Aanwezig bestuur: Ruud Bakkum, voorzitter; Cent Lammertse, penningmeester; Nikki Klaver algemene zaken a.i. en Rita Dijkman, secretaris.!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanwezig bestuur: Ruud Bakkum, voorzitter; Cent Lammertse, penningmeester; Nikki Klaver algemene zaken a.i. en Rita Dijkman, secretaris.!"

Transcriptie

1 Notulen Algemene Ledenvergadering Castricumse Zwem- en Waterpoloclub Aquafit donderdag 20 maart 2014, aanvang uur in Sporthal 'De Bloemen'. Aanwezig bestuur: Ruud Bakkum, voorzitter; Cent Lammertse, penningmeester; Nikki Klaver algemene zaken a.i. en Rita Dijkman, secretaris. Afwezig bestuur: Hans de Vries, waterpolo; Linda Stoevelaar, zwemzaken. Aanwezige leden: Manon van Tunen, Cor Posch, Carla van Zandwijk, Marjan Beerse, Henk Heinis, Bert Verrier, Patrick Verduin, Roos Hageman, Hans van der Wielen, Mark Röttgering, Wessel Weeda, Marcel Weeda, Magda Weeda, Paul Verdonk, Jos Dijkman, Nico Rozemeijer en Annemarie de Blois. Afgemelde leden: Ingrid de L Orme, Marleen Stokman, Maurice Stokman, John Deijle en Ronald Deijle. 1. Opening: De voorzitter Ruud Bakkum opent de vergadering en heet iedereen welkom op de ALV van Aquafit. Ruud laat weten dat Hans De Vries vanwege zijn vakantie vanavond niet aanwezig is. Linda Stoevelaar is vanavond niet aanwezig vanwege de uitreiking van haar propedeuses. 2. Mededelingen: Ruud laat weten dat Roos Hageman zich heeft aangemeld voor de functie van secretaris. Dit zal bij punt 9 behandeld worden. Het jaarverslag waterpolo zal bij afwezigheid van Hans de Vries door Carla van Zandwijk behandeld worden. 3. Vaststellen van de agenda: Er zijn geen toevoegingen aan de agenda. De agenda wordt goedgekeurd. 4. Notulen Algemene Ledenvergadering 20 maart 2013: Er zijn geen vragen over de notulen van de vorige vergadering. De notulen wordt goedgekeurd, met dank aan de secretaris. 5. Verantwoording over het gevoerde beleid: 5.1 Jaarverslag voorzitter, Ruud Bakkum: Ruud laat weten dat hij na zijn benoeming als voorzitter van Aquafit de vraag kreeg wat hij zou willen veranderen binnen Aquafit. Hij legt uit dat Aquafit een goed lopende vereniging is waar niet zo snel iets zou moeten veranderen. Het is wel altijd belangrijk om te kijken of zaken verbeterd kunnen worden. Een toekomstige verbetering is wellicht een nieuw zwembad. Een werkgroep samengesteld uit diverse belanghebbende partijen bekijkt op dit moment de mogelijkheden voor een nieuw of te renoveren zwembad in Castricum. Mark Röttgering zit namens de natte verenigingen in deze werkgroep. Tijdens de laatste ALV hadden Nikki Klaver en Rutger Gijzen zich aangemeld voor de vacature bestuurslid Algemene Zaken. Nikki Klaver heeft deze taak op zich genomen en zij zal later deze vergadering benoemd worden.

2 Verder heeft de zwemselectie een aanpassing gekregen van hun trainingsmethode. Bij de recreanten zijn de banen nog altijd goed gevuld en de financiën zijn op orde. Ruud dankt de vele vrijwilligers voor hun bijdrage. Hij laat weten dat de vrijwilligersavond niet aan het begin van het jaar heeft plaatsgevonden Dit zal deze zomer goed gemaakt worden. 5.2 Jaarverslag secretaris, Rita Dijkman: het afgelopen jaar is het bestuur van Aquafit regelmatig bij elkaar geweest. Veel zaken worden ook aan de badrand besproken of in kort overleg na de trainingen. Rita Dijkman bedankt Marjan Beerse voor haar inzet voor het bijhouden van de ledenadministratie. Ook in 2013 is het mogelijk geweest om ieder nieuw lid een plek in een van de trainingsuren te geven. Op de woensdagavond en de zaterdagmorgen is er nog altijd plek voor nieuwe leden. De contacten met de gemeente Castricum, de KNZB en zwembad De Witte Brug verlopen prima. Begin 2013 hebben de natte verenigingen (dit zijn buiten Aquafit duikvereniging 'De Lamantijn', de Castricumse Reddingsbrigade en de Castricumse Invaliden Sportclub, CIS) diverse keren de raadsvergaderingen van de gemeente Castricum bijgewoond om te horen wat de plannen zijn voor een zwembad in Castricum. Door deze contacten is het idee ontstaan om een open middag in De Witte Brug te organiseren. Dit heeft in november plaatsgevonden en was een geslaagd evenement. 5.3 Jaarverslag zwemzaken, bij afwezigheid van Linda Stoevelaar doet Ruud Bakkum hiervan verslag: Ruud laat weten dat de zwemselectie afgelopen jaar is gedegradeerd. Dit seizoen staan ze er een stuk beter voor. In september 2013 is bij Jan van den Hoorn aangegeven dat Aquafit op zoek zal gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Jan van den Hoorn heeft aan het eind van het jaar besloten dat hij niet langer beschikbaar wilde zijn als hoofdtrainer bij Aquafit. Op dit moment zijn er voldoende trainers maar het is erg belangrijk dat er nieuwe trainers bijkomen. Op maandag het eerste uur zijn er een aantal oudere jeugdleden die aan de badrand meehelpen. Bert Verrier is het afgelopen seizoen geslaagd voor zijn trainersdiploma. Ruud feliciteert Bert met het behalen van dit diploma. Danae Kingma is zwemster van het jaar geworden. Zij is dit seizoen overgestapt naar OEZA. Aquafit wenst haar veel succes met haar zwemcarrière. Voor de organisatie van zwemwedstrijden is Aquafit altijd op zoek naar officials. Dit jaar is Kees Jan Heijdra geslaagd voor zijn klokkers diploma. Yousha Westerman is bereid gevonden om ploegleider te zijn. Ruud laat weten dat Linda Stoevelaar zal aftreden als bestuurslid zwemzaken. Voor deze functie is nog geen nieuwe kandidaat gevonden. Als iemand interesse heeft laat dit dan bij het bestuur of een van de trainers weten.

3 5.4 Jaarverslag waterpolo, bij afwezigheid van Hans de Vries zal Carla van Zandwijk hiervan verslag doen: Carla laat weten dat er nog altijd te weinig aanwas is van jeugdleden waardoor het E en D team zijn samengevoegd. Voor deze groep is men ook op zoek naar een nieuwe trainer voor de zondagochtendtraining. Het C team is een gemengd team. Zij spelen dit seizoen erg goed. Heren 1 kan misschien kampioen worden en Heren 2 en de Dames hebben ook een prima seizoen. Door het wegvallen van Mark Warmenhoven als scheidsrechter is de druk bij de anderen scheidsrechters erg hoog. Aquafit hoopt op twee nieuwe scheidsrechters om de groep te versterken. Dit jaar zijn er weer twee waterpololeden die de W officials cursus gevolgd hebben. Carla meldt dat Manon van Tunen de nieuwe jeugdleden begeleid. Voor het seizoen zijn er te weinig nieuwe spelers voor het E team. Er is nog altijd wat onrust binnen het bestuur van de Regio. Carla dankt alle vrijwilligers voor hun bijdrage. Wessel Weeda vraagt wat Aquafit kan doen om meer jeugdleden aan te trekken. Ruud Bakkum laat weten dat hij later op deze vraag zal terugkomen. 5.5 Jaarverslag algemene zaken, Nikki Klaver: zij is het afgelopen seizoen begonnen met de functie bestuurslid Algemene Zaken. In het begin was het moeilijk om in te schatten wat er allemaal moest gebeuren. Zoals ieder jaar is ook 2013 gestart met de nieuwjaarsduik. Het was weer een groot succes. Eind januari was de vrijwilligersavond bij Koos op de camping. Een geslaagde avond. De Luilak Sprintwedstrijd kon in 2013 door gebrek aan organisatie niet door gaan. Dit jaar staat hij zeker weer op de agenda. In 2013 was het niet mogelijk om mee te doen met de Deen actie. Voor 2014 wil Aquafit zich weer aanmelden. Nikki vraagt een ieder die een leuk idee heeft welke ten gunste komt van de jeugd bij haar te melden. Op 1 mei ging Zwembad De Zien in Uitgeest weer open en Aquafit was van de partij. Erg koud, maar weer lekker buiten trainen onder leiding van Jan en Henk. Tijdens de zwem 4daagse in Uitgeest was Aquafit aanwezig om de club te promoten. In september was de Sportfair. Een positieve dag met veel belangstelling. Gelijktijdig was het jeugdweekend in Limmen. Twee dagen trainen, veel plezier, een kampvuur, de speurtocht en nog veel meer. In 2014 staat dit weer op de agenda. In november was de natte verenigingen middag in De Witte Brug. Een geslaagde middag.

4 Met Sinterklaas kreeg iedereen een presentje en met Kerst was aan het begin van de kerstvakantie de kerstdisco. Nikki laat als laatste weten dat op zaterdag 21 juni Aquafit haar 45 jarig bestaan zal vieren in Zwembad De Zien in Uitgeest. Verdere informatie volgt later. Ruud komt nog terug op de vraag van Wessel, wat te doen om jeugdleden te werven. Ruud is van mening dat het belangrijk is dat je je als vereniging laat zien. Tijdens de herfst- en kerstvakantie was er een activiteit van Aquafit in De Witte Brug. Ruud was aanwezig bij een activiteit op een lagere school in Uitgeest. Daarnaast doet Aquafit mee met de Jeugdsportpas. Dit levert soms een nieuw lid op en soms ook niet. Het blijft belangrijk om in beeld te blijven. Cent voegt nog toe dat de zwemselectie van Aquafit 39 leden telt, 50 waterpoloërs en 85 recreanten. Daarnaast is het aantal leden gezakt van 199 naar 189. De gemiddelde leeftijd was 30,1 en is nu 30,5. 6. Financiën: 6.1 Verslag penningmeester/behandeling jaarrekening, Cent Lammertse: Cent legt uit dat 2013 is afgesloten met een klein positief saldo van EUR 712,00. De subsidie die Aquafit van de gemeente ontvangt is al een aantal jaren een vast bedrag. De inkomsten uit contributie is iets hoger dan in De kosten van de badhuur lopen jaarlijks op. De afdracht aan de KNZB is hoger en voor 2014 zal dit bedrag nog hoger uitkomen. De Balans laat zien dat er geen openstaande contributie rekeningen zijn. Wat nog binnen moet komen is van een nieuw lid waarvan de rekening pas verstuurd is. 6.2 Rapportage kascommissie: Manon van Tunen en Marleen Stokman vormden dit jaar de kascommissie. Manon van Tunen laat weten dat de boekhouding er netjes uitzag. De kascommissie geeft zijn goedkeuring aan de Jaarrekening en Balans 2013 en heeft de daartoe benodigde papieren ondertekend. 7. Decharge van het bestuur: de vergadering verleent decharge aan het bestuur voor Verkiezing kascommissie: Manon van Tunen zal de kascommissie verlaten. Marleen Stokman blijft nog een jaar. Hans van der Wielen neemt de plaats van Manon van Tunen in. Mark Röttgering stelt zich beschikbaar als reservelid. 9. Bestuursmutaties: Ruud laat weten dat Hans die Vries zich herkiesbaar stelt voor de bestuursfunctie waterpolozaken. De ALV gaat akkoord met deze benoeming. Linda Stoevelaar treedt af als bestuurslid zwemzaken. Voor deze functie is nog geen opvolging gevonden.

5 Rita treedt af als secretaris van het bestuur. Ruud bedankt Rita voor haar bijdrage en overhandigd haar een mooie bos bloemen en een cadeaubon. Ruud laat weten dat Roos Hageman zich beschikbaar heeft gesteld voor de functie van secretaris. Roos Hageman stelt zich voor en laat weten dat zij zich graag wil inzetten voor Aquafit. De ALV gaat akkoord met de benoeming van Roos Hageman als secretaris. Ruud legt uit dat Nikki Klaver vorig jaar al is toegetreden tot het bestuur van Aquafit als bestuurslid Algemene Zaken. Ruud vraagt akkoord aan de ALV voor de benoeming van Nikki Klaver als bestuurslid Algemene Zaken. De ALV gaat akkoord. 10. Begroting 2014: Cent Lammertse legt uit dat de verwachting is dat de inkomsten uit contributies vrijwel gelijk zullen blijven. De subsidie van de gemeente Castricum zal volgend jaar waarschijnlijk ook gelijk blijven. De badhuur zal iets hoger gaan uitvallen. De post diverse kosten is lager begroot omdat de vrijwilligersavond hier uit is gehaald. Daarnaast is er een reservering gemaakt voor het vieren van het 45 jarig bestaan van de vereniging. Dit alles geeft een begroting met een negatief saldo van EUR 2.000,00. Paul Verdonk vraagt of de post wedstrijdgelden niet te laag is begroot gezien de resultaten van de afgelopen jaren. Cent zegt dit na te zullen kijken. Nico Rozemeijer vraagt waarom de post betaling trainers voor eenzelfde bedrag is begroot terwijl er geen hoofdtrainer meer is. Cent legt uit dat Aquafit blijft hopen op een nieuwe hoofdtrainer en dat daarom de post voor eenzelfde bedrag begroot is. De ALV gaat akkoord met de begroting Voorstel contributie: Ruud laat weten dat het negatieve saldo op de begroting niet gewenst is maar geen reden is om de contributie te verhogen. Het verder laten oplopen van het kapitaal is ook iets wat de vereniging in de gaten moet houden. Het bestuur stelt daarom voor om de contributie voor volgend jaar gelijk te houden. De ALV gaat hiermee akkoord. 12. Rondvraag: Manon van Tunen: zij bedankt iedereen van het bestuur voor zijn/haar inzet. Marcel Weeda: hij laat weten zich zorgen te maken over het grote succes van de nieuwjaarsduik. Afgelopen keer was de opkomst zo groot dat het enigszins rommelig verliep. Hij vraagt zich af of je op een bepaald moment de organisatie niet uit handen moet geven. Rita Dijkman legt uit dat de deelnemende organisatoren zich bewust zijn van de steeds groter wordende opkomst en de gevolgen daarvan. De afgelopen jaren is er al voor meer veiligheid in het water en op de kant gezorgd door uitbreiding van de reddingsbrigade. Het grote succes en de gevolgen daarvan heeft de aandacht en zal zeker besproken worden. Manon van Tunen: zij vraagt wat er nodig is om mee te doen met de Deen actie. Nikki legt uit dat Aquafit een plan moet presenteren waaruit blijkt voor welke jeugdactiviteit het geld nodig is. Daarnaast moet Aquafit een keer in de winkel aanwezig zijn om de club te promoten.

6 Cent Lammertse: hij vraagt aan Mark Röttgering of hij al bij een bijeenkomst over het zwembad is geweest. Mark legt uit dat hij één maal een bijeenkomst heeft gehad met alle leden van de werkgroep. Daarna is er een bijeenkomst geweest met de projectleider van Landal Greenpark. Het zou mogelijk kunnen zijn dat de gemeente Castricum een zwembad laat bouwen op het park van Landal en dit verhuurd aan Landal in plaats van dat de gemeente gaat huren van Landal. Ruud Bakkum vraagt aandacht voor de recente problemen met een zwemleraar in IJmuiden. Aquafit heeft een gedragscode. Het is belangrijk om hier regelmatig aandacht aan te geven. In een eerstkomende nieuwsbrief wil hij hier iets over schrijven. Mark Röttgering stelt voor om een vertrouwenspersoon aan te wijzen waar kinderen die problemen ondervinden terecht kunnen. Ruud is van mening dat een vertrouwenspersoon nog niet nodig is maar het is wel belangrijk om allert te blijven. Magda Weeda stelt voor om ouders bij de kleedkamers en in de gang te laten surveilleren. Nikki meldt dat zij vanwege recente gebeurtenissen op de woensdag in de kleedkamer aanwezig zal zijn. Annemarie legt uit dat zij op de donderdag bij de zwemselectie in de kleedkamer aanwezig is. Henk Heinis vraagt welke rol het personeel van het zwembad hierin kan vervullen. Zij kunnen ook een ronde in de kleedkamers maken. De rol van het zwembadpersoneel blijft onduidelijk. Cor Posch laat weten dat zich de laatste tijd en aantal vervelende incidenten hebben voorgedaan bij het waterpolo ten nadele van scheidsrechters. Hij vraagt aandacht voor het hebben van respect voor elkaar. 13. Sluiting: Ruud Bakkum bedankt iedereen en sluit de ALV om uur.

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019 Algemene Ledenvergadering 20 februari 2019 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2018 4. Jaarverslagen van de secretaris

Nadere informatie

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel NOTULEN ALG. LEDENVERGADERING 8 April 2016 2015/2016 1) OPENING Een Half uurtje later dan gepland kon Cees v Eijk de vergadering openen. Niet iedereen was op tijd en de beamer werkte niet. De opkomst was

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda 1. Opening 2. Notulen ALV d.d. 26 september 2013 (bijgevoegd) 3. Jaarverslagen,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Woensdag 19 november 2014 19:30 uur Locatie: PWA Sporthal in het sportcafé Speciale Ledenvergadring BC Epe Pagina 1 Uitnodiging belangrijke speciale ledenvergadering

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 18 Mei 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 15 leden en 5 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot Notulen van de Algemene Vergadering van Judovereniging Anton Geesink (opgericht 21 december 1965) gehouden op 7 oktober 2014 in de Ontmoeting te Culemborg. Aanwezigen: Hans Schoemaker, Wim Colin, Toon

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenvergadering

Verslag Algemene ledenvergadering Verslag Algemene ledenvergadering Datum: 16-11-2012 Aanwezig: Ton Brok, Paula van Dijke, Ramona Ronckers, Marcel Dieteren, Michiel van Gestel, Wil Janssen, Jacqueline Konings, Cor Ritzen, Johan Pommelet,

Nadere informatie

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Convocatie A.L.V. 16 oktober 2014 blad 1 BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Algemene Leden Vergadering Donderdag 16 oktober 2014 te Leiden Bowling Vereniging Leiden Zuid-West Convocatie A.L.V. 16 oktober

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

1 Opening, vaststelling agenda en mededelingen

1 Opening, vaststelling agenda en mededelingen woensdag 19 november 2014 Aanwezig v.h. : Rein de Wit, Kees Berkhout, Cor Groot, Erik Frerichs, Marnix Meijer, bestuur : Ruud Loos, Dries Boereboom, Dirk Ranzijn, Douwe van der Vaart : Arjan Koning Aanwezige

Nadere informatie

BESPREKINGSVERSLAG ALV 28 MAART 2012

BESPREKINGSVERSLAG ALV 28 MAART 2012 Plaats en datum: Breda, 28 maart 2012 Onderwerp: Opgesteld door: Algemene Ledenvergadering Petra Kwerreveld Opgesteld de dato: 2 april 2012 Aanwezigen: Afwezigen: Kopie aan: BESPREKINGSVERSLAG ALV 28 MAART

Nadere informatie

Daarnaast een delegatie van het team KBS de Linderte (Milou, Han) en een zestal ouders.

Daarnaast een delegatie van het team KBS de Linderte (Milou, Han) en een zestal ouders. KBS de Linderte Richterambtweg 1 8103 HX Raalte Notulen jaarvergadering oudervereniging De Linderte 8 oktober 2018 Aanwezig: Bestuur Oudervereniging: Christel Hoekstra (voorzitter), Iwan Rekveld (penningmeester),

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Beste zwemvrienden, hierbij het verslag van de jaarvergadering BZ&PC van afgelopen donderdag 18 april jl., 20.00h bij cafe t Vertrek te Boxmeer.

Beste zwemvrienden, hierbij het verslag van de jaarvergadering BZ&PC van afgelopen donderdag 18 april jl., 20.00h bij cafe t Vertrek te Boxmeer. Beste zwemvrienden, hierbij het verslag van de jaarvergadering BZ&PC van afgelopen donderdag 18 april jl., 20.00h bij cafe t Vertrek te Boxmeer. Aanwezig inclusief bestuur 33 leden 1. Opening mededelingen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur Algemene Ledenvergadering Dinsdag 12 april 2016 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de (vice-)voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2015 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam Jaarboek 2014 Afdeling Zaandam 1 AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Locatie: Buurthuis De Poelenburcht, Weerpad 1a, 1504 NX ZAANDAM Datum: maandag 20 april 2015 Aanvang: 19:30 uur 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010.

Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010. Secretariaat District Kennemerland J. Vermeerstraat 40 2102 BW Heemstede Tel: 023-5286656 E-Mail: helenedeklerk@hotmail.com Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010. Aanwezig: Ron Jedema

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

02 Jaarverslag over 2012 van de Secretaris

02 Jaarverslag over 2012 van de Secretaris A. Bestuurssamenstelling Voorzitter Jeff Winters. Secretaris Monique van Elburg-Witteman. 1 e Penningmeester Daniël Plijter. Bestuurslid Rimmy Hulshof. 2 e Penningmeester/2 e secretaris Sandra Plijter-Nagtegaal.

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Begrippenlijst: ALV: Algemene leden vergadering Artikel 1. Leden en vrienden (zie Afdelingsstatuten art. 5 t/m 9) 1.1 IVN Apeldoorn kent de volgende soorten leden: a. Leden; b.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Aanwezig: Wil Schoonderbeek Erik van der Loo Roland van der Loo Adrien Esselmann Hennie Straakenbroek Ben Peelen Bert van de Poll Marcel Wilgenburg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Beste waterpoloërs, Met deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en informatie geven m.b.t. het nieuwe poloseizoen 2014-2015.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool Huishoudelijk reglement Oudervereniging Lambertusschool Versie 27augustus 2012 LAMBERTUSSCHOOL NU VOOR STRAKS Oudervereniging Mari van Eschstraat 2 5254 JE Haarsteeg www.lambertusschool.nl Kvk nr: 55501141

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 1. De Badmintonclub Scarabee, hierna te noemen: B.C. Scarabee heeft ten doel het bevorderen en beoefenen van de badmintonsport.

Nadere informatie

Concept Notulen OV vergadering september 2014

Concept Notulen OV vergadering september 2014 Oudervereniging De Kameleon Zanddonk 2 6641 LT Beuningen 024 6771501 ov@dekameleonbeuningen.nl www.dekameleonbeuningen.nl Rabobank 10.72.07.346 Concept Notulen OV vergadering september 2014 Datum: 3 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer ALV notulen 19-04-2017 Notulist Joris Kaaks Start: 20.15 Baan 7 de Lockhorst 1. opening 2. vaststelling notulen plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer 3. mededelingen Afscheid

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging NOTULEN van de Algemene Ledenvergadering gehouden op 30 september 2013 in het gemeenschapscentrum t Huiken in Elburg. Aanwezig: 23 leden (inclusief bestuursleden) volgens presentielijst. Afwezig met kennisgeving:

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11:

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11: REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Algemene bepalingen Aanmelding

Nadere informatie