GEBRUIKSAANWIJZING. IP CAMERA Super Client Software voor IVM-150 en DVC-150IP voor windows PC s

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKSAANWIJZING. IP CAMERA Super Client Software voor IVM-150 en DVC-150IP voor windows PC s"

Transcriptie

1 GEBRUIKSAANWIJZING IP CAMERA Super Client Software voor IVM-150 en DVC-150IP voor windows PC s

2 IN 1 Productomschrijving IP Camera Finder is software om toegang te krijgen voor de interne webbrowser van de Alecto IVM- 150 en DVC-150IP IP camera s. De IP Camera Finder draait op Windows XP-Vista-7 PC s. Na installatie kunt u met deze software het IP adres van de camera uitlezen en via uw browser de camera bereiken. Deze software blijft in ontwikkeling en zal regelmatig worden geupdate. Kijk voor de laatste versie op de Alecto site of 2 Installeer de Ip camera Finder. 3.1 het Aansluiten VAN DE IPcamera op modem Sluit de IP Camera met meegeleverde UTP kabel aan op een vrij poort van uw modem, switch of router. Sluit daarna de meegeleverde netadapter aan op de IP camera en steek de netadapter in het stopcontact. Als het modem verbinding heeft met internet zal de IP camera contact zoeken met de server. Bij het instellen van de IP camera zal deze gaan draaien en de indicatie LED zal even zwak gaan branden. 3.2 AANSLUITING PC. Zorg ervoor dat de gebruikte PC voor instellen van Camera is aangesloten op hetzelfde LAN netwerk als dat de camera is aangesloten. Als de PC contact heeft met internet is deze goed aangesloten.

3 3.3 IP CAMERA FINDER GEBRUIKEN Start het programma IP camera Finder op. Het volgende scherm verschijnt: Kies in het vakje Cameras de juiste camera. Als er 1 camera is aangesloten dan verschijnt er ook maar 1 camera met het toegekende IP adres. Bij het aanvinken verschijnen de gegevens van de camera in het rechtse scherm. Om verbinding te maken met de interne web interface van de camera klik op Open bij Inner access: De browser die als standaard staat aangevinkt op uw computer zal opstarten en zal naar het gekozen IP adres gaan. Maak bij voorkeur gebruik van Internet Explorer. Hiermee kunt u namelijk ook live naar de camera beelden kijken en IE ondersteund de meeste functionaliteiten van de camera. Eventueel kunt u het IP adres bij Internet Explorer handmatig intypen. Vergeet hierbij niet voor het IP adres te typen.

4 3.4 OPENINGSCHERM Bij het bezoeken van het juiste IP adres verschijnt eerst het inlogscherm van de camera Geeft hier als gebruikersnaam: admin Als wachtwoord (standaard): Daarna volgt het openingscherm. Kies hier de browser die u nu in gebruik is. Staat deze er niet bij, kies dan voor Geen Plug-In Modus. In de meeste gevallen dient er bij het openen van de webpagina nog een plugin te worden geïstalleerd. Deze is nodig om het live beeld weer te geven. Om bij de instellingen van de camera te komen komen kies dan voor ActiveX Mode. LET OP u heeft dan geen live beeld. Selecteer voor de Nederlandse taal Nederlands. Super Client is software welke ook via onze site is te downloaden.

5 4. BEDIENING VAN DE CAMERA VIA INTENET EXPLORER Hieronder het overzicht van de functie bij live beeld Navigatie roos voor de besturing van de camera. Gebruik de pijltjes voor de navigatie. 2. Automatische draaien van links naar rechts en van boven naar onder en weer terug. 3. Automatische draaien van links naar rechts. 4. Automatisch draaien van boven naar onder. 5. Aanzetten van IR leds 6. Instellen van de draaisnelheid. 7. Spiegelen, horizontaal en vertikaal 8. Activeren van I/O Alarm (GPIO-General Purpose Input en Output) 9. Deactiveren van I/O Alarm (GPIO-General Purpose Input en Output) 10. Toets voor momentopname (snapshot) 11. Weergave van 1 camera 12. Weergave van 4 camera s 13. Weergave van 9 camera s 14. Omgevingsinstelling (50Hz, 60Hz of buiten) 15. Frame Rate instellen (beeldjes per seconden) 16. Helderheid instelling 17. Contrast instelling 18. Oproepen van een voor ingesteld stand van camerakop 19. Programmeren van een camerakop richting

6 Activeren of deactiveren van het geluid Activeren of deactiveren van het inkomende geluid (microfoon). Zorg dat er een microfoon is aangesloten en op de juiste wijze is geconfigureerd in uw besturingssysteem. Beelden opnemen op locale PC. LET OP dit zijn AVI files en niet afpeelbaar met de camera. Gebruik voor het afspelen u standaard videoplayer. Opgenomen beelden afspelen, die op de sd kaart staan. Als de sd kaart in de pc wordt geplaatst is het mogelijk de sd kaart met de camera af te spelen. Op de SD kaart worden H.264 files geschreven. Uitgebreide instellingen 5. UITGEBREIDE INSTELLINGEN CAMERA Klik op de toets Uitgebreide instellingen. Het volgende scherm verschijnt:

7 Instellen van het netwerk Instellen van het video signaal Instellen van de alarm functies Instellen van de SD-kaart Instellingen voor het systeem Terug naar het live beeld 6 NETWERK INSTELLNIGEN Netwerk instellingen wordt verdeeld in de volgende items: Basis Netwerk instellingen WiFi instellingen UPnP instellingen PPPoE instellingen DDNS instellingen

8 6.1 BASIS NETWERK INSTELLNIGEN De basis Netwerk instellingen staan ingesteld op DHCP oftewel automatisch verkrijgen van een IP adres. Als u niet weet hoe dit werkt geen gegevens in dit scherm wijzigen. Http Port: Poort om toegang te krijgen tot de camera RTSP Port: Poort voor Real Time Streaming Portocol. Dit is om de camera te kunnen bedienen. Bij wijzigingen druk eerst op Verzenden om de gegevens vast te leggen. Vast IP adres ingeven. Haal het vinkje bij Verkrijgt IP van de DHCP Server weg. Stel hier handmatig de netwerk gegevens in.

9 6.2 WiFi instellingen Om gebruik te maken van de WiFi instellingen dient het vinkje bij Gebruik Wireless Lan aan te staan. Druk op Scan om beschikbare netwerken te vinden. Kies uw eigen netwerk en vul de rest van de gegevens in. Druk daarna op Verzenden om de gegevens vast te leggen. 6.3 UPnP instellingen UPnP instellingen dient om routers die deze functie ondersteunen en waarbij dit is geactiveerd, om automatisch port forwarding in te stellen. Deze kan bij de camera aan of uit staan.

10 6.4 PPPoE instellingen PPPoE wordt voor de meeste DSL-breedbandverbindingen gebruikt. Gebruik deze optie alleen als u: rechtstreeks verbinding met je ISP maakt zonder dat je thuisnetwerk over een gateway-router beschikt of een router gebruikt die de PPPoEverbinding niet voor jou verifieert. 6.5 DDNS instellingen DDNS instellingen zijn Dynamic Domain Name Server. Via een externe DDNS server is uw IP adres eenvoudig te achterhalen. Van deze instelling kan gebruikt worden gemaakt via diverse voor ingestelde DDNS servers. Bij gebruik van deze functie dit ook de juiste port forwarding te worden ingesteld.

11 7 Video instellingen Video instellingen wordt verdeeld in de volgende items: Video instelling Multi-Camera Instellingen 7.1 Video instelling

12 Video grote: Stel hier het video formaat in. Keuze uit 320x240 of 640x480. Bitrate Mode Stel hier het bitrate systeem in. Variabele of Constante bitrate. Video Kwaliteit Stel hier de kwaliteit van het videobeeld in. Bitrate: Stel hier de compressie hoogte in. Laat datum en tijd op de video zien. Is deze functie aangevinkt dan wordt de tijd met datum getoond in het beeld. Druk op verzenden om de gegevens vast te leggen. Bovenstaande instellingen hebben betrekking op de kwaliteit van het video beeld. Neem in acht des te beter het video signaal des te hoger het data verkeer. Bij hoog dataverkeer zal de bediening trager worden. Dit geldt voornamelijk bij gebruik met een smartphone. 7.2 Video instelling Bij gebruik van meerdere camera s kan bij dit scherm de andere camera s worden aangemeld. Het is dus mogelijk om 4 of 9 camera s tegelijkertijd te bekijken. Er kunnen hier tot maximaal 9 camera s worden aangemeld.

13 8 Alarm instellingen Alarm instellingen wordt verdeeld in de volgende items: Alarm instelling Mail instellingen FTP instellingen 8.1 Alarm instellingen Hier volgen de instellingen voor de Alarm settings. Beschikbare Alarm triggers: Bewegingsdetectie geactiveerd - geeft alarm bij beweging Bewegingsdetectie gevoeligheid - gevoeligheid voor bewegingsdetectie Externe ingang geactiveerd - externe ingang alarm activeren of deactiveren Trigger niveau - het trigger niveau voor externe ingang Alarm acties - acties die plaats vinden tijdens een alarm fase alarm vooringestelde koppeling - camera kop draait naar een vooringestelde positie IO verbinding bij Alarm - alarmniveau op externe uitgang (alarmduur is 1 minuut) Uitgangsniveau - Hoog (5V bij alarm, normaal 0V) Laag (0V bij alarm, normaal5v) Zend Mail bij Alarm - Er wordt een momentopname naar een ingesteld adres verzonden Upload(FTP) momentopname bij Alarm - Er wordt bij alarm een foto geupload naar een ftp server

14 Agenda In de agende is in te stellen wanneer het alarm actief is. Dit is in een week kalender in te stellen. Na het instellen dient weer op Verzenden te worden gedrukt om de instellingen te activeren.

15 9 SD Kaart Opnamen SD Kaart Opnamen 9.1 SD Kaart Opnamen Voordat het mogelijk is om een opname te maken op een micro SD kaart dient deze éérst te worden geplaatst. 1. Verwijder de voedingsadapter van de camera 2. Plaats de micro SD kaart 3. Plaats de voedingsadapter van de camera terug De opname kan worden gestart met de volgende triggers: externe ingangspuls (30 seconden opname), bewegingsdetectie (30 seconden opname) of een geplande opname via de agenda. Via het bedieningspaneel kunt u de video afspelen.

16 10 Systeem instellingen Systeem instellingen wordt verdeeld in de volgende items: Camera Info Alias instelling Datum & Tijd Instellen Gebruikers instelling PTZ instelling Log Onderhoud 10.1 Camera Info In dit scherm vindt u alle informatie over de camera zoals versie nummers van de software, status en/of gegevens van bepaalde items. Eventueel kunt u in dit scherm de taal wijzigen. Als u het overzicht van de browser niet meer wilt zien, vink dan eerste pagina niet meer laten zien aan.

17 10.2 Alias instelling Hier is het mogelijk om een eigen naam voor de camera in te voeren Datum en Tijd Instelling Stel hier de juiste tijd en tijdzone in. De tijd die staat gegeven bij Tijd is de tijd van de gebruikte PC. Vul bij de tijdzone de juiste zone in. De camera houdt geen rekening met zomer of

18 wintertijd. Kies tijdens de wintertijd de tijdzone +1 (voor Nederland) en kies in de zomertijd tijdzone +2 (voor Nederland). U kunt handmatig met de PC tijd synchroniseren, maar handiger is te synchroniseren met een tijd server (NTP-server) op internet. U kunt zelf kiezen van welke NTP-server u gebruik wilt maken Gebruikers instellingen Er zijn 3 toegangniveaus om in te kunnen loggen bij de camera. Administrator in deze groep is het mogelijk om alle instellingen aan te passen Gebruiker in deze groep is het mogelijk om alle toepassingen te gebruiken, het is alleen niet mogelijk om uitgebreide instellingen te wijzingen Bezoeker in deze groep is het alleen mogelijk om naar live beeld te kijken Draaien van de camera is niet mogelijk, alleen geluid bediening en opname maken naar eigen PC.

19 Geef per gebruiker een gebruikersnaam en wachtwoord en kies voor de rechten van de deze gebruiker. Bezoeker, gebruiker of administrator. Bij bekijken van een smarthone is alleen toegang als administrator mogelijk PTZ instellingen PTZ instellingen hebben betrekking op het draaien van de camerakop. Activeer voorinstellingen - Bij activeren is het mogelijk om voor ingestelde richtingen vast te leggen. Dit is mogelijk als u inlogt als administrator en bij het scherm live beelden. draai naar een specifieke voorinstelling tijdens opstarten Als deze functie is geactiveerd draait de camera naar een ingestelde positie bij het opstarten of rebooten van de camera. Ga naar het midden na de herstart Bij deze functie zal de camera na opstarten of rebooten van de camera naar zijn eigen middenpunt draaien. Handmatige draaisnelheid Stel hier de draaisnelheid - links-rechts - tijdens bediening in. Opwaartse patrouille snelheid Stel hier de draaisnelheid - omhoog-omlaag - tijdens bediening in. Signaal lamp Stel hier in of de indicatie LED aan de voorzijde van de camera gaat branden of wordt uitgeschakeld. Druk na het instellen op Verzenden.

20 10.6 Log Hier verschijnt informatie over verbindingen en functies van de camera.

21 10.7 Onderhoud In dit scherm is het mogelijk de camera te herstarten, te herstellen naar de fabrieksinstellingen en het updaten van de Firmware en webinterface. Herstarten de Camera - Druk op de knop Herstart de Camera om de camera te laten rebooten. Fabrieksinstellingen herstellen - Druk op deze knop om alle instellingen te resetten naar de fabrieksinstellingen Upgrade Systeem Firmware - Download eerst de nieuwe firmware (mits voorhanden) van de service website en zet deze op uw PC. Blader nu naar de firmware en klik daarna op Upgrade. De firmware wordt geïnstalleerd Upgrade Web UI - Download eerst de nieuwe Web UI software (mits voorhanden) van de service website http //www.hesdo-service.nl en zet deze op uw PC. Blader nu naar de Web UI software en klik daarna op Upgrade. De Web UI software wordt geïnstalleerd. LET OP: Gebruik alleen de juiste software voor het juiste item. Installeer geen Web UI als systeem Firmware of andersom. Dit kan de camera defenitief beschadigen en valt niet onder de garantie. Na de installatie start de camera opnieuw op. Deze reboot duurt iets langer dan bij het wijzigen van een functieinstelling.

22 11 Resetten Als het niet meer mogelijk is om contact met de camera te krijgen, en het niet meer de achterhalen is wat het IP adres of eventueel poort nummer niet meer overeenkomt kan de camera van buitenaf worden gereset naar de fabrieksinstellingen. De Camera wordt dan op DHCP gezet en het poortnummer op 81. Aan de onderzijde van de camera zit hiervoor een reset knopje. Druk dit knopje als de camera is opstart in houd deze minimaal 10 seconden ingedrukt. De camera is dan alleen nog te bereiken via de UTP netwerkingang. Sluit de camera via een UTP kabel aan op uw router en gebruik de IP camera finder software om het IP adres van de camera te zoeken. Gebruik het gevonden ip adres om de camera te benaderen.

23

24 Service Help Aziëlaan 12 s-hertogenbosch NL +31 (0) FR +32 (0) Service Help Aziëlaan 12 s-hertogenbosch V1.0

Browser handleiding PnP T-seriesInternet Explorer

Browser handleiding PnP T-seriesInternet Explorer Op deze handleiding zijn de algemene voorwaarden van Epine-camershop.nl van toepassing U kunt de software en handleidingen ook downloaden via de onderstaande link http://www.epine-camerashop.nl/software-en-handleidingen/

Nadere informatie

EM6250HD Easy Pro View HD IP camera

EM6250HD Easy Pro View HD IP camera EM6250HD Easy Pro View HD IP camera 2 NEDERLANDS EM6250HD Easy Pro View HD IP camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Update informatie... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 4 1.3 Wat heb je nodig

Nadere informatie

EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera

EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie... 4 1.1 Inhoud van de verpakking... 4 1.2 Wat heb je nodig om de camera

Nadere informatie

EM6561/EM6564 Draadloze Internet Camera

EM6561/EM6564 Draadloze Internet Camera EM6561/EM6564 Draadloze Internet Camera 2 NEDERLANDS EM6561/EM6564 Draadloze Internet Camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Functies en kenmerken... 3 1.2 Inhoud van de verpakking... 4 2.0 De camera

Nadere informatie

EM4484 Draadloze Internet Camera

EM4484 Draadloze Internet Camera EM4484 Draadloze Internet Camera 2 NEDERLANDS EM4484 Draadloze Internet Camera Waarschuwingen en aandachtspunten Als gevolg van Europese regelgeving kan een draadloos product in sommige Europese lidstaten

Nadere informatie

Draadloos/Bedraad Netwerk IP Camera. Gebruikershandleiding Z1201 & W1201. versie 3.8

Draadloos/Bedraad Netwerk IP Camera. Gebruikershandleiding Z1201 & W1201. versie 3.8 Draadloos/Bedraad Netwerk IP Camera Gebruikershandleiding Z1201 & W1201 versie 3.8 Inhoudopgave: 1) VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 4 2) PRODUCTSPECIFICATIES... 5 3) VERPAKKINGSINHOUD... 7 4) INSTALLATIE...

Nadere informatie

351.148 IP Camera met Pan/Tilt

351.148 IP Camera met Pan/Tilt 351.148 IP Camera met Pan/Tilt Gebruiksaanwijzing Veiligheid Lees deze handleiding eerst door alvorens het product te gebruiken. Volg de instructies op anders zou de garantie kunnen vervallen. Neem ook

Nadere informatie

Nederlandstalige Gebruikershandleiding

Nederlandstalige Gebruikershandleiding Nederlandstalige Gebruikershandleiding Opgesteld door: Viscoo Nederland B.V. Oktober 2011 Inleiding Bedankt voor het kiezen voor onze producten. Wij zullen ons uiterste best doen om een goede ondersteuning

Nadere informatie

1U Series DVR Snelstart gids

1U Series DVR Snelstart gids 1U Series DVR Snelstart gids 1 Inhoudsopgave 1 Hardware installatie en aansluiting... 5 1.1 Controleer de uitgepakte DVR... 5 1.2 Over het voorpaneel en achterpaneel... 5 1.3 Na het verwijderen van de

Nadere informatie

Model: FI8910W. Indoor Pan/Tilt Draadloze IP-Camera

Model: FI8910W. Indoor Pan/Tilt Draadloze IP-Camera V49.02 Model: FI8910W Handleiding Voor Snelle Installatie Indoor Pan/Tilt Draadloze IP-Camera Zwart Wit Voor Windows OS-------Pagina 1 Voor MAC OS --------Pagina 17 ShenZhen Foscam Intelligent Technology

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Nederlandse Versie 1.2

Gebruikershandleiding. Nederlandse Versie 1.2 Gebruikershandleiding Nederlandse Versie 1.2 Inhoudsopgave 1. Programma introductie...4 2. Voorbereidingen voor bediening...4 2.1 Minimale systeemeisen...4 2.2 evideoclient16 installeren...4 2.3 Netwerk

Nadere informatie

DVRxx Gebruikershandleiding

DVRxx Gebruikershandleiding DVRxx Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 1.1 OVERZICHT DVR...4 FUNCTIE VAN DE KNOPPEN AAN DE VOORZIJDE VAN DE DVR...4 2 2.1 2.2 BEDIENING VAN DE DVR...5 AFSTANDSBEDIENING...5 MUISBEDIENING...6 3 3.1

Nadere informatie

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product!

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Al onze producten vallen onder een voorwaardelijke garantie die tot 12 maanden na datum van aankoop de hardware dekt. Daarbij hanteren wij voor al onze producten

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Nederlands

Gebruikshandleiding. Nederlands Gebruikshandleiding Nederlands Deze handleiding is van toepassing op de volgende Y cam producten. Y cam Black Y cam Knight Y cam White De eigenschappen en bedieningen beschreven in deze handleiding zijn

Nadere informatie

Eminent DVR App voor Apple en Android

Eminent DVR App voor Apple en Android Eminent DVR App voor Apple en Android 2 NEDERLANDS Eminent DVR App voor Apple en Android Inhoudsopgave 1.0 Installeren van de App op je smartphone... 3 2.0 Eminent DVR de eerste keer opstarten... 3 3.0

Nadere informatie

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android 2 NEDERLANDS EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Functies en kenmerken...

Nadere informatie

DVR 351.154. Gebruiksaanwijzing

DVR 351.154. Gebruiksaanwijzing DVR 351.154 Gebruiksaanwijzing Veiligheid Lees deze handleiding eerst door alvorens het product te gebruiken. Volg de instructies op anders zou de garantie kunnen vervallen. Neem ook altijd alle veiligheids

Nadere informatie

AutoDome 700 Series IP PTZ Camera VG5 700 Series. Gebruikershandleiding

AutoDome 700 Series IP PTZ Camera VG5 700 Series. Gebruikershandleiding AutoDome 700 Series IP PTZ Camera VG5 700 Series nl Gebruikershandleiding AutoDome 700 Series IP PTZ Camera Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Aan de slag 5 1.1 Inschakelen 5 1.2 Bediening van de AutoDome

Nadere informatie

Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet

Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet In deze workshop Introductie...2 Eminent EM4483 Draadloze Internet Camera...2 Uitleg van de term Dynamic DNS...3 Voordelen van DynDNS...3

Nadere informatie

Configuratiehandleiding TruVision Covert IP Camera

Configuratiehandleiding TruVision Covert IP Camera Configuratiehandleiding TruVision Covert IP Camera P/N 1072913-NL REV A ISS 18DEC14 Copyright Handelsmerken en patenten Fabrikant Certificering Contactgegevens 2014 United Technologies Corporation. Interlogix

Nadere informatie

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102 Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102 Gefeliciteerd met uw keuze voor Optibel telefonie. We hopen dat u tevreden zult zijn met onze service en zien er naar uit de komende

Nadere informatie

Handleiding Robin HV / Robin CV. Bestemd voor softwareversie 3 of hoger

Handleiding Robin HV / Robin CV. Bestemd voor softwareversie 3 of hoger Handleiding Robin HV / Robin CV Bestemd voor softwareversie 3 of hoger Handleiding versie: 3.0.1 Datum: 29-07-2014 gf1 1 gf2 Over deze handleiding Deze handleiding beschrijft de montage, installatie, programmering

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Lees deze handleiding zorgvuldig en bewaar het op een veilige plaats.

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Lees deze handleiding zorgvuldig en bewaar het op een veilige plaats. INHOUD 1 - BASISINSTELLINGEN............................................... 2 2 - WACHTWOORD WIJZIGEN............................................ 4 3 - OPNEMEN VAN VIDEO'S (naar een netwerkstation of een

Nadere informatie

TruVision Outdoor IPcamera. Gebruikershandleiding P/N 1072587B-NL REV 1.0 ISS 10JAN13

TruVision Outdoor IPcamera. Gebruikershandleiding P/N 1072587B-NL REV 1.0 ISS 10JAN13 TruVision Outdoor IPcamera Gebruikershandleiding P/N 1072587B-NL REV 1.0 ISS 10JAN13 Copyright Handelsmerken en patenten Fabrikant Certificatie Naleving van FCC-richtlijnen Richtlijnen van de Europese

Nadere informatie

Handleiding Internet Type Ubee EVW3200

Handleiding Internet Type Ubee EVW3200 Handleiding Internet Type Ubee EVW3200 Persoonlijke informatie en systeemgegevens Hieronder vindt u gegevens die relevant zijn voor het maken van instellingen op uw computer. Vul de ontbrekende gegevens

Nadere informatie

Netwerkcamera. Gebruikershandleiding V4.0.3. http://www.hikvision.com. Hikvision Digital Technology Co., Ltd.

Netwerkcamera. Gebruikershandleiding V4.0.3. http://www.hikvision.com. Hikvision Digital Technology Co., Ltd. Netwerkcamera Gebruikershandleiding V4.0.3 Hikvision Digital Technology Co., Ltd. http://www.hikvision.com 1 Deze handleiding is van toepassing voor de volgende cameramodellen: Type Box camera III Dome

Nadere informatie

DIGITUS Plug&View IP camera s

DIGITUS Plug&View IP camera s DIGITUS Plug&View IP camera s Gebruikshandleiding 1 Inleiding: De Plug&View IP-cameraserie van DIGITUS biedt P2P cloudservices, zodat er geen ingewikkelde netwerkconfiguratie nodig is om de camera te installeren.

Nadere informatie

Handleiding Internet. Type Ubee EVW3210

Handleiding Internet. Type Ubee EVW3210 Handleiding Internet Type Ubee EVW3210 Persoonlijke informatie en systeemgegevens Hieronder vindt u gegevens die relevant zijn voor het maken van instellingen op uw computer. Vul de ontbrekende gegevens

Nadere informatie

CamTech. RAS Plus. Gebruikershandleiding. Remote Administration System Plus HELPDESK : 0900-27274357. Postbus 218 510 AE Drunen

CamTech. RAS Plus. Gebruikershandleiding. Remote Administration System Plus HELPDESK : 0900-27274357. Postbus 218 510 AE Drunen CamTech RAS Plus Remote Administration System Plus Gebruikershandleiding Postbus 218 510 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl www.aras.nl Remote Administration

Nadere informatie

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0 Getting Started AOX-319 PBX Versie 2.0 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 OVER DEZE HANDLEIDING... 3 ONDERDELEN... 3 INSTALLATIE EN ACTIVERING... 3 BEHEER VIA DE BROWSER... 4 BEHEER VIA DE CONSOLE... 5 BEVEILIGING...

Nadere informatie