Groep 1 Is allemaal leuk dingen aan het knutselen. Zij hebben een herfst kijktafel. En hun huishoek is omgetoverd in een kabouterhoek.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 1 Is allemaal leuk dingen aan het knutselen. Zij hebben een herfst kijktafel. En hun huishoek is omgetoverd in een kabouterhoek."

Transcriptie

1 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 29 oktober in te dienen bij Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 3 november Janne van der Hoff (gr. 6) Lars van Asten (gr. 6) Sven Hanusch (gr. 6) Kay Janssen (gr. 2-3) Lenthe Zoetmulder (gr. 4-5) Marijn van der Toom (gr. 7-8) Martijn Franken (gr. 7-8) Kevin Meijer (gr. 4-5) Luuk Verspuij (gr. 5-6) Cas Glaser (gr. 7) Puck Glaser (gr. 7) Sam Hesp (gr. 5-6) Fer Engelen (instromer) Michelle van Uum (gr. 7-8) Rick Schoenmakers (gr. 7-8) Raff Geboers (gr. 1-2) Jesper Spijkerman (gr. 8) Bente de Bruin (gr. 6) Marit van Weert (gr. 2-3) PROFICIAT!! Groep 1 Is allemaal leuk dingen aan het knutselen. Zij hebben een herfst kijktafel. En hun huishoek is omgetoverd in een kabouterhoek. Groep 1-2 De eerste periode zit er al bijna weer op. Ze zijn al helemaal gewend aan hun nieuwe klas.

2 Ze moeten helaas wel afscheid nemen van een klasgenootje. Sanna gaat naar Zoetemeer verhuizen en naar een andere school. Ze zullen haar missen en wensen haar succes op de nieuwe school!! Groep 2/3 Krijgt een groot spinnenweb in de klas. En ze hebben een hoekje met de lievelingsboeken van de kinderen. Dat Rachelle in de herfstvakantie aan haar haar ogen wordt geopereerd. Na de herfstvakantie komt er een nieuwe jongen in de klas, Jos. Groep 3 De papa van Raf is getrouwd. En groep 3 heeft de letter B geleerd En hebben de E van schrijfletter geleerd. En ze hebben een herfsttafel gemaakt. Gister was de verkeerswandeling. BEDANKT VOOR DE MOEDERS DIE HEBBEN MEEGEHOLPEN!!! Groep 4 De herfstvakantie komt eraan. En ze krijgen een nieuwe kindje in de klas, Noa. En ze hebben de spellingsregel van staart geleerd. En ze gaan de komende week de tafel van 4 leren. Groep 4&5 Is begonnen met creacircuit. Jayden is goed aangekomen in Australië en wenst de groeten aan iedereen. Groep 4 is aan de tafels begonnen en kennen de tafels van 2 3 en 4. Groep 5 kennen de tafels en 40 en de deeltafels van 2 3 en 4. Groep 4&5 werken super hard maar mogen minder kletsen. Groep 5/6 Meester Hein nu 2 dagen heeft lesgegeven in groep 5/6. Groep 6 begonnen is met moeilijke x sommen. 38 x 45 = Ze heel goed kunnen samenwerken met de rolkaarten die daar bij horen. (taakkapitein, tijdsbewaker, aanmoediger).

3 Groep 6 Yanne had een botsing gehad en ze vonden haar heel dapper!!. De kinderen ontwerpen een feestposter en het leukste feest gaan ze vieren!!! Groep 7 Gister zijn ze naar het Daf-museum geweest. Daar hebben ze geoefend voor het verkeersexamen. Ze zijn aan het oefenen met stemniveau s. Het gaat steeds beter. Groep 7&8 Groep 7 is naar het Daf-museum geweest. Groep 8 heeft 40 kilometer gefietst. Job heeft zijn spreekbeurt over bier gehad, alleen ze misten het proeven. Groep 8 Wij dinsdag een fuif op school hebben met het thema the Beauty and the Nerd. Wij de leukste en vooral gekste juf van de school hebben. Wij ook een hele lieve stagiaire hebben. Wij dinsdag afscheid nemen van Jesper. Wij wensen hem heel veel succes en veel plezier op zijn nieuwe school! We zullen hem missen. De wistjedatjes zijn gemaakt door Bo van Vlerken & Roos van der Ploeg Heeft uw zoon of dochter een toets van topografie? Of wilt u hiervoor samen met uw zoon of dochter extra oefenen. Dan is er een website waar je dit op een leuke, uitdagende manier kunt oefenen. Neem eens een kijkje op: Hierop staan oefenkaarten voor Nederland, Europa en de wereld. Geachte ouders, In les 4 van Goed gedaan! staat het thema opkomen voor jezelf centraal. De kinderen leren wat je allemaal kunt doen als iemand iets doet wat jij vervelend vindt: Stil wegkruipen (niks durven zeggen) Boos tekeergaan (mopperen, schreeuwen, schelden) Slim aanpakken (kalm en duidelijk zeggen wat voor jou vervelend is)

4 Slim aanpakken werkt meestal het beste! In de groepen wordt gewerkt aan de volgende inzichten en vaardigheden: Zelfvertrouwen: trots zijn op jezelf (groep 1 t/m 8). Leren genieten van eigen leuke of sterke kanten en van eigen vooruitgang. Zelfvertrouwen: haalbare doelen stellen (groep 4, 6 en 8). Weten dat je de lat niet te hoog moet leggen. Samen spelen en werken: complimentjes geven en krijgen (groep 1 t/m 8). Leren waarom complimenten belangrijk zijn en hoe je ze kunt geven en ontvangen. Samen spelen en werken: kritiek geven en krijgen (groep 1,4,6 en 8). Oefenen hoe je op een goede manier kritiek geeft en ontvangt. Samen spelen en werken: omgaan met winst en verlies (groep 2, 3, 5 en 7). Weten hoe je sportief kunt winnen én verliezen. Dan nog iets over de website: Sinds enige tijd staan de ouderbrieven van alle thema s op de website. Deze kunt u vinden onder het kopje ouders (bovenaan op de site). Als u hierop klikt ziet u daaronder het kopje Goed gedaan!. Kies voor de groep van uw kind en het thema, in dit geval thema 4. In de ouderbrief staat nog eens herhaald wat er in het thema aan de orde komt, plus nog wat tips voor thuis. Zo kunt u thuis voortborduren op wat wij op school uw kind leren. Op het kalenderblad kunt u lezen wat de kinderen in het thema leren. Bij het onderdeel Ken jezelf leert het kind kritisch naar zichzelf te kijken: hoe zou jij reageren? En wat betekent dat dan? Wij bevelen deze ouderbrief van harte bij u aan! Namens het team, Beppie Olde Engberink. Beste kinderen en ouders, Komend jaar gaan we voor de 18 e keer Het Passiespel opvoeren. Het wordt gehouden op Goede Vrijdag 3 april Geoefend wordt op de vrijdagavond van tot uur en een enkele keer tot uur, meteen na de kerstvakantie. In de Antoniuskerk aan de Eindhovenseweg. Je hoeft niet elke keer aanwezig te zijn, want er wordt geoefend in groepen. Je moet natuurlijk van zingen en toneelspel houden, maar het is niet nodig dat je Katholiek bent. Iedereen is welkom!

5 Wij zijn dus op zoek naar kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar om op Goede Vrijdag, Het Passiespel uit te beelden, een musical over de laatste dagen van het leven van Jezus. Het is een bijbelverhaal; het lijdensverhaal van Jezus Christus. Het begint met de Intocht in Jeruzalem, dan volgt het bezoek aan de tempel, de paasmaaltijd (het laatste avondmaal), het verraad van Judas, het bezoek aan koning Herodus en Pontius Pilatus en uiteindelijk de terechtstelling. (voor de duidelijkheid: er wordt niemand aan het kruis genageld!) De hoofdrollen zijn: Jezus, de Priesters, Koning Herodus, met zijn hofdames, Pontius Pilatus en hofdame en de soldaten. Ook hebben we veel figuranten nodig, waaronder de 12 apostelen en de nodige inwoners, waaronder 3 marktvrouwen met een heuse solo-rap. Kortom, je kunt je helemaal uitleven in je musical-rol! Dus ben je tussen de 5 en 13 jaar oud en ben je van januari 2015 tot en met 3 april beschikbaar, geef je dan snel op! Bij voorbaat dank, Werkgroep Het Passiespel Het.passiespel@gmail.com Voor meer informatie mag u bellen naar: Maria Elshof, De Striepersgatse Jeugdkapel begeleidt volgens traditie al 30 jaar de Jeugdprins van

6 Striepersgat met zijn gevolg door middel van vrolijke en enthousiaste muziek. Om deze traditie in stand te houden is er jaarlijks behoefte aan de instroming van nieuwe muzikanten. Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste en gezellige muzikanten op klarinet, trompet/bugel/cornet, trombone, bariton/tuba of saxofoon. Als je een ander instrument bespeeld en je hebt interesse reageer dan zeker ook! Dus ben je tussen 8 en 16 jaar en hou je van carnaval vieren en muziek maken kom dan deze enthousiaste groep muzikanten versterken. Heb je interesse? Stuur dan een naar striepersgatsejeugdkapel@gmail.com of bel naar Ook kun je me bij de repetitie van het leerlingenorkest aanspreken. Wij hopen je snel te mogen begroeten! Tot gauw! Erik Wetzels De Striepersgatse Jeugdkapel

7 Gemaakt door Britt Spijkerman (groep 4-5)

8 Maandag Praatpaaltje Deze week worden de inschrijflijsten voor het 1 ste oudergesprek opgehangen. Maandag Luizencontrole; svp haren wassen en géén gel! Maandag Praatpaaltje Deze week 1 ste gespreksronde. Dinsdag Dinsdag Dinsdag Woensdag Woensdag Groep 1 t/m 8 vrij! Woensdag Groep 8 bezoek museum Donderdag Donderdag Donderdag NIO-onderzoek groep 8 Vrijdag Vrijdag Vrijdag Groep 1 t/m 8 s middags vrij! Herfstvakantie t/m 26 oktober. Fijne vakantie!

PROFICIAT!! Geachte ouders,

PROFICIAT!! Geachte ouders, Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk donderdag 17 november in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 21 november 2016. 07-11 Kim Janssen (gr. 7)

Nadere informatie

2015-2016 Nummer 05 3 november 2015. In dit nummer: Belangrijke data:

2015-2016 Nummer 05 3 november 2015. In dit nummer: Belangrijke data: Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 05 3 november 2015 In dit nummer: - Schoolontbijt

Nadere informatie

PROFICIAT!! In de week van 19 oktober vinden de rapportgesprekken van de groepen 1 t/m 7 plaats. Op donderdag 22 oktober is de gezamenlijke avond.

PROFICIAT!! In de week van 19 oktober vinden de rapportgesprekken van de groepen 1 t/m 7 plaats. Op donderdag 22 oktober is de gezamenlijke avond. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 14 oktober in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 19 oktober 2015. 06-10 Daan Janssen (gr. 5) 06-10

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Kopiiijjj t Spionneke Speelleercentrum de Pionier Nr.. 4 20115--20116 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk maandag 2 november in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij

Nadere informatie

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos.

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 12 maart tot 12.00 uur in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 17 maart 2014. Nog een week en dan

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s),

Beste ouder(s), verzorger(s), Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 8 oktober in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 13 oktober 2014. 29-09 Davey van Gerven (gr. 7-8)

Nadere informatie

Proficiat!! Groep 1: Tim van Rooij heeft zijn spreekbeurt gedaan over asperges en hij wist er alles van en nu wij ook.

Proficiat!! Groep 1: Tim van Rooij heeft zijn spreekbeurt gedaan over asperges en hij wist er alles van en nu wij ook. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 29 juni in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 04 juli 2016. 21-06 Joris van Houts (gr. 6) 21-06

Nadere informatie

Proficiat!! Groep 1 We hebben heel veel zin in het schoolreisje. Ze kunnen heel goed zelf frietjes maken ( grapje frietjes van papier ).

Proficiat!! Groep 1 We hebben heel veel zin in het schoolreisje. Ze kunnen heel goed zelf frietjes maken ( grapje frietjes van papier ). Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 15 juni in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 20 juni 2016. 06-06 Sven Baert (gr. 5) 07-06 Fleur

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits. Kinderboekenweek 2015

Maria Nieuwsflits. Kinderboekenweek 2015 Maria Nieuwsflits Jaargang 8 nummer 2 okotber 2015 Nieuwstraat 9-11 3421 BT Oudewater tel 0348-561652 Agenda: 2 oktober: - groep 7-8 naar NEMO 5 oktober: - s middags voorlezen door de bovenbouw aan de

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Groep 5: Ze hebben koffiebonen in de klas en daarom ruikt het naar koffie. Ze zijn ook bezig met een geschiedenisproject.

Groep 5: Ze hebben koffiebonen in de klas en daarom ruikt het naar koffie. Ze zijn ook bezig met een geschiedenisproject. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 13 juli in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 18 juli 2016. 05-07 Doris de Bruin (gr. 1) 06-07

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Team Agnetendal. Trudy en Jeanne

Team Agnetendal. Trudy en Jeanne Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 23 oktober tot 12.00 uur in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 28 oktober 2013. 08-10 Evelien van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2014-2015 www.martinusdommelen.nl. NR. 13 19 maart 2015

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2014-2015 www.martinusdommelen.nl. NR. 13 19 maart 2015 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2014-2015 www.martinusdommelen.nl NR. 13 19 maart 2015 20-03 Anne Verbeek 03-04 Sjors Daris PROFICIAT!! We zijn in de onderbouwklassen heerlijk aan het werk over

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng?We hebben nu al een beetje geoefend met een boekbespreking, maar voor veel kinderen is praten met

Nadere informatie

We hebben gesproken over hoe je als leerkracht kunt zorgen dat je elke dag álle kinderen ziet.

We hebben gesproken over hoe je als leerkracht kunt zorgen dat je elke dag álle kinderen ziet. Hofbode 10 10 februari 2015 o.a. Studiedag 29/1 Herkomst carnaval Groep 4 Studiedag 29 januari 2015 Vorige week donderdag zijn we met het hele team druk bezig geweest over de rol die de leerkracht heeft.

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Kofi is op het werk. Hij wil een dag vrij. Hij vraagt het aan de vrouw op het kantoor. Zou het Kofi lukken? Souad komt op kantoor. Zij wil ook een dag vrij.

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Basisschool De Triangel

Basisschool De Triangel Basisschool De Triangel Breedvennen 3, 5595 DE Leende Tel. 040-2065426 E-mail: infodetriangel@skozok.nl Website: www.triangel-leende.nl Triangel Klanken 10 november 2014 Beste ouders, We beginnen deze

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 19 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 47 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Waar ben ik thuis? Genesis 23, 24, 25:1-11 Net als vorige

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng? Voor veel kinderen is praten met de groep als publiek wel lastig. De een maakt zich er drukker

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 December 5 Sinterklaasviering Groep 1 en 2 om 11.00 uur vrij! Groep 3 t/m 8 om 12.00 uur vrij! 11 OR vergadering 11 t/m 14 Oud papier actie 21 Kerstviering (informatie volgt)

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK

INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK JAARGANG 2015/2016 NUMMER 4, 09-10-2015 Deze nieuwsbrief is onderdeel van de informatievoorziening aan ouders, zoals in de schoolgids

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Ben van Dooren, directeur.

Met vriendelijke groet, Ben van Dooren, directeur. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 26 februari in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 2 maart 2015. 09-02 Yara Dekkers (gr. 4-5) 11-02

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015 (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) 25-09 Laura van der Veght (gr. 4) 28-09 Joy van Tiel (gr. 1)

Nadere informatie

Thema Kinderen en school

Thema Kinderen en school http://www.edusom.nl Thema Kinderen en school Lesbrief 18. Het 10-minutengesprek. Wat leert u in deze les? Vergelijkingen maken. Zeggen hoe vaak iets gebeurt. Verkleinwoordjes. Veel succes! Deze les is

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

deel 2 slaap dag- en nachtboek jaar door Michal Janssen kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen

deel 2 slaap dag- en nachtboek jaar door Michal Janssen kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen deel 2 KLETS! slaap dag- en nachtboek 6-99 + jaar door Michal Janssen kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen slaapklets! is een dag- en nachtboek voor kleine en grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014

Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014 Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014 Week 37: 10 t/m 12 sept schoolkamp gr 8 Week 38: geen bijzonderheden Week 39: vrijdag 26 sept. Smikkelfeest Week 40: geen bijzonderheden Week 41: finales MEJN

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie