12 Jaarvergadering van Heemkundevereniging Schin op Geul, met aansluitend een optreden van troubadour Ruud Verhoeven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "12 Jaarvergadering van Heemkundevereniging Schin op Geul, met aansluitend een optreden van troubadour Ruud Verhoeven."

Transcriptie

1 Kroniek 2015 Januari 1 Nieuwjaarsreceptie Schutterij St. Mauritius in Café Weert. Nieuwjaarsreceptie Mannenkoor Inter Nos in t Geboew. 2 Nieuwjaarsreceptie Voetbalvereniging Struchter Boys in de voetbalkantine. 3 Prinsenproclamatie van C.V. De Waterratte in t Geboew. Prins Roy I (Bemelmans) en zijn echtgenote prinses Bianca zijn de nieuwe heersers over het Waterratterijk. 4 Prins Kevin (Croes) en prinses Melle (Reuters) zijn de nieuwe heersers van de Waterretjes. 5 Nieuwjaarsborrel van Zij Aktief in Café A ge Pannes. 8 Nieuwjaarsborrel Fanfare St. Cornelius in t Geboew. 10 Club 77 haalt weer de oude kerstdennen op en vraagt een kleine bijdrage om s avonds bij het vuur de jeugd te trakteren op chocolademelk en een versnapering. 17 Club 77 organiseert de Ladies Night in t Geboew. Februari 6 Aw Wieverbal in Café Weerts. 8 Mennekestreffe in Café t Graefke. 15 Carnaval in het dorp. s Morgens is er een dialectmis in de parochiekerk. s Middags trekt er weer een mooie optocht door Oud Valkenburg en Schin op Geul, met schitterend weer en veel toeschouwers. 22 Winterwandeling van Mannenkoor Inter Nos in samenwerking met het Wandelcomité van de Struchter Boys. Maart 12 Jaarvergadering van Heemkundevereniging Schin op Geul, met aansluitend een optreden van troubadour Ruud Verhoeven. April 18 Leerlingen van de basisschool zorgen in nauwe samenwerking met de gemeente Valkenburg aan de Geul voor de aanplant van een 150 meter lange meidoornhaag rondom de schietweide. Ook worden zeven bomen (iepen) geplant. Hiermee is het landschapsinpassingsplan, dat een onderdeel vormt van het totaalproject rondom de nieuwbouw van de berging, een feit. Schutterij St. Mauritius kan met trots terugzien op een uitermate succesvol verlopen uitdaging om haar schietlocatie in het Struchterveld een nieuwe aanblik te geven, met een inpassing in de natuur. Het project wordt mogelijk dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers. 20 Strucht viert na 51 jaar feest. Struchter Boys wordt kampioen en promoveert naar de vierde klasse. 25 Onze dorpsgenoot Wiebe Appelboom is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Wiebe is als vrijwilliger actief op meerdere fronten binnen Schin op Geul. Hij is al ruim twintig jaar actief als secretaris en kerkmeester van het kerkbestuur, secretaris van de

2 Stichting Gemeenschapsvoorzieningen, van C.V. De Waterratte en van de Heemkundevereniging. Een echt manusje van alles met een zeer brede maatschappelijke en sociale betrokkenheid. 27 Op Koningsdag trekt een optocht met mooi versierde fietsen door het dorp, onder begeleiding van Fanfare St. Cornelius en Schutterij St. Mauritius. Mei 4 Dodenherdenking op het Kerkplein, opgeluisterd door Mannenkoor Inter Nos. Schutterij St. Mauritius neemt deel aan de dodenherdenking op de Cauberg in Valkenburg.

3 13 Sophie van Weersch, José Straaten en Brigitte Bouwens tooien de weg en veldkruisen in en om het dorp met een mooie krans. 14 Elf communicantjes uit Schin op Geul ontvangen hun eerste H. Communie uit handen van pastoor Frans Mol. De dag begint zoals een communiedag moet beginnen: de zon schijnt, Fanfare St. Cornelius zorgt voor mooie muziek, er is een hele mooie communieviering in de kerk en daarna begint er voor alle kinderen een fijne dag. 15 Wim en Gerda Pasmans Pieters uit de Grachtstraat vieren hun 60 jarig huwelijksfeest. 17 Er is een poging tot inbraak in de Schin op Geulse parochiekerk. Hierbij worden de kelderdeur, één van de zijramen en de deur bij de hoofdingang geforceerd. De ongenode gasten worden gestoord bij hun werk en kiezen het hazenpad. Het slot aan de voordeur blijkt echter dusdanig geforceerd dat dit zonder hulp niet meer open is te krijgen. Het gevolg is dat de zaterdagavonddienst moet komen te vervallen.

4 24 Koen Stevens weet tijdens het Koningsvogelschieten met het 421e schot de laatste resten van de houten koningsvogel naar beneden te halen. Hij wordt hiermee koning van de Struchtse schutterij. 25 Jeu en Lieske Eggen Willems uit de Mauritiussingel vieren hun 60 jarig huwelijk. 31 Fanfare St. Cornelius organiseert voor de achttiende keer het Bourgondische Aspergefeest. Juni 14 Door de mooi versierde laan van Schaloen trekt de Oud Valkenburgse processie naar de Drie Beeldjes en vervolgens naar het kapelletje in het veld. 21 Met regenachtig weer trekt de processie door Schin op Geul. Vanaf de kerk gaat het naar het kruisbeeld in Schoonbron, en daarna door de Breeweg en de Hanewei weer terug naar het Kerkplein, waar een mooie afsluiting plaatsvond. 28 Pastoor Mol draagt de H. Mis op onder de bomen van de Schaesberg, als opening van de Sjaasbergergank. De mis werd opgeluisterd door Mannenkoor Inter Nos. Juli 11 Pastoor Frans Mol is 80 jaar geworden. Uit dankbaarheid wordt er een feestmis opgedragen, die wordt opgeluisterd door Dameskoor Vivace, Mannenkoor Inter Nos, Fanfare St. Cornelius en Schutterij St. Mauritius. Na afloop kunnen alle parochianen de pastoor feliciteren.

5 16 t/m 25 Club 77 gaat op zomerkamp in Altweerterheide. 26 Schutterij St. Mauritius organiseert de jaarlijkse zomermarkt op Walem. Augustus 22 Een excursie van de Heemkundevereniging, onder leiding van Karen Jeneson, naar Kevelaer en Xanten, met een bezoek aan het Archeologisch Park en het Romeins museum. 23 Onze dorpsgenoot René Heuts is koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit heeft hij ontvangen vanwege zijn 55 jarig lidmaatschap van Harmonie St. Rosa uit Sibbe IJzeren, waar hij al die jaren als trompettist meeblaast. Daarnaast is hij de muzikale leider van het harmonieorkest. September 12 Fanfare St. Cornelius zet bij de aanvang van het Corneliusoctaaf de jubilarissen in de bloemen, te weten: Zef Smeets (75 jaar lid), Gerrit van Wissen en Jan Bouwens (50 jaar lid), Frans Lussenburg en Sjef Wijnands (25 jaar lid) en Jef Baadjou, Guy Ruijpers en Jens Vanmechelen (12,5 jaar lid). De avond wordt besloten met een gezellig samenzijn. 19 Mannenkoor Inter Nos huldigt drie jubilarissen: Paul van Weersch (50 jaar lid) en Jacques Meurs en Joep van Weersch (40 jaar lid). Na afloop is er een gezellig barbecuefeest. 26 Schutterij St. Mauritius viert haar patroonsfeest. Tevens worden de jubilarissen gehuldigd in het schutterslokaal Café Weerts. De officieren Harrie Jennekens en Ron Stassen, alsmede klaroenblazer Jan Bartels, vieren hun 40 jarig jubileum, Bert Bovens en Roy Slangen zijn 25 jaar lid. Schin op Geul krijgt een reparatiecafé, onder de naam Kump good. Iedereen kan huishoudelijke apparatuur en meubels die stuk zijn laten repareren door enkele handige techneuten. Reparatie is gratis tenzij er nieuwe onderdelen nodig zijn maar een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk op prijs gesteld, bedoeld voor de aanschaf van nieuwe

6 materialen en reparatiespullen. De locatie is in voormalig Hotel Salden. Oktober 2 Zef Huntjens en Maria Huntjens Rikers uit Schoonbron vieren hun 50 jarig huwelijk. 4 Open Dag in t Geboew. Dit toont tevens de samenhang en veelzijdigheid van de dorps

7 gemeenschap; zeker in de huidige participatiemaatschappij is dit niet onbelangrijk. Bijna alle verenigingen hebben hun medewerking toegezegd en iedereen is van harte welkom. 10 De jaarlijkse Dag van de Ouderen vindt vandaag plaats. Hub en Lies Wouters Dautzenberg uit Oud Valkenburg vieren hun 50 jarig huwelijk. 14 Zij Aktief viert, onder het genot van een hapje en een drankje, het 80 jarig bestaan in Café A ge Pannes. Er wordt een H. Mis opgedragen en troubadour Ruud Verhoeven vermaakt iedereen met zijn zelfgeschreven liedjes en voordrachten. 18 Hub en Gerda Caubo Mertens uit de Grachtstraat vieren hun 50 jarig huwelijk. 23 De Heemkundevereniging houdt een lezing in t Geboew met als onderwerp Herinneringen ophalen met Theo Strüfer, een oud inwoner van de Grachtstraat. Hij was een succesvol atleet en trainer van de voormalige Gymnastiekvereniging Het Geuldal. 25 Fanfare St. Cornelius organiseert met een aantal vrijwilligers voor de vierde keer een boekenbeurs in t Geboew. De opbrengst is bedoeld om een steentje bij te dragen aan de jeugdopleidingen. 30 Jozef Berg en Irene Berg Bemelmans uit de Hanewei vieren hun 50 jarig huwelijk. November 8 Bij de Kluis op de Schaesberg vindt alweer voor de zevende keer de paardenzegening plaats. Emeritus pastoor Jan Janssen besprenkelt mensen en dieren met wijwater; de geneeskrachtige Teunisbroodjes worden royaal rondgedeeld. Mannenkoor Inter Nos houdt het concert Meanderend durch Limburg, in samenwerking met de bekende topmusicus Paul van Loo. 18 De schuilhut keert terug op de Sousberg. Rond 1960 heeft Staatsbosbeheer het gebied ingericht en geschikt gemaakt voor recreanten, met name wandelaars. Sinds die tijd staat op de Sousberg een schuilhut. Het verval ervan zal zijn ingezet rond de eeuwwisseling. Vrijwilligers hebben in het voorjaar van 2015 het plan opgevat de hut te herbouwen. Na een maand werk is het resultaat een mooiere en stevigere hut dan voorheen.

8 19 Piet Slangen en Tinie Slangen van den Hove uit Strucht vieren hun 50 jarig huwelijk. 27 De werkgroep Beeldarchief van de Heemkundevereniging organiseert een filmavond onder het motto Schin op Geul terug in de tijd. 29 Sint Nicolaas wordt aan het station afgehaald door Fanfare St. Cornelius, kinderen en ouders. December 24 Op Kerstavond spelen de leden van de fanfare op diverse plekken in ons dorp kerstliederen. 25 t/m 3 De parochiekerk van Schin op Geul is gedurende de kerstperiode open voor bezichtiging jan 2016 van de mooie kerststal. 26 Solisten van de Philharmonie uit Sint Petersburg luisteren onder grote belangstelling de H. Mis in de kerk op.

9

Kroniek Januari

Kroniek Januari Kroniek 2016 Januari 1 Nieuwjaarsreceptie Schutterij St. Mauritius in Café Weert. Nieuwjaarsreceptie Mannenkoor Inter Nos in t Geboew. 2 Prinsenproclamatie CV De Waterratte in t Geboew. Prins Niels I (Bemelmans)

Nadere informatie

Kroniek Januari

Kroniek Januari Kroniek 2017 Januari 1 Nieuwjaarsreceptie Schutterij St. Mauritius in Café In d r Proemehook. Nieuwjaarsreceptie Mannenkoor Inter Nos in t Geboew. 7 Prinsenproclamatie CV De Waterratte in t Geboew. Prins

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2013

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2013 Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2013 MARIA HUNTJENS RIKERS Januari 1 Nieuwjaarsreceptie van Schutterij St. Mauritius in café Weerts te Strucht. Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2014

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2014 Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2014 MARIA HUNTJENS RIKERS Januari 1 Nieuwjaarsreceptie van Schutterij St. Mauritius in café Weerts te Strucht. Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2012

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2012 Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2012 MARIA HUNTJENS RIKERS Januari 1 Nieuwjaarsreceptie van Schutterij St. Mauritius in café Weerts te Strucht. Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2018

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2018 Januari Actie Kerkbalans 2e helft januari ma 1 Nieuwjaarsreceptie schutterij St Mauritius Strucht in café in d'r Proemehook Nieuwjaarsreceptie mannenkoor Inter Nos in 't Geboew di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6

Nadere informatie

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2017

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2017 Januari Actie Kerkbalans 2e helft januari zo 1 ma 2 Nieuwjaarsreceptie schutterij St Mauritius Strucht in café in d'r Proemehook Nieuwjaarsreceptie mannenkoor Inter Nos in 't Geboew di 3 wo 4 do 5 vr 6

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Walem, Schoonbron en Oud Valkenburg

Kroniek van Schin op Geul, Walem, Schoonbron en Oud Valkenburg Kroniek van Schin op Geul, Walem, Schoonbron en Oud Valkenburg 1 januari 5 januari 6 janauri 13 januari 10 februari 13 februari 6 maart 21 maart 19 april 20 april Nieuwjaarsreceptie in het gemeenschapshuis.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2019

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2019 Januari Actie Kerkbalans 2e helft januari di 1 Nieuwjaarsreceptie schutterij St Mauritius Strucht in café in d'r Proemehook Nieuwjaarsreceptie mannenkoor Inter Nos in 't Geboew wo 2 do 3 Nieuwjaarsborrel

Nadere informatie

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2017

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2017 Januari Actie Kerkbalans 2e helft januari zo 1 ma 2 Nieuwjaarsreceptie schutterij St Mauritius Strucht in café in d'r Proemehook Nieuwjaarsreceptie mannenkoor Inter Nos in 't Geboew di 3 wo 4 do 5 vr 6

Nadere informatie

Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg

Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg Versie 30-5-2016 Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg In samenspraak met het comité Samenwerkende Verenigingen is besloten de activiteitenlijst op deze website te plaatsen. Het is de bedoeling

Nadere informatie

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2018

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2018 Januari Actie Kerkbalans 2e helft januari ma 1 Nieuwjaarsreceptie schutterij St Mauritius Strucht in café in d'r Proemehook Nieuwjaarsreceptie mannenkoor Inter Nos in 't Geboew di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2010

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2010 Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2010 Maria Huntjens-Rikers Januari 1 Schutterij St. Mauritius houdt een nieuwjaarsreceptie in café Weerts. Mannenkoor

Nadere informatie

Kroniek 2005 van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem

Kroniek 2005 van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem Kroniek 2005 van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem 1 januari Nieuwjaarsreceptie van het kerkbestuur en DB stichting Gemeenschapsvoorzieningen voor alle dorpsbewoners in t Geboew.

Nadere informatie

Kroniek 2006 van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem

Kroniek 2006 van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem Kroniek 2006 van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem 1 januari Veel dorpsgenoten maken van de nieuwjaarsreceptie van het kerkbestuur in t Geboew gebruik om het bestuur en elkaar

Nadere informatie

Kroniek 2003 van Schin op Geul, Walem, Schoonbron en Oud Valkenburg

Kroniek 2003 van Schin op Geul, Walem, Schoonbron en Oud Valkenburg Kroniek 2003 van Schin op Geul, Walem, Schoonbron en Oud Valkenburg 1 januari Nieuwjaarsreceptie in het gemeenschapshuis. 11 januari De Waterratte roepen Willie I (Themister) en zijn vrouw Saskia uit tot

Nadere informatie

Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg / versie

Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg / versie Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg / versie 10-10-16 Januari Actie Kerkbalans 2e helft januari vr 1 za 2 zo 3 Nieuwjaarsreceptie schutterij St Mauritius Strucht in café Weerts Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul en Oud Valkenburg 2001

Kroniek van Schin op Geul en Oud Valkenburg 2001 Kroniek van Schin op Geul en Oud Valkenburg 2001 1 januari 6 januari 3 februari 4 februari 6 februari 10 februari 25 februari 9 maart 6 april 14 april 21 april 24 april De nieuwjaarsreceptie van het kerkbestuur

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 1978

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 1978 Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 1978 Fon Weusten Januari 13 Café Vinkenhof in Engwegen wordt officieel geopend. Van kantine voor campinggasten is de

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2008

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2008 Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2008 1 januari Tijdens de nieuwjaarsreceptie in t Geboew wensen veel dorpsgenoten elkaar en vertegenwoordigers van

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 1977

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 1977 Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 1977 3 februari Elly en Hub Packbier openen cafetaria t Heukske en volgen daarmee Harrie Janssen op die na 20 jaar

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2009

Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2009 Kroniek van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem over het jaar 2009 1 januari Ondanks een matige opkomst is de nieuwjaarsreceptie van Kerk- en Stichtingsbestuur in t Geboew weer

Nadere informatie

Kroniek 2004 van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem.

Kroniek 2004 van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem. Kroniek 2004 van Schin op Geul, Oud-Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem. 1 januari Nieuwjaarsreceptie van het kerkbestuur voor alle dorpsbewoners in het gemeenschapshuis. Ook de schutterij en Inter

Nadere informatie

Hub Reneerkens (1911-1982)

Hub Reneerkens (1911-1982) Hub Reneerkens (1911-1982) Mensen die Hub Reneerkens gekend hebben kunnen zo wel enkele verenigingen opnoemen waarbij hij was betrokken. Tel je die verenigingen en instanties bij elkaar dan kom je tot

Nadere informatie

57 e jaargang / nummer 1 / januari 2019

57 e jaargang / nummer 1 / januari 2019 57 e jaargang / nummer 1 / januari 2019 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

Kroniek Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem

Kroniek Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem Kroniek Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem januari 1976 5 In het Groene Kruisgebouw gaat een cursus Samen afslanken van start. 10 Mathilde (Tiel) Damoiseaux-Eijssen, woonachtig

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 5 / mei 2017

55 e jaargang / nummer 5 / mei 2017 55 e jaargang / nummer 5 / mei 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar voor

Nadere informatie

56 e jaargang / nummer 10 / oktober 2018

56 e jaargang / nummer 10 / oktober 2018 56 e jaargang / nummer 10 / oktober 2018 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 8 / augustus 2017

55 e jaargang / nummer 8 / augustus 2017 55 e jaargang / nummer 8 / augustus 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

57 e jaargang / nummer 3 / maart 2019

57 e jaargang / nummer 3 / maart 2019 57 e jaargang / nummer 3 / maart 2019 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

53 e jaargang / nummer 11 / november 2015

53 e jaargang / nummer 11 / november 2015 53 e jaargang / nummer 11 / november 2015 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 3 / maart 2017

55 e jaargang / nummer 3 / maart 2017 55 e jaargang / nummer 3 / maart 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 10 / oktober 2017

55 e jaargang / nummer 10 / oktober 2017 55 e jaargang / nummer 10 / oktober 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Wouters

Fragment-genealogie familie Wouters 21 Fragment-genealogie familie Wouters Fon Weusten De naam Wouters komt van Walt(h)er, wat zoveel betekent als heerser over het leger, legeraanvoerder. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter(s),

Nadere informatie

56 e jaargang / nummer 8 / augustus 2018

56 e jaargang / nummer 8 / augustus 2018 56 e jaargang / nummer 8 / augustus 2018 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 1 / januari 2017

55 e jaargang / nummer 1 / januari 2017 55 e jaargang / nummer 1 / januari 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

56 e jaargang / nummer 9 / september 2018

56 e jaargang / nummer 9 / september 2018 56 e jaargang / nummer 9 / september 2018 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 9 / september 2017

55 e jaargang / nummer 9 / september 2017 55 e jaargang / nummer 9 / september 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters)

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Familienaam die is afgeleid van de voornaam Pieter (Peter). I Bartholomeus PETERS. Hij trouwt met Johanna CREWEN ook genaamd Creuwen. 1 Petrus PETERS, ged. op

Nadere informatie

Index periodieken. Artikelen over diverse personen

Index periodieken. Artikelen over diverse personen Index periodieken Nummer Pagina Artikelen over de Bokkenrijders De Sjinnerbende Bokkenrijders (1) 7 23 Frits Prinsen De Sjinnerbende Bokkenrijders (2) 8 16 Frits Prinsen De Sjinnerbende Bokkenrijders (3)

Nadere informatie

55 e Jaargang / nummer 2 / februari 2017

55 e Jaargang / nummer 2 / februari 2017 55 e Jaargang / nummer 2 / februari 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Wat heeft 2014 de Kur allemaal gebracht!

JAARVERSLAG 2014. Wat heeft 2014 de Kur allemaal gebracht! JAARVERSLAG 2014 Wat heeft 2014 de Kur allemaal gebracht! Op muzikaal gebied Het afgelopen jaar zijn we grotendeels zonder voorzitter doorgekomen. Op de jaarvergadering in april heeft Jan Vermeer helaas

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER DECEMBER Zaterdag 1 december 19.00 uur H.Mis met samenzang en Kinderwoorddienst. Zondag 2 december 10.00 uur Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; voor Rina Pinckaers-Martinussen (jaardienst);

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com. t Dreeske. April 2014.

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com. t Dreeske. April 2014. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com t Dreeske April 2014 Activiteiten Koningsdag Schutterij Melick bondsschuttersfeest Schutterij Koningsvogelschieten

Nadere informatie

Namens de dorpsraad heette Joop Krant een ieder welkom met de volgende woorden.

Namens de dorpsraad heette Joop Krant een ieder welkom met de volgende woorden. Met het realiseren van een oorlogsmonumentje op het plein voor de kerk heeft Maashees ook een plek gekregen waar nu jaar jaarlijkse een dodenherdenking op de avond van 4 mei zal worden gehouden. Voor deze

Nadere informatie

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem

Kroniek van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem Kroniek 1973 1974 1975 van Schin op Geul, Oud Valkenburg, Strucht, Schoonbron en Walem februari 1973 7 Gouden huwelijksfeest echtpaar Cuijpers-Crutsen. maart 3 Prins Joop I (Joop Brouns) uitgeroepen tot

Nadere informatie

56 e jaargang / nummer 11 / november 2018

56 e jaargang / nummer 11 / november 2018 56 e jaargang / nummer 11 / november 2018 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

VERSLAG VAN HET BESTUUR OVER DE GANG VAN ZAKEN IN 2018 EN OVER HET GEVOERDE BELEID

VERSLAG VAN HET BESTUUR OVER DE GANG VAN ZAKEN IN 2018 EN OVER HET GEVOERDE BELEID VERSLAG VAN HET BESTUUR OVER DE GANG VAN ZAKEN IN 2018 EN OVER HET GEVOERDE BELEID 1. ALGEMEEN Het jaar 2018 is naar de mening van het bestuur te kenschetsen als een dynamisch jaar met vele activiteiten

Nadere informatie

57 e jaargang / nummer 4 / april 2019

57 e jaargang / nummer 4 / april 2019 57 e jaargang / nummer 4 / april 2019 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 4 / april 2017

55 e jaargang / nummer 4 / april 2017 55 e jaargang / nummer 4 / april 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur, maar

Nadere informatie

Jeu Jennekens. Fon Weusten

Jeu Jennekens. Fon Weusten Jeu Jennekens 1903 1977 Fon Weusten Joseph Mathias Hubertus (Jeu) Jennekens werd geboren op 30 augustus 1903 in Berg en Terblijt als eerste kind uit het huwelijk van Nikolaas Karolus Hubertus Jennekens

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. van den Hove Schin op Geul

Fragment-genealogie fam. van den Hove Schin op Geul Fragment-genealogie fam. van den Hove Schin op Geul De naam Van de fam. van den Hove komt in de archieven van de euregio veelvuldig voor. In de 15de en 16de eeuw is het een bekende naam in de omgeving

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 In 2013 worden 5 vergaderingen gehouden (24 januari, 12 maart, 30 mei, 5 september en 12 december) Afmelding vrijwilligers in 2013

JAARVERSLAG 2013 In 2013 worden 5 vergaderingen gehouden (24 januari, 12 maart, 30 mei, 5 september en 12 december) Afmelding vrijwilligers in 2013 Stichting Heemkunde Hegelsom Opgericht 25 september 2009 Secretariaat: Past. Debijestraat 34 5963 AG Hegelsom JAARVERSLAG 2013 In 2013 worden 5 vergaderingen gehouden (24 januari, 12 maart, 30 mei, 5 september

Nadere informatie

23 december 2016 Nummer 8

23 december 2016 Nummer 8 23 december 2016 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Dank je wel Speelplaats Verkeer: controle fietsverlichting Carnaval 2017 Vervangingen Titus Brandsmagroep (Ingekomen Stuk) Levende kerststal

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen 7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen ===================================== 21 maart Kienen Er staan weer

Nadere informatie

1 Sophia Coumans, gedoopt op 20 maart 1723 in Schimmert 2 Joannes Coumans, gedoopt op 8 maart 1725 in Schimmert,volgt onder 11.

1 Sophia Coumans, gedoopt op 20 maart 1723 in Schimmert 2 Joannes Coumans, gedoopt op 8 maart 1725 in Schimmert,volgt onder 11. FRAGMENT-GENEALOGIE fam.coumans ICoemans I Nicolas Coumans mogelijk afkomstig uit Schinnen Hij was gehuwd met Catharina Muijlkens. Uit dit huwelijk o.a: 1 Sophia Coumans, gedoopt op 20 maart 1723 in Schimmert

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Fris van start

Nieuwsbrief 10. Fris van start Nieuwsbrief 10 september 2014 In dit nummer: Fris van start 1 Activiteiten 1 Oud Papier 2 Hieperdepiep 2 Wist je dat.. 2 mededelingen 3 Uniformen en instrumenten actie 3 De Peel in Brand 4 Leden / Familiedag

Nadere informatie

54 e jaargang / nummer 11 / november 2016

54 e jaargang / nummer 11 / november 2016 54 e jaargang / nummer 11 / november 2016 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

55 e jaargang / nummer 12 / december 2017

55 e jaargang / nummer 12 / december 2017 55 e jaargang / nummer 12 / december 2017 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Tweede Holsbeekse. Vredesweek

Tweede Holsbeekse. Vredesweek 30/9-3/10 15 Tweede Holsbeekse Vredesweek Voorwoord Beste inwoner van Holsbeek, De eerste grote herdenkingsgolf van 100 jaar Groote Oorlog ligt achter ons. Desondanks blijft oorlogsvoering brandend actueel

Nadere informatie

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik Colofon Uit de Hoenderik Digitale nieuwsbrief seizoen 15-16 nr 4 Redactie-adres/kopij hoenderik@kromhouters.nl Site www.kromhouters.nl Uit de Hoenderik 70 Jaar THCC DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM 1946 2016

Nadere informatie

Fragment-genealogie Smeets (3)

Fragment-genealogie Smeets (3) Fragment-genealogie Smeets (3) XI-1 ANNA MARIA SMEETS geboren te Schin op Geul t.o. de kerk en aldaar gedoopt 30 december 1770, dochter van WIJNANDUS SMEETS [X-2] en CHRISTINA LOOGEN. Zij huwde te Schin

Nadere informatie

Stg. Jeugdwerk De Drammertjes / Stg. Kindervakantiewerk Beegden / Stg. Molen Beegden / Stichting VerenigingsOverleg Beegden-Heel (VOB) / VosCompany

Stg. Jeugdwerk De Drammertjes / Stg. Kindervakantiewerk Beegden / Stg. Molen Beegden / Stichting VerenigingsOverleg Beegden-Heel (VOB) / VosCompany Agenda van 2017 januari Activiteit: ZijActief:jaarvergadering / nieuwjaarsborrel Datum: Woensdag 18 Januari 2017 februari Activiteit: Ouderavond vormelingen 2017 Georganiseerd door: RK Parochie Heilige

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nadere regels Waarderingssubsidies

Nadere regels Waarderingssubsidies Nadere regels Waarderingssubsidies Burgemeester en Wethouders van Valkenburg aan de Geul; gelet op artikel 4, derde lid van de Algemene subsidieverordening Valkenburg aan de Geul 2016. besluiten vast te

Nadere informatie

Tijd : 16 tot 16:45 uur Plaats : Gemeenschapshuis A gen Ing in zaal of huisje Braken Bestuursleden : Ivo Zink en Miranda Canisius

Tijd : 16 tot 16:45 uur Plaats : Gemeenschapshuis A gen Ing in zaal of huisje Braken Bestuursleden : Ivo Zink en Miranda Canisius PROGRAMMA -2019 Dag Maandag 29 oktober Activiteit Oefenen schlager 2019 Voor Prins en Prinses, nar, president en alle leden jeugdraad Tijd 16 tot 1645 uur Plaats Gemeenschapshuis A gen Ing in zaal of huisje

Nadere informatie

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER PAROCHIEBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op redactie@sint-hubertus-genhout.nl bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Foto s Susanne van Bommel Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Afgelopen zaterdag, 5 januari, vond het nieuwjaarsconcert plaats, gedirigeerd door onze nieuwe regisseur Robbert-Paul

Nadere informatie

Fragment genealogie fam. Ruijpers Schin op Geul

Fragment genealogie fam. Ruijpers Schin op Geul Fragment genealogie fam. Ruijpers Schin op Geul Zover bekend op dit moment is de stamvader van de fam. Ruijpers afkomstig uit Berg en Terblijt. Daar werd op 23 febr 1728 gedoopt Willem Reupdrs. Hij huwde

Nadere informatie

Parochiediensten van de H. Cornelius parochie 20 augustus t/m 24 september 2016.

Parochiediensten van de H. Cornelius parochie 20 augustus t/m 24 september 2016. Nummer 31 Jaargang 47 16 Augustus 2016. pmvanaarle@gmail.com Parochiediensten van de H. Cornelius parochie 20 augustus t/m 24 september 2016. Zaterdag 27 augustus: 22 ste zondag door het jaar: Om 19.00

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Ackermans

Fragment-genealogie fam. Ackermans Fragment-genealogie fam. Ackermans De naam Ackermans kan evenals Akkermans en Van den Akker duiden op een naam voor een persoon die op of bij een plek woonde, die bekend stond als De(n) Akker. Mogelijk

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Weerts (Wierts)

Fragment-genealogie fam. Weerts (Wierts) Fragment-genealogie fam. Weerts (Wierts) Mogelijk is de naam Weerts ontstaan uit de beroepsnaam "waard" (Duits: Wirt). I II-a Henricus WIERTS ook genaamd Weerts, ovl. op 23 maart 1771 in Wijlre. Hij tr.

Nadere informatie

Gewijzigd PROGRAMMA Prins, Prinses, Nar, President en Jeugdraad

Gewijzigd PROGRAMMA Prins, Prinses, Nar, President en Jeugdraad Gewijzigd PROGRAMMA 2010-2011 Prins, Prinses, Nar, President en Jeugdraad Beste leden van de jeugdraad, beste ouders Bijgevoegd treft u het gewijzigde programma 2010-2011 aan. De ouders van de leden van

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR412036_1

CVDR. Nr. CVDR412036_1 CVDR Officiële uitgave van Valkenburg aan de Geul. Nr. CVDR412036_1 7 november 2017 Nadere regelswaarderingssubsidies Burgemeester en Wethouders van Valkenburg aan de Geul; gelet op artikel 4, derde lid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

56 e jaargang / nummer 12 / december 2018

56 e jaargang / nummer 12 / december 2018 56 e jaargang / nummer 12 / december 2018 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

54 e jaargang / nummer 12 / december 2016

54 e jaargang / nummer 12 / december 2016 54 e jaargang / nummer 12 / december 2016 Pastorie: Hoogbeek 23, 6305 BH, Schin op Geul, tel. 043-459 1233 Pastoor: pater Frans Mol mhm Spreekuur van de pastoor: Pastoor Mol houdt geen vast spreekuur,

Nadere informatie

Eucharistieviering Opdracht van de Heer in de Tempel 29 januari 2017 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Opdracht van de Heer in de Tempel 29 januari 2017 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Opdracht van de Heer in de Tempel 29 januari 2017 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort OPDRACHT VAN DE HEER IN DE TEMPEL We vieren vandaag het hoogfeest Opdracht

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ)

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) De naam Lemmens is afkomstig van de voornaam Lemmen ( een vleinaam voor Lambertus). Omdat deze naam veelvuldig voorkwam in onze contreien, zijn er heel

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website: 19 december 2018

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website:   19 december 2018 Infobulletin Basisschool St. etrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Agenda 19 december 2018 19 dec. Kerstviering (verplicht) 21 dec. Kerstvakantie vanaf 12.00uur

Nadere informatie

Dag allemaal, Het is weer bijna ZOMERVAKANTIE

Dag allemaal, Het is weer bijna ZOMERVAKANTIE Dag allemaal, Het is weer bijna ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE Alweer een jaar voorbij! Een dynamisch jaar waarin we voor het eerst werkten met drie jaargroepen in 1 combinatieklas. Een jaar waarin twee stichtingen,

Nadere informatie

Koorscholing: nieuwsbrief nr. 2, dec. 2014; red: Jan van der Maarel. Mannenkoor Koninklijk Walram s Genootschap van Valkenburg

Koorscholing: nieuwsbrief nr. 2, dec. 2014; red: Jan van der Maarel. Mannenkoor Koninklijk Walram s Genootschap van Valkenburg nieuwsbrief nr. 2, dec. 2014; red: Jan van der Maarel Mannenkoor Koninklijk Walram s Genootschap van Valkenburg Intussen is de Nieuwsbrief oktober wel al uitgelezen denk ik zo. Reacties? Het is nu ook

Nadere informatie

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals PROGRAMMABOEKJE Zaterdag 7 september 2013 Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- Pim Mulier sportpark DSS - Ex-internationals Welkom Trainer DSS DSS van 7 oktober 1919 is bijna 94 jaar oud en, met ruim 1200 leden, één

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Januari 2013

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Januari 2013 Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Januari 2013 Even voorstellen; - Wietske van der Veen (voorzitter) - Ruurd Tadema (secretaris) - Jan van der Plaats (penningmeester) - Trientje Poelstra - Hessel Boersma

Nadere informatie

Jaarplanner 2018 parochies Mechelen - Epen - Slenaken

Jaarplanner 2018 parochies Mechelen - Epen - Slenaken december zo 31-dec Hoogmis met Te Deum 9.15 GKZ 10.45 Oudjaar januari 2018 1 ma 1-jan Heilige Maria, Moeder van God EMS EMS 10.45 Nieuwjaarsreceptie in Slenaken parochies EMS di 2-jan wo 3-jan do 4-jan

Nadere informatie

Bruiloft juffrouw Fieny en Frans. We willen samen verder gaan, Ons bundelen tot iets krachtigs. Het mooiste wat er is, de liefde, zoiets prachtigs.

Bruiloft juffrouw Fieny en Frans. We willen samen verder gaan, Ons bundelen tot iets krachtigs. Het mooiste wat er is, de liefde, zoiets prachtigs. Lemborgher Jaargang 21 Nummer 13 15 mei 2014 Bruiloft juffrouw Fieny en Frans We willen samen verder gaan, Ons bundelen tot iets krachtigs. Het mooiste wat er is, de liefde, zoiets prachtigs. Vrijdag 16

Nadere informatie

Bodybuildingclub de Kilo nvt nvt 862,00 680, , ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, ,00 Waarderingssubsidie

Bodybuildingclub de Kilo nvt nvt 862,00 680, , ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, ,00 Waarderingssubsidie 6511020 42199 Katholiek Vrouwen Gilde 82 72 1.362,00 0,00 1.362,00 0,00 0,00 576,00 0,00 750,00 0,00 1.326,00 Subsidie per lid uit Valkenburg + 2 x 250,00 act.subsidie. 6511020 42199 Zij-actief kath. Vrouwennetwerk

Nadere informatie

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar 2018 Ook zijn er door-de-weekse missen in onze kerken: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 10.30 uur H. Mis in de St. Martinuskerk te Breust i.v.m. Bron en Mottenburgh 18.30 uur: aanbidding in de

Nadere informatie

Fragment-genealogie tam. Bosch Schin op Geul

Fragment-genealogie tam. Bosch Schin op Geul Fragment-genealogie tam. Bosch Schin op Geul De naam Bosch is een duidelijke herkomstnaam en komt in vele varianten voor: (Van de) Bos, (van den) Boseh, Boss, Busch (Duits), Buskens, van den Bussche, Bosman(s),

Nadere informatie

Jaargang: 6 - Editie: 34

Jaargang: 6 - Editie: 34 19-03-2016 - Jaargang: 6 - Editie: 34 LEERLINGEN VAN GROEP 6 KRIJGEN INSTRUMENTALE VERKENNING Het bestuur heeft, zoals reeds aangekondigd op de laatste algemene ledenvergadering, het initiatief genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 8 februari Alaaf!

Nieuwsbrief 11 8 februari Alaaf! Nieuwsbrief 11 8 februari 2019 Alaaf! Vanmorgen hebben we carnaval op school gevierd. CV de Reetkwakers kwam op bezoek. Speciaal eraan was dat papa Rob Konings adjudant is samen met Prins Arjan. We hebben

Nadere informatie

Korte historie Mannenkoor Bel Canto

Korte historie Mannenkoor Bel Canto Korte historie Mannenkoor Bel Canto Op 4 juli 1934 werd Bel Canto opgericht door een viertal leden van een kerkkoor. De oprichtingsvoorzitter was de heer A.B. Schotman. Al snel telde Bel Canto 23 leden.

Nadere informatie

Met ingang van 2014 bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Met ingang van 2014 bestaat het bestuur uit de volgende leden: Jaarverslag 2014 Schutterij Onderling Genoegen Duiven. Nieuwjaarsbal: Op zaterdag 11 januari startte het kalenderjaar 2014 met de vijfde editie van het Nieuwjaarsbal. De band New Leaf stond op het podium

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie