Handige, kwaliteitsvolle fotoafdrukken voor iedereen: de compacte fotoprinters SELPHY ES2 en ES20

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handige, kwaliteitsvolle fotoafdrukken voor iedereen: de compacte fotoprinters SELPHY ES2 en ES20"

Transcriptie

1 Persbericht Handige, kwaliteitsvolle fotoafdrukken voor iedereen: de compacte fotoprinters SELPHY ES2 en ES20 Diegem, 26 september 2007: Canon breidt vandaag zijn ES-gamma van compacte SELPHY-fotoprinters uit met de lancering van twee betaalbare nieuwe modellen: de SELPHY ES2, die de met de TIPA bekroonde SELPHY ES1 vervangt, en zijn zustermodel, de SELPHY ES20. Beide modellen lopen te koop met een stijlvol, ruimtebesparend verticaal ontwerp. Ze bieden een beter gebruikscomfort en vormen de top in printing zonder stresstoestanden. Canons Easy System, dat gebruikmaakt van handig geïntegreerde inkt- en mediacassettes, wordt aangevuld met een bediening via één toets en met een genereuze capaciteit van 50 vellen. Een DIGIC II-processor verzekert een snelle printing met fotolabkwaliteit. De gebruiker kan een uitgebreide reeks creatieve printopties benutten via een breed lcd-kleurenscherm van ofwel 3,0 (SELPHY ES2) ofwel 2,5 (SELPHY ES20). Met het oog op nog meer gebruiksgemak bevat de SELPHY ES2 ook Canons intuïtieve Easy-Scroll Wheel, goed voor een complete controle over alle belangrijke functies. Digitale camera s zijn populairder dan ooit, maar veel gebruikers hebben nog niet geïnvesteerd in een specifieke fotoprinter, aldus André Verheggen, hoofd van Canon Consumer Imaging Belux. Met de SELPHY ES2 en de ES20 kunnen we twee handige, hoogkwalitatieve producten aanbieden waarmee digitale fotografen hun foto s gedurende vele jaren kunnen delen en bewaren. ES2 : 239 beschikbaar vanaf eind oktober ES20 : 199 beschikbaar vanaf eind oktober Een overzicht van de eigenschappen: Uniek geïntegreerde inkt- en mediacassette het Easy Photo Pack met kleurcodes voor een makkelijke identificatie Stijlvol verticaal design met kleine voet en draaggreep

2 Kantelbaar lcd-kleurenscherm van 3,0 (vast scherm van 2,5 op de SELPHY ES20) Easy Scroll Wheel (enkel SELPHY ES2) DIGIC II-verwerking Rechtstreekse printing vanuit de meeste populaire geheugenkaartformaten 1 Specifieke Creative Print-knop Beeldaanpassingen waaronder Beeldoptimalisering, Afknippen, My Colors, en een verbeterde Rode-Ogen-Correctie Draadloze printing via IrDA (enkel SELPHY ES2) en optionele Bluetooth Optioneel batterijpakket (enkel SELPHY ES2) Printing wordt kinderspel Met het oog op handige printing zonder stress maken de SELPHY ES2 en de ES20 gebruik van Canons Easy Photo Packs speciaal geïntegreerde inkt- en mediacassettes die een nagenoeg ogenblikkelijke vulling mogelijk maken en voldoende inkt en papier voorzien voor 50 afdrukken. 2 De gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende afdrukformaten. Bepaalde formaten bieden zowel kleur als een specifieke zwart-witversie: alle pakketten kregen een kleurcode met het oog op makkelijke identificatie, en omvatten een strookje dat men in de winkel kan afgeven wanneer men het pakket moet vervangen. De patronen kunnen snel en makkelijk halfweg hun gebruikscyclus worden vervangen. Omdat de inkt en het papier binnenin de printer worden opgeslagen, wordt het risico op stof dat de afdrukken kan aantasten, tot een minimum beperkt. Het gebruikscomfort gaat erop vooruit dankzij diverse bijkomende eigenschappen. De SELPHY ES2 doet beter dan zijn voorganger met een groot, kantelbaar lcdkleurenscherm van 3,0, terwijl de SELPHY ES20 is voorzien van een vast lcdkleurenscherm van 2,5. Beide printers maken een optimale preview van de beelden en een vlottere bewerking mogelijk. De bedieningstoetsen werden vereenvoudigd, en de SELPHY ES2 is ook voorzien van Canons intuïtieve Easy- Scroll Wheel voor het snel bekijken van beelden en selecteren van functies. Beide printers kregen ook draaggrepen met het oog op een makkelijke draagbaarheid en in het licht van de ultieme overal printen -ervaring is de SELPHY ES2 voorzien van een optioneel batterijpakket. Op design gericht De SELPHY ES2 en de ES20 gelijken op de SELPHY ES1 met zijn stijlvolle verticale ontwerp. Beide printers komen tot een compact design via een aflevering van de afdrukken aan de bovenkant van de printer dit voorkomt de nood aan een 1 Zie specificaties voor compatibele kaarttypes. 2 Afhankelijk van het aangekochte pakket.

3 volumineuze papierlade. Met een afwerking in aantrekkelijke cappuccino-tinten (SELPHY ES2) en een elegante witte kleur (SELPHY ES20) sluiten hun gelijkmatige, moderne lijnen aan op nagenoeg elke woning. Hoogkwalitatieve afdrukken Beide modellen benutten een uitzonderlijke technologie voor printkopcontrole met het oog op de realisatie van glanzende afdrukken van topkwaliteit met een hoge resolutie. De minimale korrelvorming en de professioneel ogende gradatie worden verzekerd door een printproces op basis van kleurstof-sublimatie, dat tot 16,8 miljoen kleuren genereert en garandeert dat de afdrukken voldoende droog zijn om aan te raken vanaf het moment dat ze tevoorschijn komen. De foto s zijn afgewerkt met een duurzame, beschermende hoogglanslaag, die de afdruk vrijwaart tegen water, olie, gas en vingerafdrukken; bij bewaring in een fotoalbum behouden de foto s hun kwaliteit tot 100 jaar. 3 Zoals bij de SELPHY ES1 is Canons krachtige DIGIC II-beeldprocessor geïntegreerd in beide modellen. Dit waarborgt een geavanceerde verwerking van alle beelden in de printer zelf en helpt bij het verzekeren van een optimale beeldkwaliteit. Dit wordt aangevuld met het onlangs verbeterde Auto Image Optimisation, dat in de automatische correctie van courante foutjes voorziet: de helderheid van het gelaat kan worden geoptimaliseerd zonder enige impact op de achtergrondniveaus, en over- en onderbelichting worden opgespoord en aangepast met het oog op een beter resultaat. DIGIC II stelt de SELPHY ES2 en de ES20 ook in staat om bijzonder alert te reageren: de verbeterde verwerkingsalgoritmen staan borg voor nieuwe, snelle opstarttijden; bovendien verlopen het lezen van kaarten en het bekijken van beelden tot tien keer sneller dan bij vorige modellen. Veel realiseren zonder een computer Beide modellen zijn uitgerust met een reeks snelle en makkelijke opties voor rechtstreeks afdrukken: PictBridge-compatibiliteit en slots voor de meeste populaire geheugenkaarten. Met het oog op draadloze printing vanuit apparaten zoals mobiele telefoons is er een optionele Bluetooth-adapter. De SELPHY ES2 biedt ook draadloze connectiviteit via IrDA. Deze opties worden ondersteund door de meest gebruiksvriendelijke SELPHY-interface ooit met een verbeterde layout van het bedieningspaneel en intuïtieve printermenu s in 24 verschillende talen. Naast de toepassing van nuttige bewerkingen zoals een verbeterde rode-ogencorrectie, afknippen en My Colors-effecten, kunnen de gebruikers hun beelden 3 Het cijfer van 100 jaar is een raming op basis van versnelde tests en is niet gegarandeerd. Meer details zijn terug te vinden in de productspecificaties.

4 totaal veranderen door middel van de specifieke Creative Print-knop. Deze biedt een brede waaier van aantrekkelijke albumontwerpen, kalenders en indrukwekkende Multi-Layout-prints plus leuke extra s voor foto s, zoals tekstballonnen, clipart en kaders. De SELPHY ES2 omvat ook een selectie van filtereffecten, zoals vervaagde hoeken, softfocus en sterrenlicht. Einde Alle persberichten zijn beschikbaar op onze Canon Consumer Imaging PRESS Download Site : Hoge resolutie afbeeldingen zijn beschikbaar op Contactpersoon voor pers & media: Filip Vandenbempt PR & Communication Manager Canon Consumer Imaging f.vandenbempt@canon.be Tel : +32 (0) Tel : Canon Belgium NV/SA Canon Consumer Imaging Bessenveldstraat 7, 1831 Diegem Tel: Fax:

5 Bijkomende informatie Media Onder de beschikbare media: Postkaartformaat (Easy Photo Pack E-P50, Easy Photo Pack E-P100) Postkaartformaat (Black and White) (Easy Photo Pack E-P25BW) L-formaat (89mm x 119mm) (Easy Photo Pack E-L50, Easy Photo Pack E- L100) Kaartformaat (54mm x 86mm) (Easy Photo Pack E-C25) Labels in kaartformaat (54mm x 86mm) (Easy Photo Pack E-C25L) Software De SELPHY ES2 en de SELPHY ES20 worden geleverd met Canons Solution Disk, waarop gebruiksvriendelijke software te vinden is voor het beheren, opslaan en afdrukken van beelden via de pc. De software omvat: WINDOWS: ZoomBrowser EX 6.0 (Microsoft Windows 2000 SP4/XP SP2/Vista) Ulead Photo Express LE 6.5 SELPHY ES2/ES20 Printer Driver 2.0 voor Microsoft Windows (2000 SP4/XP SP1/SP2, Vista 64bit) MACINTOSH: ImageBrowser 6.0 (Mac OS X versie ) SELPHY ES2/ES20 Printer Driver voor Mac Kopers komen ook in aanmerking voor lidmaatschap van CANON image GATEWAY, 4 een persoonlijke online galerij met 100MB opslagruimte voor het delen van foto s en videobeelden met familieleden en vrienden. Accessoires NB-ES1L-batterijpakket (voor SELPHY ES2) BU-20 Bluetooth Unit 4 CANON image GATEWAY is niet beschikbaar in alle Europese landen. Zie voor beschikbare landen. Voor het opladen van films moeten de gebruikers de movie upload task downloaden en installeren; deze is na registratie beschikbaar op de CANON image GATEWAY site.

6 Een woordje uitleg over de technologie DIGIC II Canons specifiek gebouwde DIGIC II-beeldprocessor (DIGital Imaging Core) vormt het cruciale element in de uitmuntende printkwaliteit van de SELPHY ES2 en de ES20. Alle beelden worden tijdens het afdrukproces onderworpen aan Canons geavanceerde algoritmen voor beeldverwerking. Dit garandeert de best mogelijke resultaten, ongeacht de camera die werd gehanteerd voor het vastleggen van de beelden. DIGIC II s supersnelle verwerking resulteert in een gestroomlijnde bediening met een uitstekend reactievermogen, naast een snel opstartproces, lezing van geheugenkaarten en lcd-weergave. Bij gebruik van het optionele batterijpakket (enkel SELPHY ES2) functioneert DIGIC II efficiënt met minstens 50 afdrukken in één enkele laadbeurt.

Heel eenvoudig hoge kwaliteit fotoprints voor iedereen: de Compact Photo Printer SELPHY ES2 en ES20

Heel eenvoudig hoge kwaliteit fotoprints voor iedereen: de Compact Photo Printer SELPHY ES2 en ES20 Persbericht EMBARGO: 26 september 2007, 06:00 CET Heel eenvoudig hoge kwaliteit fotoprints voor iedereen: de Compact Photo Printer SELPHY ES2 en ES20 Hoofddorp, 26 september 2007 Met de introductie van

Nadere informatie

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760 Persbericht Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760 Product image 2 Product Image 2 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van

Nadere informatie

Canon brengt update van SELPHY CP-gamma met twee stijlvolle modellen

Canon brengt update van SELPHY CP-gamma met twee stijlvolle modellen Persbericht Canon brengt update van SELPHY CP-gamma met twee stijlvolle modellen Compacte fotoprinter SELPHY CP750 Compacte fotoprinter SELPHY CP740 Diegem, 7 mei 2007: Canon lanceert vandaag twee nieuwe

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen PIXMA MP490 Diegem, 19 augustus

Nadere informatie

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760 Persbericht EMBARGO: 7 mei 2008, 06:00 MET Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/pers Amsterdam,

Nadere informatie

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload

Nadere informatie

Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken

Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken Versies in een hoge resolutie van deze en andere

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter

Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter Persbericht Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter Diegem, 20 augustus 2007: Canon brengt vandaag een update van zijn gamma van PIXMA-fotoprinters met de introductie van de ip4500 en de ip3500.

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon PIXMA MP640 & PIXMA MP990 All-In- Ones benutten Canons intelligente printtechnologie met oog op geavanceerde prestaties en gebruikscomfort PIXMA MP990

Nadere informatie

Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab

Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008 Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Nu ook technologie voor gelaatsdetectie en ISO 1600 in de PowerShot A-reeks

Nu ook technologie voor gelaatsdetectie en ISO 1600 in de PowerShot A-reeks Persbericht Nu ook technologie voor gelaatsdetectie en ISO 1600 in de PowerShot A-reeks Diegem, 22 februari 2007: Canon kondigt vandaag de lancering aan van de PowerShot A570 IS en de PowerShot A560, twee

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

Handige, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en de MP220

Handige, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en de MP220 Persbericht Handige, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en de MP220 Diegem, 20 augustus 2007: Canon versterkt zijn gamma van PIXMA All-in-Oneprinters met de toevoeging van twee instapmodellen: de MP210

Nadere informatie

Bijkomende informatie PowerShot S 90

Bijkomende informatie PowerShot S 90 Bijkomende informatie PowerShot S 90 Printing De PowerShot S 90 is voorzien van een speciaal Print-menu voor een snelle toegang tot rechtstreekse printopties. De volledige PictBridge-ondersteuning houdt

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

Net zoals het fotolab

Net zoals het fotolab Mijn wereld, My way Net zoals het fotolab Met meer dan zestig jaar ervaring in de fotografie- en printerbranche weet Canon wat nodig is om verbluffende foto's te maken. Al deze kennis vindt u terug in

Nadere informatie

Nieuwe PIXMA All-in-Ones gericht op fotobeluste thuiskantoorgebruikers

Nieuwe PIXMA All-in-Ones gericht op fotobeluste thuiskantoorgebruikers Persbericht Nieuwe PIXMA All-in-Ones gericht op fotobeluste thuiskantoorgebruikers Diegem, 20 augustus 2007: Canon versterkt zijn gamma van PIXMA All-in-Ones met de toevoeging van drie nieuwe modellen

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Printen De Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS beschikken over een speciaal Printmenu dat snel toegang biedt tot de opties voor direct

Nadere informatie

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Persbericht EMBARGO: 18 januari 2007, 13:00 MET Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Amstelveen, 18 januari 2007: Vandaag breidt Canon de succesvolle PowerShot range uit met drie

Nadere informatie

Bijkomende informatie PowerShot G11

Bijkomende informatie PowerShot G11 Bijkomende informatie PowerShot G11 Printing De PowerShot G11 is voorzien van een speciaal Print-menu voor een snelle toegang tot rechtstreekse printopties. De volledige PictBridge-ondersteuning houdt

Nadere informatie

Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel

Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel Persbericht Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel DC330 DC301 Versies in hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals

Nadere informatie

Canon lanceert paradepaardje met All-In-Oneprinter die fungeert als digitaal/analoog fotolab voor thuis

Canon lanceert paradepaardje met All-In-Oneprinter die fungeert als digitaal/analoog fotolab voor thuis Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon lanceert paradepaardje met All-In-Oneprinter die fungeert als digitaal/analoog fotolab voor thuis Versies in een hoge resolutie van deze en andere

Nadere informatie

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Persbericht EMBARGO: 22 februari 2007 Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Hoofddorp, 22 februari 2007: Canon introduceert de stijlvolle PIXMA ip90v als opvolger van de populaire PIXMA ip90.

Nadere informatie

Canon versterkt gamma All-in-Ones met twee krachtige nieuwe modellen

Canon versterkt gamma All-in-Ones met twee krachtige nieuwe modellen Persbericht Canon versterkt gamma All-in-Ones met twee krachtige nieuwe modellen Diegem, 20 augustus 2007: Canon lanceert vandaag de MP610 en de MP520 twee stijlvolle PIXMA Photo All-in-Ones die een snelle

Nadere informatie

Geef uw foto s de vrijheid

Geef uw foto s de vrijheid Geef uw foto s de vrijheid Eenvoudig. Uniek. Indrukwekkend. SELPHY Canons serie SELPHY fotoprinters bieden u meer dan perfecte fraaie prints van uw digitale foto s. Ze geven u de vrijheid om overal te

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

CANON SELPHY CP1300 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN. Live for the story_ SHOOT REMEMBER SHARE

CANON SELPHY CP1300 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN. Live for the story_ SHOOT REMEMBER SHARE CANON SELPHY CP1300 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN SHOOT REMEMBER SHARE Live for the story_ 0. SELPHY CP1300 Met de Canon SELPHY CP1300 maak je supersnelle prints van fotolab-kwaliteit De vele printopties

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST)

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Persbericht Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D Diegem, 26 augustus 2010 Canon breidt zijn wereldbefaamde

Nadere informatie

Canon lanceert nieuwe PIXMA All-in-One van topniveau

Canon lanceert nieuwe PIXMA All-in-One van topniveau Persbericht Canon lanceert nieuwe PIXMA All-in-One van topniveau Diegem, 20 augustus 2007: Canon versterkt zijn gamma van All-in-One printers met een nieuw topmodel, de PIXMA MP970. Als vervanger van de

Nadere informatie

Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220

Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220 Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220 Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon versterkt het assortiment PIXMA All-in- One printers met twee

Nadere informatie

De innovatieve All-In-One PIXMA MP540 biedt de hoogste resolutie en printkwaliteit in zijn klasse

De innovatieve All-In-One PIXMA MP540 biedt de hoogste resolutie en printkwaliteit in zijn klasse Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008 De innovatieve All-In-One PIXMA MP540 biedt de hoogste resolutie en printkwaliteit in zijn klasse U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/pers

Nadere informatie

Het produceren van hoogwaardige afdrukken van foto's en documenten is zeer eenvoudig met de veelzijdige nieuwe Expression-reeks

Het produceren van hoogwaardige afdrukken van foto's en documenten is zeer eenvoudig met de veelzijdige nieuwe Expression-reeks PERSBERICHT 01.09.2015 Epson verbetert de mogelijkheden voor alles-in-één afdrukken in de thuisomgeving Het produceren van hoogwaardige afdrukken van foto's en documenten is zeer eenvoudig met de veelzijdige

Nadere informatie

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range Persbericht Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008: Canon introduceert de

Nadere informatie

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong Persbericht Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

Canon blijft voorop met twee snelle scanners

Canon blijft voorop met twee snelle scanners Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Canon blijft voorop met twee snelle scanners Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon maakt vandaag de introductie bekend van twee nieuwe modellen in de CanoScan reeks:

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Nieuwe Digital IXUS-modellen met aantrekkingskracht van A-klasse

Nieuwe Digital IXUS-modellen met aantrekkingskracht van A-klasse Persbericht Nieuwe Digital IXUS-modellen met aantrekkingskracht van A-klasse Diegem, 22 februari 2007: Canon zorgt vandaag voor een actualisering van zijn Digital IXUS-gamma met twee opvallende nieuwe

Nadere informatie

Canon introduceert vlaggenschip digitaal/analoog fotolab All-in-One voor de thuisomgeving

Canon introduceert vlaggenschip digitaal/analoog fotolab All-in-One voor de thuisomgeving Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon introduceert vlaggenschip digitaal/analoog fotolab All-in-One voor de thuisomgeving Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Persbericht Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Brussel, 16 juni 2014 ALCATEL ONETOUCH stelt haar nieuwe gamma betaalbare, makkelijk te kiezen en erg gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Bluetooth-eenheid BU-20 Handleiding voor afdrukken. Inhoudsopgave Voorafgaand aan de ingebruikname...2 Voorzorgsmaatregelen...3 Afdrukken...

Bluetooth-eenheid BU-20 Handleiding voor afdrukken. Inhoudsopgave Voorafgaand aan de ingebruikname...2 Voorzorgsmaatregelen...3 Afdrukken... Bluetooth-eenheid BU-20 Handleiding voor afdrukken Inhoudsopgave Voorafgaand aan de ingebruikname.....................2 Voorzorgsmaatregelen...............................3 Afdrukken.........................................4

Nadere informatie

Meer functionaliteit voor markt van kleine en thuiskantoren met PIXMA MX850

Meer functionaliteit voor markt van kleine en thuiskantoren met PIXMA MX850 Persbericht Meer functionaliteit voor markt van kleine en thuiskantoren met PIXMA MX850 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals Diegem,

Nadere informatie

PIXMA-all-in-one voor kantoor brengt revolutionaire printtechnologie op de markt

PIXMA-all-in-one voor kantoor brengt revolutionaire printtechnologie op de markt Persbericht PIXMA-all-in-one voor kantoor brengt revolutionaire printtechnologie op de markt Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van http://www.canon.be/visuals

Nadere informatie

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A)

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) Overzicht Print net zo makkelijk 5 x 7,6 cm foto's van je smartphone als je ze op social media post.[1] Met de HP Sprocket fotoprinter kun je net zo makkelijk foto's van

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Canon PIXMA ip ppm 9600x2400dpi

Canon PIXMA ip ppm 9600x2400dpi Compufun Burgemeester Vandenbogaerdelaan 22, 8870 Izegem Tel.: 051 48 41 43 E-mail: info@compufun.be Canon PIXMA ip7250 15ppm 9600x2400dpi Code: MFICA2573786 Vendor code: 6219B006 EAN code: 4960999847832

Nadere informatie

6 Foto s afdrukken en e-mailen

6 Foto s afdrukken en e-mailen Vroeger gingen mensen met een fotorolletje naar de winkel. Alle 24 of 36 foto s werden ontwikkeld en afgedrukt. Het was altijd spannend om de foto s op te halen en voor de eerste keer te bekijken. Sommige

Nadere informatie

Canon introduceert Dual Flash Memoryopnames in gamma van SD-camcorders

Canon introduceert Dual Flash Memoryopnames in gamma van SD-camcorders Persbericht Canon introduceert Dual Flash Memoryopnames in gamma van SD-camcorders FS10 FS11 Versies in hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals

Nadere informatie

Persbericht. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, uur***

Persbericht. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, uur*** Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon PIXMA MP640 & PIXMA MP990 All-In-Ones maken gebruik van Canons intelligente printtechnologie voor hoogwaardige prestaties en gebruiksgemak

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention 22 juli 2014 Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention Mirage Canon Edition The Professional Printer Driver Algemene informatie Canon

Nadere informatie

REGISTRATIE HANDLEIDING

REGISTRATIE HANDLEIDING REGISTRATIE HANDLEIDING CANON image GATEWAY Stap in de wereld van online digitale foto s en creativiteit De CANON image GATEWAY - creatief omgaan met alle mogelijkheden van uw Canon digitale camera en

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol LEGRIA HF M31 LEGRIA HF M36 LEGRIA HF M306 Amstelveen, 5 januari 2010

Nadere informatie

Afdrukken zonder inktpatronen

Afdrukken zonder inktpatronen EcoTank-serie printers Afdrukken zonder inktpatronen Bespaar 90% op de kosten van inkt 1 30 miljoen EcoTank-printers verkocht wereldwijd 4 Het thuis printen van documenten zal nooit meer hetzelfde zijn

Nadere informatie

Technologie Verklaard PIXMA MG8250

Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Auto Document Fix Auto Document Fix zorgt voor fraaie en gemakkelijk leesbare scanresultaten door gebruik te maken van geavanceerde beeldanalyse. Deze technologie maakt

Nadere informatie

Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange

Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange Persbericht Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008:

Nadere informatie

Persbericht. Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D. Onder embargo tot 1 september 2009

Persbericht. Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D. Onder embargo tot 1 september 2009 Persbericht Onder embargo tot 1 september 2009 Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D Prototypes in de ontwikkeling van de EOS 7D Canon ontwikkelt al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Press Release EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95 Diegem, 19 augustus 2010 Canon introduceert vandaag het

Nadere informatie

MATHBUILDER-SOFTWARE. MathBuilder-software. MoreToMath-software in de klas. Systeemvereisten

MATHBUILDER-SOFTWARE. MathBuilder-software. MoreToMath-software in de klas. Systeemvereisten MathBuilder-software MoreToMath-software in de klas Als MathBuilder gebruikt wordt in een onderwijssituatie, kan de software ervoor zorgen dat de leerprestaties van de leerlingen erop vooruitgaan. Het

Nadere informatie

Breng je labels tot leven

Breng je labels tot leven Breng je labels tot leven De VC-500W full-colour labelprinter van Brother met ZINK Zero Ink TM technologie www.brother.be Print fullcolour labels on demand en zonder inkt Print labels on demand vanaf je

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Persbericht EMBARGO: 17 SEPTEMBER 2008, 06:00 CET Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS s Werelds dunste camera met 1 f/1.8, 24mm groothoekobjectief met 5x optische zoom (PowerShot S120) De PowerShot

Nadere informatie

Prachtige foto s thuis afdrukken

Prachtige foto s thuis afdrukken Prachtige foto s thuis afdrukken Digitale fotografie is handig, want traditionele foto's uit het fotolabo kunnen niet individueel worden bijgestuurd. De nieuwe EPSON PictureMate is een compacte oplossing

Nadere informatie

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10,

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, Introductie Instax Square SQ10 Camera 11 MEI 2017, NEDERLAND SAMENVATTING FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, DE EERSTE HYBRIDE INSTANT CAMERA MET VIERKANT BEELDFORMAAT FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

Getting Started Guide Nederlands

Getting Started Guide Nederlands Getting Started Guide Nederlands Inhoud De technologie van PrintShop Mail... 2 Systeemvereisten voor PrintShop Mail... 4 Inhoud van de cd-rom... 5 PrintShop Mail installeren (Windows)... 6 PrintShop Mail

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking september 2015 Concept Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking september 2015 Concept Carol Esmeijer Sato CG4 Labelprinter Sato CG4 koppelen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 september 2015 Concept Carol Esmeijer Inleiding U kunt Compad Bakkerij koppelen aan de onder meer

Nadere informatie

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd:

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Soorten Personal Computers De drie meest voorkomende computers zijn: * Desktop * Laptop * Tablet Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Systeemkast Beeldscherm Toetsenbord Printer

Nadere informatie

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Voor thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Plus De ultieme must-have fotogadget voor deze lente en zomer Highlights Klein en makkelijk mee te nemen, met grotere foto s dan de gewone HP Sprocket

Nadere informatie

Delen van een Arrangement

Delen van een Arrangement Delen van een Arrangement Optie 1: Mail met bijlage. De makkelijkste methode is uiteraard het document te downloaden en vervolgens in zijn geheel als bijlage door te sturen naar andere koorleden. Afhankelijk

Nadere informatie

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden 2004 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 3 Acrobat

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

MOBIZZY EN FOTOBEWERKING

MOBIZZY EN FOTOBEWERKING MOBIZZY EN FOTOBEWERKING INDEX BEELDEN BEWERKEN VOOR OP HET INTERNET... 2 GRATIS WEBSITES OM FOTO S AAN TE PASSEN... 3 FOTOFLEXER... 3 PHOTOSHOP EXPRESS EDITOR... 3 PICNIK... 3 PIXER.US... 3 GRATIS FOTOPROGRAMMA

Nadere informatie

HP Sprocket 200 printer

HP Sprocket 200 printer Datasheet HP Sprocket 00 printer Print direct foto's van 5 x 7,6 cm ( x 3 inch) vanaf je smartphone. Let's get this party printed. Laat anderen direct meegenieten met foto's van nu van 5 x 7,6 cm ( x 3

Nadere informatie

Slimme inkjet printers in een compact design

Slimme inkjet printers in een compact design Slimme inkjet printers in een compact design Brother mini inkjet multifunctionals zijn niet alleen ruimtebesparend, maar beschikken ook over tal van aansluitmogelijkheden en handige opties voor papierverwerking.

Nadere informatie

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl Printen en Scannen Als een nieuwe printer wordt gekocht en onder Windows XP aangesloten zal Windows deze nieuwe

Nadere informatie

Home All-in-One productgids.

Home All-in-One productgids. Home All-in-One productgids. Breng kleur tot leven you can www.canon.nl/pixma www.nl.canon.be/pixma Creëren Maak professionele fotoprints, wenskaarten, kalenders en nog veel meer Maak het printen van je

Nadere informatie

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Inhoud 1. Introductie...2 2. Systeemvereisten...2 3. Ladibug installeren...3 4. Beginnen met de Ladibug te gebruiken...5 5. Bediening...6 5.1

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 5 Ontgrendeling

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Canon versterkt PowerShot A-serie in 2008 met nieuwe technologie

Canon versterkt PowerShot A-serie in 2008 met nieuwe technologie Persbericht Canon versterkt PowerShot A-serie in 2008 met nieuwe technologie U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 24 januari 2008: Met de

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Handleiding voor printersoftware

Handleiding voor printersoftware Handleiding voor printersoftware (Voor Canon Compact Photo Printer Solution Disk versie 6) Windows 1 Inhoud Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen...3 Lees dit eerst...4 Handleidingen...4 Stappen van het afdrukken...5

Nadere informatie

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Power to your next step Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Canon s slanke en innovatieve PIXMA-printers zijn ontworpen voor jouw interieur en jouw leefstijl. Ze bieden nu meer slimme connectiviteitsmogelijkheden

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Epson aio printer XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP7100

Epson aio printer XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP7100 Epson aio printer XP-7100 Artikelcode : ITEPXP7100 Epson Expression Premium Expression Premium XP-7100. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie