0.0.0 Landingspagina. Liveshow projecten. Crowdrevolt. Clean A'dam (50) Soepkeuken (46) Help een dier (30) Hack the Crisis (24) Superidee (10)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "0.0.0 Landingspagina. Liveshow projecten. Crowdrevolt. Clean A'dam (50) Soepkeuken (46) Help een dier (30) Hack the Crisis (24) Superidee (10)"

Transcriptie

1 0,19444 in Landingspagina Op deze pagina kom je nadat je jezelf hebt ingelogd of bent verdergegaan als gast. Hier vind je een overzicht van de drie podia die wij hanteren. 'Liveshow projecten', 'Top projecten' en 'Nieuwe projecten'. Tussen deze projecten kan je navigeren door met je vinger naar rechts of naar links te vegen over het scherm. = Crowdrevolt 0. Liveshows Liveshow projecten Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Clean A'dam (50) Soepkeuken (46) Hier wordt de titel van een project vermeld, dit is tevens een knop waarmee je naar een individuele projectpagina gaat, wireframe.0. Het getal achter de naam is het aantal upvotes wat het project heeft gehad. Help een dier (30) Via deze knop wordt de bezoeker doorgewezen naar het overzicht van alle projecten wireframe, of Hack the Crisis (24) Superidee (10) Dit is de navigatie voor de gebruiker. De gebruiker kan op een van de bolletjes klikken om naar wireframe 0., 0. of 0. te gaan. Tevens kan de gebruiker ook navigeren door met de vinger naar rechts of links te swipen. Bekijk alle liveshow projecten

2 .0 Menu (Uitgeklapt) Het menu van de applicatie werkt hetzelfde als het menu op m.facebook.com en de bijbehorende applicatie. Het 'schuift' de op dat moment aanwezige content aan de kant. Dit is hetzelfde op pagina. Deze pagina kan overal binnen de website opgeroepen worden. Zoek Menu (uitgeklapt) Mijn Profiel Dit is de zoekfunctie van de applicatie. Resultaten op wireframe 1 Favorieten Deze knop toont het profiel. Linkt naar wireframe 7.0 Deze knopt linkt naar de favorieten, wireframe 8.0 Mijn projecten Deze knopt linkt naar de projecten van de gebruiker, wireframe 9.0 Pins Deze knop linkt naar het overzicht van alle pins, wireframe 1 Shows Deze knop linkt naar alle shows via een speciale tijdlijn, wireframe 1

3 0,4939 cm.0 Nieuwe projecten De nieuwe projecten pagina geeft een overzicht van alle projecten die niet later dan 5 dagen geleden zijn aangemaakt. Dit kan best een flinke lijst zijn dus het is ook mogelijk om naar beneden te scrollen door met je vinger van beneden naar boven te vegen. Crowdrevolt = Terug.0 Nieuwe projecten Nieuwe projecten Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Clean A'dam (50) Deze terugknop terug naar de Landingspagina,wireframe Soepkeuken (46) Help een dier (30) Hier wordt de titel van een project vermeld, dit is tevens een knop waarmee je naar een individuele projectpagina gaat, wireframe.0. Het getal achter de naam is het aantal upvotes wat het project heeft gekregen. Hack the Crisis (24) Superidee (10) Bak een broodje (8) Was je handen (5)

4 0,4939 cm Crowdrevolt = Terug.0 Top projecten De top projecten pagina geeft een overzicht van alle projecten die in de afgelopen week dagen het meest gesteund zijn. Met de week startende op maandag en op zondagnacht wordt deze lijst weer leeg gemaakt met ruimte voor nieuwe top projecten. Het is mogelijk om naar beneden te scrollen door met je vinger van beneden naar boven te vegen..0 Top projecten Top projecten Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Clean A'dam (50) Deze terugknop terug naar de Landingspagina,wireframe Soepkeuken (46) Help een dier (30) Hier wordt de titel van een project vermeld, dit is tevens een knop waarmee je naar een individuele projectpagina gaat, wireframe.0. Het getal achter de naam staat voor de hoeveelheid upvotes het project heeft gehad sinds maandag. Hack the Crisis (24) Superidee (10) Bak een broodje (8) Was je handen (5)

5 0,4939 cm.0 Liveshow projecten De liveshow projecten pagina is de pagina waar alle projecten staan die kansmaken op een liveshow. Deze lijst wordt samengesteld door de upvotes die een project heeft gekregen. Het project met de meeste upvotes staat bovenaan en wordt in de volgende liveshow meegenomen. Lees opmerkingenlijst *1 Crowdrevolt = Terug.0 Liveshow projecten Liveshow projecten Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Clean A'dam (50) Deze terugknop terug naar de Landingspagina,wireframe Soepkeuken (46) Help een dier (30) Hier wordt de titel van een project vermeld, dit is tevens een knop waarmee je naar een individuele projectpagina gaat, wireframe.0. Het getal achter de naam is het aantal upvotes wat het project heeft gekregen. Hack the Crisis (24) Superidee (10) Bak een broodje (8) Was je handen (5)

6 5. Individueel Project - informatie Het individuele projecten scherm toont de informatie van een bepaald project. Hier kan de bezoeker de verdere informatie zien, welke deelnemers er allemaal meedoen en er kan ook een reactie achtergelaten worden. Daarnaast kan hier het project up en downvotes krijgen. = Nieuwe projecten Terug Individueel project - informatie Informatie Deelnemers Reacties Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Clean A'dam Categorie: Milieu Kort: Dolor sit ameconsectateur nonummy lorenzino. Hier komt de naam te staan van het podium waar je jezelf in hebt verdiept. De mogelijkheden zijn dus; nieuwe projecten, top projecten en liveshow projecten 7.0 UPVOTE (30) DOWNVOTE (6) 8.0 Completely impact multifunctional processes and wireless supply chains. Dynamically engage business meta-services for market-driven data. Collaboratively restore cross-platform users before client-centered manufactured products. Et-driven data. Collaboratively restore cross-platform users. Deze terugknop verwijst terug naar de pagina waar de gebruiker vanaf kwam, dat kan de landingspagina zijn, wireframe of de nieuwe projecten pagina, wireframe.0. Dit is de navigatie tussen de drie onderdelen waar een individueel project uit bestaat. Door op de knoppen te klikken kan de gebruiker wisselen tussen informatie, deelnemers en reacties. 9.0 Tags auto's bedrijf bedrijven drama Onder de naam van het project staat de categorie waaraan het project gelinkt is. Hier kan op geklikt worden waardoor er op deze categorie gezocht kan worden. entertainment films dansen Onder de naam van het project staat een beknopte uitleg van het project. Een uitleg van maximaal een regel lang. 7.0 De mogelijkheid om een project te upvoten of downvoten is hier. Achter de tekst in de knoppen staat aangegeven hoeveel upvotes en downvotes een project heeft gehad tot nu toe. Wanneer een persoon een up of downvote geeft wordt dit ook meteen weergegeven. 8.0 Hier staat de gehele informatie over het project. inclusief films, foto's en links naar andere pagina's. Dit kan een flink stuk tekst zijn dus het is mogelijk voor de gebruiker om naar beneden te scrollen door van beneden naar boven over het scherm te vegen. 9.0 Alle tags die aan het project gehangen zijn staan hier op een rijtje.

7 5. Individueel Project - deelnemers Het individuele projecten scherm toont de informatie van een bepaald project. Hier kan de bezoeker de verdere informatie zien, projecten up/down voten, alle deelnemers zien en er kan ook een reactie achtergelaten worden. = Nieuwe projecten Terug Individueel project - deelnemers Informatie Deelnemers Reacties Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Clean A'dam (50) Jijzelf Hier komt de naam te staan van het podium waar je jezelf in hebt verdiept. De mogelijkheden zijn dus; nieuwe projecten, top projecten en liveshow projecten Johan Rikkert Jos de Groot Deze terugknop verwijst terug naar de pagina waar de gebruiker vanaf kwam, dat kan de landingspagina zijn, wireframe of de nieuwe projecten pagina, wireframe.0. Wilma Maassen Dit is de navigatie tussen de drie onderdelen waar een individueel project uit bestaat. Door op de knoppen te klikken kan de gebruiker wisselen tussen informatie, deelnemers en reacties. Nina Laosi Hier staat de naam van het project vermeld en het aantal deelnerms erachter. Stefanie Poelen Dit is een lijst van alle deelnemers van een project. Deze namen zijn doorklikbaar waarmee je op het persoonlijke profiel van iemand anders terecht komt. Dit kan een flinke lijst zijn dus de gebruiker kan naar beneden scrollen door met zijn vinger van beneden naar boven te bewegen over het scherm.

8 5. Individueel Project - reacties Het individuele projecten scherm toont de informatie van een bepaald project. Hier kan de bezoeker de verdere informatie zien, welke deelnemers er allemaal meedoen en er kan ook een reactie achtergelaten worden. Daarnaast kan hier het project up en downvotes krijgen. = Nieuwe projecten Terug Individueel project - reacties Informatie Deelnemers Reacties Nadine Sloep (2) Dit is mijn reactie, en ik vind dat iedereen die mag lezen. Hij is ook.. Peter Sinqel (2) Maar mijn reactie doet er ook toe, daarom zet ik deze hier neer. Want.. Levy Maijait (2) Mijn reactie is zo lang dat erop het einde drie puntjes komen te staan... Siham Molenaar (2) En die drie puntjes betekenen dat je door kunt klikken op een reactie om.. Laat ook een reactie achter Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Hier komt de naam te staan van het podium waar je jezelf in hebt verdiept. De mogelijkheden zijn dus; nieuwe projecten, top projecten en liveshow projecten Deze terugknop verwijst terug naar de pagina waar de gebruiker vanaf kwam, dat kan de landingspagina zijn, wireframe of de nieuwe projecten pagina, wireframe.0. Dit is de navigatie tussen de drie onderdelen waar een individueel project uit bestaat. Door op de knoppen te klikken kan de gebruiker wisselen tussen informatie, deelnemers en reacties. typ hier je reactie.. Een lijst van alle reacties die gegeven zijn op het desbetreffende project. Er wordt ten eerste de naam vermeld van degene die de reactie heeft achtergelaten en er wordt ook een kleine preview gegeven van de inhoud van de reactie. Dit is doorklikbaar en daardoor kom je op de gehele reactie pagina, wireframe.0. Plaats Op deze plek kunnen gebruikers ook een reactie achterlaten. Wanneer een gebruiker niet is ingelogd een reactie wil achterlaten zal hij worden doorzeven naar de inlogpagina, wireframe 17.0.

9 .0 Individuele reacite Het individuele projecten scherm toont de informatie van een bepaald project. Hier kan de bezoeker de verdere informatie zien, welke deelnemers er allemaal meedoen en er kan ook een reactie achtergelaten worden. Daarnaast kan hier het project up en downvotes krijgen. = Nieuwe projecten Terug Individuele reactie Informatie Deelnemers Reacties Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Nadine Sloep (2) 7.0 Geplaatst op Dit is mijn reactie, en ik vind dat iedereen die mag lezen. Hij is ook erg lang en daarom kunnen bezoekers bij de vorige pagina 'verder' klikken om deze reactie volledig te lezen. Omdat je op deze pagina bent kan je dus alles lezen wat ik te vertellen heb over het project wat je aan het bekijken was. Je kunt nu ook naar mijn profiel gaan door boven op mijn naam of foto te kikken. Op die manier kan je ook nog zien waar ik nogmeer op heb gereageerd of wat ik nogmeer leuk vind. Wat belangrijk is, is dat mensen ook links kunnen plaatsen bij een reactie en het zou ook leuk zijn als we dezen 'in-app' zouden kunnen openen en hiervoor geen externe browser te gebruiken. Natuurlijk wordt dit straks wel in een browser getoond omdat het ons prototype is, maar het zou wel tof zijn. Nou mijn reactie is ongeveer wel een paginaatje vol, ik heb m'n best gedaan. :) Hier komt de naam te staan van het podium waar je jezelf in hebt verdiept. De mogelijkheden zijn dus; nieuwe projecten, top projecten en liveshow projecten Deze terugknop terug naar het reactieoverzicht van het gekozen podium, wireframe 5. Dit is de navigatie tussen de drie onderdelen waar een individueel project uit bestaat. Door op de knoppen te klikken kan de gebruiker wisselen tussen informatie, deelnemers en reacties. De naam wordt vermeld van degene die de reactie heeft achtergelaten. Dit is doorklikbaar en daardoor kom je op de persoonlijke pagina van iemand anders uit, wireframe Hier wordt getoond op welke dag en tijdstip de reactie is achtergelaten. 7.0 Hier wordt de gehele reactie getoond. Omdat dit best lang kan zijn kan de gebruiker scrollen door met zijn vinger over het glas van beneden naar boven te bewegen.

10 = Crowdrevolt Terug Yassin Zouli (jijzelf) Mijn profiel Op deze pagina is het profiel van de changemaker te zien. Deze pagina wordt bereikt door in het menu op mijn profiel te klikken. De pagina is voor een groot deel costimizable. Mijn profiel IMG Avatar Hier de naam van de changemaker. Dit kan ook een gebruikersnaam zijn. Sterker nog, waarschijnlijk zullen het alleen maar gebruikersnamen zijn. Leeftijd: 29 Hier de avatar. Deze is te veranderen door erop te tappen. Locatie: Amsterdam Hier staan de personalia van de gebruiker. Aanpassen door knopje aan rechterkant Korte beschrijving Mijn Tags Hier de tags die deze persoon van zichzelf heeft toegevoegd. Toevoegen kan door op de knop toevoegen te drukken auto's bedrijf entertainment bedrijven drama films voeg toe + Hier zijn alle pins te zien die door de gebruiker zijn verzameld. Klikken verwijst naar wireframe 1.0 Mijn Pins De knop houdt de gebruiker op de hoogte van alles binnen de shows, wireframe 1.0 Superpin Favopin Expertpin 7.0 Met deze uitlogknop kan de gebruiker zich uitloggen. Pinball Pinterest Houdt mij op de hoogte van liveshows 7.0 Uitloggen

11 8.0.0 Favorieten Op deze pagina zijn alle favorieten te vinden van de gebruiker. Hierbij wordt het ontwerp aangehouden van de pagina's 2.x 3.x en 4.x. Een simpel overzicht van alle favoriete pagina's. Als er meer favorieten zijn dan de pagina lang is, kan er naar beneden gescrold worden. Crowdrevolt = Terug Favorieten Favorieten Dit is het complete overzicht met alle favorieten Clean A'dam (50) Als hierop geklikt wordt, wordt er gelinkt naar een individueel project. Wireframe.0 Soepkeuken (46) Help een dier (30) Hack the Crisis (24) Superidee (10) Bak een broodje (8)

12 9.0.0 Mijn Projecten Op deze pagina staan de eigen projecten. Deze projecten zijn publiek of privé. Dit is te zien aan het oogje. Ook wordt er vanuit deze pagina een nieuw project gestart. Mijn Projecten Crowdrevolt = Terug Dit is het complete overzicht met alle eigen projecten Mijn Projecten Clean A'dam (50) Via dit icoon, dat ook als switch dient kan een project van privé op publiek worden gezet, en snel met de rest van de wereld worden gedeeld, als de tijd rijp is. Suggestie van Jonna voor designers: gebruik een slotje! Soepkeuken (0) Via deze link wordt een nieuw project gestart. De link gaat naar de pagina om een project aan te maken. Wireframe Help een dier (0) Hack the Crisis (24) Superidee (10) Start een nieuw project

13 = Crowdrevolt Terug Nieuw Project Een project aanmaken Dit is de 'wizard' om een project aan te maken. Het begint met een afbeelding, mits de juiste pin daarvoor behaald is. Verder is er metadata, en spreekt de rest voor zich. Nieuw Project IMG Afbeelding Hier kan een afbeelding toegevoegd worden aan het project. Mits de juiste pin daarvoor is behaald. Titel: Clean Waddinxveen Locatie: Waddinxveen Categorie: Milieu Met deze knop wordt de pin gebruikt om een afbeelding toe te voegen. Anders wordt de pagina getoond die deze pin is. Wireframe 1 Hier komt de metadata te staan van het project, waaronder titel en korte beschrijving. De categorie kan je kiezen uit een lijst van opties zoals milieu, ontwikkeling, entertainment, smartworking etc. (deze worden nog nader bepaald) Korte beschrijving Via deze knop worden er wijzigingen aangebracht in de metadata Beschrijving van het project staat hier zo zeg maar consectetur purus sit amet fermentum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Via deze switch wordt bepaald of het project op publiek of privé moet komen te staan Hier worden de tags toegevoegd Publiek Prive 7.0 Met deze knop wordt het project opgeslagen Tags 7.0 auto's bedrijf entertainment bedrijven drama films voeg toe + Sla Project Op

14 1.0 Alle verzamelbare pins Hier zijn alle mogelijke verzamelbare pins te vinden. Het zijn er natuurlijk veel meer dan negen, maar ze worden in rijtjes van drie weergegeven. En de hele pagina ziet er als volgt uit. Alle Pins = Crowdrevolt Terug Dit is het complete overzicht met alle verzamelbare pins Pins Door op een pin te tappen wordt de individuele pinpagina geopend. Wireframe. Elke pin dient een eigen icoon te hebben (denk aan Xbox 360 achievements, badges dat soort dingen. Superpin PinXplorer PinBall Reeds behaalde pins worden visueel gemarkeerd op de pagina. Meester Groot meester Dictator iphone user Android Collector

15 Individuele Pin Op dit scherm staat uitgelegd wat een pin is. En hoe je deze kunt halen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor degenen die de pin hebben behaald om hem te gebruiken als promotie voor een project Pin = Crowdrevolt Terug Dit is de pin die wordt uitgelegd in dit venster Pins De visuele weergave waaraan te zien is dat deze pin is behaald Superpin Superpin De naam van deze pin Deze pin kan worden gehaald door een paar dingen te doen. zoals Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. - Lorem - Ipsum - Dolor Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Hier staat de uitleg van de pin, en hoe deze te halen valt DEZE KNOP IS ALLEEN ZICHTBAAR ALS DE PIN IN BEZIT IS. Hiermee kan de pin gebruikt worden voor extra rechten die je hiermee kunt verkrijgen. Gebruik deze pin. *2

16 1.0 Shows Deze pagina is een grote tijdlijn met liveshows uit het verleden en de toekomst. Op deze pagina staan dus alle liveshows weergegeven. Naar beneden scrollen zou mogelijk moeten zijn tot de allereerste liveshow. Crowdrevolt = Terug Tijdlijn Shows Hier staan alle liveshows op een rijtje op chronologische volgorde. Klikken verwijst naar wireframe 1.0 Crowrevolt X-Mas (25-12) Open Journalism (20-11) Dit is de huidige periode in de tijd. De shows hierboven moeten nog komen. De shows hieronder zijn dus al geweest en terug te kijken. American Election Night (6-11) Hack the Crisis (24-10) Keep it Clean Day (19-10) Xam's Tips (10-10)

17 1.0 Mediaspeler Dit is waar info getoond kan worden over de opkomende of reeds uitgezonden liveshow. Er zit een videospeler op de pagina, die alleen werkt als er dus al een uitzending is geweest. Ander staat de verwacht datum voor de liveshow hier. = Crowdrevolt Terug Pin Dit is het videovenster. Indien mogelijk wordt hier een video afgespeeld Deze show wordt verwacht op 25/12 Indien niet mogelijk is hier te zien waarom niet 0:00 / 0:00 Dit zijn de videocontrols Crowdrevolt X-Mas Dit is de knop om de video op groter scherm af te spelen. In deze show ging Jaap op pad naar twente om twents te leren praten. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec sed odio dui. Hiermee kan een video geliked of juist niet worden. Hier wordt beschreven wat er in deze liveshow gebeurt. Titel bovenaan, verder wat info. Indien er redelijk wat info staat, mag er naar beneden gescrold worden.

18 0,19444 in 1.0 Zoekresultaten Op deze pagina komen de resultaten uit een zoekopdracht van een gebruiker. Na deze zoekopdracht kan de gebruiker kiezen of hij wil zoeken op projecten + inhoud, profielen of een algehele zoekopdracht die alles binnen de applicatie afzoekt. Zoekresultaten Crowdrevolt = Terug Zoekresultaten Search Projecten Profielen Alles Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Je hebt gezocht op "Lynn Rooijakkers", bedoelde je misschien Linda Rooijakkers? Deze terugknop terug naar de Landingspagina,wireframe Linda Rooijakkers Dit is de zoekbalk waar de gebruiker direct weer een nieuwe zoekopdracht kan invullen. Lynn Roodblad Linda de Groot Dit is de navigatie tussen de drie onderdelen waar in gezocht kan worden. Door op de knoppen te klikken kan de gebruiker wisselen tussen de zoekresultaten van projecten, profielen of alles uit de gehele applicatie (incl. reacties en liveshows). Lisa Willems Hier staat geschreven waar de gebruiker op heeft gezocht. Als er geen identieke uitkomst is gevonden wordt er een alternatief gegeven waar ze, door erop te klikken, op kunnen doorzoeken Liza Draven Dit is de hele lijst van gevonden personen, projecten of overige zoekresultaten. Hierop kan doorgeslikt worden en op die manier kom je op een persoonlijke pagina, wireframe 1 een projectenpagina, wireframe.0 of den anders pagina waar de gevonden term op slaat.

19 = Crowdrevolt Terug IMG Yassin Zouli 1.0 Profiel andere gebruiker Op deze pagina is het profiel van een andere gebruiker te zien. Hij lijkt veel op de persoonlijke profiel pagina alleen is deze pagina niet aan te passen. 1.0 profiel andere gebruiker Naam: Yassin Zouli Hier de naam van de gebruiker en zijn avatar. Leeftijd: 14 Hier staan de personalia van de gebruiker. Zijn naam, leeftijd, locatie en een korte beschrijving. Locatie: Amsterdam Korte beschrijving: Hier staat een korte beschrijving van de persoon die zicht heeft aangemeld. Waar diegene van houdt, zich voor inzet en wat hij graag aan de wereld wil verbeteren. Eventueel ook overige informatie. Via deze knop kan een gebruiker de projecten zien van degene van wie hij het profiel bezoekt, wireframe Hier de tags die deze persoon van zichzelf heeft toegevoegd. Toevoegen kan door op de knop toevoegen te drukken Bekijk alle projecten van Yassin Hier zijn de behalve pins te zien. Dit is een soort prijzenkast met alle pins, degene die het lastigste te behalen zijn staan bovenaan. Tags auto's bedrijf bedrijven drama entertainment films dansen Behaalde Pins Superpin Favopin Expertpin Pinball Pinterest

20 17.0 Inlog Het inlog scherm krijg je te zien wanneer je de applicatie opent of wanneer je een pagina wilt beijken wat accountgebonden is. De bezoeker kan er voor kiezen niet in te loggen en als gast verder te surfen, dit betekend dus wel dat de bezoeker dan maar een gelimiteerd aantal pagina's kan bekijken. Inlogscherm Crowdrevolt Deze knop is enkel zichtbaar wanneer de gebruiker zich succesvol heeft uitgelogd. U bent succesvol uitgelogd. Gebruikersnaam Hier moet de gebruikersnaam worden opgegeven die de bezoeker heeft aangemaakt bij het registreren. Wachtwoord 320x480 Hier moet het wachtwoord van de gebruiker worden opgegeven die de bezoeker heeft aangemaakt bij het registreren. Login Met deze knop kan de gebruiker zich inloggen. De gebruiker wordt doorgewezen naar de landingspagina, wireframe of naar de pagina waarvoor het inloggen vereist is. Registreer Hier wordt de bezoeker doorgewezen naar de pagina waar een account aangemaakt wordt. (gebruik als gast) Met deze knop wordt de gebruiker doorgewezen naar de applicatie zonder zich in te loggen. Dit is alleen zichtbaar bij het inlogscherm wat zichtbaar is na het openen van de applicatie. Wanneer het inlogscherm wordt getoont na het willen betreden van een accountgebonden pagina staat er als tekst (terug zonder inloggen) Registratie Dit scherm spreekt compleet voor zichzelf, en is gewoon een toevoeging op het loginscherm Inlogscherm In dit venster wordt het wachtwoord nog even bevestigd. Speciale eisen zouden niet gesteld hoeven worden voor het wachtwoord. Met deze knop registreert de gebruiker zich Crowdrevolt Deze gebruikernaam/ bestaat al Gebruikersnaam Wachtwoord 320x480 Bevestig wachtwoord adres Registreer

21 = Yassin's projecten Terug Gemaakt Deelgenomen Favorieten Projecten andere gebruiker Op deze pagina worden de projecten getoond van een andere gebruiker. Te zien zijn de projecten die deze gebruiker heeft gemaakt, aan welke projecten deze gebruiker heeft deelgenomen en welke projecten deze gebruiker heeft toegevoegd als favoriet. 20. / Deze pagina's zijn in weze hetzelfde, met alleen de tabjes een andere kleur, en natuurlijk wordt de content anders ingevuld met andere projecten Dorenprikken Individueel project - deelnemers Aarbeiplukken Dit is de hoofdmenubalk. Met de knop die hier in staat ga je naar je persoonlijke menu, wireframe.0. Dansen op de dam Opruimen met die hap Ik doe mee Hier komt de naam te staan van de gebruiker van wie het projectoverzicht is. Deze terugknop gaat terug naar naar de pagina van de andere gebruiker. wireframe 1.0. Met z'n allen Werk aan de winkel Dit is de navigatie tussen de projecten die een gebruiker gemaakt, aan deelgenomen heeft of als favoriet aangevinkt. Hier wordt tussen genavigeerd door op de knoppen te klikken met de vinger. Hier staat de naam van het project vermeld en het aantal deelnerms erachter. Dit is een lijst van alle projecten waar een gebruiker aan heeft deelgenomen. Dit kan op den duur een flinke lijst zijn, de gebruiker die deze pagina bekijkt kan naar beneden scrollen door met zijn vinger van beneden naar boven te vegen.

Clean. A'Dam. Clean A'Dam. Meer van deze. topprojecten!

Clean. A'Dam. Clean A'Dam. Meer van deze. topprojecten! Populaire Projecten Menu 0.0.0 Landingspagina landingspagina. Het is makkelijk om het menu ten alle tijden uitgeklapt te hebben. Dit is de navigatie op de website. En is altijd makkelijk te bereikbaar.

Nadere informatie

Zoning. Header. Header biedt identiteit en vaste links, los van schermen.

Zoning. Header. Header biedt identiteit en vaste links, los van schermen. Header Zoning Header biedt identiteit en vaste links, los van schermen. De pijltjes aan de zijkanten van het scherm kunnen gebruikt worden om te navigeren tussen de hoofdpagina s Inhoudsopgave Sociaal

Nadere informatie

Brandpepper. Navigatiestructuur.

Brandpepper. Navigatiestructuur. Navigatiestructuur Inhoud 1 Navigatie 2 Wireframes 21 22 23 Diensten 24 Portfolio 25 Contact sitemap Vacatures Diensten Portfolio Cases Onze klanten Contact Lay out Header Navigatie Pagina content Footer

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST SOFTWARE

LICENTIEOVEREENKOMST SOFTWARE LICENTIEOVEREENKOMST SOFTWARE De ondergetekenden: 1. De te Amsterdam gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BasicSoftware, kantoorhoudende te Amsterdam (1017HD) aan de Condensatorweg

Nadere informatie

Voor vragen: http://www.richard3332.nl/ of mail naar Richard3332@gmail.com

Voor vragen: http://www.richard3332.nl/ of mail naar Richard3332@gmail.com Welkom bij mijn website tutorial (Deel 4) Ik ga uit van Microsoft XP voor de duidelijkheid. Ik heb dus geen idee of de programma s die ik gebruik ook op Vista werken. Notepad++ werkt zowieso op xp en Vista.

Nadere informatie

Huisstijl-Boek -- Cards 4 Free

Huisstijl-Boek -- Cards 4 Free Huisstijl-Boek -- Cards 4 Free Door: Peter van der Meulen Mr Iniawei 1 9219 VR De Tike petervdmeulen.rfdgra.nl Inhoud Pagina 4 Pagina 5 pagina 6 pagina 7 2 HuisstijlBoek -- Cards4Free Dezign Samenvatting

Nadere informatie

NPS score: -77 Lorem Ipsum Donec sodales lorem in libero rhoncus, ac egestas augue rhoncus.

NPS score: -77 Lorem Ipsum Donec sodales lorem in libero rhoncus, ac egestas augue rhoncus. Pakkende titel van de infographic Subtitel of introtekst: Praesent id congue lorem, eget ultricies sapien. Quisque vel nunc id quam porttitor feugiat non et quam. Donec vulputate mauris at consectetur

Nadere informatie

Gegevens burgers niet veilig bij politie

Gegevens burgers niet veilig bij politie Datum: October 23, 2018 Gegevens burgers niet veilig bij politie Onderzoek naar de audits Wet politiegegevens bij de politie Introductie Inhoud 1. Section One 2. Section Two De politie heeft ingrijpende

Nadere informatie

Opdracht Analyse en ontwerp van je website

Opdracht Analyse en ontwerp van je website Door: Dirk van der Sar Informatica 4a1 Opdracht Analyse en ontwerp van je website Opdracht 1 www.ah.nl => tot hoe laat is de Albert Heijn in Nesselande op zaterdag open. De informatie: tot 20.00 uur. Ik

Nadere informatie

COMPANY NAME. Onderwerpregel 2. Opdrachtgever. Inschrijving / Offerte. Onderwerpregel 1. Onderwerpregel 3. ten behoeve van

COMPANY NAME. Onderwerpregel 2. Opdrachtgever. Inschrijving / Offerte. Onderwerpregel 1. Onderwerpregel 3. ten behoeve van Inschrijving / Offerte COMPANY NAME Onderwerpregel 1 Onderwerpregel 2 Onderwerpregel 3 ten behoeve van Opdrachtgever Opdrachtgever naamsvermelding Pagina 1 Opdrachtgever naamsvermelding Pagina 2 USB-stick

Nadere informatie

Functioneel Ontwerp. Mousegestures

Functioneel Ontwerp. Mousegestures Functioneel Ontwerp Mousegestures Mogelijke single mousegestures Tijdens het laden van de applicatie kan de gebruiker verschillende gestures proberen. De handelingen hebben effect op de bal. Als de handeling

Nadere informatie

1. Home. 3. Het park 4. De regio. 4.4 Zaken doen 2.4 Vraag uitgebreide info aan (formulier) 3.2.3 Ecologie en economie. 3.2.4 Hoogwaardige bedrijven

1. Home. 3. Het park 4. De regio. 4.4 Zaken doen 2.4 Vraag uitgebreide info aan (formulier) 3.2.3 Ecologie en economie. 3.2.4 Hoogwaardige bedrijven 0. Global gateway 1. Home 0. 1. 2. Zich vestigen op Evolis 2. 3. 3. Het park 4. De regio 4. 2.0 Beschikbaarheid 2.1 Prijzen 3.1 troeven 3.2 Visie 4.1 Wonen 4.2 Ontspannen 2.2 verkoopsvoorwaarden 3.2.1

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Stijlboek. jacquelinevanzetten.nl

Stijlboek. jacquelinevanzetten.nl Stijlboek jacquelinevanzetten.nl Kleurgebruik zoals het logo nu. Paars als krachtige kleur voor de koppen en social media iconen. Groen wordt spaarzaam gebruikt, oa in de referenties. Grijs met een zweempje

Nadere informatie

Ons leefklimaat maken we samen. Burgers Ondernemers Gemeenten Waterschappen Veiligheidsregio s R.U.D. s

Ons leefklimaat maken we samen. Burgers Ondernemers Gemeenten Waterschappen Veiligheidsregio s R.U.D. s Potje frisbeeën? Ons leefklimaat maken we samen Burgers Ondernemers Gemeenten Waterschappen Veiligheidsregio s R.U.D. s Stevige opgave Alles digitaal 1 visie + 1 plan maatwerk + meerwerk 26 8 wkn Veranderen

Nadere informatie

WHITEPAPER NUT EN NOODZAAK VEILIG WERKEN OP HOOGTE?

WHITEPAPER NUT EN NOODZAAK VEILIG WERKEN OP HOOGTE? WHITEPAPER NUT EN NOODZAAK VEILIG WERKEN OP HOOGTE? ONTDEK WIE ER VERANTWOORDELIJK IS VOOR VEILIG WERKEN AAN EEN OBJECT. Intro Wat is veilig werken? Raadpleging van het woordenboek leert ons afgeschermd

Nadere informatie

ZAGIS - Inkopen voor ziekenhuisapotheken

ZAGIS - Inkopen voor ziekenhuisapotheken ZAGIS - Inkopen voor ziekenhuisapotheken 6 oktober 2015 -Robert van der Linde Meer tijd om in te kopen 1 De inhoud raakt ondergeschikt aan de administratie Brieven maken, offertes ontvangen en verwerken,

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

styleguide POWERNATION

styleguide POWERNATION styleguide Inleiding De branding van Powernation word uitgebereid beschreven in deze styleguide. Powernation is het nieuwe bedrijf dat producten verkoopt in alle populaire categorieën van sport. Hiermee

Nadere informatie

Mijn gezondheid Uitslagen Onderzoek axtion

Mijn gezondheid Uitslagen Onderzoek axtion Mijn gezondheid Uitslagen Onderzoek axtion Naam cliënt 31-05-2018 Inhoud Samenvatting en adviezen Lichaamsscan Audiometrie Urinetest Visus Spirometrie Bloedtest 3 4 6 8 9 12 14 Inleiding Beste klant, Hierbij

Nadere informatie

TITEL SUBTITEL OF PROJECTNUMMER

TITEL SUBTITEL OF PROJECTNUMMER Verslag/nota - template cover zonder contactgegevens vaste positie corporate logo cover (100%) Arial Bold 30/40pt Arial Regular 20/30pt (caps) TITEL SUB Arial Regular 12/16pt Ruimte voor aanvullende tekst

Nadere informatie

Onze melk is niet houdbaar!

Onze melk is niet houdbaar! Onze melk is niet houdbaar! TENMINSTE HOUDBAAR TOT: ZIE MELKPAK Het probleem: dit is er mis met onze melk Er is veel meer mis met onze melk dan je op het eerste gezicht zou denken. Wist je bijvoorbeeld

Nadere informatie

Latex Cursus. Eigen Naam

Latex Cursus. Eigen Naam Latex Cursus Eigen Naam 11 januari 2012 Eigen Naam 2 Latex cursus Inhoudsopgave 1 Basis 5 1.1 Secties................................. 5 1.1.1 Voorpagina.......................... 5 1.1.2 Inhoudsopgave........................

Nadere informatie

Nieuws. Familieleden of naaste van een cliënt in de GGZ. Nummer juni 2017 Informatiebulletin voor Familievertrouwenspersonen

Nieuws. Familieleden of naaste van een cliënt in de GGZ. Nummer juni 2017 Informatiebulletin voor Familievertrouwenspersonen Nummer 17 30 juni 2017 Informatiebulletin voor Familievertrouwenspersonen Nieuws Familieleden of naaste van een cliënt in de GGZ De familievertrouwenspersoon kan u informeren De FVP steunt u bij het leggen

Nadere informatie

L AVION Huisstijlhandboek

L AVION Huisstijlhandboek Huisstijlhandboek Bastian Schilderink Inhoudsopgave Logo Typografie Kleurgebruik Huisstijlelementen Toepassingen huisstijl pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 briefpapier volgvel envelop visitekaartje

Nadere informatie

INHOUDS KEUKENS EN RECEPTEN 13-259 BORIS & YVONNE 5

INHOUDS KEUKENS EN RECEPTEN 13-259 BORIS & YVONNE 5 INHOUDS OPGAVE introductie 9 mijn voorraadkast 11 KEUKENS EN RECEPTEN 13-259 bronnen 260 recepten index 263 ingredienten register 264 dankwoord 271 4 BORIS & YVONNE 5 KEUKENS EN recepten boris & YVONNE

Nadere informatie

digital art 2d - over posters - opdracht drugs poster en website

digital art 2d - over posters - opdracht drugs poster en website digital art 2d - over posters - opdracht drugs poster en website medium is the message The medium is the message is a phrase coined by Marshall McLuhan meaning that the form of a medium embeds itself in

Nadere informatie

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA S DANCING WHEELCHAIRS INDEX PAGINA logo / naam website *Komt op elke pagina van de website terug. Link naar inbox: Het cijfer is het aantal nieuwe berichten. *Komt op elke pagina van de website terug.

Nadere informatie

10 TIPS VOOR BETERE WEBSITES (EN REDACTEUREN) DIALOGUE IS KING CONTENT IS QUEEN

10 TIPS VOOR BETERE WEBSITES (EN REDACTEUREN) DIALOGUE IS KING CONTENT IS QUEEN 10 TIPS VOOR BETERE WEBSITES (EN REDACTEUREN) DIALOGUE IS KING CONTENT IS QUEEN 1 STOP MET BENOEMEN GA VERKOPEN! ING reisverzekering Een heerlijk vooruitzicht: u gaat er even tussenuit. Met de Kortlopende

Nadere informatie

www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl

www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl Ga naar jouw eigen website, Dit is jouwvoornaam+achternaam.graafschapcollege-handel.nl Dit ziet er dan als volgt uit (uiteraard dan met jouw naam): www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl Bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Texel 600 jaar Stad DE NAAM. De naam Texel 600 jaar Stad dient altijd geschreven te worden als: Texel 600 jaar Stad

Texel 600 jaar Stad DE NAAM. De naam Texel 600 jaar Stad dient altijd geschreven te worden als: Texel 600 jaar Stad HUISSTIJLHANDBOEK INTRODUCTIE Om het 600-jarig bestaan van Texel te vieren, is onlangs een identiteit met huisstijl ontwikkeld voor de gebeurtenis en alle evenementen die daarmee gepaard gaan. In dit huisstijlhandboek

Nadere informatie

CPNB Logo. kleur. zwart. wit

CPNB Logo. kleur. zwart. wit CPNB stijlgids CPNB Logo kleur zwart wit CPNB Pay off CPNB Logo lockup CPNB Logo lockup voor brochure 260 mm 12mm 11mm 64mm 210 mm Posters CPNB Logo lockup Posters CPNB (Diverse voorbeelden logo combinatie

Nadere informatie

IDENTITEIT LANDELIJK PLATFORM COMMUNICATION & MULTIMEDIA DESIGN

IDENTITEIT LANDELIJK PLATFORM COMMUNICATION & MULTIMEDIA DESIGN IDENTITEIT LANDELIJK PLATFORM COMMUNICATION & MULTIMEDIA DESIGN Mischa Piepers & Martijn Hoenderop Hogeschool van Arnhem & Nijmegen Voorwoord Het logo is ontstaan door te beginnen met een reflectie van

Nadere informatie

VAARDIGHEDEN GRAMMATICA UITSPRAAK VOORTGANG BERICHTEN

VAARDIGHEDEN GRAMMATICA UITSPRAAK VOORTGANG BERICHTEN acky van Heist AAN HET WERK VOORTGANG BERICHTEN acky van Heist AAN HET WERK VOORTGANG BERICHTEN acky van Heist NAAR SCHOOL KENNIS MAKEN BELLEN EN MAILEN WONEN ETEN VERLIEFD ZIN FILM RUZIE TECHNOLOGIE UITERLIK

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

De Wordpress Workshop

De Wordpress Workshop Bekijk voordat je begint de Wordpress instructievideo (4 minuten) op www.dewordpresstraining.nl en je weet met welk Wordpress thema en welke Wordpress plugin je nodig hebt bij deze instructie. Inhoud 1.

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise (document v1.0) INHOUDSOPGAVE Deel 1 Voor je begint 1.1 Wat is Schoolwise 4 1.2 Registreren 6 1.3 Inloggen 10 1.4 Jouw Schoolwise-account 11 1.5 Nieuwe activeringscode

Nadere informatie

Les Voorbereiding. 2. Field Group

Les Voorbereiding. 2. Field Group Les 9 1. Voorbereiding 1. Download en installeer de module Field group 2. Download en installeer de module @font-your-face. Zet hier de hoofdmodule aan en de Google Fonts. Je mag meteen ook alle Google

Nadere informatie

Beste masterproef ooit al geschreven

Beste masterproef ooit al geschreven Beste masterproef ooit al geschreven Een Auteur Tweede Auteur Thesis voorgedragen tot het behalen van de graad van Master of Science in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek, optie Elektronica en

Nadere informatie

meergrevelingen huisstijlhandboek

meergrevelingen huisstijlhandboek meergrevelingen huisstijlhandboek Versie 1.0 juni 2013 2 meergrevelingen inhoud meergrevelingen inhoud 3 Inhoud Inleiding 4 Kleur gebruik 5 Toepassen van logo 6 Toepassen vormgeving 11 Typografie 12 Style

Nadere informatie

HANDLEIDING BEHEER WEBSITE. Vrouwen van Nu

HANDLEIDING BEHEER WEBSITE. Vrouwen van Nu HANDLEIDING BEHEER WEBSITE Vrouwen van Nu Versie 1.3 11 Oktober 2012 VERSIE INFO Versie Datum Auteur Omschrijving 1.0 25 September 2012 Rudi van Es 1.1 2 Oktober 2012 Maarten Rütten 1.2. 3 Oktober 2012

Nadere informatie

Les 10. Voorbereiding. Denk aan de update van de kern!

Les 10. Voorbereiding. Denk aan de update van de kern! Les 10 Denk aan de update van de kern! Voorbereiding 1. DOE DIT EERST: Download de plugin voor Image Field Zoom en plaats deze in de map libraries op de server. (Inloggegevens krijg je in de les) 2. Download

Nadere informatie

ABCD systematiek Deze systematiek levert een gestructureerde beoordeling van je patiënt op.

ABCD systematiek Deze systematiek levert een gestructureerde beoordeling van je patiënt op. KLEURENSCHEMA Voor het kleurenschema is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de ETZ huisstijl. Zo vormt alles een mooi geheel met elkaar. Wel is natuurlijk gelet op leesbaarheid en gebruik van kleuren in

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Updaten van de (klas) webpagina

Updaten van de (klas) webpagina Updaten van de (klas) webpagina Bij het aanpassen van een webpagina moet je altijd denken in 4 stappen. 1.) Wat moet er op de webpagina komen? (verzamelen van de tekst, foto s, bestanden ) 2.) Plaats de

Nadere informatie

GROEP 14. Huisstijl handboek

GROEP 14. Huisstijl handboek GROEP 14 Huisstijl handboek Groep 14 Groepsleden: Merve Celikkaya, Nick van Tienderen, Janga den Ouden, Darrian Brammerloo, Betul Cengiz. Grafisch Lyceum Rotterdam Inhoudsopgave Inleiding 3 De huisstijl

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL Home Fotobond Nieuw Venster of Tab Actueel Galerie FotoNieuws Links Historie Contact Fshow Fshow Fshow Fshow Nieuw Venster of Tab Niet te veel tekst. Visueel houd en! Databank

Nadere informatie

Factotum. Ons complete aanbod gebundeld in een handig Actueel Magazine. Aanbod van de maand september 2012

Factotum. Ons complete aanbod gebundeld in een handig Actueel Magazine. Aanbod van de maand september 2012 Ons complete aanbod gebundeld in een handig Actueel Magazine. Aanbod van de maand september 2012 WTC Schiphol Boulevard 383 1118 BJ Luchthaven Schiphol Tel: +31 (0)20 30 80 150 info@factotumdemomakelaar.nl

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/.

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Handleiding website In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord en beeld uitgelegd. Inloggen

Nadere informatie

Inleiding: Huisstijl. Wat is een Huisstijl? Waarom een Huisstijl?

Inleiding: Huisstijl. Wat is een Huisstijl? Waarom een Huisstijl? Inleiding: Huisstijl Wat is een Huisstijl? Van Dale omschrijft een huisstijl als de manier waarop een bedrijf zichzelf presenteert door aankleding, kleuren, materiaal e.d. Kortom, een huisstijl is het

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

Snel aan de slag met... versie 1.0-2011

Snel aan de slag met... versie 1.0-2011 Snel aan de slag met... versie 1.0-2011 Pagina - 2 - Contents 1. Homepage... 3 1.1 Inloggen... 4 1.2 Nieuwsblok... 5 1.2 Menublok... 6 1.3 Poll... 6 1.5 Kalender... 7 1.6 Zoekbalk... 8 1.7 Navigatie m.b.v.

Nadere informatie

kunstpunt CARÉ... een vrij zinnige kunstkring

kunstpunt CARÉ... een vrij zinnige kunstkring kunstpunt CARÉ... een vrij zinnige kunstkring Vrijzinnigheid is meer dan louter een levensbeschouwelijk gegeven. Het is ook een cultuurbeweging. Verdienstelijke kunstenaars, cineasten, wetenschappers,

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 0.1 22 februari 2016 Inhoud Wat is socialekaartgroningen?... 3 Handleiding... 3 Zoeken... 4 Eenvoudig zoeken... 4 Uitgebreid zoeken...

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Ontwikkelen Projecten: detailweergave

Ontwikkelen Projecten: detailweergave Ontwikkelen Projecten: detailweergave Model Waarderingskader VO 2017 Voortgezet onderwijs The Lorem Ipsum Company Van Diemenstraat 410 1013CR Amsterdam Printdatum 02-03-2017 Portfolio('s) en periode(s)

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN Het inlogscherm van site van de Stichting Vertellen is gewijzigd. Er zijn 4 knoppen bijgekomen waarmee je kunt inloggen via

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

DUURZAME ECONOMIE. 25 kansen op concurrentievoordeel [DUMMIE] [DUMMIE]

DUURZAME ECONOMIE. 25 kansen op concurrentievoordeel [DUMMIE] [DUMMIE] DUURZAME ECONOMIE 2050 25 kansen op concurrentievoordeel [DUMMIE] [DUMMIE] DEZE PUBLICATIE IS SAMENGESTELD DOOR: Teun Morselt - Harald Blonk - Natasja Brands - Maartje Baede - Jorick Boddeke In 4 STAD

Nadere informatie

Snel van start met Facebook?

Snel van start met Facebook? Handleiding Snel van start met Facebook? Facebooken, liken, taggen?!? Deze termen kom je steeds vaker tegen. Interactie via Facebook is razendpopulair. Maar wat is het en hoe werkt het? Deze handleiding

Nadere informatie

het extra dikke nazomernummer

het extra dikke nazomernummer TWEËentwintigste jaargang nummer 5 augustus 2013 prijs 5,50 Informatie en reserveringen, neem dan contact op met de afdeling sales en bel naar 023-553 55 00 of mail naar sales@dezaak.nl het extra dikke

Nadere informatie

Eindopdracht: Visuele identiteit. Stefan van de Weijer 2059708 MCM04G

Eindopdracht: Visuele identiteit. Stefan van de Weijer 2059708 MCM04G Eindopdracht: Visuele identiteit Stefan van de Weijer 2059708 MCM04G Nationale Theedrinkdag Los is er niets, maar waneer alle elementen bij elkaar komen kan er thee worden gemaakt. Culturen, specerijen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Content Management Systeem. Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS

GEBRUIKERSHANDLEIDING Content Management Systeem. Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS GEBRUIKERSHANDLEIDING Content Management Systeem 1 Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS 2 Inhoud Inhoud 3 1. Inleiding 5 2. Inloggen in het CMS 6 3. Control panel 7 4.

Nadere informatie

Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Fnac bij profilerende toepassingen.

Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Fnac bij profilerende toepassingen. Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Fnac bij profilerende toepassingen. Inhoud Inleiding...1 De huisstijl...2 - Het Logo - De Huisstijlkleuren Typografie...3 - Broodletter

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement Handleiding CROW Kennisbank Contentmanagement Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels in de navigatie...

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf!

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Het programma Maak werk van jezelf! binnen het Transvorm Loopbaan Portal is een uitgebreid programma om inzicht te krijgen

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE 1 EERSTE KEER INLOGGEN Heb jij inloggegevens van ons ontvangen? Dan ben je klaar om het platform te gaan gebruiken. 1. Open de e-mail met inloggegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING. coachtool

HANDLEIDING. coachtool HANDLEIDING coachtool INHOUD Inloggen Nieuwe groep aanmaken Groep aanpassen Groepen bekijken Deelnemer bekijken Acties bekijken en op acties reageren Coach berichten maken en reageren Notities maken en

Nadere informatie

Handleiding voor vrijwilligers

Handleiding voor vrijwilligers Handleiding voor vrijwilligers Behorende bij vrijwilligersagenda.nl versie 1.0 Harald Tijink September 2014 Tijink IT Consultancy www.tijink.com 1. Introductie Vrijwilligersorganisaties organiseren vele

Nadere informatie

Create Your Locksystem

Create Your Locksystem Create Your Locksystem Gebruikershandleiding Wendy Caers CVO Antwerpen Inhoudstafel Inhoudstafel 2 Het programma starten 3 Profielen Profiel aanmaken Profiel wijzigen Profiel verwijderen Sluitplannen Sluitplan

Nadere informatie

Eindverslag IAD Herkansing Maarten Meij CMD1b

Eindverslag IAD Herkansing Maarten Meij CMD1b Eindverslag IAD Herkansing 2.0 2012.03.14 Maarten Meij 0848912 CMD1b Inhoud Pagina 1: Interview met Richard Engelhardt Pagina 2: Evaluatie van alle interviews uit de klas Pagina 3: persona op basis van

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Het Kadett C Register, ook wel het C-register

Het Kadett C Register, ook wel het C-register Het Kadett C Register, ook wel het C-register Inhoudsopgave: Hoe is dit register tot stand gekomen?... 3 Zoeken in het C-register... 4 Inloggen... 4 Ik ben lid, maar zie geen extra opties... 4 Zoek actie...

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

localphotoprof.com (werktitel) WIREFRAME / FUNCTIONELE BESCHRIJVING

localphotoprof.com (werktitel) WIREFRAME / FUNCTIONELE BESCHRIJVING BIJLAGE 2: localphotoprof.com (werktitel) WIREFRAME / FUNCTIONELE BESCHRIJVING 2014-11-20 pagina titel omschrijving 1 Home Zoekscherm Afwisselende foto op de achtergrond Directe toegang tot belangrijkste

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Welkom op de testsite van kunstcms!

Welkom op de testsite van kunstcms! Welkom op de testsite van kunstcms! Hieronder volgt een tutorial voor een aantal handelingen die u moet uitvoeren: maken van een nieuwe pagina afbeeldingen in een galerie toevoegen tekst maken Volg de

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

ALGEMENE HANDLEIDING WEBSITE

ALGEMENE HANDLEIDING WEBSITE ALGEMENE HANDLEIDING WEBSITE Oldebertweg 57a, 9351 PC Leek, T 0594 54 80 40, F 0594 54 80 41, info@reclamebureauram.nl IBAN nr. NL42RABO0153426721, BTW nr. 821407260B01 Leveringsvoorwaarden KvK Groningen

Nadere informatie

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged.

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Twee of meer planningssysteem Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Inloggen Het systeem is gebaseerd op user verificatie. Hiervoor kan elke gebruiker

Nadere informatie