JUNI De Sprankel Grave dinsdag 17. zondag 1. maandag 2 Kamp groep 7 woensdag 18. dinsdag 3 Kamp groep 7 donderdag 19

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JUNI 2014. De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl. dinsdag 17. zondag 1. maandag 2 Kamp groep 7 woensdag 18. dinsdag 3 Kamp groep 7 donderdag 19"

Transcriptie

1 De Sprankel Grave JUNI 2014 zondag 1 gezinsviering Elisabethkerk aanvang uur dinsdag 17 maandag 2 Kamp groep 7 woensdag 18 dinsdag 3 Kamp groep 7 donderdag 19 woensdag 4 Kamp groep 6 Gr 7 komt terug Juf Rita en juf Marjolein vieren verjaardag vrijdag 20 donderdag 5 Kamp groep 5 Groep 6 komt terug zaterdag 21 vrijdag 6 Groep 5 komt terug Henk ADV Juf Lis jarig zaterdag 7 maandag 23 zondag 8 Eerste Pinksterdag dinsdag 24 maandag 9 Tweede Pinksterdag Kinderen vrij zondag 22 Juffrouw Judith jarig woensdag 25 dinsdag 10 donderdag uur Ouder bedank middag uur Kennismaking nieuwe kleuters meneer Lucien jarig Kennismaking gr. 2 in gr u. Juf Maria en meneer Ton vieren verjaardag; gr. 5 ook historische tocht woensdag u. Historische tocht gr. 6a vrijdag 27 Groep 8 naar Openluchtmuseum Henk ADV donderdag 12 Schoolreisje groep uur MR vergadering uur OR vergadering zaterdag 28 vrijdag 13 zondag 29 zaterdag 14 maandag 30 zondag 15 Vaderdag dinsdag 1 1 juli maandag 16

2 MAANDBRIEF JUNI 2014 DE SPRANKEL OP FACEBOOK De Sprankel is al enige tijd actief op Facebook. Elke week kunt u hier de belangrijkste punten en activiteiten van die week vinden. Like dus onze facebook pagina en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten. (ctrl+klikken op de afbeelding voor koppeling naar de facebook pagina) VERKEERSENQUETE Ik attendeer u nog even op de verkeersenquête. Afgelopen week heeft u deze ontvangen via uw . Graag ontvang ik de ingevulde vragenlijst retour, of u deponeert deze in de daarvoor bestemde dozen bij kleuterhal en directiekamer. Invullen kan tot en met 18 juni. KLASSENVERDELING Volgende week krijgt u een brief waarin we de klassenverdeling aangeven. Er zijn op dit moment nog een aantal onduidelijkheden. SPORTDAGEN De sportdag voor groep is afgelopen woensdag in het water gevallen. De inhaaldag zal op woensdag 2 juli a.s. Hopelijk kunnen er op deze datum ook veel ouders helpen. Sportdag groep 6, 7 en 8 Dit jaar is de sportdag voor groep 6, 7 en 8 op vrijdag 4 juli Andere jaren maakten wij gebruik van het terrein van Visio, maar door bouwwerkzaamheden kunnen we daar niet meer terecht. Gelukkig kunnen we dit jaar terecht op het terrein van Estria. We gaan op de fiets en daarom draaien we deze dag een continurooster. De kinderen beginnen om 8.30 uur en zijn om uur weer terug op school. Ze moeten een lunchpakket meenemen. Voor de leerkrachten en hulpouders wordt er uitleg gegeven op vrijdag 27 juni om uur op school. Deze dag wordt georganiseerd door de atletiekvereniging van Grave. Wilt u meehelpen met de sportdag van 8.30 uur tot uur? U kunt uzelf aanmelden door een mailtje te sturen naar t.vboekel@optimusonderwijs.nl. Graag de naam van uw kind en de groep vermelden. INTRODUCTIE: website oudervereniging U bent als ouders en verzorgers lid van de oudervereniging. Hiervoor betaalt u een jaarlijkse ouderbijdrage, welke wordt gebruikt voor het organiseren van de vele activiteiten waar uw kind gedurende het schooljaar mee in aanraking komt. Dit gaat niet vanzelf: vele enthousiaste ouders spannen zich via de ouderraad en de "helpende handen" zowel voor als achter de schermen in met als doel uw kind een zo leuk mogelijke schooltijd te bezorgen.

3 De Ouderraad heeft gemerkt dat het niet voor iedereen duidelijk is wat de oudervereniging nu allemaal organiseert en financiert. Om deze reden heeft zij een website in het leven geroepen met als primair doel haar leden (ofwel: jullie!) te informeren over alles wat de oudervereniging doet en bezighoudt. Namens de ouderraad nodig ik u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen op de site: Namens de ouderraad, Tom Peperkamp GROEP 1 T/M 4 VRIJ IN KAMPWEEK VAN GROEP 8 De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben van 16 t/m 20 juni vrij. Leerkrachten van diverse groepen gaan vanaf dinsdag 17 juni met groep 8 mee op kamp. De achterblijvende leerkrachten vervangen in de groepen die nog op school blijven of krijgen andere taken. CITO TOETSEN LEERLINGVOLGSYSTEEM GROEP 1 T/M 7 In de maand juni worden de eindtoetsen afgenomen bij de kinderen van groep 1 t/m 7. Het gaat om lees-, reken-, spelling- en begrijpend leestoetsen. Bij de kleuters gaat het om Taal en Rekenbegrippen. De uitslagen van deze toetsen worden in het leerlingvolgsysteem (CITO LOVS) ingevoerd. De leerkrachten krijgen hiermee een beeld of het kind voldoende vooruit gegaan is vanaf januari (toen werden de middentoetsen afgenomen). In een grafiek kunnen we dit u laten zien. In het rapport van 4 juli krijgt u deze grafieken als bijlage bij het rapport. Zo kunt u ook zelf de ontwikkeling van uw kind volgen. Zijn er opmerkingen dan neemt de leerkracht contact met u op om het een en ander toe te lichten in een gesprek. OUDERBEDANKMIDDAG 2014 Ieder jaar helpen er weer enorm veel ouders mee met allerlei activiteiten. Denk aan ouders die helpen met rijden, luizenkammen, lezen, knutselen, klussen, of het begeleiden van een groepje kinderen bij een uitstapje en nog veel meer. Met die hulp kunnen we activiteiten voor de kinderen organiseren die anders niet door kunnen gaan. Het team en de kinderen zijn ontzettend blij met die hulp. We willen u dan ook graag bedanken voor de hulp gedurende dit schooljaar. Steeds vaker zijn er opa s en oma s die meehelpen op school. Ook zij zijn van harte welkom op deze bedankmiddag. Omdat we deze opa s en oma s niet kunnen bereiken, vragen wij de ouders deze uitnodiging door te geven. Dit jaar willen we dat, zoals u al weet op maandagmiddag 23 juni om uur organiseren. Hopelijk komen er veel ouders die zich willen laten verwennen! Hopelijk vullen veel ouders de antwoordstrook onderaan deze brief in. (ook op school te verkrijgen) BIEB OP SCHOOL De Bieb op School is tot aan de zomervakantie open. De laatste keer zal woensdag 9 juli zijn en de eerst volgende keer is maandag 25 augustus in het nieuwe schooljaar.

4 We willen iedereen er graag op attenderen om de boeken zoveel mogelijk voor de zomervakantie in te leveren, dit geld voornamelijk voor de leerlingen van groep 8 omdat zij na de zomervakantie niet meer zo vaak op de Sprankel zullen zijn. Ook doen we een oproep voor de werving van vrijwilligers. Wie heeft er 1 keer per een of twee weken een paar uurtjes tijd om te helpen met het uitlenen van boeken aan kinderen? Neem dan contact op met Philomeen ten Brinke. Openingstijden: maandagmiddag van uur tot woensdag van uur tot uur vrijdagmiddag van uur tot uur SCHOOLFOTO S De schoolfotograaf is pas geweest. Er zijn weer veel leuke foto s gemaakt. Ouderraadsleden hebben hard gewerkt om alles soepel te laten verlopen. En dat is gelukt! Bedankt hiervoor! We verwachten dat begin juni de foto s klaar zijn. De ouderraad zal ervoor zorgen dat de enveloppen met de foto s heel snel bij u terecht komen. Wilt u ervoor zorgen dat de enveloppe met het te betalen bedrag ook weer heel snel ingeleverd wordt bij de leerkracht? Bij voorbaat al dank! PREVENTIEMEDEWERKER Iedere school is verplicht een preventiemedewerker te hebben of op te leiden. Een preventiemedewerker wordt opgeleid om de veiligheid van de kinderen, leerkrachten en ouders te waarborgen binnen de school en op het schoolplein. Hij moet oog hebben voor onveilige situaties binnen de school, voor onveilig gedrag van leerlingen, medewerkers of ouders. Henk Willems, onze conciërge gaat deze cursus volgen. Wij zijn hiermee erg blij. Meneer Henk heeft als BHV-er altijd al veel oog voor de veiligheid op school. Met een preventiemedewerker voldoen we ook aan de laatste voorschriften van de Arbo. AFSPRAAK VOOR HET MAKEN VAN FOTO S EN FILMPJES Ouders vinden het leuk om foto s te maken bij het vieren van de verjaardag van hun kind op school. Met name in groep wordt dit vooral graag en veel gedaan. Op zich is daar niets mis mee. Wij vragen u wel terughoudendheid hierbij. Met name het plaatsen van deze foto s op Facebook of op andere internetsites vinden wij niet prettig. Ook andere ouders en onze leerkrachten zijn er meestal niet van gediend de foto van hun kind of van zichzelf op internet terug te zien. Ook voor foto s gemaakt in het zwembad tijdens de KIJKlessen geldt dit. Het maken van filmpjes in de groep of in het zwembad is niet toegestaan. Tenzij hier nadrukkelijk een afspraak over gemaakt is met de leerkracht of de schoolleiding.

5 HISTORISCHE WANDELING GROEPEN 5 EN 6 Op woensdag 25 juni heeft groep 5 een historische wandeling door het stadje van Grave. Welke ouders willen mee om een groepje te begeleiden? Juffrouw Maria zoekt hiervoor 5 ouders. De kinderen vertrekken om uur vanaf De Sprankel. Bent u in de gelegenheid om mee te helpen dan kunt u dit aangeven bij juffrouw Maria. De groepen 6 hebben de historische tocht op 11 juni (gr. 6a) en 2 juli (6b). EXCURSIE GROEP 8 Op 27 juni gaan de groepen 8 naar het Openluchtmuseum in Arnhem. TYPECURSUS Geef uw kind 10 vingers voorsprong met een cursus op maat voor iedereen van Opleidingsinstituut Succes. De inschrijvingen zijn begonnen en vol=vol. Werken met de computer is niet meer weg te denken, thuis maar óók in het onderwijs en dus bij uw kind op school. Hoe fijn zou het zijn wanneer kinderen snel blind kunnen typen? Makkelijk spreekbeurten en werkstukken verwerken en daarmee tijd winnen, ook voor de toekomst in het voortgezet onderwijs. Op tablet, pc of laptop, alles is mogelijk. In de Typetuin (onderdeel van CITO) leert ieder kind, óók met dyslexie, spelenderwijs en op eigen niveau snel en goed blind typen. In minder dan een half jaar leer je onder begeleiding van een gediplomeerd docent voor slechts 13,00 per les typen. Schrijf je nu nog in voor een klassikale cursus vóór 1 juli via en ontvang een bon van Intertoys ter waarde van 5,00. Liever nog goedkoper en niet hoeven wachten? Er is uiteraard ook een online cursus! Vraag naar de flyer op school en geef je vingersvlug op! Onderzoek jonge kinderen en digitale media Een op de drie één-jarige kinderen speelt geregeld of vaak op een tablet. Dat blijkt uit onderzoek onder duizend ouders met kinderen tussen 0 en 7 jaar, verricht door stichting Mijn Kind Online in opdracht van Mediawijzer.net. In 2012 was dit nog een op de acht één-jarigen. Bij de driejarigen is dit zelfs al meer dan de helft van de kinderen. Het merendeel van de ouders is positief over mediagebruik van hun kinderen. Om u, als ouder een aantal tips en suggesties te geven over geschikte

6 sites en apps kunt een boekje downloaden op de volgende website : Gids met 104 leerzame apps en sites. Van welke apps en websites kunnen kinderen het meeste leren? Mijn Kind Online en Kennisnet brengen in een nieuwe gids leerzame apps en sites voor kinderen tussen 2 en 8 jaar in kaart. Van digitaal prentenboeken tot rekenapps - de gids biedt een overzicht van 104 apps en sites. Vragen en opmerkingen hierover hoor ik graag, Ton Jans, ict coördinator. Grave 4 juli 2014 Philomeen ten Brinke Directeur De Sprankel NB in de bijlage bij deze maandbrief vindt u informatie over: GGZ Centrum voor Jeugd en gezin Wijkraad activiteiten IVN Grave Atletiek

7 Ouderbedankactiviteit op maandag 23 juni van tot uur Beste ouders, Op maandagmiddag 23 juni 2013 organiseren de kinderen van de Sprankel voor alle ouders een activiteit om u te bedanken voor alle hulp van het afgelopen jaar. Met alle ouders bedoelen wij: leesouders, wandelouders, zwemouders, kampouders, hulpouders rond de communie, sportdagouders, chauffeurs, luizenmoeders, versierouders, fotograafouders en alle andere ouders hier niet met name genoemd. Ook al heeft u ons slechts 1 keertje geholpen dit jaar; Steeds vaker zijn er opa s en oma s die meehelpen op school. Ook zij zijn van harte welkom op deze bedankmiddag. Omdat we deze opa s en oma s niet kunnen bereiken, vragen wij u deze uitnodiging door te geven. U BENT VAN HARTE WELKOM!!!!! De activiteit is gepland op maandag 23 juni van tot uur. Wat de activiteit inhoudt, blijft een verrassing! Maar dit keer hoeft u niet te helpen maar wordt er voor u gezorgd! U wordt om uur verwacht in de aula van onze school. Met deze bedankactiviteit willen wij en alle kinderen van de Sprankel u bedanken voor al uw hulp en vrijwillige inzet van het afgelopen jaar. Want zonder uw hulp zouden veel activiteiten niet door kunnen gaan! Wij hopen dat er veel hupouders zullen komen! In verband met de voorbereiding van deze activiteit is het nodig, dat u zich vooraf opgeeft. U kunt dit doen tot 18 juni a.s. door onderstaand strookje in te leveren bij de groepsleerkracht van uw kind. Vriendelijke groetjes namens het team en de kinderen van de Sprankel, juf Talita & juf Karin Natuurlijk zijn wij er bij tijdens de ouderbedankactiviteit op maandag 23 juni om uur Wij komen met personen. Naam: ouder(s) van.. groep

JUNI 2015. De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl. maandag 1 woensdag 17. dinsdag 2. donderdag 18. woensdag 3. vrijdag 19. donderdag 4 zaterdag 20

JUNI 2015. De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl. maandag 1 woensdag 17. dinsdag 2. donderdag 18. woensdag 3. vrijdag 19. donderdag 4 zaterdag 20 De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl JUNI 2015 maandag 1 woensdag 17 Kamp groep 6 Gr 7 komt terug meneer Ton jarig dinsdag 2 woensdag 3 Gr. 6 en gr. 7-8 naar Rijksmuseum 20.30 uur O.R. vergadering KIJKLES

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

APRIL 2016. "de Sprankel" tel: 472077. zaterdag 16. vrijdag 1. zaterdag 2 zondag 17. zondag 3 maandag 18. maandag 4 dinsdag 19. woensdag 20.

APRIL 2016. de Sprankel tel: 472077. zaterdag 16. vrijdag 1. zaterdag 2 zondag 17. zondag 3 maandag 18. maandag 4 dinsdag 19. woensdag 20. "de Sprankel" tel: 472077 APRIL 2016 vrijdag 1 Bootcamp groep 7 zaterdag 16 Speelplaats opknappen/schilderen zaterdag 2 zondag 17 Juffrouw Brigitte jarig zondag 3 maandag 18 maandag 4 dinsdag 19 dinsdag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

KALENDER SEPTEMBER 2014

KALENDER SEPTEMBER 2014 De Sprankel 0486-472077 www.de-sprankel.nl KALENDER SEPTEMBER 2014 maandag 1 Uitstapje groep 1-2-3-4 naar dierenpark ZieZoo in Volkel dinsdag 16 TechnoPromo groep 7 dinsdag 2 hoofdluiscontrole woensdag

Nadere informatie

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25 februari 2015 zondag 1 maandag 16 krokusvakantie maandag 2 17.30-19.00 uur inloop avond nieuwe ouders 19.30 uur ouderavond gr. 5a en 5b dinsdag 17 krokusvakantie dinsdag 3 10.00-11.30 en 14.00-15.00 uur

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

het Troubadourtje Een gelukkig nieuwjaar Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2015!!

het Troubadourtje Een gelukkig nieuwjaar Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2015!! het Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2014-2015 Datum: 09-01-2015 Inhoud: Gelukkig Nieuwjaar Typecursus Bouw IKC Citotoetsen Internetprotocol Wensen groep 3 Agenda:

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

MAART 2014. zaterdag 1 carnaval maandag 17. zondag 2 carnaval dinsdag 18. woensdag 19. maandag 3. donderdag. dinsdag 4. vrijdag 21.

MAART 2014. zaterdag 1 carnaval maandag 17. zondag 2 carnaval dinsdag 18. woensdag 19. maandag 3. donderdag. dinsdag 4. vrijdag 21. MAART 2014 zaterdag 1 carnaval maandag 17 zondag 2 carnaval dinsdag 18 Hoofdluis controle Kijkles zwem. gr. 4b 19.30 uur Ouderavond Grenzen stellen 14.30-15.30 uur KIJKles zwemmen gr. 3 maandag 3 Carnaval

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier!

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! MUZEJOURNAAL WEEK 9 en 10; VRIJDAG 26 februari 2016 AGENDA maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! donderdag 3 maart vrijdag 4

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leerlingenraad

Schoolnieuws. Leerlingenraad In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leerlingenraad Kalender Ophalen van het plein De Bliepbliepiotheek Rapportgesprekken Muurverf nodig Typelessen op De Hoge Raven Brede School Nieuws Sportmix in Hoograven

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 4 oktober 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Inloopuurtje De kinderen naar school gebracht en trek in koffie of thee?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

APRIL 2014. 13 Palmzondag. 28 meivakantie. "de Sprankel" tel: 472077. dinsdag 1. woensdag 16. woensdag 2 donderdag 17. donderdag 3.

APRIL 2014. 13 Palmzondag. 28 meivakantie. de Sprankel tel: 472077. dinsdag 1. woensdag 16. woensdag 2 donderdag 17. donderdag 3. "de Sprankel" tel: 472077 APRIL 2014 dinsdag 1 (Pas op; 1 april!) woensdag 16 woensdag 2 donderdag 17 donderdag 3 gr. 1-2-3 en 7 Spelletjesmiddag Schooltandarts vrijdag 18 Witte Donderdag Juffrouw Brigitte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 NIEUWSBRIEF September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Welkom

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013

Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013 Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013 ALGEMEEN: Nummer 36 / 07-06-2013 Algemene zaken Beste ouders, Met

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2014-2015 nr. 21-3 juli 2015 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Dinsdag 14 juli 2015 Woensdag 15

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Juni 2016 nr.12 IN DIT NUMMER: Een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Juni 2016 nr.12 IN DIT NUMMER: Een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: Juni 2016 nr.12 Een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik graag een oproep doen aan ouders, pake s,

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 22 september 2016

Nieuwsbrief 3 22 september 2016 Nieuwsbrief 3 22 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Parkeerproblemen houden nog aan... Parkeren van de fietsen... Gesprekken met leerkrachten Gelderse Museumdag Kinderpostzegelactie Start Doekoe actie

Nadere informatie

Weekbrief 1 september. Gelukkig hebben we de foto's nog...

Weekbrief 1 september. Gelukkig hebben we de foto's nog... Weekbrief 1 september Geachte ouders en verzorgers, We zijn het nieuwe jaar ingesprongen. Figuurlijk omdat het nogal een sprong was voor sommige kinderen en letterlijk omdat we de eerste maandag over de

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie