TEKSTEN WEGELPRAATJE MEI-JUNI 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TEKSTEN WEGELPRAATJE MEI-JUNI 2015"

Transcriptie

1 TEKSTEN WEGELPRAATJE MEI-JUNI Oudercontacten lager Communicatie met alle betrokkenen is één van onze wegwijzers in onze schooleigen visie rond evalueren en rapporteren. Bij de oudercontacten willen we niet enkel communiceren over punten of resultaten maar vinden wij items zoals betrokkenheid, welbevinden, leren leren, werkhouding, relationele vaardigheden ook belangrijk. Op dinsdag 26 mei 2015 voorzien wij voor het 1 e tot en met 5 e leerjaar individuele oudercontacten tussen 16 uur en 20 uur. Een uitnodiging wordt binnenkort schriftelijk en via mail bezorgd. Wij waarderen jullie aanwezigheid en vinden jullie engagement voor deze oudercontacten zeer belangrijk. Een hoge betrokkkenheid van ouders heeft een positieve uitstraling op de ontwikkeling van onze kinderen. 2. Infoavond Op stap naar het 1 e leerjaar De overgang van de 3 e kleuterklas naar het 1 e leerjaar is een belangrijke stap voor de kinderen. De kinderen maken gedurende het schooljaar geleidelijk aan kennis met de werking van het 1 e leerjaar door verschillende expleuteractiviteiten (samenvoeging van exploreren en kleuter). Op dinsdag 28 april 2015 organiseerden de juffen van de 3 e kleuterklas en het 1 e leerjaar samen met het zorgteam een gezamenlijke infoavond rond het thema Op stap naar het 1 e leerjaar. We waren heel blij met de talrijke aanwezigheid. De reflecties van de ouders bij de evaluatie waren zeer positief. Bedankt voor de positieve en constructieve feedback van vele ouders. 3. Inschrijvingsbeleid De inschrijvingen voor het schooljaar zijn achter de rug. Het was heel druk maar ook heel boeiend om al deze nieuwe kinderen met hun ouders op de Wegel te kunnen verwelkomen. Het grote vertrouwen van deze nieuwe ouders is een hart onder de riem voor het hardwerkende team leerkrachten. Onze maximumcapaciteit op kleuterniveau, nl. 260 kleuters, is bijna bereikt. Er zijn momenteel slechts 6 plaatsen beschikbaar voor het schooljaar Voor het niveau lager is onze maximumcapaciteit nog niet bereikt. Deze werd door het schoolbestuur voor het schooljaar vastgelegd op 400 kinderen. Momenteel zitten er 363 kinderen in de lagere school. Wilt u nog extra inlichtingen bekomen rond het inschrijvingsbeleid, dan mag u gerust contact opnemen met de directie.

2 De diverse inschrijvingsperiodes én het bepalen van de maximumcapaciteiten voor het schooljaar moeten nog vastgelegd worden. Dit gebeurt altijd in samenspraak met alle basisscholen op het grondgebied Eeklo. Deze gegevens zullen we tegen de komende zomervakantie in ons bezit hebben en bekendmaken. 5. Verkeersactieve school In samenwerking met de politiezone Meetjesland vond in de week van 4 mei 2015 een fietsexamen plaats voor de kinderen van het 6 e leerjaar in de omgeving van onze school. De kinderen legden een individueel parcours af door de straten van Eeklo dat vooraf in de klas geoefend werd. Naast dit fietsexamen maakten de kinderen van het 6 e leerjaar kennis met de dode hoek. Tevens namen zij deel aan een behendigheids- en fietsparcours. In de klassen van het lager slaagden veel kinderen erin gedurende tien weken elke dag met het fluojasje naar school te komen. Volgende kinderen kwamen als klaswinnaar van de Lala de Koala-actie uit de bus 1A 1C 1D 2A 2C 2D 3A 3C 3D 4A 4C 4D 5A 5C 5D 6A 6C 6D Aïsha De Backer Oben Maes Emma Geeraerts Tijl Mortier Tiemen Van Hoorebeke Noach Lammertijn Fran Martens Hannes Acke Sander Van Hulle Heleen Poppe Xander Clauws Quinten Sintobin Laïs Van Hoorebeke Sven Van Vooren Chloë Criel Chloé Boey Emma Backaert Yari Peeters Deze winnaars werden op vrijdagmiddag 8 mei 2015 verwend door de politiezone Meetjesland met een VIP-namiddag met een hapje en drankje en demonstraties van politie en brandweer. Wij danken de medewerkers van de verkeerscel van de politiezone Meetjesland voor deze jaarlijks perfect georganiseerde verkeersweek. Mogen wij tenslotte alle ouders oproepen om de kinderen te blijven stimuleren bij het dragen van het fluojasje.

3 6. Beter een goede buur dan een verre vriend De werkzaamheden aan onze nieuwbouw vorderen zoals gepland. Nog deze week wordt gestart met de bouw van de eerste verdieping en wordt de speelplaats voor het lager verder afgewerkt. Wij zijn heel blij dat wij van bij de start van de bouwwerkzaamheden, in het belang van de veiligheid van al onze kinderen, konden rekenen op een goede samenwerking met onze naaste buur, het psychiatrisch centrum. Dankzij hen konden we een tijdelijke ingang creëren naast onze school. Toch ervaren wij, na overleg met het psychiatrisch centrum, een aantal terechte knelpunten: - (Groot) ouders die aan de schoolpoort wachten, belemmeren aan de schoolpoort het in- en uitrijden van de personeelsleden van het psychiatrisch centrum. - (Groot) ouders nemen met de fiets of de auto parkeerplaatsen in aan deze ingang. - (Groot) ouders van onze school spreken personeelsleden van het psychiatrisch centrum aan om niet te parkeren op de daarvoor voorziene parkeerplaatsen. - (Groot)ouders rijden met de auto op het domein van het psychiatrisch centrum om kinderen op te halen aan de Middenwegel of de Kleine Wegel. Graag roepen wij in het belang van goed nabuurschap en voor de veiligheid van alle betrokkenen alle ouders, grootouders en leerkrachten op om mee te werken aan volgende oplossing die ingaat vanaf maandag 18 mei (Groot)ouders die de kinderen brengen en afhalen kunnen wachten in een afgebakende ruimte op het schoolterrein. - De ingang van het kleuterblok wordt in functie van de evacuatiemogelijkheden voor de kleuters vrijgehouden tot aan de rode geschilderde afbakening - (Groot)ouders wachten aan de rode lijn aan de eerste kleuterklas van juf Nele tot het belteken gaat. - (Groot) ouders kunnen hun fiets parkeren op het schoolterrein in een fietsenstalling speciaal voorbehouden voor ouders en leerkrachten. Deze stalling kan u vinden aan de hekkens voor de hoge werfcontainer. - Kinderen worden niet meer met de auto afgehaald aan de Middenwegel of Kleine Wegel. Alle ouders parkeren zich op de grote parking voor de sporthal. - Kinderen van de Middenwegel worden niet meer uit de rijen gehaald bij de verplaatsing naar de school. - Kinderen plaatsen hun fietsen nog steeds in de daarvoor voorziene ruimte links aan de ingangspoort. De fietsen worden niet tegen de klasmuur van de 1 e kleuterklas van juf Anja geplaatst om een vlotte doorgang van de fietsen te kunnen garanderen Alvast dank om constructief mee te werken aan een veilige schoolomgeving 7. Prikbord - Onze website breidt steeds verder uit. Onder de menuknop klas-en schoolnieuws kan je leuke klas-en schoolactiviteiten bekijken en bewonderen. Bij een aantal klassen kunnen kinderen ook extra oefenmateriaal vinden.

4 -Op zondag 10 mei is er de eerste communieviering voor de kinderen van 1B (juf Karen) in de O.-L-Vrouwparochie. -Op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 15 mei (Brugdag) en vrijdag 5 juni (facultatieve dag vrijaf) is er geen school. - Op zondag 17 mei worden de kinderen van het 6 e leerjaar gevormd in de O.L- Vrouwparochie. - Op zondag 24 mei is er de eerste communieviering voor de kinderen van 1A (juf Petra) in de O.-L.-Vrouwparochie. - Op donderdag 11 juni tussen 16 uur en 20 uur worden er oudercontacten voorzien voor de ouders van de kleuters. - Op maandag 29 juni en dinsdag 30 juni worden geen warme maaltijden meer voorzien - De afscheidsviering voor de kinderen van het 6 e leerjaar en hun ouders gaat door op de Grote Wegel op maandag 29 juni 2015 om 19 uur. - De zomervakantie start op dinsdag 30 juni om uur. Er wordt op die dag geen middagtoezicht meer voorzien. 8. Openstaande facturen Nu en dan stellen wij vast dat een aantal schoolfacturen niet tijdig betaald worden. Om zelf onze openstaande facturen tijdig te kunnen betalen zijn wij verplicht om onderstaande afspraak te maken: Wanneer we vaststellen dat de laatste drie schoolfacturen niet betaald zijn, willen wij geen verdere uitgaven (warme maaltijden-betalende uitstappen-..) meer toelaten tot de facturen verrekend werden. Wij staan steeds open voor een gesprek om te komen tot een gespreid afbetalingsplan. Je kan daarbij steeds terecht bij directeur Luc Gryp. 9. Circusproject Picolini Onze circusdirecteur Dennis Hartman is met zijn hele familie terug vertrokken naar andere scholen in Vlaanderen. We blikken terug op een drukke maar boeiende periode. We zagen kinderen en leerkrachten schitteren. We zagen tevreden kinderen, fiere ouders en grootouders. We zagen betrokken en ontroerde leerkrachten. We zagen een mooie samenwerking met de ouderraad. We danken alle sponsors die dit project hielpen ondersteunen. We genoten van de positieve sfeer tijdens de voorbereidingen en de 6 voorstellingen. We mochten voor de paasvakantie meer dan 2134 toeschouwers ontvangen. Een grote dank aan iedereen die zijn/haar steentje bijdroeg om dit project mogelijk te maken.

5 10. Bouwproject Het bouwproject vordert zoals gepland. Binnenkort start men met de opbouw van het 1 e verdiep. De nieuwe speelplaats achter de gebouwen van het 1 e leerjaar en 3 e kleuterklas wordt momenteel afgewerkt. Met een heus speelbos, een voetbalterreintje met bijhorende zittribune en allerlei andere speelterreintjes zullen de kinderen van de lagere school zich vlug thuis voelen. Enkele cijfergegevens : Nieuwbouw van een lagere school met een oppervlakte van m² waarvan m² klas-en vaklokalen, refter, secretariaat, EHBO en technische ruimte en 344 m² lokalen LO. Aanleg van omgevingswerken waarvan o.a. 588 m² overdekte speelplaats, m² open speelplaats en 334 m² fietsenberging. De veiligheid van de kinderen wordt elke week geëvalueerd en bijgestuurd waar dit nodig zou zijn. Kinderen en leerkrachten beginnen reeds een beetje uit te kijken en te dromen van hun nieuwe klassen. We durven hopen dat we in april-mei 2016 kunnen verhuizen. 10. Uitslag ballonwedstrijd 1 e steenlegging Tijdens de 1 e steenlegging van onze nieuwbouw op 6 maart 2015 konden alle kleuters meedoen aan een heuse ballonwedstrijd. We kregen veel reacties van mensen die een ballon vonden. De verste ballon werd gevonden in de buurt van het Franse Besançon op de grens met Frankrijk en Zwitserland en vloog een afstand van 675 km. Hierbij de uitslag van deze wedstrijd. Deze kinderen zullen binnenkort beloond worden met een mooi geschenkje. UITSLAG BALLONWEDSTRIJD 1e STEENLEGGING DE WEGEL VRIJDAG 6 MAART 2015 voornaam naam klas vindplaats afstand Febe Van Der Blij 1KI Besançon (grens Frankrijk en Zwitserland) 675 km Arwen De Lille 1KE Dinozé (Frankrijk) 496 km Jana Van de Voorde 1KE Chateau Salins (Frankrijk) 404 km Camille De Mil 1KE Budling (Frankrijk) 346 km Esméé Wauters 1KA Herserange (Frankrijk) 291 km Lander Notteboom 2KB Wanze 162 km Jaro Verbeke 1KE Seilles (Namur) 159 km

6 Elena De Rocker 3KC Hannut-Moxhe (Namur) 145 km Yana Valcke 1KI Hannut-Moxhe (Namur) 145 km Yoren Coene 2KE Roosbeek 116 km Laurence Caignau 2KB Bierbeek 115 km Ciel Van Dorpe 1KJ Oud-Heverlee 106 km Febe Van De Casteel 3KB Veltem-Beisem 103 km Jana Van Waes 3KB Leefdaal 102 km Mathis Van De 2KA Perk 94 km Genachte Brent Laroy 2KA Elewijt 92,2 km Noah Cabot 3KA Krabbendijke (Zeeland) Nederland 91,8 km Emma Crispyn 2KC Hoofdplaat (Nederland) 27,9 km Haely De Buck 2KB Sluis 27 km Roos Mathys 1KE Boekhoute 16 km Larsen Coppens 1KB Eeklo 1 km 11.Puzzelactie Op 1 juni 2011, werd gestart met de verkoop van puzzelstukjes ten voordele van de nieuwe school. Eind april 2015 waren al van de puzzelstukjes verkocht. Dit is reeds 82% : een goed resultaat, maar we durven hopen dat nog veel mensen de komende 12 maanden puzzelstukjes zullen kopen. Via het Wegelpraatje houden we jullie op de hoogte van deze spaaractie. We willen nu reeds iedereen bedanken die haar/zijn steentje heeft bijgedragen. Wilt u onze school steunen en hoe gaat u te werk? Via de website komt u onmiddellijk op de pagina van onze school. Daar kunt u kiezen uit 4 puzzels. U beslist zelf welke puzzel en welke stukjes en voor welk bedrag u de school wilt steunen. Ieder puzzelstukje kost 1 euro. Gelieve het geld binnen de 3 werkdagen over te schrijven op de rekening. Na die tijd vervalt uw reservatie. Mocht u niet geïnteresseerd zijn in het kopen van puzzelstukjes via het internet maar de school toch willen steunen, dan kunt u uw financiële bijdrage natuurlijk ook storten op het rekeningnummer: of IBAN BE

TEKSTEN WEGELPRAATJE MEI-JUNI 2017

TEKSTEN WEGELPRAATJE MEI-JUNI 2017 TEKSTEN WEGELPRAATJE MEI-JUNI 2017 1.Oudercontacten kleuter en lager Communicatie met alle betrokkenen is één van onze wegwijzers in onze schooleigen visie rond evalueren en rapporteren. Bij de oudercontacten

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Sint - Pietersschool

Sint - Pietersschool Sint - Pietersschool een hartelijke school Prinsessestraat 13 8870 Izegem-Emelgem Tel. 051/30.41.85 Fax. 051/31.80.48 Ondernemingsnr. : 0464.500.336 Prinsessestraat 13 directie.emelgem@sintpietersschool.be

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 07.05.2017: Eerste Communie in de kapel te Varenwinkel om 9 uur Iedereen van harte welkom! 08.05.2017: Project dode

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen:

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen: VERKEER Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP Voetgangersexamen: Op donderdag 16 maart is het voetgangersexamen voor de leerlingen van het 4de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen doen we

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016)

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be 1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016)

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Samen over de drempel. Wisten jullie dat. Beste ouder,

Samen over de drempel. Wisten jullie dat. Beste ouder, Samen over de drempel Beste ouder, Vorige schooljaar lieten we jullie, ouders van de de kleuterklas en ste leerjaar, een vragenlijst invullen over verwachtingen, opvattingen en ervaringen over de overgang

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2014 INHOUD Paasvakantie P 1 Fietsparcours, loopfietsen P 2 Oudercomité P

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Welkom! Namens de directie en het ganse schoolteam. Oostmalle,

Welkom! Namens de directie en het ganse schoolteam. Oostmalle, Oostmalle, 30-08-2016 September De start van het nieuwe schooljaar! Gedurende de zomermaanden hebben we het leren en het werken even op een lager pitje gezet en tijd gemaakt voor wat vakantie. Nu staan

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013

Nieuwsbrief april 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2013 INHOUD Paasvakantie P 1 Vrijaf 1 april + KIKO gesloten P 1 Vrijaf mei

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2016-2017 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

Welkom, maatje, in onze school!

Welkom, maatje, in onze school! BASISSCHOOL MAATJES Welkom, maatje, in onze school! Het startschot is weer gegeven elk kind, elke leerkracht, elke ouder, met een hoop verwachtingen voor dit nieuwe schooljaar. Beste lezer, Vol goede moed

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

Kalender maart april 2012

Kalender maart april 2012 schooljaar : 2011 2012 (jaargang 11) editie : maart 2012 Deze Colomascoop is voor : Kalender maart april 2012 Donderdag 1 maart Maandag 5 maart Donderdag 8 maart Zaterdag 10 maart Donderdag 15 maart Maandag

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

RESULTATEN VAN DE BAS-ANALYSE (BASISKLIMAAT OP SCHOOL 2014) OP EEN RIJTJE

RESULTATEN VAN DE BAS-ANALYSE (BASISKLIMAAT OP SCHOOL 2014) OP EEN RIJTJE www.gbsdekiem.be Beste ouder(s), Na de paasvakantie verwelkomen wij opnieuw Nora Verdoodt op het secretariaat. Helaas betekent dit ook dat we moeten afscheid nemen van Els Raes, die op heel wat waardering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. april 2016. Zelfonderzoekend leren in de Wijngaard

Nieuwsbrief. april 2016. Zelfonderzoekend leren in de Wijngaard Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2016 P2: Wafelverkoop P2: Bibliotheek P2: Zwemkalender P3: Project zelfonderzoekend

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN ZEVENTIENDE JAARGANG EXTRA EDITIE JUNI 2018 KLOOSTERSTRAAT 24 055 / 38 85 55 DE PACHT 12 055 / 38 94 89 WWW.GBSDESTART.BE DIRECTIEDESTART@KLUISBERGEN.BE

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag 1. Maandplanning MAART 2018 Do 1 maa 09.30-15u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag 09.30-15u Europa Direct muziek op de sport project : Bornem drijft 1235groep56 voor de lagere school

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 5 april 2019 VEILIG IN HET VERKEER Om onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar te wijzen

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD De tijd vliegt voorbij en zo zwaait onze schoolpoort na 2 maanden vakantie weer open. Wij hopen dat u, samen met uw gezin, heeft genoten van een fantastische en ontspannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De maand september loopt op zijn einde. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug naar de voorbije maand, maar we kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Schoolnieuws HARTeLU(s)T

Schoolnieuws HARTeLU(s)T Schoolnieuws HARTeLU(s)T Januari februari 2019 De leerlingen van 4A genoten van de eerste sneeuw Colofon HET SCHOOLNIEUWS IS EEN UITGAVE VAN LAGERE SCHOOL HARTELU(S)T HARTELU(S)T KERKSTRAAT 4B, STATIONSSTRAAT

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018

NIEUWSBRIEF JULI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF JULI 2018 Belangrijke data volgend schooljaar Facultatieve vrije dagen Maandag 1 oktober 2018

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart - april

Nieuwsbrief Maart - april Nieuwsbrief Maart - april Zeg haasje, zeg haasje, wat doe jij in het bos? Ik verf daar al mijn eitjes en droog ze op het mos! Ik kleur ze zo prachtig met rood, geel en blauw. Want het is bijna paasfeest,

Nadere informatie

Beste ouder(s), Hier heb je de link van het filmpje :

Beste ouder(s), Hier heb je de link van het filmpje : www.gbsdekiem.be Beste ouder(s), De examen- en toetsenperiode is nu aangebroken. Onze kinderen zitten in periode van examens en toetsen, maar ze hebben een welverdiende zomervakantie in het vooruitzicht.

Nadere informatie

Werken voortuin Vonckstraat

Werken voortuin Vonckstraat Klaverblad April Afwezigheid juf Suzy Schoolnieuws Graag informeren wij jullie dat het ziekteverlof van juf Suzy Mertens (Vlinderklas) verlengd werd tot het einde van het schooljaar. Juf Elly Hendrickx

Nadere informatie

juni 2015 Beste ouders,

juni 2015 Beste ouders, "Kom tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven; neemt Mijn juk op u en leert van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en gij zult rust vinden voor uw zielen; want

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER Mei 2017 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 @ sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be 1 maandag Dag van de arbeid KALENDER MEI 2017 2 dinsdag

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2018-2019 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30)

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be Infobrief december 2016 Kerstmarkt Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Tijdens

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Luchtvervuiling tast de gezondheid van onze kinderen aan. In veel van onze scholen is de luchtkwaliteit zorgwekkend. Dat was de conclusie van een eerste grootschalige

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie