Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo."

Transcriptie

1 Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

2 Vakantie met aximfo Aan u de keuze, elke dag opnieuw Beste vakantiegast, welkom in Carry-le-Rouet! Wij willen er ook dit jaar alles aan doen om u een geslaagde vakantie te bezorgen. Ook hier heeft u keuze uit heel veel activiteiten. In de eerste plaats bieden we u graag onze activiteiten in groep aan. U kan deze terugvinden in dit animatieprogramma en in aximfo. Verder hebben we in Carry-le-Rouet, net als in onze andere bestemmingen, een uitgebreid aanbod om er zelf op uit te trekken. U kan dit aanbod terugvinden in ons aximfo-lokaal. Het zelfstandige aanbod bestaat uit 3 delen: - Classics: de bekendste hoogtepunten uit de streek. Deze suggesties zijn in detail beschreven en op kaart uitgetekend. - Specials: in eigen huis uitgewerkte formules. Speels en verrassend. Detailbeschrijving, vaak met spelformulier of materiaal. - Regio-info: globale streek- of stadsinformatie. Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo. zaterdag 12 april 2014 Welkomstavond - met voorstelling programma en voorstelling animatieploeg Wij kunnen niet wachten om van start te gaan! Deze avond stellen we graag onze animatieploeg en ons animatieprogramma voor: zaal BORD DE MER (aan het volleybalveld beneden op het domein) u.: verwelkoming door onze hoteldirecteur u.: voorstelling animatieprogramma u.: voorstelling animatieploeg u.: kennismaking monitoren Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

3 Legende animatieprogramma gewone schoenen stevige stap- of sportschoenen bergschoenen wandeling kan met buggy lunchpakket s morgens zelf maken. eten wordt door ons ter plaatse gebracht. met bus met eigen wagens boottocht inschrijven helm verplicht voldoende drank meenemen moeilijkheid van de wandeling of fietstocht (afh. van techniek en afstand) begeleiding door Intersoc begeleiding door Vacanciel begeleiding door Vacanciel en Intersoc Wat neem ik mee voor een wandeling / uitstap bergschoenen (indien nodig) - regenkledij eventueel trui voldoende drank zonnecrème zonnebril eventueel petje (Tijdens de paasvakantie kan het door de wind soms vrij fris zijn. Een trui meenemen is altijd aangewezen) Programma Bekijk dagelijks de info in de aximfo. Alle activiteiten worden hier voorgesteld. Hier worden ook eventuele aanpassingen steeds opgehangen. Programma club De programma s van de clubs worden geafficheerd in de aximfo. Aan het clublokaal kan u ook het clubprogramma verkrijgen. Laat niet na elke avond te zien wat uw kinderen de volgende dag op het programma hebben staan. Zo weet u ook meteen of ze voor iets moeten inschrijven, of ze een lunchpakket moeten klaarmaken, welke kledij vereist is, enz Opgelet: lunchpakket bestellen voor 18 u. Verzamelen De uitstappen starten steeds stipt op tijd! - een wandeling vertrekt aan de receptie - een uitstap met bus of auto vertrekt op de parking - een fietstocht vertrekt aan de receptie. - avondontspanning gaat door in salle bord de mer of bar Sirocco. Meer info in aximfo. Inschrijven Voor sommige activiteiten is een minimum aantal deelnemers noodzakelijk en er zijn ook activiteiten waar het aantal deelnemers beperkt is! Daarom willen we vragen om steeds zo snel mogelijk (ten laatste de avond voordien 18 u.) in te schrijven aan de receptie als dit noodzakelijk is. ( ) Wie een fiets wenst te huren vragen we om dit 2 dagen op voorhand aan te vragen aan de receptie. Foto s en informatie Foto s van uw vakantie kan je achteraf bekijken op (indien u niet wenst dat er een foto van u op deze website te zien is gelieve dit te melden aan de coördinator Hans). U kan er ook deze vakantiekrant (in kleur) terugvinden, het weerbericht, en diverse links.

4 zondag 13 april u. Verkenningswandeling Verzamelen op het grote terras aan de receptie. We vertrekken naar ons strandje. Vanaf hier begint de klim richting la Valméjeanne. Na ongeveer 1 km komen we boven het domein uit. Vanaf hier hebben we al een schitterend zicht op de omgeving. We dalen tot we bijna weer op het domein zijn, maar brengen eerst nog een bezoekje aan Port du Rouet. Onderweg krijgt u van Luc heel wat informatie over de streek u. Welkomstaperitief Dit gaat door aan de zaal bord de Mer. +/ u. Parijs Roubaix In de bar Sirocco kunnen we via de satelliet deze wedstrijd live volgen u. Geocaching Geocaching is een buitensport en spel, waarbij gebruik wordt gemaakt van een GPS-ontvanger of telefoon met deze functie om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. Een cache is in het algemeen een kleine waterdichte doos, voorzien van een logboek en de "schat" (ook wel "goodies", ruilspulletjes die voor kleine kinderen erg leuk kunnen zijn). Na het verstoppen van de schat maakt de plaatser via internet de locatie bekend aan andere geocachers Wij gaan samen op zoek naar een aantal leuke caches in de streek. We rijden hiervoor met een aantal wagens naar het beginpunt om deze cache te vinden. (In de buurt van Niolon) Geocaching is een hele fijne manier om de regio te ontdekken Ook heel fijn om dit in de loop van de week in gezinsverband met de kinderen te doen Onze gids Luc vertelt jullie hierover zeker meer. Wie een wandel gps heeft, gelieve deze mee te brengen. Stevig schoeisel is noodzakelijk. Max. 25 deelnemers u. Wandeling 3 calanques Mooie wandeling die vertrekt op het domein in de richting van Marseille. We wandelen via de Calanques langs de waterkant en genieten intussen van een adembenemend uitzicht op de stad Marseille, de vuurtoren van Planiers en de eilanden van Vrioul. Begeleiding door monitoren van Vacanciel (zie icoon) u. Avonturenparcours Verzamelen aan Sirocco -bar. Gelieve sportschoenen aan te trekken en je haar eventueel samen te binden. Hou er rekening mee dat er hars van de bomen kan aanwezig zijn op het parcours. Minimum lengte is 1,30 meter.

5 17.30 u. Kindershow

6 Wandeling en treintje Camague We vertrekken samen aan het hotel om 9 u. Wandeling van ongeveer 2 km. op dit domein, samen met onze gids Luc. Onderweg krijgt u heel wat uitleg over het natuurgebied. Nadien rijden we met een treintje op het domein. Normaal gesproken zien we tijdens deze treinrit de roze flamingo s, de paarden en de typische zwarte stieren uit deze streek. Picknick aan de picknickweide. Treintje ter plaatse te betalen. Aximfo Camague Ook in aximfo zijn er een aantal activiteiten voorzien in de Camargue zeker de moeite om eens te bekijken. Of misschien wilt uw zoon of dochter graag eens paardrijden? Ook dat is mogelijk op dit domein (geen begeleiding van Intersoc) 13 u. Aigues-Mortes (Camague) Vertrek om 13 u. op het domein van Paul Ricard. Samen met Luc brengen we een bezoek aan dit gezellig stadje. 13 u. Aximfo Camague In de buurt zijn er enkele mogelijkheden die echt de moeite zijn Meer info in aximfo of bij de aximotoren. - de zandstranden van Saintes-Maries-de-la-Mer. - het ornithologisch park van Saintes-Maries-de-la-Mer. - Arles - rondrit met de wagen door de Camargue u. petanquetornooi Verzamelen aan zaal BORD DE MER 21 u. Boombal: back to western Onze eerste danspasjes in Carry-Le-Rouet. We dansen bekende en minder bekende volksdansen Verzamelen in de bar Sirocco Gevolgd door een dansavond in deze gezellige bar. Wie dat wenst mag zich verkleden in cowboy

7 9.00 u. voormiddagwandeling dinsdag 15 april 2014 Fort Niolon - Kleine verplaatsing naar de haven Niolon (13 km). Mooie wandeling vanuit het dorpje naar het fort u. Kajak Kajak Wil je graag met een kajak op zee? Ook dat is mogelijk in Carry-Le-Rouet onder leiding van een gediplomeerde instructeur. De minimum leeftijd is 14 jaar. Het is natuurlijk noodzakelijk dat u kan zwemmen. Gesloten schoenen zijn noodzakelijk. Deze activiteit gaat enkel door bij gunstige weersomstandigheden. Deze activiteit duurt ongeveer 1 uur. Verzamelen aan het maritiem lokaal (in de buurt van het volleybalveld) u. Aix-en-Provence Uitstap naar dit mooie Provençaalse stadje. Het is vandaag dinsdag, en dan kan je hier genieten van één van de mooiste Provençaalse markten. Wandeling Sainte-Victoire Vertrek in Aix-en-Provence na dit stadsbezoek. Wie dat wenst kan na de middag meerijden naar Montagne Sainte-Victoire. We brengen hier een bezoek aan het bezoekerscentrum en maken een korte, relatief vlakke wandeling. Vertrek aan dit bezoekerscentrum 'Maison Sainte-Victoire'. We voorzien een wandeling van 2u (7 km - 300m hoogteverschil) 9.30 Fietstocht Mont Ventoux Beklimming van één van de meest legendarische bergen uit de ronde van Frankrijk. We rijden met eigen vervoer naar Bédoin. Dit is ongeveer anderhalf uur rijden. Vervolgens beklimt iedereen op eigen tempo deze reus van de Provence. Wij begeleiden deze tocht met een volgwagen. Een regenjasje, drank, eten, kan meegegeven worden met de volgwagen. Deze volgwagen rijdt telkens een beetje verder zodat je deze regelmatig tegenkomt. Waarschijnlijk kan de volgwagen rijden tot ongeveer 4 km. voor de top. Vertrekhoogte: 290 m Top: 1912 m Afstand: 23 km Deze activiteit gaat enkel door indien de weersomstandigheden goed zijn. Fiets huren kan via de receptie (ten laatste zondagmorgen). Markt in Carry-Le-Rouet VM Geen begeleiding voorzien. Er is een pendeldienst in Carry-Le-Rouet. Hiervoor moet wel op tijd gereserveerd worden. Meer informatie aan de receptie.

8 Dit zijn 2 vriendjes die hier op vakantie zijn. Samen met de kindjes genieten ze van spelletjes, verhaaltjes, dansjes, Verzamelen op het terras. 21 u. quiz Iedereen kan deelnemen aan onze quiz. Inschrijven vooraf is niet noodzakelijk. Dit gaat door in de zaal BORD DE MER woensdag 16 april u. Excursie : Arles en Les Baux-de-Provence Arles is een gezellige Provençaalse stad gelegen in het noorden van de Camargue. Het was een belangrijke stad in het Romeinse rijk. Heel wat overblijfselen herinneren je aan die tijd. Veel gebouwen zijn trouwens opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco. U krijgt van ons een heel mooi uitgewerkt plannetje, en uitleg over de voornaamste gebouwen om in eigen tempo het stadje te bezoeken en de sfeer op te snuiven. In het hartje van les Alpilles straalt Les Baux-de-Provence een bijzondere schoonheid uit. Een uitgestrekte steengroeve met rotsen in krijtkleur, omringd door middeleeuwse vestingen. Hieraan ontleent deze plek al haar prestige en behoort ze tot de Plus beaux villages de France. U krijgt heel wat informatie over dit dorp, en kan dan het dorp zelf gaan verkennen. Vertrek om 9.00 u. de permanentie van de clubs start om 8.50 u. Zelf een lunchpakket maken in het restaurant. Opgelet: inschrijven voor 12 u. dinsdagmiddag Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

9 Verzamelen aan de stand voor boogschieten. Gelieve gesloten (sport)schoenen te dragen. Minimum lengte is 1,30 meter.

10 10.00 u. Marseille We rijden met eigen wagens naar het station van Carry. Daar nemen we de trein naar het station Saint-Charles van Marseille. Het is een treinrit met mooie zichten onderweg, en we rijden ook via de spoorweg aan het domein. In Marseille dalen we af naar de oude haven. Picknick aan het paleis van Pharo. Daarna nemen we het kleine treintje naar Notre Dame de Garde via de abdij Saint Victor. We hebben vervolgens vrije tijd in Marseille. Inbegrepen in de prijs: gids / treinticket Carry-Marseille / aperitief in Café de la marine / klein treintje naar de Notre Dame de Garde - Minimum 15 personen terug rond 19 u. (permanentie voorzien) Inschrijven voor de uitstap en lunchpakket voor dinsdag 14 u. VM Markt in Martigues Geen begeleiding voorzien u. Rotsklimmen Verzamelen aan place Lagardo (aan de clublokalen). Vanaf 4 jaar. Kinderen tussen 4 en 12 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Sportschoenen zijn noodzakelijk. Breng zeker ook een flesje water mee. 15 u. en u. Avonturenparcours Verzamelen aan Sirocco -bar. Gelieve sportschoenen aan te trekken en je haar eventueel samen te binden. Hou er rekening mee dat er hars van de bomen kan aanwezig zijn op het parcours. Minimum lengte is 1,30 meter u. Fluobingo In de bar "Sirocco" u. tot u.: muzikale bingo voor kinderen (samen met de ouders of in clubverband) u. tot u.: pauze u. tot u.: muzikale bingo voor volwassenen Wij verwachten enkele sterren voor een optreden! Indien u ook wenst op te treden mag u dit melden aan de coördinator! Dresscode: fluo

11 9 u. Wandeling markt vrijdag 18 april 2014 Wandeling via de villawijken aan de baai naar het marktje van Carry. In Carry krijgt u de tijd om even op de markt rond te lopen. VM Markt in Carry-Le- Rouet Geen begeleiding voorzien. Er is een pendeldienst in Carry-Le-Rouet. Hiervoor moet wel gereserveerd worden. Meer informatie aan de receptie u. Calanques de Cassis dagwandeling excursie Met begeleiding van Intersoc. We vertrekken te voet vanuit Cassis voor een wandeling door de Calanques. We wandelen tot aan de Calanque d Envau, één van de mooiste en meest bekende calanques, waar ons een adembenemend zicht wacht op de prachtige steile kalkrotsen. Onderweg genieten we van onze picknick. We nemen dezelfde weg terug naar Cassis. belangrijk: stevige schoenen zijn verplicht en voldoende drinken (2 liter) is noodzakelijk! Zonder begeleiding. Je kan met de wagen rijden tot Cap Canaille. Van hier heeft u een adembenemend zicht op de golf van Cassis en de Calanques tot aan de kusten van Marseille. Je kan er ook voor kiezen om met een boot de Calanques, prachtige krijtrotsen met schitterende baaien te bezoeken. Keuze tussen verschillende boottochten. Meer info in aximfo. - inschrijven voor de uitstap en lunchpakket tot de avond voordien (18.00 u.) - zelf een lunchpakket maken u u. Kajak Wil je graag met een kajak op zee? Ook dat is mogelijk in Carry-Le-Rouet onder leiding van een gediplomeerde instructeur. De minimum leeftijd is 14 jaar. Het is natuurlijk noodzakelijk dat u kan zwemmen. Gesloten schoenen zijn noodzakelijk. Deze activiteit gaat enkel door bij gunstige weersomstandigheden. Deze activiteit duurt ongeveer 1 uur. Verzamelen aan het maritiem lokaal (in de buurt van het volleybalveld) Rotsklimmen

12 Verzamelen aan place Lagardo (aan de clublokalen). Vanaf 4 jaar. Kinderen tussen 4 en 12 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Sportschoenen zijn noodzakelijk. Breng zeker ook een flesje water mee. 15 u. en u. Avonturenparcours Verzamelen aan Sirocco -bar. Gelieve sportschoenen aan te trekken en je haar eventueel samen te binden. Hou er rekening mee dat er hars van de bomen kan aanwezig zijn op het parcours. Minimum lengte is 1,30 meter u. Feestavond Jammer genoeg is het al de laatste avond in Carry-Le-Rouet. Maar we proberen er nog een fijne avond van te maken: u.: Feestmaaltijd u.: Back to optredens van de clubs. (Feestzaal bord de mer ) Geniet mee van wat onze kinderen samen met de monitoren hebben voorbereid u.: Fotoprojectie We laten de foto s zien die we in de loop van de week hebben genomen. Nadien kan je thuis ook nog naar deze foto s kijken op Je kan ook zelf foto s laten opnemen in deze fotoprojectie. Neem hiervoor contact op met de coördinator u.: Kinderdisco u.: Rustige muziek Sirocco -bar diverse mogelijkheden - Massage: elke dinsdag en vrijdag van 10 tot 20 u. (reservatie en reglement aan de receptie) o Thaise massage 65 voor 1 uur o Voetmassage 65 voor 1 uur - Wellness met sauna, jacuzzi, hammam: Elke dag van 14 tot 20 u. Minimum leeftijd: 16 jaar. Minimum 2 personen, maximum 5 personen. 10 per persoon per uur. - Zwembad: elke dag open van 9 tot 20 u. - Tennis: van 8 u. tot 20 u. - Pingpong: (verhuur van paletten en verkoop van balletjes aan de receptie) - Gaat u zelf op uitstap? Picknick kan aangevraagd worden tot 18 u. de avond voordien. - Gratis wifi aan de receptie. - Huur fietsen: Op het domein zelf worden er geen fietsen verhuurd. Vacanciel heeft een afspraak met een fietsenverhuur uit het dorp. Graag 2 dagen op voorhand reserveren. Kostprijs 15 per dag. Deze worden ter plaatse gebracht. Alleen op stap? Wij helpen je graag verder. Wenst u eens alleen op stap te gaan? Geen probleem. We hebben heel wat kant en klare mogelijkheden voor een dagje uit. Een uitstap naar een gezellig dorpje, een toffe wandeling, iets voor de kinderen, Wij helpen u graag verder in de aximfo. Ook onze aximotoren helpen je graag verder!

13 kinderclubs Club Leeftijd Clublokaal Permanentie s morgens s middags Ukkies Alle clublokalen Ukkieclub Pukkies 3-4 bevinden zich Ukkieclub Mini s 5-6 in de buurt Maxiclub Maxi s van place Largado Maxiclub Teeny s (boven bar Sirocco) Maxiclub Cluburen: 9.30 u. 12 u. / 14 u. 17 u u. 20 u. kinderfilm (zaal bord de Mer ) 20 u u.: bedverhaaltje (zaal bord de Mer ) u u. club voor maxi s en teeny s Gelieve de cluburen te respecteren en regelmatig het clubprogramma in aximfo te raadplegen. Permanentie / opvang Indien u met ons op uitstap gaat voor het begin van de clubactiviteit kan uw zoon/dochter terecht in de permanentie/opvang: Ochtend: 10 minuten voor eerste activiteit van de volwassenen Middag: 10 minuten voor eerste activiteit van de volwassenen Avond: Voor wie nog niet terug is van een uitstap - tot 18u. Middageten in clubverband voor wie een ganse dag op uitstap is ( s morgens laten weten aan de moni) u. Schoentjesdienst Om de 20 minuten gaan we luisteren aan de deur van de kamer. Als we een kindje horen wenen laten we je dit weten zodat u een kijkje kan gaan nemen. Belangrijk: gelieve voor de schoentjesdienst pas in te schrijven op het ogenblik dat de kindjes in bed liggen en ze uit te schijven als je zelf gaat slapen (het is niet de bedoeling dat de moni s nog komen luisteren als de ouders al in bed liggen). Inschrijven en uitschrijven voor de schoentjesdienst in aximfo. Programma kinderclubs Dit programma hangt uit in de aximfo. Wie dat wenst kan bij de monitoren een weekprogramma bekomen. Dit kan omwille van vb. weersomstandigheden nog aangepast worden. Bekijk ook dagelijks de informatie in de aximfo. Elke dag kan u er ook het programma terugvinden voor de volgende dag.

14 Praktische informatie Parking voertuigen: gelieve enkel te parkeren op de parking bij de ingang van het domein. De parking beneden is voor bussen en leveringen. Gratis internet aan de receptie: netwerk WIFI la calanque login: calanque openingsuren o bar: van u. tot 13 u. en van u. tot 23 u. (en afhankelijk van het animatieprogramma.) o Receptie: open van 7.30 u. tot 21 u. o Restaurant: ontbijt van 7.30 u. tot 10 u. middagmaal van 12 tot 13 u. avondmaal van u. tot 20 u. eten en drinken uit het restaurant worden enkel ter plaats geconsumeerd. Er kunnen drankkaarten gekocht worden aan de receptie: o voor de kinderen 15 voor 10 frisdranken. o voor de volwassenen 35 voor 12 gewone dranken. Picknick: de avond voordien (voor 18u.) bestellen aan de receptie. Haardroger en strijkijzer kunnen gevraagd worden aan de receptie. Dag van vertrek: o ontbijt mogelijk vanaf 7.30 u. o lunchpakket ( 9 / kinderen tot 12 j. 5) kan besteld worden tot vrijdagavond 18 u. o kamer vrijmaken tegen 9.30 u. o vertrek bus tgv-reizigers: zie aximfo (vrijdag) Code slagboom: 3452 E (op het kleine paneel) code poort: 2915 (deze code verandert elke zaterdagmiddag) Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel

REISDOSSIER ZOMER 2015

REISDOSSIER ZOMER 2015 REISDOSSIER ZOMER 2015 JEKA 2015 INLEIDING In het zuiden van Frankrijk, aan de rand van het "Parc National des Cévennes" stort de Tarn zich van aan zijn bron op 1575 m hoogte als een bergrivier van de

Nadere informatie

Canyoning en bergsport voor gezinnen in de Spaanse Pyreneeën

Canyoning en bergsport voor gezinnen in de Spaanse Pyreneeën Canyoning en bergsport voor gezinnen in de Spaanse Pyreneeën Programma 2015 gezinsreis met kinderen vanaf 6 jaar: Dag 1: Aankomst in Lamiana (vanaf 13h). Avondmaal om 20h. Dag 2: Op onze eerste dag trekken

Nadere informatie

ZOMER 2015. VROEGBOEKKORTING voor buitenlandse vakanties JEUGDIGE GROEPSVAKANTIES 4NIEUW 4NIEUWE ROUTE KORTINGEN. OUTDOORVAKANTIE ZWEDEN Ed

ZOMER 2015. VROEGBOEKKORTING voor buitenlandse vakanties JEUGDIGE GROEPSVAKANTIES 4NIEUW 4NIEUWE ROUTE KORTINGEN. OUTDOORVAKANTIE ZWEDEN Ed CREJAKSIE vzw Gerselarendries 11 1850 Grimbergen T 02 537 79 18 F 02 537 92 67 e-mail: info@crejaksie.be www.crejaksie.be OPENINGSUREN: ma 8u30 > 17u30 di 8u30 > 18u wo 8u30 > 17u30 do 8u30 > 17u30 vr

Nadere informatie

Plaza De Armas met koloniale en moderne gebouwen

Plaza De Armas met koloniale en moderne gebouwen 23/9 Santiago de Chile : Na de 13-urende vlucht vanuit vanuit Madrid kwam ik aan in Santiago. Het weer was schitterend, blauwe hemel, en een mooie voorjaarszon. Ik had op de luchthaven in Santiago de Chile

Nadere informatie

Kom een dagje Lokeren 100 ideeën voor groepsbezoeken

Kom een dagje Lokeren 100 ideeën voor groepsbezoeken Kom een dagje Lokeren 100 ideeën voor groepsbezoeken Kom een dagje Lokeren Legende Bezoek aangepast aan mensen met een visuele beperking Activiteit voor kids en tieners Bezoek ook geschikt voor rolstoelgebruikers

Nadere informatie

Macedonië - Ohrid, 8 dagen Langs het fotogenieke Meer van Ohrid, wandelvakantie langs hotel en pensions

Macedonië - Ohrid, 8 dagen Langs het fotogenieke Meer van Ohrid, wandelvakantie langs hotel en pensions Wandelreizen / Europa / Macedonië Code 331005 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering GPS tracks aanwezig Macedonië - Ohrid, 8 dagen Langs het fotogenieke Meer van Ohrid, wandelvakantie langs

Nadere informatie

Marokko 01/04 11/04/2013

Marokko 01/04 11/04/2013 Marokko 01/04 11/04/2013 1. Algemeen... 2 1. Periode en tijdsverschil... 2 2. Reisgezelschap... 2 3. Reisopties... 2 4. Transport... 2 5. Voertuig, borg, afhaalplaats en afgifte... 2 6. Rijden in Marokko...

Nadere informatie

CAMPINGS EN HUURVERBLIJVEN. Ontmoet EEN GROTE KETEN VAN CAMPINGS STAANPLAATSEN BUNGALOWS STACARAVANS CHALETS VOORJAAR ZOMER NAJAAR

CAMPINGS EN HUURVERBLIJVEN. Ontmoet EEN GROTE KETEN VAN CAMPINGS STAANPLAATSEN BUNGALOWS STACARAVANS CHALETS VOORJAAR ZOMER NAJAAR CAMPINGS EN HUURVERBLIJVEN Ontmoet elkaar EEN GROTE KETEN VAN CAMPINGS STAANPLAATSEN BUNGALOWS STACARAVANS CHALETS VOORJAAR ZOMER NAJAAR 2012 Ontmoet elkaar Welkom bij u thuis! Welkom bij Campéole Hier

Nadere informatie

Voor het eerst naar school in Gent. Infogids voor Anderstalige minderjarige nieuwkomers.

Voor het eerst naar school in Gent. Infogids voor Anderstalige minderjarige nieuwkomers. Voor het eerst naar school in Gent. Infogids voor Anderstalige minderjarige nieuwkomers. Dit boekje werd oorspronkelijk gemaakt door de stad Antwerpen en het Onthaalbureau Inburgering Antwerpen. Kom-Pas

Nadere informatie

Griekenland - Grieks Macedonië, 12 dagen Ontdekking van Noord-Griekenland, wandelrondreis met (huur)auto langs hotels

Griekenland - Grieks Macedonië, 12 dagen Ontdekking van Noord-Griekenland, wandelrondreis met (huur)auto langs hotels Wandelreizen / Europa / Griekenland Code 822075 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering GPS tracks aanwezig Griekenland - Grieks Macedonië, 12 dagen Ontdekking van Noord-Griekenland, wandelrondreis

Nadere informatie

www.westvlaamsebergsportvereniging.be

www.westvlaamsebergsportvereniging.be België - Belgique P.B. 8310 Brugge 3/5075 www.westvlaamsebergsportvereniging.be Driemaandelijks tijdschrift Editie oktober - november - december 2011 Ijsland special van 17-29 maart 2012. Meer info op

Nadere informatie

Ein sjportieve oetdaging!

Ein sjportieve oetdaging! Ein sjportieve oetdaging! Programmaboekje KVW-2012_148x210.indd 1 10-05-12 19:37 KVW Zjwame 2012: K.V.W. Ein sjportieve oetdaging! Hallo allemaal!! Het is weer zover: Kindervakantiewerk 2012 staat weer

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

OP KAMP IN HET BUITENLAND

OP KAMP IN HET BUITENLAND OP KAMP IN HET BUITENLAND Trekken door de Alpen, zeilen op Zeelands water, vrijwilligerswerk in Roemenië, een culturele onderdompeling in Italië,... Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die het

Nadere informatie

Actief leven en zorgeloos wonen? Laat u verbazen door de serviceflats van Foyer de Lork

Actief leven en zorgeloos wonen? Laat u verbazen door de serviceflats van Foyer de Lork Actief leven en zorgeloos wonen? Laat u verbazen door de serviceflats van Foyer de Lork Assistentiewoningen Foyer de Lork IN DEZE BROCHURE WELKOM IN ONZE ASSISTENTIEWONINGEN FOCUS OP MENSEN, AANDACHT VOOR

Nadere informatie

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree In dit Blaadje: Carnaval... 1 Even voorstellen... 3 Europa-kinderhulp... 3 Studiemiddag... 4 Opvang nodig tijdens de studiedag op dinsdag 25 februari?... 4 Meziekmeneer Ronalds MEESPEULSIRREKUS!... 4 Uitnodiging

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Praktische informatie TransAlp Tirol

Praktische informatie TransAlp Tirol Praktische informatie TransAlp Tirol Beste mountainbikeliefhebber, Ontzettend leuk dat je van plan bent om deel te nemen aan de TransAlp Tirol 2015. Met dit document geven we je verdere informatie die

Nadere informatie

Rapport Biebpanel. 2014 Tabellenbijlage. Meting 1 tarieven en leenvoorwaarden. Westfriese Bibliotheken

Rapport Biebpanel. 2014 Tabellenbijlage. Meting 1 tarieven en leenvoorwaarden. Westfriese Bibliotheken Rapport Biebpanel 204 Tabellenbijlage Meting tarieven en leenvoorwaarden Westfriese Bibliotheken April 204 Welk type abonnement heeft u? Anders, namelijk... Comfort had ik; inmiddels opgezegd geen Geen

Nadere informatie

De boer op met vrije tijd

De boer op met vrije tijd De boer op met vrije tijd Houvast voor vrijwilligers in armoedeorganisaties FONDS VRIJETIJDSPARTICIPATIE voor mensen die in armoede leven Wat is vrijetijdsparticipatie en waarom is het belangrijk? Colofon

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

Dar es Salaam Windhoek groepsreis!

Dar es Salaam Windhoek groepsreis! Dar es Salaam Windhoek groepsreis! Jambo Mzungu! Matoke Tours geeft aan minstens zes en maximum twaalf Afrika-avonturiers, de kans om deel te nemen aan een eerste unieke exploratiereis, door maar liefst

Nadere informatie

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke 19 augustus 2015 Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en FransDhoore. ROUTE 55 van aan-z een groot succes Een schitterend parcours

Nadere informatie

Camino del Norte 3 mei 2 juni 2012 Van Irun naar Santiago de Compostela Wandeltocht door Jan Aartsen

Camino del Norte 3 mei 2 juni 2012 Van Irun naar Santiago de Compostela Wandeltocht door Jan Aartsen Camino del Norte 3 mei 2 juni 2012 Van Irun naar Santiago de Compostela Wandeltocht door Jan Aartsen 1 Voorwoord. Dit jaar willen we, Jef en ik, de Camino del Norte gaan doen, ook wel in het Spaans genoemd

Nadere informatie

Nr 34-09/2014. Trimestrieel magazine - Erkenningsnummer P608047 - Afgiftekantoor Antwerpen X Verantwoordelijke Uitgever: BFOV vzw - www.bfov.

Nr 34-09/2014. Trimestrieel magazine - Erkenningsnummer P608047 - Afgiftekantoor Antwerpen X Verantwoordelijke Uitgever: BFOV vzw - www.bfov. Retro Classic News Nr 34-09/2014 Trimestrieel magazine - Erkenningsnummer P608047 - Afgiftekantoor Antwerpen X Verantwoordelijke Uitgever: BFOV vzw - www.bfov.be ERclassics.com We like to make your Dream

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website:

Nadere informatie

Volgende gemeenteraadszitting

Volgende gemeenteraadszitting GEMEENTE ZWALM GEMEENTELIJK INFORMATIEBLAD 5DE JAARGANG NR. 5 MEI 2011 11 juni 2011 - avondmarkt te Munkzwalm Op 11 juni organiseert de gemeente Zwalm voor de 37ste keer de avondmarkt in de Zuidlaan te

Nadere informatie

VAN ONZE VOORZITTER VOORWOORD VACATUREBANK

VAN ONZE VOORZITTER VOORWOORD VACATUREBANK VAN ONZE VOORZITTER VOORWOORD VACATUREBANK VACANT Deelnemers werk- of activiteitengroepen: Als je ideeën hebt rond een werk- of activiteitengroep kan je je opgeven actief

Nadere informatie

Start Zwalm, Dorp van de Ronde 2011

Start Zwalm, Dorp van de Ronde 2011 GEMEENTE ZWALM GEMEENTELIJK INFORMATIEBLAD 5DE JAARGANG NR. 2 FEBRUARI 2011 Start Zwalm, Dorp van de Ronde 2011 Beste Zwalmenaar, Vorige week ontving u de brochure van Zwalm, Dorp van de Ronde 2011 in

Nadere informatie

www.zuidrand.be natuurpunt België - Belgique P.B. WILRIJK 1 8/5124

www.zuidrand.be natuurpunt België - Belgique P.B. WILRIJK 1 8/5124 rantgroen België - Belgique P.B. WILRIJK 1 8/5124 P106235 - Driemaandelijks tijdschrift van Natuurpunt Zuidrand Antwerpen - januari - februari - maart 2014 - jaargang 13 nr. 49 natuurpunt Zuidrand Antwerpen

Nadere informatie