Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian."

Transcriptie

1 Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Otterlo (24 07 t/m ) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian. Leiding: Marijke, Marga, Ruby, Laura, Anouk en Peter Stichting ROOS Leidsevaart AS Lisse giro KvK Stichting Roos

2 Zaterdag 24 juli 2010 Programma. Verslag door Dineke en Patrick Aankomst kinderen. Na het uitzwaaien van papa en mama, zijn we lekker gaan eten Lunch. Lekker brood met chocolade vlokken, kaas en chocolade pasta Na het eten zijn we een kennismakingsspel gaan doen, met een bol wol, wat uiteindelijk een grote spinnenweb werd. Na een korte wandeling zijn we een speurtocht gaan doen, die Ruby georganiseerd had, met vragen over allerlei sprookjes. Het werd afgesloten met een moeilijke opdracht. We moesten een toffee uit een bak met water happen. Best wel moeilijk, maar iedereen had uiteindelijk de toffee. Daarna zijn we kleurplaten gaan kleuren. Dineke heeft ook picto s gedaan en meegeholpen met het tafeldekken. Patrick heeft nog gewandeld met Linda en Susanne Avondeten. Peter heeft spaghetti met gehaktsaus, kaas en komkommer gemaakt. Als toetje hadden we chocolade en vanillevla Na het avondeten, meegeholpen met het afruimen. Daarna heeft Marga een mooi verhaal verteld over Robin Hood Gedoucht, nog wat gedronken en meehelpen met maken van verslag. Bijzonderheden Het was een heel leuke dag, met heel mooi weer (23 graden). We hebben lekker buiten gezeten, waarbij het gooien van de wol, waardoor een spinnenweb ontstond en de speurtocht geweldig leuk waren. Verder waren Dineke en Patrick heel erg behulpzaam met het helpen bij de huishoudelijke werkzaamheden.

3 Zondag 25 juli 2010 Verslag door: Isabelle en Alexander Programma Ontbijt Knutselfrutsel Lunch Kinderboerderij Vrijspelen Avondeten Verhaal Douchen Menu Krieltjes, Sla en vissticks Bijzonderheden Na gisteravond het verhaal gehoord te hebben over Robin Hood, is de dag gestart in het thema van Robin Hood. Na gegeten te hebben bij het ontbijt, gingen wij naar de knutselfrutsel. Isabelle heeft samen met haar kampgenootjes mooie Robin Hood mutsen gemaakt. Zij had haar Robin Hood muts versierd met Sparta kenmerken. Alexander had een mooie muts met fantasie kenmerken gemaakt, dat prima binnen het kampthema sprookjes paste. Na de knutselfrutsel heeft Isabelle haar voetbalkwaliteiten laten zien voor het terras, en Alexander liet zijn goede traptechniek zien. Isabelle zegt lekker voetbal gespeeld de hebben met Laura en Patrick K. Alexander heeft laten zien dat hij ook graag met de bal overgooit samen met een kampgenootje. Na deze sportactiviteiten hadden wij wel trek in een bruine boterham. Vooral Isabelle, maar doordat Laura knoeide met de chocomel, was de boterham van Isabelle niet meer te eten! Toen moest er een nieuwe boterham gesmeerd worden. Alexander zegt geen knoeifestijnen meegemaakt te hebben aan tafel. Na de lunch snel plassen en handen wassen, stond er tot grote vreugde van Isabelle en Alexander een grote bus te wachten. Deze bus bracht de groep naar de kinderboerderij. In de bus werd luid gezongen, maar Isabelle deed niet mee, wegens gebrek aan zin (houdt niet echt van zingen, niet cool). Alexander daarentegen lachte luidkeels mee! Op de kinderboerderij heeft Isabelle de geitjes en schapen voer uit haar handen laten eten! Dit was gaaf en leuk. Na de dieren was Isabelle al rap op de glijbaan te vinden, als allereerste was zij boven. En snel dat zij naar beneden gleed! Isabelle wilde van de glijbaan afstappen, maar verloor haar evenwicht!

4 Isabelle: Gelukkig ben ik lenig, waardoor ik mijzelf goed op kon vangen, precies met mijn hand op de grond! Alexander daarentegen ging uit zijn dak op de schommel. Fanatiek heen en weer. Maar toen Alexander de familieschommel zag, wilde hij graag daarop. Samen met elkaar op de roosschommel. Isabelle: Dat was echt gaaf! Ter afsluiting mocht iedereen een ijsje eten. Isabelle koos voor de BIG- Puur, en Alexander koos voor cornetto! Goed gevuld gingen wij terug naar huis! Avondeten werd door zowel Alexander als Isabelle lekker gevonden: Vissticks, krieltjes en sla. Isabelle sloeg de sla even over, maar toetje werd zeer gewaardeerd: Chocoladevla. Isabelle: Ik deed een truc met mijn lepel. Die liet ik kleven aan mijn neus. Isabelle gaf nog te kennen dat Peter haar grootste vriend is, maar iedereen is lief. Alexander vindt Peter ook erg leuk. Isabelle: Het is leuk elkaar te helpen, en het met elkaar fijn te hebben! Morgen is het sprookje Sneeuwwitje!

5 Maandag 26 juli 2010 Programma Ontbijt Knutselfrutsel Lunch Kaarten schrijven Recordspelletjes Avondeten Verhaal Douchen Menu Rijst met kip en saus en sla Bijzonderheden Verslag door Susanne en Yorian Waren we allemaal al weer wakker. We werden wakker gemaakt door Sneeuwwitje. Daarna zijn we gaan eten Knutselfrutsel. Hier hebben we mooie kroontjes geknipt, ingekleurd en beplakt met roosjes. Yorian heeft een mooie gele kroon gemaakt en ook voor Peter heeft hij een prachtige kroon gefabriceerd. Susanne had ook nog een kroontje gemaakt voor Anouk Susanne heeft haar boterhammen belegd met hagelslag en chocaladepasta. Yorian vond de boterhammen met salami en kaas heel erg lekker. Maar ook die met appelstroop vond hij heel lekker. Na het eten hebben we kaartjes geschreven aan de familie. Susanne had kaartjes geschreven aan oma, aan papa en mama en aan haar vriendinnetje Linda. Yorian had kaartjes geschreven aan mama, oma Koekoek en Ingrid en Willem. Na een rustmomentje, zijn we spelletjes gaan doen. De spelletjes zijn vanwege de regen, die bijna de hele dag heeft geduurd, binnen gehouden. De spelletjes bestonden uit de competities koekhappen, dansen, verkleden, pingpongballetje hoog houden en kleuren. Yorian vond alle spelletjes heel erg leuk. Maar was erg goed met de pingpongbal en het dansen. Morgen zal bekend worden, wie welk onderdeel gewonnen heeft. Na de spelletjes was het weer tijd voor het avondeten. Dit bestond uit rijst, en kip met saus. Als toetje had Yorian gele vla met slagroom, die

6 ook in de mond gespoten werd. Marijke heeft bij Peter zijn hele neus vol gespoten. En iedereen heeft Peter uitgelachen. Nadat de meesten hadden gedoucht, heeft Marga, terwijl Yorian meehielp met het maken van het verslag, het sprookje van Alladin verteld. Alles wat we morgen gaan doen, staat in het teken van dit sprookje.

7 Dinsdag 27 juli 2010 Programma Ontbijt Knutselfrutsel Lunch Paardrijden 1430 Zwemmen Avondeten Het verhaal Roodkapje verteld door Marga Menu: Piet Hein Ludwig, die een dag over was, heeft een heerlijke gezonde maaltijd met wortelen, verse boontjes en krieltjes bereid. Met daarbij een overheerlijke rundervink Bijzonderheden De dag stond in het teken van het sprookje Alladin. Na het ontbijt werd tijdens de knutselfrutsel, door de kinderen onder leiding van Alladin (Marijke) een mooie wonderlamp beschilderd of beplakt. Omdat er om 1300 uur 2 paarden voor zouden staan, werd er vroeg geluncht. Op een enkeling na, heeft iedereen minimaal een, maar de meesten 2 keer een ritje gemaakt op het paard. Na het paardrijden hebben we de zwempakken aangetrokken en zijn naar het zwembad op het Lorkenbos gegaan. Hier heeft iedereen, inclusief de leiding, zich uit kunnen leven in allerlei waterspelletjes. Iedereen vond het prachtig. Dineke heeft heel lekker in het kleine badje gelegen Lucas heeft in het middelste badje laten zien hoe goed hij al kan zwemmen en de echte goeie zwemmer sprongen in het grote bad. Daarna zijn we terug gegaan naar het huisje. Na een warme douche, werd er een spelletje gespeeld, en daarna heerlijk gegeten. Om 2000 uur werd door Marga het verhaal van Roodkapje verteld, wat door iedereen ademloos werd aangehoord. Dus morgen staat in het teken van dit sprookje.

8 Woensdag 28 juli 2010 Programma Ontbijt Knutsel Frutsel Lunch schminken modeshow pannenkoeken! het laatste sprookje Menu Hotdogs bij de lunch Pannenkoeken IJs toe Bijzonderheden s morgens kwam roodkapje (Anouk) ons wakker maken! Frank Brandt Cortius de voorzitter van het bestuur van Roos kwam vandaag op bezoek. Hij kwam tijdens de knutsel frutsel en is blijven eten, boterhammen en avondeten. We hebben T shirts gekleurd en die s middags in een geweldige modeshow laten zien. Voor de modeshow kon iedereen zich laten schminken. Linda, Susanne, Alexander, Isabelle en Patrick Colijn wilden dat wel.er was een vlinder, clowns en een enge groene man. Iedereen heeft in een andere categorie een prachtige medaille gewonnen. De jury bestond uit Laura en Frank, ze hadden voor iedereen een bijzondere prijs. Alle kinderen hebben hun T-shirt geshowd. s avonds hebben we heerlijk pannenkoeken gegeten, gebakken door Peter en Ruby, met appel, kaas, spek banaan en naturel en Frank trakteerde op ijs met natuurlijk slagroom in je mond en op je neus! We hebben hele mooie foto s. Het was weer heel laat toen Marga al weer het laatste sprookje vertelde.

9 Donderdag 29 juli 2010 Vakantie verslag zomer 2010 Programma Ontbijt Knutsel Frutsel Lunch Huifkartocht Vooroefenen voor Bonte Avond Avondeten Klaarmaken voor Bonte Avond tot Bonte Avond Menu: Patat met een kroket, frikadel of kaassoufflé zo van de tafel! Bijzonderheden. De laatste dag. Deze stond bijna geheel in het teken van de voorbereidingen van de bonte avond en de bonte avond zelf, welke we in het grootste huis gevierd hebben. Na het ontbijt, gingen de kinderen naar de knutselfrutsel. Hier werden de microfoons gemaakt, welke nodig waren voor de playback act, van de bonte avond. Marga en Laura vroegen alle kinderen wat ze wilden spelen vanavond en welke rol ze in ons grote toneelstuk wilden hebben Tijdens het middageten werden de overgebleven pannenkoeken van gisteren opgegeten, samen met broodjes worst en overdadig belegde boterhammen. Daarna werd er door enkele grote artiesten in de dop, al voorgeoefend voor de bonte avond. Om 2 uur, kwam de huifkar voorrijden met 2 mooie, grote paarden. Iedereen die wilde, kon tijdens de rit een keertje naast de koetsier zitten. Er werd op de heide nog een tussenstop gemaakt om de paarden wat te laten rusten. Na een rit van bijna 2 uur, waren we weer terug op het Lorkenbos. Na even wat spelen, de koffers inpakken, en weer voorbereiden, werd de tafel bedekt met aluminiumfolie. Linda en Susanne hebben Marijke heel goed geholpen bij het halen van de patat en de snacks. De ketchup en mayonaise waren het bestek. Na heel veel patat en een snack, was het weer tijd voor een toetje. Natuurlijk met voor sommige vrijwilligers, slagroom op de neus of in de mond. Daarna werd de huiskamer klaar gemaakt voor de bonte avond. Het eerste deel bestond uit het opvoeren van een toneelstuk, bedacht door Marga, waarin iedereen een rol had. En ook verkleed was voor die rol.

10 Het toneelstuk ging over een rijke zakenman (Yorian), die beroofd werd, waarbij de boef(lucas)door iedereen gezocht werd. Van roodkapje (Dineke) tot sneeuwwitje (Susanne), van agenten (Shavez en Linda) en Lange Jan ( Patrick Kho)die de meneer over een lange brug naar het politiebureau hielp, tot toptafeltennisser (Patrick Colijn), van boom (Isabelle) tot voetbalsupporter, huilend meisje en van boerin tot Truus de mier en zilverberk (Alexander), iedereen kwam aan bod. Daarna kon iedereen die het wilde een playback act opvoeren. Waarbij Yorian opviel door zijn acteertalent en Patrick Kho de sterren van de hemel danste en Linda ook een geweldige act gaf. Er werd afgesloten met een heel vermoeiende maar zeer geanimeerde disco. En toen in de douche en allemaal in spanning voor de dag van morgen, als papa, mama, oom, tante en andere familieleden hun kinderen op komen halen. Een heel geslaagde week voor alle kinderen en zeker ook voor de vrijwilligers.

11 Vrijdag 30 juli 2010 Programma Heel vroeg opstaan De laatste spullen in de koffers en tassen Ontbijt en laatste keer het rooslied zingen Ouders komen Afscheid Dank alle ouders en verzorgers dat we jullie kinderen een weekje mochten lenen! Dank Alexander, Dineke, Linda, Isabelle, Susanne, Shavez, Patrick Colijn, Patrick Kho, en Yorian voor een geweldige week! Peter, Anouk, Ruby, Laura, Marga en Marijke

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 9 augustus t/m 15 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Melle, Pippi, Krissy, Amy, Amanda, Sander, Bram,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 29 juli t/m 4 augustus 2017, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Assenay, Bettine, Daniel, Jesse, Kim, Krissy, Péter, Robyn, Teun en Tom Met medewerking van: Astrid, Eva, Laura,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise.

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Otterlo (23-07 t/m 29-07-2011) Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Met medewerking van: Damain, Dineke, Leo, Melle,

Nadere informatie

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Vakantieverslag zomer 2010 Week 01 Echten (17-07 t/m 23-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Leiding: Jolanda, Patricia,

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi.

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Echten (23-07 t/m 29-07-2011) Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Leiding (de Boffers): Ramona, Tjardo, Jessica,

Nadere informatie

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne Vakantieverslag zomer 2010 Week 03 Echten (31 07 t/m 06-08-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Vakantieverslag zomer 2011 Week 01 Echten (16-07 t/m 22-07-2011) Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Leiding: Jolanda, Meike, Martine, Daniëlle, Patricia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Eveline, Isabel, Jonas, Juune, Leo, Luna, Marc, Sophie,

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Dit verslag is samengesteld door Leo, Melle, Damian, Sophie, Patrick, Marijn, Sharona, Shelley, Sylvia en Pippi Met medewerking van Hilde, Anja, Samira,

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 Vakantie verslag zomer 2013 3 augustus tm 9 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Suzanne, Tom, Melle, Michiel, Kim, Pippi, Pieter, Bram,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Amy, Anastasia, Berend, Bram, Inez, Julie, Lisa, Matheus, Patrick en Sigmaro Met medewerking van: Beau, Daniëlle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Vakantie verslag zomer 2012 Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Dit verslag is samengesteld door Anniek, Isabel, Jorden, Jim, Madeleine, Menno, Mischa, Nikita, Sander, Thomas Met medewerking

Nadere informatie

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi.

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Echten (24-07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa,

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 25 juli t/m 31 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Patrick, Daniek, Emmy, Laura, Luna, Menno, Mischa, Rosa, Sharona en Tomi Met medewerking van: Diana, Louise, Maartje,

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 16 juli t/m 22 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Amanda, Jonas, Kim, Marc, Niels, Renzo, Rosa, Sebas, Sharona en Zoë Met medewerking van: Anja, Fiona, Illaha, Patricia,

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Viggo, Abel, Suzanne, Babo-Jan, Jesse, Cyriel, Julie,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 6 augustus tm 12 augustus 2016, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Anno, Berend, Michiel, Pieter, Rick, Roel, Sylvia, Tamara, Thirza en Zoë Met medewerking van: Adrie, Henk, Julia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Tom, Timo, Emmy, Channah, Emma, Kim, Tomi, Michiel, Joey

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 26 juli t/m 1 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Rick, Boris, Sylvia, Menno, Marijn, Jorden, Mischa, Cindy,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 The Olympic Games Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Joeri, Martijn, Leo, Kimberley, Lianne en Susan Met medewerking van: Anno,

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 21 juli t/m 27 juli 2018, locatie Lorkenbos, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Abel, Jasmijn, Jeroen, Hosanna, Kim, Krissy, Michelle, Pippi, Sander en Rick Met medewerking van: Eline, Maartje,

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Vakantieverslag zomer 2013 van Hier naar Daar Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Peter Anouk Myriam Louise Martine Susan Met medewerking van: Lucas Madeleine

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan.

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Maandbrief van de Bruggroep oktober 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Werken en leren afwisselen met vakantie is

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin, Cindy, Sophie, Joey

Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin, Cindy, Sophie, Joey Vakantieverslag zomer 2010 Circus!! Zaterdag 31 juli t/m vrijdag 6 augustus 2010, Otterlo Leiding: Helga, Laurens, Hilde, Daniëlle, Peggy, Susan Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin,

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

21 t/m 27 december 2013

21 t/m 27 december 2013 21 t/m 27 december 2013 Hotel Spaander Vandaag zijn wij met twee busjes opgehaald om naar Volendam te gaan voor onze Kerstvakantie. De lunch was bij van der Valk in Breukelen. Coby en Victor zijn direct

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 4 augustus t/m 10 augustus 2018, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Anno, Anastasia Berend, Jesse, Mariano, Maria, Pieter, Sylvia, Tessa en Tijn Met medewerking van: Leo, Maarten,

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek LOGBOEK Door: Luuk, Benjamin, Joan, Stijn, Brent, Glenn, Jacco, Adam, Luuk, David, Shane, Matthijs, Mitchell, Jeroen, Koen, Brecht, Boaz en Christiaan. Woensdagavond.

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Abel, Alex, Amanda, Jesse, Rick, Rick, Sylvia, Tijn, Timo en Tom Met medewerking van: Laura, Leo, Lotte,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 3 augustus t/m 9 augustus 2013, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Cindy, Egi, Joey, Julie, Leo, Patrick, Romy, Sander, Sophie en Tobias Met medewerking

Nadere informatie

Leesboekje eten en drinken

Leesboekje eten en drinken Leesboekje eten en drinken Leesboekje Eten en Drinken Pagina 1 Dit is de groente Dit is het fruit. Dit is de sinaasappel. Dit is de banaan. Dit is de tomaat. Dit is de appel. Dit zijn de druiven. Dit is

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland Maart 2015

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland Maart 2015 Vrije tijd Activiteiten Schouwen Duiveland Maart 2015 Vrije tijd Vrijetijdscentrum De Nieuwe Hoek Scheldestraat 5, 4301 VA Zierikzee Coördinator vrije tijd: Anita van Keulen akeul@gors.nl 06-11748783 (op

Nadere informatie

kampje 13 tot en met 18 juli 2009

kampje 13 tot en met 18 juli 2009 kampje 13 tot en met 18 juli 2009 Reporters: Luca, July, Hermien, Elena, Hélène, Louise, Camille en Hanne Maandag Maandag kwamen we op Het Immenhofje. Iedereen vond het al megaleuk. We sliepen per 4 op

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Auditieve oefeningen: thema eten

Auditieve oefeningen: thema eten Auditieve oefeningen: thema eten Boek van de week: 1; Koekjes van Ted van Lieshout en Sieb Posthuma 2; Het pannenkoekenboek van Eric Carle 3; Olifantensoep Ingrid en Dieter Schubert 4; Finn kookt zelf

Nadere informatie

Week van 21 september tot 25 september 2015

Week van 21 september tot 25 september 2015 Week van 21 september tot 25 september 2015 Project: verkeer: fiets/verkeersborden Maandag: Zoals elke maandag startten we met het forum, gevolgd door de praatronde. Aangezien de herfst officieel van start

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Kinderen: Wouter, Jorden, Tomi, Jim, Martijn, Joana, Nikita, Madeleine, Denise, Emma

Kinderen: Wouter, Jorden, Tomi, Jim, Martijn, Joana, Nikita, Madeleine, Denise, Emma Vakantieverslag zomer 2011 Week 03 2011 (30-07 t/m 05-08-2011) Kinderen: Wouter, Jorden, Tomi, Jim, Martijn, Joana, Nikita, Madeleine, Denise, Emma Leiding: Marijke, Marga, Laura, Lieke, Peggy, Henk, Roel

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Hoe werk je nu met de driehoek?

Hoe werk je nu met de driehoek? Weet en eet gezond Dit boekje gaat over gezonde voeding en over de driehoek die je kan helpen om iedere dag en iedere maaltijd gezond te eten. Als je gezond eet en genoeg beweegt zal je ook minder snel

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Luisteractiviteit 52: Boterhammen in het park

Luisteractiviteit 52: Boterhammen in het park Luisteractiviteit 52: Boterhammen in het park Eindterm: De cursist kan de informatie overzichtelijk ordenen in prescriptieve teksten zoals een instructie. Context: Afspraken en regelingen/ Maaltijden en

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie