Bijlage 1A Onderliggend wegennet - Naardervaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijlage 1A Onderliggend wegennet - Naardervaart"

Transcriptie

1 wijziging TB SAA dbvision 71/90 Bijlage 1A Onderliggend wegennet - Naardervaart B1A.1 Wijzigingen ten opzichte van het eerdere De Naardervaart wordt ten opzichte van het op maaiveldhoogte aangelegd. In het werd de Naardervaart in een verdiepte bak onder de verbindingsboog tussen A1 en A6 aangelegd. De wijziging tussen het OTB SAA 2012 en het TB SAA 2013 bestaat eruit dat de ellipsvormige waterpartij tussen de A1 en de Naardervaart vervalt. Tevens is besloten de Naardervaart verder van de woningen en dichter bij de A1 aan te leggen. In figuur 20 is het onderzoeksgebied aangegeven. Figuur 20 Onderzoeksgebied Naardervaart (gestippelde groene lijn). B1A.2 Maatregelenpakket Naardervaart Er worden geen maatregelen getroffen aan of langs de Naardervaart.

2 wijziging TB SAA dbvision 72/90 Gemaakte doelmatigheidsafweging Ten noorden en ten zuiden van de Naardervaart liggen woningen. Er is bij geen van de woningen sprake van een aanpassing. Er hoeven geen hogere waarden vastgesteld te worden. B1A.3 Vast te stellen hogere waarden Tabel 24 Hogere waarden Naardervaart en de wijzigingen t.o.v. het. Alle hogere waarden liggen in Naarden. Adres Postcode Waarn eemhoogte Gevelzijde Hogere waarde [db] Straatnaam Regime Wgh Hogere waarde TB SAA 2011 [db] Verschil hogere waarde TB 2013 TB 2011 Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW - Naardervaart 87f Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW - Naardervaart 87f Door de wijzigingen tussen het OTB SAA 2012 en het TB SAA 2013 is de afstand tussen de Naardervaart en de woningen toegenomen. Door deze grotere afstand is het geluidsniveau lager en is geen sprake meer van een overschrijding van de grenswaarde. Daardoor is vaststelling van de hogere waarden uit het OTB SAA 2012 niet meer nodig. Dit is samengevat in tabel 25. Tabel 25 Hogere waarden Naardervaart in het TB SAA 2013 en de wijzigingen t.o.v. het OTB SAA Adres Postcode Waarn eemhoogte Gevelzijde Hogere waarde TB SAA 2013 [db] Straatnaam Regime Wgh Hogere waarde OTB SAA 2012 [db] Verschil hogere waarde TB 2013 OTB 2012 Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW - Naardervaart 87f Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW - Naardervaart 87f Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW - Naardervaart 87f Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW - Naardervaart 87f B1A.4 Cumulatie met andere geluidsbronnen Omdat er geen hogere waarden worden vastgesteld wordt de cumulatie met andere geluidsbronnen niet beoordeeld.

3 wijziging TB SAA dbvision 73/90 B1A.5 Conclusie Er is bij geen van de woningen langs de Naardervaart sprake van een aanpassing. Er worden geen maatregelen getroffen en er worden geen hogere waarden vastgesteld.

4 wijziging TB SAA dbvision 74/90 Bijlage 1B Onderliggend wegennet Huntumdreef / Meerkerkdreef B1B.1 Wijzigingen ten opzichte van het eerdere De Huntumdreef en de in het verlengde daarvan liggende Meerkerkdreef komen ter hoogte van de tunnel ongeveer 1 meter lager te liggen dan in het. Daardoor ligt de weg ten noorden en zuiden van de tunnel ook lager. Deze verlaging is een gevolg van het gewijzigde tunnelontwerp. In figuur 21 is het onderzoeksgebied aangegeven. Figuur 21 Onderzoeksgebied Huntumdreef / Meerkerkdreef (gestippelde groene lijn). B1B.2 Maatregelenpakket Huntumdreef / Meerkerkdreef In het is als geluidreducerende maatregel een dunne deklaag type A opgenomen over een lengte van 320 meter. Deze maatregel blijft gelijk. De dunne deklaag wordt aangebracht vanaf zijweg naar de Maldenhof tot aan de noordzijde van het tunneldak. Deze maatregel is opgenomen in tabel 26 en figuur 22.

5 wijziging TB SAA dbvision 75/90 Tabel 26 Doelmatige maatregelen Huntumdreef / Meerkerkdreef Wegnummer/ straatnaam Locatie Type maatregel Km van - tot Lengte Zijde Huntumdreef Beide rijbanen Dunne deklaag A Vanaf zijweg Maldenhof tot noordzijde tunneldak 320 m n.v.t. Figuur 22 Maatregelen bij de Huntumdreef / Meerkerkdreef. Gemaakte doelmatigheidsafweging Ten oosten en ten westen van de Huntumdreef en de Meerkerkdreef liggen woningen. Door de aanpassing van de Naardervaart is voor 19 woningen sprake van een aanpassing. Dit zijn woningen aan de Maldenhof, die ten oosten van de Meerkerkdreef liggen, en woningen aan de Maarsenhof, die ten westen van de Meerkerkdreef liggen. De maximale geluidsbelasting, zonder het treffen van geluidreducerende maatregelen in de toekomstige situatie vanwege de Huntumdreef / Meerkerkdreef is bij deze woningen 52 db. In het kon met de dunne deklaag bij alle woningen voldaan worden aan de grenswaarde. Er is onderzocht of met de ontwerpwijziging de geluidsbelasting in de

6 wijziging TB SAA dbvision 76/90 toekomstige situatie met deze maatregel ook voldoet aan de grenswaarde. Dit blijkt het geval te zijn. Meer maatregelen zijn op grond van regel 1 uit paragraaf 2.2 dus niet doelmatig. B1B.3 Vast te stellen hogere waarden Na het toepassen van de geluidreducerende maatregel voldoet de geluidsbelasting op alle woningen aan de grenswaarde. Er hoeft geen hogere waarde te worden vastgesteld. B1B.4 Cumulatie met andere geluidsbronnen B1B.5 Conclusie Omdat er geen hogere waarden worden vastgesteld wordt de cumulatie met andere geluidsbronnen niet beoordeeld. De maatregel zoals toegepast in het wordt niet gewijzigd. Er zijn geen hogere waarden.

7 wijziging TB SAA dbvision 77/90 Bijlage 1C Onderliggend wegennet Gooiseweg B1C.1 Wijzigingen ten opzichte van het eerdere De Gooiseweg komt ter hoogte van de tunnel ongeveer 20 centimeter hoger te liggen dan in het. Daardoor ligt de weg ten noorden en zuiden van de tunnel ook hoger. Deze verhoging is een gevolg van het gewijzigde tunnelontwerp. In figuur 23 is het onderzoeksgebied aangegeven. Figuur 23 Onderzoeksgebied Gooiseweg (gestippelde paarse lijn). B1C.2 Maatregelenpakket, hogere waarden en cumulatie Gooiseweg Een van de uitgangspunten van het akoestisch onderzoek is dat de geluidwallen die in de huidige situatie ten noorden van de A9 aan weerszijden van de Gooiseweg liggen, in de toekomstige situatie ongewijzigd blijven ten opzichte van het maaiveld. Verdere maatregelen worden niet getroffen. In het bleek dat er nergens sprake is van een sanerings- of aanpassingssituatie en verdere maatregelen niet nodig waren.

8 wijziging TB SAA dbvision 78/90 Gemaakte doelmatigheidsafweging In de situatie met de gewijzigde ligging van de Gooiseweg blijkt dat er voldaan wordt aan de grenswaarden uit de Wgh. Op grond van regel 1 uit paragraaf 2.2 zijn aanvullende maatregelen dus niet doelmatig. Er worden daarom geen geluidreducerende maatregelen afgewogen. Omdat er geen hogere waarden worden vastgesteld wordt de cumulatie met andere geluidsbronnen niet beoordeeld. B1C.3 Conclusie Er wordt voldaan aan de grenswaarden uit de Wet geluidhinder. Er zijn geen maatregelen nodig, en er worden geen hogere waarden vastgesteld.

9 wijziging TB SAA dbvision 79/90 Bijlage 1D Onderliggend wegennet Langbroekdreef Bij S113 komt de toe- en afrit van de A9 samen met de Langbroekdreef, de Kromwijkdreef en de Loosdrechtdreef. De toerit vanaf het lokale wegennet naar de A9 verschuift ca. 7 meter naar het zuidoosten. Het kruispunt waar de hiervoor genoemde wegen samenkomen, verschuift daardoor ook enkele meters. Tevens is er een wijziging in de opstel- en uitvoegstrokenstroken van de drie lokale wegen. De wijzigingen werken door tot aan de kruising met de Loenendreef. In figuur 24 is het onderzoeksgebied weergegeven van de Langbroekdreef. Figuur 24 Onderzoeksgebied Langbroekdreef (gestippelde roze lijn). B1D.2 Maatregelenpakket, hogere waarden en cumulatie Langbroekdreef In het bleek dat er nergens sprake is van een sanerings- of aanpassingssituatie en verdere maatregelen niet nodig waren.

10 wijziging TB SAA dbvision 80/90 Gemaakte doelmatigheidsafweging In de situatie met de gewijzigde ligging van de Langbroekdreef blijkt dat er voldaan wordt aan de grenswaarden uit de Wgh. Op grond van regel 1 uit paragraaf 2.2 zijn aanvullende maatregelen dus niet doelmatig. Er worden daarom geen geluidreducerende maatregelen afgewogen. Omdat er geen hogere waarden worden vastgesteld wordt de cumulatie met andere geluidsbronnen niet beoordeeld. B1D.3 Conclusie Er wordt voldaan aan de grenswaarden uit de Wet geluidhinder. Er zijn geen maatregelen nodig, en er worden geen hogere waarden vastgesteld.

11 wijziging TB SAA dbvision 81/90 Bijlage 1E Onderliggend wegennet Kromwijkdreef/Loosdrechtdreef B1E.1 Wijzigingen ten opzichte van het eerdere Bij S113 komt de toe- en afrit van de A9 samen met de Langbroekdreef, de Kromwijkdreef en de Loosdrechtdreef. De toerit vanaf het lokale wegennet naar de A9 verschuift ca. 7 meter naar het zuidoosten. Het kruispunt waar de hiervoor genoemde wegen samenkomen, verschuift daardoor ook enkele meters. Tevens is er een wijziging in de opstel- en uitvoegstrokenstroken van de drie lokale wegen. Deze wijziging werkt aan de Loosdrechtdreef door tot de kruising met de weg naar de parkeerplaats van het Gaasperpark, en op de Kromwijkdreef tot 90 meter ten noorden van de brug over het water ten noorden van het tankstation. In figuur 25 is het onderzoeksgebied weergegeven van de Kromwijkdreef / Loosdrechtdreef. Deze wegen liggen in de toekomstige situatie (2030) in het verlengde van elkaar en worden daarom in de toekomstige situatie van dit geluidonderzoek beschouwd als één weg. In de heersende situatie (2010) kunnen deze wegen beschouwd worden als twee aparte wegen. Om voor omwonenden bij deze berekeningen een gunstig uitgangsniveau (referentieniveau) te hanteren, is bij de berekening van de geluidniveaus in de heersende situatie alleen de bijdrage van de Kromwijkdreef meegenomen. Daardoor is uitgegaan van een strengere grenswaarde.

12 wijziging TB SAA dbvision 82/90 Figuur 25 Onderzoeksgebied Kromwijkdreef/Loosdrechtdreef (gestippelde bruine lijn). B1E.2 Maatregelenpakket, hogere waarden en cumulatie Kromwijkdreef/Loosdrechtdreef In het bleek dat er nergens sprake is van een sanerings- of aanpassingssituatie en verdere maatregelen niet nodig waren. In tabel 27 zijn de verkeersgegevens opgenomen die gebruikt zijn voor de geluidsberekeningen van de Kromwijkdreef / Loosdrechtdreef 5. 5 De verkeersgegevens voor de Kromwijkdreef zijn aangeleverd door de Dienst IVV van de gemeente Amsterdam en zijn ontleend aan het model Basisgegevens verkeersprognoses; Basisjaar 2008 en prognosejaren 2015, 2020, 2030, DIVV Verkeersonderzoek, versie 1.2. De verkeersgegevens van de Loosdrechtdreef zijn ontleend aan de rapportagetool voor luchtkwaliteitsonderzoeken voor Er is uitgegaan van een verkeersgroei van 15% voor de periode van 2020 tot 2030.

13 wijziging TB SAA dbvision 83/90 Tabel 27 Verkeersgegevens in aantal voertuigen per uur voor de Kromwijkdreef/Loosdrechtdreef, situatie 2010 en 2030 Wegvak -/ Dag Avond Nacht Voertuigcategorie * Mo LV MV ZV Mo LV MV ZV Mo LV MV ZV Situatie 2010 Kromwijkdreef (Karspeldreef A9) Kromwijkdreef (A9 Loosdrechtdreef) Situatie 2030 Loosdrechtdreef Kromwijkdreef * Mo: motoren; LV: Lichte motorvoertuigen; MV: middelzware motorvoertuigen; ZV: zware motorvoertuigen Gemaakte doelmatigheidsafweging In de situatie met de gewijzigde ligging van de Kromwijkdreef/Loosdrechtdreef blijkt dat er voldaan wordt aan de grenswaarden uit de Wgh. Op grond van regel 1 uit paragraaf 2.2 zijn aanvullende maatregelen dus niet doelmatig. Er worden daarom geen geluidreducerende maatregelen afgewogen. Omdat er geen hogere waarden worden vastgesteld wordt de cumulatie met andere geluidsbronnen niet beoordeeld. B1E.3 Conclusie Er wordt voldaan aan de grenswaarden uit de Wet geluidhinder. Er zijn geen maatregelen nodig, en er worden geen hogere waarden vastgesteld.

14 wijziging TB SAA dbvision 84/90 Bijlage 1F Onderliggend wegennet Planetariumweg B1F.1 Wijzigingen ten opzichte van het eerdere Er wordt een nieuwe weg aangelegd vanaf de Loosdrechtdreef naar de parkeerplaats van het Planetarium Amsterdam en het naastliggende hotel. Deze nieuwe weg wordt in dit rapport de Planetariumweg genoemd. In figuur 26 is de locatie van de Planetariumweg en het onderzoeksgebied weergegeven. In het was deze nieuwe weg niet voorzien. Figuur 26 Onderzoeksgebied Planetariumweg (gestippelde blauwe lijn). Binnen de geluidzone van de Planetariumweg liggen geluidgevoelige bestemmingen aan de Leksmondhof en de Lopikhof. Een nader akoestisch onderzoek is nodig om de effecten op van deze weg in beeld te brengen. De verkeersintensiteiten van deze nieuwe weg zijn niet bekend. Uit zorgvuldigheid is gerekend met overschatting de verkeersintensiteiten. De jaargemiddelde etmaalintensiteit is naar verwachting niet meer dan 1000 voertuigen. Uitgegaan is van de wegdekverharding van

15 wijziging TB SAA dbvision 85/90 dicht asfalt beton een een maximum snelheid van 50 km per uur. De geluidbelasting aan de Leksmondhof en de Lopikhof is ruim onder de voorkeursgrenswaarde 48 db. B1F.2 Conclusie Er wordt voldaan aan de grenswaarden uit de Wet geluidhinder. Er zijn geen maatregelen nodig, en er worden geen hogere waarden vastgesteld.

16 wijziging TB SAA dbvision 86/90 Bijlage 2 Hogere waarden Wanneer de geadviseerde maatregelen in het Tracébesluit 2013 worden opgenomen, moet voor meerdere woningen of andere geluidsgevoelige bestemmingen een hogere waarde in het TB SAA 2013 worden vastgesteld. Tevens zijn er hogere waarde die wijzigen of vervallen. In deze bijlage zijn deze woningen of andere geluidsgevoelige bestemmingen per gemeente en per weg opgenomen. Voor de onderstaande wegen wordt een hogere waarde vastgesteld: - A1 voor woningen in de gemeente Naarden; - A6 voor woningen in de gemeente Muiden en Naarden; - A9 voor woningen in de gemeente Amsterdam; In de lijsten van bijlage 2 staan alle woningen waarbij in het TB SAA 2013 een wijziging optreedt in de hogere waarde ten opzichte van het. Alle woningen en overige geluidgevoelige bestemmingen die in het onderzoek zijn betrokken. staan in bijlage 4. Er wordt in deze rapportage ook het verschil in beeld gebracht met de hogere waarden die in het zijn vastgesteld. Dat geldt zowel voor het hoofdwegennet als voor het onderliggend wegennet. Dit verschil is weergegeven in de tabellen met hogere waarden in hoofdstuk 5 en 6. In bijlage 3 zijn kaarten met de hogere waarden opgenomen en verschilkaarten ten opzichte van het. De tabellen in deze bijlage bevatten naast de hogere waarde ook de adresgegevens, de waarneemhoogte, de betreffende gevel, de gecumuleerde geluidbelasting en de toepasselijke wettelijke binnenwaarde die geldt bij de beoordeling van het geluidniveau in de woning. De beoordeling of aan deze wettelijke binnenwaarde wordt voldaan vindt plaats nadat het TB SAA 2013 onherroepelijk is geworden.

17 Bijlagetabel 2.1 Vast te stellen hogere waarden vanwege de A9 voor de gemeente Amsterdam Waarneemhoogte Adres en postcode AMC, Postbus DD 4,5 ZW AMC, Postbus hoogb 1100DD 4,5 NW AMC, Postbus hoogb 1100DD 7,5 NW AMC, Postbus hoogb 1100DD 13,5 NW db AMC, Postbus hoogb 1100DD 10,5 NW AMC, Postbus hoogb 1100DD 13,5 NW AMC, Postbus hoogb 1100DD 16,5 NW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 19,5 ZW Hakfort LA 31,5 ZW Hakfort LA 31,5 ZW Hakfort LA 31,5 ZW Hakfort LA 31,5 ZW Heesterveld SC 10,5 ZW Heesterveld SC 10,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 13,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Heesterveld SC 16,5 ZW Nieuwbouw C QQ 7,5 ZW db Nieuwbouw C QQ 9,5 ZW db Nieuwbouw C QQ 7,5 ZW nieuwe HW Nieuwbouw C QQ 10,5 ZW nieuwe HW RWS Datum Gevelorientatie Vast te stellen hogere waarde Toepasselijke binnenwaarde* Gecumuleerde geluidbelasting Hogere waarde Toelichting Pagina 1 van 3

18 Bijlagetabel 2.1 Vast te stellen hogere waarden vanwege de A9 voor de gemeente Amsterdam Waarneemhoogte Adres en postcode Nieuwlandhof RE 10,5 ZW Nieuwlandhof RE 10,5 ZW * norm voor de geluidbelasting binnen in de woning Gevelorientatie Vast te stellen hogere waarde Toepasselijke binnenwaarde* Gecumuleerde geluidbelasting Hogere waarde Toelichting RWS Datum Pagina 2 van 3

19 Bijlagetabel 2.1 Vast te stellen hogere waarden vanwege de A9 voor de gemeente Diemen Waarneemhoogte Adres en postcode Stammerdijk AB 4,5 NW 61 HW vervalt Stammerdijk AB 1,5 N Stammerdijk AB 1,5 W Stammerdijk AB 4,5 N 57 HW vervalt Stammerdijk AB 4,5 W 57 HW vervalt Stammerdijk AB 1,5 W 54 HW vervalt Stammerdijk AB 1,5 ZW 56 HW vervalt Stammerdijk AB 4,5 ZW 57 HW vervalt Stammerdijk AB 4,5 W 55 HW vervalt Stammerdijk AB 1,5 W 54 HW vervalt Stammerdijk AB 4,5 W 55 HW vervalt Stammerdijk AB 1,5 W 54 HW vervalt Stammerdijk AB 4,5 W 55 HW vervalt Stammerdijk AB 1,5 NW Stammerdijk AB 1,5 NW Stammerdijk AB 4,5 NW 54 HW vervalt Stammerdijk 44 A 1112AB 1,5 NO Stammerdijk AB 4,5 ZW * norm voor de geluidbelasting binnen in de woning Gevelorientatie Vast te stellen hogere waarde Toepasselijke binnenwaarde* Gecumuleerde geluidbelasting Hogere waarde Toelichting RWS Datum Pagina 3 van 3

20 Bijlagetabel 2.1 Vast te stellen hogere waarden vanwege de A1 (bij Muiderberg) voor de gemeente Naarden Waarneemhoogte Adres en postcode Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW 59 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 NW 55 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW 60 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 NW 56 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW 59 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 NW 55 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW 60 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 NW 56 HW vervalt Amsterdamsestraatweg 73 A 1411AX 1,5 ZW 59 HW vervalt Amsterdamsestraatweg 73 A 1411AX 1,5 NW 55 HW vervalt Amsterdamsestraatweg 73 A 1411AX 4,5 NW 56 HW vervalt Amsterdamsestraatweg 73 A 1411AX 4,5 ZW 60 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 NW Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW 58 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW 59 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW 58 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW 60 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 NW 56 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 NW 54 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW 58 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 NW 56 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW 60 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW 58 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW 60 HW vervalt Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW db Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 NW db Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 NW db Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW 60 HW vervalt * norm voor de geluidbelasting binnen in de woning Gevelorientatie Vast te stellen hogere waarde Toepasselijke binnenwaarde* Gecumuleerde geluidbelasting Hogere waarde Toelichting RWS Datum Pagina 1 van 1

21 Bijlagetabel 2.1 Vast te stellen hogere waarden vanwege de A6 (bij Muiderberg) voor de gemeente Muiden Waarneemhoogte Adres en postcode G H Breitnerlaan XD 4,5 ZW db G H Breitnerlaan XD 4,5 ZW db G H Breitnerlaan XD 4,5 ZW db G H Breitnerlaan XD 1,5 ZO G H Breitnerlaan XD 4,5 ZW db G H Breitnerlaan XD 7,5 ZO db G H Breitnerlaan XE 1,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 1,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 1,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 7,5 ZO G H Breitnerlaan XE 1,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 7,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 7,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 7,5 ZO G H Breitnerlaan XE 1,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 7,5 ZO G H Breitnerlaan XE 1,5 ZO G H Breitnerlaan XE 4,5 ZO G H Breitnerlaan XE 7,5 ZO Isaac Israelslaan VZ 4,5 NO Isaac Israelslaan VZ 4,5 NO Isaac Israelslaan VZ 4,5 NO Isaac Israelslaan VZ 4,5 ZO Isaac Israelslaan VZ 4,5 ZO Isaac Israelslaan VZ 4,5 ZO Joh Bosboomlaan XG 1,5 ZO Joh Bosboomlaan XG 1,5 ZO Joh Bosboomlaan XG 4,5 ZO Kocherplantsoen VW 4,5 O Kocherplantsoen VW 4,5 O Kocherplantsoen VW 4,5 O Kocherplantsoen VW 4,5 O Kocherplantsoen VW 4,5 O Kocherplantsoen VX 4,5 Z * norm voor de geluidbelasting binnen in de woning Gevelorientatie Vast te stellen hogere waarde Toepasselijke binnenwaarde* Gecumuleerde geluidbelasting Hogere waarde Toelichting RWS Datum Pagina 1 van 2

22 Bijlagetabel 2.1 Vast te stellen hogere waarden vanwege de A6 (bij Muiderberg) voor de gemeente Naarden Waarneemhoogte Adres en postcode Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 NW db Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 NW db Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 NO db Amsterdamsestraatweg AZ 4,5 ZW Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 NW db Amsterdamsestraatweg AZ 1,5 ZW nieuwe HW * norm voor de geluidbelasting binnen in de woning Gevelorientatie Vast te stellen hogere waarde Toepasselijke binnenwaarde* Gecumuleerde geluidbelasting Hogere waarde Toelichting RWS Datum Pagina 2 van 2

Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2013) I Besluit

Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2013) I Besluit Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2013) I Besluit Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2013) I Besluit januari 2013 Vastgesteld op 21 maart 2013 De minister van

Nadere informatie

Ontwerp-Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2012) I Besluit

Ontwerp-Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2012) I Besluit Ontwerp-Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2012) I Besluit Ontwerp-Tracébesluit weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (2012) I Besluit juni 2012 Vastgesteld op: De minister van

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere aanvullende rapportage Deel A:

Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere aanvullende rapportage Deel A: Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere - aanvullende rapportage Deel A: A9 Badhoevedorp Diemen en A2 Holendrecht Opdrachtgever RWS Noord Holland ir. F.B.J. Elbers Ondertekenaar

Nadere informatie

Bijlage 3 Rapport akoestisch onderzoek

Bijlage 3 Rapport akoestisch onderzoek Bijlage 3 Rapport akoestisch onderzoek Rapport akoestisch onderzoek Minicamping De Peel te Heusden Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het bestemmingsplan Minicamping De Peel te Heusden Datum:

Nadere informatie

alblasserdam mercon-kloos besluit hogere waarden opdrachtgever : gemeente Alblasserdam nummer : 102.13109.00 datum : 27 juni 2008

alblasserdam mercon-kloos besluit hogere waarden opdrachtgever : gemeente Alblasserdam nummer : 102.13109.00 datum : 27 juni 2008 alblasserdam mercon-kloos besluit hogere waarden opdrachtgever : gemeente Alblasserdam nummer : datum : 27 juni 2008 opdrachtleider : drs.ing. J.M. van Riet auteur(s) : mw. ing. W. Sondorp Inhoud 1 1.

Nadere informatie

Nieuwbouwlocatie Bergweg te Rhenen

Nieuwbouwlocatie Bergweg te Rhenen Nieuwbouwlocatie Bergweg te Rhenen Akoestisch onderzoek Concept Grontmij Nederland B.V. De Bilt, 12 januari 2012 Verantwoording Titel : Nieuwbouwlocatie Bergweg te Rhenen Projectnummer : 317995 Referentienummer

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek project:

Akoestisch onderzoek project: Akoestisch onderzoek project: Woningsplitsing Ottersumseweg 64 Gennep Twan Toonen Management en Advies Ruimtelijke ordening Projectontwikkeling Projectmanagement Amersfoort 11 augustus 2011 Gewijzigd T.Toonen

Nadere informatie

Inleiding. Gemeente De Bilt Afdeling beleid en strategie De heer M. Bosman Soestdijkseweg Zuid AB BILTHOVEN. Geachte heer Bosman,

Inleiding. Gemeente De Bilt Afdeling beleid en strategie De heer M. Bosman Soestdijkseweg Zuid AB BILTHOVEN. Geachte heer Bosman, Katoenstraat 7 Retouradres: Katoenstraat 7, 7572 CW Oldenzaal Gemeente De Bilt Afdeling beleid en strategie De heer M. Bosman Soestdijkseweg Zuid 173 3721 AB BILTHOVEN 7572 CW Oldenzaal telefoon 0541 539

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere aanvullende rapportage Deel D:

Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere aanvullende rapportage Deel D: Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere - aanvullende rapportage Deel D: Knooppunt Muiderberg Almere Buiten Oost Opdrachtgever RWS Noord Holland ir. F.B.J. Elbers Ondertekenaar

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere aanvullende rapportagedeel B:

Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere aanvullende rapportagedeel B: Akoestisch onderzoek voor Tracébesluit Schiphol Amsterdam Almere - aanvullende rapportage Deel B: A10 Amstel - Zeeburgerbrug en A1 Watergraafsmeer - Diemen Opdrachtgever RWS Noord Holland ir. F.B.J. Elbers

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Bestemmingsplan Prins Bernhardplein, Gemeente Loon op Zand

Rapport akoestisch onderzoek Bestemmingsplan Prins Bernhardplein, Gemeente Loon op Zand Rapport akoestisch onderzoek Bestemmingsplan Prins Bernhardplein, Kaatsheuvel Gemeente Loon op Zand Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het bestemmingsplan Prins Bernhardplein, Kaatsheuvel Gemeente

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Drogesestraat - Walterbos. Gemeente Cuijk

Rapport akoestisch onderzoek Drogesestraat - Walterbos. Gemeente Cuijk Rapport akoestisch onderzoek Drogesestraat - Walterbos Gemeente Cuijk Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het bestemmingsplan Drogesestraat - Walterbos Gemeente Cuijk Bijlagen Computeroutput, SRM

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Citadelstraat 2 te Lith. Gemeente Lith

Rapport akoestisch onderzoek Citadelstraat 2 te Lith. Gemeente Lith Rapport akoestisch onderzoek Citadelstraat 2 te Lith Gemeente Lith Rapport akoestisch onderzoek Behorende bij de ruimtelijke onderbouwing Citadelstraat 2 te Lith Gemeente Lith Datum: 01 juni 2010 Projectgegevens:

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Uitwerkingsplan Het Nieuwe Landgoed, woningen deelgebied 5, Ede

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Uitwerkingsplan Het Nieuwe Landgoed, woningen deelgebied 5, Ede Gemeente Ede Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai ten behoeve van Uitwerkingsplan Het Nieuwe Landgoed, woningen deelgebied 5, Ede rapportnummer E14.010 Versie: 1 Datum: 2 juli 2014 Status: DEFINITIEF

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Voorzieningen Laar-Parkstraat. Gemeente Bernheze

Rapport akoestisch onderzoek Voorzieningen Laar-Parkstraat. Gemeente Bernheze Rapport akoestisch onderzoek Voorzieningen Laar-Parkstraat Gemeente Bernheze Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het bestemmingsplan Voorzieningen Laar-Parkstraat Gemeente Bernheze Bijlagen Kaarten

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek Herontwikkeling Nassaulaan

Akoestisch onderzoek Herontwikkeling Nassaulaan Akoestisch onderzoek Herontwikkeling Nassaulaan Gemeente Baarle-Nassau Concept In opdracht van: Ruimte voor Ruimte Grontmij Nederland B.V. De Bilt, 11 november 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 1.1

Nadere informatie

Notitie. : Akoestische aspecten realisatie woning aan de Friesesteeg ong. te Achterberg

Notitie. : Akoestische aspecten realisatie woning aan de Friesesteeg ong. te Achterberg Buro Appel bv Postbus 201, 8500 AE JOURE Ter Huivra 2, 8501 GZ JOURE T (0513) 417 451 F (0513) 417 565 E info@buro-appel.nl I www.buro-appel.nl KvK 02094043 BTW NL8197.12.383.B01 Rabobank 1260.97.135 Notitie

Nadere informatie

1 Inleiding Wettelijk kader Onderzoekszones wegverkeer Normstelling...5

1 Inleiding Wettelijk kader Onderzoekszones wegverkeer Normstelling...5 Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai, Locatie Buytewech, gemeente Nieuwkoop CONCEPT Inhoud 1 Inleiding...3 2 Wettelijk kader...4 2.1 Onderzoekszones wegverkeer...4 2.2 Normstelling...5 3 Uitgangspunten...7

Nadere informatie

Woningbouw Kaag en Braassem: nader onderzoek geluidsbelasting Infra 1B

Woningbouw Kaag en Braassem: nader onderzoek geluidsbelasting Infra 1B Notitie Concept Contactpersoon ing. Arjo van den Berg Datum 30 september 2013 Woningbouw Kaag en Braassem: nader onderzoek geluidsbelasting Infra 1B 1 Inleiding De gemeente Kaag en Braassem is voornemens

Nadere informatie

Gemeente Amersfoort. Actualisatie akoestisch onderzoek reconstructie Nijkerkerstraat

Gemeente Amersfoort. Actualisatie akoestisch onderzoek reconstructie Nijkerkerstraat Gemeente Amersfoort Actualisatie akoestisch onderzoek reconstructie Nijkerkerstraat Gemeente Amersfoort Actualisatie akoestisch onderzoek reconstructie Nijkerkerstraat Datum 15 augustus 2007 Kenmerk AMF143/Abm/1156

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Dorpskern Zijtaart

Rapport akoestisch onderzoek Dorpskern Zijtaart Rapport akoestisch onderzoek Dorpskern Zijtaart Gemeente Veghel Postbus 435 5240 AK Rosmalen T (073) 523 39 00 F (073) 523 39 99 E info@croonen.nl I www.croonenadviseurs.nl Rapport akoestisch onderzoek

Nadere informatie

Bogermanschool Houten

Bogermanschool Houten Gemeente Houten Bogermanschool Houten Akoestisch onderzoek Gemeente Houten Bogermanschool Houten Akoestisch onderzoek Datum 7 december 2011 Kenmerk HTN466\Bxt/6355 Eerste versie www.goudappel.nl goudappel@goudappel.nl

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Herwijnen, Achterweg 78. Gemeente Lingewaal

Rapport akoestisch onderzoek Herwijnen, Achterweg 78. Gemeente Lingewaal Rapport akoestisch onderzoek Herwijnen, Achterweg 78 Gemeente Lingewaal Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het bestemmingsplan Herwijnen, Achterweg 78 Gemeente Lingewaal Bijlagen Kaart behorende

Nadere informatie

Ontwerp Tracébesluit. N50 Ens-Emmeloord. Reconstructieonderzoek aanpassing Kamperweg gemeente Noordoostpolder. Datum 13 november 2013

Ontwerp Tracébesluit. N50 Ens-Emmeloord. Reconstructieonderzoek aanpassing Kamperweg gemeente Noordoostpolder. Datum 13 november 2013 Ontwerp Tracébesluit N50 Ens-Emmeloord Reconstructieonderzoek aanpassing Kamperweg gemeente Noordoostpolder Datum 13 november 2013 Status definitief Colofon Referentienummer RW1929-28/torm/141 Uitgegeven

Nadere informatie

Katoenstraat 7 Retouradres: Katoenstraat 7, 7572 CW Oldenzaal Vastbouw Oost BV De heer S. Berns Postbus 240 7460 AE RIJSSEN 7572 CW Oldenzaal telefoon 0541 539 333 telefax 0541 531 860 e-mail info@munsterhuisgeluidsadvies.nl

Nadere informatie

Barendrecht. Akoestisch onderzoek. Uitbreiding Vrijenburgschool. 048900.15162.00 02-02-2010 (versie 1.0) drs. R.A.P. Effting.

Barendrecht. Akoestisch onderzoek. Uitbreiding Vrijenburgschool. 048900.15162.00 02-02-2010 (versie 1.0) drs. R.A.P. Effting. Barendrecht Akoestisch onderzoek Uitbreiding Vrijenburgschool projectnummer: datum: 048900.15162.00 02-02-2010 (versie 1.0) opdrachtleider: opdrachtgever: drs. R.A.P. Effting Gemeente Barendrecht auteur(s):

Nadere informatie

Gemeente Haaksbergen T.a.v. de heer B.J. Weustink Postbus AC Haaksbergen

Gemeente Haaksbergen T.a.v. de heer B.J. Weustink Postbus AC Haaksbergen Adviseurs voor milieu, geluid, trillingen, brand en bouwfysica Alcedo bv Keizersweg 26 Postbus 140, 7450 AC Holten T: (0548) 63 64 20 F: (0548) 63 64 30 Gemeente Haaksbergen T.a.v. de heer B.J. Weustink

Nadere informatie

60 Appartementen Uilennest - Hollenwand te Hattem

60 Appartementen Uilennest - Hollenwand te Hattem Akoestisch onderzoek Expertisecentrum Omgevingsadvies CONCEPT Stadskantoor Lübeckplein 2 Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon (038) 498 44 82 Fax (038) 498 27 41 h.van.drongelen@zwolle.nl www.zwolle.nl

Nadere informatie

Park Forum Zuid. Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai

Park Forum Zuid. Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Park Forum Zuid Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai gemeente Eindhoven RE - Ruimtelijke Expertise, VM - Verkeer en Milieu oktober 2017 Colofon Uitgave Gemeente Eindhoven RE - Ruimtelijke Expertise,

Nadere informatie

RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK

RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK Reekstraat 9 te Weurt gemeente Beuningen Bijlage: Rekenblad, SRM I projectgegevens: RAO01-BEU00017-01B Rosmalen, april 2008 / juni 2011 Croonen Adviseurs b.v. ORGANISATORISCHE

Nadere informatie

Ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder

Ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder Ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder Project: Nieuwbouw woningen Steekterweg 78 A-C in Alphen aan den Rijn Datum besluit: Milieudienst West-Holland Bezoekadres: Postbus 159 Schipholweg 128 Tel.:

Nadere informatie

Gemeente Dordrecht t.a.v. de heer A.C. van Tilburg Postbus 8 3300 AA Dordrecht

Gemeente Dordrecht t.a.v. de heer A.C. van Tilburg Postbus 8 3300 AA Dordrecht Gemeente Dordrecht t.a.v. de heer A.C. van Tilburg Postbus 8 3300 AA Dordrecht Betreft : Aanvullend onderzoek geluid Visie Wielwijk Uw kenmerk : - Ons kenmerk : VL.181.adh.B02 Woensdag, 14 september 2011

Nadere informatie

RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK

RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK behorende bij het wijzigingsplan Duinweg, Drunen gemeente Heusden Kaarten: Bijlage: behorende bij de computeroutput computeroutput SRM II projectgegevens: RAO01-MLX00001-01A

Nadere informatie

Nieuwbouwlocatie Elisabethstraat te Hengelo

Nieuwbouwlocatie Elisabethstraat te Hengelo Nieuwbouwlocatie Elisabethstraat te Hengelo Akoestisch onderzoek Definitief In opdracht van: St. Joseph Wonen Grontmij Infrastructuur & Milieu De Bilt, 17 december 2007 Verantwoording Titel : Nieuwbouwlocatie

Nadere informatie

Addendum. Inleiding Toetsingskader plansituatie

Addendum. Inleiding Toetsingskader plansituatie Addendum nummer 1 datum 19 september 2014 aan Gemeente Nieuwkoop van M.J. Reinders kopie R.H. van Trigt project Bestemmingsplan Vivero, Langeraarseweg 12 en landgoed (voorheen Langeraar-Oost) projectnummer

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLING HOGERE GRENSWAARDE WGH

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLING HOGERE GRENSWAARDE WGH ONTWERPBESLUIT VASTSTELLING HOGERE GRENSWAARDE WGH Besluit van burgemeester en wethouders tot vaststelling ex artikel 110a, lid 1 van de Wet geluidhinder van een hogere grenswaarde ten behoeve van de Herinrichting

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Middelingenseweg 20a te Hedel, gemeente Maasdriel

Rapport akoestisch onderzoek Middelingenseweg 20a te Hedel, gemeente Maasdriel Rapport akoestisch onderzoek Middelingenseweg 20a te Hedel, gemeente Maasdriel Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het wijzigingsplan Middelingenseweg 20a te Hedel, Gemeente: Maasdriel Projectgegevens:

Nadere informatie

Nieuwbouw woning Noordeinde 37 te Lambertschaag; Akoestisch onderzoek in het kader van de Wet geluidhinder. Datum 21 juli 2014 Referentie 20140866-01

Nieuwbouw woning Noordeinde 37 te Lambertschaag; Akoestisch onderzoek in het kader van de Wet geluidhinder. Datum 21 juli 2014 Referentie 20140866-01 Wilhelm Röntgenstraat 4 8013 NE ZWOLLE Postbus 1590 8001 BN ZWOLLE T +31 (0)38-4221411 F +31 (0)38-4223197 E Zwolle@chri.nl www.chri.nl K.v.K 58792562 IBAN NL71 RABO 0112 075584 Nieuwbouw woning Noordeinde

Nadere informatie

Rapportage akoestisch onderzoek

Rapportage akoestisch onderzoek Rapportage akoestisch onderzoek Opdrachtgever: Bouwgroep Dijkstra Draisma projectnummer: 129.60.00.01.00 Onderwerp: Datum: 10-02-2016 Akoestisch onderzoek bestemmingsplan Indische buurt Leeuwarden Inleiding

Nadere informatie

Scanopy Ruimtelijke Ordening en applicatiebeheer T.a.v. de heer V. de Haan Antonius Matthaeuslaan 53 3515 AP Utrecht

Scanopy Ruimtelijke Ordening en applicatiebeheer T.a.v. de heer V. de Haan Antonius Matthaeuslaan 53 3515 AP Utrecht Scanopy Ruimtelijke Ordening en applicatiebeheer T.a.v. de heer V. de Haan Antonius Matthaeuslaan 53 3515 AP Utrecht datum: uw brief van: uw kenmerk: ons kenmerk: ons projectnummer: onderwerp: 21 februari

Nadere informatie

Inhoud. 1. inleiding. 2. Wettelijk kader. 3. Invoergegevens. 4. Resultaten, maatregelen en conclusie. Bijlage: Rekenbladen

Inhoud. 1. inleiding. 2. Wettelijk kader. 3. Invoergegevens. 4. Resultaten, maatregelen en conclusie. Bijlage: Rekenbladen Inhoud 1. inleiding 2. Wettelijk kader 3. Invoergegevens 4. Resultaten, maatregelen en conclusie 3 5 7 9 Bijlage: 1 Rekenbladen Adviesbureau RBOI 0785.008720.00 2 Inhoud 0785.008720.00 Adviesbureau RBOI

Nadere informatie

Onderwerp Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Torenpad Oost te Boskoop Datum 28 juni 2013 Uitgevoerd door J.M.B. Boere Kenmerk 2013070621

Onderwerp Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Torenpad Oost te Boskoop Datum 28 juni 2013 Uitgevoerd door J.M.B. Boere Kenmerk 2013070621 Pagina 1 Onderwerp wegverkeerslawaai Torenpad Oost te Boskoop Datum 28 juni 2013 Uitgevoerd door J.M.B. Boere Kenmerk 2013070621 Inleiding In opdracht van het College van Burgemeester en Wethouders van

Nadere informatie

Vervangende nieuwbouw wijk Buitenlust. Rob Rensen, Adviseur milieukwaliteit (geluid)

Vervangende nieuwbouw wijk Buitenlust. Rob Rensen, Adviseur milieukwaliteit (geluid) Advies geluid Project Vervangende nieuwbouw wijk Buitenlust Gemeente Oegstgeest Datum vraag juli 2014 Datum advies 24 oktober 2014 Contactpersoon gemeente Niels Jongeling Contactpersoon ODWH Rob Rensen,

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek Wet geluidhinder Noorderhemweg 12 te Roelofarendsveen

Akoestisch onderzoek Wet geluidhinder Noorderhemweg 12 te Roelofarendsveen Akoestisch onderzoek Wet geluidhinder Noorderhemweg 12 te Roelofarendsveen Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai op basis van de Wet geluidhinder voor de bouw van een vrijstaande woning Noorderhemweg

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT HOGERE WAARDE VOOR DE TEN HOOGSTE TOELAATBARE GELUIDSBELASTING WET GELUIDHINDER

ONTWERPBESLUIT HOGERE WAARDE VOOR DE TEN HOOGSTE TOELAATBARE GELUIDSBELASTING WET GELUIDHINDER ONTWERPBESLUIT HOGERE WAARDE VOOR DE TEN HOOGSTE TOELAATBARE GELUIDSBELASTING WET GELUIDHINDER 1 Ambtshalve besluit Voor het plangebied Dorst-West (verder: plangebied) is gelijktijdig met dit ontwerpbesluit

Nadere informatie

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ons kenmerk Bijlage(n) Maastricht Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder voor de woning aan de Dorperdijk 19 te Horst aan de Maas ten behoeve van

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied De Valk, hoek Hoge Valkseweg / Ganzenkampweg

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied De Valk, hoek Hoge Valkseweg / Ganzenkampweg Ontwikkeling Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai ten behoeve van Bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied De Valk, hoek Hoge Valkseweg / Ganzenkampweg rapportnummer L12.017 Versie: 1 Datum: 30 augustus

Nadere informatie

Omlegging Maanweg. Akoestisch onderzoek. Gemeente Leusden. januari 2008 Definitief

Omlegging Maanweg. Akoestisch onderzoek. Gemeente Leusden. januari 2008 Definitief Omlegging Maanweg Akoestisch onderzoek Gemeente Leusden januari 2008 Definitief Omlegging Maanweg Akoestisch onderzoek dossier : A8004-01-001 registratienummer : MD-MK20080147 versie : 1 Gemeente Leusden

Nadere informatie

Gemeente Wijdemeren. Akoestisch onderzoek herontwikkeling Kindertrefpunt Oud-Loosdrecht

Gemeente Wijdemeren. Akoestisch onderzoek herontwikkeling Kindertrefpunt Oud-Loosdrecht Gemeente Wijdemeren Akoestisch onderzoek herontwikkeling Kindertrefpunt Oud-Loosdrecht Gemeente Wijdemeren Akoestisch onderzoek herontwikkeling Kindertrefpunt Oud-Loosdrecht Datum 23 juli 2012 Kenmerk

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek. 1. Beleid en normering

Akoestisch onderzoek. 1. Beleid en normering Akoestisch onderzoek Ten behoeve van het mogelijk maken van de verplaatsing van het bouwvlak van de woning op het perceel Tilburgseweg 153 in de gemeente Goirle is akoestisch onderzoek uitgevoerd. Woningen

Nadere informatie

Rapportage. Zaaknummer: Aan: Van: Team:

Rapportage. Zaaknummer: Aan: Van: Team: Rapportage Zaaknummer: Aan: Van: Team: EM 29474 K. Veurink gemeente Emmen Z. Lacković Advies RUD Drenthe Betreft: akoestisch onderzoek i.v.m. nieuwbouw twee kavels Weerdingerstraat nabij 166 en 175 in

Nadere informatie

Memo. Jennie ten Cate Gerrie Eleveld Advies, RUD Drenthe akoestische onderzoek Vaart 151, Gasselternijveen. Datum

Memo. Jennie ten Cate Gerrie Eleveld Advies, RUD Drenthe akoestische onderzoek Vaart 151, Gasselternijveen. Datum Memo Aan Van Team Betreft Afschrift Aan Jennie ten Cate Gerrie Eleveld Advies, RUD Drenthe akoestische onderzoek Vaart 151, Gasselternijveen Martin van den Berg Datum 02-01-2017 1.Inleiding In opdracht

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek Noordwest Ziekenhuis Alkmaar

Akoestisch onderzoek Noordwest Ziekenhuis Alkmaar Akoestisch onderzoek Noordwest Ziekenhuis Alkmaar Ten behoeve van bestemmingsplan Definitief Noordwest Ziekenhuisgroep Postbus 501 1800 AM ALKMAAR Sweco Nederland B.V. De Bilt, 21 november 2016 Titel :

Nadere informatie

gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht;

gelezen de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht; Hogere waarden Wet geluidhinder Brinkwal 7 (kadastrale gemeente JPS00, sectie D, nummer 2028) Kenmerk: Datum: 25 juni 2012 ONTWERPBESLUIT Burgemeester en wethouders van Nieuwegein; Overwegende dat; Er

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek verkeerslawaai (Raadgevend ingenieursbureau Metz B.V.)

Akoestisch onderzoek verkeerslawaai (Raadgevend ingenieursbureau Metz B.V.) Akoestisch onderzoek verkeerslawaai (Raadgevend ingenieursbureau Metz B.V.) Raadgevend ingenieursbureau Metz B.V. A d v i e s b u r e a u v o o r b o u w a k o e s t i e k W o u d r i c h e m Opdrachtgever:

Nadere informatie

RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK

RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK Bijlage 4 bij de toelichting RAPPORT AKOESTISCH ONDERZOEK behorende bij het bestemmingsplan Glastuinbouwgebied Kleine Heitrak te Asten Gemeente: Asten April 2006 Croonen Adviseurs b.v. Projectgegevens:

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING WETTELIJK KADER GEHANTEERDE UITGANGSPUNTEN Bestemmingswijziging Rekenmodel Toegepaste af

INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING WETTELIJK KADER GEHANTEERDE UITGANGSPUNTEN Bestemmingswijziging Rekenmodel Toegepaste af Rapport: 090229.01W Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Bestemmingsplan Bentinckspark Datum: 30 augustus 2009 Opdrachtgever: Gemeente Hoogeveen Postbus 20.000 7900 PA Hoogeveen t: 0528 291911 f: 0528

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Bestemmingsplan Dorpsstraat 8a te Lunteren

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Bestemmingsplan Dorpsstraat 8a te Lunteren Gemeente Ede Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai ten behoeve van Bestemmingsplan Dorpsstraat 8a te Lunteren rapportnummer L13.025 Versie: 1 Datum: 21 november 2013 Status: DEFINITIEF Auteur: Rikkert

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Recreatiepark de Berckt te Baarlo. Gemeente Maasbree

Rapport akoestisch onderzoek Recreatiepark de Berckt te Baarlo. Gemeente Maasbree Rapport akoestisch onderzoek Recreatiepark de Berckt te Baarlo Gemeente Maasbree Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het bestemmingsplan Recreatiepark De Berckt te Baarlo Gemeente Maasbree Bijlagen

Nadere informatie

Grenswaarden wegverkeerslawaai. 3BM Architectuur T.a.v. de heer E.B. van Luttikhuizen Wattstraat LV Zwijndrecht

Grenswaarden wegverkeerslawaai. 3BM Architectuur T.a.v. de heer E.B. van Luttikhuizen Wattstraat LV Zwijndrecht Adviseurs voor milieu, geluid, trillingen, brand en bouwfysica Alcedo bv Keizersweg 26 Postbus 140, 7450 AC Holten T: (0548) 63 64 20 F: (0548) 63 64 30 3BM Architectuur T.a.v. de heer E.B. van Luttikhuizen

Nadere informatie

Dijkversterking Werkendam Akoestisch onderzoek wegverkeer

Dijkversterking Werkendam Akoestisch onderzoek wegverkeer Dijkversterking Werkendam Akoestisch onderzoek wegverkeer Gemeente Werkendam 9 december 2011 Definitief rapport HASKONING NEDERLAND B.V. PLANNING & TRANSPORT Barbarossastraat 35 Postbus 151 6300 AD Nijmegen

Nadere informatie

Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder VLK: Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg, Boxtel Aanvraag

Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder VLK: Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg, Boxtel Aanvraag Ontwerp-Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder VLK: Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg, Boxtel Aanvraag Op 31 maart 2017 hebben wij een verzoek ontvangen van de gemeente Boxtel, voor het op grond van artikel

Nadere informatie

memo Akoestisch onderzoek Torenlaan 5a Voorhout Datum: 1 juli 2015

memo Akoestisch onderzoek Torenlaan 5a Voorhout Datum: 1 juli 2015 memo Postbus 150, 3000 AD Rotterdam Telefoon: 010 2018555 Fax: 010 4121039 E mail: info@rho.nl Onderwerp: Akoestisch onderzoek Voorhout Datum: 1 juli 2015 Referte: Marjoke Seidel In het kader van de ruimte

Nadere informatie

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT

Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT Hogere Waarden Wet geluidhinder ONTWERPBESLUIT Datum besluit : GEGEVENS LOCATIE Naam inrichting/locatie : Hoofdweg te Nieuwerkerk aan den IJssel Adressen : Hoofdweg Noord 15 en Hoofdweg Zuid 22a Ons kenmerk

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek Bestemmingsplan Hardenberg Centrum hoek Gramsbergerweg -Nijenstede

Akoestisch onderzoek Bestemmingsplan Hardenberg Centrum hoek Gramsbergerweg -Nijenstede Akoestisch onderzoek Bestemmingsplan Hardenberg Centrum hoek Gramsbergerweg -Nijenstede Akoestisch onderzoek Bestemmingsplan Hardenberg Centrum hoek Gramsbergerweg -Nijenstede Inhoud Rapport en bijlagen

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Appartementen Rottewegje, Haarlemmerliede. Gemeente Haarlemmerliede-Spaarnwoude

Rapport akoestisch onderzoek Appartementen Rottewegje, Haarlemmerliede. Gemeente Haarlemmerliede-Spaarnwoude Rapport akoestisch onderzoek Appartementen Rottewegje, Haarlemmerliede Gemeente Haarlemmerliede-Spaarnwoude Rapport akoestisch onderzoek behorende bij het bouwplan Appartementen Rottewegje, Haarlemmerliede

Nadere informatie

MEMO. 1 Inleiding. In dit akoestisch onderzoek zijn de geluidniveaus berekend op de woningen voor weg- en railverkeer.

MEMO. 1 Inleiding. In dit akoestisch onderzoek zijn de geluidniveaus berekend op de woningen voor weg- en railverkeer. Groenmarktstraat 39 3521 AV Utrecht T 030 2970391 E info@dbvision.nl W www.dbvision.nl IBAN NL78INGB0005337593 BIC INGBNL2A KvK Utrecht 30170179 BTW-nr NL-8135.67.464.B01 MEMO Onderwerp Geluidsbelasting

Nadere informatie

BESLUIT. Voor de gemeente Almere heeft dit Tracébesluit tot gevolg dat de Steigerdreef wordt aangelegd en de Hogering wordt aangepast.

BESLUIT. Voor de gemeente Almere heeft dit Tracébesluit tot gevolg dat de Steigerdreef wordt aangelegd en de Hogering wordt aangepast. BESLUIT INGEVOLGE ARTIKEL 83 en 110a VAN DE WET GELUIDHINDER TOT VASTSTELLING VAN HOGERE WAARDEN WEGVERKEER VOOR WONINGEN NABIJ DE STEIGERDREEF EN HOGERING TE ALMERE BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN ALMERE;

Nadere informatie

Verkennend akoestisch onderzoek Koemeersdijk

Verkennend akoestisch onderzoek Koemeersdijk Verkennend akoestisch onderzoek Koemeersdijk Verkennend akoestisch onderzoek Koemeersdijk In opdracht van Opgesteld door Auteur Gemeente Eersel Postbus 12 5520 AA Eersel SRE Milieudienst Keizer Karel V

Nadere informatie

W I J Z I GINGSPLAN B U I TE N GEBIED HELMOND

W I J Z I GINGSPLAN B U I TE N GEBIED HELMOND AK OESTISCH ONDERZOEK W I J Z I GINGSPLAN B U I TE N GEBIED HELMOND D E W OLFSPUTTEN 5 Afdeling Ontwikkelen en Ondernemen Team Expertise en Ontwerpen Documentnummer: 33856351 Eigenaar: OO/EO/GGD Revisienummer:

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek Heilleweg 23 wegverkeerslawaai

Akoestisch onderzoek Heilleweg 23 wegverkeerslawaai Akoestisch onderzoek Heilleweg 23 wegverkeerslawaai Beoogde ontwikkeling Binnen het plangebied worden een nieuwe woning mogelijk gemaakt. Volgens de Wet geluidhinder (Wgh) is een woning een geluidsgevoelige

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek Schoutenhof II te Hardenberg

Akoestisch onderzoek Schoutenhof II te Hardenberg Akoestisch onderzoek Schoutenhof II te Hardenberg Definitief In opdracht van: Beter Wonen Grontmij Nederland B.V. De Bilt, 27 januari 2011 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Wettelijk kader... 5 2.1 Wegverkeer...

Nadere informatie

Bijlage 2: Akoestisch onderzoek

Bijlage 2: Akoestisch onderzoek Bijlage 2: Akoestisch onderzoek Memo akoestisch onderzoek woningenbouw Dorpshart Stompetoren 2 Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een aantal woningen. De Wet geluidhinder beschouwt

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Wijzigingsplan Agrarisch Buitengebied, Harskamp, Laarweg 14-16

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Wijzigingsplan Agrarisch Buitengebied, Harskamp, Laarweg 14-16 Gemeente Ede Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai ten behoeve van Wijzigingsplan Agrarisch Buitengebied, Harskamp, Laarweg 14-16 rapportnummer H15.003 Versie: 1 Datum: 10 februari 2015 Status: DEFINITIEF

Nadere informatie

1. Inleiding pag. 3. 2. Grenswaarden pag. 4. 3. Geluidsberekeningen pag. 5. 4. Resultaten en toetsing pag. 7. 5. Samenvatting en conclusie pag.

1. Inleiding pag. 3. 2. Grenswaarden pag. 4. 3. Geluidsberekeningen pag. 5. 4. Resultaten en toetsing pag. 7. 5. Samenvatting en conclusie pag. INHOUD: 1. Inleiding pag. 3 2. Grenswaarden pag. 4 3. Geluidsberekeningen pag. 5 3.1 Uitgangspunten 3.2 Rekenmethode 4. Resultaten en toetsing pag. 7 4.1 Resultaten 4.2 Toetsing 5. Samenvatting en conclusie

Nadere informatie

Ontwerp besluit hogere waarden wegverkeerslawaai voor woningbouwproject Duinvallei fase 10, Katwijk aan Zee (v /K2V 11765)

Ontwerp besluit hogere waarden wegverkeerslawaai voor woningbouwproject Duinvallei fase 10, Katwijk aan Zee (v /K2V 11765) Duinvallei fase 10, Katwijk aan Zee (v 1204415/K2V 11765) Aanleiding In de woonwijk Zanderij te Katwijk aan Zee heeft de gemeente Katwijk het plan om het bouwproject Duinvallei fase 10 te realiseren. Het

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek t.b.v. Bestemmingsplan Weijpoort 21 en 21a-c. Gemeente Bodegraven Reeuwijk

Akoestisch onderzoek t.b.v. Bestemmingsplan Weijpoort 21 en 21a-c. Gemeente Bodegraven Reeuwijk Akoestisch onderzoek t.b.v. Bestemmingsplan Weijpoort 21 en 21a-c te Bodegraven-Reeuwijk Behandeld door: Opdrachtgever: Omgevingsdienst Midden-Holland Postbus 45 2800 AA Gouda Gemeente Bodegraven Reeuwijk

Nadere informatie

Bijlage I (Advies Wetterskip Fryslân)

Bijlage I (Advies Wetterskip Fryslân) Bijlage I (Advies Wetterskip Fryslân) Bijlage II (Plan van aanpak grondsanering) Bijlage III (Akoestische onderzoeken) Onderzoek naar de geluidsbelasting op de nieuw

Nadere informatie

Datum: 1 juni 2010 Ons kenmerk: SK2093 Project: Verbouw woning aan de Zwolseweg 14 te Balkbrug Betreft: Akoestisch onderzoek

Datum: 1 juni 2010 Ons kenmerk: SK2093 Project: Verbouw woning aan de Zwolseweg 14 te Balkbrug Betreft: Akoestisch onderzoek Adviseurs voor milieu, geluid, trillingen, brand en bouwfysica Alcedo bv Keizersweg 26 Postbus 140, 7450 AC Holten T: (0548) 63 64 20 F: (0548) 63 64 30 Heering Vastgoed bv T.a.v. de heer A. Kruidhof Postbus

Nadere informatie

BEREKENING GEVELBELASTING. Loogstraat 23 te Brunssum 11/02292/V/M/JZ M Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

BEREKENING GEVELBELASTING. Loogstraat 23 te Brunssum 11/02292/V/M/JZ M Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu Rapportnummer Dossiernummer 11/02292/V/M/JZ M19517.02 Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu is een handelsnaam van Triple A adviseurs B.V. Kerkstraat 4,

Nadere informatie

Rapport akoestisch onderzoek Zeeheldenbuurt te s-hertogenbosch. Gemeente s-hertogenbosch

Rapport akoestisch onderzoek Zeeheldenbuurt te s-hertogenbosch. Gemeente s-hertogenbosch Rapport akoestisch onderzoek Zeeheldenbuurt te s-hertogenbosch Gemeente s-hertogenbosch Rapport akoestisch onderzoek Behorende bij de herstructurering Zeeheldenbuurt te s-hertogenbosch Gemeente s-hertogenbosch

Nadere informatie

Ontwerp besluit hogere waarde Wet geluidhinder. van het. bestemmingsplan Kadoelen- Oostzanerwerf III

Ontwerp besluit hogere waarde Wet geluidhinder. van het. bestemmingsplan Kadoelen- Oostzanerwerf III Ontwerp besluit hogere waarde Wet geluidhinder Bestemmingsplan 1 e partiële herziening van het bestemmingsplan Kadoelen- Oostzanerwerf III Gemeente Amsterdam, d.d. 20 oktober 2015 Inleiding Op 20 juni

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek. Bestemmingsplan t Auerschoot Gemeente Gemert-Bakel

Akoestisch onderzoek. Bestemmingsplan t Auerschoot Gemeente Gemert-Bakel Akoestisch onderzoek Bestemmingsplan t Auerschoot Gemeente Gemert-Bakel Maart 2017 Algemeen / inleiding In het kader van het bestemmingsplan t Auerschoot in Bakel heeft Drieweg Advies BV een akoestisch

Nadere informatie

Rapport. Nieuwbouw De Looiers te Purmerend. Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai bestaande woningen. Definitief

Rapport. Nieuwbouw De Looiers te Purmerend. Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai bestaande woningen. Definitief Rapport Projectnummer: 351929 Referentienummer: SWNL023178501.docx Datum: 19-09-2018 Nieuwbouw De Looiers te Purmerend Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai bestaande woningen Definitief Opdrachtgever:

Nadere informatie

Heihorsten, Someren. Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Definitief. Gemeente Someren. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 2 april 2010

Heihorsten, Someren. Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Definitief. Gemeente Someren. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 2 april 2010 Heihorsten, Someren Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Definitief Gemeente Someren Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 2 april 2010 188685.ehv.212.R001, revisie 00 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 1.1

Nadere informatie

Memo. Geluidcontouren N233 en spoorlijn Rhenen-Utrecht ter hoogte van Achterberg

Memo. Geluidcontouren N233 en spoorlijn Rhenen-Utrecht ter hoogte van Achterberg Memo aan: van: Gemeente Rhenen SAB/Paul Kerckhoffs datum: 12 oktober 2016 betreft: Geluidcontouren N233 en spoorlijn Rhenen-Utrecht ter hoogte van Achterberg project: 80479.01 INLEIDING Aan de westzijde

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Akoestisch onderzoek spitsstroken

1. Inleiding. 2. Akoestisch onderzoek spitsstroken NOTITIE Nr. : Versie : 001 Project : Wijziging A1 aansluiting Deventer-Oost Betreft : Resultaten akoestisch onderzoek 2020 Datum : 1 september 2009 1. Inleiding In opdracht van de gemeente Deventer heeft

Nadere informatie

Inhoud. Rapport met bijlagen. 10 mei 2017 Projectnummer

Inhoud. Rapport met bijlagen. 10 mei 2017 Projectnummer Akoestisch onderzoek nieuwbouwwoning Schapendrift te Norg Akoestisch onderzoek nieuwbouwwoning Schapendrift te Norg Inhoud Rapport met bijlagen 10 mei 2017 Projectnummer 160.67.50.00.00 Inhoudsopgave 1

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek Wet geluidhinder Oude Koningstraat te Puiflijk

Akoestisch onderzoek Wet geluidhinder Oude Koningstraat te Puiflijk Akoestisch onderzoek Wet geluidhinder Oude Koningstraat te Puiflijk Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai op basis van de Wet geluidhinder voor de bouw van vier woningen aan de Oude Koningstraat te Puiflijk.

Nadere informatie

Project Bestemmingsplan Transvaal, Den Haag Opdrachtgever Dienst Stadsbeheer, gemeente Den Haag Architect --- Omschrijving Onderzoek wegverkeerslawaai

Project Bestemmingsplan Transvaal, Den Haag Opdrachtgever Dienst Stadsbeheer, gemeente Den Haag Architect --- Omschrijving Onderzoek wegverkeerslawaai Project Bestemmingsplan Transvaal, Den Haag Opdrachtgever Dienst Stadsbeheer, gemeente Den Haag Architect --- Omschrijving Onderzoek wegverkeerslawaai, appendix bij R809109aaA2 R809109aaA3 Datum 09.02.2011

Nadere informatie

BEREKENING GEVELBELASTING. Schey 11 te Noorbeek 11/25637/B/M/JZ M Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

BEREKENING GEVELBELASTING. Schey 11 te Noorbeek 11/25637/B/M/JZ M Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu Rapportnummer Dossiernummer 11/25637/B/M/JZ M16959.07 Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu is een handelsnaam van Triple A adviseurs B.V. Kerkstraat 4,

Nadere informatie

Akoestische onderzoek Afslag Het Nieuwe Bos Wulven

Akoestische onderzoek Afslag Het Nieuwe Bos Wulven Deventer Den Haag Eindhoven Snipperlingsdijk 4 Casuariestraat 9a Emmasingel 15 7417 BJ Deventer 2511 VB Den Haag 5611 AZ Eindhoven Postbus 161 7400 AD Deventer Leeuwarden Amsterdam T +31 (0)570 666 222

Nadere informatie

Gemeente Emmen t.a.v. mevr. M.A.G. Snijders Postbus RA Emmen Betreft : Notitie akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Delftlanden Datum :

Gemeente Emmen t.a.v. mevr. M.A.G. Snijders Postbus RA Emmen Betreft : Notitie akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Delftlanden Datum : Gemeente Emmen t.a.v. mevr. M.A.G. Snijders Postbus 30.001 7800 RA Emmen Betreft : Notitie akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Delftlanden Datum : 30 juni 2016 Projectnummer : 201610 Behandeld door

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Grevenhofsweg

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Grevenhofsweg Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Grevenhofsweg Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Grevenhofsweg Inhoud Rapport en bijlagen 27 november 2014 Projectnummer 1164100000000 I n h o u d s o p g a

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek woningbouw- ontwikkeling 't Schouw te Watergang

Akoestisch onderzoek woningbouw- ontwikkeling 't Schouw te Watergang Gemeente Waterland Akoestisch onderzoek woningbouw- ontwikkeling 't Schouw te Watergang www.goudappel.nl Gemeente Waterland Akoestisch onderzoek woning- bouwontwikkeling ontwikkeling 't Schouw te Watergang

Nadere informatie

GEMEENTE LOON OP ZAND

GEMEENTE LOON OP ZAND 080-048 GEMEENTE LOON OP ZAND Bestemmingsplan Rechtvaart Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai juni 2009 INHOUD BLZ 1. INLEIDING...3 2. ZONES VAN WEGEN...4 3. WERKWIJZE...5 4. VERKEERS- EN RUIMTELIJKE

Nadere informatie

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Bestemmingsplan Ede, OV Knoop - invloed Akulaan

Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Bestemmingsplan Ede, OV Knoop - invloed Akulaan Gemeente Ede Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai ten behoeve van Bestemmingsplan Ede, OV Knoop - invloed Akulaan rapportnummer E16.017 Versie: 3 Datum: 21 november 2016 Status: DEFINITIEF Auteur: Robert

Nadere informatie

Opdrachtgever: Kopersgroep Hoogachterveld projectnummer:

Opdrachtgever: Kopersgroep Hoogachterveld projectnummer: Notitie Opdrachtgever: Kopersgroep Hoogachterveld projectnummer: 1321607000000 Onderwerp: Datum: 27-01-2016 Akoestisch onderzoek Hessenweg 234A te Achterveld Inleiding In opdracht van de Kopersgroep Hoogachterveld

Nadere informatie

Saneringsprogramma Gemeente IJsselstein BSV nummer

Saneringsprogramma Gemeente IJsselstein BSV nummer Saneringsprogramma Gemeente IJsselstein BSV nummer 457.158.00 Akoestisch onderzoek ten behoeve van aanvraag hogere waarden Omgevingsdienst regio Utrecht Juli 2015 Z-2014-10103 / 21173 opgesteld door beoordeeld

Nadere informatie

Dienst Stedelijke ontwikkeling & Beheer Team Milieu

Dienst Stedelijke ontwikkeling & Beheer Team Milieu AKOESTISCH ONDERZOEK BESTEMMINGSPLAN T HOUT - KOEVELDSESTR AAT 10 Dienst Stedelijke ontwikkeling & Beheer Team Milieu Documentnummer: 2014-01 Eigenaar: SB/Mi/GGD Revisienummer: 1 Status: definitief Datum:

Nadere informatie