Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp"

Transcriptie

1 Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je ergens meer over weten? Kom dan vooral naar Welkom Drankie zodat we je alles kunnen vertellen over wat er deze beestachtige week gaat gebeuren. Hieronder kun je zien bij welk diersoort jij hoort. Staan Djambo en al zijn vriendjes bij de activiteit? Dan is het geschikt voor het hele gezin! Karibu op Vakantiepark Beekse Bergen en tot straks! Grommende groetjes, de Animatierangers. Zwijntjes 0-5 jaar Zebra s 5-8 jaar Lions 8-14 jaar Wild Rhino s jaar Vreemde Vogels 16 + Maandag 22 juli Een half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Jungleclub om het te weten te komen. 14:00-16:00 uur: Spring in Jungleclub Je hoeft je niet te vervelen, de hele middag zitten de Animatierangers op de Jungleclub om leuke spelletjies met je te doen. Jij komt toch zeker ook? Alle gekke Animatierangers komen om zeven uur samen voor muziek, dans en een wervelend stukje theater. Komt dat zien! 20:00 uur: Sportveld - Vakantiepark De Animatierangers roepen alle Lions en Wild Rhino s op voor een potje Voetjiebal. 20:00 uur: Strand - Vakantiepark Op het eerste strand naast de Afrika Club hangt een volleybalnet en daar is het te doen vanavond. Sportieve ouders gezocht! Dinsdag 23 juli - GROOT en Grijs 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie. Kosten: 4,50 p.p. 9:30 uur: Toiletgebouw Bij ieder toiletgebouw kun je ze vinden, de speciale TandenRangers die fijn met je gaan schrobben. Kom gauw! Djambo en zijn vriendjes Voor het hele gezin

2 Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli Een half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje, pas op voor de neushoorns! Wat gaan we vandaag maken? Het heeft vast met het thema van vandaag te maken. Ren gauw naar de Jungleclub om het te weten te komen. 10:30 uur: Ontspanne en Jungleclub Terwijl de kleinsten uit het gezin aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag fris beginnen met een ontspannen workout in het bos. 11:30-12:00 uur: Inschrijven DolDwaze Jungleclub Als je mee wilt doen met de Doldwaze AfrikAvond moet je je op dit moment even in komen schrijven. 13:15 17:15 uur: Achter de Safaripark Een kijkje in de voederkeuken en de operatiekamer op het Safaripark. Hoe wordt een dier naar een ander park verhuisd? Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 5,14:00 uur: Bekendmaking deelnemers DolDwaze Jungleclub Heb je je ingeschreven met een act voor de DolDwaze AfrikAvond? Kijk dan gauw of je ingeloot bent! 14:00 uur: Jungleclub Alle sportievelingen kunnen terecht op de Jungleclub voor een potjie Neushoornbal! 15:00 uur: Jungleclub Alle sportievelingen kunnen terecht op de Jungleclub voor een potjie Neushoornbal! Alle gekke Animatierangers komen om zeven uur samen voor muziek, dans en een wervelend stukje theater. En natuurlijk vieren we de verjaardag van Ranger Robbert! Wil je je nog ergens voor inschrijven of mis je die ene Ranger gewoon heel erg, dan is dit het moment om even langs te komen. 20:30 uur: Afrikaanse Afrika Club - Vakantiepark Barstensvol energie laat de Ghanese Cynthia vanavond Afrikaanse dansmoves zien. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor meer informatie. Woensdag 24 juli - GROOT en Grijs 8:30-10:15 uur: Duik introductie Junglebad - Vakantiepark Vanmorgen de mogelijkheid om kennis te maken met de duiksport, voor iedereen met een zwemdiploma. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie. Kosten: 7,50 p.p.

3 Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli 10:00 uur: Afrika per Safaripark Ben jij stoer genoeg om een neushoorn op een paar meter afstand vanuit een kano te bekijken? Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 10,- p.p. Zwemdiploma verplicht. 10:00 uur: Het GROTE, grijze Pyjama Jungleclub - Safaricamp Help jij ons dit probleem op te lossen vanmorgen? Vergeet je pyama en knuffel niet mee te nemen! Vandaag wat langer dan normaal voor de Zwijntjes, dus voor één keertje geen knutselen. Stampende neushoorns stormen op de savanne, en dat gaan we maken! Kom je ook? 10:30 uur: Ontspanne en Jungleclub Terwijl de kleinsten uit het gezin lekker aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag rustig en fris beginnen met een ontspannen workout in het bos! 14:00 uur: De GROTE, grijze Jungleclub Een speurtocht voor het hele gezin, vergeet je niet in te schrijven. 14:00 uur: Snorkelen, Afrika Club - Vakantiepark Bekijk met bril en snorkel wat er onder water leeft in het Victoria Meer. Vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 2,50. Zwemdiploma verplicht. 14:00 uur: Deelnemers oefenen voor de DolDwaze Jungleclub Ben je gisteren ingeloot? Dan heb je een afspraak om vanmiddag te oefenen. Alle gekke Animatierangers komen om zeven uur samen voor muziek, dans en een wervelend stukje theater. Komt dat zien! Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een vraag aan de Animatierangers, dan is dit het moment om even langs te komen. 20:00 uur: Jungleclub We verzamelen bij de Jungleclub voor een spannend spel, durf jij ook? 20:00 uur: Strand - Vakantiepark Ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je op het strand van harte welkom voor een potje beachvolleybal. Donderdag 25 juli 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 4,50 p.p.

4 Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Jungleclub om het te weten te komen. 11:30-12:00 uur: Inskryf en vrage Jungleclub Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een vraag aan de Animatierangers, dan is dit het moment om even langs te komen. 14:00 uur: Bezoek aan de abdij en brouwerij van La Trappe, Afrika Club - Vakantiepark Een bijzonder bezoek aan de enige trappisten abdij en brouwerij in Nederland met extra aandacht voor kinderen. En.. natuurlijk proeven! Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 10,- / 5,-. 14:00 uur: Djambo komt Jungleclub Djambo geeft je een high-five met zijn slurf! Kom je ook? 15:00 uur: Afrikaanse Jungleclub Slangenestafette, neushoorntikkertje of misschien toch Variverstoppertje. Kom gauw langs om te zien wat er gaat gebeuren. 15:00 uur: Zwijntjes Jungleclub Zie ik daar een Animatieranger met wat pittenzakken onder de arm? Zwijntjes schuif maar aan! Alle gekke Animatierangers komen om zeven uur samen voor muziek, dans en een wervelend stukje theater. Komt dat zien! Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een vraag aan de Animatierangers, dan is dit het moment om even langs te komen. 20:30 uur: Doldwaze Afrika Club - Vakantiepark Doldwaze Animatierangers en acts van jou worden vanavond gecombineerd tot 1 grote doldwaze avond. Dit is jouw moment, 5 minutes of fame op de Doldwaze AfrikAvond. Schrijf je in op dinsdag en dan maar hopen dat je wordt ingeloot! Vrijdag 26 juli - Circusdagen Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Een acrobaat, een koorddanser.. Wie vind je nog meer in een circus? Kom ze gauw knutselen!

5 Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli 13:15-17:15 uur: Achter de Safaripark Een kijkje in de voederkeuken en de operatiekamer op het Safaripark. Hoe wordt een dier naar een ander park verhuisd? Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 5,14:00 uur: Tafeltennistafel Ping, Pong, Ping, Pong, Ping, Pong, Ping, Pong, Ping 15:00 uur: Tafeltennistafel Ping, Pong, Ping, Pong, Ping, Pong, Ping, Pong, Ping 19:00 uur: Een beestachtig nachtje in het Safaripark Je schrikt wakker van een leeuwenbrul, heel dichtbij, heb je gedroomd? Nee hoor, je bent op Rangercamp! Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor meer informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 17,50. Een bescheiden Watotoshow vanavond voor als je morgen naar het circus gaat Zou er ook een sterke man bij zitten? Wil je je nog ergens voor inschrijven of heb je een knuffel die een vraag wil stellen, dan is dit het moment om even langs te komen. 19:00 uur: Circus Circustent - Vakantiepark Het wervelende Circus Fantasia heeft haar tent opgezet op het sportveld. Komt dat zien, komt dat zien! De kassa is open van 12:00 tot 13:00 en van 18:00 tot 19:00 en er zijn verschillende (gezins)kaarten te krijgen. Zaterdag 27 juli - Circusdagen Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Jungleclub om het te weten te komen. 10:30 uur: Swem mama Junglebad - Vakantiepark Terwijl de kleinsten uit het gezin lekker aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag fris beginnen met een ontspannen workout in het zwembad. 14:00 uur: Afrika Club - Vakantiepark Speciaal voor iedereen die kan lezen en tellen, is er BINGO! En de prijzen zijn vandaag zeker niet kinderachtig! Kosten: 2,50 p.p. 15:00 uur: Jungleclub Memorie of pittenzak? De Zwijntjes doen het met gemak.

6 Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli 16:00 uur: Sportveld - Vakantiepark Tijd voor het echte werk, Wild Rhino s komt allen. Noppen zijn niet toegestaan. Een bescheiden Watotoshow vanavond voor als je gisteren naar het circus bent geweest. Zou er ook een sterke man in zitten? 19:00 uur: Circus Circustent - Vakantiepark Het wervelende Circus Fantasia heeft haar tent opgezet op het sportveld. Komt dat zien, komt dat zien! De kassa is open van 12:00 tot 13:00 en van 18:00 tot 19:00 en er zijn verschillende (gezins)kaarten te krijgen. Wil je je nog ergens voor inschrijven of een handtekening van Anouk scoren, dan is dit het moment om even langs te komen. Zondag 28 juli 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 4,50 p.p. 8:30-10:15 uur: Duik introductie Junglebad - Vakantiepark Vanmorgen de mogelijkheid om kennis te maken met de duiksport, voor iedereen met een zwemdiploma. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie, en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 7,50 p.p. Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Jungleclub om het te weten te komen. 10:30 uur: Swem mama Junglebad - Vakantiepark Terwijl de kleinsten uit het gezin lekker aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag fris beginnen met een ontspannen workout in het zwembad. 15:00 uur: Jungle Strand - Vakantiepark We verzamelen bij het strand om bamboevlotten te bouwen en te kijken wie het beste is in overleven. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven, kosten: 2,50 p.p. 15:00 uur: Jungleclub Samen doen we een spelletje, kom je ook klein zwijntje? 15:00 uur: Musical Watoto Theater Heb je al gemerkt dat die Animatierangers flink gevoel voor drama hebben? Ze brengen hun kennis graag op je over.

7 Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli Alle gekke Animatierangers komen om zeven uur samen voor muziek, dans en een wervelend stukje theater. Komt dat zien! Wil je je nog ergens voor inschrijven of even zwaaien naar een Animatieranger, dan is dit het moment om even langs te komen. 20:00 uur: Shooting Games, Afrika Club - Vakantiepark Wil je weten hoe het voelt om een dier met een blaaspijp te verdoven? Of heb je altijd al eens willen schieten met een kruis- of handboog? Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 2,50 p.p. 20:00 uur: Afrika Club - Vakantiepark We verzamelen bij de Jungleclub voor een spannend spel, durf jij ook? Wat is toch die Watoto Show iedere dag? Iedere avond om 19:00 uur staat er in Mambo Djambo Watoto Show. Het vindt plaats in het Watoto Theater en lijkt een beetje vaag. Er is maar 1 antwoord op deze vraag: het Watoto feest moet je beleven! De Animatierangers verzinnen iedere dag weer nieuwe vreemde acties, liedjes en karakters. Natuurlijk wordt er ook flink gedanst. Dit moet je hebben meegemaakt! De Djambo Show Ga mee op safari, dat wordt een avontuur! Olifant Djambo, de mascotte van de Beekse Bergen, treedt samen met zijn dansende rangers op in zijn eigen show. Als je er geen genoeg van kunt krijgen, koop dan de Djambo-cd. Dan kun je de liedjes (die ook tijdens de Watoto Show te horen zijn) elke dag luisteren! En wie weet zet Djambo er na zijn optreden dan ook nog een mooie handtekening op. Er zijn dagelijks shows: Safaripark Beekse Bergen: 12:45 uur en 16:00 Kongo-Restaurant en 17:30 Entreeplein Speelland Beekse Bergen: 13:30 Podium Duiken en Snorkelen Heeft u de smaak van het duiken en snorkelen helemaal te pakken? Het is mogelijk om vervolgcursussen te boeken, zoals het halen van een PADI certificering of een proefles van 1,5 uur met een duik in het Victoriameer. Dit kan vanaf 10 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DiveSenses: Deze week zit er alweer op, maar het kan natuurlijk best dat jij nog op Beekse Bergen blijft! Zorg dan dat je de nieuwe Mambo Jambo ophaalt bij de Receptie of de Jungleclub. Tot straks!

8 Bijzondere activiteiten deze week Welkomst Drankie, maandag en vrijdag. N belangrike aktiviteit om oral bekend mee te geraken: vanaand kan jy geniet van n drankje en die son sien sakke in die pragtige Victoriameer terwyl ons Animatierangers verduidelik wat daar staat te gebeur hierdie week. Ook kan jy jou inskryf vir die aktiviteite waarby dat nodig is, byvoorbeeld die speurtoch, kanosafari, jungle survival, het besoek aan die brouwerij, of die Vroege Vogel wandeling op die Safaripark. Heel veel malariavliegen in n klap dus! Afrikaanse Dans, dinsdag. Cynthia is een professionele Afrikaanse danseres uit Ghana. Zij heeft haar dans opleiding gevolgd in Ghana bij Kusum Gboo Dans Ensemble. Zij toerde met succes langs diverse podia en theaters in verschillende landen en nu zij in Nederland woont geeft ze onder andere Afrikaans dans workshops en lessen met veel enthousiasme. Alleen al de energie van deze bijzondere vrouw is een schouwspel om naar te kijken, en dan hebben wij het nog niet eens over het meedoen! Een beestachtig nachtje in het Rangercamp, vrijdag. Alle moedige Lions en Wild Rhino s worden met een Safaribus opgehaald bij de Jungleclub. We gaan een spannende nacht tegemoet: we slapen namelijk in tenten middenin het Safaripark! Nadat jij je tent hebt uitgezocht (vergeet je slaapzak niet mee te nemen) vertrekken we voor een avontuurlijke avondwandeling over het park, als je durft tenminste! Nog een paar spannende kampvuurverhalen en dan eens kijken of je de slaap kunt vatten, want morgenochtend gaan we natuurlijk nog even bij de neushoorns kijken. Na een lekker ontbijtje kom je met een handvol stoere verhalen weer aan bij de Jungleclub. Let op: deze activiteit gaat alleen door bij minimaal 15 deelnemers. Kosten: 17,50 p.p. Schrijf je in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd. Achter de schermen, dinsdag, vrijdag. We verzamelen bij de Jungleclub waar we met een bus door een Ranger van het Safaripark worden opgehaald. De Animatierangers verheugen zich altijd op zo n bezoek! We nemen een kijkje achter de schermen in onder andere de voederkeuken, de operatiekamer, de oude giraffenstal en bekijken transportkisten van verschillende dieren. Na een break met een glaasje ranja staat er een bus of boot klaar (dit blijft een verrassing!) voor een privé Safari waarna je weer terug naar de Jungleclub wordt gebracht. Let op: deze activiteit gaat alleen door bij minimaal 14 deelnemers. Kosten: 5,- p.p. Schrijf je in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd. Jungle Survival, zondag. Een bamboeraft bouwen en boven water blijven, survivalrun, overleven. Dingen die je echt moet kunnen als je in de jungle op pad wilt gaan. Tijdens deze uitdagende activiteit leer je die skills van professionele outdoor instructeur. Schrijf je in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd. Zwemdiploma verplicht, kosten: 2,50 p.p. Duik introductie lessen, woensdag en zondag. In samenwerking met DiveSenses kun je tijdens deze introductielessen kennismaken met de duiksport. In 45 minuten leer je de belangrijkste theorie en mag je eens gaan kijken hoe het Junglebad er onder water uitziet. Kosten: 7,50 p.p. inclusief materiaal. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of de inskryf en vrage tyd. Betaling tijdens activiteit, zwemdiploma verplicht.

9 Bijzondere activiteiten deze week Shooting Games, zondag. Een kruisboog (vanaf 16 jaar), handboog of een luchtbuks, wat wil je een keer proberen? Concentratie, rust, competitiedrang en een stukje Afrikaans overlevingsgevoel is alles wat je nodig hebt om scherpschutter van de dag te worden. Schiet jij in de roos? Kosten: 2,50 p.p. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of de inskryf en vrage tyd. Afrika per Kano, woensdag. Weet jij wat voor kleur de ogen van de ringstaartmaki s zijn? Of hoe breed de lip van de breedlipneushoorn is? Bij een kano safari kom je zo dichtbij de dieren dat je het antwoord ongetwijfeld gaat uitvinden. De vraag is: ben je wel stoer genoeg om in een kano te stappen!? In het grootste Wildpark van de Benelux gaan we een tocht varen, die ons vlakbij de Afrikaanse dieren brengt. We varen in meerpersoons 'catamarans', die niet kan omslaan. Tijdens de tocht vertelt een Ranger wetenswaardigheden over de dieren die op, in en aan het water leven. Beleef het Safaripark op een unieke manier. Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid om in het park te blijven. Kosten: 10,- p.p. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of de inskryf en vrage tyd, zwemdiploma verplicht. Vroege Safaripark, dinsdag, donderdag en zondag. Voor de vroege vogels onder ons is er de mogelijkheid om met een echte Ranger een bijzondere ochtendwandeling door het Safaripark te maken. Het park is nog niet geopend en u krijgt de unieke kans om de dieren te zien ontwaken en te beleven hoe zij zich klaarmaken voor een nieuwe dag. De Ranger kan uiteraard ook al uw beestachtige vragen beantwoorden. Kosten: 4,50 p.p. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of bij de Receptie. Voor Vroege Vogels dient u in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs voor het Safaripark. Bezoek aan abdij en brouwerij La Trappe, Jungleclub, donderdag. Na een prachtige fietstocht van een kleine 30 minuten komen we aan bij Abdij Koningshoeven waar Nederlands enige trappist; La Trappe gebrouwen wordt. Tijdens een rondleiding door de brouwerij ga je in drie kwartier langs alle facetten van het productieproces en alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein. La Trappe is het enige bier in Nederland wat nog trappist mag worden genoemd omdat het nog steeds door monniken wordt gebrouwen. In de unieke omgeving is het erg bijzonder om te zien waar deze trappisten leven. Als afsluiting een film over het Abdijleven, onder het genot van een van de acht heerlijke Trappistenbieren. Er is voor ieder wat wils: van Witte Trappist 5,5% (vooral in de zomer populair) tot de stevige Quadrupel van 10%. Uiteraard is ook de kloosterwinkel (tevens gerund door de monniken) geopend. Kosten: 10,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis, jaar 5,- p.p. incl. consumptie zonder alcohol. Let op: schrijf je hiervoor in tijdens Welkom Drankie of inskryf en vrage tyd.

10 De Animatierangers Hujambo! Wij zijn de Animatierangers van Vakantiepark Beekse Bergen en stellen ons graag even aan u voor. Deze week vindt u de volgende Rangers in ons team: Anouk Ik houd van het leven, ga met me mee, er is nog veel te beleven! Marloes Ik had een olifant als huisdier, maar ben hem kwijt. Hij is ergens op mijn kamer denk ik. Bram Jary Kufurahia kila siku! Kom maar op met al die beestachtige dingen! Robbert Watotoshow hier, liedje daar. Ik ga ervoor en ben nooit klaar! Bo Meelwormen kan ik niet weerstaan! ZO lekker! Teunie Apen houden helemaal niet van bananen.. Sil Kimberley Lieveheersbeestjes zijn de liefste heersbeestjes. Net als je denkt dat het niet kan, wordt het nóg gezelliger! Lotte De apen zweven door de bomen en door een stralende lach weten ze dat Ranger Lotte eraan gaat komen. Loes Zoals een leeuw in het Safaripark brult, zorgen wij Animatierangers dat jouw dagen in Beekse Bergen worden gevuld!

Mambo Djambo. Wild Rhino s 14-16 jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s 14-16 jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil

Nadere informatie

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op SafariCamp Beekse Bergen. Hieronder

Nadere informatie

Wild Rhino s 13 en 14 jaar

Wild Rhino s 13 en 14 jaar Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Hieronder kun je

Nadere informatie

Wild Rhino s 13 en 14 jaar

Wild Rhino s 13 en 14 jaar Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je ergens meer

Nadere informatie

Musiek week! Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

Musiek week! Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus

Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark

Nadere informatie

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil

Nadere informatie

BIG 5 WEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

BIG 5 WEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen!

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Mambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen

Nadere informatie

Stroper X Stammenweek

Stroper X Stammenweek MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

SPORTWEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

SPORTWEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen!

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Mambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op SafariCamp

Nadere informatie

Let op: deze activiteit vindt niet plaats op de SafariCamp maar onder het tunneltje door op het Vakantiepark.

Let op: deze activiteit vindt niet plaats op de SafariCamp maar onder het tunneltje door op het Vakantiepark. Mambo Djambo SarafiCamp - 8 t/m 14 juli Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark

Nadere informatie

Mambo Djambo - 28 juni t/m 7 juli

Mambo Djambo - 28 juni t/m 7 juli - 28 juni t/m 7 juli is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Periode: 19 augustus t/m 25 augustus. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit

Periode: 19 augustus t/m 25 augustus. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit Vroege vogel wandeling - 5 - reserveer bij de Guest Service Nog vóór het Safaripark open is, ga je samen met een Ranger op pad en kom je, tijdens een wandeling over het park, van alles te weten over de

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Periode: 2 september t/m 8 september. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit

Periode: 2 september t/m 8 september. adviesleeftijd maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Activiteit Vroege vogel wandeling - 5 - reserveer bij de Guest Service Nog vóór het Safaripark open is, ga je samen met een Ranger op pad en kom je, tijdens een wandeling over het park, van alles te weten over de

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Ons eerste thema van dit nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Dit keer hebben we gekozen voor het thema In de

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 24 AUGUSTUS Danspret Begin de dag met een dansje! Spelinstuif Begin de dag sportief met deze spelletjes. Knutselen We maken er een knutselfeest van Vurige speurtocht Doe jij mee aan deze spannende

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN Lespakket groep 7 en 8 Zo, wij zullen jou eens een spannend lesje leren! Groep 7 Opdracht 1 Wij hebben in het safaripark verschillende giraffen. Ga er eens goed voor zitten om

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Twinkel fanfare. 20 tot en met 26 juli ZATERDAG 20 JULI. Twinkel peutertijd: Poppendokter. 10:00 uur. Plaats: Kids Place: het hol van de mol

Twinkel fanfare. 20 tot en met 26 juli ZATERDAG 20 JULI. Twinkel peutertijd: Poppendokter. 10:00 uur. Plaats: Kids Place: het hol van de mol Twinkel fanfare 20 tot en met 26 juli Aartje en Suus zijn lekker aan het chillen bij de Holle Boom wanneer plotseling Suus haar telefoon gaat. Het blijkt dat de beroemde dirigent André van Zweden aan de

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN Lespakket groep 5 en 6 Zo, wij zullen jou eens een spannend lesje leren! Groep 5 Colofon In dit lesboekje staan opdrachten voor je eigen groep. Die kun je op school maken, maar

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN Lespakket groep 3 en 4 Zo, wij zullen jou eens een spannend lesje leren! Groep 3 Opdracht 1 Je loopt als een echte ontdekkingsreiziger door het park en komt allerlei dieren tegen.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..!

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..! VRIJDAG 7 JULI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT VLIEGERDAG WAAR 10.30 Danspret Dans je weer lekker mee deze morgen? Kidsclub 10.45 Spelinstuif Lekker actief de dag beginnen, doe mee! Kidsclub 11.00-12.00 Vliegers

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat er

Nadere informatie

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Woensdag 6 maart 10:30 uur 11:00

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 17 tot en met 23 Juli

Recreatieprogramma. 17 tot en met 23 Juli Maandag 17 juli ORIVOO KIDSCLUB: COOKIE MONSTER NOTITIE BOEKJE Heb jij al je speelgoed mee? Of ben je toch nog iets vergeten? Maak dan vandaag een cookie monster notitie boekje! Zodat je niks meer kan

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus Maandag 14 augustus ORIVOO KIDSCLUB: BIGGETJE Maak vandaag je eigen biggetje, roze, blauw? het kan allemaal! 11:00 DIEREN VOEREN 14:00-15:30 RIVES RANGERS: HOUT SPROKKELEN Vanavond is er een groot kampv

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) 11.30u Ardennen Rangers (8+) 15:30u Uw entertainers

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren! Kom met ons mee spetteren in het zwembad! Vergeet je zwemkleding

Nadere informatie

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen!

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen! ZATERDAG 06 APRIL 11:00-12:00 uur KIDSCLUB: De vier Seizoenen Bloemetjes, vallende bladeren, sneeuw of felle zon, allemaal dingen die bij de seizoenen horen. Weet jij bij welk seizoen wat hoort? Of wil

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse.

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Gros Bisou Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Uw entertainers van deze week zijn: Bo & Teske Wij bieden jullie een programma voor jong en

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie