De allerlaatste Sjivaldy van dit jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De allerlaatste Sjivaldy van dit jaar"

Transcriptie

1

2 De allerlaatste Sjivaldy van dit jaar Hierin vind je: - Alles over het kamp! De Sjimmuren kregen een nieuw kleurtje! Het resultaat zie je op deze foto.

3 De groepsleiding Liefste sjimmers, sjimpathisanten, ouders en opvoeders, Het is al weer zover! De laatste sjivaldy van dit Sjimjaar! Het is een zeer belangrijke editie want in deze sjivaldy vinden jullie alle informatie over ons zomerkamp. Maar voor we jullie alles gaan vertellen over ons kamp willen we eerst nog even terugblikken op de voorbije sjimactiviteiten. Zo zijn we allemaal gaan zwemmen in de Rozenbroeken. Een zeer leuke namiddag was dat vol zwem- en pannenkoekplezier! We amuseerden ons rot in de wildwaterbaan en in de vele glijbanen. We willen langs deze weg Rotary Gent Zuid nog eens bedanken om deze activiteit mogelijk te maken. Merci! Eind mei was het dan terug tijd voor onze blokactiviteiten. We toverden de sjim om in een ware cinemazaal met echte popcorn. En als afsluiter van dit sjimjaar gingen we in de jungle op zoek naar de wilde dieren! Na zo n geweldig jaar kan het kamp alleen maar knallen! We hebben er on-ge-loof-lijk veel zin in! Hoe kan ik nu inschrijven? Wanneer vertrekken we precies en hoe komen we terug? Wat moet ik meenemen? Wie gaat er voor ons koken? Waar gaan we naartoe? Wat gaan we zoal beleven op kamp? Je vindt alle antwoorden terug verder in deze sjivaldy! Na het kamp kunnen we uitkijken naar de start van volgend scoutsjaar met als eerste activiteit de overgang op 22 september 2013! Tot op kamp! De groepsladies, Fien, Sarah en Pauline

4 Contact Groepsleiding Pauline Van Rentergem: Sarah De Smet: Fien Verstraete: >>> Kapoenen Stijn: En Sarah M, Matthias, Annelies en Celine >>> Wouters Ibe: En Maarten, Virginie, Lise en Klaas >>> Jonggivers Michiel: En Veerle, Evelien, Hannah en Kathleen >>> Givers Hanna: En Aline, Kim, Roos, Heleen en Thomas >>> Neem ook een kijkje op onze website!

5 Gezocht De sjim is op zoek naar nieuwe leiding! Ervaring is niet nodig, goesting des te meer! Mailen kan naar de groepsleiding indien je iemand kent. Prikbord Overgang We blikken al even vooruit op volgend scoutsjaar... De eerste activiteit zal plaatsvinden op zondag 22 september. Natuurlijk in het sjimlokaal, en van 14u tot 17u30. Tine Wie zijn de kampfoeriers? Isabelle Pieter Tine ken je alvast! Zij stond vele jaren als leiding in de sjim! Dit jaar gaf ze leiding bij de SIK. Maar omdat ze haar hart verloor aan de sjim gaat ze dit jaar mee als foerier! Verkleden en koken zijn haar hobby s dus ambiance verzekerd met dit vurig penseelaapje in de keuken! Deze schone deerne, afkomstig van scouts Sint- Barbara, heeft heel veel goesting om jullie heerlijke gerechten voor te schotelen op Sjimkamp! Ze is niet alleen een uitstekende kokkin maar ook als je je niet lekker voelt kan je bij haar terecht. Isabelle is immers dokter in spe! Met Isabelle mee krijg je misschien een heerlijke zalmfilet! Ook Pieter is een bekend gezicht! Hij gaf twee jaar leiding bij de jonggivers en toonde zijn kookkunsten vorig jaar al op Sjimkamp! Deze sterke man is de rots in onze branding. Geen aangebrande aardappelen met Pieter achter het fornuis!

6 Praktische info Datum Voor de Kapoenen: Zaterdag 13 juli tot donderdag 18 juli. Voor de Wouters, Jogi s en Givers: Zaterdag 13 juli tot zaterdag 20 juli. Kampplaats Hopperdomein De Winner Winnerstraat Overpelt Bij het gebruik van GPS dien je Groenstraat Overpelt in te geven. Volg vanaf hier bewegwijzering De Winner Contact Vertrek Pauline Van Rentergem (groepsleiding) Enkel voor noodgevallen: We verzamelen op zaterdag 13 juli aan de parking bij de Watersportbaan (Yachtdreef), om 9u15. De bus vertrekt om 9u30 stipt. Wanneer je aankomt, ga dan eerst bij je eigen takleiding. Die ontvangt graag je: - medicatie - SIS-kaart & kleefbriefje van de mutualiteit - eventuele wijzigingen van je medische fiche - eventuele buzzypas of begeleiderskaart Niet vergeten dus!

7 Praktische info Terugreis Kapoenen: We verwachten je op donderdag 18 juli om 11u op de kampplaats. We praten nog even na en even later kan je terug naar je vertrouwde bedje thuis! Wouters, Jogi s en Givers: We verwelkomen je familie/opvoeders op de kamp- plaats op zaterdag 20 juli vanaf 13u30. Om 14u toont elke tak hoe zij het kamp beleefd hebben. Natuurlijk zullen een hapje en een drankje ook niet ontbreken! Tegen 15u30 kunnen jullie met een valies vol leuke herinneringen naar huis Prijs Kapoenen: 110 euro Wouters, Jogi s & Givers: 125 euro In die prijs is alles inbegrepen (eten, slapen, busvervoer, verzekering...). Inschrijven Inschrijven doe je door het inschrijvingsgeld te storten ten laatste op 29 juni: - op het rekeningnummer van de Sjim: BE met mededeling: sjimkamp + tak + naam Achteraan in deze Sjivaldy vind je hoe je een deel van het kampgeld kunt terugkrijgen...

8 Thema Sjim presents De belevenissen van Jommeke HET GEHEIM VAN SJIM Inderdaad, het nieuwe album van Jommeke is uit en kijk, ditmaal gaat onze blonde held samen op tocht met de Sjim! Hoezo? Het is toch het geheim van DE Sjim hoor ik jullie al zeggen? = DE SJIM want Sjim is ook een eiland in de Stille Zuidzee en dat betekent dat dit eiland een groot geheim heeft, want diep verborgen op dit eiland ligt er iets verstopt. Iets dat al meer dan 4000 jaar het daglicht niet meer heeft gezien TOP SECRET Gelukkig zijn Jommeke en zijn vrienden steeds bereid om op avontuur te gaan en om zo het geheim van Sjim op te lossen!

9 Thema Jommeke De held van het verhaal. Hij is slim, dapper en makkelijk herkenbaar aan zijn strooien dakje. Zijn papegaai Flip is altijd bij hem. Filiberke, Annemieke en Rozemieke De beste vrienden van Jommeke. Zonder hen zou Jommeke nooit zo veel avonturen beleven! Professor Gobelijn, die zich altijd vergist, Mic Mac Jampudding en Arabella die in Schotland wonen Nog meer vrienden van Jommeke! De slechterik Anatool, de eeuwige vijand van Jommeke, Kwak en Boemel, de handlangers van Anatool. Wat zouden ze nu weer van plan zijn om Jommeke het leven zuur te maken? En natuurlijk, Choco, de aap van de Miekes

10 Kampplaats: We gaan dit jaar op kamp naar het hopperdomein De Winner! Het is de allereerste keer dat we daar op kamp gaan dus ook voor ons is het spannend! Wij gingen op prospectie en kunnen jullie al wat meer vertellen over deze supercoole kampplaats: Het domein bevindt zich midden in de Limburgse bossen! Genoeg plaats om buiten te spelen en zelfs als het weer even niet meezit hebben we nog gigantisch veel speelruimte binnen! Zo beschikt elke tak over een eigen lokaal, hebben we een grote refter en genoeg slaapkamers om een heerlijk dutje te doen! Al benieuwd hoe het er allemaal uitziet? Hier een klein voorsmaakje:

11 De Winner

12 Bagage Elk jaar opnieuw een moeilijke vraag! In het midden van deze Sjivaldy vind je zoals steeds een checklist: er staat op wat er allemaal in je valies moet steken en hoeveel je van elks meeneemt. Zo kan de leiding bij het inpakken controleren of alles terug in je valies zit! Slaapgerief: een hoofdkussen vind je ter plaatse. Kussensloop en hoeslaken moet je meebrengen! Ook een warme slaapzak is onontbeerlijk. Wouters, Jonggivers, Givers slapen ook eens in tenten: vergeet dus geen slaapmatje mee te brengen. Als je een luchtmatras gebruikt, zorg dan ook voor een pomp! Vergeet natuurlijk ook je uniform niet Je weet wel: t-shirt, scoutsdas, eventueel scoutshemd. Dan ben je goed herkenbaar als we de straat op gaan! Zet overal je naam in, bijvoorbeeld op het etiketje. Zéker handdoeken, washandjes, sokken etc! Zo vindt elk kledingstuk vlotjes zijn eigenaar terug. Anders wordt het voor ons onmogelijk om alles uit elkaar te houden! Wat heb je niet nodig en laat je dus thuis: GSM, MP3-speler, computerspelletjes, geld, je slecht humeur, de regen... Tip: als je sjimmer kaartjes of brieven wil schrijven naar huis, schrijf op voorhand de adressen op een omslag of op etiketten, en kleef er al postzegels op. Dat maakt het een hoop gemakkelijker! Schrijf a.j.b. in alle kledij je naam!

13 Korting op kampprijs? Wist je dat Sjimkamp veel Ziekenfonds minder dan 125 kan kosten? Van je ziekenfonds kan je iets terugkrijgen, als je het nodige formulier invult. De groepsleiding ondertekent met plezier! Deze premies gelden meestal voor kinderen tot 16 à 18 jaar. Informeer bij je mutualiteit voor een formulier (de meeste vind je ook online). - Christelijke Mutualiteit: 15 per kamp. - Socialistische Mutualiteit/Bond Moyson: 15 per kamp. - Liberale Mutualiteit: 2 euro per overnachting. - Onafhankelijk Ziekenfonds: 5 per dag ( 6,5 voor mindervalide kinderen). - Neutraal Ziekenfonds: 30 per kamp (tot 250 vr. jongeren m/e handicap). - Partena: 40 per kamp (tot 250 voor jongeren met verhoogde kinderbijslag). - Euromut: 2,50 euro per kampdag. Belastingen Sjimmers die op 13 juli 13 nog geen 18 jaar zijn, kunnen het kampgeld fiscaal aftrekken. Volgend jaar kunnen wij je een attest bezorgen als bewijsstuk. Het gaat om een uitbreiding voor kinderen met een handicap tot 18 jaar, t.o.v. het attest voor kinderen tot 12 jaar. Per opvangdag en per kind mag het bedrag niet hoger zijn dan 11,20. Voor ons kamp van 8 dagen is dat dus 89,6. Je kan dit enkel doen voor kinderen die je fiscaal ten laste hebt. Het gaat over het aanslagjaar 2012 (1 januari - 31 december), dus niet in de belastingsbrief die je nu moet invullen. Het gaat over een vermindering van je belastbaar inkomen. Wie geen inkomen heeft in 2013, kan niets aftrekken. Wie in 2012 meeging op kamp, en toen nog geen 18 jaar was, kan nu een attest krijgen om bij je aangifte te steken. Mail naar groepsleiding@sjimakabe.be!

14 Aftellen! Om het wachten draaglijker te maken, kan je hier aftellen naar het sjimkamp! Doorstreep elke dag die voorbij is, en voor je het weet is het 13 juli... Juni Juli

15 Kleurplaat

16 Hopper Winkel Lange Violettestraat Gent Openingsuren: Woensdag, donderdag & vrijdag: 14u tot 18u Zaterdag: 10u tot 12u & 13u tot 17u30 Het groepsnummer van de Sjim: O1415G

Sjivaldy. Barbie zkt. Ken. Sjim Akabe. Juli & augustus 2012. Tweemaandelijks, nr. 52. Rek. BE 49 0682 4540 4771 www.sjimakabe.be

Sjivaldy. Barbie zkt. Ken. Sjim Akabe. Juli & augustus 2012. Tweemaandelijks, nr. 52. Rek. BE 49 0682 4540 4771 www.sjimakabe.be Sjivaldy België - Belgique P.B. 9000 Gent 1 P409169 - BC 6685 Juli & augustus 2012 Tweemaandelijks, nr. 52 Barbie zkt. Ken Sjim Akabe Sint-Kwintensberg 86 9000 Gent Rek. BE 49 0682 4540 4771 www.sjimakabe.be

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Sjivaldy. mei & juni Sjim Akabe Sint-Kwintensberg Gent. Nummer 57: Rek. BE

Sjivaldy. mei & juni Sjim Akabe Sint-Kwintensberg Gent. Nummer 57: Rek. BE Sjivaldy Nummer 57: België - Belgique P.B. 9000 Gent 1 P409169 - BC 6685 mei & juni 2013 Sjim Akabe Sint-Kwintensberg 86 9000 Gent Rek. BE49 0682 4540 4771 www.sjimakabe.be V.U. Pauline Van Rentergem,

Nadere informatie

P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout. jaargang 30 nummer 1 September 2015

P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout. jaargang 30 nummer 1 September 2015 P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout jaargang 30 nummer 1 September 2015 Allerliefst Akaberen, Voor dit gloednieuwe scoutsjaar staat er na de

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

Sjivaldy. Hopper Winkel. Lange Violettestraat Gent O1415G. Openingsuren: Sjim Akabe Sint-kwintensberg Gent Rek. BE

Sjivaldy. Hopper Winkel. Lange Violettestraat Gent O1415G. Openingsuren: Sjim Akabe Sint-kwintensberg Gent Rek. BE Hopper Winkel Lange Violettestraat 33 9000 Gent Openingsuren: Woensdag, donderdag & vrijdag: 14u tot 18u. Zaterdag: 10u tot 12u & 13u tot 17u30. Het groepsnummer van de Sjim: O1415G Sjivaldy Tweemaandelijks

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

Kapoenenkamp juli 29 juli

Kapoenenkamp juli 29 juli Kapoenenkamp 2017 23 juli 29 juli Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp er aan komt. De leiding heeft er al heer veel zin in! Met dit kampboekje zorgen we ervoor

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend. November

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend. November Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend November Xaverius-St.Rita A21/46G November 2014 Beste ouders, leden en sympathisanten, We willen iedereen hartelijk bedanken

Nadere informatie

Wij gaan voor dit Mexicaans avontuur naar een zeer exotische plek genaamd de Panne, waar ook veel zon, zee en strand is!

Wij gaan voor dit Mexicaans avontuur naar een zeer exotische plek genaamd de Panne, waar ook veel zon, zee en strand is! Welka kamp Hola ouders! Wij als leiding gaan graag op kamp, maar een kamp zonder leden is toch maar een saai kamp, daarom nodigen wij, de leiding, jullie kroost graag uit om mee te komen op ons super leuk

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit Kamp 2014 De examens of toetsen zijn bijna achter de rug, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt!

Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt! Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt! Onthaalbrochure nieuwe leden Inhoud 1. Akawatte?!... 3 2. Voor wie?... 3 3. Takken... 3 3.1 Okapi s... 3 3.2 Jariboes... 3 3.3 Tapirs... 4 4. Activiteiten... 4 4.1 Wat?...

Nadere informatie

Kabouterland. Wat vind je in dit boekje? Op kamp naar

Kabouterland. Wat vind je in dit boekje? Op kamp naar Wat vind je in dit boekje? Waar gaan we heen? Wat gaan we daar doen? Wat neem je mee? Wat neem je niet mee? Kalender Waar en wanneer speken we af? Praktische info Op kamp naar Kabouterland Waar gaan we

Nadere informatie

Sjivaldy. Hopper Winkel. Lange Violettestraat 33 9000 Gent O1415G

Sjivaldy. Hopper Winkel. Lange Violettestraat 33 9000 Gent O1415G Hopper Winkel Lange Violettestraat 33 9000 Gent Openingsuren: Woensdag, donderdag & vrijdag: 14u tot 18u. Zaterdag: 10u tot 12u & 13u tot 17u30. Het groepsnummer van de Sjim: O1415G Tweemaandelijks - nummer

Nadere informatie

in dit document vind je alle info over het komende weekend op 19, 20 en 21 april.

in dit document vind je alle info over het komende weekend op 19, 20 en 21 april. Dag badmintonners, in dit document vind je alle info over het komende weekend op 19, 20 en 21 april. We lichten hier al een tipje van de sluier over de spannende reis die wij voor jullie hebben voorbereid.

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee ZOMERKAMP 2017 GIVERS 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee Voorwoord Beste giver en ouder(s) Binnen een kleine maand vertrekken we op zomerkamp, de ideale manier om het scoutsjaar af te sluiten! De leiding kijkt

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

C O U V I N 2018 Kamp: Zate r dag 21/07 Zo n dag 29/07 Kapoenen: Zat e r dag 21/07 D o n d e r dag 26/07. Pagina 1 van 10

C O U V I N 2018 Kamp: Zate r dag 21/07 Zo n dag 29/07 Kapoenen: Zat e r dag 21/07 D o n d e r dag 26/07. Pagina 1 van 10 K A M P B O E K JE C O U V I N 2018 Kamp: Zate r dag 21/07 Zo n dag 29/07 Kapoenen: Zat e r dag 21/07 D o n d e r dag 26/07 Pagina 1 van 10 Beste leden en ouders, In juli gaan we weer op scoutskamp: het

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, De vakantie doet z n intrede en dat wil zeggen dat we binnen een goede maand kunnen genieten van een geweldig zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2016

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2016 Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2016 Beste ouders, Naar jaarlijkse gewoonte bezorgen wij u met veel enthousiasme: de kampbrief! Komende julimaand is het weer zover, het kamp waar we al heel

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en sympathisanten, Groepspraatje Lise Stijn Twee maanden zijn er al voorbij in dit scoutsjaar, wat vliegt de tijd toch voorbij als je je amuseert. De herfst is gearriveerd en het wordt voelbaar

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Kampboekske. K a m p 2 0 1 5 S c o u t s S i n t J a n B e r c h m a n s N i n o v e w w w. s c o u t s n i n o v e. b e

Kampboekske. K a m p 2 0 1 5 S c o u t s S i n t J a n B e r c h m a n s N i n o v e w w w. s c o u t s n i n o v e. b e Kampboekske K a m p 2 0 1 5 S c o u t s S i n t J a n B e r c h m a n s N i n o v e w w w. s c o u t s n i n o v e. b e Abonnr.: P2A8599 Afgifte: 9400 Ninove Verschijnt zeswekelijks Jaargang 2014-2015

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Jonggiverweekend april 2016 Avatar: De waternatie

Jonggiverweekend april 2016 Avatar: De waternatie Jonggiverweekend 15-17 april 2016 Avatar: De waternatie 1 Water, aarde, vuur, lucht Lang geleden leefden de 4 takken van de scouts in vrede samen. Maar alles veranderde toen de Givers aanvielen. Alleen

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND

NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND 2014 HELP! Geachte ijsberen uit België, Tot jullie spreekt Pol du Nord van de Noordpool. Ik schrijf jullie deze brief omdat het hier niet goed gaat. Eigenlijk gaat het

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord Beste Jinners, 1. Waarom deze mail? De leefweek staat binnenkort voor de deur en dit is uiteraard een spektakel om niet te missen in jullie soutscarrière. Aangezien de printer vorige week buiten dienst

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Algemene info. Wanneer? Van maandag 6 juli om 14u tot en met zondag 12 juli om 14u

Algemene info. Wanneer? Van maandag 6 juli om 14u tot en met zondag 12 juli om 14u 2014-2015 Loenhout Ergens in België is er een klein dorpje Loenhout, waar er kleine blauwe wezentjes wonen. En welke wezentjes zijn blauw en klein? SMURFEN natuurlijk! Het mooiste en ook bijna het enige

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

April. Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8. April 2013

April. Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8. April 2013 BELGIË/BELGIQUE P.B. 2300 TURNHOUT BC 30066 Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8 April April 2013 w w w. a k a b e o m m e k a a r. b e P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Yoni de Mey Steenweg

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

INFOBRIEF GROOT KAMP WELPEN 2019

INFOBRIEF GROOT KAMP WELPEN 2019 INFOBRIEF GROOT KAMP WELPEN 2019 Beste ouders en welpen, Het is weer bijna zomervakantie en dat betekent ook dat het groot kamp in aantocht is! In deze brief kunnen jullie wat meer informatie vinden over

Nadere informatie

WOORDJE VOORAF. Beste Woesj er en ouders,

WOORDJE VOORAF. Beste Woesj er en ouders, 2 WOORDJE VOORAF Beste Woesj er en ouders, Onder leiding van de familie Il Minatori starten we in het begin van de grote vakantie onze zoektocht naar edelstenen, mineralen, smaragden en diamanten. Momenteel

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Beste welpen, Hopelijk kunnen jullie erbij zijn, want we kunnen iedere hulp gebruiken!

Beste welpen, Hopelijk kunnen jullie erbij zijn, want we kunnen iedere hulp gebruiken! Grootkamp Zeewelpen 2 18 27 juli 2013 Beste welpen, Akela, Baloe en Kaa hebben een geheim bericht gekregen van de Belgische geheime dienst. Dit jaar geen grootkamp voor ons, want wij hebben de opdracht

Nadere informatie

KAMPBROCHURE. Dank aan. 1 tot 6 april 2013. vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke 0468/167.089

KAMPBROCHURE. Dank aan. 1 tot 6 april 2013. vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke 0468/167.089 Dank aan KAMPBROCHURE 1 tot 6 april 2013 vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke 0468/167.089 www.banaka.be info@banaka.be bank : 068-8891514-36 Beste deelnemers, Beste ouders, Beste begeleiders,

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JE VERTREKT

ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JE VERTREKT WIJKAMP2018 o f in ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JE VERTREKT PRAKTISCHE INFO Wijkamp 2018 Adres kampplaats: Delvenhof Rietweg 41 3950 Kaulille (Bocholt) VERTREK We verwachten jullie op zaterdag 11/08 om

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

KSA FRASSATI NIEUWKERKEN-WAAS. Sloeberkamp. Hamont-Achel

KSA FRASSATI NIEUWKERKEN-WAAS. Sloeberkamp. Hamont-Achel KSA FRASSATI NIEUWKERKEN-WAAS Sloeberkamp 2009 Hamont-Achel Beste sloeber, Eindelijk is de grote vakantie in zicht waar we al zo lang hebben op zitten wachten. Misschien betekent dat voor jou wel ganse

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

Tijdens de komende kerstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde.

Tijdens de komende kerstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Tijdens de komende kerstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Heb je zin in actie en avontuur? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Is je vakantie doodsaai omdat je vrienden

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

THE COLOUR GAMES KLJ Zondereigen - Kamp 2016

THE COLOUR GAMES KLJ Zondereigen - Kamp 2016 THE COLOUR GAMES KLJ Zondereigen - Kamp 2016 Dag beste koekijs-freters De zomer is weer begonnen, twee maanden lekker niksen, relaxen en natuurlijk kei veel KLJ! Jullie zijn natuurlijk al aan het aftellen

Nadere informatie

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016 JONG-GIVERWEEKEND 18-19-20 maart 2016 Beste ouders, beste jong-givers, De feestdagen zijn weer gepasseerd, hoog tijd om te beginnen denken aan een weekend in dit tweede semester. We stootten deze keer

Nadere informatie

Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op. Ponykamp t Vijverke

Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op. Ponykamp t Vijverke Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op Ponykamp t Vijverke Met veel leuke games, spannende tochten en natuurlijk gigantisch veel ponyplezier. Onze mascottes,

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 Cowboys & indianen kamp 2018 Dag kapoentjes, zoals jullie hierboven al hebben kunnen zien gaan we op cowboys & indianen kamp! Net zoals hen zullen we super coole en toffe avonturen

Nadere informatie

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Kampinfo 2019 Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Beste ouders, jongverkenners Het is bijna zover! Het moment waar iedereen al een gans

Nadere informatie

Voorwoord. Liefste welpen

Voorwoord. Liefste welpen WELPENKAMP 2018 Voorwoord Liefste welpen Na een jaar vol zaterdagnamiddagen gevuld met plezier, is het tijd om er een hele week lang op uit te trekken. De meesten van jullie zijn dit al gewoon maar het

Nadere informatie

YES, WE CAMP! KLJ ZONDEREIGEN - KLJ KAMP

YES, WE CAMP! KLJ ZONDEREIGEN - KLJ KAMP YES, WE CAMP! KLJ ZONDEREIGEN - KLJ KAMP 2015 Hellow yolo s en wafa s De zomervakantie is weer ingezet en stilaan zit het hoogtepunt van deze twee maanden fun en genot er weer aan te komen. Jullie zitten

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Wegwijs in. Vakantiekampen. Gids voor de ouders. vzw Rode Kruisvakanties. Paraat. Altijd, overal.

Wegwijs in. Vakantiekampen. Gids voor de ouders. vzw Rode Kruisvakanties. Paraat. Altijd, overal. Wegwijs in Vakantiekampen Gids voor de ouders vzw Rode Kruisvakanties Paraat. Altijd, overal. Vakantiekampen - Gids voor ouders Kan je zoon of dochter nu niet op vakantie met het gezin of met een jeugdbeweging?

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

WELSCO WELLEN PRESENTS

WELSCO WELLEN PRESENTS WELSCO WELLEN PRESENTS KERSTKAMP DELUXE AANDACHT! AANDACHT! AANDACHT! DEADLINE inschrijvingen KERSTKAMP: 01/01/2017 Meer info op volgende pagina s! YEAHHHH Ook dit jaar gaan we weer op een crazy-kwoel

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Op safari door Afrika

Op safari door Afrika Op safari door Afrika 2 Allerliefste jogi s Welk continent bestaat uit zo n 30.244.050 vierkante kilometer? In welk continent wonen er meer dan 1 miljard mensen? In welk continent bevindt zich de grootste

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie