Reinbôgenijs. Agenda. Algemene informatie. Beste ouders / verzorgers van De Reinbôge, Doch dyn dream! Nr.3 - Novimber 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reinbôgenijs. Agenda. Algemene informatie. Beste ouders / verzorgers van De Reinbôge, Doch dyn dream! Nr.3 - Novimber 2015"

Transcriptie

1 Reinbôgenijs Nr.3 - Novimber 2015 Beste ouders / verzorgers van De Reinbôge, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het kalenderjaar 2015! De december maand, de maand van Sinterklaas en Kerst, donkere dagen, bezinning en goede voornemens. Vanaf deze plek willen wij iedereen alvast een gezond en voorspoedig nieuwjaar wensen!! Graag tot ziens in 2016! Team De Reinbôge Algemene informatie De Foardrachtsjûn yn Easterwierum wie op freed 27 novimber. Foar ús skoalle binne Rixt, Niels, Gerbrand en Wybren dêr hinne west. Jimme ha it goed dien, dat ha we wol heart! Tige by tige. Op dit moment is iedereen druk met de voorbereidingen voor de Kerstviering. De kinderen leren hun rol, oefenen de liedjes, knutselen voor het decor, etc. We vinden het super leuk dat een aantal oud-leerlingen mee willen helpen! De musical uit de oude doos met de leerlingen van 10 jaar geleden. We hebben er zin in. Maar natuurlijk kregen we eerst nog hoog bezoek! Sinterklaas kwam vrijdag 4 december op school. En zijn Pieten? Zouden die wel zijn meekomen? Er komen zoveel mensen in Nederland en die krijgen natuurlijk ook een cadeautje, ze zullen het wel erg druk hebben. We waren benieuwd! Waren er ook een cadeautje voor de peuters bij? Waar was die grote boksbal eigenlijk voor bedoeld? Is er iemand knock-out gegaan? Hoor de wind waait door de bomen! Oh, kom er eens kijken! Agenda 4 december Sinterklaas feest vanaf 9.00 uur 14 december De schoolarts voor groep 2 vanaf 9.00 uur 16 december, uur Kerstviering in het dorpshuis 17 december vanaf uur Inloop voor ouders in Wommels 18 december Begin van de Kerstvakantie Doch dyn dream! De uiteindelijke klusjes opbrengst was Met het spaargeld erbij Bedankt allemaal! Schaatsen voor Water was voor PLAN Nederland. De opbrengst hiervan is Hartelijk dank! Daar wordt aan de deur geklopt!

2 Daltononderwijs In elke nieuwsbrief willen we kort schetsen wat Daltononderwijs is en hoe we daarmee werken in de school. Dus eigenlijk een stukje theorie en dat gekoppeld aan de praktijk. We merken en/of horen dat er soms vragen over zijn, wat natuurlijk heel goed kan. Dan lijkt ons dit een mooie manier om deze info, misschien deels opnieuw, aan jullie te verstrekken. In deze nieuwsbrief deel 1: De drie ankers waar ons Daltononderwijs op gebaseerd is. Verantwoordelijkheid: Leerlingen plannen zelf de volgorde bij het werken aan de taak. Leerlingen houden zelf werk, materiaal, taakbrief bij. Leerlingen kunnen regelmatig kiezen met wie ze werken en waar. Het Daltononderwijs ziet een kind als een persoon die zelf mag en kan kiezen, maar die voor de gevolgen van zijn/haar keuzezelf de verantwoordelijkheid draagt. Zelfstandigheid: Leerlingen hebben hun taak af op het afgesproken tijdstip. Leerlingen pakken wat ze nodig hebben en ruimen het zelf op. Leerlingen bepalen zelf of zij medeleerlingen, de leerkracht, naslagwerk of ander materiaal raadplegen. Zelfstandigheid kan slechts succesvol groeien als de leerlingen voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen. Samenwerken: Leerlingen helpen elkaar en er is veel communicatie onderling. Leerlingen organiseren en regelen veel met elkaar. Leerlingen maken onderling afspraken over het werk. Leerlingen leren samenwerken met elkaar, ook als het niet je vriend(in) is, moet je met elkaar kunnen werken. Met deze uitgangspunten menen wij de kinderen handvaten te geven, waarmee ze met een goed gevulde gereedschapskist/ rugzak de wereld in kunnen trekken.

3 It Sinteklaezemearke op tiisdei 24 novimber Sy spyljen dit jier PARADE. In bewurking fan it mearke De Nieuwe Kleren van de Keizer fan Hans Christian Andersen... Keizer Narcissus is gek op klean, hoe mear klean hoe better! Hij jout al syn jild der oan út. Dat syn befolking gjin iten hat, kin him dan ek neat skele. Syn lân rint leech, mar hy hat it net yn e gaten. As hy mar oer syn nije klean twitterje kin en showe kin op facebook dan pas is hy gelokkich. Foar de jierlikse Grutte Parade moat it moaiste kostúm ever makke wurde.no hoe dat ôfrint???? De bern kinne it jimme sa fertelle! Schoolschaatsen In oktober en november zijn de kinderen van groep 4 t/m 8 naar de vernieuwde elfstedenhal in Leeuwarden geweest om te schoolschaatsen. En mooi dat die nieuwe hal was! De kinderen gingen er vol enthousiasme naar toe, om daar in groepen, aangepast aan hun niveau, te leren schaatsen of beter te leren schaatsen. En als het in de ene groep heel goed ging kon het zo zijn dat je een groep doorgeschoven werd. We hebben heel wat Rintje Ritsma s voorbij zien komen. In de bochten overstappen, sprinten naar het einde, tussen pionnen door slalommen en dan weer terug. Om na 45 minuten uitgeput de schaatsen uit te trekken en lekker in de auto terug naar school te gaan. De laatste les schaatsen mochten de leerlingen bij alle 11 steden langs. Afhankelijk van het niveau werd bepaald hoeveel stempels ze mochten halen (Bijvoorbeeld: ieder rondje 2 steden of juist 2 rondjes voor 1 stad) Alle leerlingen hebben de bonkefeart gehaald, en sommige leerlingen gingen zelfs nog een keer alle 11 steden af! Al met al zeer geslaagd! En hierbij hartelijk dank voor alle autorijders! Super dat jullie er weer waren!

4 Nieuws uit de groepen: In de coachgroepjes wordt deze periode gewerkt met de coachkaartjes. Dan komen er diverse vragen voorbij, zoals: Wanneer vind je jezelf stoer?, Wat maakt je boos?, Wanneer ben je een goede vriend?, Waar vergeet je de tijd?, etc. Daar hebben we dan gesprekjes over. Voor het goed verlopen van deze gesprekjes is het belangrijk dat dit in en veilige, plezierige en vooral vertrouwde sfeer plaats vindt. Voor de jongste kinderen gebruiken we daar- Kerstfeest voor en voor een dobbelspel. Daar komen dan ook vragen voorbij, zoals: Waarvoor krijg met het dorp jij weleens een compliment?, Wat vind je het leukste bij jou thuis?, Als je iets leuks/ vervelends te vertellen hebt, aan wie zou je dat dan doen? Etc. Op woensdag Samenwerking WIK Jaja, onze samenwerking heeft een officiële naam gekregen: 16 december In het Dorpshuis. Wommels Itens Kubaard. Iedere donderdag gaan we met de bus naar Wommels. De bus is niet altijd op tijd, afhankelijk van Itens, afhankelijk van de buschauffeur (vooral zijn achteruit-rij-en-draaicapaciteit). In Wommels gaan de kinderen uiteen naar hun eigen groep om daar hun eigen programma te volgen. En omdat alle ouders wel eens willen weten hoe dat nu gaat hebben we eindelijk een goede datum kunnen vinden om de deuren wijd open te zetten! Op donderdag 17 december vanaf zijn alle ouders welkom om eens te kijken hoe het gaat, hoe de juf er nu eigenlijk echt uit ziet enz. Hopelijk tot dan! Sinterklaas op school Ja, echt waar, daar was hij dan! Vol verwachting klopte ons hart. Er werd gezongen en gedanst. Sinterklaas wist van alle kinderen wel iets te vertellen. Het stond in zijn grote boek. Er waren twee fantastische hulp pieten en er werd volop pepernoten gestrooid. Eh, er was nog een zwarte piet, die ook heel goed kon helpen. Bedankt pietje Fabian! Voor de peuters en de kleuters zat er een mooi cadeau in de zak. De andere kinderen hadden surprises gemaakt. De Sint vond het erg jammer dat de school haar deuren gaat sluiten. Hij zal volgend jaar samen met de Speurpiet goed moeten gaan zoeken naar alle Kûbaarder kinderen.

5 Nog meer nieuws uit de groepen: Schaatsen voor Water Maandag 27 november zijn we met de bovenbouw wezen schaatsen in Leeuwarden. Nee, het was geen training. De bedoeling was zo veel mogelijk rondjes te schaatsen voor het goede doel. Kinderen in Malawi hebben ook recht op schoon drinkwater en een betere hygiëne. Duizenden kinderen in Nederland deden mee. Wij hebben met Kubaard een prachtig bedrag bij elkaar geschaatst: 272,30!!! Mede dankzij de Kûbaarders hebben kinderen in Malawi straks toegang tot veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen op school. Lekker Fit In het kader van de actie Lekker Fit zijn we op school bewust bezig met voedsel en beweging. Een voedseldeskundige heeft in de bovenbouw een gastles gegeven. Zij vertelde over wat goede voeding is en wat alleen maar vult (waar je dus alleen maar dik van wordt). En of we wel weten hoeveel suiker er bijvoorbeeld in cola of drinkyoghurt zit. Ook kwam er twee keer een gymjuf om ons kennis te laten maken met leuke manieren van bewegen. Natuurlijk had u al gehoord van het schoolfruit. Iedere week worden er drie doosjes fruit op school bezorgd. De ene keer appel, banaan en tomaat. En een andere keer kiwi, komkommer en mandarijn. Zo is er elke dag voor iedereen op school genoeg keuze voor wat vitamientjes. Er zijn ook lessen aan verbonden. Nog meer nieuws. Nu de familie Bootsma op wereldreis is, hebben we momenteel tien leerlingen in de bovenbouw. De personele bezetting is ook veranderd. Juf Klaasje is er dinsdag niet meer als extra leerkracht. Maandagochtend is er nog steeds juf Sietske als extra leerkracht. Woensdag juf Symentsje en vrijdag juf Sybrigje. Doordat ze met de kruising bij Wommels bezig zijn, kan de bus maar moeilijk op donderdag in Kûbaard komen. Gelukkig hebben we doortastende ouders die dan zelf het initiatief nemen en vervoer regelen. Top! Na het koffieuurtje en de daaropvolgende gesprekken is een aantal zaken naar voren gekomen. Waaronder een agenda voor groep 8 en het doorcommuniceren van toetsmomenten. Misschien kan het een en ander gecombineerd worden. In ieder geval bedankt voor de input. We zijn er mee bezig. Ook werden belangstellenden uitgenodigd om in de klas te kijken naar de werkwijze in de bovenbouw. Hoe werkt uitgestelde aandacht? Wat is een taakbrief, etc. Momenteel druppelen de posters voor opendagen en doedagen voor groep 8 binnen. Deze hangen in de gang bij de bovenbouw. Kijk hier regelmatig, want bij een aantal moet je je voor een bepaalde datum opgeven. Vervoer naar deze scholen moet door de ouders zelf worden geregeld. Mijn advies is Ga overal lekker snuffelen.

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Fanút it team: Week/datum Dag Deel Pers. Bezt. Pers. Bezt. Groep 3/4/5 Groep 6/7/8 Ochtend Juf Reina Juf Yttje Week 46 12/13 november.

Fanút it team: Week/datum Dag Deel Pers. Bezt. Pers. Bezt. Groep 3/4/5 Groep 6/7/8 Ochtend Juf Reina Juf Yttje Week 46 12/13 november. Yntusken is de hjerstfakânsje alwer oer. Efkes in wike ûntspannen. Wa wit der wol efkes op út west as oars yn- en om hûs hinne rommele? De klok is ek alwer in oere tebeksetten wêrtroch wy no wer yn it

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters December 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Welkom 2. Jarig 3. Thema 4. Liedjes 5. Sinterklaasviering 6. BHV ring 7. Agenda 8. Afscheid 1. Welkom We heten de volgende

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 19 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 47 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Waar ben ik thuis? Genesis 23, 24, 25:1-11 Net als vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde 1 Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 4 Donderdag 1 november 2019 Welkom Vanaf 20 november zit Danni Jansen op school in de kleutergroep. Zij wordt 20 november 4 jaar, maar ze komt alvast een paar

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

November 2012. Zie ook www.obspantarhei.eu

November 2012. Zie ook www.obspantarhei.eu November 2012 Zie ook www.obspantarhei.eu Portfoliogesprekken Op 13, 14 en 15 november a.s. zullen er weer portfoliogesprekken zijn waarbij u en uw kind(eren) worden uitgenodigd op school. De bedoeling

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Nieuws Kindcentrum Wytgaard

Nieuws Kindcentrum Wytgaard Wytgaard, 15 december 2016 Nieuws Kindcentrum Wytgaard Koffieochtenden Wytgaard Na het succes van de koffieochtenden die we vorig jaar gehouden hebben, hebben we samen met de GGD Fryslan, het dorpenteam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018 januari 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in week 2-3-4 over het thema: Contact Inhoud: Over contact tussen mensen; meer mens worden in de ontmoeting met de ander. Bijbel: De man op het dak; Lucas

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Weeknieuws 15 cursus 2015 2016 4 december 2015. Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 15 cursus 2015 2016 4 december 2015. Beste ouders/verzorgers, Zie het Weeknieuws 15 cursus 2015 2016 4 december 2015 Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 Beste ouders, Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. ` *Bijbelverhalen: Tel de dagen is het thema van de

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder!

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Nieuwsbrief november 2015 CBS Joris de Witte Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Is dit nieuw(s)? Inderdaad! We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST

SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST NU: OUD: Sinterklaasje, kom maar binnen Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet, want we zingen allemaal blij een lied. Misschien heeft u wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn.

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn. NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2013-20142014 Geachte Ouders/verzorgers, De eerste 9 weken zitten erop. De leerlingen en leerkrachten hebben hard gewerkt. Met z n allen hebben we goed ons best gedaan op de leervakken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 6 jaargang Agenda: December. 15 Nieuwsbrief 6 22 Kerstwandeling 26 t/m Kerstvakantie

Nieuwsbrief Nummer 6 jaargang Agenda: December. 15 Nieuwsbrief 6 22 Kerstwandeling 26 t/m Kerstvakantie CBS De Twatine Boeyengastraat 18 8627 SG Gauw tel. : 0515-521596 fax : 0515-521132 e-mail : schoolleider@twatine.nl website: www.twatine.nl Nieuwsbrief Nummer 6 jaargang 2016-2017 Agenda: December 15 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

27 november 2015. 4 december Sinterklaasviering. 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas!

27 november 2015. 4 december Sinterklaasviering. 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas! 27 november 2015 4 december Sinterklaasviering 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas! In de kleuterklassen hangen foto's van bijzondere Pieten. Bij voorbeeld

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie