Voorzitter College van Bestuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorzitter College van Bestuur"

Transcriptie

1 Definitieve versie Vastgesteld in RvT vergadering PROFIELSCHETS Voorzitter College van Bestuur Een inspirerende, verbindende en ondernemende bestuurder, met hart voor goed onderwijs SPOLT Kenmerk:

2 Kenmerk / vastgesteld Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier Inleiding In Leudal en omgeving is SPOLT een organisatie voor primair onderwijs met een Rooms Katholieke signatuur. SPOLT telt 15 basisscholen, waaronder één school voor speciaal basisonderwijs en één school die Jenaplanonderwijs aanbiedt. De scholen variëren in omvang van 65 leerlingen tot 375 leerlingen, met een totaal van Momenteel bedraagt het aantal Fte s 182,5 en het aantal medewerkers 268. Leudal is een uitgestrekte gemeente in Midden-Limburg met zestien dorpskernen en kent een groen en agrarisch karakter. Strategie In het Strategisch Beleidsplan zijn de pijlers voor het strategisch beleid vastgelegd. Dit beleidsplan is op SPOLT-niveau gemaakt en uitgewerkt in een onderwijsvisie, waarin de hoofdlijnen van beleid voor alle scholen worden beschreven. Iedere school vertaalt dit gezamenlijke beleid naar haar eigen schoolplan. Organisatie SPOLT hanteert sinds 2005 de code Goed Bestuur van de PO Raad, waarbij sprake is van scheiding tussen toezicht en bestuur. Het College van Bestuur vormt het bevoegd gezag van SPOLT in de zin van de wet en is belast met het besturen van SPOLT. Het College van Bestuur bestaat uit één persoon. Elke school heeft één of twee teamleider(s) en een directeur. Een directeur kan meerdere scholen aansturen. Een enthousiast team van leerkrachten, onderwijsspecialisten, ondersteunend personeel en een Bestuursbureau staat borg voor goed onderwijs. Het College van Bestuur en de directeuren stemmen zaken af in het directeurenoverleg. Tijdens de bijeenkomsten van het directeurenoverleg staan het delen van informatie en leren van elkaar centraal. De schooldirecteuren zijn integraal verantwoordelijk voor de organisatie en de kwaliteit van het onderwijs. Zij sturen de teamleiders en overige personeelsleden op hun scholen aan. Directeuren hebben tevens bovenschoolse taken met betrekking tot onder andere kwaliteitszorg (en zorgondersteuning), opleiden in school, ICT-beleid, Passend Onderwijs en Jeugdzorg. De organisatie is dienstbaar aan en streeft ernaar de leerkracht in het dagelijks handelen optimaal in staat te stellen zijn professie waar te maken. College van Bestuur en schooldirectie richten zich op het faciliteren en ondersteunen van de leerkracht. De Raad van Toezicht bestaat uit 5 personen die ruime kennis en expertise op diverse terreinen hebben. Tijdens de vergaderingen van de Raad van Toezicht is het College van Bestuur aanwezig.

3 Kenmerk / vastgesteld De afzonderlijke scholen hebben elk een Medezeggenschapsraad (MR). SPOLT heeft een Gemeenschappelijke MR (GMR). De Raad van Toezicht en de GMR hebben halfjaarlijks overleg. Onderwijs en Onderwijskwaliteit Op basis van de eisen van de Onderwijsinspectie hebben alle 15 basisscholen het basisarrangement: deze scholen voldoen hiermee aan de normen die de Inspectie aan de basisscholen stelt. De kracht van onderwijs wordt gevormd in de scholen en niet door de bovenschoolse organisatie. Voor alle scholen gelden wel dezelfde kaders. Schoolteams zijn deskundig, het College van Bestuur is er vooral om die deskundigheid te faciliteren. De middelen die de overheid aan onderwijs toekent, worden zoveel mogelijk ingezet op de school. De school bepaalt hoe het onderwijs vorm krijgt. De kwaliteit van de scholen wordt bevorderd door het stimuleren van de onderlinge dialoog. Intervisie kan hierbij een uitstekend instrument zijn. Professionaliseren, een leven lang leren en innovatie zijn van groot belang, om de kwaliteit van het onderwijs te blijven garanderen en de kinderen te kunnen begeleiden op weg naar hun volwassenheid in de 21 e eeuw. Relatie Raad van Toezicht en College van Bestuur SPOLT heeft statuten vastgesteld waarin de doelstellingen, werkwijze en samenstelling van de Raad van Toezicht en het College van Bestuur zijn beschreven. Daarnaast kent SPOLT een Reglement Raad van Toezicht en een Managementstatuut. De Raad van Toezicht is werkgever van het College van Bestuur en houdt toezicht op de realisatie van de doelstellingen van SPOLT, evenals op het functioneren van het College van Bestuur. De Raad van Toezicht adviseert het College van Bestuur gevraagd en ongevraagd. Het College van Bestuur heeft een informatieplicht jegens de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht kan actief aanvullende informatie vragen, ook buiten SPOLT. Het College van Bestuur draagt zorg voor en initieert de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch beleid, geeft als bestuurder leiding aan de beleidsvoorbereiding en uitvoering door scholen, geeft leiding en sturing aan SPOLT en profileert en vertegenwoordigt SPOLT naar buiten. Het managementstatuut van SPOLT regelt de werkwijze en verantwoordelijkheden van het College van Bestuur en de schooldirecteuren. Het College van Bestuur legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Het College van Bestuur geeft direct leiding aan de schooldirecteuren.

4 Kenmerk / vastgesteld Bestuurder De Raad van Toezicht van SPOLT is op zoek naar een: inspirerende, verbindende en ondernemende bestuurder, met hart voor goed onderwijs In aanloop naar de pensionering per 1 januari 2018 van de huidige bestuurder, zal met ingang van het schooljaar 2017/2018 een nieuwe bestuurder worden benoemd. Bestuurlijke opdracht De nieuw te benoemen bestuurder is verantwoordelijk voor de continuïteit van SPOLT, waarbij rekening gehouden wordt met de ambities die beschreven zijn in het Strategisch Beleidsplan De opgave waar SPOLT de komende jaren voor staat, vraagt om een goede samenwerking tussen de bestuurder en de schooldirecteuren. Gegeven de dalende leerlingaantallen in de regio en de daarmee samenhangende krimp van scholen van SPOLT zal de organisatie mee moeten bewegen met deze daling. Dit vraagt van de bestuurder een open en flexibele houding. Ook dient hij/zij gericht te zijn op voortdurende ontwikkeling van medewerkers in een organisatie in beweging. Binnen SPOLT is sprake van korte lijnen tussen de bestuurder en de schooldirecteuren. Deze krijgen ruimte en worden aangemoedigd om met eigen ideeën en initiatieven te komen. Inherent hieraan is dat de nieuwe bestuurder vertrouwd en bekend moet zijn met wat er gebeurt in de scholen. Hij/zij dient oprecht belangstelling te tonen en hart voor onderwijs te hebben. Daarnaast toont hij/zij nuchtere zakelijkheid en heeft hij/zij oog voor de dagelijkse gang van zaken in de scholen. De sterk veranderende maatschappelijke omgeving alsmede de toenemende eisen vanuit de overheid vragen van de nieuwe bestuurder een sterke oriëntatie op strategische vraagstukken. Veelal vereist dit samenwerking met collega-schoolbesturen, het gemeentebestuur en andere stakeholders. Op basis van de balans tussen richting geven en ruimte bieden wordt de organisatie bestuurd. Richtinggevend daar waar nodig en ruimte biedend waar het kan. Dat vraagt van alle medewerkers in de organisatie zowel om commitment als om een constructief kritische houding. Functie-eisen De bestuurder van SPOLT beschikt over: - academisch werk- en denkniveau - aantoonbare relevante directie- en bestuurlijke ervaring dan wel ruime leidinggevende ervaring aan professionals in een (bij voorkeur) onderwijsorganisatie of in een aan de sector gerelateerde organisatie - affiniteit met en inzicht in ontwikkelingen in het (primair) onderwijs - duidelijke visie op vernieuwen en verbeteren van het onderwijs en innovatie in brede zin

5 Kenmerk / vastgesteld ruime ervaring op het gebied van het vertalen van lange termijn ontwikkelingen naar organisatiedoelen en het concretiseren daarvan in beleid en actieplannen - ervaring met het voeren van verantwoord financieel beheer en beleid - kennis van methoden en technieken op het gebied van interne kwaliteitszorg, planning en control, personeelsmanagement, financieel beleid, bedrijfsvoering en risicomanagement - aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid - een relevant netwerk in Midden-Limburg of is in staat een netwerk op te bouwen - uitstekende communicatieve vaardigheden. Competenties 1. Strategische visie en innovatiekracht - De bestuurder heeft een heldere visie op de toekomst van SPOLT. Vanuit een totaalbeeld van de organisatie en de directe omgeving richt hij/zij zich, zonder afstand te nemen van de korte termijn uitdagingen, op lange-termijn-problematiek en de continuïteit van de organisatie. Hij/zij kijkt naar maatschappelijke ontwikkelingen en houdt uiteenlopende mogelijkheden in gedachten bij het uitzetten van de koers voor de organisatie. - De bestuurder is innovatief, flexibel en creatief, ziet en benut kansen en mogelijkheden voor het veranderen en verbeteren van de organisatie, stimuleert en inspireert anderen om met nieuwe ideeën te komen en heeft zelf ook ambitie en durf om steeds nieuwe wegen te onderzoeken en in te slaan. Hij/zij beschikt over een frisse blik en een voortvarende aanpak om transformatieprocessen te starten en te sturen. 2. Leiderschap, bindend vermogen en implementatiekracht - De bestuurder is een ontwikkelingsgerichte leider met een aansprekende visie op eigentijds onderwijs. Hij/zij heeft zicht op actuele onderwijsontwikkelingen en in samenhang daarmee op het vigerend bekostigingsstelsel. Hij/zij is daarin inspirerend, helder en koersvast. - De bestuurder is in staat om alle geledingen in de organisatie tot een zinvolle en plezierige samenwerking uit te dagen en deze samenwerking ook te borgen. Hij/zij weet mensen te inspireren en biedt hen ruimte om invulling te geven aan eigen initiatieven. Hij/zij is hierbij een voorbeeld voor anderen en is de richtinggevende en bindende factor. Door goed gebruik te maken van de in en buiten de organisatie aanwezige deskundigheid, inzet en bereidwilligheid, creëert hij/zij draagvlak zodat het vastgestelde beleid op doortastende wijze wordt geïmplementeerd. Zo nodig schakelt hij/zij tussen verschillende leiderschapsstijlen om in wisselende situaties effectief te kunnen zijn. 3. Resultaatgericht - De bestuurder formuleert concrete, uitdagende en haalbare doelen, stelt heldere prioriteiten en maakt duidelijke resultaatafspraken binnen en buiten de organisatie. Hij/zij heeft een zakelijke, op resultaat gerichte, oriëntatie en vraagt systematisch aandacht voor een goede bedrijfsvoering. Hij/zij bevordert de ondernemingszin en het

6 Kenmerk / vastgesteld benutten van kansen binnen de organisatie. Hij/zij neemt verantwoorde risico s, rekening houdend met de kosten en baten van beslissingen en acties. Hij/zij geeft ruimte voor experimenten en toetst deze aan haalbaarheid en de lange termijn doelstellingen van SPOLT. 4. Ontwikkelen van anderen en netwerkcapaciteiten - De bestuurder is actief bezig met het verbeteren van vaardigheden en talenten van anderen door het geven van constructieve feedback, coaching, opleidingsmogelijkheden en opdrachten die een beroep doen op capaciteiten en ontwikkeling van medewerkers. - De bestuurder is in staat constructieve relaties met mensen op te bouwen en te onderhouden. Hij/zij bevordert de samenwerking en consensus door diplomatiek optreden bij onenigheid en potentiele conflicten. Hij/zij onderhoudt doelbewust en benut doelgericht een netwerk van formele en informele contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Persoonsprofiel De bestuurder weet binding te creëren, te overtuigen en geeft vertrouwen aan de schooldirecteuren. Hij/zij is iemand die medewerkers inspireert en aanzet tot het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid. Hij/zij zorgt ervoor dat directeuren en medewerkers ruimte krijgen en nemen om ervaringen op te doen met vernieuwende vormen van onderwijs. Hij/zij is benaderbaar, toont empathie en heeft affiniteit met en inzicht in de wereld van (primair) onderwijs. Bekendheid met de uitdagingen van de regio is een pré. De ontwikkeling en borging van een gedragen visie en strategisch beleid is voor de bestuurder zowel een bekend als een uitdagend terrein. Uitgangspunt is het verder ontwikkelen van talenten binnen SPOLT en het stimuleren van samenwerking met het oog op het realiseren van een ambitieus strategisch beleid. De bestuurder betrekt directeuren, leerkrachten, bureaumedewerkers en de (G)MR bij het opstellen en nader invullen van het beleid. Daarnaast is hij/zij koersvast en richtinggevend met betrekking tot de gestelde doelen. Arbeidsvoorwaarden De honorering van deze functie vindt plaats conform de bestuurders-cao PO 2016 waarbij uiteraard de WNT-norm in acht genomen wordt. De bestuurder wordt ingeschaald in schaal B4. Aanstelling geschiedt voor een periode van 4 jaar. Het heeft de voorkeur dat de te benoemen kandidaat in de regio woont, dan wel bereid is zich (op korte termijn) te vestigen binnen de regio.

7 Kenmerk / vastgesteld Procedure De bestuurder wordt, op voordracht van een benoemingsadviescommissie, benoemd door de Raad van Toezicht. Een assessment zal deel uitmaken van de procedure. Planning Gesprek met Selectiecommissie (dinsdag) (donderdag) uur Reservedatum (dinsdag) Gesprek met Adviescommissie (donderdag) Reservedatum (dinsdag) Tweede gesprek met geselecteerde kandidaten (maximaal 2) Dit gesprek wordt gevoerd door een afvaardiging van de selectie- en adviescommissie (max 5 personen). Presentatie of casus kunnen onderdeel zijn van het gesprek (donderdag) Reservedatum (donderdag) Assessment Februari / maart 2017 Verdiepingsgesprek met selectiecommissie en Maart 2017 Adviescommissie Arbeidsvoorwaardengesprek en afronding Maart 2017 De Raad van Toezicht streeft ernaar de procedure uiterlijk eind april 2017 afgerond te hebben. Aanvullende informatie Voor meer informatie over SPOLT en de 15 basisscholen verwijzen wij u naar Voor meer informatie over de inhoud van de functie en/of de procedure kunt u contact opnemen met Mw. Drs. W.P.J. van Eijk, voorzitter Raad van Toezicht (telefonisch bereikbaar op ). Solliciteren Als u geïnteresseerd bent in deze functie nodigen wij u van harte uit te reageren. U kunt uw sollicitatiebrief inclusief CV per sturen naar: bestuursbureau@spolt.nl, ter attentie van Mw. Drs. W.P.J. van Eijk, voorzitter Raad van Toezicht. Uw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk maandag uur.

Voorzitter College van Bestuur met hart voor goed onderwijs.

Voorzitter College van Bestuur met hart voor goed onderwijs. In verband met de pensionering van de huidige Voorzitter College van Bestuur per 1 augustus 2019 is de Raad van Toezicht van Wijzers in onderwijs in Echt-Susteren en Maasgouw is op zoek naar een inspirerende,

Nadere informatie

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN Maastricht, vastgesteld op 16 september 2015 1 Inhoudsopgave 1. Stichting kom Leren Stichting kom Leren Missie en visie Organisatiestructuur

Nadere informatie

VOORZITTER EN LID COLLEGE VAN BESTUUR

VOORZITTER EN LID COLLEGE VAN BESTUUR PROFIELSCHETS VOORZITTER EN LID COLLEGE VAN BESTUUR MOVARE ONDERWIJSSTICHTING Inhoudsopgave 1 MOVARE Onderwijsstichting 3 MOVARE Onderwijsstichting 3 Missie 3 Organisatiestructuur 3 De naam MOVARE 3 Transformatieproces

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

Profielschets voorzitter College van Bestuur. Stichting SchOOL. Lelystad

Profielschets voorzitter College van Bestuur. Stichting SchOOL. Lelystad Profielschets voorzitter College van Bestuur Stichting SchOOL Lelystad Hengelo (O), 18 maart 2017 Inhoudsopgave 1. Informatie over SchOOL Algemene informatie 3 Missie 4 Kernwaarden 4 Organisatie 5 2. Informatie

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Profielschets. Voorzitter en lid college van bestuur

Profielschets. Voorzitter en lid college van bestuur Profielschets Voorzitter en lid college van bestuur September 2018 Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer (OPOZ) Tot het Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer (OPOZ) behoren 19 scholen, goed verspreid over

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Datum: 7 juni 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving

Nadere informatie

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College Profiel & Selectieprocedure Directeur-bestuurder Stellingwerf College juni 2016 Onze school Het Stellingwerf College, een openbare school voor vmbo, mavo, havo, vwo en verrijkt en versneld vwo in Oosterwolde

Nadere informatie

PROFIELSCHETS DIRECTEUR-BESTUURDER SKOVV

PROFIELSCHETS DIRECTEUR-BESTUURDER SKOVV PROFIELSCHETS DIRECTEUR-BESTUURDER SKOVV 1. Situatieschets SKOVV Stichting Katholiek Onderwijs Veluwe Vallei (SKOVV) is de stichting voor katholiek basisonderwijs in Ede, Bennekom, Renkum, Wageningen,

Nadere informatie

VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR

VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING SCHOLENGROEP HOLLAND Inhoudsopgave 1 Scholengroep Holland 3 De missie 3 De structuur 3 De thema s 3 2 Voorzitter College van Bestuur 4 Plaats in

Nadere informatie

Profiel. De Haagse Scholen. Voorzitter raad van toezicht

Profiel. De Haagse Scholen. Voorzitter raad van toezicht Profiel De Haagse Scholen Voorzitter raad van toezicht De Haagse Scholen Voorzitter raad van toezicht Organisatie De Haagse Scholen is een stichting voor openbaar basis en (voortgezet) speciaal onderwijs.

Nadere informatie

LID RAAD VAN TOEZICHT

LID RAAD VAN TOEZICHT FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STICHTING VOOR KATHOLIEK PRIMAIR ONDERWIJS AMERSFOORT E.O. Inhoudsopgave 1 Stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o. 3 De organisatie 3 De missie en

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie bestuurder Amsterdam, januari 2019 Marja de Kruif 1 Wie zijn wij? Stichting Kiem Onderwijs verzorgt, met in totaal zo n 275 medewerkers, sterk en toekomstbestendig

Nadere informatie

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland Slachtofferhulp Nederland Profielschets Directeur Juridische Dienstverlening Baarn, 3 juni 2016 Rutgers van Rozenburglaan 2, 3744 MC Baarn tel.: 035 69 48 000; e-mail: office@galangroep.nl www.galangroep.nl

Nadere informatie

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht Directeur Daltonschool Rijnsweerd Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht 1 SPO Utrecht De Stichting Openbaar Primair Onderwijs, kortweg SPO Utrecht genoemd, is verantwoordelijk voor 33 openbare basisscholen

Nadere informatie

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep Organisatie- en functieprofiel Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep (S14 CAO-VO) Versie 17/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING PENTA

FUNCTIEPROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING PENTA FUNCTIEPROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING PENTA Inhoudsopgave 1 Stichting Penta 3 De organisatie 3 Identiteit 3 Missie 3 Visie 3 Visie op onderwijs 3 Emma staat centraal 4 Integrale Kindcentra (IKC)

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht Versie 15 maart 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Miriam Koenders, tel.06-20 74 84 48; miriam.koenders@beteor.nl

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT ALGEMENE INFORMATIE De stichting Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente (Konot) biedt uitdagend onderwijs in een veilige omgeving op 22 basisscholen in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en in Beuningen

Nadere informatie

Profielschets voorzitter College van Bestuur. Stichting Invitare Openbaar Onderwijs. Cuijk

Profielschets voorzitter College van Bestuur. Stichting Invitare Openbaar Onderwijs. Cuijk Profielschets voorzitter College van Bestuur Stichting Invitare Openbaar Onderwijs Cuijk Een verbindende en inspirerende leider Hengelo (o), 27 januari 2016 Inhoudsopgave 1. Informatie over Stichting Invitare

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht Versie 1 februari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR

VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR - PROFIELSCHETS - VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR ROC HORIZON COLLEGE Inhoudsopgave 1 ROC Horizon College 3 De organisatie 3 De missie 3 De structuur 3 Bestuurlijke thema s 4 2 Voorzitter College van Bestuur

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Sint-Maartenscollege Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Sint-Maartenscollege Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Sint-Maartenscollege Maastricht Versie 15 februari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

Wij bieden, op maat, een uitgebreid en intensief begeleidingstraject op de werkplek aan.

Wij bieden, op maat, een uitgebreid en intensief begeleidingstraject op de werkplek aan. Profielschets directeur OBS Het Toverkruid ELK KIND IS UNIEK! Algemeen In de gemeente Asten zijn twee basisscholen van PlatOO gesitueerd; OBS Het Toverkruid en OBS de Horizon. PlatOO zoekt voor OBS Het

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SKOVV

FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SKOVV FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SKOVV Inhoudsopgave 1 Stichting Katholiek Onderwijs Veluwe-Vallei (SKOVV) 3 De organisatie 3 De missie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 Bestuurder 5 Plaats in de organisatie 5

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KATHOLIEK PROTESTANT CHRISTELIJK ONDERWIJS (SKPO) Inhoudsopgave 1 Stichting Katholiek Protestant Christelijk Onderwijs 3 De organisatie 3 Kernwaarden 3

Nadere informatie

School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging

School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging Functieprofiel Informatie over de functie De opdracht Verantwoordelijkheden Competenties Profiel Procedure

Nadere informatie

Profielschets. Voorzitter College van Bestuur. Nije Gaast

Profielschets. Voorzitter College van Bestuur. Nije Gaast Profielschets Voorzitter College van Bestuur Nije Gaast DE ORGANISATIE Nije Gaast is een koepel van 15 basisscholen in Zuidwest Friesland. Deze combinatie bestaat uit 13 christelijke basisscholen en twee

Nadere informatie

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting ERLY the consulting company Datum: juni 2017 Adviseur: drs. Lilian Vos Catharina Stichting De Catharina Stichting is een kleinschalige zorg- en welzijnsorganisatie

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Bestuurder voor 0,5 WTF

FUNCTIEPROFIEL. Bestuurder voor 0,5 WTF FUNCTIEPROFIEL Bestuurder voor 0,5 WTF VITUS ZUID is een nieuwe organisatie die met ingang van 1 augustus 2015, het bevoegd gezag wordt van een van de vier instellingen voor Cluster 2 onderwijs in Nederland.

Nadere informatie

Zwolle, 21 oktober Profielschets. voorzitter college van bestuur

Zwolle, 21 oktober Profielschets. voorzitter college van bestuur Zwolle, 21 oktober 2017 Profielschets voorzitter college van bestuur Organisatie Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) is een stichting met 40 scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs.

Nadere informatie

April Zoekprofiel Voorzitter College van Bestuur

April Zoekprofiel Voorzitter College van Bestuur April 2019 Zoekprofiel Voorzitter College van Bestuur Ithaka Voor Ithaka is het onderwijs niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur. Vrijescholen Ithaka is een stichting voor vrijescholen

Nadere informatie

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul Organisatie en functieprofiel Bestuurder/rector De Breul April, 2014 1. INFORMATIE OVER DE ORGANISATIE De Breul is een katholieke scholengemeenschap voor VMBO-tl, HAVO, Atheneum en Gymnasium in Zeist.

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Profiel. Verandermanager beleid. 27 mei 2015. Opdrachtgever Ieder(in)

Profiel. Verandermanager beleid. 27 mei 2015. Opdrachtgever Ieder(in) Profiel Verandermanager beleid 27 mei 2015 Opdrachtgever Ieder(in) Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht Versie 17 januari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

Profielschets beoogd voorzitter en lid Raad van Toezicht

Profielschets beoogd voorzitter en lid Raad van Toezicht Profielschets beoogd voorzitter en lid Raad van Toezicht Baarn 26 maart 2018 Inhoud Stichting SKOzoK 3 De Raad van Toezicht 4 Huidige vacatures 4 Overige informatie 6 De procedure 6 Informatie 6 Profielschets

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie uitvoerend bestuurder Amsterdam, april 2017 Judith Meulenbrug, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? De stichting Katholiek Onderwijs Volendam (SKOV) is een organisatie

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

Hoofd Personeel & Organisatie

Hoofd Personeel & Organisatie Organisatie- en functieprofiel Hoofd Personeel & Organisatie Stichting Eenbes Basisonderwijs Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Rien Fait, tel. 06-53 41 53 56; rien.fait@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

Situatie- en profielschets ATO Scholenkring

Situatie- en profielschets ATO Scholenkring Situatie- en profielschets ATO Scholenkring Werving en selectie voorzitter en lid college van bestuur Hoorn, maart 2015 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Kenmerken ATO Scholenkring ATO Scholenkring is

Nadere informatie

Stichting SCSBO en functieprofiel. Stichting voor Christelijk Speciaal Basisonderwijs te Leeuwarden SBO Aquamarijn Drie leden Raad van Toezicht

Stichting SCSBO en functieprofiel. Stichting voor Christelijk Speciaal Basisonderwijs te Leeuwarden SBO Aquamarijn Drie leden Raad van Toezicht Stichting SCSBO en functieprofiel Stichting voor Christelijk Speciaal Basisonderwijs te Leeuwarden SBO Aquamarijn Drie leden Raad van Toezicht versie 11 december 2018 Sollicitatieprocedure Informatie:

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Artikel 7 Opdracht Stichting Onderwijs Primair heeft de opdracht uitgewerkt naar vijf kernwaarden:

Artikel 7 Opdracht Stichting Onderwijs Primair heeft de opdracht uitgewerkt naar vijf kernwaarden: Concretisering Code Goed Bestuur voor Onderwijs Primair Inleiding De leden van de PO-Raad hebben in 2010 de Code Goed Bestuur vastgesteld als leidraad voor goed bestuur in het primair onderwijs. Het bestuur

Nadere informatie

voor SKBO en Stichting OOG

voor SKBO en Stichting OOG Directeur Financien, Facilitair en Beheer voor SKBO en Stichting OOG SKBO en Stichting OOG Per januari 2018 vormen SKBO en stichting OOG één organisatie. Zij gaan een fusie aan en bundelen hun krachten.

Nadere informatie

Profiel. College van Bestuur. 16 juni Opdrachtgever Openbaar Basisonderwijs Hoogezand-Sappemeer

Profiel. College van Bestuur. 16 juni Opdrachtgever Openbaar Basisonderwijs Hoogezand-Sappemeer Profiel College van Bestuur 16 juni 2017 Opdrachtgever Openbaar Basisonderwijs Hoogezand-Sappemeer Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-6355213 >Profiel >WS.2016.0009 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel directeur-bestuurder

Nadere informatie

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT PROFIELSCHETS TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT SPECIFIEK PROFIEL: EXPERTISE IN ORGANISATIEONTWIKKELING EN HRM SPECIFIEK PROFIEL: EXPERTISE IN ONDERNEMERSCHAP (BEDRIJFSLEVEN) OPENBARE SCHOLENGROEP VLAARDINGEN

Nadere informatie

Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0

Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0 Profielschets Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0 Even voorstellen De Stichting Katholiek Onderwijs Tilburg Zuid-Oost behartigt het onderwijs van vijf basisscholen: Bs. de Alm Bs. Armhoefse Akker

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland FUNCTIEPROFIEL Directeur-Bestuurder bij Erfgoedhuis Zuid-Holland PublicSpirit De heer drs. P. Beterams senior consultant april 2018 Organisatie & context Inleiding Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in

Nadere informatie

MOVARE Hoofd Personeel, Onderwijs en Kwaliteit Kerkrade

MOVARE Hoofd Personeel, Onderwijs en Kwaliteit Kerkrade Organisatie- en functieprofiel MOVARE Hoofd Personeel, Onderwijs en Kwaliteit Kerkrade Versie 01/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl,

Nadere informatie

Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG

Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG SKBO en Stichting OOG Per januari 2018 vormen SKBO en stichting OOG één organisatie. Zij gaan een fusie aan en bundelen hun krachten.

Nadere informatie

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum Functieprofiel St. Nicolaaslyceum Inhoudsopgave 1. De Stichting VO Amsterdam-Zuid 2. Het St. Nicolaaslyceum De organisatie De missie De schoolleiding en het managementteam 3. De functie Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Bestuurder in een collegiaal College van Bestuur. een onderwijskundige, ondernemende, samenwerkingsgerichte en integraal denkend bestuurder

Bestuurder in een collegiaal College van Bestuur. een onderwijskundige, ondernemende, samenwerkingsgerichte en integraal denkend bestuurder Profiel Bestuurder in een collegiaal College van Bestuur een onderwijskundige, ondernemende, samenwerkingsgerichte en integraal denkend bestuurder 17 april 2019 Opdrachtgever Het Sticht Voor meer informatie

Nadere informatie

Profiel voor de nieuwe bestuurder Voorzitter college van bestuur van

Profiel voor de nieuwe bestuurder Voorzitter college van bestuur van Profiel voor de nieuwe bestuurder Voorzitter college van bestuur van Karen Kragt & Nicole Boevé Van der Laan & Company BV Baarn, 21 juli 2016 1 Over Tabijn Tabijn is een stichting voor katholiek, protestants-christelijk,

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

Profielschets. Lid Raad van Bestuur KION. ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc.

Profielschets. Lid Raad van Bestuur KION. ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Profielschets Lid Raad van Bestuur KION ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Katherine Diaz Inleiding KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en

Nadere informatie

Directeur Markland College Zevenbergen

Directeur Markland College Zevenbergen School- en functieprofiel Directeur Markland College Zevenbergen (S14 CAO-VO) Versie 31/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Voorzitter College van Bestuur Stichting Openbaar Primair Onderwijs Slochteren (OPOS)

Voorzitter College van Bestuur Stichting Openbaar Primair Onderwijs Slochteren (OPOS) School- en functieprofiel Voorzitter College van Bestuur Stichting Openbaar Primair Onderwijs Slochteren (OPOS) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Sjoerd Molenaar, BeteoR, tel: 06-53

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Organisatie- en functieprofiel Achterhoek VO Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Versie 20 januari 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem voor meer informatie contact

Nadere informatie

Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen ( FTE)

Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen ( FTE) Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen (0.8-1.0 FTE) 1. OBS De Optimist Vol vertrouwen de wereld tegemoet! OBS De Optimist is een middelgrote basisschool met circa 160 leerlingen.

Nadere informatie

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Samen met de andere 19 teammanagers, bestuurders, directieleden, medewerkers en inwoners levert deze betrokken

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie lid collegiaal college van bestuur Amsterdam, april 2018 Judith Meulenbrug, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? Talent Primair verzorgt op 26 locaties met 420

Nadere informatie

DE ALLIANTIE. DIRECTEUR AMSTERDAM-ALMERE en VvE DIENSTEN. mei 2014 HCG/TK/ES

DE ALLIANTIE. DIRECTEUR AMSTERDAM-ALMERE en VvE DIENSTEN. mei 2014 HCG/TK/ES DE ALLIANTIE DIRECTEUR AMSTERDAM-ALMERE en VvE DIENSTEN mei 2014 HCG/TK/ES DE ORGANISATIE is een ontwikkelende woningcorporatie met bijna 60.000 woningen in de noordvleugel van de Randstad. Vier regiobedrijven

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht met financiële expertise Samen leren, samen leven! PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers senior consultant Amersfoort, maart 2019 1 van 5 Organisatie & context Stichting

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Profiel. Bovenschools directeur. 25 maart Opdrachtgever De Haagse Scholen

Profiel. Bovenschools directeur. 25 maart Opdrachtgever De Haagse Scholen Profiel Bovenschools directeur 25 maart 2016 Opdrachtgever De Haagse Scholen Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profiel. Voorzitter Raad van Toezicht. 21 april Opdrachtgever Sophia Stichting

Profiel. Voorzitter Raad van Toezicht. 21 april Opdrachtgever Sophia Stichting Profiel Voorzitter Raad van Toezicht 21 april 2016 Opdrachtgever Sophia Stichting Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Stedelijk Gymnasium Breda Rector

Stedelijk Gymnasium Breda Rector School- en functieprofiel Stedelijk Gymnasium Breda Rector CAO-VO S15 Versie 15 maart 2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Joost Visser, tel. 06-39386189; joost.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie bestuurder SWV PO en SWV VO Zoetermeer Amsterdam, juni 2019 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? De complexiteit van het besturen van beide samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR

FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR Functieprofiel FUNCTIENAA FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR Verus - Aardoom & de Jong Utrecht 10 mei 2017 Aardoom & de Jong is voor Verus op zoek naar een daadkrachtige Voorzitter

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Situatie en profielschets

Situatie en profielschets Situatie en profielschets Werving en selectie lid college van bestuur CPOW & MOP 0,6 WTF Hans van Willegen, Amsterdam, oktober 2018 Lid college van bestuur 0,6 WTF Stichtingen CPOW & MOP 1 Stichting CPOW

Nadere informatie

Profielschets bestuurder. SWV PO en SWV VO Zoetermeer

Profielschets bestuurder. SWV PO en SWV VO Zoetermeer Profielschets bestuurder SWV PO en SWV VO Zoetermeer 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. Situatieschets... 3 3. Profiel en werkzaamheden gezamenlijke bestuurder... 5 3.1. Werkzaamheden... 5 3.2. Kennis,

Nadere informatie

Directeur basisschool De Albatros OPOD

Directeur basisschool De Albatros OPOD Directeur basisschool De Albatros OPOD Functie omschrijving Hoofdtaken van de Schooldirecteur Onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter College van Bestuur geeft de Schooldirecteur leiding aan de

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken School- en functieprofiel Directeur Obs De Twee Wieken Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over De Twee Wieken 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5 Hoofdstuk 3 Informatie over de procedure 8 1 1.

Nadere informatie

Directeur-Bestuurder (0,8 fte) Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard

Directeur-Bestuurder (0,8 fte) Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard Profiel Directeur-Bestuurder (0,8 fte) Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard 11 oktober 2018 Opdrachtgever Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard Voor meer informatie over de functie

Nadere informatie

Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde

Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde Inhoudsopgave 1. IEKC (Integraal Educatief Kind Centrum) Lichtenvoorde... 2 1.1 De structuur... 2 1.2 De organisatie van het IEKC... 3 1.3 Ambitie, visie en

Nadere informatie

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie voorzitter college van bestuur Amsterdam, 24 mei 2018 Hans van Willegen Voorzitter college van bestuur Archipel Scholen 1 Wie zoeken wij? Archipel Scholen

Nadere informatie

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5 Profiel Controller 22 maart 2019 Opdrachtgever Stichting O2A5 Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

SOMA College Opleidingsmanager

SOMA College Opleidingsmanager School- en functieprofiel SOMA College Opleidingsmanager Schaal 12/LD CAO-MBO Versie 23-12-2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, BeteoR; tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie directeur Compaen VMBO Amsterdam, februari 2018 Judith Meulenbrug & Geke Bakker 1 Wie zoeken wij? OVO Zaanstad met 7 scholen voor openbaar voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie leden raad van toezicht Samenwerkingsverband IJssel l Berkel Amsterdam, augustus 2018 Henk Hendriks Leden raad van toezicht SWV IJssel l Berkel Samenwerkingsverband

Nadere informatie

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur SKPO Profielschets Lid College van Bestuur 1 Missie, visie SKPO De SKPO verzorgt goed primair onderwijs waarbij het kind centraal staat. Wij ondersteunen kinderen om een stap te zetten richting zelfstandigheid,

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie lid college van bestuur Amsterdam, mei 2019 Judith Meulenbrug 1 Wie zoeken wij? mijnplein is een stichting met 22 scholen voor katholiek, protestants-christelijk

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit Wervingsprofiel Hoofd Onderwijs & Kwaliteit 3 mei 2019 Opdrachtgever De heer S. Maas, Hoofd P&O, MBO Utrecht Voor meer informatie over de functie Jessica van den Brink, senior adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie directeur bedrijfsvoering Amsterdam, maart 2017 Marja de Kruif, senior adviseur Situatie- en profielschets Werving en selectie directeur bedrijfsvoering 1

Nadere informatie