50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina"

Transcriptie

1

2 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina Introductie Fijn dat je ons boek 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina hebt gedownload. Booest is een samenwerkingsverband tussen 2 zussen Boes: Nicolette Boes en Désirée Castelijn-Boes. De bedrijfsnaam Booest is ontstaan door de combinatie van onze meisjesnaam Boes en boost, wat een extra stoot energie om iets te versnellen inhoudt. Deze naam geeft de energie weer die wij zowel op zakelijk vlak, als privé willen uitstralen. Waarom Booest? Booest is ontstaan doordat wij zelf de worsteling ondervonden van marketing voor ons eigen bedrijf. We zijn allebei goed in wat we deden voordat Booest ontstond. Nicolette als coach/trainer gespecialiseerd in faalangst, weerbaarheid en leerproblemen bij jongeren. Désirée als makelaar in de aankoopbegeleiding en taxaties, later als trendwatcher van sociale trends. Hoe we klanten aan konden trekken hadden we niet op onze opleidingen geleerd. Na een aantal jaren ieder een eigen onderneming te hebben gehad, kwamen we samen aan de praat over klanten aantrekken. We bleken een gemene deler te hebben: Marketing stond ver van ons bed, maar we wisten ook dat we er niet omheen konden. Eigenlijk zou elke ondernemer moeten leren hoe je klanten aan kunt trekken was onze conclusie.

3 Aanleiding tot dit boek De aanleiding tot het schrijven van dit e-book is het feit dat veel therapeuten en zorgondernemers niet weten wat zij op hun Facebook pagina kunnen plaatsen. en afwegingen die door je hoofd spoken voordat je een bericht gaat plaatsen. Veelal blijft het dan bij het bedenken van deze tegenwerpingen en wordt het bericht uiteindelijk niet geplaatst. Een gemiste kans! Een kans om contact te maken met de potentiële klant en jouw omgeving te laten zien waar je mee bezig bent en wat speelt in jouw praktijk. Is mijn bericht belangrijk genoeg? Zal ik echt een bericht plaatsen dat ik naar dit seminar ben geweest, of zal ik het toch maar niet doen? Wat zullen anderen van mij denken als ik foto s van mijzelf plaats? Hoe kom ik over op de lezer? Tal van vragen Wij wensen je veel leesplezier maar vooral heel veel inspiratie toe! Wij vinden het altijd fijn als je een reactie op de website achterlaat als je dit e-book hebt gelezen. Nicolette & Desiree

4 ht Welke foto s worden niet of slecht bekeken op Facebook Met een laag contrast (korrelig) Van slechte kwaliteit: onscherp & vage kleuren Rommelige Met een drukke achtergrond Die lijken op een advertentie Die weinig of geen relatie hebben met de inhoud van de pagina Niet inspirerend Stockfoto s Kil, nep of glad Verkleinde foto s Dit soort foto s en beelden worden wel bekeken: Kwalitatief goede foto met een hoog contrast Scherp & kleurrijk Uitgesneden foto s (i.p.v. verkleind) Niet te gedetailleerd Rustige achtergrond Goed passend bij je content Echt aantrekkelijke foto s In echt aantrekkelijke foto s zie je: (Glim)lachende mensen Mensen die naar de camera kijken of hun gezicht naar de camera gericht hebben Sexy lichamen en lichaamsdelen Smakelijk uitziende objecten Heldere instructies en informatie

5 tp:// 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina Booest foto tacktiek Let op beeldrechten Let op auteursrechten en beeldrechten Je kunt niet zomaar foto s van het internet afhalen. Op alle foto s rust namelijk auteursrecht. Als je een foto op je eigen website zet kan je dus problemen krijgen. Naast het feit dat deze foto s onze website een persoonlijk tintje geven, hebben we zo ook niet te maken met allerlei auteursrechtelijke problemen. Deze manier van werken maakt deel uit van onze Booest fototactiek. Jarenlang hebben wij foto s opgeslagen om ooit nog eens te kunnen gebruiken. Dat komt de laatste tijd goed van pas, want sinds we op onze Booestblog schrijven putten we continu uit onze eigen foto s.

6 1. Waar ga je naar toe of ben je geweest? Maak een kleurrijke foto en vertel wat je plannen zijn. Deze foto is over de volle breedte geplaatst. Het is een zogenaamd hoogtepunt. Dit kun je instellen door nadat je de foto hebt geplaatst te klikken op het rechtsbovenin de post. Je ziet dan een uitvouw schermpje verschijnen. Klik op de ster (hoogtepunt) en je foto zal lekker groot op je pagina verschijnen.

7 2. Wie ga jij ontmoeten of heb je ontmoet? Hierboven een foto van onze ontmoeting met Sabrina van Dijk. In de post zie je dat Gevoelig Kind lichtblauw is. Het is een zogenaamde tag. Door eerst te plaatsen en vervolgens de Facebook naam van het bedrijf kun je deze tag aanmaken. Het voordeel is dat je bereik van de post groter wordt door het toepassen van de tag.

8 3. Aan welk project ben jij aan het werken? Er zijn momenten dat je achter de schermen heel druk bezig bent en denkt dat er dus weinig te melden is. Toch is dit een goed ogenblik om als het ware te zaaien. Je maakt mensen nieuwsgierig door te vetellen met welk project jij bezig bent.

9 4. Laat zien wat je aan het lezen bent of welke inspirerende video s je bekijkt Hier zie je dat wij in deze post een vraag stellen. Door een vraag te stellen krijg je interactie met je lezers. Dit is goed voor de betrokkenheid van je lezers, maar ook voor de rating van jouw pagina op Facebook. Facebook werkt met een geheim soort systeem dat ervoor zorgt dat sommige posts wel te zien zijn in de tijdlijn van anderen en andere posts niet. Hierin speelt veel interactie op de pagina mee.

10 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 5. Wat heb je gedaan Laat jouw fans meeleven door ze op de hoogte te houden van wat je doet in jouw praktijk. De foto die wij hier als voorbeeld gebruiken is een coverfoto. Dit is de grote foto bovenaan je bedrijfspagina. Wij gebruikten hier een slimme truc om meer traffic te krijgen naar je eigen website. Op de coverfoto plaatsten wij met een foto bewerkingsprogramma de afbeelding van een knop met de tekst klik hier. Fans die deze button zien kikken op de coverfoto en zien dan automatisch de tekst behorend bij de foto in hun beeld verschijnen. Als je in deze tekst de link naar jouw website plaatst dan zorg je ervoor dat fans makkelijker naar je website, actie of promotie worden geleid.

11 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op 6. Zet iemand die jou inspireert in het zonnetje Het hart met foto s maakten wij met Het is een leuke manier om je contacten op Facebook in het zonnetje te zetten. Mensen vinden het altijd leuk om hun eigen gezicht te herkennen op foto s. Door dit te doen maak je extra verbinding. Je volgers gaan daarnaast deze berichten sneller delen, omdat ze zelf op de foto staan of omdat hun bedrijf wordt genoemd.

12 7. Geef info over iemand die jou heeft beïnvloed In jouw bedrijf of als persoon. Laat klanten of relaties via jouw Facebook pagina schitteren. Geef ze een podium. In het onderstaande voorbeeld waren Nicolette en ik naar een creatief denken training geweest. We wilden via Facebook de trainster hartelijk danken en het enhousiasme verspreiden. Bedenk dat dit soort postst snel graag worden gedeeld. De persoon die wordt bedankt zal vaak de moeite nemen om op de delen knop te drukken. En pats jouw post gaat viraal en zorgt voor een groeiend bereik.

13 8. Afmetingen en formaten op Facebook Timeline Cover Breedte: 851 pixels Hoogte: 315 pixels Profielfoto Breedte: 180 pixels Hoogte: 180 pixels

14 Facebook posts Breedte: 403 pixels Hoogte: 403 pixels Of kijk op deze pagina:

15 9. Lees blogs op jouw vakgebied en deel regelmatig interessante artikelen daaruit

16 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 10. Deel een inspirerende quote Het is echt waar, quotes doen het goed op Facebook. Ze worden eerder gedeeld dan andere posts. Blijkbaar omdat een quote snel toepasbaar is op de eigen pagina en dus snel past in de eigen stijl van de bezoeker van je Facebook pagina. Sommige Facebook gebruikers zetten tevens hun eigen website op dergelijke foto s. Als de post wordt gedeeld, is duidelijk waar hij vandaan komt. Het is maar net waar jouw eigen voorkeur naar uit gaat. Om het delen zo laagdrempelig mogelijk te maken hebben wij het in dit geval niet gedaan. Degene die de post deelt kan met onze post zonder onze website in de post net doen alsof hij/ zij degene was die de quote het eerst heeft ontdekt/gebruikt. Kun je zelf geen qoute verzinnen? Kijk dan hier voor inspiratie:

17 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op 11. Deel een grappige anekdote over iets wat in jouw bedrijf gebeurde Het gebruik van humor is ook belangrijk voor grotere betrokkenheid bij jouw pagina. De post blijft langer in het geheugen hangen.

18 12. Vraag je lezers waar zij aan werken

19 13. Bekijk de Facebook pagina s van grote bekende bedrijven om inspiratie op te doen.

20 Bijvoorbeeld:

21 14. Deel een korte how to.. Zaken die voor jou heel gewoon zijn kunnen voor een ander best lastig zijn. Dus schroom niet om een how to post te maken. Je lezers zullen er blij mee zijn.

22 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 15. Post een foto van jezelf of jouw product of service Vergeet trouwens niet een beschrijving naast je profiel foto te maken. Je profielfoto is de vierkante foto op je bedrijfs- of persoonlijke pagina. plaats je hier ook een link naar jouw website of bijvoorbeeld je Twitteraccount. Om dit te doen dubbelklik je op je profielfoto en klik je op bewerk. Als je slim bent

23 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op Coverfoto en Profielfoto Hetzelfde geldt voor je cover foto. Dit is de brede foto bovenaan je bedrijfs- of persoonlijke pagina. Maak een beschrijving naast je cover foto. Om dit te doen dubbelklik je op je coverfoto en daarna klik je op bewerk. Als je slim bent plaats je hier ook een link naar jouw website of bijvoorbeeld je Twitteraccount.

24 16. Post een foto van een creatief gebruik van (jouw) product of service

25 17. Post een foto van een koper of klant die jouw product gebruikt Vraag aan een klant een Testimonial te schrijven. Vraag of je een foto van hem of haar erbij mag plaatsen. Je kunt deze testimonial op je website zetten, maar je kunt hem natuurlijk ook op je Facebook tijdlijn zetten.

26 18. Een foto van een klant die jouw product in het buitenland gebruikt of ziet In het bovenstaande voorbeeld heeft deze schoonheidssalon klanten aangespoord tijdens hun vakantie uit te zien naar het merk wat zij gebruiken. Ze vroegen hun klanten foto s te maken en zouden een gratis massage weggeven onder de mensen die een foto plaatsten op hun pagina.

27 19. Post een foto van jezelf waarbij je uitlegt wat je hebt geleerd de afgelopen week In het voorbeeld maakten wij een filmpje over wat we leerden bij een training. Je kunt natuurlijk ook een foto maken en wat je leerde.

28 20. Post foto s van collega s die je op een event hebt Wij hebben gemerkt dat dit soort posts een erg groot bereik hebben. Een echte topper onder de posts dus. In dit geval maakten wij foto s tijdens de massagebeurs. Met de mensen die wij ontmoeten maakten wij contact op Facebook. Enthousiast gingen ze de foto s delen op hun pagina s en voorzagen ze onder post van hun eigen commentaar. Voor het plaatsen van de foto s maakten we een foto album aan op Facebook. In een album kun je meer foto s tegelijk plaatsen over hetzelfde onderwerp of voor een specifiek event.

29

30 21. Post links naar je andere websites, blogs of social media

31 22. Komt er een TV programma wat jouw lezers absoluut moeten zien, kondig het aan

32 23. Deel jouw favoriete boek Deel jouw favoriete boeken waarvan jij vindt dat jouw lezers daar ook iets van kunnen leren of wat zij ook leuk zouden vinden.

33 24. Schrijf een review Schrijf een review over een aanvullend product en schrijf hier aanbevelingen over. Bijvoorbeeld een goede website om inspiratie op te doen.

34 25. Post een foto van een product Post een foto van een product dat je verkoopt. Vraag je lezers of zij bepaalde gerelateerde producten kunnen aanbevelen.

35 26. Geef jouw lezers een mogelijkheid om jou te helpen Laat zien dat je ook maar een mens bent. Vaak hebben potentiële klanten meer contact momenten nodig voordat ze klant bij je worden. Maak gebruik van deze kans om contact te maken.

36 27. Deel events waaraan jouw lezers misschien wel deel zouden willen nemen In dit geval promoten wij ons eigen webinar, maar je kunt natuurlijk ook een webinar nemen dat je zelf gaat volgen en graag wilt delen met jouw fans.

37 28. Deel een leuke cartoon of foto die iets zegt over iets wat aan jouw bedrijf gerelateerd is In het bovenstaande geval deelden wij het uitzicht vanaf onze werkplek. Maar je kunt ook denken aan je lunchstek, bureau, tuin of entree.

38 29. Deel een nieuwsbericht waar iets interessants in staat

39 Hier kan jouw post komen te staan... :-) 30. Maak een top 10 lijst van iets wat lezers zeker willen weten en post die

40 31. Schrijf een post met foto: Waarom houd ik van (dit kan over jouw stad gaan, persoon, bedrijf, product)

41 32. Maak gebruik van feestdagen, het jaargetijde, jouw verjaardag, bijzondere gebeurtenissen Vraag je fans om een reactie te plaatsen.

42 33. Deel je favoriete website apps met bijbehorende afbeelding In dit geval deelden wij onze Pinterest pagina. Vraag je fans ook om hun pagina te delen. Dat geeft interactie. ( pinterest.com/booest ).

43 Do angst overwinnen Do positief blijven Do blijven lachen Don t opgeven Don t vooruit schuiven Don t negatief denken 34. Deel een paar Do s en Don ts over jouw product of dienst

44 35. Deel informatie om misverstanden weg te werken

45 actie actie actie actie actie 36. Deel een actielijstje wat je af kunt werken om beter...

46 37. Deel waarom jij je bedrijf bent begonnen

47 Plaats een foto uit de oude doos Deel hoe zaken in het verleden gingen en wat je hebt geleerd en wat er is veranderd

48 39. Deel posts over clubjes of Facebookgroepen waar jij lid van bent

49 Dit is mijn BUCKET LIST 1. voor het einde van het jaar... fans voor mijn facebook pagina 2. een webyoga training geven 3. een internationaal massage congres bijwonen 4. een gastblogger voor mijn site introduceren 5. iedere dag een foto op mijn Facebook pagina posten Deel jouw bucketlist! 40. Post een bucket list met betrekking tot je bedrijf

50 Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina 41. Post een quote of tip van de dag of week

51 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op 42. Kondig een event aan wat jij organiseert of waarin jij spreekt

52 Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina 43. Beantwoord een veel gestelde vraag

53 Over Ons urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op 44. Maak zelf een tekening als je geen foto bij je post kunt vinden

54 Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina 45. Post je laatste blogpost Post je laatste blogpost (als je dat al niet automatisch laat doen).

55 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op 46. Kondig een nieuw product of nieuwe dienst aan

56 Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina 47. Post iets speciaal voor Facebook fans Ze moeten zich bij jou aanmelden om een korting te krijgen.

57 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op 48. Deel je best verkochte item

58 Maak een kle vertel wat je p foto is over de geplaatst. Het naamd hoog je instellen do foto hebt gep ken op het re post. Je ziet d schermpje ve 50 foto ideeën voor je Facebook bedrijfspagina 49. Deel je slechtst verkochte item en vertel erbij wat mensen missen als ze het niet kopen (werkt echt!)

59 urrijke foto en lannen zijn. Deze volle breedte is een zogetepunt. Dit kun or nadat je de laatst te klikchtsbovenin de an een uitvouw rschijnen. Klik op 50. Daag je lezers uit om actie te ondernemen op iets en reageer met een post als ze dat gedaan hebben

60 Wij hopen dat je veel inspiratie hebt opgedaan. Laat het ons weten op onze Facebook pagina: Adres: Rithsestraat GX BREDA Telefoon Nicolette: (06) Telefoon Desiree: (06)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Bij het maken van een blog is het belangrijk dat je er inhoud op plaatst. Dit noemen we content. Alles wat je openbaar op je blog

Nadere informatie

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost!

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! 16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! Het kost veel tijd en energie om een Facebook Pagina bij te houden. Alleen een pagina maken en er verder niets mee doen zal

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

De Facebook pagina voor beginners

De Facebook pagina voor beginners De Facebook pagina voor beginners Een heldere handleiding 1. Opzetten van een pagina 2. Hoe krijg ik fans? 3. Interactie: do s and don ts 4. Pagina of profiel? 5. Pagina of groep? Kitty Arends Humanatic

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt.

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe$Krijg$Je$Meer$Zichtbaarheid$Via$Social$Media Inhoudsopgave Introductie! 3 Welke Sociale Netwerken?! 6 Twitter! 7 Facebook! 10 Linkedin! 12 Youtube!

Nadere informatie

Checklist. De 8 must haves voor een succesvol blogartikel

Checklist. De 8 must haves voor een succesvol blogartikel Checklist De 8 must haves voor een succesvol blogartikel Veerle Metten, Mettenta Ga je graag door het leven met een goed geweten? Neem dan niet zomaar stukken uit deze checklist over zonder bronvermelding.

Nadere informatie

Facebook privacy zelf instellen

Facebook privacy zelf instellen 1 Facebook privacy zelf instellen Web Oppep maart 2013 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3..even stilstaan bij wat we aan het doen zijn.... 3 Het product van Facebook... 3 Afschermen voor vreemden... 3 Weggeven

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Handleiding aanmaken LinkedIn profiel

Handleiding aanmaken LinkedIn profiel Handleiding aanmaken LinkedIn profiel Jij wilt ook een profiel op LinkedIn aanmaken en dezelfde mogelijkheden ontdekken als alle 5 miljoen anderen in Nederland die al actief zijn op LinkedIn? Een goede

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten.

In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten. Startopdracht: Waarom met je bedrijf op Twitter? In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten. Misschien

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Facebook bedrijfspagina maken 2012

Facebook bedrijfspagina maken 2012 Facebook bedrijfspagina maken 2012 Op dit moment is Facebook nog steeds de grootste social media website ter wereld. In Nederland hebben zich meer dan 7 miljoen mensen aangemeld. Ook veel bedrijven zitten

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

*Ook met het programma Paint van Windows kunnen foto s bewerkt worden

*Ook met het programma Paint van Windows kunnen foto s bewerkt worden Lesbrief Online pesten Leerjaar 1-Profiel1,2,3 Tijd: 50 55 minuten Voorbereiding: op http://mediawijsheid.nl/onlinepesten staan allerlei filmpjes, informatie en artikelen over online pesten, bruikbaar

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING In deze training Waarom je video marketing dagelijks moet gebruiken Richtlijnen om video s te maken die leads genereren De grootste fouten die jij niet wil maken

Nadere informatie

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus!

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Waarom een Facebookbedrijfspagina? Met een bedrijfspagina op Facebook creëer je meer online naamsbekendheid, vergroot je jouw online vindbaarheid,

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Lesbrief verslaving aan games of sociale media

Lesbrief verslaving aan games of sociale media Lesbrief verslaving aan games of sociale media Tijd: 45 55 minuten Leerjaar 1-Profiel1,2,3 Introduceer het onderwerp kort: gamen en actief zijn op sociale media zijn superleuk. Hoe komt dat eigenlijk?

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

Privacy instellen Facebook. Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen

Privacy instellen Facebook. Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen Kies in dit venster voor de middelste optie: Vrienden Instellingen over hoe je op Facebook gevonden kan worden en wat

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Stap 1: Bepaal waar je over wilt bloggen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Sociale Media voor beginners. starten met sociale netwerken

Sociale Media voor beginners. starten met sociale netwerken Sociale Media voor beginners starten met sociale netwerken Voorstelling Welke sociale media kennen jullie? Programma 1 - Algemeen: Nik 2 - Facebook voor jou en je vereniging: Laurien 3 - Twitter voor jou

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

4 Is Pinterest interessant voor mij?

4 Is Pinterest interessant voor mij? 4 Is Pinterest interessant voor mij? 1. Wat kan ik met Pinterest? Social media platformen hebben hun eigen groep gebruikers en hun eigen kracht. In de voorgaande hoofdstukken bespraken we deze met betrekking

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Inhoud Facebook voor bedrijven: het opzetten van je zakelijke pagina... 3 Wat is Facebook?... 3 Hoe maak ik een zakelijk pagina aan?...

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing Bijeenkomst RugZorgKliniek Wie ben ik en wat doe ik hier? Waarom zijn jullie hier? Welke pagina s heeft RugZorgKliniek? - RugZorgKliniek (1234) - RugZorgKliniek Heerenveen (31) - RugZorgKliniek Leeuwarden

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Actiehandleiding Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Inhoud Handleiding Zo maak je een actie aan om een TECS- project te steunen...3 Tips om jouw actie succesvol te maken Een actie starten voor

Nadere informatie

Boekpromotie via facebook

Boekpromotie via facebook Boekpromotie via facebook een boek om trots op te zijn! E-book met tips over het inzetten van facebook bij je boekpromotie E-book Boekpromotie via Facebook Facebook is een mooi middel om op een makkelijke,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Handboek Inhoudsopgave Inleiding... 1 Thema... 2 1. Aan de slag... 3 2. Waar beginnen?... 4 2.1 WANNEER?... 4 2.2 AANMELDEN ALS ORGANISATOR... 5 2.3 SAMENSTELLEN VAN EEN TEAM... 5 2.4 WAARVOOR MOETEN WE

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie

17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie Beste lezer, Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit e-book te downloaden, met daarin 17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie. Veel ondernemers worstelen met het maken van kwaliteitsafspraken

Nadere informatie

Stappenplan voor zakelijke storytelling

Stappenplan voor zakelijke storytelling Stappenplan voor zakelijke storytelling Zakelijke storytelling: hoe doe je dat? Met storytelling laat je meer van jezelf zien dan je gewend bent, maar dat is juist belangrijk bij het vinden van klanten

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M W W W. D M O N T H E R O A D. N L 2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M D I R E C T T O E P A S B A A R O P J O U W A C C O U N T Vooraf Ik heb deze tips geschreven uit eigen ervaring.

Nadere informatie

De Facebook pagina voor beginners: Een helder handleiding

De Facebook pagina voor beginners: Een helder handleiding De Facebook pagina voor beginners: Een helder handleiding Opzetten van een pagina. Hoe krijg ik fans? Interactie: do s and don ts Pagina of profiel? Pagina of groep? Opzetten van een pagina Facebook bestaat

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

2015 LaLoNi Webdesign & Marketing www.onlinesuccesvolworden.nl

2015 LaLoNi Webdesign & Marketing www.onlinesuccesvolworden.nl Inhoudsopgave: Voorwoord Tip 1 Tip 2 Tip 3 Tip 4 Tip 5 Tip 6 Tip 7 Tip 8 Tip 9 Tip 10 Zichtbaarheid Duidelijke missie Toon jezelf Over mij/ons Blog Aanmeldknop Testmonials Social media Video Seo Voorwoord

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn

Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn Social media voor ouderen? 2 S o c i a l e n e t w e r k e n Communicatie tussen mensen, bedrijven en organisaties in een online

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Ook jij kunt een goede profielfoto maken maar maak onderstaande fouten niet:

Ook jij kunt een goede profielfoto maken maar maak onderstaande fouten niet: Een goede profielfoto: je juiste visuele indentiteit Iedereen weet dat in deze hippe en moderne digitale wereld een goede profielfoto belangrijk is. Instagram, LinkedIn, Facebook en niet te vergeten ID-badges

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL

HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL Inhoudsopgave Contents... 1 AANMELDEN... 2 Welkom op onze site!... 2 Mijn Profiel... 3 Basis gegevens:... 3 Profiel

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Design jezelf online

Design jezelf online Design jezelf online Gaat over jouw personal brand Ik gebruik de term personal brand, omdat dat beter de inhoud weergeeft als mijn persoonlijke merk. Personal brand -> wordt al ervaren als je uitstraling

Nadere informatie

Richtlijnen - werkprofiel op facebook

Richtlijnen - werkprofiel op facebook Richtlijnen - werkprofiel op facebook (februari 2013) 1 Stap 1: beveilig je persoonlijk profiel Indien je een persoonlijk profiel hebt op facebook, zorg er dan voor dat dit profiel veilig is. Om te weten

Nadere informatie

- 21 INSPIRERENDE QUOTES VOOR LEERKRACHTEN -

- 21 INSPIRERENDE QUOTES VOOR LEERKRACHTEN - Beste collega, Ik houd van quotes. Zoals je misschien wel weet, plaats ik dagelijks waardevolle tips, verhalen, video s en quotes op mijn Facebookpagina: www.fb.com/positiefleren.nl Ik merk dat ik veel

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG!

WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG! WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG! Binnenlands Bestuur en WOVOX Voeg sfeer toe aan uw vacatures: Lees hoe u WOVOX kunt inzetten voor de werving van nieuwe kandidaten en hoe u stap voor stap een werkplek

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV

MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV DE 5: MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV Een handleiding vol met tips over het opstellen van een duidelijk en goed cv. L1NDA 1 Introductie Als je gaat solliciteren is een spetterend CV essentieel. Het is

Nadere informatie