Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts."

Transcriptie

1

2 Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in het bos en nog veel meer! Ik ben vaak op de Paalberg om te dansen, samen een verhaal te lezen of lekker te ontbijten! Zie ik jou ook snel op de Paalberg?! Ik heb op de Paalberg ook al nieuwe vriendjes gemaakt. Hebben jullie Loek & Lot al gezien? Zij beleven elke dag de meeste gekke en grappige avonturen. Kom tijdens het avondtheater luisteren naar hun knotsgekke verhalen. Speciaal voor de allerkleinsten (2 t/m 6) is er de Waanzinnige Wasbeertjes categorie. Zo herken je de activiteiten die speciaal voor de jongsten georganiseerd worden! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders aangegeven, dat er wordt verzameld bij de BallyClub. Regent het? Of zijn er te weinig deelnemers dan wordt er altijd een vervangende activiteit georganiseerd! Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Tot snel bij één van onze leuke activiteiten! Waanzinnige Wasbeer Groetjes, Bally!!

3 Begin je dag fris en fruitig met een paar dansjes. 10:15 uur BallyClub: Camera Met deze camera maak jij de allermooiste vakantiefoto s! 13:00 uur Waanzinnig Welkom op de Paalberg Het animatieteam staat vanmiddag bij de receptie om alle nieuwe gasten vrolijk welkom te heten op de Paalberg! Kom je vanmiddag ook even kijken? 14:00 uur Glitter Tattoos Bij het Waanzinnig welkom kun je tussen 14:00 en 15:00 uur een supergave Glitter Tattoo laten zetten. Voor maar 2,00 heb jij al zo n stoere tattoo die misschien wel een hele week blijft zitten! Jouw vriendjes zijn weer op de Paalberg! Kom kijken naar een nieuwe theatershow vol spanning, gekheid en avontuur! 20:30 uur De strijd om de Edelstenen Vanaf 8 jaar (Let op: bosspel! Trek stevige schoenen aan) Doe mee met deze spannende strijd om de verschillende edelstenen! Wie heeft uiteindelijk de meeste edelstenen in zijn kluis en hoeveel zijn deze edelstenen waard? Trek stevige schoenen aan, sluit je aan bij een team en ga de strijd aan! Ookgeschikt voor de Waanzinnige Wasbeertjes Wakker worden allemaal! Tijd voor een paar leuke dansjes. 10:1 uur BallyClub: Zon Met deze vrolijke zon schijnt bij jou altijd het zonnetje! 13:00 uur Giga-Chaos-Opdrachtenspel Het is giga-chaos op de Paalberg! Overal hangen opdrachten, die vervuld moeten worden en daar hebben we jou bij nodig! Een supergrappig spel vol actie! 15:00 uur Voorlezen met Bally We hebben een voorleesverhaal klaarliggen. Kom je samen met Bally luisteren naar het verhaal? De Theatershow gaat weer beginnen! Kom je ook kijken?! 19:30 uur Paalberg Kidsdisco Nog even springen en swingen samen met de toppers van het animatieteam. Bij het inchecken ontvang jij gratis een eigen Bally Fun Paspoort! In jouw eigen paspoort kun je stempels verzamelen! Heb jij je hele paspoort vol met stempels dan kun je bij de receptie één van de volgende te gekke Bally souvenirs uitkiezen: Doe-boekje, SOS bandje, Sleutelhanger of een Tattoo! Let op: Bij aankomst krijg jij 1 gratis Bally Fun Paspoort. Heb jij je stempelkaart vol, dan kun je voor 0,50 een nieuwe stempelkaart ophalen bij de receptie.

4 09:30 uur Ontbijtfeest met Bally Kom deze ochtend ook gezellig ontbijten met Bally! We maken er een groot feest van! Je bent van harte welkom in de BallyClub. Kosten: 1,00 per kind. Graag inschrijven vóór zondag 14 juli 15:00 bij het recreatieteam! 13:00 uur Wie is bang voor wie? De leeuw is bang voor de olifant, de muis voor de leeuw en de olifant voor de muis.. Hoe dat zit? Doe mee en vind het uit! 15:00 uur Tafeltennis: Rond de Tafel - Vanaf 10 jaar Neem je tafeltennisbatje mee en doe mee! Wie blijft er het langste in het spel? Daar zijn ze weer! Kom kijken en luisteren naar een nieuw, gek avontuur! 20:00 uur Summer Poolparty (A.L.) We maken er weer een groot, tropisch feest van in het zwembad. Iedereen met een zwemdiploma is van harte welkom om mee te komen feesten. (Kinderen zonder diploma s zijn welkom onder begeleiding van ouders. Deelname aan onze onze activiteiten geschiedt altijd geheel op eigen risico!) 18:00 21:00 Zomeravond Braderie Centrum Ermelo Breng een bezoekje aan één van de grootste braderieën van de Veluwe. Het belooft weer een gezellig evenement te worden met de meest uiteenlopende producten. Ook voor de kleintjes is er op de braderie genoeg te beleven. Geen animatie vandaag, dat is jammer! Gelukkig is er op de Paalberg nog genoeg te beleven. Ga gezellig met je vriendjes een balletje trappen op het voetbalveld of ga eens kijken bij de waterspeelplaats en de springkussens! Morgen zien we jullie weer!

5 10:00 uur Bally s Beregezellige Kidsbingo! Waanzinnige Wasbeertjes onder begeleiding Kom deze ochtend naar de BallyClub, daar spelen we kinderbingo! Misschien win jij wel een prachtige prijs van Bally s prijzentafel! (Kosten: 3,00 voor een boekje met 4 kaarten. Op elk kaartje spelen we 5 rondes) Niets gewonnen? Niet getreurd! Ieder deelnemend kind vertrekt met een kleinigheidje!. 13:00 uur Woestijndieren-Mastermind Vanaf 8 jaar We spelen een levensgrote versie van Mastermind, maar dan met woestijndieren. Wie kan de goede volgorde raden? 15:00 uur Circusschool met Bally 3 tot 7 jaar Waanzinnige Wasbeertjes Activiteit Hooggeëerd publiek, komt dat zien! Vandaag leer je een echte circusartiest te worden! Heb jij het in je om als een echte circusartiest in de piste te staan?! Kom gezellig meedoen en ga er met een echt circusdiploma vandoor. Bally is er vandaag ook even bij. Ben je benieuwd wat jouw vriendjes dit keer weer beleefd hebben? Kom dan kijken naar een gloednieuwe theatershow! 21:00 uur Volwassen Bingo In het restaurant spelen we vanavond bingo voor volwassenen. De kosten bedragen 8,00 p.p. voor een boekje met 5 kaartjes. Op elk kaartje spelen we 3 rondes.

6 Tijd voor ochtendgymnastiek op de leukste muziek! 10:15 uur BallyClub: Knijpervissen Waanzinnige Wasbeertjes onder begeleiding Kom je ook een gave vis knutselen die zijn bek echt kan bewegen? 14:00 uur Spiderbase Jump - Familietopper! Dit waanzinnige luchtkussen staat op het sportveld en bestaat uit een 15 meter hoge toren waarbij je omhoog moet klimmen met behulp van elastieken banden. Wanneer je boven bent aangekomen wacht je een spectaculaire sprong van enkele meters! Deze activiteit is geschikt voor de hele familie, durven jouw papa of mama ook een keer? 16:00 uur Paalberg Got Talent: Generale Repetitie Doe jij vanavond mee met de grote show? Kom alvast je talent laten zien bij de generale repetitie! Zo weet je ook precies wat er vanavond staat te gebeuren. Neem je muziek en kleding alvast mee. We gaan weer beginnen! Kom je weer gezellig kijken naar een knotsgek avontuur?! 21:00 uur Paalberg Got Talent Liveshow Familietopper! Het is weer tijd voor de grootste talentenshow aller tijden waarin jong en oud zijn of haar talent laat zien! Zingen, dansen, goochelen, acrobatiek, playback, sport gekke prestaties, alles mag en alles kan! Inschrijven kan bij het animatieteam. Even rekken en strekken op de leukste muziek!. 10:15 uur BallyClub: Paalberg Museum Vandaag zijn we op zoek naar echte kunstenaars, die een creatief kunstwerk komen maken voor het Paalberg Museum! Vanmiddag gaan we het museum openen. 13:00 uur Missie Space Vanaf 8 jaar Spanning en Sensatie gegarandeerd met dit spel vol met planeten, ruimtevaart, sterren, aliens en alles wat maar met space te maken heeft! Ga op zoek naar de verschillende missies en zorg dat jij met je team zoveel mogelijk groene planeten scoort! 15:00 uur Opening Paalberg Museum Komt dat zien, het Paalberg museum wordt geopend in de BallyClub! Voor heel even zijn er diverse topstukken te bewonderen gemaakt door creatieve, kleine kunstenaars. De Theatershow gaat weer beginnen, kom je ook kijken?! 20:15 uur Klaverjassen ( 3,00 p.p.) Voor volwassenen in de BallyClub. 21:00 uur Water, Spons en Vuur! - Vanaf 10 jaar (Let op: bosspel! Trek stevige schoenen aan.) Een leuk en spannend spel, ben jij ook slim en snel? Dan mag je dit spel zeker niet missen!

7

Recreatieprogramma 13 juli t/m 19 juli

Recreatieprogramma 13 juli t/m 19 juli Recreatieprogramma 13 juli t/m 19 juli Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma 18 augustus t/m 24 augustus

Recreatieprogramma 18 augustus t/m 24 augustus Recreatieprogramma 18 augustus t/m 24 augustus WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Recreatieprogramma 14 juli t/m 20 juli

Recreatieprogramma 14 juli t/m 20 juli Recreatieprogramma 14 juli t/m 20 juli WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma 25 augustus t/m 2 september

Recreatieprogramma 25 augustus t/m 2 september Recreatieprogramma 25 augustus t/m 2 september WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma 11 augustus t/m 17 augustus. De Paalberg Presenteert: Making the Movie

Recreatieprogramma 11 augustus t/m 17 augustus. De Paalberg Presenteert: Making the Movie Recreatieprogramma 11 augustus t/m 17 augustus De Paalberg Presenteert: Making the Movie WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong

Nadere informatie

Recreatieprogramma 21 juli t/m 27 juli

Recreatieprogramma 21 juli t/m 27 juli Recreatieprogramma 21 juli t/m 27 juli WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 20 oktober t/m 28 oktober

Recreatieprogramma. 20 oktober t/m 28 oktober Recreatieprogramma 20 oktober t/m 28 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma juli t/m 22 augustus

Recreatieprogramma juli t/m 22 augustus Recreatieprogramma 27 27 juli t/m 22 augustus Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje

Nadere informatie

Recreatieprogramma 4 augustus t/m 10 augustus

Recreatieprogramma 4 augustus t/m 10 augustus Recreatieprogramma 4 augustus t/m 10 augustus WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Recreatieprogramma 3 augustus t/m 9 augustus

Recreatieprogramma 3 augustus t/m 9 augustus Recreatieprogramma 3 augustus t/m 9 augustus Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn

Nadere informatie

Recreatieprogramma 28 juli t/m 3 augustus

Recreatieprogramma 28 juli t/m 3 augustus Recreatieprogramma 28 juli t/m 3 augustus WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli

Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli ZATERDAG 20 JULI Mölke Adventures Deze ochtend worden jullie getraind tot echte survival-experts bij Mölke Adventures. We verzamelen om 10.00 uur bij de airtrampoline

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om de vakantie compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL VRIJDAG 12 APRIL 21:00 uur Bingo Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden en mag niet gedeeld worden

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 6 augustus maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen!

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen! ZATERDAG 06 APRIL 11:00-12:00 uur KIDSCLUB: De vier Seizoenen Bloemetjes, vallende bladeren, sneeuw of felle zon, allemaal dingen die bij de seizoenen horen. Weet jij bij welk seizoen wat hoort? Of wil

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 22 juli

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 22 juli Recreatieprogramma Zomervakantie week 29 16 juli Tm 22 juli Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse leuke

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-20.30 Handboog schieten Zaterdag 25 juli 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee!

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Levend tafelvoetbal Hoe goed ben jij hier in? Find me Alleen echte slimme lui weten je te vinden

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Levend tafelvoetbal Hoe goed ben jij hier in? Find me Alleen echte slimme lui weten je te vinden VRIJDAG 6 JULI 10.45 18.30 19.00 Danspret We leren weer allerlei leuke dansjes Spelinstuif We gaan weer spelletjes doen vandaag! Knutselen We maken een vrolijke kikker vandaag Paco s graskriebels Voel

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie