJFPLAATS Dennenheuvel Mont de Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) Tel: 086212136 E-mail: colin.lagasse@unmn.be www.montdespins.be

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Saint-Malo Zomerkamp. Bestemming. Programma. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Saint-Malo Zomerkamp. Bestemming. Programma. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Saint-Malo Zomerkamp Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Badplaats Optionele activiteiten, zeilen en paardrijden Pakket met cursus en begeleide activiteiten,

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 4-6 september 2015 VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 1 Inleiding : Beste oldtimervrienden in 2015 wensen we jullie opnieuw mee te nemen op een meerdaagse buitenlandse reis richting

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE

MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar t Tofste Speelhuis en Clubhuis. Dit is een binnenspeeltuin in Domein De Putten in Kasterlee. Veel mensen vinden

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie