21 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! een bijzondere combinatie van zeldzame primaten,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! een bijzondere combinatie van zeldzame primaten,"

Transcriptie

1 21 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! een bijzondere combinatie van zeldzame primaten, savannes en tropische stranden de voordelen Scherp geprijsd Mooi gelegen/comfortabele safari-accommodaties op full board basis perfecte combinatie van safari, reizen, activiteiten, cultuur, rust & beach in Oost-Afrika! rijden in de ultieme safari auto s (grote 4wd Minibus/Landcruisers met pop-up dak) Professionele, zeer ervaren reisleiding (Engelstalig) Klik op de gekleurde links binnen dit document voor meer informatie over het desbetreffende land, wildpark of accommodatie. Door op de links in de inhoudsopgave te klikken kunt u navigeren binnen dit document.

2 21 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! Met trots presenteert Matoke Tours deze 21- daagse Oeganda & Tanzania combinatiereis die de hoogtepunten in Oeganda (Kibale Forest, Queen Elizabeth, Gorilla tracking en Lake Bunyoni) aanvult met het bijzondere Noord-Tanzania (Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro) en de tropische stranden van Zanzibar. Beleef de zeer uiteenlopende, natuurlijke hoogtepunten van Oost- Afrika en geniet na op het tropische Zanzibar. Van gorilla s en chimpansees in Oeganda tot uitgestrekte savannes en de Big 5 in Tanzania. U overnacht in sfeervolle middenklasse accommodaties op de mooiste plekken in de natuur en aan de idyllische Oost- Kust van Zanzibar! Een reis die is uitgezet voor de echte natuurliefhebbers die in één keer alle hoogtepunten van Oost- Afrika willen beleven. Een reis met prachtige trekkingen, safari s, meren, savannes en stranden. U beleeft het allemaal in drie weken in de overweldigende natuur van Oost- Afrika! Een afwisselende reis, waarin u van het ene hoogtepunt naar het andere reist en in de fijne accommodaties nageniet van de enerverende ervaringen. Kibale Forest National Park UGANDA Queen Elizabeth National Park Bwindi Impenetrable Forest Kampala Lake Bunyonyi Lake Victoria Nairobi Serengeti National Park Ngorongoro Conservation Area KENYA Lake Manyara National Park Arusha Kilimanjaro Airport TANZANIA ZANZIBAR Dar es Salaam Klik op de wildparken voor meer informatie

3 Middenklasse accommodaties en duurzame lodges Dag 2 Via de Mountains of the Moon naar het bergregenwoud Kibale Forest Matoke Tours kiest bewust voor overnachtingen in comfortabele, middenklasse hotels. Reizen in Oeganda kan soms vrij intensief zijn. Aankomst in een nette kamer (in een prettig hotel of goed verzorgde cottage), met een schoon bed en goede sanitaire voorzieningen (WC/bad/ douche/wastafel op kamer) is een ideaal eindpunt na een lange reisdag. In Tanzania maken wij tevens gebruik van middenklasse accommodaties. Bij de nationale parken slapen wij veelal in permanente, comfortabele tenten (met eigen sanitair/douche) die onderdeel van de natuur lijken te zijn. Dit is de ultieme bush experience op een comfortabele manier. Hoe ziet onze Oeganda & Tanzania, Zanzibar privé reis eruit? WEEK 1 Dag 1 Welkom in het groene Oeganda! s Avonds komt u aan over het Victoriameer op het vliegveld van Entebbe. Het groene Oeganda duikt voor u op! Dit is een andere wereld. Uw gids staat al klaar en na een korte kennismaking rijdt u in een uur naar de comfortabele Cassia Lodge. Na het inchecken geniet u van een lekker drankje en bespreekt u samen met de gids de plannen voor morgen. (Bed&breakfast) Na de overnachting en ontbijt met uitzicht op het Victoriameer rijdt u dwars door het chaotische Kampala. Om u heen spelen zich de typisch Afrikaanse taferelen af wat dan ook direct een prachtige indruk van de Oegandese cultuur achterlaat. U gaat onder begeleiding van de gids geld wisselen bij een wisselkantoor om vervolgens de drukte te verlaten en koers te zetten naar Kibale Forest. U bent zo n 6 uur onderweg. Het gebied waar u doorheen rijdt laat een sprookjesachtige indruk achter. Vele heuveltjes, omringd door kleine dorpjes, de groene theeplantages en in de verte het massieve Rwenzori gebergte. Uiteindelijk rijdt u Kibale Forest binnen. Welkom in een andere wereld. Een apenwereld! Het woud van Kibale Forest heeft een oppervlakte van 770 km². In dit oerbos leven 13 verschillende apensoorten, maar u bent hier in het bijzonder voor één soort: de chimpansee. U overnacht beide nachten in de sfeervolle en goed verzorgde Primate Lodge, midden in het woud gelegen. Hier is er de mogelijkheid om in prachtige een boomhut te slapen! (Bed&breakfast)

4 Dag 3 Een dag vol primaten van de menselijke chimpansees tot prachtige franjeapen! Dag 4 Boottocht tussen nijlpaarden, buffels en olifanten! Na de overnachting vroeg op voor een flinke wandeling door de jungle van Kibale Forest. Met een ranger van de UWA (Uganda Wildlife Authority) volgt u de sporen van de chimpansees. Gevolg: een schitterende jungle-trip en uiteindelijk een uur oogcontact met de chimpansees. Naast de fascinerende chimpansees maken we kennis met de vele andere apensoorten die bivakkeren in dit tropische oerbos. Na een lekkere lunch maakt u een wandeling door het moeras van Bigodi. Onder begeleiding van een lokale gids (het geld komt ten goede van de plaatselijke bevolking) loopt u over steigers door het moeras. U heeft een goede kans om de Black&White colobus monkey, Red Colobus Monkey, L Hoest Monkey, Vervet Monkey en bavianen te spotten. Tevens leven er vele (endemische) vogelsoorten in dit gebied. Na de wandeling keert u terug naar de lodge voor een lekker drankje, diner en een kampvuurtje. (Bed&breakfast) Niet ver van Kibale Forest ligt het tweede grote natuurpark van Oeganda: Queen Elizabeth National Park. Gelegen aan de voet van het massieve Rwenzori gebergte strekken de savanne-vlaktes zich voor u uit. Prachtig gelegen op de westelijke Riftvallei bodem tussen Lake Edward en Lake George kan men met een verrekijker alle kanten van het park bespieden. s Middags maakt u een boottocht op Lake Edward. Kleurrijke vogels, buffels, olifanten en hippo's maken hier de dienst uit. Een bonte verzameling van het Afrikaans dierenrijk dus. U overnacht twee nachten in de sfeervolle Bush Lodge, gelegen aan het Kazinga kanaal met veel wilde dieren. Een prachtige ervaring in de bush! (Bed&breakfast)

5 Dag 5 Safari bij opkomende zon en chimpansees in de Gorge Kyambura Dag 6 Op zoek naar de boom klimmende leeuwen van de Ishasha sector De volgende ochtend rijdt u tijdens de safari de opkomende zon tegemoet. Op de vlaktes van Queen Elizabeth komt u wederom veel groot Afrikaans wild tegen. U stopt even bij een immens kratermeer om vervolgens te gaan brunchen in de lodge. Na de lunch maakt u zich op voor het volgende avontuur, de chimptracking in de Gorge Kyambura. De uitgestrekte savanne van Queen Elizabeth wordt onderbroken door een enorme kloof dat een tropisch regenwoud herbergt. De rivier Kyambura stroomt door de kloof en trekt olifanten, buffels en nijlpaarden aan. U daalt onder begeleiding van een gewapende ranger de kloof in om op zoek te gaan naar een groep chimpansees die hier leeft. Een geweldig avontuur en met een beetje geluk al weer contact met de chimpansees! Na de wandeling keert u terug naar de Bush Lodge waar u geniet van een koud drankje en de ondergaande zon. (Bed&breakfast) In de ochtend doet u het rustig aan en geniet u van een lekker ontbijt in de restaurant tent van de Bush Lodge. Vervolgens rijdt u naar de weinig bezochte Ishasha sector van het Queen Elizabeth National Park. Een zeer bijzonder en ongerept natuurgebied. Op de glooiende groene savanne leven naast de boomklimmende leeuwen ook vele soorten antilopes, waaronder de prachtige lierantilope. Na de picknick lunch aan de Ishasha rivier gaat u de rest van de middag op safari! Tegen het einde van de middag verlaat u het park en rijdt u naar het Savannah Resort voor de overnachting. (Bed&breakfast)

6 Dag 7 Bergen, vulkanen en uiteindelijk naar het sprookjesachtige Lake Mutanda Vandaag gaat u op weg naar Kisoro (8 uur). Dit wordt een pittige maar mooie rit! U rijdt door een groen en heuvelachtig landschap dat bijna Aziatisch aandoet. U passeert dorpjes en vrolijke mensen. Deze weg, van de bewoonde wereld naar de gorillawereld is oogverblindend. Met in de verte het Bwindi Impenetrable Forest in zicht rijd u richting de Nkuringo Lodge aan het sprookjesachtige Lake Mutanda. Vanuit uw comfortabele accommodatie geniet u van het spectaculaire uitzicht op de Virunga vulkaanketen. Een ideale plek om u rustig voor te bereiden voor dé beleving van de volgende dag: een ontmoeting met berggorilla's! Hoe ziet onze Oeganda & Tanzania, Zanzibar privé reis eruit? WEEK 2 Dag 8 De grote gorillatracking!! Vandaag de grote dag!! Lekker en stevig ontbijten en dan nog een uurtje rijden naar het startpunt van uw gorillatracking. Na de briefing gaat u op pad. Lopend en bukkend door het dichtbegroeide bos van Bwindi gaat u op zoek naar sporen: drollen, nesten en afgekloven bamboestengels. En dan het moment: oog in oog met een berggorilla, een ijzersterk, bijna menselijk wezen. De afstand bedraagt slechts drie à vier meter. Een fascinerende ervaring... Na de tracking keert u terug naar de lodge waar u nageniet van de bijzondere ervaring. (Bed&breakfast)

7 Dag 9 Uitgeholde boomstammen, eilandjes en prachtige vogels aan Lake Bunyonyi Dag 11 Vlucht naar Kilimanjaro Airport Karibu Tanzania! In de ochtend doet u het lekker rustig aan en denkt u nog eens aan de gorillatracking. Vervolgens reist u in 3 uur naar een bijzonder mooie plek! Welkom in het op één na diepste meer (900 meter) van Afrika, Lake Bunyonyi. Het meer strekt zich voor je uit en wordt bevaren door kanoschippers die per uitgehakte boomstammen heen en weer pendelen tussen de 39 eilandjes in dit meer. Lake Bunyonyi betekent totale rust. Alleen de talloze vogels zorgen nog voor warme melodieuze klanken op dit eiland. De lokale bevolking doet alles per uitgehakte boomstam en tegenover ons eiland is een marktje waar de lokale vruchten en vis worden verkocht. U kunt zelf met een boomstam dit prachtige meer verkennen of gewoon lekker zwemmen in dit schone en frisse kratermeer! (Bed&breakfast) Na een rustig ontbijt met een prachtig uitzicht op het Victoriameer rijdt u naar Entebbe voor de vlucht naar Kilimanjaro Airport. In de verte ziet u de besneeuwde top van de hoogste berg van Afrika boven de wolken uitkomen en eenmaal aangekomen staat uw Tanzaniaanse gids al te wachten. Na een eerste kennismaking rijdt u in 45 minuten naar de comfortabele Ilboru Safari Lodge. Deze fijne lodge ligt op de flanken van Mount Meru en heeft een prachtige groene tuin. Onder het genot van een drankje bespreekt u de plannen voor de komende dag. (Full board) Dag 10 Reisdag naar de gezellige chaos van Kampala Op dag 10 komt u na een pittige reisdag ( 8 uur) aan het einde van de dag weer aan waar de reis is begonnen; Kampala! de dichtbevolkte, vibrerende en indrukwekkende hoofdstad van Oeganda. U overnacht weer in de fijne Cassia Lodge waar u geniet van een heerlijk diner onder Afrikaanse sterrenhemel en de duizenden lichtjes van Kampala. (Bed&breakfast)

8 Dag 12 Flamingo s en boom klimmende leeuwen in Lake Manyara National Park Na het ontbijt rijdt u in twee uur naar het Lake Manyara National Park. Dit prachtige park bestaat voor een groot deel uit water en aan de oever kunt u verschillende vogelsoorten spotten waaronder flamingo s en ooievaars. Niet alleen de vogels verzamelen zich rond dit meer maar ook kuddes olifanten, giraffen en Kaapse buffels. Met een beetje geluk vindt u hier ook de boom klimmende leeuwen! U gaat in de middag op safari aangezien de leeuwen dan het vaakst gespot worden. U overnacht in het comfortabele Wildlife Safari Camp vanwaar u met een drankje van het prachtige uitzicht over Lake Manyara geniet. (Full board) Dag 13 Safari in het wereldberoemde Serengeti National Park Na een lekker ontbijt vertrekt u naar misschien wel het bekendste natuurpark van de Wereld; Serengeti National Park! De Serengeti herbergt de meest uitgebreide populatie wilde dieren op aarde en omvat tevens het meest complexe en onaangeroerde ecosysteem. Serengeti betekent eindeloze vlakte in de taal van de Masaï en dat is wat de Serengeti volledig waarmaakt. Dit indrukwekkende park is bij uitstek de plek om wild te spotten. De rit naar de accommodatie is één lange safari dwars door het hart van dit prachtige natuurgebied! U overnacht in het sfeervolle Ikoma Bush Camp midden in de bush gelegen voor een geweldige bush ervaring. s Avonds om het kampvuur worden de sterke verhalen over de beleefde avonturen nog eens opgehaald en in de verte horen we de lachende hyena s. (Full board) Hoe ziet onze Oeganda & Tanzania, Zanzibar privé reis eruit? WEEK 3 Dag 14 Gehele dag safari in het Serengeti National Park nacht safari Na een vroeg ontbijt vertrekt u met een lunchpakket weer op safari! De Serengeti is een enorm gebied dat net zo groot is als België. We gaan hier de gehele dag op safari en genieten van de prachtige uitgestrekte landschappen en al het wild wat hier te bewonderen valt. De Seronera Valley zal zeker niet ontbreken aangezien deze gigantische vallei met de Seronera rivier het gehele jaar door veel wild trekt en hier de kans op het spotten van een luipaard aanzienlijk is!

9 Tegen de middag zoeken we een mooi plekje om onze picknick lunch te nuttigen om vervolgens terug te keren naar het Ikoma Bush Camp. Na een aantal uurtjes rust en het diner gaan we in de avond in een open Jeep van de lodge op nachtsafari! In het gebied rond het Ikoma Bush Camp is dit toegestaan en dus kijkt u uit naar hyena s, luipaarden, bushbaby s, kameleons, genet katten en alle andere nachtdieren. Moe maar voldaan keert u terug voor de welverdiende nachtrust na een dag vol sensatie in de Serengeti. (Full Board) Dag 15 Safari naar Ngorongoro en een wandeling over de immense kraterrand Na een lekker ontbijt bij opkomende zon rijdt u middels een safari naar de Ngorongoro krater. In de verte ziet u de kraterrand al op doemen en stijgt de spanning, want de eerste uitzichten op de grootste krater ter wereld zijn dan ook fenomenaal! U daalt niet direct de krater in, maar geniet met volle teugen van het uitzicht tijdens de wandeling over de kraterrand. Na de dagen safari is dit een heerlijke afwisseling en door de hoogte werkt ook het klimaat mee met een temperatuur van ongeveer 20 C. Na de wandeling rijdt u naar het Crater Forest Camp. Dit sfeervolle middenklasse kamp ligt op een heuvel met uitzicht op de wouden van de Ngorongoro Conservation Area. (Full board) Dag 16 Safari in de Ngorongoro krater vlucht naar het tropische Zanzibar Na een vroeg ontbijt rijdt u naar de Ngorongoro krater en daalt u de kraterrand af voor de safari over de Mocht u deze prachtige reis graag zonder het tropische Zanzibar beleven? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden en de prijzen. kraterbodem. In de krater leven naar schatting grotere zoogdieren! Daarmee is dit het dichtstbevolkte wildgebied ter wereld. Tegen het middaguur geniet u van de lunch op de picknick plaats om vervolgens de krater weer te verlaten en in 3 uur naar het Kilimanjaro Airport te rijden. Na het afscheid van uw gids neemt u de vlucht naar Zanzibar. Zanzibar is een eiland in de Indische oceaan en bekend als een van meest tropische plekken op de wereld. Zanzibar is ongeveer 85 kilometer lang en tussen de 20 en 30 kilometer wijd. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het Blue Oyster Hotel die u naar de idyllische Oostkust van Zanzibar brengt. Hier overnacht en geniet u de komende drie nachten. (Bed&breakfast)

10 Dag 17/18/19 Tropisch nagenieten op Zanzibar! Dag 20 Vlucht naar Dar es Salaam vlucht naar Amsterdam Deze dagen staan volledig in het teken van het genieten op Zanzibar. Het Blue Oyster Hotel is uitermate geschikt voor het genieten van de rust, het lekkere eten, het leven op Zanzibar en het prachtige strand! Ook kunnen er van allerlei excursies geboekt worden via het Blue Oyster Hotel, zoals prachtige duik - en snorkeltrips, sunset cruises met een traditionele dhow, dolfijnentochten of een zeer gewaardeerde dagtocht naar het historische Stonetown! (Bed&breakfast) Op dag 20 geniet u overdag nog van het strand en wordt u in de loop van de middag naar het vliegveld van Zanzibar gebracht voor de vlucht naar Dar es Salaam. Vanuit Dar es Salaam vertrekt de vlucht naar Nederland/ België. Dag 21 Thuiskomst

11 Prijzen voor 21 daagse privéreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar (2012) Hieronder volgen de prijzen voor deze 21 daagse privéreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar. Matoke Tours zoekt voor u graag een passende vlucht bij deze privéreis. Vraagt u naar de verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Indien u liever zelf de vlucht boekt dan is dat uiteraard ook mogelijk. Aantal reizigers 2pers 3pers 4pers 5pers 6pers Prijs PP e3645,- e3200,- e2950, e2835,- e2705,- VAKANTIETOESLAGEN PER PERSOON PER NACHT Kerst & Nieuwjaar: 24,25,26, 31 december en 1 januari 2013: 30,- p.p.p.n. INCLUSIEF IN DE REISSOM Alle accommodaties zoals vermeld (5 nachten op basis van full board!) Regionale vluchten Entebbe - Kilimanjaro & Kilimanjaro - Zanzibar - Dar es Salaam Alle excursies zoals omschreven Alle entreegelden Nationale Parken & 200$ fee voor de Ngorongoro krater vervoer met professionele 4WD Minibus / Landcruiser (met koelkast en 220w) Privé chauffeur/gids Diesel voor alle kilometers exclusief IN DE REISSOM internationale retourvlucht (bespreekt u met Matoke Tours de mogelijkheden) Gorillapermit á 400,- Drankjes en maaltijden daar waar geen full board Eventuele kerst en nieuwjaar supplementen eventuele eenpersoonskamertoeslag (indien geen triple room gewenst): Voor Oeganda/Tanzania 395,- en Zanzibar 99,- Visum Oeganda ($50,- te koop bij aankomst) Visum Tanzania ($50,- te koop bij aankomst) fooien (hierover wordt u geïnformeerd middels het informatiepakket)

12 Matoke Tours zoekt voor u graag een passende vlucht bij deze privé reis. Vraagt u naar de verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Zo is KLM vaak direct en duurder maar zijn er soms ook goedkopere oplossingen mogelijk. Een aantal van onze accommodaties heeft maar een beperkt aantal kamers. Dat heeft zeker zijn charme (kleinschalig en romantisch) maar ook een nadeel. Het is dus belangrijk voor ons om er snel bij te zijn en tijdig te boeken. Mocht een accommodatie vol zijn geboekt, boekt Matoke Tours een accommodatie in dezelfde prijs- en kwaliteitscategorie.

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

12 - daagse privéreis Hoogtepunten

12 - daagse privéreis Hoogtepunten 12 - daagse privéreis Hoogtepunten Tanzania & Zanzibar Een korte, krachtige reis langs de hoogtepunten van Tanzania & tropisch Zanzibar! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Mooi gelegen/comfortabele

Nadere informatie

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! Lake Victoria 12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! "Een onvergetelijke safari reis, waarin de hoogtepunten van Tanzania op een krachtige manier worden beleefd!" DE VOORDELEN Het hele

Nadere informatie

Inhoudsopgave. de voordelen

Inhoudsopgave. de voordelen 19 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! Een bijzondere combinatie tussen indrukwekkende geschiedenis, zeldzame primaten, savannes en tropische stranden Het hele jaar door een scherpe prijs Mooi

Nadere informatie

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten 12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten Tanzania & Zanzibar! Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Luxe accommodaties

Nadere informatie

Inhoudsopgave. de voordelen

Inhoudsopgave. de voordelen 21 - daagse groepsreis Het beste van Oost - Afrika! Een bijzondere combinatie tussen indrukwekkende geschiedenis, zeldzame primaten, savannes en tropische stranden Het hele jaar door een scherpe prijs

Nadere informatie

12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! 12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! "Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn!" Lake Victoria Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende luxe

Nadere informatie

10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem!

10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem! 10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem! Een specifieke reis op zoek het grootste wildlife spektakel ter wereld! de voordelen Scherp geprijsd Mooi gelegen/comfortabele accommodaties

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

19 - DAAGSE OOST-AFRIKA PRIVÉ REIS

19 - DAAGSE OOST-AFRIKA PRIVÉ REIS 19 - DAAGSE OOST-AFRIKA PRIVÉ REIS Een unieke combinatie van zeldzame primaten, uitgestrekte savanne vlaktes en tropische stranden! DE VOORDELEN Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende accommodaties

Nadere informatie

20 - DAAGSE OOST-AFRIKA GROEPSREIS

20 - DAAGSE OOST-AFRIKA GROEPSREIS INHOUDSOPGAVE 20 - DAAGSE OOST-AFRIKA GROEPSREIS Een unieke combinatie van zeldzame primaten, uitgestrekte savanne vlaktes en tropische stranden! Het hele jaar door een scherpe prijs DE VOORDELEN Uitstekende

Nadere informatie

16-DAAGSE GROEPSREIS TANZANIA & ZANZIBAR!

16-DAAGSE GROEPSREIS TANZANIA & ZANZIBAR! Lake Victoria 16-DAAGSE GROEPSREIS TANZANIA & ZANZIBAR! een unieke combinatie van overweldigende natuur (de Serengeti Migratie!), cultuur, reizen, sportieve activiteiten en beach! DE VOORDELEN Het hele

Nadere informatie

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een korte en krachtige reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! SUDAN KIDEPO NP INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een onvergetelijke reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een korte en krachtige reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

16-DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

16-DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! 16-DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! een unieke combinatie van overweldigende natuur (de Serengeti Migratie!), cultuur, reizen, sportieve activiteiten en beach! Het hele jaar door een scherpe prijs

Nadere informatie

15-DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

15-DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! Lake Victoria 15-DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! een unieke combinatie van overweldigende natuur (de Serengeti Migratie!), cultuur, reizen, sportieve activiteiten en beach! DE VOORDELEN Het hele

Nadere informatie

15-daagse luxe privéreis Noord Tanzania & Zanzibar

15-daagse luxe privéreis Noord Tanzania & Zanzibar Inhoudsopgave 15-daagse luxe privéreis Noord Tanzania & Zanzibar Een unieke combinatie tussen overweldigende natuur, actief en prachtige lodges! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Inclusief

Nadere informatie

16-daagse groepsreis Tanzania & Zanzibar

16-daagse groepsreis Tanzania & Zanzibar 16-daagse groepsreis Tanzania & Zanzibar Inhoudsopgave Een unieke combinatie van overweldigende natuur (de Serengeti migratie!), cultuur, reizen, sportieve activiteiten en beach! de voordelen Een bezoek

Nadere informatie

9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG!

9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG! 9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG! Een onvergetelijke rondreis, waarin de absolute hoogtepunten van Oeganda op een korte en krachtige manier worden beleefd! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

16 DAAGSE PRIVÉ REIS FAMILIE SAFARI TANZANIA & ZANZIBAR!

16 DAAGSE PRIVÉ REIS FAMILIE SAFARI TANZANIA & ZANZIBAR! 16 DAAGSE PRIVÉ REIS FAMILIE SAFARI TANZANIA & ZANZIBAR! De ultieme familiereis door Tanzania, waarbij u én uw kinderen optimaal genieten van alles wat dit veelzijdige land te bieden heeft! DE VOORDELEN

Nadere informatie

16 - daagse luxe privéreis Noord - Tanzania & Zanzibar

16 - daagse luxe privéreis Noord - Tanzania & Zanzibar 16 - daagse luxe privéreis Noord - Tanzania & Zanzibar Een unieke combinatie tussen overweldigende natuur, actief en prachtige lodges! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Inclusief ballonsafari

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

14 daagse privéreis. Een bijzondere reis die naast de hoogtepunten ook van de gebaande paden afwijkt

14 daagse privéreis. Een bijzondere reis die naast de hoogtepunten ook van de gebaande paden afwijkt Inhoudsopgave 14 daagse privéreis Noord Tanzania compleet! Een bijzondere reis die naast de hoogtepunten ook van de gebaande paden afwijkt de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Middenklasse

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

21 - daagse groepsreis Tanzania compleet! Een unieke reis die het wereldberoemde noorden en het onontdekte zuiden combineert

21 - daagse groepsreis Tanzania compleet! Een unieke reis die het wereldberoemde noorden en het onontdekte zuiden combineert 21 - daagse groepsreis Tanzania compleet! Een unieke reis die het wereldberoemde noorden en het onontdekte zuiden combineert de voordelen Mooi gelegen/comfortabele safari-accommodaties veelal op full board

Nadere informatie

15 - daagse privéreis Onontdekt Zuid -Tanzania!

15 - daagse privéreis Onontdekt Zuid -Tanzania! 15 - daagse privéreis Onontdekt Zuid -Tanzania! een afwisselende ontdekkingsreis door het ruige zuiden van Tanzania de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Mooi gelegen/comfortabele safari- accommodaties

Nadere informatie

16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! 16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! een unieke combinatie tussen overweldigende natuur, actief en prachtige lodges! DE VOORDELEN Lake Victoria Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende

Nadere informatie

14 - DAAGSE PRIVÉ REIS NOORD- TANZANIA!

14 - DAAGSE PRIVÉ REIS NOORD- TANZANIA! 14 - DAAGSE PRIVÉ REIS NOORD- TANZANIA! Een bijzondere reis die naast de hoogtepunten ook van de gebaande paden afwijkt Lake Victoria Het hele jaar door een scherpe prijs DE VOORDELEN Uitstekende middenklasse

Nadere informatie

16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! 16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! een unieke combinatie tussen overweldigende natuur, actief en prachtige lodges! Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende luxe accommodaties op prachtige

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

20-DAAGSE PRIVÉREIS TANZANIA COMPLEET!

20-DAAGSE PRIVÉREIS TANZANIA COMPLEET! 20-DAAGSE PRIVÉREIS TANZANIA COMPLEET! Een unieke reis die het wereldberoemde noorden combineert met het onontdekte zuiden DE VOORDELEN Het hele jaar door een scherpe prijs Middenklasse & luxe accommodaties

Nadere informatie

14-daagse apenreis Rwanda & Oeganda! Voor de primaten- en natuurliefhebbers is deze rondreis door Oeganda & Rwanda een onvergetelijke reis vol

14-daagse apenreis Rwanda & Oeganda! Voor de primaten- en natuurliefhebbers is deze rondreis door Oeganda & Rwanda een onvergetelijke reis vol 14-daagse apenreis Rwanda & Oeganda! Voor de primaten- en natuurliefhebbers is deze rondreis door Oeganda & Rwanda een onvergetelijke reis vol hoogtepunten! De voordelen! Deze groepsreis gaat al door vanaf

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA!

15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA! INHOUDSOPGAVE 15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA! Tijdens deze rondreis bezoekt u de chimpansees en gorilla s, maar u gaat uiteraard ook naar de safari parken; Murchison Falls, Queen Elizabeth en Lake

Nadere informatie

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA UGANDA Lake Victoria 16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA Kuka Hills Ngorongoro Conservation Area De enige Zuid-Tanzania rondreis waarbij alle safari parken bezocht worden. Voor de ultieme

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

19 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉREIS OEGANDA COMPLEET!

19 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉREIS OEGANDA COMPLEET! INHOUDSOPGAVE 19 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉREIS OEGANDA COMPLEET! De ultieme rondreis door Oeganda, waarin alle hoogtepunten & het onontdekte oosten worden aangedaan! In een rustig tempo Oeganda optimaal

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS

16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS 16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS Een korte & krachtige Zuid-Tanzania rondreis die de wildlife hoogtepunten verbind in een comfortabel reistempo. Vervolgens heerlijk tropische nagenieten op

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey

Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey Oeganda is een must voor de echte apenliefhebber. Het land wordt wel gezien als de beste plaats om Afrika s wilde primaten te bekijken.

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

14-daagse budget groepsreis Oeganda!

14-daagse budget groepsreis Oeganda! 14-daagse budget groepsreis Oeganda! Tijdens deze budget groepsreis beleven we de absolute hoogtepunten van dit land op een avontuurlijke en budgetvriendelijke manier! De voordelen Bezoek aan Murchison

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

19 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA!

19 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! 19 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! Een bijzondere combinatie van safari, cultuur, strand & de grootste primaten! In deze combinatiereis Rwanda en Oeganda overnacht u in de meest prachtige lodges.

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

19-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO, SAFARI & ZANZIBAR!

19-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO, SAFARI & ZANZIBAR! 19-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO, SAFARI & ZANZIBAR! In privé verband naar de summit van de Kilimanjaro via de Machame Route! Om vervolgens privé te verlengen naar de wereldberoemde safariparken & het

Nadere informatie

tel. : TANZANIA

tel. : TANZANIA jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 TANZANIA 1 Vluchten: KLM 3 KL2970 L 21SEP 3 ANTWERPEN CENTRAAL - AMSTERDAM 07U29 08U24 21SEP 4 KL 569 V 21SEP 3 AMSTERDAM - KILIMANJARO 10U15 19U45 21SEP 6

Nadere informatie

19-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA!

19-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! 19-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! Een bijzondere combinatie van safari, cultuur, strand & de grootste primaten! De combinatiereis Rwanda & Oeganda met middenklasse accommodaties Safari,

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda Bezorg uzelf een gevoel van vrijheid in de ongerepte natuurgebieden van Oeganda. Bezoek de mooiste wildparken van het land, waaronder het weinig bezochte

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA INTERNATIONALE GROEP 16 dagen Bezoek alle hoogtepunten van Oeganda in één reis! Begin met de mooie Murchison Watervallen, een chimpansee tracking in Kibale Forest en een bezoek

Nadere informatie

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

16-daagse groepsreis Zuid Tanzania!

16-daagse groepsreis Zuid Tanzania! 16-daagse groepsreis Zuid Tanzania! Een ongerepte groepsreis door het ruige Zuid-Tanzania waarbij de meest indrukwekkende en authentieke wildparken worden bezocht De voordelen Bezoek aan Selous, Ruaha,

Nadere informatie

10-DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA!

10-DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA! 10-DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA! De ultieme rondreis door Rwanda waarin u geniet van cultuur, natuur, primaten & strand! U overnacht in de mooiste en meest comfortabele accommodaties van het land! DE

Nadere informatie

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA INTERNATIONALE GROEP 16 dagen Gegarandeerd vertrek vanaf 4 personen in Internationaal gezelschap. Bezoek alle hoogtepunten van Oeganda! Ontdek de overvloed aan wilde dieren in

Nadere informatie

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda Oli OtYa mzungu, Studio LionPaw en Matoke Tours zijn trots deze geweldige dansreis te presenteren in Oeganda, de Parel van Afrika.

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

De hiernavolgende beschrijving is een dag- tot-dag beschrijving met informatie over de nationale parkeren de accommodatie

De hiernavolgende beschrijving is een dag- tot-dag beschrijving met informatie over de nationale parkeren de accommodatie shapshap avontuurlijke reizen Jacob van den Eyndestraat 61 2274 XA, Voorburg Nederland Tel: (0031) 70 888 9519 www.shapshapreizen.nl E- mail: info@shapshapreizen.nl BTW # NL8190.38.799.B01 ING Bank: 2932875

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda Stelt u zichzelf eens voor op enkele meters afstand van de machtige berggorilla's, varend door tropische wateren vol nijlpaarden en de open vlaktes

Nadere informatie

10-DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS RWANDA!

10-DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS RWANDA! 10-DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS RWANDA! De ultieme rondreis door Rwanda waarin u geniet van cultuur, natuur, primaten & strand! U overnacht in budget accommodaties. DE VOORDELEN Cultuur, natuur, primaten,

Nadere informatie

10-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA!

10-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA! 10-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA! De ultieme rondreis door Rwanda waarin u geniet van cultuur, natuur, primaten & strand! U overnacht in comfortabele middenklasse accommodaties. DE VOORDELEN Cultuur,

Nadere informatie

Tanzania Safari Zanzibar

Tanzania Safari Zanzibar Tanzania : HET safariland bij uitstek!! vanaf 3495,00 13-daagse reis van 11 mei 2015 t/m 23 mei 2015. Compleet verzorgde 7-daagse safari en 5-daagse strandvakantie op Zanzibar Deze complete safari laat

Nadere informatie

15-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO & ZANZIBAR!

15-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO & ZANZIBAR! Shira Ridge 15-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO & ZANZIBAR! In privé verband naar de summit van de Kilimanjaro via de Machame Route! Om vervolgens privé te verlengen naar het idyllische Zanzibar en semi-luxe

Nadere informatie

Mede-eigenaar Wim Kok lacht met lokale kinderen in een Oegandees dorpje.

Mede-eigenaar Wim Kok lacht met lokale kinderen in een Oegandees dorpje. SGR Lid Nr: 3297 Oli Otya Mzungu, Matoke is trots op hun 10-jarig bestaan en willen dit graag vieren. Samen met u! Met een speciale jubileumreis die u in dit document helemaal uitschreven vindt. Maar eerst

Nadere informatie

Golf Safari Kenia 2017

Golf Safari Kenia 2017 Golf Safari Kenia 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen. Samen met

Nadere informatie

22-daagse groepsreis Oeganda en Rwanda!

22-daagse groepsreis Oeganda en Rwanda! 22-daagse groepsreis Oeganda en Rwanda! De voordelen Deze groepsreis gaat al door vanaf 4 personen (maar is ook privé te boeken!) Van de gebaande paden met Matoke Tours! U bezoekt parken waar echt bijna

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Masai Mara & Gorillas

Masai Mara & Gorillas Masai Mara & Gorillas 14 dagen, accommodatiereis Zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt rondreis: Accommodatie: Landen: 13x ontbijt, 13x lunch, 12x diner Nairobi

Nadere informatie

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN 6 20 maart 2020 2599 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Safari s in 3 nationale parken, workshops met gerenommeerde kunstenaars, lezing over kunstgeschiedenis

Nadere informatie

Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda 2

Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda 2 Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda 2 Totale zonsverduistering 3 november 2013 OEGANDA Verborgen parel van Afrika Gelegen ten noorden van het grootste meer van Afrika is Oeganda een

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

GEZONDHEID In de grote steden zijn er medische voorzieningen voorhanden. Op safari vaak niet. Neem dus zeker

GEZONDHEID In de grote steden zijn er medische voorzieningen voorhanden. Op safari vaak niet. Neem dus zeker Tanzania Tanzania, een land van superlatieven en contrasten, met voor ieder wat wils: van de imposante Kilimanjaro tot het sprookjesachtige eiland Zanzibar. In het noorden van Tanzania vindt u de bekendste

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

Big Five Lodge Safari

Big Five Lodge Safari Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Big Five Lodge Safari Privé Safari met eigen voertuig met chauffeur/gids Totale reisduur 8 dagen

Nadere informatie

Gorilla s in de maanschaduw...!

Gorilla s in de maanschaduw...! Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda Totale zonsverduistering 3 november 2013 OEGANDA Verborgen parel van Afrika Gelegen ten noorden van het grootste meer van Afrika is Oeganda een verscholen

Nadere informatie

Trias Reis naar Tanzania

Trias Reis naar Tanzania Kort reisschema 06.10.2015 : Brussel - Arusha 07.10.2015 : Arusha 08.10.2015 : Arusha - Tarangire 09.10.2015 : Tarangire 10.10.2015 : Tarangire Ngorongoro 11.10.2015 : Ngorongoro 12.10.2015 : Ngorongoro

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 20 dagen Wild van Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 20 dagen Wild van Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 20 dagen Wild van Oeganda Bezorg uzelf een gevoel van vrijheid in de ongerepte natuurgebieden van Oeganda. Bezoek de mooiste wildparken van het land, waaronder het weinig bezochte

Nadere informatie

East African discoverer (vanuit Arusha)

East African discoverer (vanuit Arusha) Oost-Afrika: Kenia en Tanzania Groepsrondreis in internationaal gezelschap East African discoverer (vanuit Arusha) Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi -

Nadere informatie

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Kilimanjaro is de naam van een regio in Tanzania én van Afrika s hoogste berg (5895 meter). De Kili (letterlijk: berg die glinstert)

Nadere informatie

9 - DAAGSE GROEPSBEKLIMMING KILIMANJARO MACHAME ROUTE

9 - DAAGSE GROEPSBEKLIMMING KILIMANJARO MACHAME ROUTE INHOUDSOPGAVE 9 - DAAGSE GROEPSBEKLIMMING KILIMANJARO MACHAME ROUTE In groepsverband onder begeleiding van de meest professionele gidsen naar het dak van Afrika DE VOORDELEN Professionele, zeer ervaren

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Tanzania Wildlife and Beaches 14 dagen

Tanzania Wildlife and Beaches 14 dagen Tanzania Wildlife and Beaches 14 dagen Deze reis is een mooie combinatie van safari s in de 4 bekendste noordelijke parken van Tanzania met daarna een -daags verblijf in een strandhotel op het tropische

Nadere informatie