Zorgeloos beheer. van inbouwapparatuur in de keuken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zorgeloos beheer. van inbouwapparatuur in de keuken"

Transcriptie

1 Zorgeloos beheer van inbouwapparatuur in de keuken

2 Wanneer gaat bij u de knop om? Naar een betere afstemming van keukencomfort op uw doelstellingen

3 Realisatie van marktgerichte woonkwaliteit Inspelen op de wensen van veeleisende woonconsumenten is voor de moderne woningcorporatie geen luxe, maar een noodzaak. In die afstemming van pand en klant wordt de keuken steeds belangrijker. Hoe kunt u zowel uw maatschappelijke als uw marktgerichte doelstellingen zo efficiënt en beheersbaar mogelijk realiseren op dit specialistische terrein? Het antwoord is eenvoudig: samen met SOM. Want ATAG Service op Maat faciliteert uw strategie met een sluitende beheersovereenkomst voor alle inbouwapparatuur. Een sterkere positie op de woningmarkt Afstemming van het keukencomfort op uw diverse doelgroepen verhoogt de klanttevredenheid, vermindert mutaties en versterkt uw positie op de lokale woningmarkt. Een sterk groeiende doelgroep zoals welstandige en vitale medioren/senioren stelt andere eisen dan een jong gezin. In een levensloopbestendig woonconcept spelen andere gemakscriteria dan in een woningtype voor jonge stellen en alleenstaanden. Met SOM biedt u een beter alternatief voor Z.A.V. De klant wil koning in eigen keuken zijn. Mede door de regelgeving op het gebied van Zelf Aangebrachte Voorzieningen zou dat kunnen leiden tot een wildgroei aan verschillende keukeninrichtingen en -apparaten, en de daarbij behorende onderhoudsverplichtingen. U kunt dat structureel voorkomen met een doelgroepgericht keukenbeleid binnen een volledig beheersbaar en controleerbaar systeem. Hoe ver gaat uw ambitie? Afstemming van de inbouwapparatuur op de eisen van een nieuwbouw- of renovatieproject is een prima stap, maar als uw ambitie verder gaat is zelfs volledige keuzevrijheid naar wens van de huurder te realiseren binnen het unieke concept van SOM. Die flexibiliteit is niet éénmalig, maar geldt ook bij mutaties binnen de gehele periode van de overeenkomst.

4 Volledige ontzorging Alle beheerstaken uit handen Vaste kosten Elke looptijd tot 20 jaar

5 Uniek beheersconcept SOM biedt een totaalconcept met volledige ontzorging ingebouwd. Dat maakt het u mogelijk om uitvoering te geven aan een optimaal klantgericht keukenbeleid, zonder dat uw eigen organisatie daar extra mee belast wordt. De overeenkomst met SOM biedt u concrete zekerheden vooraf, gebaseerd op vaste afspraken over serviceniveaus binnen een duurzame samenwerking. Het SOM-concept heeft 4 bouwstenen: 1. Huurder contactcenter Uw huurders kunnen hun vragen, wensen of storingen direct bij de centrale helpdesk van SOM melden. Zij zijn daar bekend als gebruiker van SOM apparatuur, waardoor de serviceverlening snel en soepel plaatsvindt. De deskundige medewerkers handelen alle zaken meteen af, van adviezen tot afspraken voor bezoek van een service technicus. Ook kunnen uw huurders bij vragen de antwoorden vinden via de zelfdiagnose op de website van de serviceorganisatie 24 uur per dag, 7 dagen per week. 2. Technische service Door het landelijke netwerk van gespecialiseerde, eigen service technici worden uw huurders snel en professioneel geholpen. Een gestroomlijnde logistieke organisatie zorgt er voor dat de service technicus de juiste onderdelen bij zich heeft. Zo wordt een storing in één bezoek opgelost. De huurder hoeft bovendien geen aankoopfactuur te laten zien, dankzij de registratie die integraal onderdeel is van een SOM contract. 3. Compleet databeheer SOM neemt alle administratieve rompslomp met betrekking tot het beheer van keukens van uw organisatie over. Het complete databeheer per keuken, apparaat en huurder wordt verzorgd. Er vindt een up-to-date registratie plaats van de servicehistorie en de mutaties. U ontvangt geen aparte facturen voor service werkzaamheden en uw eigen administratieve kosten worden tot een minimum beperkt. Alle belangrijke gegevens over inbouwapparatuur in uw woningbestand staan tot uw beschikking als management-informatie. U kunt deze direct inzien en downloaden op de SOM Platform website (zie pag ). 4. Total cost of ownership SOM gaat een samenwerking met u aan voor de gehele onderhoudscyclus van uw keukens. Tegen een vast jaartarief verzorgt SOM het volledige beheer van de inbouwapparatuur of zelfs van de complete keuken. Het tarief is inclusief alle hierboven vermelde diensten plus het kosteloos vervangen van defecte apparatuur. Dat maakt het voor u overzichtelijk. De exploitatiekosten zijn helder en beheersbaar, zonder piekinvesteringen of verborgen kosten in de eigen organisatie.

6 Een solide organisatie Excellente logistiek en service Professionele ondersteuning Optimale klanttevredenheid

7 De zekerheid van een topmerk ATAG is een 100% Nederlands merk, en mag zich als gespecialiseerd merk van keukenapparatuur verheugen in een hoge naamsbekendheid en dito merkvoorkeur. Het merk achter SOM is dus voor uw huurders zeker geen onbekende. ATAG betekent geavanceerde technologie, hoge functionaliteit en tijdloos design. Met een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment speelt ATAG in op uiteenlopende wensen, behoeften en trends. Aspecten als comfort en ergonomie zijn hier belangrijke voorbeelden van. 70 Gespecialiseerde service technici De service organisatie beschikt over een landelijk netwerk van gespecialiseerde eigen monteurs. Zij werken binnen een geïntegreerd logistiek systeem en hebben via het centrale logistiek centrum in Duiven de beschikking over spare parts die daar op voorraad zijn. Aangestuurd via het centrale huurders contactcenter zorgen zij voor een snelle oplossing van storingen. Het gehele serviceproces verloopt geautomatiseerd, van melding tot en met afmelding. Vervangingsservice Indien tijdens de looptijd van het contract een apparaat niet meer te repareren is, dan wordt het keukenapparaat bij uw huurder vervangen. Ook daar heeft u zelf geen omkijken naar, terwijl u er wel zicht op houdt via de SOM managementinformatie. Uw account manager - uw aanspreekpunt ATAG heeft als enige leverancier van keukeninbouwapparatuur een team van 6 personen tot uw beschikking staan. Deze bedrijfskundig opgeleide account managers werken uitsluitend voor woningverhuurders. Zij staan u ter zijde bij al uw vragen; of het nu gaat om inbouwapparatuur, communicatie met huurders of ondersteuning bij het opzetten van een huurbeleid. Ondersteuning in optima forma. Dat alles maakt SOM tot een betrouwbare partner voor de lange termijn.

8 Alle know-how tot uw dienst Hét platform voor huurkeukens Uw actuele managementdata online

9 SOM Platform op het web Via kunt u inloggen op het SOM Platform: een gebruikersvriendelijke vraagbaak met praktische antwoorden en documentenservice, zoals wetsteksten en voorbeelden van projectplannen, brieven en andere communicatievormen. De vraagbaak wordt ondersteund door juridische experts om u te verzekeren van de juiste informatie. U kunt er ook beeldmateriaal downloaden voor uw huurders informatie. Verder vindt u er ook rekenmodellen en, niet op de laatste plaats, ervaringen en tips van woningcorporaties en verhuurders. Het SOM Platform is een forum voor en door alle deelnemers. Werkt u aan uw keukenbeleid? Voor woningcorporaties die bezig zijn een keukenbeleid op te zetten of het bestaande beleid kritisch tegen het licht te houden is er het SOM Platform. Het SOM platform biedt corporaties de mogelijkheid om vragen te stellen aan collega corporaties en zo van gedachten te wisselen. Verder biedt de site een praktisch stappenplan. Met een woordspeling wordt SOM in dit geval de Slim Organiseren Methode, met tal van tips en voorbeelden van collega corporaties. Zo komt u snel van idee naar uitvoering. Downloaden van uw managementdata Naast de algemeen beschikbare informatie en documenten biedt het SOM Platform ook toegang tot uw eigen vertrouwelijke informatie via een speciale inlogcode. Daarmee krijgt u de meest recente managementrapportage op uw scherm, die u vervolgens direct kunt downloaden.

10 Alle ondersteuning Trainingen SOM beschikt over alle kennis om het traject van huurdersinformatie, demonstratie, keuze-begeleiding, installatie en implementatie optimaal te laten verlopen. SOM biedt: Adviestrainingen Technische trainingen Mutatiebezoeken Bij huurdersmutaties wordt de aanwezige apparatuur door onze servicedienst gecontroleerd, professioneel gereinigd, en worden waar nodig onderdelen vervangen. Daardoor zal de volgende huurder deze als nieuw ervaren. Kookdemonstraties Zowel open dagen als de feestelijke opening van een complex kunnen wij van extra luister voorzien met een kookdemonstratie. Leuk en leerzaam voor toekomstige en bestaande huurders. Vraag uw accountmanager om meer informatie.

11 Uit de praktijk Zorgeloos beheer Dankzij Service op Maat kunnen wij, de Alliantie Amsterdam de woningen in de vrije sector huur, van een grote mate van keukencomfort voorzien, inclusief ATAG keukeninbouw apparatuur. Het beheer van deze apparatuur wordt volledig door ATAG verzorgd. Voor de Alliantie Amsterdam betekent dit in de eerste plaats ontzorging, aangezien onze huurders voor eventuele storingen en vragen over het gebruik van apparatuur direct naar ATAG kunnen bellen. De adressen zijn reeds bekend bij ATAG, inclusief de in de woning aanwezige apparatuur. Daarmee worden onze huurders optimaal geholpen. Ander belangrijk punt is dat onze kosten volledig inzichtelijk zijn geworden. Geen verrassingen meer op de begroting. de Alliantie Amsterdam Peter Weppner, Manager technisch beheer Steeds meer woningcorporaties hebben te maken met Zelf Aangebrachte Voorzieningen in hun huurwoningen. Grote nadelen hiervan zijn dat woningcorporaties geen grip hebben op wijzigingen die aangebracht zijn en het onderhoud hiervan. Om onder meer deze problematiek aan te pakken heeft Portaal Eemland ervoor gekozen een samenwerkingsverband aan te gaan met ATAG Service op Maat, aldus Egbert Kunst. Door het samenwerkingsverband kan Portaal Eemland nu extra service aan huurders bieden op het gebied van onderhoud en vervanging van keukens, inclusief keukeninbouwapparatuur. De totale zorg rondom het keukenbeleid heeft SOM van Portaal Eemland overgenomen. Het onderhoud en vervanging van Zelf Aangebrachte Voorzieningen is door deze samenwerking perfect geregeld. Egbert Kunst benadrukt de totale keuzevrijheid die Portaal aan huurders geeft; alles kan - niets moet! Portaal Eemland Egbert Kunst, Manager onderhoud Als corporatie hebben wij sinds 1996 een aanzienlijk deel van onze woningen met apparatuur van ATAG uitgerust. Altijd naar volle tevredenheid, zowel wat betreft de kwaliteit van de apparatuur als de daarbij behorende service. SGBB heeft altijd een 10 jarig garantieverlengcontract afgesloten voor de keukenapparatuur. Eind 2006 hebben we besloten om de service afspraken vast te leggen in een Service op Maat contract. Een van de belangrijkste redenen voor ons was de zekerheid dat we weten waar we wat betreft kosten aan toe zijn; die kunnen we in de meerjarenbegroting verwerken. Daarnaast kunnen bewoners voortaan (als ze dat willen) zelf contact opnemen bij storingen en worden ze direct geholpen, zonder dat ze hoeven uit te zoeken welke typenummers de apparaten precies hebben. Onze doelgroep qua huurders zijn senioren, dus het kan ook voorkomen dat de regiomeester een klacht door belt. Ook de regiomeester is daarom enorm geholpen met deze service. SGBB Angelo van Rijn, Hoofd wonen oost

12 Atag Etna Pelgrim Home Products BV Impact 83, 6921 RZ Duiven Postbus 1033, 6920 BA Duiven T F I E info@atagserviceopmaat.nl September 2007

Senioren & inbouwapparatuur

Senioren & inbouwapparatuur Senioren & inbouwapparatuur ATAG Nederland en senioren Senioren en keukens De brochure die voor u ligt is bestemd voor u, als partij die te maken heeft met keukens, inbouwapparatuur en senioren. Of u nu

Nadere informatie

Service op Maat Service en keuken apparatuur voor verhuurders en beheerders

Service op Maat Service en keuken apparatuur voor verhuurders en beheerders Service op Maat Service en keuken apparatuur voor verhuurders en beheerders Inhoud Pag. 4 Pag. 5 Pag. 7 Pag. 9 Pag. 11 Service op keukenapparatuur in huurwoningen De vijf praktische kenmerken van SOM Kies

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

ambacht maakt het verschil

ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil! vorm 1volgt functie vakwerk 2vraagt visie design 3moet efficiënt details bepalen kwaliteit denken 5om te doen kennis 6versterkt kansen onze visie

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Kubion & Unexus verbinden mensen

Kubion & Unexus verbinden mensen Kubion & Unexus verbinden mensen een reparatieverzoek kijk eens, indienen gaat eenvoudig zeg. we kunneninloggen bij de woningcorporatie. wat kunnen we hier veel nalezen, inzien en regelen. erg handig.

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet Keukenconsulent Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet u als geen ander. Bribus Keukens neemt u graag een aanzienlijk deel van

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Met Mobility Mixx in de driver s seat

Met Mobility Mixx in de driver s seat Met Mobility Mixx in de driver s seat De beste zakelijke mobiliteit voor u en uw werknemers mobilitymixx.nl Kies voor totale ontzorging met zakelijke mobiliteit op maat. Mobiliteit raakt de kern van uw

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

Nieuwe de technische installatiebranche. in de modelwoonwijk van Technologie Thuis Nu!

Nieuwe de technische installatiebranche. in de modelwoonwijk van Technologie Thuis Nu! Nieuwe kansen voor de technische installatiebranche in de modelwoonwijk van Technologie Thuis Nu! De uitdaging Nederland vergrijst. Dat is niet alleen een probleem. Het biedt de technische installatiebranche

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Turfmarkt

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over WoonEnergie

Vragen en antwoorden over WoonEnergie Vragen en antwoorden over WoonEnergie Hier vindt u vragen en antwoorden over de volgende thema s: - Vragen over WoonEnergie en hun aanbod - Vragen over klant worden, het contract en contactgegevens - Vragen

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING

HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING HET SLIMME ANTWOORD OP EEN LASTIGE OPGAVE HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING Met het concept HoekPlus Wonen wordt de hoekwoning van een woningblok omgebouwd

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten.

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. U heeft geen trek in technische, logistieke of administratieve investeringen. U wilt uw klanten verwennen

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

ATAG projecten Slimme oplossingen voor professionals

ATAG projecten Slimme oplossingen voor professionals ATAG projecten Slimme oplossingen voor professionals VOORWOORD In de projectenmarkt gaat het niet meer uitsluitend om keukenapparaten. Hier zijn we ons bij ATAG Benelux maar al te goed van bewust. Primair

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Onderhoud zonder zorgen? Ook voor uw woningcorporatie

Onderhoud zonder zorgen? Ook voor uw woningcorporatie Het onderhoud een stapje vóór blijven. Het is meer dan alleen een volledig geautomatiseerde communicatieplatform voor huurder, corporatie en uitvoerende partijen! Onderhoud zonder zorgen? Ook voor uw woningcorporatie

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1 HomeDNA maakt de marketing, verkoop en/of verhuur van uw nieuwbouwprojecten effectiever en efficiënter. Alle partijen en processen bij elkaar in een enkel platform. Vanaf voor start verkoop en/of verhuur

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

PROFIS Software Oplossingen

PROFIS Software Oplossingen PROFIS Software Oplossingen De PROFIS software Oplossingen, een effectieve manier om ankers te berekenennatuurlijk altijd volgens de laatste richtlijnen Voordelen van de registratie bij PROFIS Software

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen bij SallandWonen

Zorgeloos wonen bij SallandWonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen 100% wonen Reparatieverzoeken en onderhoudsservice Duidelijke afspraken en snelle service Onze woningen verkeren in goede staat. Toch kunnen reparaties nodig zijn. SallandWonen

Nadere informatie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie Watermanagement is onontbeerlijk in een waterrijk land als Nederland. In het belang van veiligheid en milieubescherming

Nadere informatie

VOOR SLIMME CORPORATIES

VOOR SLIMME CORPORATIES VOOR SLIMME CORPORATIES Slimmer Kopen een slimme deal voor bewoners én corporaties U stelt klanten met een smalle beurs in de gelegenheid een eigen woning te kopen. Tegelijkertijd blijft die woning beschikbaar

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Verhuisbericht Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Zet uw huis aan! Op het moment dat u weet wanneer u de sleutel in handen krijgt van uw nieuwe koop- of huurwoning,

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Seniorendiensten. voor uw gemak en comfort

Seniorendiensten. voor uw gemak en comfort Seniorendiensten voor uw gemak en comfort Faros is er voor iedereen die op zoek is naar diensten op het gebied van comfort, gemak en zo lang mogelijk zelfstandig wonen. In deze brochure vindt u een overzicht

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

HoekPlus Wonen haalt meer Uit de hoekwoning

HoekPlus Wonen haalt meer Uit de hoekwoning HoekPlus Wonen haalt meer Uit de hoekwoning Het slimme antwoord op een lastige opgave HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING Met het concept HoekPlus Wonen wordt de hoekwoning van een woningblok omgebouwd

Nadere informatie

WONEN IN BEWEGING I N F O R M A T I E B R O C H U R E

WONEN IN BEWEGING I N F O R M A T I E B R O C H U R E WONEN IN BEWEGING I N F O R M A T I E B R O C H U R E Wonen in beweging De CWS is een woningcorporatie in beweging. Een professionele, klantgerichte organisatie die staat voor goed wonen in een aantrekkelijke

Nadere informatie

KWALITEIT, ZO WERKT HET

KWALITEIT, ZO WERKT HET KWALITEIT, ZO WERKT HET Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

CaterCoach CaterManager. Volledige controle over uw restauratieve voorziening

CaterCoach CaterManager. Volledige controle over uw restauratieve voorziening CaterCoach CaterManager Volledige controle over uw restauratieve voorziening Uw gasten verwachten meer... CaterManager biedt de oplossing De plekken waar de Nederlander tegenwoordig kan eten zijn haast

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Het onderhoud een stapje vóór blijven.

Het onderhoud een stapje vóór blijven. Het onderhoud een stapje vóór blijven. Onderhoud zonder zorgen? Ook voor uw woningcorporatie 24/7 Inzage in voortgang van de werkzaamheden Huurders worden automatisch geïnformeerd over planning Huurders

Nadere informatie

Overleven doe je in je eentje, dingen verwezenlijken doe je samen!

Overleven doe je in je eentje, dingen verwezenlijken doe je samen! Overleven doe je in je eentje, dingen verwezenlijken doe je samen! Samenvatting ondernemingsplan Samenvatting ondernemingsplan Overleven doe je in je eentje, dingen verwezenlijken doe je samen! Dat is

Nadere informatie

DENC ALGEMEEN DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT TEL: FAX: DESIGN ENGINEERING CONTRACTING

DENC ALGEMEEN DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT TEL: FAX: DESIGN ENGINEERING CONTRACTING DESIGN ENGINEERING CONTRACTING WWW.DENC.NL DENC BUSSUM SLOCHTERENLAAN 12 POSTBUS 381 1400 AJ BUSSUM TEL: 035 69 930 99 FAX: 035 69 930 92 DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN

ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN 2018-2023 VERSIE definitief Vastgesteld op : 14 augustus 2018 Directeur bestuurder 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Positionering ICT en Informatiebeleid

Nadere informatie

Service & Onderhoud abonnement CV ketel

Service & Onderhoud abonnement CV ketel Service & Onderhoud abonnement CV ketel Met een service & onderhoud abonnement van van der Bij bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw CVketel zorgt voor een perfect werkende

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd veranderd. Hieronder vindt u informatie over de wijzigingen.

Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd veranderd. Hieronder vindt u informatie over de wijzigingen. ONLINE SUPPORT Januari 2018 - jrg14 no1 Rozis BV - Nieuwsbrief voor relaties Rozis ServicePortal - Online Support aanvragen Geachte klant, Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges Program VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging Prachtige cadeaus Aantrekkelijke privileges 2 3 Program Hoe groot wilt u worden? Hoe groot wilt u worden? Dat is de

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Klantgerichte levering van energie

Klantgerichte levering van energie the energy co. Deta Batterijen heet voortaan Celectric. Bewaar het goede en verander dat wat beter kan. We werken met meer en met nieuwe leveranciers. Een breder assortiment en continue kwaliteitsoptimalisatie

Nadere informatie

Open voor iedereen. Ook via mobiel en tablet!

Open voor iedereen. Ook via mobiel en tablet! ziekenhuis Open voor iedereen. Ook via mobiel en tablet! Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend ziekenhuis met zo n 450 bedden en ruim 125 medisch

Nadere informatie

Productenwaaier werkgever. a.s.r. pensioencommunicatie

Productenwaaier werkgever. a.s.r. pensioencommunicatie Productenwaaier werkgever a.s.r. pensioencommunicatie Pensioencommunicatie van a.s.r. - Wettelijk - Standaard - Optioneel 2 Wettelijk - Werkgever Pensioenreglement Wie: werkgever (intermediair) Wat: het

Nadere informatie

Kwaliteit in wonen: een eerste kennismaking

Kwaliteit in wonen: een eerste kennismaking Kwaliteit in wonen Kwaliteit in wonen: een eerste kennismaking Welkom buurman! Welkom buurvrouw! Kwaliteit in wonen Goed, we wonen dan wel niet direct naast u, maar we voelen ons toch een beetje uw buurman.

Nadere informatie

Nieuwe woningcorporaties

Nieuwe woningcorporaties Nieuwe kansen voor woningcorporaties in de modelwoonwijk van Technologie Thuis Nu! De uitdaging Er gaat veel veranderen op de woningmarkt, ook in de sector van de sociale huurwoningen. Mensen blijven langer

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

Dienstverlening van SallandWonen

Dienstverlening van SallandWonen Dienstverlening van SallandWonen 100% wonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen Wat kunt u verwachten van een kwaliteitscorporatie 3 Even voorstellen U huurt een woning bij SallandWonen of bent dat van plan.

Nadere informatie

Urgentiedienstverlening

Urgentiedienstverlening Urgentiedienstverlening De expertise van Het Vierde Huis kunnen wij goed gebruiken voor het maken van nieuw beleid. Ik raad andere gemeenten absoluut aan om Urgentiedienstverlening uit te besteden aan

Nadere informatie

De Schaderegeling van a.s.r. Snel en goed geregeld.

De Schaderegeling van a.s.r. Snel en goed geregeld. De Schaderegeling van a.s.r. Snel en goed geregeld. Schadebehandeling op maat Uw klant wil een snelle en correcte schadeafwikkeling. En daar werken wij continu aan. Samen met u. Geen dubbel werk Wij willen

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

FULL-SERVICE VVE BEHEER

FULL-SERVICE VVE BEHEER FULL-SERVICE VVE BEHEER Ondersteuning projectontwikkelaar Bestuursondersteuning Administratief beheer Financieeladministratief beheer Technisch beheer en onderhoud Calamiteiten, meldingen en klachten AANVANG

Nadere informatie

Handleiding Support. Versie 3.0 0164 271 281

Handleiding Support. Versie 3.0 0164 271 281 Handleiding Support Faster Forward Support November 2014 support@fasterforward.nl Versie 3.0 0164 271 281 Voorwoord Faster Forward levert u software waarmee u dagelijks aan het werk bent. Omdat wij het

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het Eiland Elst In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd als keukenleverancier;

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

INTEGRAAL SAMENWERKEN BINNEN DBFMO-CONTRACTEN

INTEGRAAL SAMENWERKEN BINNEN DBFMO-CONTRACTEN INTEGRAAL SAMENWERKEN BINNEN DBFMO-CONTRACTEN Vernieuwing Bouw & Forum Utiliteitsbouw 6 november 2013 Pieter-Jan van Hooijdonk Algemeen directeur Breijer Bouw & Installatie AGENDA Introductie Praktijkvoorbeelden

Nadere informatie