Nieuwjaarsdienst. Dr. J.C. Borst uit Sleen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwjaarsdienst. Dr. J.C. Borst uit Sleen"

Transcriptie

1 Nieuwjaarsdienst Dr. J.C. Borst uit Sleen

2 Woord van welkom

3 Lied 150a: 1

4 Lied 150a: 2

5 Votum en Groet

6 Lied 150a: 3

7 Lied 150a: 4

8 Gebed

9 Lied 25: 2 Here, maak mij uwe wegen door uw Woord en Geest bekend; leer mij, hoe die zijn gelegen en waarheen G' uw treden wendt; leid mij in uw rechte leer, laat mij trouw uw wet betrachten, want Gij zijt mijn heil o Heer, 'k blijf U al den dag verwachten.

10 Woord van genade uit Jeremia 4:4

11 Lied 25: 5 Louter goedheid zijn Gods wegen en zijn paden zijn vertrouwd voor wie, tot zijn heil genegen, zijn geboden onderhoudt. Wil mij, uwe naam ter eer, al wat ik misdeed vergeven. Ik heb tegen U, o Heer, zwaar en menigmaal misdreven.

12 Leefregel

13 Lied 25: 7 Gods verborgen omgang vinden zielen waar zijn vrees in woont; 't heilgeheim wordt aan zijn vrinden naar zijn vreeverbond getoond, d' Ogen houdt mijn stil gemoed opwaarts, om op God te letten: Hij, die trouw is, zal mijn voet voeren uit der bozen netten.

14 Schriftlezing: Jozua 5: 2-9 Besnijdenis en Pesach 2 Na de overtocht zei de HEER tegen Jozua: Maak messen van vuursteen en besnijd de Israëlieten opnieuw. 3 Jozua maakte die messen en hij besneed de Israëlieten opnieuw bij de Voorhuidenheuvel. 4 Hij besneed hen omdat alle weerbare mannen die uit Egypte waren weggetrokken, na de uittocht waren gestorven, onderweg in de woestijn. 5 Van het volk dat weggetrokken was waren alle mannen besneden geweest, maar de mannen die na de uittocht waren geboren, toen het volk onderweg was in de woestijn, waren niet besneden. 6 Want Israël trok veertig jaar door de woestijn, totdat alle weerbare mannen die uit Egypte waren weggetrokken, gestorven waren. Ze hadden niet geluisterd naar de HEER, en daarom had de HEER hun gezworen dat hij hun niet het land zou laten zien dat hij ons zou geven, zoals hij onze voorouders had beloofd: het land dat overvloeit van melk en honing. 7 Maar hij liet hun zonen hun plaats innemen. Dus besneed Jozua deze zonen, omdat dit onderweg niet gedaan was. 8 Nadat ze allemaal waren besneden, moesten ze in hun tenten blijven tot ze waren genezen. 9 En de HEER zei tegen Jozua: Vandaag heb ik de schande van Egypte van jullie afgewenteld, en Jozua noemde die plaats Gilgal. Zo heet die plaats tot op de dag van vandaag.

15 Jozua 5: Vernietiging van Jericho 13 Toen Jozua eens in de omgeving van Jericho liep, zag hij plotseling een man tegenover zich met een getrokken zwaard in de hand. Jozua ging op hem af en vroeg: Hoor je bij ons of bij de vijand? 14 De man antwoordde: Bij geen van beide, ik ben de aanvoerder van het leger van de HEER. Daarom ben ik hier. Jozua viel op zijn knieën, boog diep voorover en vroeg hem: Mijn heer, ik ben uw dienaar, wat beveelt u mij? 15 De aanvoerder van het leger van de HEER zei tegen Jozua: Trek je sandalen uit, want de plaats waarop je staat is heilig. Jozua deed wat hem bevolen was. Romeinen 2: Want niet híj is Jood die het in het openbaar is, en niet dát is besnijdenis die in het openbaar in het vlees plaatsvindt, 29 maar híj is Jood die het in het verborgene is, en dát is besnijdenis, die van het hart is, naar de geest, niet naar de letter. Zijn lof is niet uit mensen maar uit God.

16 Lied 680: 4 Hoor, Heilge Geest, wij roepen U! Kom, wees aanwezig in het woord; wek onze geest, opdat hij hoort, wek ons tot leven, hier en nu.

17 Preek

18 Lied 908: 4 Ik ging verdwaald langs vele wegen, ik zocht U wel, maar vond U niet, ik ging verblind het duister tegen, ik minde wat de wereld biedt. Nu hebt Gij zo mijn hart gewend, dat ik U heb herkend.

19 Lied 908: 6 Blijf, Heer, mij met uw gunst genegen, dat ik niet weer verdwalen zal; houd Gij mijn voeten op uw wegen, dan brengen zij mij niet ten val. O licht, dat op mijn leven viel, verlicht mij lijf en ziel.

20 Gebed Collecte

21 Lied 416: 1 Ga met God en Hij zal met je zijn, jou nabij op al je wegen met zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn.

22 Lied 416: 2 Ga met God en Hij zal met je zijn: bij gevaar, in bange tijden, over jou zijn vleugels spreiden. Ga met God en Hij zal met je zijn.

23 Lied 416: 3 Ga met God en Hij zal met je zijn: in zijn liefde je bewaren, in de dood je leven sparen. Ga met God en Hij zal met je zijn.

24 Lied 416: 4 Ga met God en Hij zal met je zijn tot wij weer elkaar ontmoeten, in zijn Naam elkaar begroeten. Ga met God en Hij zal met je zijn.

25 Zegen Amen, amen, amen! Dat wij niet beschamen Jezus Christus onze Heer, Amen, God, uw naam ter eer!

Zondag 16 september Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 september Welkom in De Regenboog! Zondag 16 september 2018 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Ruilof van Putten Ouderling van dienst: Piet Jansen Organist: Ineke ten Brug Lector: Marion Meenks-Fransen Zingen: Samen in de naam van

Nadere informatie

Liturgie Mededelingen. Votum en Groet. Zingen Hemelhoog 171 Geprezen zij de Heer

Liturgie Mededelingen. Votum en Groet. Zingen Hemelhoog 171 Geprezen zij de Heer Liturgie 23-04-2017 Mededelingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 171 Geprezen zij de Heer Geprezen zij de Heer, die eeuwig leeft. Die vol ontferming ieder troost en alle schuld vergeeft. Die heel het aard

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: Dr. J.C. Borst OUDERLING: Greetje Hubers-Hekhuis DIAKEN: Roelie Meyering-Rougoor ORGANIST: Anja Wolbers-Kuilder LECTOR:

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur wijkgemeente Markus Voorganger: ds.h.l.versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 97 : 1 en 6 1.Groot

Nadere informatie

WILHELMINAKERK ZONDAG 12 JUNI 2016 DIENST MET PEUTERS EN KLEUTERS

WILHELMINAKERK ZONDAG 12 JUNI 2016 DIENST MET PEUTERS EN KLEUTERS WILHELMINAKERK ZONDAG 12 JUNI 2016 DIENST MET PEUTERS EN KLEUTERS Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Fred Heidinga Lector: Gerda Masselink Organist: Terry Hamberg OM TE BEGINNEN Welkom

Nadere informatie

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 7 juli 019 De Ontmoeting te Scheemda Voorganger: Ds. A.C. Meesters uit Stegwerda Organist: H. de Vries Welkom en mededelingen Lied 87:1,5 5 Rond het licht dat leven doet groeten wij

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Welkom Zingen Psalm 27: 1 en 2 Mijn licht, mijn heil is Hij, mijn God en Here! Waar is het duister dat mij onheil baart? Mijn hoge burcht is Hij, niets kan mij deren, in zijn bescherming ben ik wel bewaard!

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zondag 24 september BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen

ORDE van DIENST voor zondag 24 september BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen ORDE van DIENST voor zondag 24 september 2017 BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan Daniël Jacobus Kleijn 8 juni 2017 te Tiel 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorganger: ds. G.J.Krol organist:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Psalm 34 vers 12 t/m 17 1 Petrus 3 vers 8 t/m 12 Lied 204 () Psalm 25 vers 7 (Schoolpsalm) Lied 172 vers 1, 2 en 3 () Psalm 34 vers 5

Nadere informatie

30 juni uur AA Kramer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Jaap Wolters

30 juni uur AA Kramer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Jaap Wolters 30 juni 2019-10.00 uur AA Kramer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Jaap Wolters Welkom Votum en zegen. GK ps134 Wet Schuldbelijdenis. Zingen: GK 168 (GK06 gz157) Vader, vol van vrees en schaamte. Genadeverkondiging.

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Door welke gebeurtenis waren de vijanden van Israël bang geworden voor Gods volk?

Door welke gebeurtenis waren de vijanden van Israël bang geworden voor Gods volk? Besnijdenis en Pascha in Gilgal. Door welke gebeurtenis waren de vijanden van Israël bang geworden voor Gods volk? Jozua 5:1 1 Toen al de koningen van de Amorieten aan deze zijde van de Jordaan, namelijk

Nadere informatie

Liturgie voor zondagochtend 6 december in de Westerkerk te veenendaal

Liturgie voor zondagochtend 6 december in de Westerkerk te veenendaal Liturgie voor zondagochtend 6 december in de Westerkerk te veenendaal Gezang 126 : 1 en 3 1.Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor: reeds breekt in deze wereld het licht des hemels door. Nu

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari 2018. Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Bosch Bram Jaspers Welkom Lied:

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Intochtslied: Psalm 146C: 1, 4 en 7 1. Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem ik zijn liefd' en prijs mijn lot. Die lijf en ziel

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. F. van Roest (Zeist)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. F. van Roest (Zeist) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. F. van Roest (Zeist) Schriftlezing: Mattheüs 16: 21 t/m Mattheüs 17: 13 2 Petrus 1: 16 t/m 21 Psalm 138 vers 1 Psalm 62 vers 1 en 5 Psalm 25 vers 2 en 7 Lied 434

Nadere informatie

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 26 mei 2019, 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Organist Mar van der Veer Dominee

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

In deze dienst vindt afscheid en (her)bevestiging van ambtsdragers

In deze dienst vindt afscheid en (her)bevestiging van ambtsdragers ORDE van DIENST voor zondag 29 januari 2017 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: dhr. J.Meulenbeek voorganger: ds. G.J.Krol Ouderling van dienst: dhr. H. Vleugel In deze dienst

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 24 september 2017 in de Mente kerk te Schoonebeek

Orde van dienst zondag 24 september 2017 in de Mente kerk te Schoonebeek Orde van dienst zondag 24 september 2017 in de Mente kerk te Schoonebeek Voorganger: ds. John Alma, uit Veenendaal Ouderling: Gea Elzing-Olthof Diaken: Peter Brinks Organist: Henk Oving Lector: Josien

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST zondag 14 april 2019

ORDE VAN DIENST zondag 14 april 2019 ORDE VAN DIENST zondag 14 april 2019 Voorganger: Ds. Ruben van Zwieten Cantor-organist: Anneke Jansen [ Opgang Orgelspel Aanvangslied: Lied 280 : 1, 2 en 3 Gemeente gaat staan Bemoediging V: Onze hulp

Nadere informatie

29 oktober uur J Boersma orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Anny Runhaar

29 oktober uur J Boersma orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Anny Runhaar 29 oktober 2017 17.00 uur J Boersma orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Anny Runhaar Votum en groet GK gezang 163 (Ik bouw op U) Lezing: Joz. 1,1-11 GK psalm 105,20.21 Preek Opw. 687 (Heer,

Nadere informatie

Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote

Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote * Kapelle, 8 november 1927 Kapelle, 21 oktober 2016 Donderdag 27 oktober 2016 Hervormde kerk Kapelle, 13.30 uur begraafplaats Kapelle voorganger:

Nadere informatie

Zondag 19 maart 2017 Derde zondag in de 40-dagentijd VIERING HEILIG AVONDMAAL

Zondag 19 maart 2017 Derde zondag in de 40-dagentijd VIERING HEILIG AVONDMAAL Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Drempelgebed Lied 25: 6, 7, 10 6 Wie heeft lust de Heer te vrezen, t allerhoogst en eeuwig goed? God zal zelf zijn leidsman wezen, leren hoe hij wandelen moet. Wie

Nadere informatie

1. Grote God, Gij hebt het zwijgen met uw eigen,

1. Grote God, Gij hebt het zwijgen met uw eigen, KERKDIENST OP ZONDAGAVOND 13 AUGUSTUS 2017 OM 18.30 UUR IN DE WESTERKERK TE VEENENDAAL WELKOM EN MEDEDELINGEN ZINGEN: PSALM 138 : 1 OB 1. 'k Zal met mijn ganse hart Uw eer Vermelden, HEER', U dank bewijzen.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Psalm 111 vers 1 Schriftlezing Psalm 25 Psalm 119 vers 1 en 3 Lied 214 vers 1 t/m 4 (Op Toonhoogte) Psalm 25 vers 5, 6 en 7 Psalm 103 vers 6 en 7 Gezang

Nadere informatie

Lezen : Exodus 3 : 1-15 Hebreeën 12 : Tekst : Exodus 3 : 14

Lezen : Exodus 3 : 1-15 Hebreeën 12 : Tekst : Exodus 3 : 14 Lezen : Exodus 3 : 1-15 Hebreeën 12 : 18-29 Tekst : Exodus 3 : 14 Gezang 171 : 1, 2 en 3 Psalm 139 : 11 Lied 75 : 1, 2 en 3 Psalm 71 : 1, 4, 8 en 10 Psalm 77 : 4, 5 en 6 Nieuw Lb. : 416 Gezang 171 : 1,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Schriftlezing: Maleachi 1 vers 1 t/m 5 1 Johannes 4 vers 7 t/m 10 Psalm 84 vers 1 en 2 (Nieuwe Berijming) Psalm 66 vers 10 (Schoolpsalm) Psalm 84

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Liturgie voor 5 oktober 2014,

Liturgie voor 5 oktober 2014, Liturgie voor 5 oktober 2014, Israëlzondag Afscheidsdienst ds. G.J. Codée 1 2 Psalm 100: 1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht;

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Openbaring 3 vers 14 t/m 18 Lied 103 () Psalm 5 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 5 vers 7 Lied 232 vers 1 en 2 () Lied 462 vers 1, 2 en 3 ()

Nadere informatie

PKN Soest - Wilhelminakerk 28 september 2014

PKN Soest - Wilhelminakerk 28 september 2014 PKN Soest - Wilhelminakerk 28 september 2014 Voorganger: ds. Erica Hoebe de Waard Ambtsdrager van dienst: Co Molenaar, Aartje Knol Lector: Pieternel Rodermond Beamer: Leen Lievaart Organist: Theo van der

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. C.H. Bax Hans Bosch Bram Jaspers Aanvangslied:

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Nunspeet (Driestwegkerk) 18 april uur

Protestantse Gemeente Nunspeet (Driestwegkerk) 18 april uur Protestantse Gemeente Nunspeet (Driestwegkerk) 18 april 2019 19.30 uur Witte Donderdag 2019 1 Welkom we gaan staan Stil gebed Openingslied: Psalm 118 vers 1 Bemoediging en Groet Gebed om ontferming Samenzang:

Nadere informatie

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers Morgendienst 1 oktober 2017 Bevestiging ambtsdragers 1 Welkom en mededelingen 2 Samenzang Hoe lieflijk, hoe goed is mij HEER Psalm 84:1 en 3 3 Psalm 84:1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10 NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft.

Nadere informatie

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth Eredienst 14 mei 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. R. Roth Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Gezang 161: 1, 2 Gebed Gezang 161: 3, 4 Schriftlezing 1 Samuël 17 Psalm 25: 1, 2 >> Regenboog Preek Opwekking

Nadere informatie

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST Overstap van Geeske Vader Iris van Noord Joëlle van den Doel Meerle van Groningen Zondag 17 juni 2018 Exoduskerk Voorganger: ds. Rob van der Plicht Organist:

Nadere informatie

Zondag Gezamenlijke dienst - Kruiskerk

Zondag Gezamenlijke dienst - Kruiskerk Zondag 19-1-2014 Gezamenlijke dienst - Kruiskerk OPENING Woord van welkom. Openingslied: Psalm 84 vers 1 en 3. (NLB Lied 84) Votum en groet. Zingen: - Zanggroep zingt: lied 297 vers 1 (Evangelische liedbundel).

Nadere informatie

Liturgie 8 januari 2017

Liturgie 8 januari 2017 Liturgie 8 januari 2017 Votum en Groet Zingen Hemelhoog 276 Heer, ontferm U over ons Kom en heel ons land. Reinig met uw vuur. Raak ons nu aan. Wij buigen neer en roepen tot U, Heer. O, Heer ontferm U

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 10 september 2017 Woord van Welkom Psalm 66: 1 en 2 Breek, aarde, uit in jubelzangen, Gods glorierijke naam ter eer. Laat van alom Hem lof ontvangen. Geducht zijn uwe daden, Heer.

Nadere informatie

Lezen : Kolossenzen 3 : 5-25 Tekst : Kolossenzen 3 : 17. Opwekking 407 Lied 78 : 1 en 2 Lied 78 : 3 en 4 Gezang 106 : 2, 3 en 4 NLB 416 Opwekking 710

Lezen : Kolossenzen 3 : 5-25 Tekst : Kolossenzen 3 : 17. Opwekking 407 Lied 78 : 1 en 2 Lied 78 : 3 en 4 Gezang 106 : 2, 3 en 4 NLB 416 Opwekking 710 Lezen : Kolossenzen 3 : 5-25 Tekst : Kolossenzen 3 : 17 Opwekking 407 Lied 78 : 1 en 2 Lied 78 : 3 en 4 Gezang 106 : 2, 3 en 4 NLB 416 Opwekking 710 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer,

Nadere informatie

27 november uur RJ Heij orgel Johan Volk Schriftlezing: Mijndert Blijdorp

27 november uur RJ Heij orgel Johan Volk Schriftlezing: Mijndert Blijdorp 27 november 17.00 uur RJ Heij orgel Johan Volk Schriftlezing: Mijndert Blijdorp votum en groet LB 314 = LvdK 328,1-3 [Here Jezus, om uw Woord] gebed lezen: 1 Kon 8,22-26 + 54-61 GK psalm 40,3.7 = LB 40:3,

Nadere informatie

Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent

Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent Orgelspel Woord van welkom De eerste kaars wordt aangestoken Zingen: LB Lied 287 - Rond het licht dat leven doet 1.

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk.

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Thema: Helden Voorganger: ds. Mark van Pelt Organist: Corina

Nadere informatie

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 ORDE voor afscheidsdienst van Theo Cornelis Heus Theo Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel: mw. Margret Spelt Intochtsmuziek: George Samphire - The Lonely Shepherd

Nadere informatie

Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag

Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag Protestants Kralingen Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag de afdaling naar sodom marc chagall, 1931 orgelspel verwelkoming door de ouderling [allen gaan staan] stilte bemoediging: Liedboek

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. W. Meijer (Voorthuizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. W. Meijer (Voorthuizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. W. Meijer (Voorthuizen) Schriftlezing: Hebreeën 6 Lied 154 vers 1 en 4 (Op Toonhoogte) Schoolpsalm 43 vers 3 Psalm 33 vers 2 en 7 (Nieuwe Berijming) Psalm 25 vers

Nadere informatie

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 GKv Drachten ZW & O Lezen : Psalm 4 Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 Voor de kinderen: Op de gebedsmuur mag je een briefje

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. In samenwerking met Kerk Zonder Grenzen Orgelspel. Welkom en mededelingen

ORDE VAN DIENST. In samenwerking met Kerk Zonder Grenzen  Orgelspel. Welkom en mededelingen No. B3 ORDE VAN DIENST voor de viering van zondag 22 februari 2015 in de Grote of Sint Joriskerk Torenstraat 1 in Westzaan. Deze dienst wordt uitgezonden via Radio Bloemendaal op zondag 8 maart a.s. om

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 18 juni 2017 Welkom en afkondigingen Zingen Bundel 72: 1, 2 en 3 Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Hij is de Heer van mijn leven. Straks als er een nieuwe

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk

Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk Thema: Grenze ( loze ) liefde Voorganger: Ouderling van dienst:

Nadere informatie

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal Aanvang: 17.00 uur Thema: Ik volg jou! Voorganger: ds. B.J.D. van Vreeswijk (Hattem) Ouderling van dienst: br. Hans

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Broeder Riemer Alons

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Broeder Riemer Alons Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Broeder Riemer Alons Lezen : Romeinen 8: 12-30 HC Zondag 20 Psalm 84 : 1 en 3 Gezang 103 : 3, 4, 5 en 8 Gezang 174 : 1, 2 en 3 Gezang 106 : 4 Psalm 36 : 2 Welkom in de

Nadere informatie

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht Jozef maar God heeft dit ten goede gedacht Liturgie van de themazondagdienst kerk en school op zondag 31 januari 2016 in de Oude Kerk om 9.00 uur samen met de Willem van Oranjeschool. De voorganger is

Nadere informatie

Eredienst uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn

Eredienst uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn Eredienst 17-12-2017 10.00 uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn Votum / zegengroet Liedboek 120: 1, 2 Wet Gezang 78: 1, 2, 3 Gebed Liedboek 126: 1, 2, 3 Schriftlezing: Jesaja 24: 1 6 Jesaja 24: 19 25:1 Jesaja

Nadere informatie

Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 2 juli 2017 Hervormde Kerk te Geesteren. Ik heb je gevonden!

Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 2 juli 2017 Hervormde Kerk te Geesteren. Ik heb je gevonden! Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 2 juli 2017 Hervormde Kerk te Geesteren Ik heb je gevonden! De overstap wordt gemaakt door: Iris Haverkamp Julian Kokkeel Bram Kolkman Janiek

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Willemien Hendriks Ouderling vorming & toerusting

Mededelingen door de ouderling van dienst. Willemien Hendriks Ouderling vorming & toerusting Mededelingen door de ouderling van dienst Willemien Hendriks Ouderling vorming & toerusting Lied 280 vers 1-7 Allen Lied 280 vers 1-7 Cantorij Lied 280 vers 1-7 Allen Lied 280 vers 1-7 Cantorij Lied 280

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

30 augustus uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen)

30 augustus uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen) 30 augustus 17.00 uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen) Votum, Zegengroet, Amen Zingen: GK psalm 16:1,3 (Ik weet bij U mijn toekomst eeuwig zeker) Gebed voor de eredienst Schriftlezing: Johannes 11:17-27;

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Votum en groet. Gebed

Votum en groet. Gebed Zingen: Opw. 123. Groot is uw Trouw 1. mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu. -2x- Refrein: groot

Nadere informatie

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen Orde van Dienst voor zondag 13 november 2016 9.30 uur in de Grote Kerk te Wageningen Voorganger: ds. W.J. van Schaik Organist: Simon Marbus 1 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 46: 1 en 3

Nadere informatie

Zondag Werelddiaconaat

Zondag Werelddiaconaat Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse i.o. 5 e zondag na Epifanie 8 februari 2015 Zondag Werelddiaconaat Voorganger Ouderling Diaken Organiste Koster : ds. Bob Wijnbergen : Jannie Tijink : Hennie Canrinus

Nadere informatie

Wat was de reden dat het volk van God begon te klagen en wat riepen de mensen uit?

Wat was de reden dat het volk van God begon te klagen en wat riepen de mensen uit? Het volk van God gestraft. Wat was de reden dat het volk van God begon te klagen en wat riepen de mensen uit? Numeri 14:1-3 1 Toen begon heel de gemeenschap luid te weeklagen en bleef het volk in die nacht

Nadere informatie

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen Liturgie 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald Welkom en mededelingen Lied: Gezang 1:

Nadere informatie

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Psalm 146 : 1 en 4 Psalm 51 : 1 Psalm 25 : 7 Psalm 68 : 8 Lied 465 : 1, 4 en 5 Gezang 141 : 3 (GK 35) Opwekking 672 Welkom en mededelingen Votum en groet

Nadere informatie

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30 LEVEN IN DE GEEST 10 juni 2018 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers / Gea van Maanen Organist: Lydia van den Broek Lector: Thea Bos / Henny Pauw Koster: A. van den Bor / N.

Nadere informatie

Appèldienst 3 juli Nog iets van gemerkt?

Appèldienst 3 juli Nog iets van gemerkt? Appèldienst 3 juli 2016 Nog iets van gemerkt? ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Heimen Engeltjes Appèlwoord : ds. Pieter Both uit Spijkenisse

Nadere informatie

17 maart :00 / 10:30

17 maart :00 / 10:30 17 maart 2019 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Michiel Nieboer / Rick van Emous Organist: Rik Nijs Lector: Desiree van Meerveld / Thea Bos Koster: Evert van den Heuvel Beamer: Niels

Nadere informatie

29 januari uur AA Kramer orgel: Peter Sneep; piano: Walther Zwart zang: Nellie Ekhart. votum en groet. GK psalm 93. gebed

29 januari uur AA Kramer orgel: Peter Sneep; piano: Walther Zwart zang: Nellie Ekhart. votum en groet. GK psalm 93. gebed 29 januari 10.00 uur AA Kramer orgel: Peter Sneep; piano: Walther Zwart zang: Nellie Ekhart votum en groet. GK psalm 93 kinderen: Jezus volgen? LB 531 = LvdK 47 lezen: Markus 1: 9-20 GK psalm 91: 1, 7

Nadere informatie

U bent hartelijk welkom op deze zondag, 18 september 2011, in de dienst van de Protestantse Gemeente van Uithuizermeeden.

U bent hartelijk welkom op deze zondag, 18 september 2011, in de dienst van de Protestantse Gemeente van Uithuizermeeden. U bent hartelijk welkom op deze zondag, 18 september 2011, in de dienst van de Protestantse Gemeente van Uithuizermeeden. Samen willen we stil zijn, bidden en zingen. We luisteren naar woorden uit de Bijbel

Nadere informatie

MORGENGEBED. in de morgen van de achtste dag. Volheid der dagen. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela 1 januari Welkom

MORGENGEBED. in de morgen van de achtste dag. Volheid der dagen. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela 1 januari Welkom MORGENGEBED Welkom -2- in de morgen van de achtste dag Volheid der dagen Openingswoorden Wij zijn hier bijeengekomen op de vroege ochtend in dit nieuwe jaar om God te bidden om licht en wijsheid, om vuur

Nadere informatie

Orde van dienst, Beloken Pasen, Bevestiging van ambtsdragers

Orde van dienst, Beloken Pasen, Bevestiging van ambtsdragers Orde van dienst, Beloken Pasen, Zondag 3 april 2016 om 9.30 uur, Bevestiging van ambtsdragers in de Protestantse gemeente i.w. te Vroomshoop, in Kerkelijk Centrum Het Anker. Voorganger: ds. J.A.Antonides

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud- Beijerland

Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud- Beijerland Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland In deze dienste worden Benjamin van der Meer, Bram van den Berg en Bibi Sipkema gedoopt. Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr.

Nadere informatie

Hemelhoog 436 = Opwekking 176 ('U bent mijn schuilplaats, Heer')

Hemelhoog 436 = Opwekking 176 ('U bent mijn schuilplaats, Heer') 1 juli 2018 17.00 uur PR Barkema orgel/piano: Piet Noort schriftlezing: Mijndert Blijdorp eer geven aan God votum en vredegroet Hemelhoog 436 = Opwekking 176 ('U bent mijn schuilplaats, Heer') luisteren

Nadere informatie

Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE

Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE voor de kerkdienst van Woord en Sacrament op zondag 17 maart 2019 in de Levensbron te Rilland Tweede zondag van

Nadere informatie

17 mei uur AA Kramer

17 mei uur AA Kramer 17 mei 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Votum en zegengroet GK 132 Dank u Wet Psalm 85: 3, 4 (uit de berijming 1773!) Kindmoment: Ik ben. GK 62 Lezen: Johannes 13: 31-14: 20 Psalm 119: 14, 64, 66 Tekst:

Nadere informatie

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt Orde van de dienst op zondag 20 januari 2019 in de Hervormde Kerk te Sellingen waarin de herbevestiging van een ambtsdrager plaatsvindt Voorganger Organist : Ds. Bram Verduijn : Dhr. Rozema 1 Orde van

Nadere informatie

Gedachteniszondag. zondag 20 november uur DAMKERK HOOGEZAND

Gedachteniszondag. zondag 20 november uur DAMKERK HOOGEZAND Gedachteniszondag zondag 20 november 2016 10.00 uur DAMKERK HOOGEZAND Voorgangers : ds. Margreet Hop en ds. Frits Praamsma Lector : Ettie Smeets Organist : Wim van de Laar mmv. : Harpiste Martine Dubois

Nadere informatie

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd Welkom Zingen: OTH 204 - kom tot de Vader Votum en groet Zingen: OTH187 - maak mij rein voor u Gebed Gezongen geloofsbelijdenis: Opwekking 426 Ja, ik geloof in Jezus Schriftlezing: Psalm 27 Zingen: OTH

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 november 2017

Ochtenddienst 19 november 2017 Ochtenddienst 19 november 2017 Zondag 4 Voorganger Organist : Ds. T.J. Smink uit Wierden : Danny Spaans Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester Marco Heemskerk Voor verdere bijzonderheden verwijzen

Nadere informatie

Hein Antonie Wolters

Hein Antonie Wolters Orde van dienst bij het afscheid van Hein Antonie Wolters Geboren: 12 mei 1949 Overleden: 7 februari 2015 Op vrijdag 13 februari om 13.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Mw. Ina Hansum

Nadere informatie

Voorganger: Ds. Werner Gugler Ouderling: Rick van Emous / Rene den Engelsman Muziek: Wieger Jan Schaap Lector: Marianne Mulder / Fennie van den Broek

Voorganger: Ds. Werner Gugler Ouderling: Rick van Emous / Rene den Engelsman Muziek: Wieger Jan Schaap Lector: Marianne Mulder / Fennie van den Broek Voorganger: Ds. Werner Gugler Ouderling: Rick van Emous / Rene den Engelsman Muziek: Wieger Jan Schaap Lector: Marianne Mulder / Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman / Coen Robbertsen Intochtslied:

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag 24 mei 2015, 17.00 uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag Zingen: Gez. 145 : 1 4 Gesproken verwachting, groet Zingen: Ps. 67 : 1, 2 Gebed Schriftlezing: Johannes 15 : 26 16 : 16 Zingen: Gez. 106 :

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk 1e Advent De engel Gabriël zegt tegen Zacharias: Wees niet bang, Zacharias... (Lucas 1: 13) Voorganger: Ria Klein Wolterink

Nadere informatie

Welke voorbereidingen trof Jozua; wat valt daarbij op en is het goed om alles grondig uit te zoeken?

Welke voorbereidingen trof Jozua; wat valt daarbij op en is het goed om alles grondig uit te zoeken? De profetische aspecten uit het boek Jozua deel 2 Welke voorbereidingen trof Jozua; wat valt daarbij op en is het goed om alles grondig uit te zoeken? Zie Jozua 2:1, zie Jozua 2:10-11, 24 Voordat Jozua

Nadere informatie

Welkom in de Horizon. Voorganger: Leesdienst door br. Fledderus Organist: Gerhard Meerholz. Collecte: 1. Kerk 2. Diaconie

Welkom in de Horizon. Voorganger: Leesdienst door br. Fledderus Organist: Gerhard Meerholz. Collecte: 1. Kerk 2. Diaconie Welkom in de Horizon Voorganger: Leesdienst door br. Fledderus Organist: Gerhard Meerholz Collecte: 1. Kerk 2. Diaconie Stil gebed Votum/zegengroet Z. LvK 119: 1-3 Lezing van de Wet Z. Ps. 130: 1-4 L.

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we: nog niet bekend. Welkom en korte mededelingen. Voor het ontsteken van de eerste Adventskaars gaan we allen staan

Voor de dienst zingen we: nog niet bekend. Welkom en korte mededelingen. Voor het ontsteken van de eerste Adventskaars gaan we allen staan Drachten, zondag 2 december 2018, 9.30 uur Eerste zondag van Advent Liturgische kleur: Paars Voorganger: ds. Pieter Lootsma, emeritus predikant, Leeuwarden Organist: dhr. E. Bremer Voor de dienst zingen

Nadere informatie

Lezen : Matteüs 27 : GKB 212 Psalm 51 : 1 en 2 Wees mijn brood en beker Samen eten wij Heer, U bent mijn leven LvK 416

Lezen : Matteüs 27 : GKB 212 Psalm 51 : 1 en 2 Wees mijn brood en beker Samen eten wij Heer, U bent mijn leven LvK 416 Lezen : Matteüs 27 : 27-50 GKB 212 Psalm 51 : 1 en 2 Wees mijn brood en beker Samen eten wij Heer, U bent mijn leven LvK 416 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die

Nadere informatie