26 FEBRUARI U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK KORTRIJK XPO PARTNERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "26 FEBRUARI 2015 13U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK KORTRIJK XPO PARTNERS"

Transcriptie

1 26 FEBRUARI U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK KORTRIJK XPO PARTNERS

2 Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg Kermt tel fax info@prebes.be - Prebes, gegroeid vanuit een vereniging van preventieadviseurs, is een vooraanstaande vakvereniging voor alle professionelen die begaan zijn met het verbeteren van welzijn, preventie en bescherming op het werk. Met meer dan 5300 leden is Prebes de grootste en meest representatieve vereniging op vlak van preventie, bescherming en welzijn.

3 Amelior Beneluxpark Kortrijk tel fax info@amelior.be - Amelior biedt opleiding en advies op het vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu, people en management. Specifiek op de terreinen veiligheid en milieu kan u bij ons terecht voor opleiding en ondersteuning m.b.t. Iso14001 en ohsas18001, VCA, wetgeving, audits, sensibilisering en gedragsverandering, energiemanagement, externe milieucoördinator, coaching van milieucoördinator en preventieadviseur, etc. Onze medewerkers staan tot uw dienst!

4 Condor Safety bvba Krommebeekstraat Menen tel fax info@condorsafety.be - Condor Safety is gespecialiseerd in P.B.M. s voor werken op hoogte en dit voor verschillende toepassingsgebieden in diverse sectoren. Naast het adviseren van de juiste beveiligingsmethode voor het werken op hoogte en redding, verzorgen we eveneens op een praktisch gerichte manier de meest geschikte opleiding op basis van uw noden. Onze firma stimuleert het gebruik van P.B.M. s tijdens het werk door, in samenwerking met onze partners, nieuwe oplossingen voor te stellen die de veiligheid, het comfort en de ergonomie van de gebruiker verhogen. Omdat voldoende verlichting op de werkvloer heel belangrijk is, biedt Condor Safety een ruim assortiment aan van LED-schijnwerpers, hoofdlampen en zaklantaarns die heel snel en autonoom ingezet kunnen worden. In 2012 hebben we ons gamma van P.B.M. s uitgebreid met technische beschermkledij voor brandweer & defensie.

5 Servaco nv - Wevelgem - Puurs - Hasselt Servaco Food Control nv - Wetteren Milieu-onderzoek (Servaco nv) bemonstering / boringen afvalwater / grondwater bodem afvalstoffen luchtemissiemetingen Bouwkundig onderzoek Textielonderzoek Onderzoek op levensmiddelen (Servaco Food Control nv) Bemonstering en analyse van: voedingsmiddelen diervoeder drinkwater (o.a. legionella)

6 SICLI nv Merlostraat Brussel tel fax info@sicli.be - Systemen: branddetectie, automatische blussystemen (inerte gassen, poeder, schuim), sprinkler. Opleidingen: brand met of zonder mobiele unit, EIP, EHBO,... Onderhoudsdienst: haspels, brandblussers, systemen, noodverlichting. Verkoop en verhuur van made in Belgium brandblussers. Verkoop van brandweermaterieel.

7 TVH PARTS NV Brabantstraat Waregem tel fax info@tvh.com - Met meer dan 45 jaar ervaring in de heftruckbranche is TVH in de loop der jaren groter geworden dan uw one-stop shop voor heftruckonderdelen. Al jaren bieden we u veel meer dan dat. TVH is ook uw leverancier voor intern transport materieel: handpallettrucks, stapelaars, heftafels, hydraulische kriks, hefkranen, steekwagens, platformwagens... Ook voor voorzetapparatuur, zowel hydraulisch als mechanisch, is TVH uw partner. Dankzij de snelle bestelservice en een jarenlange professionele ervaring geniet u van een optimale dienstverlening. Daarnaast geeft TVH graag vrijblijvend advies en een oplossing voor alle interne transportmiddelen, rekening houdend met de ideale ergonomie.

8 Covarmed bvba Roterijstraat Waregem tel fax info@covarmed.be - Covarmed is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van alle EHBO materiaal. Wij bieden een onberispelijke service en geven u alle informatie en advies i.v.m. Eerste Hulp. We beschikken over een uitgebreid gamma aan verbandmateriaal, oogspoelingen, draagberries, brandwondenverzorging en reanimatiemateriaal. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan onderzoekstafels, meubelen en alle overige toebehoren voor de inrichting van uw EHBO lokaal. We beschikken bovendien over een uitgebreide reeks verbandkoffers voor elke onderneming, ook voor de voedingsindustrie (HACCP). Daarenboven kunnen we uw eigen verbandkoffer samenstellen, specifiek op maat van uw bedrijf. Ook voor AED toestellen (defibrillator) kunt u bij ons terecht. Wij bieden tevens onderhoudscontracten aan zodat uw EHBO uitrusting ten allen tijde in orde is.

9 BTV West-Vlaanderen Jan Breydelstraat harelbeke tel fax btv.westvlaanderen@btvcontrol.be - professional.btvcontrol.be BTV is de referentie voor technische controles in vele vakgebieden: elektriciteit, gas, LPG-houders, persluchtinstallaties, drukapparatuur, opslagtanks, liften, hef- & hijswerktuigen, milieucoördinatie, energie-audits, zoneringen, brandveiligheid, water Daarnaast realiseert BTV Academy opleidingen in het kader van arbeidsveiligheid en aanverwante. Meer info vindt u terug op BTV Audit verzorgt de certificatie van VGM-managementsystemen. Door de VCA certificatie wordt uw bedrijf en uw werknemers gestimuleerd om meer aandacht aan veiligheid te besteden en hierdoor daalt ook het aantal arbeidsongevallen. Meer info vindt u terug op

10 CGK-Group bvba Westlaan 7 - Industriezone Gullegem/Moorsele B-8560 GULLEGEM tel fax info@cgk-online.be - CGK Chemical Process & Storage Solutions beschikt over een uitgebreid gamma standaard producten om veilig om te gaan met chemicaliën en maatwerk installaties om productiever te werken met deze chemicaliën. CGK is een meedenkende partner die zorgt voor de veiligheid van uw personeel en zorgt dat uw productie rendabeler wordt.

11 Inofec kantoormeubelen b.v.b.a. Gentseweg Waregem tel fax info@inofec.be - Al meer dan 25 jaar staat Inofec in voor kwalitatieve kantoormeubelen, schoolmeubilair en totaalprojecten. Naast een groot aanbod ergonomische kantoormeubelen, beschikt Inofec ook over een ruime showroom van 1000 m 2. Er wordt steeds grote aandacht besteed aan ergonomie én u kan de meeste zitmeubelen 14 dagen gratis op proef uittesten. Bovendien zorgt hun eigen team van monteurs en logistiek keer op keer voor een vlekkeloze oplevering. Slim bekeken! NIEUW! Ontdek tijdens de See Days de swopper! De swopper is de eerste stoel die in drie dimensies kan bewegen en zorgt voor een continue dynamische belasting van de rug. Deze innovatieve stoel bevordert actief zitten en volgt iedere beweging van het lichaam. Swoppen is dé revolutie in de wereld van de ergonomie.

12 A + E Consult Koning Boudewijnstraat Lauwe (Menen) tel fax info@apluse.be - A+E Consult helpt bedrijven aan een gezonde bodem om op te leven en te werken en dit voor generaties ver. Als erkend bodemsaneringsdeskundige van het type II in Vlaanderen en Wallonië kan u bij ons terecht voor : Oriënterende bodemonderzoeken Beschrijvende bodemonderzoeken Bodemsaneringsprojecten Begeleiden van saneringen Technische verslagen bij grondverzet Aanvraag onschuldig bezit Aanvraag bodemattest Technische raadgever in juridische bodemdossiers Gerechtsdeskundige bij bodemverontreinigingen Met een uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring staat het team van A+E Consult garant voor een kwaliteitsvolle, stipte en kostenbewuste uitvoering van uw onderzoek en/of project.

13 Klantendienst Durmakker 39 B-9940 Evergem tel fax sales.west@vangansewinkel.com - Bij Van Gansewinkel zien we afval als het begin van iets moois. Wij geven afval liever een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Ook van uw afval maken we iets moois. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron gescheiden inzameling. Voor elk type afval hebben wij een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan zeker even langs op onze stand. We geven u graag advies.

14 OVAM - Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij Stationsstraat Mechelen tel De OVAM spant zich al jaren in voor een efficiënt afval-, materialen- en bodembeheer in Vlaanderen. Samen met de Vlaamse burger, het bedrijfsleven en de lokale besturen hebben we wat dat betreft van Vlaanderen de afgelopen decennia een toonaangevende Europese regio gemaakt. Om het milieu zo min mogelijk te belasten en aan de Europese top te blijven staan, willen we deze inspanningen onverminderd verder zetten en zelfs versterken. Ons doel is niets minder dan een kringloopeconomie waarin duurzaam beheer van afval, materialen en bodem zorgt voor nieuwe ruimte, materialen en grondstoffen voor de huidige en voor toekomstige generaties.

15 Boplan bvba Muizelstraat Wevelgem/Moorsele tel fax sales@boplan.com - Boplan ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame, uiterst efficiënte valen stootbeveiligingen voor veeleisende omgevingen. Centraal hierbij staat de bescherming van mensen, voertuigen, gebouwen en infra structuur. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, zeer hoog performante kunststoffen, waarbij de eigenschappen van traditionele grondstoffen in het niets verzinken. Boplan modulaire systemen zijn de meest innovatieve op de markt en beveiligen wereldwijd nu reeds bedrijfshallen, warehouses, productie hallen, luchthavens,... tot en met boorplatformen en (petro)chemische sites. Voor elke specifieke toepassing hebben we een oplossing in huis. Door onze passie voor kwaliteit en zin voor innovatie zijn we geëvolueerd tot één van meest leidinggevende bedrijven in de sector. Alle producten en systemen worden in België vervaardigd en vooraf aan de strengste normen onderworpen.

16 BRADY NV Lindestraat ZELE tel fax seedays@brady.be - BRADY is dé specialist in signalisatie en identificatie. Van labels voor kleine componenten tot volledige signalisatie van magazijnen, burelen en productieruimtes. Brady biedt kwalitatieve totaaloplossingen die resulteren in een veiligere werkplek én een verhoogde productiviteit. Het productgamma omvat onder meer performante labels, pictogrammen, labelprinters, leidingmerkers, software, scanners, producten voor zoneafbakening, logistieke labelling, Lockout/Tagout maar ook SPCabsorptiematerialen die tot 20 keer hun eigen gewicht opnemen en dus uitermate geschikt zijn voor industriële onderhouds werkzaamheden en voor de bescherming van het milieu.

17 Bata Industrials Europe Postbus DB Best - Nederland tel. +31 (0) fax.+31 (0) nl.info@bata.com - Bata Industrials maakt deel uit van de Bata Shoe Organisation, de grootste schoenenfabrikant ter wereld en is marktleider in de Benelux op het gebied van industriële schoenen. Bata Industrials heeft productievestigingen over de hele wereld. In Best zit het hoofdkantoor, waar ruim 130 medewerkers werken. Jaarlijks ontwikkelt en verkoopt Bata Industrials in Best meer dan paar veiligheidsschoenen en paar sokken. Bata Industrials heeft een vooruitstrevende afdeling research en development en beschikt over gecertificeerde testruimtes.

18 Lapperre Hearing Systems Stationsstraat Groot-Bijgaarden tel. +32 (0) fax. +32 (0) info@lapperre.be - Lapperre is al meer dan 65 jaar de Belgische en Luxemburgse nummer 1 in kwalitatieve hooroplossingen en gehoorbescherming. Onze troeven: Ons netwerk van meer dan 70 hoorcentra en 180 agentschappen, te vinden over België en Luxemburg, waar onze gediplomeerde en ervaren audiciens klaar staan om klanten te adviseren behandeling van tinnitus door onder andere aangepaste hoortoestellen en begeleiding. uitgebreide dienst na verkoop en 5 jaar garantie op hoortoestellen samenwerking met de beste leveranciers eigen technische dienst die een snelle reparatie van hoortoestellen garandeert. aanbod en kennis van verschillende gehoorbeschermingsproducten eigen labo waar op maat gemaakte oordoppen worden vervaardigd gehoorbescherming voor de industrie audiologische apparatuur voor ziekenhuizen en dokterspraktijken. Ons doel: voor iedere klant en zijn unieke situatie de beste hooroplossing vinden.

19 AMOTEC Kleine Tapuitstraat Deerlijk tel fax Sedert zijn oprichting in 2000 is AMOTEC NV gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricatie en montage van ontstoffingsinstallaties. Van stuklevering tot totaalproject en van offerte tot oplevering; AMOTEC staat u bij in elke fase van uw project. Dankzij zijn eigen ontwerp- en productieafdeling beschikt AMOTEC daarnaast over een enorme flexibiliteit die slimme innovatie, een korte levertermijn en een uiterst concurrentieel prijsbeleid mogelijk maakt. Zo is AMOTEC de eerste Belgische fabrikant die zijn filters thermisch en akoestisch volledig isoleert. Met zijn standvastige jaarlijkse groei ontpopt AMOTEC zich dan ook meer dan ooit als hét aanspreekpunt voor al uw stofzorgen! Ook is AMOTEC al meer dan 10 jaar exclusieve partner van het Deense Geovent. Zo zijn ook al uw projecten op het gebied van lasrook- en uitlaatgasafzuiging bij ons in goede handen.

20 INNI publishers Industrielaan Heule tel. +32 (0) fax. +32 (0) INNI publishers (voorheen Uitgeverij UGA) is gespecialiseerd in het publiceren van juridische en professionele info voor diverse doelgroepen, waaronder preventieadviseurs en milieucoördinatoren. Standaardwerken zijn Wetgeving welzijn op het werk, Milieu en de online applicatie PreventLex. Ook beschikbaar: Aansprakelijkheid van de preventieadviseur en de V&G coördinator, OHSAS, Risicobeoordeling bij de welzijnswetgeving, (On)veilig gedrag observeren, Preventie van de psychosociale belasting op het werk, Arbeidsongevallen, Een preventief alcohol- en drugsbeleid, Maatschappelijk Verantwoord ondernemen, Praktijkgids milieuvergunning,

21 Ultimo Belgium BVBA Mechelen Campus (A) Schaliënhoevedreef Mechelen tel fax info@ultimo.com Hoe vermijdt u risico s met betrekking tot de veiligheid, kwaliteit, milieu en gezondheid? En hoe toont u aan dat u aan belangrijke wet- en regelgeving voldoet? Met de Ultimo HSE software beschikt u over vijf geïntegreerde modules waarmee u: Het proces van melding, behandeling en evaluatie van HSE incidenten ondersteunt Een digitaal logboek creëert, waarmee de communicatie met betrekking tot assets optimaal verloopt, ook wanneer er in verschillende diensten wordt gewerkt Het proces van het beheren en uitgeven van werkvergunningen kunt optimaliseren Modificaties overzichtelijk kunt aanvragen en op een gestructureerde wijze kunt opvolgen Uw indienststellingsdossiers op eenduidige wijze kunt borgen en het controleproces op efficiënte wijze kunt laten verlopen De software is geïntegreerd beschikbaar in de Maintenance Management software van Ultimo, waardoor u profiteert van de integratie van asset management met HSEfunctionaliteiten.

22 Seminaries Van 13u30 tot 14u20 : Seminarie 1 : Seminarie 2 : Seminarie 3 : Van 14u50 tot 15u40 : Seminarie 4 : Wat betekent het bodemdecreet voor u als milieucoördinator door de heer Raf Engels, celhoofd dienst Bodemonderzoeken en Saneringen bij OVAM. Legionella : wetgeving, analyse en beheersplan door mevrouw Ir. Stefanie Hamerlinck, kwaliteitsverantwoordelijke Servaco Food Control en mevrouw Els Wauman, technisch commercieel Servaco Food Control. Opslag van gevaarlijke stoffen, de Vlarem-trein 2013 heeft gevolgen voor uw milieuvergunning door de heer Ben Breeur, senior consultant bij Amelior. Impact en behandeling van oorsuizen door de heer George Hart, audiologist bij Lapperre Belgian Hearing Aid Clinic. Seminarie 5 : Seminarie 6 : Van 16u10 tot 17u00 : Seminarie 7 : Seminarie 8 : Seminarie 9 : Nieuwe bodemonderzoeks en saneringstechnieken in de praktijk door Hilde Decuyper, zaakvoerder A+E Consult. Visual Management : een veiligere en slimmere omgeving creëren door de heer Dirk Denut, Customer QA & Solutions Manager bij Brady De impact van de VLAREM trein 2013 op uw opslag van gevaarlijke stoffen door de heer Tijl Charle, Projectleider bij CGK-group en een medewerker van LNE dep. Leefmilieu, Natuur en Energie. Prebes, zoveel meer dan veiligheid : een bloemlezing van de beschikbare wettelijke tools voor de PA en aanverwante functies door de heer Ronny Smismans, voorzitter Prebes West-Vlaanderen. Evoluties in de normen voor EHS : nieuwe ISO14001 en ISO45001 op komst door de heer Thierry Uyttenhove, manager-consultant bij Amelior.

23 Contactbeurs Buffet

24 CONTACTBEURS SEMINARIES BUFFET

25 FEBRUARI 2016 13U TOT 19U30 DOORLOPEND GENT FLANDERS EXPO PARTNERS

25 FEBRUARI 2016 13U TOT 19U30 DOORLOPEND GENT FLANDERS EXPO PARTNERS 25 FEBRUARI 2016 13U TOT 19U30 DOORLOPEND GENT FLANDERS EXPO PARTNERS Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg 88-3510 Kermt tel. 011 28 83 40 - fax. 011 28 83 49 info@prebes.be - www.prebes.be

Nadere informatie

8 ste editie. Come and. 13u tot 19u30 doorlopend. Flanders Expo. met actieve medewerking van prebes. Partners

8 ste editie. Come and. 13u tot 19u30 doorlopend. Flanders Expo. met actieve medewerking van prebes. Partners Come and 8 ste editie 21 FEBRUARI 2013 13u tot 19u30 doorlopend GENT Flanders Expo met actieve medewerking van prebes Partners Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg 88-3510 Kermt tel. 011 28

Nadere informatie

DONDERDAG 23 FEBRUARI U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK XPO PARTNERS

DONDERDAG 23 FEBRUARI U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK XPO PARTNERS DONDERDAG 23 FEBRUARI 2017 13U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK XPO PARTNERS Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg 88-3510 Kermt tel. 011 28 83 40 - fax. 011 28 83 49 info@prebes.be - www.prebes.be

Nadere informatie

Vinçotte. KUNT U uw reputatie. veilig en duurzaam. Bouwen aan reputatie. YoUr reputation is Mine.

Vinçotte. KUNT U uw reputatie. veilig en duurzaam. Bouwen aan reputatie. YoUr reputation is Mine. Vinçotte MILIEU en veiligheid KUNT U uw reputatie versterken door veilig en duurzaam te werken? Bouwen aan reputatie YoUr reputation is Mine. Kunt u uw winst doen stijgen door uw risico s te laten dalen?

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

RISICOGRONDEN ONDERZOEKEN

RISICOGRONDEN ONDERZOEKEN RISICOGRONDEN ONDERZOEKEN WWW.OVAM.BE Eénmalig onderzoeksmoment tegen 2021, 2023 of 2027 Een risicogrond is een grond waarop vervuilende activiteiten worden of werden uitgevoerd. Gezien het verhoogd risico

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte - Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

SITES OP PARTICULIERE GRONDEN

SITES OP PARTICULIERE GRONDEN Vlaanderen is bodembewust SITES OP PARTICULIERE GRONDEN WWW.OVAM.BE Risicogronden In het verleden kregen oude stortplaatsen of fabrieksterreinen een andere bestemming zoals woon- of landbouwgebied. Ook

Nadere informatie

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

MERFORD SPECIAL DOORS

MERFORD SPECIAL DOORS MERFORD SPECIAL DOORS Inhoudsopgave 4 5 Merford Special Doors 6 7 Bijzondere bouwwerken 8 9 Infrastructurele (bouw)werken 10 11 Industriële werken 12 13 Energie & Offshore 14 15 Safety & Security 16 17

Nadere informatie

Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker

Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker TVH - Group thermote & vanhalst Brabantstraat 15 8790 Waregem tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 e-mail info@tvh.com web www.tvh.com

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie,

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, - Begeleiding op abonnementsbasis (welzijnsmap KMO ), - Periodieke rondgang met

Nadere informatie

INNI publishers. Division of INNI group 11/10/2016. Juridische en professionele publicaties. Overheden, juristen, bedrijven, preventieadviseurs,...

INNI publishers. Division of INNI group 11/10/2016. Juridische en professionele publicaties. Overheden, juristen, bedrijven, preventieadviseurs,... INNI publishers Juridische en professionele publicaties Overheden, juristen, bedrijven, preventieadviseurs,... Vast- en losbladige uitgaven Apps, e-publicaties en seminaries Division of INNI group Historiek

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

INFINITE PURIFICATION SOLUTIONS. I bedrijfspresentatie I

INFINITE PURIFICATION SOLUTIONS. I bedrijfspresentatie I I bedrijfspresentatie I Desotec I mission statement DESOTEC s missie bestaat in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve zuiveringsoplossingen op basis van mobiele actievekoolfilters inclusief het

Nadere informatie

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie,

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, - Begeleiding op abonnementsbasis (welzijnsmap KMO ), - Periodieke rondgang met

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. WWW.KI-TS.COM OVER ONS "Geweldige bedrijven bieden hun klanten, naast de producten die ze vragen, ook oplossingen voor hun problemen. Knauf Insulation streeft

Nadere informatie

SPECIALIST IN OPLEIDINGEN OP HET GEBIED VAN LOGISTIEKE ARBEIDSMIDDELEN, VEILIGHEID, EN VCA WWW. YOUR SAFETY IN GOOD HANDS.BE

SPECIALIST IN OPLEIDINGEN OP HET GEBIED VAN LOGISTIEKE ARBEIDSMIDDELEN, VEILIGHEID, EN VCA WWW. YOUR SAFETY IN GOOD HANDS.BE SPECIALIST IN OPLEIDINGEN OP HET GEBIED VAN LOGISTIEKE ARBEIDSMIDDELEN, VEILIGHEID, EN VCA WWW. YOUR SAFETY IN GOOD HANDS.BE INHOUD Overzicht van de opleidingen Logistieke arbeidsmiddelen Werken op hoogte

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER

JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER 1 REFERENTIES CHRISTINE CHALTIN (HR DIRECTOR, ISS & HR MANAGER OF THE YEAR) In samenwerking

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

De aanpak van psychosociale aspecten: praktijkvoorbeeld. OCMW Kortrijk de nieuwe lente 07/09/2016

De aanpak van psychosociale aspecten: praktijkvoorbeeld. OCMW Kortrijk de nieuwe lente 07/09/2016 De aanpak van psychosociale aspecten: praktijkvoorbeeld OCMW Kortrijk de nieuwe lente 07/09/2016 Prebes nieuws & kalender (in uw regio) Wetgeving Wikiprebia Programma In uw regio: Prebes Nationaal & Provinciaal

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

www.mobietec.com Productbrochure

www.mobietec.com Productbrochure www.mobietec.com Productbrochure _Mission statement mobietec ontwerpt en produceert aangepaste imperialen, glasrastelen intern en extern, raamroosters en accessoires voor ieder type bestelwagen en vrachtwagen.

Nadere informatie

V.C.A. belang voor de industrie. Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009

V.C.A. belang voor de industrie. Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009 V.C.A. belang voor de industrie Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009 Koen Bollaerts Veiligheidskundige niveau 1 15 jaar ervaring met veiligheid en kwaliteit

Nadere informatie

Abird is georganiseerd naar specialisme

Abird is georganiseerd naar specialisme Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische kennis en kunde binnen onze afdelingen.

Nadere informatie

2005: Oprichting Logi-technic Infra nv Outsourcing en uitvoeren van elektrische installaties als partner van aannemers -en installatiebedrijven

2005: Oprichting Logi-technic Infra nv Outsourcing en uitvoeren van elektrische installaties als partner van aannemers -en installatiebedrijven Het ontstaan van de groep 1999: Oprichting Logi-technic nv Outsourcing en uitvoeren van technisch onderhoud - herstelling en revisie van elektromotoren 2005: Oprichting Logi-technic Infra nv Outsourcing

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

EFFEC T. lawaaibeheersing. toegangstechniek. operator omgeving. productiemogelijkheden. kennis & ontwikkeling. één visie, één locatie, vele markten

EFFEC T. lawaaibeheersing. toegangstechniek. operator omgeving. productiemogelijkheden. kennis & ontwikkeling. één visie, één locatie, vele markten I N Z I C H T EFFEC T 4 7 lawaaibeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator omgeving Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen.

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

VINÇOTTE IN DE REAL ESTATE SECTOR

VINÇOTTE IN DE REAL ESTATE SECTOR VINÇOTTE IN DE REAL ESTATE SECTOR KUNT U DE KWALITEIT BEPALEN ALVORENS DE PRIJS TE BETALEN? bouwen op reputatie YOUR REPUTATION IS MINE. Een sterke reputatie krijg je pas na vele goede daden. Ze verliezen

Nadere informatie

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO Your Assembly Workspace Partner PRODUCTASSORTIMENT A> SCHROEFTECHNOLOGIE Schroeftechniek 6 Automatisatie 10 Luchtmotoren 14 Luchtgereedschap 16 Momentsleutels 18 B> Werkplaatsinrichting 26 Rekken en ladekasten

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Naar een optimale relatie tussen mens en werk

Naar een optimale relatie tussen mens en werk Naar een optimale relatie tussen mens en werk Wij optimaliseren de mens-werkrelatie In een veranderende omgeving kan uw bedrijf of organisatie niet achterblijven. Meer dan ooit wordt u uitgedaagd om de

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Uw specialist in technisch management

Uw specialist in technisch management IP-Solutions Het technisch beheer van installaties staat onder druk. De toenemende concurrentie, kostendruk en veranderende wet- en regelgeving vraagt om grotere transparantie, flexibiliteit en efficiency.

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Welkom bij VEMOFLEX. Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be. Know how makes the difference

Welkom bij VEMOFLEX. Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be. Know how makes the difference Welkom bij VEMOFLEX Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be VEMOFLEX wil in al haar marktgebieden een toonaangevende, innovatieve, internationale toeleverancier van

Nadere informatie

Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van

Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van The Safety Bible Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Autoherstelwerkplaatsen Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Verbeter uw werkplaats De oplossingen van Nederman dragen bij tot: Veilige en ergonomische werkplaatsen

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

PRODUCTIECENTRALES VOOR PERSLUCHT EN INDUSTRIEEL VACUÜM

PRODUCTIECENTRALES VOOR PERSLUCHT EN INDUSTRIEEL VACUÜM p. 4 PRODUCTIECENTRALES VOOR PERSLUCHT EN INDUSTRIEEL VACUÜM p. 8 COMPETENT TECHNISCH-COMMERCIEEL TEAM MET ERVARING IN DE DIMENSIONERING VAN CENTRALES MAINTENANCEDIENST OP MAAT 15 GESPECIALISEERDE EN ERVAREN

Nadere informatie

Van component tot vision project

Van component tot vision project Techniek gaat prima samen. Van component tot vision project Al meer dan tien jaar is Data Vision de grootste distributeur van vision componenten in de Benelux met kantoren in Nederland en België. Data

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

SLAGKRACHT, FLEXIBILITEIT EN KWALITEIT VOOR OPENBARE EN INDUSTRIËLE PROJECTEN

SLAGKRACHT, FLEXIBILITEIT EN KWALITEIT VOOR OPENBARE EN INDUSTRIËLE PROJECTEN team work Desire Stadsbader Dominique Valcke SLAGKRACHT, FLEXIBILITEIT EN KWALITEIT VOOR OPENBARE EN INDUSTRIËLE PROJECTEN Waarom Stadsbader als partner? Familiebedrijf opgericht in 1946 Financieel gezonde

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer

Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer Voor u ligt de brochure van Aqua Assistance, uw betrouwbare partner in (drink)waterveiligheid. In deze brochure leest u meer over onze adviesdiensten,

Nadere informatie

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions Behuizingen & wanden Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Behuizingen & wanden De verschillende behuizingen en wanden van Alara-Lukagro zijn met oog voor detail ontwikkeld op basis van een

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en fiscaliteit - Herstructureringen en overgang van ondernemingen

Nadere informatie

Vinçotte systeemcertificatie

Vinçotte systeemcertificatie Vinçotte systeemcertificatie kan u de wereld tonen wat u waard bent? Certificatie voor uw reputatie. YOUR REPUTATION IS MINE. Met een certificatie kan u door Vinçotte uw kunnen en kennen bevestigd zien.

Nadere informatie

Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu

Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu Aandrijvingen Gereedschappen Veiligheid Veiligheid, hygiëne en milieu IMES beschikt over een totaal pakket persoonlijke beschermingsmiddelen, ook voor gebruik

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen.

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 3 Services Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 02 Services Een forse stap verder dan het leveren van gasmoleculen. Uw concurrentie mijlen voor

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Sinds 1958 is zij een toonaangevende marktspeler op het gebied van beveiligingsoplossingen.

Sinds 1958 is zij een toonaangevende marktspeler op het gebied van beveiligingsoplossingen. OPLOSSINGEN BRANDDETECTIE CAMERABEWAKING INBRAAKBEVEILIGING Brandbeveiliging vormt van bij de oprichting de core business van The Belgian. The Belgian biedt haar klanten de best mogelijke oplossing aan

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2014 Van verbruik naar gebruik Pagina 1 van 6 Inleiding: Voor u ligt het MVO beleid van Hef & Hijs Nederland. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen is

Nadere informatie

Wie sterk is... U kent Draka van de powerkabels.

Wie sterk is... U kent Draka van de powerkabels. Wie sterk is... U kent Draka van de powerkabels. Bouwen aan betrouwbare netwerken met Draka datakabel Moderne netwerken moeten aan hoge eisen voldoen. Ze moeten snel, betrouwbaar en brandveilig zijn en

Nadere informatie

Opstellen GPP en JAP op basis van verslagen. Els Fias

Opstellen GPP en JAP op basis van verslagen. Els Fias op basis van verslagen Els Fias GPP: Globaal PreventiePlan JAP: JaarActiePlan Wettelijke instrumenten bij de organisatie van de preventie in elke onderneming of instelling Vereisen een zorgvuldige, methodische

Nadere informatie

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Medical Services Textile Services Logistic Services Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Maatwerk met modulaire samenwerkingsvormen Kwaliteit volgens EN ISO 13485 ALLROUND PARTNER

Nadere informatie

uw KNX-project? Denk automatisch aan Cebeo! Elektrotechnisch materiaal, technische oplossingen en diensten. www.cebeo.be Belgium erkend distribiteur

uw KNX-project? Denk automatisch aan Cebeo! Elektrotechnisch materiaal, technische oplossingen en diensten. www.cebeo.be Belgium erkend distribiteur uw KNX-project? Denk automatisch aan Cebeo! erkend distribiteur Elektrotechnisch materiaal, technische oplossingen en diensten. www.cebeo.be KNX in een notendop KNX is het belangrijkste intelligente gebouwenbeheersysteem

Nadere informatie

15. 17. 03. 2011 - de Duitse veiligheidssector op bezoek in Nederland Overzicht van deelnemende bedrijven gesorteerd naar subsectoren

15. 17. 03. 2011 - de Duitse veiligheidssector op bezoek in Nederland Overzicht van deelnemende bedrijven gesorteerd naar subsectoren 15. 17. 03. 2011 - de Duitse veiligheidssector op bezoek in Nederland Overzicht van deelnemende bedrijven gesorteerd naar subsectoren Bedrijven uit de Brandpreventie Beschrijving Doelstelling / Op zoek

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transport & Logistiek Transportbanden PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren,

Nadere informatie

Milieuzachte warmte. Basis en Premium. Houtpellets ENGIE Electrabel. 5728_Pellets_3LUIK_A4_NL.indd 3

Milieuzachte warmte. Basis en Premium. Houtpellets ENGIE Electrabel. 5728_Pellets_3LUIK_A4_NL.indd 3 V.U.: Electrabel nv - Simón Bolívarlaan 34, 1000 Brussel Houtpellets ENGIE Electrabel Milieuzachte warmte Basis en Premium 5728_Pellets_3LUIK_A4_NL.indd 3 11/03/16 17:49 Energie-expertise tot uw dienst

Nadere informatie

O N D E R D E L E N VA N :

O N D E R D E L E N VA N : ONDERDELEN VAN: De Witteveen Groep heeft sinds 1976 alles in huis om uw project tot een succes te maken. Naast leverancier van duurzaam en innovatief kantoormeubilair treden wij op als expert op het gebied

Nadere informatie

in control of logistics

in control of logistics in control Logistieke oplossingen over de volle breedte. Geen wereld zo dynamisch als die van de logistiek. Juist daarom overziet Vanboxtel de volle logistieke breedte en biedt daarvoor oplossingen aan.

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

Zo draagt Zitwerk bij aan uw gezondheid en welzijn. En dat van uw medewerkers.

Zo draagt Zitwerk bij aan uw gezondheid en welzijn. En dat van uw medewerkers. Veel mensen krijgen in hun leven met rugklachten te maken. Rugpijn wordt vooral veroorzaakt door onvoldoende beweging en langdurig zitten. Vooral tijdens zittend werk kan rugpijn hinderlijk zijn. Soms

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

Instrumenten. vastgoedsector TE KOOP. voor de. het bodemdecreet in de praktijk

Instrumenten. vastgoedsector TE KOOP. voor de. het bodemdecreet in de praktijk TE KOOP Instrumenten voor de vastgoedsector het bodemdecreet in de praktijk De OVAM en de vastgoedsector: samen maken we morgen mooier. Wist u dat de Vlaamse bodemwetgeving tot de wereldtop behoort? De

Nadere informatie

In 10 stappen naar een managementsysteem

In 10 stappen naar een managementsysteem In 10 stappen naar een managementsysteem Luc Bortels Publisher HSE 9/2/2017 Luc Bortels Publisher Health, Safety & Environment bij Wolters Kluwer meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten van systemen

Nadere informatie

Partner in brandbeveiliging

Partner in brandbeveiliging Partner in brandbeveiliging Brandveilig! Brand is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Altebra zorgt dat u rustig kunt slapen! Wij leveren en onderhouden slimme sprinklerinstallaties om uw bedrijf

Nadere informatie

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder Water Treatment Gateway to Altijd solutions een oplossing verder Afvalwater DHV heeft sinds jaar en dag een leidende positie op het gebied van afvalwaterzuivering en afvalwatertransport. Of het nu gaat

Nadere informatie

uw vakmanschap is het onze waard

uw vakmanschap is het onze waard uw vakmanschap is het onze waard Herbekestraat 71 2620 Hemiksem Belgium www.quadralis.be info@quadralis.be Concept & Ontwikkeling: Gaga Imagogesticht Foto s: Deceuninck, Sapa, Gaga, Quadralis 2 Als schrijnwerker

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

A BRAND NEW WAY... NEW BRAND SAME PEOPLE MORE VALUE

A BRAND NEW WAY... NEW BRAND SAME PEOPLE MORE VALUE A BRAND NEW WAY... NEW BRAND SAME PEOPLE MORE VALUE Brand Energy & Infrastructure Services Harsco Infrastructure heeft een nieuwe naam: Brand Energy & Infrastructure Services. Een organisatie van wereldformaat

Nadere informatie

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM Bedrijfsvoorstelling Waarom kiezen voor Sercu Sercu is een

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

TOP-Consultants. Portfolio

TOP-Consultants. Portfolio TOP-Consultants Portfolio Top Consultants helpt bedrijven op praktische wijze met hun vraagstukken op het gebied van milieu, risicobeheersing, vergunningen, externe veiligheid en ruimtelijke ordening.

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Klantgerichte levering van energie

Klantgerichte levering van energie the energy co. Deta Batterijen heet voortaan Celectric. Bewaar het goede en verander dat wat beter kan. We werken met meer en met nieuwe leveranciers. Een breder assortiment en continue kwaliteitsoptimalisatie

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

HEFTRUCK - OPLEIDING

HEFTRUCK - OPLEIDING Succes Invest Movan Cash Flow Management BVBA 1 Opleiding PRODUCTFICHE 2018 CODE: LHB Faraday Safety Training VZW Faraday Safety VOF HEFTRUCK - OPLEIDING In het bedrijfsleven is de heftruck een belangrijk

Nadere informatie