nummer mei 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nummer mei 2019"

Transcriptie

1 Pancopost nummer mei 2019 AGENDA wo : Buitenschoolse activiteit gr 1 t/m 4: levend ganzenbord wo t/m vr : Schoolkamp groep 7/8 di : MR-vergadering wo : Kleuterschoolreisje do / vr : Hemelvaartsweekend: alle leerlingen vrij ma : Start avond-4-daagse di : Pancopost do : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr t/m : Lang Pinksterweekend: alle leerlingen vrij di : MR-vergadering wo : Gezonde (na)school(se) activiteit: frisbee ma : OR-vergadering di : Pancopost di : 10-minutengesprekken groepen 1 t/m 7 do : 10-minutengesprekken groepen 1 t/m 7 GROEPSACTIVITEITEN Schooljaar met achtste groep! We zijn op dit moment alweer bezig met de voorbereiding voor het komend schooljaar. Eén van de belangrijkste onderwerpen is het formeren van de groepen en de verdeling van de leerkrachten over de groepen. Wij hebben van onze stichting de Veluwse Onderwijsgroep het fantastische nieuws ontvangen dat wij volgend schooljaar met 8 groepen mogen starten! Het formeren van de 8 groepen kan plaatsvinden door extra financiële middelen die we van ons schoolbestuur ontvangen. De groei van het aantal leerlingen op de Pancratiusschool, de manier waarop we met ons onderwijs bezig zijn en het vertrouwen in de ontwikkelingen waaraan wij hard werken hebben ten grondslag gelegen aan dit besluit. Wij realiseren ons dat het heel bijzonder is dat dit in de huidige tijd gebeurt. Concreet betekent het dat wij na de zomervakantie weer starten met twee groepen 1-2 en dat de groepen 3 t/m 8 vanaf de start van het schooljaar in een enkelvoudige groepssamenstelling werken. We zijn hier erg blij mee en gaan er een heel mooi schooljaar van maken waarin we weer verder gaan ontwikkelen. De komende periode zal gebruikt worden om het formatieplaatje voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Zodra er meer bekend is over de personele inzet in de verschillende groepen zullen we u daarvan op de hoogte stellen. Schoolreisje groepen 1-2 Woensdag 29 mei gaan de kleutergroepen op schoolreisje. We vertrekken om uur met auto s, dat betekent dat alle kinderen gewoon om 8.30 uur op school moeten zijn. We zullen rond uur de speeltuin weer verlaten en we verwachten rond uur weer op school te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de speciale schoolreisbrief achter deze nieuwsbrief.

2 Schoolkamp groepen 7-8 Van woensdag 15 mei t/m vrijdag 17 mei gaan de groepen 7 en 8 op kamp naar groepsaccommodatie Huis in t Veld in Lettele (bij Deventer). Juf Niké, juf Sandra en juf Marleen gaan mee als leerkrachten, de vaders van Felix en Mels namens de ouders. Op woensdag 15 mei werkt juf Thea in groep 1-2. Op woensdag 15 mei en op donderdag 16 mei komt juf Jolijn van Tongeren lesgeven in groep 3. Op vrijdag 17 mei gaat groep 3 samenwerken met de groepen 1/2 en 4. De weersvoorspelling is goed, zon en tegen de 20 graden. Heerlijk weer voor een prachtig kamp. Wij wensen leerlingen en begeleiders heel veel plezier! Voetbaltoernooi Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi is gehouden op woensdag 8 mei jl. We willen alle organisatoren hartelijk bedanken voor het organiseren van dit geslaagde toernooi. Ook willen wij de coaches/begeleiders bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat zo veel teams hebben kunnen deelnemen. De kinderen hebben ervan genoten en er zijn verschillende successen behaald. Teams uit de groepen 3-4 en 7-8 haalden mooie resultaten in de finale. Avond-4-daagse Dit jaar wordt de avond4daagse in Brummen gehouden van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni. Als sportieve school doen we ook dit jaar weer mee met de Avond-4-daagse! Iedereen die meeloopt vanuit de Pancratius als leerling en begeleiding kan zich opgeven. Vul het antwoordformulier in en doe deze samen met het inschrijfgeld in een gesloten enveloppe. Zet je naam op de enveloppe en lever deze in bij je eigen leerkracht. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 21 mei a.s.! Vandaag is de brief over de avondvierdaagse op papier met de kinderen mee naar huis gegaan. De brief is tevens als bijlage achter deze Pancopost gevoegd zodat u de informatie altijd terug kunt lezen. OUDERS Studiedagen en extra vrije dagen komende periode Donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag en vrijdag 31 mei is ook een vrije dag voor alle leerlingen. Op donderdag 6 juni staat er een studiedag voor de onderbouw gepland. Dit betekent dat de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 deze dag vrij zijn. In juni mag iedereen genieten van een extra lang Pinksterweekend. Van vrijdag 7 juni t/m dinsdag 11 juni is de school gesloten. Al deze dagen waren reeds gecommuniceerd aan het begin van het schooljaar en staan vermeld in de jaarkalender van dit schooljaar.

3 De OR kan nieuwe leden gebruiken! - Vind je het leuk om mee te denken én te helpen met de activiteiten op school? - Ben je enthousiast en zou je de school waar je kinderen op zitten op een andere manier willen leren kennen? - Meld je aan en Join de Ouderraad! De OR zoekt nieuwe leden om het team weer op volle sterkte te krijgen. Oproep dus aan alle vaders en moeders op het schoolplein om bij interesse eens kennis te maken met één van de OR leden. We leggen graag uit wat het allemaal inhoudt. OR-lid zijn betekent niet dat je altijd overal bij helpt, door een grote OR kan dat prima verdeeld worden. Vriendelijke groet namens de ouderraad Marieke Frank (voorzitter), Eugenie Verkerk (secretaris) en Robert Snel (penningmeester) en de overige leden. (Voor vragen of aanmelden kun je mailen naar mariekestarre@hotmail.com) Inrichting schoolplein Sinds september 2017 zijn wij (Isabel en Petra) naast ons werk als groepsleerkracht bezig met een Master Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht. Op dit moment gaan wij ons proces van afstuderen in. Het is de bedoeling dat wij samen met kinderen, ouders en collega's een pedagogisch project opzetten en uitvoeren binnen onze werkplek. Uit gesprekken met kinderen hebben wij ervaren dat zij de inrichting van het schoolplein belangrijk vinden. Wij zien hier mogelijkheden voor een pedagogisch project, om samen te ontdekken hoe wij het plein zo kunnen inrichten dat het de ontwikkeling van kinderen in de breedste zin van het woord stimuleert. Leonieke Inberg-Heldens, ouder van Ymkje en Livine, heeft een prachtig ontwerp gemaakt waarin binnen natuurlijk spelen aan elke ontwikkelingsfase gedacht is. Tijdens de oudergesprekken in februari heeft u dit ontwerp en het ontstaan ervan kunnen bewonderen in de speelzaal. Mocht u het nog niet gezien hebben, dan kunt u dit ontwerp alsnog in de speelzaal bekijken. Voor de praktische uitvoering en aanleg van het schoolplein zoeken wij nog hulpouders. Op dit moment is nog niet precies bekend wanneer hiermee gestart gaat worden. Het gehele ontwerp zal in deelfases uitgevoerd worden. Mocht u het leuk vinden om mee te helpen, dan kunt u dit aangeven bij Isabel (groep 1/2b of Petra (groep 6). Wij hopen dat we gezamenlijk uiteindelijk tot een veelzijdig en groen speelplein komen, met veel mogelijkheden om te ontdekken en te spelen. Met vriendelijke groet, mede namens Per Theeuwes en Leonieke Inberg-Heldens, Isabel Jansen en Petra Hijna

4 Zomerkamp CJW CJW Brummen is een actieve vereniging, die onder andere jaarlijks een groot zomerkamp organiseert in en bij het bos van Zeddam. Tijdens het kamp, dit jaar van 20 t/m 27 juli, verblijven wij met ongeveer 110 kinderen en 40 personen begeleiding in het bos. Deze week worden er dagelijks activiteiten georganiseerd om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Voor kinderen van 6 tot 10 jaar duurt het kamp een weekend, vanaf 10 jaar een week. Als bijlage bij deze Pancopost treft u een flyer aan voor het voor aankomend kamp. Mede namens het team, Met vriendelijke groet, Thea Princen intern begeleider Per Theeuwes locatiedirecteur

5

6

7

8 CJW ZOMERKAMP: Meld je aan op CJW: Elke dag een feestje! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Vrolijk Pasen, Merry Christmas! Heb jij wel eens oud & nieuw in de zomer gevierd? Of Koningsdag in het bos? Dit jaar is op ons zomerkamp niets te gek, want elke dag wordt een feestdag! De hoogtepunten van een heel jaar komen samen in één weekend of week. Van Halloween tot Carnaval en van Sinterklaas tot Valentijnsdag... feest jij met ons mee? Wat houdt het CJW Zomerkamp in? Ieder jaar zijn meer dan veertig vrijwilligers druk in de weer om in de bossen van Zeddam (achter Doetinchem in de heuvelachtige grensstreek) een groot tentenkamp op te bouwen. Er is schoon water, een keukentent, er zijn echte kampwc s en er is verder alles wat nodig is om een super leuk kamp te organiseren. De enthousiaste spelleiding zorgt iedere dag voor een overvloed aan gevarieerde activiteiten, vol met creatieve en sportieve uitdagingen voor zowel de allerjongsten als de jongvolwassenen. Het keukenteam zorgt daarnaast iedere dag voor drie overheerlijke, voedzame maaltijden. Iedereen verblijft in overzichtelijke groepen van 5 tot 8 leeftijdsgenoten. Elke groep staat onder de bezielende leiding van één of twee vrijwilligers die de groepjes intensief begeleiden. Wie mogen er mee op kamp? Wij heten iedereen van 6 (vanaf groep 3) tot en met 17 jaar van harte welkom! Jongere kerstengeltjes en paashazen (van 6 t/m 9 jaar) gaan een weekendje mee van 20 t/m 22 juli. Oudere party-animals (van 10 t/m 17 jaar) gaan een week mee van 20 t/m 27 juli. Hoe kan ik me aanmelden? Aanmelden kan vanaf 27 april t/m 30 juni. Gedurende deze periode kun je je aanmelden via onze website: Wat kost dat? De kosten van het feestelijke kamp kun je in onderstaand schema vinden. De genoemde korting geldt alleen gedurende de eerste week (t/m 5 mei). Weekend Week Normale prijs Met korting Meer weten? Voor meer informatie kun je terecht op onze website: In de meeste gevallen vind je daar het antwoord op je vragen. Mail naar info@cjw-brummen.nl voor al je overige vragen. Heb je dringende vragen of kwesties die echt niet kunnen wachten of vertrouwelijk van aard zijn, dan kun je bellen met onze hotline:

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

nummer maart 2019

nummer maart 2019 Pancopost nummer 10 12 maart 2019 AGENDA di 12-03 : Pancopost wo 13-03 : Gezonde (na)schoolse activiteit 7 (handbal) ma 18-03 : Deze week meekijkdagen voor ouders di 19-03 : MR-vergadering do 21-03 : Techniekdag

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 NIEUWSBRIEF Pinksteren en Suikerfeest Pinksteren en het Suikerfeest zijn beide feesten van verbondenheid, ook over de grenzen van de eigen geloofsgemeenschap heen.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016 Nieuwsbrief 18 31 mei 2016 GROEPSACTIVITEITEN Schoolreisje Afgelopen vrijdag zijn de kinderen van de groepen 1-2-3 op schoolreisje geweest naar Megapret in Lievelde. Het was één groot feest! U kunt de

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 10 Afscheid juf Wilma. Gisteren is er op onze school genoten van een heerlijk en sfeervol Kerstdiner. Ook juf Wilma heeft met volle teugen genoten van de sfeer in de groepen. Een sfeer

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

nummer 1 28 augustus 2018

nummer 1 28 augustus 2018 Pancopost nummer 1 28 augustus 2018 Het nieuwe schooljaar is begonnen. We hopen dat u met uw kind(eren) een mooie zomervakantie heeft gehad. We vinden het fijn dat we alle kinderen weer hebben mogen begroeten

Nadere informatie

nummer 11 2 april 2019

nummer 11 2 april 2019 Pancopost nummer 11 2 april 2019 AGENDA di 02-04 : Pancopost wo 03-04 : Grote Rekendag do 04-04 : Theoretisch Verkeersexamen groep 7 di 09-04 : Studiemiddag team (na schooltijd) wo 10-04 : Gezonde (na)schoolse

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 4 13 september 2019 Kalender volgende

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws Het Elzennieuws Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei 2019 Broekwegzijde 192 2725 PE Zoetermeer 079-3316321 www.elzenhoek.unicoz.nl directie@elzenhoek.unicoz.nl Beste ouders,

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. Schooljaar , vrijdag 24 juni 2016

Nieuwsbrief 17. Schooljaar , vrijdag 24 juni 2016 Nieuwsbrief 17 Schooljaar 2015-2016, vrijdag 24 juni 2016 Groepssamenstelling Het moment waarop iedereen jaarlijks wacht, is daar: de groepsindeling 2016-2017. De jaarlijkse puzzel wordt, naast onderwijskundige

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 SmdB De Ark Juli 2018: Dat betekent dat we aan het einde van het schooljaar zijn gekomen. Een drukke, spannende periode hebben we achter de rug. Een periode waar veel geleerd is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders Jaarkalender Sint Laurentius versie: ouders 20-2019 Augustus/September 20 20 aug. Week 1/34 1 e schooldag 21 aug. 22 aug. 23 aug. 24 aug. 25 aug. 26 aug. 27 aug. Week 2/35 Kermis STUDIEDAG (kinderen vrij)

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Sinterklaas op de BAS

Sinterklaas op de BAS ROERDOMPSTRAAT 10 020 4490704 - INFO@AMERSFOORDTSCHOOL.NL - BADHOEVEDORP Sinterklaas op de BAS Sinterklaas is weer in ons land! Zijn rommelpieten hebben onze school al bezocht. Naast rommel hadden ze gelukkig

Nadere informatie

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Weesp, 22 april 2016 Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Verkeersexamen groep 7 Voetbaltoernooi Studiedag Schoolfotograaf Schoolkamp Schoolreisje Verkeersveiligheid in de schoolomgeving Nieuws

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

De Borgh, Cruys Voorberghstraat 103, 7558WV Hengelo, , SCHOOLKALENDER

De Borgh, Cruys Voorberghstraat 103, 7558WV Hengelo, , SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2019 MA DI WO DO VR ZA / ZO 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie