Workshops met resultaat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workshops met resultaat"

Transcriptie

1 Workshops met resultaat Workshops met coaching op je werkplek om je productiviteit te verhogen, stress te verminderen en ontspannen te kunnen werken.

2 Waarom wij anders zijn Onze unieke praktische aanpak... Wat we doen Wij hebben een passie voor alles wat met productiviteit te maken heeft. Onze Productiviteits Ninja s (zo noemen we onze trainers) verzorgen workshops en praktische coaching om jou en je team te helpen om met minder stress, meer gedaan te krijgen. Think Productive biedt: Inhouse Workshops Open Workshops 1-op-1 Coaching Webinars Keynote speeches door Graham Allcott Boeken door Graham Allcott Coaching op de werkplek In tegenstelling tot veel andere trainingsbureau s, zorgen wij ervoor dat deelnemers daadwerkelijk aan de slag gaan met het geleerde zodat verandering ook echt plaatsvindt. Onze workshops zijn zo opgezet dat er naast plenaire sessies tijd is ingeruimd voor coaching op de werkplek. Tijdens onze Getting Your Inbox to Zero workshop bijvoorbeeld, hebben de deelnemers hun inbox daadwerkelijk leeg aan het eind van de 3 uur durende sessie. Leren op verschillende manieren We zien leren als een proces dat begint zodra de deelnemers de uitnodiging voor de workshop ontvangen en dat doorgaat tot weken of zelfs maanden na afloop. We bieden een opvolg service die helpt om te zorgen dat het geleerde daadwerkelijk wordt toegepast. We zijn ook bereikbaar per als je team vragen heeft. We delen graag onze ervaringen over het gebruik van verschillende software en apps voor je telefoon. We kunnen je als geen ander helpen met tips voor Outlook, Gmail, PC, Mac, pen en papier, ios, Android of welk systeem je maar gebruikt! In onze workshop Getting Your Inbox to Zero, zorgen we ervoor dat de deelnemers de sessie verlaten met een lege inbox. Onze Denk Productief! workshop zorgt ervoor dat mensen een nieuw systeem hebben ingericht om grip te houden op hun workflow. Tijdens onze Etiquette workshop ontwikkelt je team een protocol met praktische basisregels om de -cultuur te verbeteren en onnodige s te vermijden. In onze workshop Maak Vergaderen weer Leuk!, zorgen we ervoor dat de deelnemers een plan hebben om vergaderingen op een efficiënte en productieve manier te laten verlopen. levert direct resultaat op!

3 Zij weten dat het werkt!

4 Onze Inhouse Workshops: Praktisch en direct resultaat Onze unieke praktische aanpak Onze Productiviteits Ninja s komen graag naar uw kantoor om workshops te verzorgen en teams te helpen om veranderingen meteen door te voeren. Al onze Ninja s passen deze methodes zelf al jaren toe en zijn geweldig goed in het trainen en inspireren van anderen. Getting Your Inbox to Zero We leren de inbox zero methode: een manier om in veel minder tijd veel effectiever met om te gaan. Etiquette De gemiddelde kenniswerker besteedt 41% van z n dag aan . Deze -terreur is een grote bron van stress en onderbrekingen. Deze workshop helpt je team na te denken over hun gedrag. Zo word je een Productiviteits Ninja Dit korte seminar geeft een overzicht van hoe wij werken en laat zien hoe je kalm, maar meedogenloos de vijand van informatie-overload kunt verslaan. Ideaal voor tijdens een lunch, teamdag of conferentie. Vorm: 3 uur durende workshop Indeling: 1,5 uur in trainingsruimte, 1,5 uur coaching op de werkplek Deelnemers: maximaal 15 Resultaat: 96% heeft de inbox leeg aan het eind van de sessie Vorm: 3 uur durende workshop Indeling: 1 uur workshop, 1 uur coaching op de werkplek, 1 uur groepsopdracht Deelnemers: maximaal 15 Resultaat: een protocol om de cultuur te verbeteren Vorm: Seminar van 1,5 uur Indeling: Seminar met ruimte voor vragen en discussie Deelnemers: Onbeperkt aantal Resultaat: Inzicht in belangrijke productiviteits principes om individueel mee aan de slag te gaan Denk Productief! Time management voor het informatie tijdperk: leer hoe je omgaat met aandacht, concentratie, acties, prioriteiten en beslissingen. Deze workshop biedt Ninja tips en tools om meer gedaan te krijgen in minder tijd met minder stress. Maak Vergaderen weer Leuk! We laten zien hoe je saaie, langdradige en nutteloze vergaderingen verandert in frisse, effectieve en productieve sessies die zelfs leuk zijn! Samen Dingen Gedaan Krijgen Een team moet beter en productiever zijn dan de som van de afzonderlijke leden. Deze workshop laat zien hoe je onnodige zaken schrapt en hoe je zorgt voor een gezonde, leuke en productieve werkomgeving voor je medewerkers. Vorm: 6 uur durende workshop Indeling: 3 uur in de trainingsruimte en 3 uur coaching op de werkplek Deelnemers: maximaal 15 Resultaat: 82% van de deelnemers implementeert ons productiviteits model en ervaart meer grip op het werk Vorm: 3 uur durende workshop Indeling: 1 uur theorie, 1 uur groepsopdracht, 1 uur coaching Deelnemers: maximaal 20 Resultaat: Je team werkt aan echte vergaderingen om ze effectiever te maken Vorm: 3 uur durende workshop Indeling: 3 uur workshop met groepsopdrachten en praktische oefeningen Deelnemers: maximaal 15 Resultaat: Je team past de werkwijze van een Ninja toe op de onderlinge samenwerking en bepaalt stappen om de productiviteit te verhogen.

5 Onze werkwijze bij een inhouse workshop 1 We bespreken welke workshop het beste bij je team past. 2 We bespreken een datum. 3 We sturen een boekingsformulier en onze algemene voorwaarden. 4 Het boekingsformulier bevat alle logistieke details voor de workshop: hoe laat de Productiviteits Ninja aankomt en waar, vereisten voor de trainingsruimte, praktische opstelling voor de coaching op de werkplek en de prijs. Er is ook ruimte voor verdere toelichting over de uitdagingen waarmee je in jouw organisatie te maken hebt en wat je precies verwacht. Prijzen geen nare verrassingen! Sommige trainingsbureau s werken met prijs op aanvraag en gaan daar willekeurig mee om. Wij niet. Think Productive hanteert een transparant prijsbeleid met een simpele belofte: je weet precies waar je aan toe bent nog voordat je boekt. We bieden kortingen voor goede doelen, publieke sector, kleine bedrijven en organisaties die meer dan 10 workshops tegelijk boeken. Laat ons weten als je in één van deze categorieën valt! Er zijn geen nare verrassingen als je de factuur ontvangt in onze prijs zit alles inbegrepen, reis- en verblijfkosten, printen, workshop materialen en alle andere kosten die te maken hebben met het verzorgen van de workshops. We bieden als nazorg een rapport met daarin de feedback van de deelnemers uiteraard zonder extra kosten. 5 Een ingevuld boekingsformulier en akkoord met de algemene voorwaarden bevestigt de boeking 6 Ons team bereidt de workshop voor en neemt kort voor de afgesproken datum nog even contact op. 7 Binnen een week na afloop van de workshop versturen we de factuur en sturen we het evaluatierapport toe. 8 De Productiviteits Ninja neemt enige tijd later contact op om te horen hoe het met je team gaat.

6 We doen nog veel meer! Naast het verzorgen van onze praktische inhouse workshops, doen onze Productiviteits Ninja s meer op het gebied van productiviteit. Al onze workshops en boeken richten zich op die dingen in je leven die zorgen voor verwarring, afleiding en informatie-overload. Uit ervaring weten we dat dit de grootste obstakels zijn om dingen gedaan te krijgen en waar traditionele time-management trainingen zo weinig aan doen. Ga naar voor meer informatie of om een workshop te boeken. Open Workshops: Naast onze inhouse workshops organiseren we het hele jaar door ook Open Workshops waar iedereen zich voor kan inschrijven. Voor actuele data of om in te schrijven, ga naar de website. 1-op-1 Productiviteits Coaching Waarom zou je niet één van onze Ninja s uitnodigen om een hele dag met je door te brengen op je kantoor en je te helpen om weer grip te krijgen op je werk en te zorgen dat je weer aan het stuur zit? Je gaat veranderingen in je werkwijze nog dezelfde dag invoeren, waardoor je het geleerde meteen in de praktijk brengt en niet kwijtraakt in de dagelijkse chaos. Keynote speeches Graham Allcott is de oprichter van Think Productive, veelgevraagd spreker op het gebied van productiviteit en auteur van het best-selling business boek How to be a Productivity Ninja. Als je Graham wilt uitnodigen om te spreken op een evenement of conferentie ook in de Benelux neem dan contact op via de website. Boeken door Graham Allcott Het boek How to be a Productivity Ninja bevat naast theorie ook veel ervaringen en lessen die we hebben opgedaan tijdens onze workshops. We horen regelmatig van mensen dat het hun leven veranderd heeft! Kijk op de website voor meer informatie over dit boek en andere boeken die binnenkort verschijnen. We bieden onze klanten het boek van Graham met speciale korting aan om te bestellen bij een workshop en aan de deelnemers te geven.

7 Ons verhaal Onze waarden Al sinds 2009 hebben onze praktische en heldere workshops grote invloed gehad op de productiviteit van veel bedrijven en organisaties. Eerst alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar nu wereldwijd. De inspiratie voor Graham Allcott voor het oprichten van Think Productive lag in de overgang van Chief Executive naar freelance consultant. Omdat hij van nature geen georganiseerd persoon is en als freelancer alleen werkte zonder team van doeners om projecten uit te voeren, realiseerde hij zich dat hij vaardigheden miste om dingen gedaan te krijgen. Hij verslond boeken, blogs en videos over alles wat met productiviteit te maken had. Het was voor hem een openbaring om te ontdekken dat iederéén te maken heeft met stress en informatie-overload. Hij begon anderen te leren over z n zelf ontwikkelde systeem en daarmee is Think Productive gestart. In 2012 is het boek How to be a Productivitiy Ninja verschenen en is sindsdien een nummer 1 bestselling management boek. Na landelijke groei in het Verenigd Koninkrijk, werd in 2013 een licentie partner gevonden voor Canada, kort daarop gevolgd door een partner in de Benelux. Think Productive blijft bouwen aan een internationaal netwerk van partners om wereldwijd mensen te helpen om te werken en denken als een Productiviteits Ninja. We spreken je graag over hoe we jou en je team kunnen helpen! Think Productive wil vanaf het begin een duurzame en sociale onderneming zijn. We zien vertrouwen, openheid, eerlijkheid en integriteit als basis voor ons werk en geloven in zakendoen op een verantwoorde manier. Dit komt tot uitdrukking in: Duurzaamheid We vinden ecologische duurzaamheid belangrijk: we zijn een CO2 neutraal bedrijf en gebruiken alleen gerecycled papier. Ons inkoopbeleid is hierop afgestemd. Goede doelen We helpen goede doelen op verschillende manieren: we bieden kortingen zodat ons werk ook voor deze organisaties bereikbaar is. De meeste Ninja s verzorgen niet alleen workshops, maar zetten zich daarnaast in voor allerlei verschillende maatschappelijke organisaties. Vanuit het hoofdkantoor in Engeland wordt ons eigen project gerund: Girls, Stay in School. Dit project biedt jaarlijks 2 beurzen voor meisjes van de Bhukhabusi Basisschool in Uganda om hun hele voortgezet onderwijs te financieren. Goed werkgeverschap We zijn een groot voorstander van gezond werken en zijn ons bewust van de noodzaak om de veelal verstoorde werk-privé balans die we om ons heen zien, te verbeteren. De meeste Think Productive medewerkers werken maximaal 4 dagen per week en hebben dus een weekend van 3 dagen.

8 Teveel informatie = stress = contraproductief gedrag We horen graag van je Bel ons vandaag op +31-(0) Of stuur een naar: hallo@thinkproductive.nl 1 op de 5 personen in het Verenigd Koninkrijk is jaarlijks ziek door stress. (Lotus Exchange) Uit onderzoek onder Microsoft medewerkers bleek dat het 15 minuten kostte om weer verder te gaan met een mentale taak na een onderbreking. (New York Times 2007) Medewerkers besteden 41% van hun tijd aan . (Radicati Group) 71% van de vergaderingen is niet productief. (onderzoek van Microsoft) 59% van de managers in Engeland en de VS mist vrijwel dagelijks belangrijke informatie doordat ze het niet kunnen vinden. (Accenture/Wall Street Journal) 90% van de managers verspilt regelmatig tijd met nutteloze activiteiten. (Harvard Business Review) 65% van de mensen met een salaris van of meer verliest tijd door het zoeken naar s, vergeleken met slechts 49% van de mensen die of minder verdienen. (Egan Solutions) 46% van de mensen weet niet precies wat ze moeten doen als ze een taak of opdracht van hun leidinggevende krijgen. (HR Magazine, UK) Roken van marihuana: 4 punten lager IQ verslaving: 10 punten lager IQ (Dr Glenn Wilson, Kings College London, 2005)

9 Think Productive - Benelux Lichtenauerlaan ME Rotterdam Tel: +31-(0) hallo@thinkproductive.nl Website: Voor onze andere vestigingen wereldwijd kijk op

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja Stressverlagende Productiviteits Workshops om te leren denken als een Ninja INHOUD Onze missie 4 Waarom we anders zijn 5 Hoe we kunnen helpen 6 In-House workshops 6 Denk Productief! Zo word je een Productiviteits

Nadere informatie

PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies

PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies PEP voor secretaresses secretariaten en andere ondersteunende functies Er komt zo veel op me af dat ik vaak niet weet waar ik moet beginnen" Meestal eet ik een boterhammetje snel tussendoor, geen tijd

Nadere informatie

PRODUCTIVITEIT

PRODUCTIVITEIT PRODUCTIVITEIT INFO@INVENTED.NL WWW.INVENTED.NL DATUM DOCUMENT NR UW REFERENTIE 17-5-2017 VO- 537 Training productiviteit Beste deelnemer, Hartelijk dank voor je interesse in onze training productiviteit.

Nadere informatie

GETTING THINGS DONE INTENSIEF. In 2 dagen alles onder controle.

GETTING THINGS DONE INTENSIEF. In 2 dagen alles onder controle. GETTING THINGS DONE INTENSIEF In 2 dagen alles onder controle. www.blackcuracao.com GETTING THINGS DONE INTENSIEF IN 2 DAGEN ALLES ONDER CONTROLE l LOOP JE HIER OOK TEGENAAN? Je bent goed in je vak, maar

Nadere informatie

Certificeer jezelf als professionele Life Coach

Certificeer jezelf als professionele Life Coach Certificeer jezelf als professionele Life Coach Introductie XPAND ALS PARTNER VOOR JOUW LICENTIERING xpand heeft een veelvoud aan betekenissen: vooruitgang, groeien, rijpen, horizon verbreden, kennis verspreiden

Nadere informatie

Hoofd&Inbox Leeg. Dit zijn onze trainingen: 1 dagdeel

Hoofd&Inbox Leeg. Dit zijn onze trainingen: 1 dagdeel Hoofd&Inbox Leeg is een no nonsens trainingsbureau. Door middel van korte, concrete trainingen helpen wij je 40% van je tijd te besparen met het verwerken van e-mails. Je workload neemt af en wordt eindelijk

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM VOOR WIE IS DEZE TRAINING De volgende uitspraken worden vaak gedaan, door de deelnemers

Nadere informatie

Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Workshops Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Workshops 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wat

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Open Training Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wil jij meer

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Groepstraining - maatwerk Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control.

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever Vitaliteit & Presteren Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Daar droom je toch van. Teamleden

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

1 daagse training time-management

1 daagse training time-management Open oor Inschrijving een groep 1 daagse training time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com

Nadere informatie

1. STRESS EN TIME MANAGEMENT

1. STRESS EN TIME MANAGEMENT 1 VOORWOORD Voordat ik StressPro oprichtte ben ik enkele jaren actief geweest op het terrein van time management. Ik had namelijk zelf ervaren hoe hectisch en gejaagd het leven kon zijn. Ik had behoefte

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer)

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen

Nadere informatie

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 1-op-1 Training Individueel op jouw werkplek Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS!

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! (0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! Het lijkt alsof iedereen iets van jou nodig heeft. Je opdracht- of werkgever zit je achter de broek over deadlines, je mailbox ontploft

Nadere informatie

Peak Performance Programma

Peak Performance Programma Peak Performance Programma HeartMath Peak Performance Programma Organisaties en bedrijven verwachten van u als professional dat u creatief bent, dat u oplossingen aanreikt voor lastige problemen of dillema

Nadere informatie

INSPIRERENDE WORKSHOPS

INSPIRERENDE WORKSHOPS INSPIRERENDE WORKSHOPS PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE KORTE WORKSHOPS TIJDENS EVENEMENT INSPIRATIE, INTERACTIE EN ZELF AAN DE SLAG Ben je opzoek naar een inspirerende presentatie of

Nadere informatie

Teksten ivm de sessies voor de website (en voor basis?)

Teksten ivm de sessies voor de website (en voor basis?) Teksten ivm de sessies voor de website (en voor basis?) 1. Cyberpesten: het WWW-verhaal prof. Heidi Vandebosch (UA). Ze woont in Kessel-lo, deeltijds medewerker Gie Deboutte.. heidi.vandebosch@ua.ac.be

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Betere resultaten door minder verspilling. Door: Koen Rippen

Betere resultaten door minder verspilling. Door: Koen Rippen Betere resultaten door minder verspilling Door: Koen Rippen Onze overtuiging Elke onderneming TopFIT! Eerlijk, eenvoudig en effectief Wij denken ondernemend Welk doel wil de ondernemer bereiken en wat

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Training Timemanagement

Training Timemanagement Training Timemanagement Timemanagement, efficiënt omgaan met tijd Tijd is schaars. Dit zorgt voor een bepaalde druk. Zeker als je veel dingen wilt doen in weinig tijd, zoals vergaderen, organiseren, afspraken

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

Slim Werken. Wil je meer doen en bereiken in minder tijd?

Slim Werken. Wil je meer doen en bereiken in minder tijd? Slim Werken Wil je meer doen en bereiken in minder tijd? Slim Werken (5 dagen) Het is voor vrijwel iedereen een uitdaging om in de hectiek van alledag waarin veel informatie op je af komt je werk zo aan

Nadere informatie

"Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap - chinees spreekwoord "Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord 5 maanden vitaalcoaching Inspirerend en informerend Praktisch en concreet Uitgaan van mogelijkheden Energie gevend Leren

Nadere informatie

EXTREEM PRODUCTIEF. Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei 23 + 24 04 14. tweedaags seminar amsterdam

EXTREEM PRODUCTIEF. Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei 23 + 24 04 14. tweedaags seminar amsterdam 23 + 24 04 14 tweedaags seminar amsterdam EXTREEM PRODUCTIEF Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei www.denkproducties.nl/extreemproductief 23 + 24 04 14 programma 1 2 Woensdag 23 april

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Werken is Topsport. Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties

Vitaliteit & Presteren. Werken is Topsport. Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties Vitaliteit & Presteren Werken is Topsport Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties screening mentaal fysiek talent team Werken is Topsport Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties Je wilt

Nadere informatie

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid Duurzame inzetbaarheid Iedere HR-professional weet dat het belangrijk is dat zowel jonge als oudere medewerkers gedurende hun loopbaan gezond en productief blijven werken. Daarom staat duurzame inzetbaarheid

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Zakenwijzer Het is tijd voor nieuw en ander leiderschap en management We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen wat we deden. Als alles verandert,

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

Voor mentaal fitte werknemers

Voor mentaal fitte werknemers Voor mentaal fitte werknemers Welkom Wij geloven in een wereld waarin iedereen zelf de regie heeft over zijn of haar mentale welzijn. We bieden medewerkers de handvatten om weerbaar te worden en de eigen

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager De Extreem Productieve Ondernemer/Manager Jaarprogramma 2013 Speciaal voor ondernemers en ondernemende managers Maak elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei Verdubbel je omzet én je vrije

Nadere informatie

Inleiding. En hoewel het er soms op lijkt dat je deze aspecten van het vak van nature hoort te beheersen, zijn er maar weinig docenten die dat kunnen.

Inleiding. En hoewel het er soms op lijkt dat je deze aspecten van het vak van nature hoort te beheersen, zijn er maar weinig docenten die dat kunnen. binnenwerk timemanagement:opmaak 1 24-07-2013 11:49 Pagina 3 Inleiding De werkdruk in het onderwijs is hoog. Er worden steeds nieuwe, vaak hogere, eisen gesteld. De administratieve druk is hoog en docenten

Nadere informatie

Stress & Burn Out. ubeon Academy

Stress & Burn Out. ubeon Academy Stress & Burn Out ubeon Academy Programma Stress & Burn Out, twee thema s die tot voor kort taboe waren in vele werkomgevingen, vragen vandaag de dag extra aandacht. Naast opleidingen gericht op individuele

Nadere informatie

Training Slimmer tijd benutten

Training Slimmer tijd benutten Training Slimmer tijd benutten Persoonlijke effectiviteit - Slimmer tijd benutten i.p.v. timemanagement door inzet van het Personal Dashboard Er moet steeds meer gedaan worden met minder mensen. Hoe doe

Nadere informatie

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS Deze energieke, tweedaagse training resulteert in hands-on ervaring en meer inzicht in de Design Thinking principes, de belangrijkste tools en terminologie.

Nadere informatie

REALTIME LEIDERSCHAP ONTWIKKELING

REALTIME LEIDERSCHAP ONTWIKKELING REALTIME LEIDERSCHAP ONTWIKKELING ERNST JAN REITSMA 27 NOVEMBER 2014 REALTIME LEADERSHIP DEVELOPMENT 1. Iets over theorieën 2. Belang van Live Event 3. Ervaringen 4. Feedback organiseren 5. Voorbeelden

Nadere informatie

Stress Reductie Programma

Stress Reductie Programma Stress Reductie Programma HeartMath Stress Reductie Programma Het programma is gebaseerd op jarenlang onderzoek van het Heartmath Instituut (gevestigd in Californië, USA) in samenwerking met neurologen

Nadere informatie

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Heb je een inbox die nooit meer leeg lijkt te raken? Worstel je je elke dag door alle mail heen en kom je maar niet meer toe aan je echte werk?

Nadere informatie

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Stel dat we aan het begin van een strategietraject nu eens niet zouden zeggen: 'ik hoop dat we het

Nadere informatie

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA HERKEN JE DIT? Weet je nog hoe opwindend het is om aan het begin van een carrière te staan? Daarom wil je ook jouw young professionals helpen bij hun ontwikkeling.

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Projectmanagement, sturen op resultaat Binnen jullie organisatie werken jullie veel met projecten. Jij bent projectleider, of je maakt deel uit van een speciaal opgesteld projectteam.

Nadere informatie

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Stel dat we aan het begin van een strategietraject nu eens niet zouden zeggen: 'ik hoop dat we het

Nadere informatie

IT Job market report. IT Job Board, Januari 2013

IT Job market report. IT Job Board, Januari 2013 IT Job market report 2013 IT Job Board, Januari 2013 De Nederlandse IT kandidaat Freelance 39% Werkzaam in 85% 15% Man Vrouw 61% Vaste dienst 74% Private sector 26% Publieke sector Top 15 Skills 1 Helpdesk

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken is voor iedereen

Het Nieuwe Werken is voor iedereen Het Nieuwe Werken is voor iedereen Lessen uit 10 Best Practices 2010 Corporate Facility Partners Het Nieuwe Werken inhoud Korte Introductie Het Nieuwe Werken is voor iedereen Gefaseerde aanpak van Het

Nadere informatie

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics ALGEMEEN Het inrichten van een ICT Beheerorganisatie is een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Het resultaat is afhankelijk van veel aspecten.

Nadere informatie

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces!

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! UvA time management training Meer productiviteit en plezier door de juiste keuzes Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Welkom Leuk dat we je binnenkort mogen verwelkomen

Nadere informatie

- Fokker. - Stork. - Technisch opgeleid/ ingenieur. - Anders. - overtuigender op te treden. - meer te bereiken in samenwerkingen

- Fokker. - Stork. - Technisch opgeleid/ ingenieur. - Anders. - overtuigender op te treden. - meer te bereiken in samenwerkingen Workshop Young Professionals Dag 26 september 2013 Jullie achtergrond? - Fokker - Stork - Technisch opgeleid/ ingenieur - Anders Saskia Slotboom 2013 2 Met beide benen op de grond Workshop Loopbaanontwikkeling

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren 24 november2015 Jullie doelen? Training Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter niet te zeggen Meer JA s van

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je stuurt een kleine groep medewerkers aan terwijl je zelf actief

Nadere informatie

LinkedIn Live Foundation

LinkedIn Live Foundation LinkedIn Live Foundation Voor wie Iedereen die inzicht wil in wat LinkedIn kan betekenen voor zichzelf en zijn organisatie en hoe zijn zichtbaarheid en personal branding vergroten via zijn persoonlijk

Nadere informatie

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Training Vitaliteit Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Je hebt voldoende beweging, je eet gezond en je zorgt dat je op tijd je rust en ontspanning neemt. Kortom, je zit lekker in je vel. In één

Nadere informatie

Traject Leiderschap 2015-2016

Traject Leiderschap 2015-2016 Traject Leiderschap 2015-2016 Aanpak traject Het is de bedoeling om voor de deelnemers een leertraject uit te werken dat bestaat uit een kick-off, 3 workshops van een halve dag, gecombineerd met 2*2uur

Nadere informatie

Werkplaats Pionieren met Verandering

Werkplaats Pionieren met Verandering Werkplaats Pionieren met Verandering Ontwikkel je eigen gereedschappen voor organisatieverandering. Raak geïnspireerd en inspireer. Vorm een veranderplatform samen met andere veranderaars en ervaar dat

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

De leukste opleidingen

De leukste opleidingen Basis cursus Windows en papierloos vergaderen incl. Surface 3-64 of Pro 4 wifi tablet Steeds meer consumenten en beroepsprofessionals maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van een tablet.

Nadere informatie

Inleiding. * Bron: DUO-onderzoek, 2012. Zie Bronnenlijst. TIMEMANAGEMENT VOOR LEERKRACHTEN 3

Inleiding. * Bron: DUO-onderzoek, 2012. Zie Bronnenlijst. TIMEMANAGEMENT VOOR LEERKRACHTEN 3 Inleiding De werkdruk in het onderwijs is hoog. Er worden steeds nieuwe, vaak hogere, eisen gesteld. De administratieve druk is hoog en leerkrachten hebben een veelheid aan taken buiten het lesgeven om.

Nadere informatie

Win-win onderhandelen

Win-win onderhandelen Beter onderhandelen, meer verdienen Win-win onderhandelen Training waarin je leert stevig je belangen te verdedigen zonder de relatie met de ander te beschadigen Leer hoe je je onderhandelingsdoelen bereikt

Nadere informatie

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer:

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: COACHEND LEIDERSCHAP vierdaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Als leidinggevende heb je te maken met verschillende medewerkers met ieder

Nadere informatie

GEWOON HOOGGEVOELIG BEN JE HSP? TRAINING

GEWOON HOOGGEVOELIG BEN JE HSP? TRAINING TRAINING GEWOON BEN JE HSP? Elaine Aron zei daarover in haar 1e boek: De HSP is als een plantje. Het soort zaad dat de grond ingaat je aangeboren karakter is maar een deel van het verhaal. De kwaliteit

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 Voorwoord Politiek heeft veel te maken met goed leiderschap: mensen volgen dan het voorbeeld van hun leider. Martin Luther King, Majoor Bosshardt en Koning David zijn voor mij

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Aan het einde van het laatste trainingswebinar, heb ik de deelnemers een paar vragen gesteld en om feedback gevraagd. Bij deze hun ervaringen en

Nadere informatie

Stress Reductie Programma

Stress Reductie Programma Stress Reductie Programma HeartMath Stress Reductie Programma Het programma is gebaseerd op jarenlang onderzoek van het Heartmath Instituut (gevestigd in Californië, USA) in samenwerking met neurologen

Nadere informatie

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Brochure Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag 4 Algemene informatie over de training

Nadere informatie

Traject Leiderschap. Aanpak traject

Traject Leiderschap. Aanpak traject Aanpak traject Het is de bedoeling om voor de deelnemers een leertraject uit te werken dat bestaat uit een kick-off, 3 workshops van een halve dag, gecombineerd met 2*2uur individuele coaching. Er wordt

Nadere informatie

Inleiding. Inleiding

Inleiding. Inleiding Inleiding Inleiding Voor jou als professional is het van belang dat je vakkundig kunt presenteren. Dat begint wellicht met jezelf introduceren op een bijeenkomst of het geven van een workshop. Later kan

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

LINKEDIN SOCIAL SELLING

LINKEDIN SOCIAL SELLING LINKEDIN SOCIAL SELLING MEER VERKOPEN MET LINKEDIN INHOUD WAAROM SOCIAL SELLING RADARMARKETING EN SOCIAL SELLING DE REIS VAN DE KLANT WAAROM LINKEDIN JOUW SALES PROFIEL SAMEN NETWERKEN SAMENDELEN VIND

Nadere informatie

Hart voor de Zorg Programma. Hartcoherentie training voor zorgverleners

Hart voor de Zorg Programma. Hartcoherentie training voor zorgverleners Hart voor de Zorg Programma Hartcoherentie training voor zorgverleners HeartMath Hart voor de Zorg Programma De hedendaagse hectische, steeds veranderende en veeleisende zorgomgeving vraagt veel energie

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Training Leer Balans Leven

Training Leer Balans Leven Training Leer Balans Leven In 5 maanden meer balans in je leven Wil je minder stress? Wil je meer werkplezier? Wil je jouw doelen effectiever bereiken? Wil je handiger communiceren? Wil je efficiënter

Nadere informatie

WERKEN IS TOPSPORT MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES

WERKEN IS TOPSPORT MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES U wilt graag dat uw medewerkers dagelijks presteren op het hoogste niveau. Topsporters weten het als geen ander: je kunt alleen succesvol zijn als je ook

Nadere informatie

MINDFULNESS IN MEDIATION

MINDFULNESS IN MEDIATION MINDFULNESS IN MEDIATION aandacht. ontspanning. zelfvertrouwen verdiepingstraining ver Mindfulness in Mediation aandacht. ontspanning. zelfvertrouwen Introductie Conflicten leveren spanning en stress op.

Nadere informatie

Tips voor Timemanagement

Tips voor Timemanagement Tips voor Timemanagement Vaak kun je tijd winnen én minder druk ervaren door efficiënter te werken. Hieronder een aantal tips. Werk aan je werkplek Chaos op je werkplek brengt chaos in je hoofd. In het

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT. Training en ondersteuning in mentaal fit werken

GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT. Training en ondersteuning in mentaal fit werken GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT Training en ondersteuning in mentaal fit werken 2 Gezond Werken Gezonde werknemers gaan met plezier naar het werk. Ze zijn geestelijk fit en blijven fit. Gezonde werkdruk biedt

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken: Transitie van Controle naar Vertrouwen

Het Nieuwe Werken: Transitie van Controle naar Vertrouwen Het Nieuwe Werken: Transitie van Controle naar Vertrouwen Het Nieuwe Werken (HNW) is een van de meest populaire trends op het gebied van organisatieontwikkeling van de laatste jaren; meer dan een kwart

Nadere informatie

MINDFULNESS VOOR DE PROFESSIONAL. aandacht ontspanning zelfvertrouwen

MINDFULNESS VOOR DE PROFESSIONAL. aandacht ontspanning zelfvertrouwen MINDFULNESS VOOR DE PROFESSIONAL aandacht ontspanning zelfvertrouwen Mindfulness voor de professional aandacht. ontspanning. zelfvertrouwen Introductie Leidinggevenden en medewerkers op verantwoordelijke

Nadere informatie

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers?

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? TRENDS OP DE WERKPLEK Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? ABSTRACT MARKT- EN OPINIEONDERZOEK NEDERLAND In opdracht van Mindspace onderzocht onafhankelijk onderzoeksbureau

Nadere informatie