Bekkerstraat 39 te Utrecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bekkerstraat 39 te Utrecht"

Transcriptie

1 Bekkerstraat 39 te Utrecht In de populaire woonwijk Wittevrouwen in één van de leukste/gezelligste straten hebben wij een stadswoning met plaats en geweldige en bovendien royaal zonneterras te koop. De tussenwoning is gelegen op korte loopafstand van de Biltstraat en het centrum van Utrecht. In de Biltstraat zijn alle winkels maar ook veel gezellige restaurantjes, kortom het echte stadsleven.

2

3

4

5 Indeling: Begane grond: Entree/hal met meterkast, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer (type doorzon) is voorzien van inbouwkast waar de wasmachineaansluiting aanwezig is. Toiletruimte, een nette keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de plaats bereikbaar. De plaats is gelegen op het oosten. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers aanwezig en de badkamer. Een ruime slaapkamer aan de achterzijde, thans in gebruik als werkkamer en een royale slaapkamer aan de voorzijde. Tussen de slaapkamers is de badkamer gelegen. De badkamer bevat een douchehoek en een wastafelmeubel. Tweede verdieping: Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze ruimte is voorzien van een dakraam en de cv-ketel is hier aanwezig. Afmetingen: Begane grond: Woonkamer : circa 7.70 x 3.00 Keuken : circa 3.00 x 2.00 Eerste verdieping: Slaapkamer Slaapkamer Plaats : circa 4.15 x 2.70 aan de achterzijde : circa 4.15 x 2.90 aan de voorzijde : circa 3.00 x 2.00 gelegen op het oosten Bijzonderheden: * Bouwjaar circa * Woonoppervlakte circa 75 m2; Inhoud circa 260 m3. * De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. * De woning wordt zonder EPA-label opgeleverd. * Verwarming door middel van cv-ketel (2000). * De oplevering is in overleg. Kadaster: Gemeente Abstede, sectie B, nummer 792, grootte 49 m2. Vraagprijs ,- kosten koper (deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan ontleend worden).

6

7 Informatielijst t.b.v. de verkoop van een woonhuis / appartement Adres: Bekkerstraat 39 te Utrecht DE OPSTALLEN 1 2 Welke zichtbare en/of onzichtbare gebreken (zowel kleine als grote) aan uw onroerende zaak zijn u bekend?. (bijvoorbeeld: houtrot, lekkage, houtworm, boktor, problemen met vloeren of het dak, verstoppingen, lekkende of beschadigde thermopane ruiten etc.) in de slaapkamer is afgelopen 10 jaar eenmaal lekkage geweest. Als in het verleden maatregelen genomen zijn tegen één of meer in deze vraag genoemde gebreken s.v.p. aangeven welke maatregelen waartegen genomen zijn. (evt. garantiebewijzen e.d. graag bijvoegen) in het verleden is er (voor 2001) ooit een reparatie geweest. 3 Wat is het bouwjaar van de opstallen? Wat is de bouwaard van het woonhuis? (steens of spouwmuren, zadeldak of plat dak, houten- of betonvloeren) 5 Is het perceel aangesloten op gas, water, elektra en kabel? 6 7 Is het perceel aangesloten op het gemeente riool? Zo ja, hoe? Zo, op welke wijze vindt de afvoer van afvalstoffen dan plaats? steensmuren, keukenaanbouw is halfsteens ja ja (PVC) Zijn er gebreken bekend of bijzonderheden te melden over de technische installaties (elektrische installatie of bedrading (hoeveel groepen?), leidingen gas, water, riolering, cv-installatie, intercom, alarm, keukenapparatuur)? geen gebreken 8 Hoe oud is de cv-ketel? Van welk merk? Junkers CV, bouwjaar 1999, sinds 2000 geinstalleerd 9 Zijn aan u door de overheid (bijv. brandweer) en/of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd?

8 10 Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? 11 Is er een mechanische ventilatie toegepast? Zo ja, in welke ruimte(n)? functiort deze nog naar behoren? 12 Zijn er de laatste jaren grote reparaties uitgevoerd en/of gebreken hersteld? 13 Zijn er in het pand mogelijk betonvloeren van het fabrikaat Kwaaitaal, Manta of TBI toegepast? Zo ja, is er sprake van betonaantasting van deze vloer (betonrot)? 14 Is er een kruipluik aanwezig? Zo ja, waar is deze gesitueerd? Is er een mogelijkheid om onder de vloer te komen en de balken te bekijken? 15 Wanr is de dakbedekking van de platte daken voor het laatst gerepareerd? Is dat professiol gedaan of anderszins? 16 Wanr is er voor het laatst aandacht besteed aan het buitenschilderwerk? Is dat professiol gedaan of anderszins? 17 Hoe oud is de keukeninrichting en de eventuele keukenapparatuur? 18 Wat is het merk van de keuken en wat zijn de merken van de keukenapparatuur? 19 Is er een schoorsteenkanaal of aansluitmogelijkheid voor een haard of kachel in de woonkamer? 20 Wanr zijn de rookgasafvoeren voor het laatst geveegd? Functioneren de rookgasafvoeren naar behoren? Met welke reparaties of kosten zou de koper binnen enkele jaren geconfonteerd kunnen worden? locale en mechanische ventilatie (geen gebreken) ja, onder de woonkamer. De kruipruimte is te bezichtigen door een luik in de trapkast. alle platte daken zijn in 1995 vernieuwd en geisoleerd. Is professiol gedaan. in 2003/4 is buitenwerk gedaan. Niet professiol. keuken is uit Pelgrim apparatuur. De vaatwasser is uit DMW Keuken, Pelgrim apparatuur. Vaatwasser: beka ja, onbekend ja schilderwerk HET MILEU 23 Bent u bekend met eventuele grond- of grondwaterverontreiniging in uw perceel of de omgeving? 24 Is er nog een ondergrondse (olie)tank aanwezig? niet bekend

9 25 Mocht er in het verleden een olietank zijn gesard of verwijderd, is er dan een KIWA-certificaat afgegeven? 26 niet bekend Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. eterniet dakbeschot, schuttingen, ontluchtingspijpen, plaatjes rond cv-ketel of zeil dat is aangeschaft tussen 1960 en 1982)? bij bouwtechnische keuring in 2001 blijkt er geen asbesthoudend materiaal aanwezig (zie rapport) RECHTEN EN PLICHTEN 27 Rusten er voor zover u weet rechten op het pand, zoals: * Erfpacht * Opstalrecht * Vruchtgebruik * Erfdienstbaarheden * Kwalitatieve rechten of verplichtingen * Kettingbedingen * Voorkeursrechten * Optierechten * Rechten van wederinkoop * Huurkoop * Concurrentiebedingen 28 Indien er sprake is van erfpacht of opstalrecht, hoe hoog is de canon per jaar? 29 n.v.t. Welke Algemene voorwaarden zijn van toepassing? (1961/ ) n.v.t. 31 Per welke datum kan de canon worden aangepast? n.v.t. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerende zaak of apparatuur die overdraagbaar zijn aan koper? Ja, vaatwasser tot 2013

10 OMGEVING 32 Zijn er nog lopende bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast van de omgeving)? 33 Kunt u iets mededelen over de leeftijden en gezinssamenstelling van de directe buren? 34 Hebben de directe buren voor zover u bekend mogelijk (ver)bouwplannen? 35 Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? 36 Van wie zijn de erfafscheidingen?? (muurtje) rchts woont een echtpaar van tussen de 40 en 50. Links woont een alleenstaande man van rond de Lopen er geschillen inzake grenzen etc? 38 Hoe is de parkeergelegenheid in de omgeving? ja voldoende 39 Is er een parkeervergunning nodig in uw straat of omgeving? Zo ja, wat zijn hiervan de kosten? ja, rond de 18 Euro per 3 maanden (prijs Heeft u mogelijk bepaalde afspraken gemaakt met buren waar een toekomstige eigenaar ook rekening mee moet houden? 41 Waar is de dichtstbijzijnde basisschool? een paar straten verder 42 Op welke afstand bevinden zich de winkels? 43 Hoe ver is het naar een bushalte, NS-station en op- en afrit snelweg? 100 m supermakrt 100 m bushalte, NS station 15 minuten fietsen, afrit snelweg, 10 minuten BESTEMMINGSPLAN 44 Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend welke voor een koper wetenswaardig zijn (bijv. mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderen in uitzicht of verkeerssituaties)? 45 Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel?

11 46 Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijzing in het kader van de Monumentenwet? * Als beschermd monument * Tot beschermd stads- of dorpsgezicht * Gemeentelijk monument * Beeldbepalend pand * Rijksmonument THERMISCHE INSTALLATIE 47 Is de vloer geïsoleerd? Zo ja, hoe?? 48 Is de spouw geïsoleerd? Zo ja, hoe? 49 Is het dak geïsoleerd? Zo ja, hoe? 50 Zijn mogelijk bepaalde plafonds thermisch geïsoleerd? Zo ja, welke?? 51 Is er dubbel glas? Zo ja, waar? buitenmuur geimpregrd ja, alleen in deur van de keuken VASTE LASTEN 52 Wat is de WOZ-waarde van het pand? Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen per jaar / per maand: per jaar * Belastingjaar 2011 * Waterschapslasten 65,76 * Belastingjaar 2011 * Verontreingingsheffing 53,94 * Rioolrecht 216 * Belastingjaar Energienota: Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? VOOR 1 PERSOON 2010 * gas & elektra 79 * water 7 * warmte (met stadsverwarming) 0 * kabel?

12 54 Hebt u alle gemeentelijke belastingen die verschuldigd zijn al betaald? 55 Indien van toepassing: in termijnen, (nog 4 termijn en vanaf oktober 2011) Heeft u alle erfpachtcanon betaald? Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld van het pand? ja, in Is de Wet Voorkeursrecht gemeenten of antispeculatiebeding van toepassing?? 57 Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd bij anderen in gebruik? Zo ja, gaarne toelichting over de afspraken tot 1 oktober Hoe gebruikt u het huis nu? (bijv. woning, praktijk, winkel, opslag) Is dat gebruik volgens u en/of gemeente toegestaan? woning, ja Is er voor de telefoon een analoge of ISDN aansluiting? ISDN is mogelijk Zijn er in de bijgebouwen bijzondere voorzieningen (gas, elektra, verwarming, water, isolatie o.i.d.)? 61 Zijn er buitenkranen? 62 Zo ja, waar zijn die af te tappen bij vorst? Is er mogelijkheid voor een eigen pompinstallatie voor het sproeien van de tuin? 63 Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen of meldingen? 64 Zijn er toestellen gehuurd, geleasd dan wel in bruikleen (bijv. geiser, boiler of cv-ketel)? Zo ja, wat zijn de kosten? n.v.t. 65 Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. BTW, bouwgrondbelasting, baatbelasting, voordeel overdrachtsbelasting)? 66 Is er toestemming of goedkeuring van derden vereist voor de verkoop (bijv. gemeente, erfverpachter, curator of kantonrechter)? Nee 67 Is er verder nog iets bekend dat naar uw idee van invloed kan zijn op de aankoopbeslissing van de koper?

13 VOORWAARDEN BIJ KOOP VAN EEN WONING: Koopakte: Conform NVM-model. Notaris Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - 10,00 per telefonische overboeking; - 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota('s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - 120,00* ) per akte van gehele doorhaling; - 150,00* ) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper. * ) kosten van inschrijving ad 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen Waarborgsom / bankgarantie Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper wordt uiterlijk binnen 5 weken na overeenstemming een waarborgsom of bankgarantie (afgegeven door een in Nederland gevestigde bankinstelling) in handen van de notaris gestort/ gesteld een bedrag ter grootte van 10% van de koopsom. Oplevering In de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken (voorzover bij de verkopende partij niet bekend) heersende- /lijdende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Baten en lasten Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend. Nutsbedrijven Koper en verkoper zijn bekend met het feit dat 14 dagen voor eigendomoverdracht de mutatie moet worden gemeld bij de nutsbedrijven.

14 Het energie- label Vanaf 1 januari 2008 is een verkoper in principe verplicht om een energie-label te overhandigen aan de koper ten tijde van het notarieel transport. Indien de koper afziet van een energie-label, vervalt deze verplichting. Als een woning in 1998 of later is gebouwd is er vooraf al een berekening gemaakt die leidde tot de zogenaamde energieprestatiecoëfficiënt (EPC). De berekening is tegelijk met de aanvraag voor de bouwvergunning ingediend bij de gemeente. Als de bouwvergunning niet langer dan 10 jaar geleden is aangevraagd, kan de eigenaar de EPC-berekening overhandigen in plaats van het energielabel. Wordt het energielabel verplicht voor alle gebouwen? Nee, voor enkele categorieën zal deze verplichting niet gelden. Het geldt niet voor: woonwagens; onverwarmde logiesgebouwen (bv. trekkershutten); gebouwen met een industriefunctie (bv. fabriekshallen); gebouwen met een overige gebruiksfunctie (zoals schuurtjes en garages) ; tijdelijke bouwwerken (zoals bouwketen, noodwinkels, noodlokalen bij scholen, directie- en schaftlokalen op bouwplaatsen); monumenten; gebouwen die worden gebruikt voor eredienst en religieuze activiteiten (kerken, moskeeën); alleenstaande gebouwen met een gebruiksoppervlakte van minder dan 50 m2. Voor meer informatie: 60 jaar Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat onderhavig registergoed meer dan 60 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken, welke niet bekend zijn aan de verkopers, worden geacht niet belemmerend te werken op artikel 5.3 omschreven woongebruik.

Karel Doormanlaan 210 te Utrecht

Karel Doormanlaan 210 te Utrecht Karel Doormanlaan 210 te Utrecht Op een uitstekende locatie aan de rand van de Zeeheldenbuurt in Utrecht Oost gelegen groot (circa 102 m2) 3 kamer appartement (voorheen 4) gelegen op de 4e verdieping,

Nadere informatie

Telefoon: 030-2368484 E-mail: utrecht@ludenhoff.nl Website: www.ludenhoff.nl

Telefoon: 030-2368484 E-mail: utrecht@ludenhoff.nl Website: www.ludenhoff.nl 2 e Achterstraat 2 & Lange Lauwerstraat 36 te Utrecht Vraagprijs 350.000,- k.k. Op de Lange Lauwerstraat treft men een prachtig pand met een gereinigde gevel en voorzien van een snijvoeg. Het houtwerk

Nadere informatie

Bartoklaan 12 te Utrecht

Bartoklaan 12 te Utrecht Bartoklaan 12 te Utrecht Centrale entree Parkeerplaats Nabij park Oog in Al Op de Bartoklaan, dichtbij het centrum, op de eerste verdieping gelegen, modern, fraai afgewerkt, bijzonder royaal en luxueus

Nadere informatie

Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k.

Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k. Impressies Wilhelminapark Van Alphenstraat 28 A te Utrecht Wij hebben de absolute A1 locatie al gevonden!

Nadere informatie

RAUWENHOFFLAAN 78 TE UTRECHT

RAUWENHOFFLAAN 78 TE UTRECHT RAUWENHOFFLAAN 78 TE UTRECHT INCLUSIEF COMPLETE EN NIEUWE INBOEDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aan de rand van tuindorp in Utrecht Oost ligt dit verzorgde appartementencomplex. Betaalbaar wonen op een zeer goede

Nadere informatie

Biltstraat 343 te Utrecht

Biltstraat 343 te Utrecht Biltstraat 343 te Utrecht Praktisch TWEEkamer-appartement met balkon op de eerste verdieping en direct aan de Biltstraat gelegen, aan de rand van de gewilde woonwijk Wittevrouwen. Het appartement is uitermate

Nadere informatie

Telefoon: 030-2368484 E-mail: utrecht@ludenhoff.nl Website: www.ludenhoff.nl

Telefoon: 030-2368484 E-mail: utrecht@ludenhoff.nl Website: www.ludenhoff.nl Lange Lauwerstraat 36A te Utrecht Vaste Prijs 250.000,- k.k. Op de Lange Lauwerstraat treft men een prachtig pand met een gereinigde gevel en voorzien van een snijvoeg. Het houtwerk is geschilderd in hoogglans

Nadere informatie

Rozenstraat 6 te Utrecht

Rozenstraat 6 te Utrecht Rozenstraat 6 te Utrecht Wonen in het hart van de stad, maar toch op een rustig plekje? Kom kijken in dit goed onderhouden twee kamer appartement met tuin en berging. Het is gelegen aan een fraai plein

Nadere informatie

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: HALF VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE/BERGING (38 M²) GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN HET CENTRUM

Nadere informatie

Cremerstraat 396 te Utrecht

Cremerstraat 396 te Utrecht Cremerstraat 396 te Utrecht Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Achtertuin In de zeer geliefde wijk Majellapark, ligt een in de jaren 30 gebouwde eindwoning/hoekwoning. De woning is gelegen

Nadere informatie

Israelslaan 10-I te Utrecht

Israelslaan 10-I te Utrecht Israelslaan 10-I te Utrecht Royale en bijzonder goed onderhouden 4-kamerappartement op gunstige locatie in Utrecht-Oost nabij centrum, winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer, sportvelden en de groene

Nadere informatie

Jacobijnenstraat 16 B te Utrecht

Jacobijnenstraat 16 B te Utrecht Een sfeervolle, monumentale 3 kamer bovenwoning met een gemeenschappelijke tuin en eigen dakterras Jacobijnenstraat 16 B te Utrecht Een schitterend appartement met de originele stijlkenmerken, een dakterras,

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A UNIEKE KANS: LEUK BOUWKAVEL MET EEN OPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 700 M² VOOR HET REALISEREN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. HET PERCEEL LIGT OP EEN LEUKE EN RUSTIGE WOONLOCATIE MAAR

Nadere informatie

Amsterdamsestraatweg 212 bis te Utrecht Studio 1 (aan de voorzijde op de 1 e verdieping)

Amsterdamsestraatweg 212 bis te Utrecht Studio 1 (aan de voorzijde op de 1 e verdieping) Amsterdamsestraatweg 212 bis te Utrecht Studio 1 (aan de voorzijde op de 1 e verdieping) DE OPLOSSING VOOR STARTERS/STUDENTEN OP DE WONINGMARKT!!! Centraal gelegen en traditioneel gebouwde bovenwoning.

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE KLEINE VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE BIJKEUKEN EN BERGING, GELEGEN OP LEUKE WOONLOCATIE MAAR OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM OP EEN PERCEEL VAN MAAR

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Torenvalk 50 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

Bennekom Van Wijnbergenstraat 4

Bennekom Van Wijnbergenstraat 4 Een ruime MIDDENWONING met berging en een heerlijke besloten tuin. De woning heeft een speelse woonkamer, half open keuken, 4 ruime slaapkamers, nette badkamer, wasruimte en een berg-/stookruimte. Leuke,

Nadere informatie

Bennekom Groenestraat 30. Vraagprijs 395.000,-- k.k.

Bennekom Groenestraat 30. Vraagprijs 395.000,-- k.k. Een ruim, goed gebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met een grote, aangebouwde garage met bergzolder en een heerlijke, zonnige en vrije tuin. De woning ligt in een mooie, rustige, oude straat in de directe nabijheid

Nadere informatie

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant Starters opgelet!! Ruime TUSSENWONING met 20 meter diepe tuin op het ZUID-WESTEN grenzend aan het bos!! Verder heeft de woning een LUXE keuken, een fraaie HOUTKACHEL

Nadere informatie

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Heerlijk rustig gelegen, aangename en ruime SEMI-BUNGALOW met een carport, mooi aangelegde, grote en vrije tuin met vijver en houten tuinhuisje. De woning heeft een ruime, zonnige woonkamer, nette keuken,

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 27

Bennekom Madeliefje 27 Ruime, gezellige en ideale EENGEZINSWONING met stenen berging en een besloten, vrije, groene tuin op het zuidoosten. De woning heeft een zonnige, tuingerichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers met

Nadere informatie

Vraagprijs 219.000,-- k.k.

Vraagprijs 219.000,-- k.k. Op loopafstand van de winkels, aangename SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) met carport, berging en zonnige tuin. De woning heeft een gezellige, lichte woonkamer, nette keuken, slaap-/logeer-/werkkamer en badkamer

Nadere informatie

Bennekom Wildekamp 46. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Wildekamp 46. Vraagprijs ,-- k.k. Een ruime MIDDENWONING met garage en een heerlijke besloten tuin. De woning heeft een gezellige, speelse woonkamer, dichte keuken, 5 slaapkamers, werkruimte en een nette badkamer. Op het dak liggen 6 zonnepanelen.

Nadere informatie

Bennekom Ooievaarsbek 21. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Ooievaarsbek 21. Vraagprijs ,-- k.k. Een grote, nette en aangename TUSSENWONING met berging en zonnige tuin op het zuidoosten. De woning heeft een gezellige, tuingerichte woonkamer, mooie open keuken, modern toilet en badkamer, 3 slaapkamers

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig en zonnig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een vrije, besloten achtertuin. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, bijkeuken,

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Bennekom Langhoven 27 Een zeer ruim HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, grote woonkamer met aansluiting houtkachel, ruime open keuken met inbouwapparatuur, 5 slaapkamers, een nette badkamer, een

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een schitterend aan de rand van het dorp gelegen, ruim, licht en modern HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, diepe, verzorgde tuin en een prachtig uitzicht over de proefvelden. De woning heeft een

Nadere informatie

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k.

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k. Een ruime, gezellige, comfortabele, vrijstaande GEZINSWONING met grote garage, goed onderhouden en met mooi aangelegde, vrije tuin. Op korte afstand van de prachtige bossen, het intercity station Ede-Wageningen,

Nadere informatie

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT Vraagprijs 75.000 k.k. OMSCHRIJVING: HET APPARTEMENT IS GELEGEN AAN DE ACHTERZIJDE VAN HET GEBOUW. In een kleinschalig appartementengebouw ligt deze studio op de tweede

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Bennekom Weegbree 1 Een aangenaam en keurig onderhouden HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met een aangebouwde garage en zonnige tuin op het westen. De woning heeft een grote woonkamer, een nette, uitgebreide

Nadere informatie

Ede Willem Pijperlaan 24

Ede Willem Pijperlaan 24 Ede Willem Pijperlaan 24 Een ruime, speelse en lichte GEZINSWONING met vrijstaande, stenen berging en besloten tuin op zuiden. De woning heeft een gezellige woonkamer met erker, nette keuken met inbouwapparatuur,

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een uitgebouwd, gemoderniseerd, sfeervol en goed geïsoleerd HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met veranda, houten berging en een heerlijke diepe en vrije achtertuin. De woning heeft een grote, zonnige woonkamer

Nadere informatie

NORMANDIE 38 TE UTRECHT

NORMANDIE 38 TE UTRECHT NORMANDIE 38 TE UTRECHT OMSCHRIJVING: De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Lunetten. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn goed bereikbaar, de faciliteiten van het winkelcentrum

Nadere informatie

Lutherstraat 36 te Groningen

Lutherstraat 36 te Groningen Lutherstraat 36 te Groningen Vraagprijs 285.000 k.k. Bouwjaar 2001 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang en een hangend Toilet L-vormige Woonkamer met

Nadere informatie

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k.

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k. Een heerlijk en zonnig APPARTEMENT met ruime berging en eigen parkeerplaats. Gezellige woonkamer met haard en toegang naar het balkon, nette keuken met klein balkon, 1e slaapkamer (mogelijkheid voor eetkamer),

Nadere informatie

MARKSTRAAT 43 TE UTRECHT

MARKSTRAAT 43 TE UTRECHT MARKSTRAAT 43 TE UTRECHT OMSCHRIJVING: Een gezellige tussenwoning van circa 71 m2 in de leuke wijk, Oudwijk, in Utrecht. Daarnaast is de driekamer tussenwoning zeer gunstig gelegen ten opzichte van het

Nadere informatie

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k.

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Rembrandtlaan 1 - Dordrecht Hoekwoning, garage, vrije ligging Zoekt u deze kenmerken bij een woning! Aan de rand van Dordrecht

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde 1. Andere overeenkomsten - Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Hobbemalaan 17 Vraagprijs 135.000,- k.k.

Krimpen Aan Den IJssel Hobbemalaan 17 Vraagprijs 135.000,- k.k. Krimpen Aan Den IJssel Hobbemalaan 17 Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Hobbemalaan 17 - Krimpen Aan Den IJssel Deze leuke eengezinswoning met houten berging en zonnige tuin (zuid-west) is gelegen

Nadere informatie

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k.

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Omschrijving Rentmeesterslag 92 - Gouda Op een steenworp afstand van het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen gelegen aantrekkelijke uitgebouwde tussenwoning

Nadere informatie

Gouda Lange Dwarsstraat 30 Vraagprijs 145.000,- k.k.

Gouda Lange Dwarsstraat 30 Vraagprijs 145.000,- k.k. Gouda Lange Dwarsstraat 30 Vraagprijs 145.000,- k.k. Omschrijving In het centrum van Gouda ligt deze leuke 3 kamer binnenstadswoning met stadstuin. De woning ligt in een rustige straat nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Bennekom Vossenweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Vossenweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Bennekom Vossenweg 4 Een ruim VRIJSTAAND WOONHUIS met dubbele carport, atelier/hobbyruimte, 2 houten bergingen, plantenkas en een heerlijke, vrije tuin op het zuiden. De woning heeft een zonnige woonkamer,

Nadere informatie

Bennekom Kierkamperweg 5

Bennekom Kierkamperweg 5 Een leuke, verzorgde SEMI-BUNGALOW met garage en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het zuiden. De woning heeft een ruime woonkamer, eetkamer, eetkeuken, mooie, grote slaapkamer met kastenwand, wasruimte

Nadere informatie

Bennekom Grietjeshof 33

Bennekom Grietjeshof 33 Een ruime, speelse en lichte GEZINSWONING met aangebouwde bijkeuken/berging en een heerlijke, zonnige en besloten achtertuin op het zuiden. De woning heeft een mooie, lichte woonkamer, een nette, uitgebreide

Nadere informatie

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Een landelijk gelegen, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met inpandig garage en een grote, vrijstaande berging. De woning heeft een zonnige woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, werkkamer, slaapkamer met badkamer

Nadere informatie

Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k.

Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k. Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Korte Hoogstraat 21 C - Rotterdam EEN TOP APPARTEMENT!! Zeer licht 3-kamer topappartement gelegen in hartje

Nadere informatie

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs 549.500,-- k.k.

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs 549.500,-- k.k. Een royaal, vrijstaand WOONHUIS met zowel een ruime, hoge, aangebouwde garage als een vrijstaande garage en een diepe, mooi aangelegde achtertuin met terrassen en vijverpartij. Door de grote uitbouw is

Nadere informatie

Schoonhoven Koestraat 15 Vraagprijs 172.500,- k.k.

Schoonhoven Koestraat 15 Vraagprijs 172.500,- k.k. Schoonhoven Koestraat 15 Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Koestraat 15 - Schoonhoven Midden in het historische stadscentrum van Schoonhoven gelegen prima onderhouden stadswoning met achterplaats.

Nadere informatie

Bennekom Grietjeshof 87

Bennekom Grietjeshof 87 Een ruime, speelse en lichte GEZINSWONING met aangebouwde bijkeuken/berging en een heerlijke, zonnige en besloten achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie, lichte woonkamer met open haard en

Nadere informatie

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Nassaulaan 28 Een leuk, ruim en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage, berging en vrije, zonnige achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie uitstraling, grote woonkamer, tuinkamer of slaapkamer, nette

Nadere informatie

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k.

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k. Een gezellig APPARTEMENT met inpandige berging in een kleinschalig en overzichtelijk appartementencomple. De woning heeft een zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, een nette keuken voorzien een

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een ruim en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, overdekt terras en zonnige, diepe tuin op het zuiden. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, ruime badkamer en 5 slaapkamers.

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig en sfeervol, ruim, uitgebouwd HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote berging en een heerlijke, zonnige en vrije tuin. De woning heeft een speelse en lichte woonkamer met aansluiting houtkachel,

Nadere informatie

Bennekom Mariënhoven 70

Bennekom Mariënhoven 70 Een sfeervol, licht, zonnig en gezellig HOEKAPPARTEMENT (type maisonnette) met een mooie woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een extra raam in de zuidgevel, heerlijk balkon op het westen en een

Nadere informatie

Ede Leo Gestelstraat 10. Vraagprijs 189.500,-- k.k.

Ede Leo Gestelstraat 10. Vraagprijs 189.500,-- k.k. Een heerlijke en zonnige MIDDENWONING met aangebouwde berging, ruime parkeerplaats op eigen terrein en een diepe, zonnige achtertuin met overdekt terras. De woning heeft een mooie woonkamer, een prachtige

Nadere informatie

Rotterdam Vignolastraat 184 Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Vignolastraat 184 Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Vignolastraat 184 Vraagprijs 275.000,- k.k. Omschrijving Vignolastraat 184 3066 BR Rotterdam Deze ruime, moderne eengezinswoning met 7 slaapkamers, is gelegen aan een brede straat. Nabij winkels,

Nadere informatie

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Ede Meinersstraat 4 In een mooie, kindvriendelijke woonomgeving, rustig gelegen op loopafstand van scholen, openbaar vervoer en winkelcentrum, moderne, speelse, volledig geïsoleerde, uitgebouwde MIDDENWONING

Nadere informatie

Ringoven 63 - Wijk bij Duurstede

Ringoven 63 - Wijk bij Duurstede Ringoven 63 - Wijk bij Duurstede Koopsom 189.000,- k.k. De Gier Makelaars Klooster Leuterstraat 29 3961 AX, WIJK BIJ DUURSTEDE Tel: 0343-573144 E-mail: info@degiermakelaars.nl Website: www.degiermakelaars.nl

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig, sfeervol HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote garage voorzien van een bergzolder, carport en een zonnige en vrije tuin met groot terras. De woning heeft een grote woonkamer met open haard,

Nadere informatie

Randwijk Bredeweg 57. Vraagprijs ,-- k.k.

Randwijk Bredeweg 57. Vraagprijs ,-- k.k. Een leuk en gezellig VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage/berging en een kleine besloten tuin. De woning heeft een zonnige L-vormige woonkamer, nette eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een karaktervol en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, bouwjaar circa 1905, met een ruime garage, hoge carport (geschikt voor een caravan), houten schuur en prieel. Grondoppervlakte: 409 m². Zonnige

Nadere informatie

Bennekom Edeseweg 92 1

Bennekom Edeseweg 92 1 Een sfeervol en karakteristiek 4-KAMERAPPARTEMENT met inpandige berging en een eigen parkeerplaats. Het appartement ziet er verzorgd uit met een mooie badkamer, toilet en een uitgebreide keuken. Zonnige

Nadere informatie

Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs 172.000,- k.k.

Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs 172.000,- k.k. Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs 172.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Wittenstein 199 - Dordrecht Royale eengezinswoning met Serre en eigen overdekte parkeerplaats. Deze verrassend grote woning

Nadere informatie

Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k.

Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k. Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Hoogstraat 86 C - Rotterdam Ruim en luxe appartement midden in het centrum van Rotterdam Royaal en goed onderhouden

Nadere informatie

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k.

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Omschrijving Igor Stravinskisingel 20 3069 MA Rotterdam * Goed onderhouden eengezinswoning * Prachtige vrije ligging * Compleet nieuwe badkamer

Nadere informatie

Rotterdam Evenaar 140 Koopsom ,- k.k.

Rotterdam Evenaar 140 Koopsom ,- k.k. Rotterdam Evenaar 140 Koopsom 165.000,- k.k. Omschrijving Evenaar 140 - Rotterdam Royale eengezinswoning in de wijk Oosterflank. De woning bevindt zich nabij winkelcentra Alexandrium, openbaar vervoer

Nadere informatie

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I Een aantrekkelijk, gezellig en zonnig appartement met berging. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer, een heerlijke woonkeuken, balkon, 2 mooie slaapkamers, een ruime badkamer en veel vaste

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Tjalk 22 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k. Een gezellig, VRIJSTAAND WOONHUIS met een diepe, zonnige en vrije achtertuin. Deze woning heeft een leuke woonkamer, eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een praktische bijkeuken, serre en

Nadere informatie

Rotterdam Mariniersweg 393 Vraagprijs 194.000,- k.k.

Rotterdam Mariniersweg 393 Vraagprijs 194.000,- k.k. Rotterdam Mariniersweg 393 Vraagprijs 194.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Mariniersweg 393 - Rotterdam Penthouse, betaalbaar en geweldig! Midden in het centrum van Rotterdam gelegen groot 3 kamer

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 34

Bennekom Ericapark 34 Leuke en knusse SEMI-BUNGALOW (hoekwoning, groot type) met inpandige berging. Ruim terras aan voorzijde en mogelijkheid voor terras aan achterzijde. Mogelijkheid om de woning aan achterzijde uit te bouwen.

Nadere informatie

Bennekom Swammerdamlaan 17

Bennekom Swammerdamlaan 17 Een HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, berging en een vrije tuin. De woning heeft een zonnige woonkamer, dichte keuken, praktische bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Mooie ligging nabij de

Nadere informatie

Capelle Aan Den IJssel Gravure 15 Vraagprijs 189.000,- k.k.

Capelle Aan Den IJssel Gravure 15 Vraagprijs 189.000,- k.k. Capelle Aan Den IJssel Gravure 15 Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Gravure 15 - Capelle Aan Den IJssel * 6-Kamer eengezinswoning * Recent geheel vzv kunststof ramen en kozijnen * Luxe en complete

Nadere informatie

Bennekom Korenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Korenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k. Een sfeervol, ruim, gezellig en zonnig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met kleine berging en een groot atelier/werkruimte vrij gelegen in de hele diepe, mooi aangelegde, parkachtige tuin. Grondoppervlakte

Nadere informatie

Ouderkerk Aan Den IJssel IJsseldijk-Noord 132 Vraagprijs ,- k.k.

Ouderkerk Aan Den IJssel IJsseldijk-Noord 132 Vraagprijs ,- k.k. Ouderkerk Aan Den IJssel IJsseldijk-Noord 132 Vraagprijs 109.000,- k.k. Omschrijving IJsseldijk-Noord 132 - Ouderkerk Aan Den IJssel Handige klusser gevraagd! Deze leuke oude arbeiderswoning is gelegen

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging Aangenaam en rustig wonen in een leuke, uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) met inpandige bijkeuken / berging en een zonnig terras. De woning heeft een knusse en zonnige woonkamer, ruime slaapkamer,

Nadere informatie

Ede Klaphekweg 44. Vraagprijs 274.500,-- k.k.

Ede Klaphekweg 44. Vraagprijs 274.500,-- k.k. Ede Klaphekweg 44 Een gezellig, knus, goed onderhouden VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE en een heerlijke, zonnige, vrije en diepe achtertuin met een groot terras. De woning is in 2004 aan de achterzijde

Nadere informatie

Wageningen Oude Diedenweg 180

Wageningen Oude Diedenweg 180 Een statig, ruim HERENHUIS met inpandige garage, prachtige, zonnige en vrije tuin ontworpen door Mien Ruys, grote houten schuur en mooie boomgaard. Prachtige landelijke ligging in de Wageningse Eng en

Nadere informatie

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k.

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Vliegveldweg 51 - Rotterdam 4-kamer eengezinswoning met flinke achtertuin. De wijk kenmerkt zich door de ruime

Nadere informatie

Rotterdam Suezpad 21 Vraagprijs 199.000,- k.k.

Rotterdam Suezpad 21 Vraagprijs 199.000,- k.k. Rotterdam Suezpad 21 Vraagprijs 199.000,- k.k. Omschrijving Suezpad 21 - Rotterdam * Uitgebouwde eengezinswoning * 2e verdieping v.v. een dakkapel * Vrije ligging In een gewilde woonwijk gelegen, ruime

Nadere informatie

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)...

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)... Onderstaande lijst is bedoeld als hulpmiddel voor u als verkoper bij het verzamelen van informatie over uw woning. Als verkoper bent u namelijk verplicht om de koper zo volledig mogelijk de juiste informatie

Nadere informatie

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k. Een uitgebouwde hoekwoning met garage, berging en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het westen. De woning heeft een grote, lichte woonkamer, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers met mogelijkheid

Nadere informatie

Bennekom Gasthuisbouwing 9 A. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Gasthuisbouwing 9 A. Vraagprijs ,-- k.k. Een nagenoeg geheel gemoderniseerde, mooie TUSSENWONING met berging, veranda en tuin op het zuiden. De woning heeft een zonnige woonkamer, een prachtige, uitgebreide keuken, modern toilet, moderne, lue

Nadere informatie

Rotterdam Franselaan 285 D Vraagprijs 79.500,- k.k.

Rotterdam Franselaan 285 D Vraagprijs 79.500,- k.k. Rotterdam Franselaan 285 D Vraagprijs 79.500,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Franselaan 285 D - Rotterdam Hoekappartement gelegen aan de brede franselaan met vrij uitzicht aan drie zijden.

Nadere informatie

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k. Een ruim, karakteristiek en charmant VRIJSTAAND WOONHUIS met garage, berging, een veranda en een mooie, zonnige, vrije achtertuin met 2 terrassen en een vijverpartij. Direct nabij het centrum gelegen.

Nadere informatie

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR Een ruim en praktisch ingedeeld VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR of WONING / KANTOOR GECOMBINEERD met grote garage, carport, ook geschikt voor caravanstalling, en parkeerplaatsen aan voor- en achterzijde.

Nadere informatie

Wageningen Otterlaan 5

Wageningen Otterlaan 5 Een aangename, sfeervolle en ruime VRIJSTAANDE WONING (Finn-logs) met een mooie aangebouwde garage, heerlijk terras en rustig gelegen aan een doodlopende weg. Deze woning heeft een grote, sfeervolle woonkamer

Nadere informatie

Oosterend (Oost) Oost 46

Oosterend (Oost) Oost 46 Oosterend (Oost) Oost 46 TEXEL - Een monumentaal, sfeervol en ruim VRIJSTAAND WOONHUIS (Rijksmonument) met grote garage / hobbyruimte, besloten zonnige tuin en het landje tegenover de woning. Totaal: 2.560

Nadere informatie

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven Zeer royale MIDDENWONING met de mogelijkheid voor VIJF slaapkamers, royale living van bijna 40 m2! Kortom enorm veel ruimte! Let op u de woning dient wel opgeknapt te

Nadere informatie

Rotterdam Toulondreef 19 Koopsom ,- k.k.

Rotterdam Toulondreef 19 Koopsom ,- k.k. Rotterdam Toulondreef 19 Koopsom 112.000,- k.k. Omschrijving Toulondreef 19 - Rotterdam Op zoek naar een ruim 3-kamer maisonnette in Oosterflank? In een rustige buurt, aan een singel met woningbreed balkon

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Jacob Jordaensstraat 15 Vraagprijs 167.500,- k.k.

Krimpen Aan Den IJssel Jacob Jordaensstraat 15 Vraagprijs 167.500,- k.k. Krimpen Aan Den IJssel Jacob Jordaensstraat 15 Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Zeer ruime eengezins-/tussenwoning verzorgde tuin op het Noordoosten en stenen berging. De woning is gelegen in een

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Trimbaan 36 Huurprijs 612,48 p.m. Servicekosten 15,65 p.m.

Krimpen Aan Den IJssel Trimbaan 36 Huurprijs 612,48 p.m. Servicekosten 15,65 p.m. Krimpen Aan Den IJssel Trimbaan 36 Huurprijs 612,48 p.m. Servicekosten 15,65 p.m. Omschrijving Trimbaan 36 - Krimpen Aan Den IJssel Op een rustige en leuke locatie gelegen maisonette woning voorzien van

Nadere informatie

Sluishoofd 80 - Wijk bij Duurstede

Sluishoofd 80 - Wijk bij Duurstede Sluishoofd 80 - Wijk bij Duurstede Koopsom 185.000,- k.k. De Gier Makelaars Klooster Leuterstraat 29 3961 AX, WIJK BIJ DUURSTEDE Tel: 0343-573144 E-mail: info@degiermakelaars.nl Website: www.degiermakelaars.nl

Nadere informatie

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs 122.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Schiedamseweg 142 d - Rotterdam Aan de gezellige winkelstraat Schiedamseweg en het historisch Delfshaven bieden wij

Nadere informatie

Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs ,- k.k.

Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs ,- k.k. Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs 185.000,- k.k. Omschrijving De Elzen 45 - Lekkerkerk - Zeer scherp geprijsd (grootste type) - Aan eilandje gelegen - Vrijwel alle kozijnen vernieuwd Ruime eengezinwoning

Nadere informatie

Doorwerth W.A. Scholtenlaan 85

Doorwerth W.A. Scholtenlaan 85 Een aantrekkelijk, ruim, lue, veilig en mooi vormgegeven APPARTEMENT (4 kamers) met eigen parkeerplaats en berging in de kelder. De woning heeft een grote woonkamer, winterbalkon / werkkamer, nette keuken

Nadere informatie

Gouda Vondelstraat 35 Vraagprijs 149.000,- k.k.

Gouda Vondelstraat 35 Vraagprijs 149.000,- k.k. Gouda Vondelstraat 35 Vraagprijs 149.000,- k.k. Omschrijving Vondelstraat 35 - Gouda Deze totaal verbouwde eengezinswoning met berging en achtertuin op het zuidwesten is meer dan de moeite van het bezichtigen

Nadere informatie

Ede Dubceksingel 124 APPARTEMENT berging parkeerplaats

Ede Dubceksingel 124 APPARTEMENT berging parkeerplaats Een heerlijk en zonnig APPARTEMENT met balkon op het westen, berging en parkeerplaats. Het appartement heeft een zonnige woonkamer, open keuken, ruime slaapkamer, badkamer en mogelijkheid voor een werk-/hobbykamer.

Nadere informatie