Opmerkingen bij de release van Adobe Acrobat Connect Pro 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opmerkingen bij de release van Adobe Acrobat Connect Pro 7"

Transcriptie

1 Opmerkingen bij de release van Adobe Acrobat Connect Pro 7 Welkom bij Adobe Acrobat Connect Pro 7. In dit document worden recente kwesties besproken die niet aan de orde komen in de Connect Pro-documentatie. Dit document wordt wellicht bijgewerkt als nieuwe informatie beschikbaar wordt gesteld. Inhoudsopgave Informatie over Adobe Acrobat Connect Pro Nieuw in Adobe Acrobat Connect Pro 7 Systeemvereisten Aanvullingen op de documentatie Bekende problemen Informatie over Adobe Acrobat Connect Pro Tot de Adobe Acrobat Connect Pro productfamilie behoren Connect Pro Meeting, Connect Pro Training, Connect Pro Events en Adobe Presenter. Samen leveren deze toepassingen op het web gebaseerde communicatie oplossingen voor training, marketing en verkoop. Connect Pro is verkrijgbaar als een gelicentieerde versie (Connect Pro Server) en als een service op een hostserver. Nieuw in Adobe Acrobat Connect Pro Connect Pro 7 is een grote upgrade met vele nieuwe functies die hieronder worden vermeld. Als u meer informatie wilt, kunt u een bezoek brengen aan de Adobe Connect gebruikerscommunity op Connectusers.com. Meer informatie over het upgraden van gelicentieerde versies vindt u in de Upgrade Tech Note. De upgrade wordt automatisch uitgevoerd voor services op een hostserver. Functies voor en het beheer van vergaderingen en virtuele lesruimten Bewerkbare opnamen Offlineopnamen Brainstormruimten Onafhankelijke VOIP besturingselementen Levering en bijhouden van trainingscursussen in virtuele lesruimten Grafisch en dynamisch deelnemerbeheer Beheer van trainingsimplementatie

2 Virtuele lesruimten maken en communiceren in deze ruimten Volledig vernieuwde trainingsrapportage Agenda op startpagina en zelfrapportage over het geleerde Nieuwe studieprogrammaviewer Catalogus met zelfinschrijving en zelfregistratie Groepsbeheer voor trainingsinschrijving Adobe PDF documenten bijhouden als training Administratie, systeemintegratie en totale eigendomskosten Administratie wordt gedelegeerd Systeem voor verbruiksrapportage en chargebacks Geïntegreerde LDAP verificatie (alleen gelicentieerde versie) Licentie en systeemcapaciteitsplanning (alleen gelicentieerde versie) Integriteit van installatie en migratie (alleen gelicentieerde versie) Verbeterd zoeken Compatibiliteitsuitlijning Selectieve uitschakeling van pods Administratieve beperking van instellingen voor delen Geforceerde opnamen (alleen gelicentieerde versie) Opnamekennisgeving en disclaimer (alleen gelicentieerde versie) Systeemvereisten Flash Player 9 is nu vereist voor het starten van Connect Pro Central (de startpagina van de Connect Proserver). Deelnemers aan vergaderingen dienen over Flash Player 8 te beschikken om vergaderingen te kunnen betreden. Windows Server 2003 SP 2 is nu vereist voor de gelicentieerde serverversie.

3 SQL Server 2005 is nu vereist voor de databaseserver. Volledige systeemvereisten en aanbevelingen voor het product zijn beschikbaar op de website Adobe.nl. Aanvullingen op de documentatie Brainstormruimten: audio opnamen worden niet ondersteund in brainstormuimten. Brainstormruimten: gastgebruikers verliezen hun rol van presentator als ze een vergadering verlaten deze daarna weer betreden. Central: als u een nieuwe cursus maakt, dient u inhoud te selecteren die u in de cursus wilt opnemen. Als u geen inhoud selecteert tijdens het maken van de cursus en vervolgens op de URL klikt, wordt een foutmelding weergegeven met de mededeling dat het verzoek niet is verwerkt. Central: Safari 3 gebruikers kunnen elementen op de startpagina van Connect Central wellicht niet openen als het blokkeren van pop ups is ingeschakeld. Schakel pop upblokkering uit om alle elementen op de juiste wijze te kunnen openen. Central: de Safari 2 browser wordt niet ondersteund op Macintosh computers. Als u deze browser gebruikt, ervaart u wellicht problemen met Flash Player op de startpagina van Connect Pro Central. Oplossing: voer een upgrade uit naar Safari 3. Compatibiliteit: als onder Beheer > Compatibiliteit en besturing > Instellingen voor delen de optie Uploaden van documenten alleen toestaan vanuit de hieronder geselecteerde groepen is ingeschakeld, wordt de groep Auteurs tijdens het opslaan automatisch toegevoegd aan de geselecteerde groepen. U kunt deze optie niet uitschakelen. Zo wordt ervoor gezorgd dat de groep Auteurs altijd over de juiste machtigingen voor de inhoud beschikt. Compatibiliteitsachivering: u kunt de functie voor het geforceerd opnemen van alle vergaderingen uitschakelen door de volgende regel toe te voegen aan het bestand CONFIG.INI: MEETING_FORCED_RECORDINGS=No. De optie wordt dan niet langer weergegeven in de interface en de eerdere instelling wordt genegeerd. Vergadering: wanneer een gastheer besturing aanvraagt in een vergaderruimte, zien deelnemers een pop upmelding met de mededeling dat om besturing is gevraagd. In Macintosh OS X kan deze melding gedeeltelijk wegvallen onder het Dock. Als u het verzoek wilt accepteren of afwijzen, klikt u op het pictogram van de wuivende gebruiker rechtsonder in de ruimte. Presenter: H.264 video kan worden opgenomen in de Presenter 7 inhoud, maar deze wordt niet op de juiste wijze weergegeven in vergaderingen, aangezien de Meeting Add in geen ondersteuning biedt voor H.264. De video wordt weergegeven wanneer deelnemers de inhoud weergeven in een browser die gebruikmaakt van versie of later van de Flash Player.

4 Opnamen: het gebied dat uitsluitend bestemd is voor de presentator en de gastheer wordt niet opgenomen. Het delen van documenten of het gebruik van whiteboards in dit gebied wordt niet opgenomen. Aan presentie gerelateerde deelvensters worden ook niet opgenomen (al kunnen chatberichten wel worden gelogd via de functie Chattranscripties). Bekende problemen Captivate inhoud: als u tijdens het delen van geüploade Captivate inhoud op de knop Afsluiten op de afspeelbalk van de inhoud klikt, is het mogelijk dat de vergaderruimte wordt gesloten. Oplossing: schakel de optie Show borders (Randen tonen) uit als u de inhoud maakt. Central: sommige gebruikers van Internet Explorer 6 kunnen prestatieproblemen ervaren als ze zich via een Edge server aanmelden bij Connect Pro Central. Oplossing: voer een upgrade uit naar IE 7. Central: de status In uivoering wordt weergegeven in de studieprogrammaviewer voor cursussen waarvoor gebruikers zijn gezakt en die ze niet nogmaals mogen proberen. Central: soms wordt de hoogst haalbare score voor een quiz incorrect afgebeeld als 0. Dit kan gebeuren als Presenter 6 bestanden rechtstreeks worden geüpload naar de pod Delen. U kunt het bestand publiceren naar de inhoudsbibliotheek op de server of Presenter 7 gebruiken. Central: het indicatorpictogram voor de beoordelingsmodus is niet altijd zichtbaar tijdens het beoordelen van cursussen. Chargebacks: als een kostenplaats op de LDAP server wordt verwijderd en u vervolgens een synchronisatie uitvoert met de Connect server, wordt de verwijderde kostenplaats nog steeds vermeld in de lijst. Studieprogramma: wanneer u grote aantallen cursussen (20 of meer) in een studieprogramma laadt, kan er een fout worden weergegeven met betrekking tot de grootte van de bewerking. Oplossing: voeg de cursussen in kleinere groepen toe. Installatie: het installatieprogramma van Connect Pro 7 kan zonder foutmeldingen mislukken als het wordt uitgevoerd op een server met MSDE Oplossing: MSDE 2000 wordt niet ondersteund. Voer een upgrade uit naar SQL Server 2005 Express. Installatie: wanneer Connect Pro en SQL Server Express worden uitgevoerd op dezelfde server, kan het gebeuren dat de Connect service niet kan worden gestart, omdat de databaseserver niet klaar is. Oplossing: start de Connect Pro service wanneer de database klaar is. Voor LDAP gebruikers met namen waarin speciale tekens voorkomen, wordt een fout in het logbestand gegenereerd wanneer ze worden gesynchroniseerd met Connect Pro. Deze gebruikers worden in feite op de juiste wijze gesynchroniseerd.

5 LDAP: Op de pagina met LDAP verificatie instellingen kan geen nieuwe groep worden gemaakt als er een spatie voorkomt in de naam van de groep of als deze naam uit meer dan 60 tekens bestaat. LDAP gebruikers worden niet op de juiste wijze gesynchroniseerd met Connect Pro als er een spatieteken in hun gebruikersnaam voorkomt. Vergadering: het uploaden van bestanden naar de pod Delen werkt wellicht niet goed in OS Oplossing: voer een upgrade uit naar OS Vergadering: wanneer de vergadering in Macintosh wordt weergegeven in de Add in en het venster op maximale grootte wordt weergegeven, verdwijnt het menu Vergadering. Vergadering: de indicator van het microfoonniveau werkt tijdens vergaderingen niet als de spreker de audiobron verandert met gebruik van de wizard Audio instellen. De audio wordt echter wel gewoon uitgezonden. Oplossing: start de pod Camera/stem opnieuw. Vergadering: de Meeting Add in kan soms niet worden gestart, ook als deze op de juiste wijze is geïnstalleerd ( launcher=false wordt dan weergegeven in de locatiebalk van de browser). Dit probleem is opgelost in de meest recente Flash Player, versie , die beschikbaar is op Adobe.nl. Presenter: tekstanimaties via paden werken niet in gedeelde PPT bestanden. Oplossing: sla het bestand op als een PPTX bestand. Presenter: het is mogelijk dat een hoogst haalbare score van 0 wordt weergegeven voor cursussen die zijn gemaakt in Presenter 6 of andere inhoudsbronnen. Oplossing: maak de inhoud in Presenter 7. Presenter: als u een presentatie naar de Connect Pro server publiceert die een quizvraag heeft met een leeg antwoord op een meerkeuzevraag, wordt Serverfout: 500 weergegeven. Oplossing: zorg ervoor dat iedere meerkeuzevraag antwoorden heeft. Presenter: soms wordt een PowerPoint bestand dat is bijgewerkt in Presenter 6 niet op de juiste wijze weergegeven als het wordt geüpload naar een pod Delen. U ziet dan wel de besturingselementen, maar niet de inhoud. De kans dat dit gebeurt, is het grootst als het bestand in een ZIP archief staat. Oplossingen: upload het bestand eerst naar de inhoudsbibliotheek, werk het bestand bij naar Presenter 7 of deel uw bureaublad. Opnamen: als audio tijdens een vergadering wordt gewijzigd van VoIP in telefonie of andersom, bevat de opname vanaf dat punt soms geen audio meer. Opnamen: als een opname bijzonder resource intensieve inhoud bevat, zoals kwalitatief hoogstaande video, kan het gebeuren dat er stukken geluid of video ontbreken in de offlineversie in systemen met tragere processors.

6 Rapporten: het is mogelijk dat antwoorden op overeenkomstvragen in quizzen die zijn gemaakt in Presenter 6 worden herhaald op de rapportpagina met de scores. Oplossing: sla de quiz op in Presenter 7. Rapporten: de status van aanwezigen in virtuele lesruimten voor een bepaalde les wordt gemarkeerd als Voltooid, zodra gebruikers de ruimte betreden. Het is niet mogelijk deze status terug te draaien of te wijzigen in Niet afgelegd. Rapporten: het toevoegen, verwijderen of hernoemen van een aangepast veld in de gebruikersinterface wordt wellicht niet weerspiegeld in downloadbare rapporten. Rapporten: het vraagtype van hotspots wordt niet vermeld in rapporten. Rapporten: niet alle systeemverbruiksrapporten kunnen worden gedownload. Rapporten: de waarden voor geselecteerde nummers en percentages zijn altijd nul in het inhoudsrapport voor vragen met meerdere antwoorden. Rapporten: in cursusrapporten wordt de Voldoende score soms weergegeven als 0 als de inhoud wordt geüpload via het tabblad Inhoud. Oplossing: publiceer de cursus met gebruik van Presenter. Rapporten: rapporten over presentaties die meerdere quizzen bevatten, kunnen onjuiste waarden bevatten in het veld Voldoende score. Rapporten: de gegevens van gastgebruikers worden niet weergegeven tijdens sessievergaderrapporten in het tabblad Nieuwe rapporten. Deze gegevens staan in de overzichtsrapporten. Oplossing: bekijk de gegevens van gastgebruikers per sessie in de oude rapportinterface. Rapporten: de kolom Toegewezen rol wordt niet weergegeven wanneer deze details worden weergegeven in virtuele lesruimterapporten. Rapporten: in Firefox wordt soms een onjuist rapport weergegeven na het downloaden. Selecteer Opslaan naar schijf in plaats van Openen met in het downloaddialoogvenster van Firefox en zorg ervoor dat er geen andere rapporten in de doelmap staan. Zoeken: u kunt geen jokertekens gebruiken aan het begin van zoektermen in zoekopdrachten voor de inhoud. Speciale tekens: in Firefox kunnen deelnemers virtuele lesruimten niet betreden als er een doublebyteteken voorkomt in de URL. Speciale tekens: bepaalde high ascii of double bytetekens worden wellicht niet goed weergegeven in e mails.

OPMERKINGEN BIJ DE RELEASE VAN ADOBE CONNECT 9

OPMERKINGEN BIJ DE RELEASE VAN ADOBE CONNECT 9 OPMERKINGEN BIJ DE RELEASE VAN ADOBE CONNECT 9 OVERZICHT... 2 RELEASEDATUM... 2 BESCHRIJVING... 2 SYSTEEMVEREISTEN... 2 BELANGRIJKE UPDATE-INFORMATIE... 3 NIEUWE ADOBE CONNECT ADD-IN... 3 MINIMAAL ADOBE

Nadere informatie

ADOBE ACROBAT CONNECT PRO 7 GEBRUIKEN

ADOBE ACROBAT CONNECT PRO 7 GEBRUIKEN ADOBE ACROBAT CONNECT PRO 7 GEBRUIKEN Copyright 2008 Adobe Systems Incorporated en haar licentieverleners. Alle rechten voorbehouden. Adobe Acrobat Connect Pro 7 gebruiken Beschermd door V.S. Patenten

Nadere informatie

Novell Vibe-invoegtoepassing

Novell Vibe-invoegtoepassing Novell Vibe-invoegtoepassing 5 juni 2012 Novell Snel aan de slag Met behulp van de Novell Vibe-invoegtoepassing voor Microsoft Office kunt u werken met documenten op de Vibe-site zonder dat u Microsoft

Nadere informatie

Migratie-, installatie- en configuratiegids voor ADOBE ACROBAT CONNECT PRO SERVER 7.5

Migratie-, installatie- en configuratiegids voor ADOBE ACROBAT CONNECT PRO SERVER 7.5 Migratie-, installatie- en configuratiegids voor ADOBE ACROBAT CONNECT PRO SERVER 7.5 Copyright 2009 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Migratie-, installatie- en configuratiegids voor Adobe

Nadere informatie

Met Blackboard Learn Content Management kunnen gebruikers studiemateriaal, digitale inhoud en elektronische portfolio's beheren in een leeromgeving.

Met Blackboard Learn Content Management kunnen gebruikers studiemateriaal, digitale inhoud en elektronische portfolio's beheren in een leeromgeving. Content Management > Vereisten Content Management Deze onderwerpen zijn van toepassing op alle eindgebruikers van Content Collection en Blackboard Learn - Content Management, waaronder studenten, cursusleiders,

Nadere informatie

Migratie-, installatie- en configuratiegids voor ADOBE CONNECT 9

Migratie-, installatie- en configuratiegids voor ADOBE CONNECT 9 Migratie-, installatie- en configuratiegids voor ADOBE CONNECT 9 Juridische kennisgeving Juridische kennisgeving Ga voor juridische kennisgevingen naar http://help.adobe.com/nl_nl/legalnotices/index.html.

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center. voor hosts, presentatoren en deelnemers

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center. voor hosts, presentatoren en deelnemers Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center voor hosts, presentatoren en deelnemers Copyright 1997 2012 Cisco and/or its affiliates. Alle rechten voorbehouden. WEBEX, CISCO, Cisco WebEx, het CISCO-logo

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding // Mamut Business Software Installatiehandleiding Introductie Deze handleiding is bedoeld om de installatie en eerste opstart van Mamut Business Software te vereenvoudigen. De structuur van de handleiding

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5

Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Inleiding 2 Toepassingen en documenten delen 2 Vergaderingen hosten, bijwonen en instellen 3 Apple iphone en ipad 3 WebEx-toepassingen downloaden

Nadere informatie

Versie 8.6.2 GEBRUIKERSHANDLEIDING

Versie 8.6.2 GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie 8.6.2 GEBRUIKERSHANDLEIDING Copyright 1981-2015 Netop Business Solutions A/S. All Rights Reserved. Portions used under license from third parties. Please send any comments to: Netop Business Solutions

Nadere informatie

Handleiding. voor het. installeren en updaten. van. FotoBase. Versie 2.11

Handleiding. voor het. installeren en updaten. van. FotoBase. Versie 2.11 Handleiding voor het installeren en updaten van FotoBase Versie 2.11 Inleiding Het installeren en updaten van FotoBase gebeurt met hetzelfde installatiebestand. Dit bestand kan gedownload worden of gekopieerd

Nadere informatie

IBM SmartCloud inotes. IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding

IBM SmartCloud inotes. IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding IBM SmartCloud inotes IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding IBM SmartCloud inotes IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding Opmerking Lees eerst Kennisgevingen op pagina 51. Deze publicatie heeft

Nadere informatie

// Mamut Business Software. Updatehandleiding

// Mamut Business Software. Updatehandleiding // Mamut Business Software Updatehandleiding Inhoud Over updates naar een nieuwe versie 3 Back-up maken 6 Update naar de laatste versie 8 Verplaats het programma naar een andere computer/server 15 Zo verplaatst

Nadere informatie

Handleiding voor probleemoplossing van Cisco WebEx Meetings Server versie 2.5

Handleiding voor probleemoplossing van Cisco WebEx Meetings Server versie 2.5 Handleiding voor probleemoplossing van Cisco WebEx Meetings Server versie 2.5 Eerste publicatie: 22 juni, 2014 Laatste wijziging: 24 oktober, 2014 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman

Nadere informatie

Vergaderen op afstand

Vergaderen op afstand Vergaderen op afstand Versie: 5-5-2012 Auteur: Pierre Gorissen Deze uitgave wordt beschikbaar gesteld met de volgende Creative Commons licentie: Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 3.0

Nadere informatie

T-MOBILE CLOUD Windows Handboek. Private Planet, Ltd.

T-MOBILE CLOUD Windows Handboek. Private Planet, Ltd. T-MOBILE CLOUD Windows Handboek Private Planet, Ltd. Copyright 2013 Private Planet Ltd. Sommige applicaties zijn niet beschikbaar in alle gebieden. De beschikbaarheid van de applicatie varieert. Bedrijfs-

Nadere informatie

FileMaker 13. WebDirect Handleiding

FileMaker 13. WebDirect Handleiding FileMaker 13 WebDirect Handleiding 2014 FileMaker, Inc. Alle rechten voorbehouden. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, California 95054, VS FileMaker en Bento zijn handelsmerken van FileMaker,

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Portal Handleiding voor de klant 4.8

Portal Handleiding voor de klant 4.8 o Portal Handleiding voor de klant 4.8 Deze MobiDM handleiding bekijkt de mogelijkheden voor de klant binnen de MobiDM Portal. Version: x.x MOBIDM Klant Handleiding Pagina 1 Index Introductie Help- bestanden

Nadere informatie

4.0 augustus 2014 708P90748. Xerox FreeFlow Core Installatiehandleiding: Windows Server 2012

4.0 augustus 2014 708P90748. Xerox FreeFlow Core Installatiehandleiding: Windows Server 2012 4.0 augustus 2014 708P90748 Installatiehandleiding: Windows Server 2012 2014 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. XEROX, XEROX and Design en FreeFlow zijn handelsmerken van Xerox Corporation in

Nadere informatie

Nero ControlCenter Handleiding

Nero ControlCenter Handleiding Nero ControlCenter Handleiding Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding Nero ControlCenter en de inhoud daarvan worden beschermd door auteursrecht en zijn eigendom van Nero

Nadere informatie

Parallels Plesk Panel

Parallels Plesk Panel Parallels Plesk Panel Mededeling met betrekking tot het auteursrecht ISBN: Niet beschikbaar Parallels 660 SW 39 th Street Suite 205 Renton, Washington 98057 USA Telefoon: +1 (425) 282 6400 Fax: +1 (425)

Nadere informatie

Mededeling met betrekking tot het auteursrecht

Mededeling met betrekking tot het auteursrecht Parallels Panel Mededeling met betrekking tot het auteursrecht ISBN: Niet beschikbaar Parallels 660 SW 39 th Street Suite 205 Renton, Washington 98057 USA Telefoon: +1 (425) 282 6400 Fax: +1 (425) 282

Nadere informatie

Nero BackItUp Handleiding

Nero BackItUp Handleiding Nero BackItUp Handleiding Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De volledige handleiding van Nero BackItUp is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Nero AG. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

BlackBerry Internet Service Met de browser op uw computer Versie: 3.2. Gebruikershandleiding

BlackBerry Internet Service Met de browser op uw computer Versie: 3.2. Gebruikershandleiding BlackBerry Internet Service Met de browser op uw computer Versie: 3.2 Gebruikershandleiding SWDT654281-1091416-0721034519-006 Inhoudsopgave Aan de slag... 2 De messaging-serviceplans voor de BlackBerry

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Microsoft Apps

Gebruikershandleiding Microsoft Apps Gebruikershandleiding Microsoft Apps Uitgave 1 2 Over het product Microsoft Apps Over het product Microsoft Apps Microsoft Apps biedt zakelijke Microsoft-apps voor uw Nokia Belle-telefoon waarop softwareversie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor avast! BackUp voor Windows

Gebruikershandleiding voor avast! BackUp voor Windows Gebruikershandleiding voor avast! BackUp voor Windows Inhoud Hoofdstuk 1: Overzicht van avast! BackUp...5 Hoofdstuk 2: avast! BackUp installeren...7 avast! BackUp downloaden...7 De avast! BackUp-client

Nadere informatie

Lees mij voor Adobe Application Manager Enterprise Edition Release 2.1

Lees mij voor Adobe Application Manager Enterprise Edition Release 2.1 Adobe Application Manager Enterprise Edition Release 2.1 Documentversie 2.2 Documentdatum: oktober 2011 Lees mij voor Adobe Application Manager Enterprise Edition Release 2.1 Welkom bij Adobe Application

Nadere informatie