13 DEC SPORTBOULEVARD DORDRECHT INDOOR TRIATHLON HAAL ALLES UIT JEZELF VOOR DE SPORTERS MET EEN HANDICAP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "13 DEC. 2015 SPORTBOULEVARD DORDRECHT INDOOR TRIATHLON HAAL ALLES UIT JEZELF VOOR DE SPORTERS MET EEN HANDICAP"

Transcriptie

1 INDOOR TRIATHLON MINUTEN MINUTEN MINUTEN 13 DEC SPORTBOULEVARD DORDRECHT HAAL ALLES UIT JEZELF VOOR DE SPORTERS MET EEN HANDICAP Als ik sport voel ik me zoveel sterker en gelukkiger JOSH RENKEMA toekomstig para-zwemmer Sporten maakt mensen sterk. Fysiek en mentaal. Daarom is het belangrijk dat sporten voor iedereen vanzelfsprekend is GUUS HIDDINK voetbalcoach en trainer Door zelf sporten andere sporters vooruit helpen, mooier kan niet ROB MUSTERS professioneel triatleet

2 EEN SPORTIEVE PRIMEUR EN BIJZONDERE UITDAGING VOOR ALLE SPORTERS De triatlon is een van de meest zware en fascinerende duursporten op aarde. Verschillende spieren komen in actie en het vraagt het uiterste van je lichaam en geest. Dus moet je nogal een flinke fysieke en mentale drempel over voordat je aan de start verschijnt. Maar met de juiste training en ondersteuning kun je die nemen. Er zijn ruim 1.7 miljoen Nederlanders met een handicap. Voor veel voor hen vraagt sporten een uiterste inspanning en ondersteuning. Eveneens is er een behoorlijke drempel te nemen alvorens ze kunnen starten. Zo is er voor mensen met een handicap amper de mogelijkheid tot sporten in een straal van 10 km van hun woonomgeving. Die overeenkomsten inspireerde een aantal triatleten een bijzonder evenement te gaan organiseren. Speciaal voor collega sporters met een handicap. Samen met het Fonds Gehandicaptensport nemen zij het initiatief tot de organisatie van de Giathlon 15. De eerste èn grootste indoor Triathlon van Europa. In Dordrecht op 13 december IN EEN UUR ALLES GEVEN VOOR EEN PRESTATIE VAN FORMAAT EN BETEKENIS Bij de Giathlon 2015 gaat het om een race tegen de klok. In een vaste tijd per de drie triathlon disciplines moeten deelnemers zoveel mogelijk meters maken. Tot het uiterste gaan van je kunnen in 1 uur en misschien wel over je grenzen gaan. Doorzetten en afzien. Misschien wel het zwaarste wat je gedaan hebt in je sportieve leven. Maar ook het beste. Want je doet het voor al die sporters met een handicap. Daar draait het om bij Giathlon Samen met sporters gaan we een bedrag bij elkaar fietsen, lopen en zwemmen, waarmee we sport voor sporters met handicap weer een stuk vanzelfsprekender maken! Meld je dus vandaag nog aan als individu of als team en schrijf je in. Want vol=vol. VOOR JEZELF EN VOOR ALLE SPORTERS MET EEN HANDICAP VAN NEDERLAND! Fonds Gehandicaptensport daagt heel sportief Nederland uit om op tijdens de Giathlon 15 als één team in actie te komen voor de gehandicaptensport. Meld je dus nu aan want er zijn maximaal startbewijzen beschikbaar! En vol=vol. Op 13 december zwemmen, fietsen en lopen we tijdens de grootste indoor triathlon van Europa voor alle sporters met een handicap. Met als doel donatiegeld op te halen voor het Fonds Gehandicaptensport. En misschien ook wel om een mooi persoonlijk record neer te zetten. Nog steeds is sporten, voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap, nog lang niet vanzelfsprekend. Daar kun jij op een sportieve manier wat aan doen door deel te nemen aan Giathlon 15. Een betere reden om je vandaag nog in te schrijven bestaat er niet!

3 DE GEHANDICAPTENSPORT IS DE GROTE WINNAAR De hoofdprijs van de Giathlon gaat naar de gehandicaptensport. Op de dag zelf zullen de deelnemers samen met de ambassadeurs een cheque uitreiken aan Fonds Gehandicaptensport met daarop het totaal bedrag van de tot dan opgehaalde donatiegelden. De donaties lopen nog door tot 15 januari Het definitieve, gedoneerde bedrag zullen wij daarna bekend maken. Maar ook voor de toppers in de verschillende klassementen hebben wij mooie prijzen! Deze prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door onze partners en suppliers. Daar zijn wij enorm dankbaar voor. Voor deelnemers aan de Giathlon 2015 geldt een donatie inspanningsverplichting van 400,- per persoon. Voor teams geldt een minimaal donatiebedrag van 1200,-. DONATIES KOMEN GEHEEL TEN GOEDE AAN DE GEHANDICAPTENSPORT In 2015 vindt de eerste editie van Giathlon plaats. Elke donatie van deelnemers en sponsors zowel individueel als team komt 100% ten goede aan Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport besteedt haar inkomsten aan de gehandicaptensport in Nederland. Het van Giathlon 2015 te ontvangen donatiebedrag zal Fonds Gehandicaptensport gebruiken voor projecten in Nederland ter verhoging van de sportparticipatie onder mensen met een handicap. Voorbeelden hiervan zijn: Lokaal project in bijvoorbeeld Dordrecht SailWise Special Olympics Paralympisch TeamNL De organisatie van Giathlon 15 zal deelnemers na afloop informeren over de hoogte van het totale bedrag aan donaties dat overgemaakt is aan Fonds Gehandicaptensport.

4 DE GIATHLON WORDT ONDERSTEUND DOOR ONZE AMBASSADEURS GUUS HIDDINK Sporten maakt mensen sterk. Fysiek en mentaal. Daarom is het zo belangrijk dat sporten voor iedereen vanzelfsprekend is. Ga met ons de strijd aan tijdens de Giathlon en geef voor de gehandicaptensport! Guus Hiddink is coach van Fonds Gehandicaptensport. Als ambassadeur van het Fonds omarmt hij de Giathlon en zal hij gedurende de trainingsperiode de deelnemers voorzien van de nodige trainingstips. BIBIAN MENTEL Er zijn helaas te veel dokters, specialisten en fysiotherapeuten die mensen wijzen op de beperkingen van een lichamelijke handicap. Ik wil graag inspireren, laten zien en voelen dat er een wereld aan mogelijkheden is voor mensen een handicap. Ook in de sport! Een sportvrouw puur sang. Bibian weet als geen ander hoe het is om de strijd aan te gaan. In 2002, tijdens haar carrière als Olympisch snowboardster, verloor zij door de gevolgen van botkanker haar been. Dit weerhield haar niet om door te gaan met topsport. Inmiddels is ze Paralympisch- en Wereldkampioen snowboarden.

5 BARBARA DE LOOR Met meer dan 100 Ironkids gaan we ons hard maken voor de gehandicaptensport. Zodat de sportfaciliteiten voor kinderen met een handicap ook optimaal worden. TOINE VAN PEPERSTRATEN Sporters die zich inzetten voor andere sporters. Dat vind ik bijzonder. Hier draag ik als sportjournalist graag mijn steentje aan bij CARL VERHEIJEN Gaan jullie met mij de Giathlon uitdaging aan voor de gehandicaptensport? Ik zie jullie op 13 december aan de start in Dordrecht!

6 DE ZAKELIJKE PAKKETTEN PAKKET A - BEDRIJVENTEAM Inschrijfgeld team 3 personen 1295,- excl. BTW. Donatieverplichting van 1200,- per team. Persoonlijke donatiepagina per team, maar individueel te selecteren. Trainingsschema per onderdeel. Badmuts en badhanddoek/sportsjaal met Giathlon logo. T shirt en tasje met bedrijfslogo of teamnaam en 3 parkeerkaarten. Gratis deelname aan diverse clinics/lezingen. Top 10 bedrijven met hoogste donatie krijgen speciale vermelding op website, Social Media en tijdens event. Toegang 3 deelnemers tot Giathlon Business Area (incl. catering) en toegang 10 introducees (excl. catering). Logovermelding klein in diverse media. PAKKET B - 1% FAIRSHARE TEAM Inschrijfgeld team 3 personen 1295,- excl. BTW. Donatieverplichting van 1200,- per team. Persoonlijke donatiepagina per team, maar individueel te selecteren. Trainingsschema per onderdeel. Badmuts en badhanddoek/sportsjaal met Giathlon logo. T shirt en tasje met bedrijfslogo of teamnaam en 3 parkeerkaarten. Gratis deelname aan diverse clinics/lezingen. Top 10 bedrijven met hoogste donatie krijgen speciale vermelding op website, Social Media en tijdens event. Toegang 3 deelnemers tot Giathlon Business Area (incl. catering) en toegang 10 introducees (excl. catering). Als 1 Team FS Exposure pakket: logovermelding diverse media, tijdens event, op website en in nieuwsbrief. Korting à 10,- op individuele inschrijving bij medewerkers

7 PAKKET C - MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS Participatie à ,- en 2.500,- donatie. Gratis deelname 2 bedrijventeams. Exposure pakket: logovermelding diverse media, tijdens event, op website en nieuwsbrief. Promotieteam en/of stand op event. Aanbod/actie in mailing, website of richting zakelijke partners Fonds Gehandicaptensport. Goodybag mogelijkheden tijdens event. Als maatschappelijk partner biedt je FGS het fundament onder realisatie Giathlon 15. Partner Kinderprogramma tijdens event. 1/1 advertentie in nader te bepalen media. Quote CEO/bestuurder op website, nieuwsbrief en op schermen tijdens event. Korting à 10,- op individuele inschrijving bij medewerkers PAKKET D - SUPPLIERS & MEDIA PARTNERS Afspraak op maat per partner. 1 gratis bedrijventeam (eigen gebruik of in te zetten dmv actie) incl donatieverplichting. Aanbod of actie in mailing, website of richting zakelijke partners Fonds gehandicaptensport. Goodybag mogelijkheden tijdens event. Exposure pakket: logovermelding diverse media, tijdens event en op website en nieuwsbrief. Promotieteam en/of stand op event.

8 HET GIATHLON BESTUUR Piet Hein Merckens VOORZITTER GIATHLON Piet Hein Merckens dient een lange en glanzende carrière in voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft aan het roer gestaan bij grote ondernemingen als Procter & Gamble, Sara Lee/DE en Wessanen. Momenteel is hij CEO van aardappelverwerker Aviko. Het bedrijf waar oud-profwielrenster Leontien van Moorsel ook wel eens een farmfrietje eet. Naast dat hij topsport bedrijf als topbestuurder is hij ook een man die duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Joost Manassen BESTUURSLID GIATHLON Als bestuurder èn ondernemer in verschillende bedrijven (Danone/ Numico, Sara Lee/Douwe Egberts en Bickery Food Group) èn in verschillende culturen gaat Joost Manassen veranderingen en uitdagingen niet uit de weg. Hij zei dan ook volmondig ja toen hij werd gevraagd als bestuurslid van deze nieuwe Stichting. Zijn waardevolle kennis vanuit zijn adviesrol (lid van comité van aanbevelingen) bij Fonds Gehandicaptensport kan hij inbrengen in dit bestuur. Als Stichting Giathlon willen wij een substantiële bijdrage leveren aan de ambitie van Fonds Gehandicaptensport. Sport structureel mogelijk maken voor mensen met een handicap. Zodat iedereen binnen een straal van 10 km van zijn woonomgeving kan sporten. Wij als bestuur van de Stichting Giathlon staan samen met de deelnemers, als één team, achter de sporters met een handicap. Met de opbrengsten van dit unieke fondsenwervende sportevenement kunnen we de gehandicaptensport op breedte- èn tosportniveau naar een hoger plan tillen. PAUL BROERSEN BESTUURSLID GIATHLON Paul Broersen is CEO van Advonate (marketing en content management) en iedere dag bezig met het optimaliseren van de resultaten van zijn klanten. ROGIER DE VREY BESTUURSLID GIATHLON Naast advocaat sportrecht (en intellectuele eigendom) bij CMS is Rogier ook buiten zijn werk volop bezig met sport. Vorig jaar is hij meegegaan met de Garmin Barcelona Triatlon en heeft hij mogen kennismaken met de triathlon. Een fantastische sport! De triathlonsport vergt het uiterste van mensen. Alleen het beste resultaat telt. Het raakt mij dat duursporters met een ijzersterke wil en discipline zich inzetten voor de gehandicaptensport. Sporters die strijden sporters. Een prestatie op zich! Een unieke combinatie: triathlon, indoor & Nederland. Trots dat wij als stichting Giathlon deze mooie sport laagdrempelig kunnen aanbieden èn mensen enthousiast kunnen maken om in actie te komen voor de gehandicaptensport in Nederland. Omdat sporten voor iedereen vanzelfsprekend moet zijn!

9 DE GIATHLON ORGANISATIE Achter de sporters met een handicap èn de Giathlon triatleten schaart zich nog één team: de organisatie. Een sterk team van professionals uit de sport- en bureauwereld hebben samen gestreden voor dit unieke concept en de uitvoering daarvan. Het Giathlonteam bestaat uit de volgende organisaties die nauw samenwerken èn zich belangeloos inzetten voor de gehandicaptensport: SUPPLIERS MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS IN SPORT HOST INFORMATIE Stichting Giathlon Bankrashof NP Amstelveen info@giathlon.nl Renée Balkema manager werving: Nike Boor directeur: RSIN (fiscaal nummer) ANBI Fonds Gehandicaptensport is erkend als een algemeen nut beogende instelling (ANBI)

13 DEC. 2015 SPORTBOULEVARD DORDRECHT INDOOR TRIATHLON HAAL ALLES UIT JEZELF VOOR DE SPORTERS MET EEN HANDICAP

13 DEC. 2015 SPORTBOULEVARD DORDRECHT INDOOR TRIATHLON HAAL ALLES UIT JEZELF VOOR DE SPORTERS MET EEN HANDICAP EEN SPORTIEVE PRIMEUR EN BIJZONDERE UITDAGING VOOR ALLE SPORTERS De triatlon is een van de meest zware en fascinerende duursporten op aarde. Verschillende spieren komen in actie en het vraagt het uiterste

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Giathlon 2017

Jaarverslag Stichting Giathlon 2017 Jaarverslag Stichting Giathlon 2017 Voorwoord Belangrijkste resultaten Organisatie Bestuur en management Fondsenwerving en subsidies Voorlichting en communicatie Financieel Een vooruitblik Bijlagen Colofon

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Jaarverslag Giathlon 2015

Jaarverslag Giathlon 2015 Jaarverslag Giathlon 2015 Voorwoord In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die veelal extra ondersteuning nodig hebben om te kunnen sporten. Sporten is leuk en maakt je lichamelijk en

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER GENK zondag 24 mei 2015 PARTNERDOSSIER INHOUD GENK zondag 24 mei 2015 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD CONCEPT GEGEVENS DRIE REDENEN OM TE SPONSOREN PARTNERFORMULES CONTACT 2 3 VOORWOORD Voor de vijfde keer wordt

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020

Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020 On the road to GOLD Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020 Sara Wennekes Begonnen met windsurfen in 2008. Nederlandse selectie windsurfen van het watersportverbond Woont in surfcity Scheveningen om fulltime te

Nadere informatie

SAMEN SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL

SAMEN SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL SAMEN SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL Bedankt dat u even de tijd neemt voor Sporters in Actie. Door middel van deze prospectus willen wij u graag laten zien dat wij meer zijn dan organisator van sportieve

Nadere informatie

Laat de feiten voor zich spreken

Laat de feiten voor zich spreken 1 FAIRCARE 1 FairCare Sporten geeft een energiek en fit gevoel. Prettig en noodzakelijk voor iedereen. Mensen met een handicap hebben regelmatig sporten extra hard nodig. Zij ervaren meer ongemakken en

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden!

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Stelt u zich eens voor.... dat uw medewerkers fitter hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat uw klanten uw maatschappelijke

Nadere informatie

(S)Cool on Wheels. Lerarenhandleiding bij het lesmateriaal

(S)Cool on Wheels. Lerarenhandleiding bij het lesmateriaal Speciaal voor leraren van groep 7 en 8, en in nauw overleg met basisschoolleraren en -leerlingen, stelde Fonds Gehandicaptensport dit lesmateriaal over sporten met een handicap beschikbaar. Hiermee kunt

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland 14393_brochure mission olympic_a4_v6.indd 1 02-09-11 17:02 Samen sporten met Mission Olympic Sporten is goed voor je gezondheid

Nadere informatie

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Essay Dordtologie Een sportevenement specifiek voor Dordrecht Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Inleiding Ik heb met plezier de cursus Dordtologie gevolgd. Allerlei onderwerpen zijn tijdens

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden...

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Stelt u zich eens voor...... dat uw medewerkers fitter en strijdlustiger hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Bestuur Born Atletiek Totaal Even voorstellen, Beste atleten en ouders, wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting

Nadere informatie

Sporthelden met een beperking Boek met bijzondere portretten van G-atleten

Sporthelden met een beperking Boek met bijzondere portretten van G-atleten Partnerdossier Sporthelden met een beperking Boek met bijzondere portretten van G-atleten Een initiatief van Piet den Boer, ABN AMRO en de provincie Antwerpen ten voordele van het G-sportfonds en G-sport

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

Weert 600 jaar stad. Sponsorbrochure 2014

Weert 600 jaar stad. Sponsorbrochure 2014 Weert 600 jaar stad. Sponsorbrochure 2014 Voorwoord Op 5 mei 2014 is het 600 jaar geleden dat Weert van Willem VI van Horne marktrechten kreeg. Sinds die tijd is Weert een stad. En dat willen we graag

Nadere informatie

Het installatieproject

Het installatieproject JCI - ZuidLimburg JCI Zuid-Limburg is op dit moment de jongste kamer (i.o.) binnen JCI Nederland. JCI (Junior Chamber International) ook wel bekend als de Junior Kamer, een wereldwijd netwerk van jonge

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Jeugdprijs 2012 Pluim2012-2-Jeugdprijs.indd 1 13-09-12 17:35

Jeugdprijs 2012 Pluim2012-2-Jeugdprijs.indd 1 13-09-12 17:35 Jeugdprijs 2012 Pluim2012-2-Jeugdprijs.indd 1 13-09-12 17:35 Inhoud Jeugdprijs 2 Cliëntenbelang 3 Sportservice Amsterdam 4 Johan Cruyff Foundation 5 De 14 van Johan 6 Chris Vos 7 Elise Schöll 8 Kim Oostdijk

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches

Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches Op vrijdag 9 december organiseert NLcoach het Nationaal Coach Congres. Dit is hét evenement voor trainers en coaches om in

Nadere informatie

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook Voorbeeldbericht Facebook - Ik ga 1 uur non-stop dansen op het dance4life event voor een wereld zonder aids! Als ik 50 euro heb ingezameld, ben ik daarbij en zorg ik ervoor dat maar liefst 5 leeftijdsgenoten

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK INHOUD 1. Introductie Midzomernachtduik 2. Ambassadeur Nick Driebergen 3. Meld jouw actie aan bij Spieren voor Spieren 4. Hoe geld ophalen? 5. Maak jouw Midzomernachtduik sponsorpagina aan 6. Organiseer

Nadere informatie

Stichting Adelante Challenge - Beleidsplan 2014-2017

Stichting Adelante Challenge - Beleidsplan 2014-2017 Stichting Adelante Challenge - Beleidsplan 2014-2017 Vastgesteld 1 mei 2014 "Belangrijk bij het beoefenen van sport is niet alleen dat bewegen goed voor ons is, maar ook dat het samen sporten een belangrijke

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Jongeren winnen veel met sport GERARD DIELESSEN, ALGEMEEN DIRECTEUR NOC*NSF:

Jongeren winnen veel met sport GERARD DIELESSEN, ALGEMEEN DIRECTEUR NOC*NSF: Jongeren winnen veel met sport GERARD DIELESSEN, ALGEMEEN DIRECTEUR NOC*NSF: Met Olympic Moves bereiken en inspireren we jongeren uit het voortgezet onderwijs met de kracht van sport en dragen we actief

Nadere informatie

Inspiratie om te dromen, angsten los te laten en doelen te bereiken Seminar Grensverleggend leven

Inspiratie om te dromen, angsten los te laten en doelen te bereiken Seminar Grensverleggend leven Inspiratie om te dromen, angsten los te laten en doelen te bereiken Seminar Grensverleggend leven Het geheim achter het succes van Alpe d'huzes Coen van Veenendaal Coen is ondernemer en initiatiefnemer

Nadere informatie

Handleiding sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport

Handleiding sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport Handleiding sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport Inhoud Inleiding...3 Waarom een sponsorloop?...4 Plan van aanpak...5 Checklist materialen...7 Bijlage 1: Voorbeeldbrief voor ouders voorafgaand aan

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

JA zegt de Nederlandse beroepsbevolking

JA zegt de Nederlandse beroepsbevolking Ik vind SteunJeClub een goed initiatief, een stimulans voor alle (sport)verenigingen in Nederland. Hopelijk wordt alsnog binnen afzienbare tijd overeenstemming bereikt met de overheid over de fiscale aspecten.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. DE MENTELITY FOUNDATION 2

INHOUDSOPGAVE 1. DE MENTELITY FOUNDATION 2 INHOUDSOPGAVE 1. DE MENTELITY FOUNDATION 2 2. WIE WE ZIJN 3 2.1 Kijk naar de mogelijkheden i.p.v. de beperkingen 3 2.2 Wedstrijden en the ultimate goal 3 3. WAT WE DOEN 4 4. BESTUUR & WERKNEMERS 5 5. SPONSOREN

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Wijchen

Sponsorplan Triathlon Wijchen Doe maar gewoon mee.deze Triathlon is voor iedereen. Voor wedstrijdatleten, sportieve recreanten en beginners Beleef het samen, doe het samen Inleiding Het is meer dan 25 jaar geleden dat in Wijchen een

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

Crowdfunding van bewonersinitiatieven

Crowdfunding van bewonersinitiatieven Crowdfunding van bewonersinitiatieven Wat gaan we bespreken? Wat is crowdfunding? Hoe werkt de Crowdfundmethodiek van Início? Voorbeelden uit Capelle aan den IJssel Voordelen Crowdfundmethodiek Wat levert

Nadere informatie

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave TYPISCH YARDEN Typisch Yarden Nieuwsbrief Eerste editie, juni 2013 Eerste editie De Typisch Yarden nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en is bedoeld voor alle collega s van de divisie Uitvaartverzorging

Nadere informatie

Aanvraagformulier start- en stimuleringssubsidie. Geldig vanaf januari 2016

Aanvraagformulier start- en stimuleringssubsidie. Geldig vanaf januari 2016 Aanvraagformulier start- en stimuleringssubsidie Geldig vanaf januari 2016 1 Dit aanvraagformulier start- en stimuleringssubsidies is onlosmakelijk verbonden met de Richtlijnen start- en stimuleringssubsidie.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Swim to Fight Cancer Hoorn kan alleen plaatsvinden als de benodigde vergunning door de Gemeente Hoorn is verstrekt.

Swim to Fight Cancer Hoorn kan alleen plaatsvinden als de benodigde vergunning door de Gemeente Hoorn is verstrekt. Algemene voorwaarden Swim to Fight Cancer Hoorn is een initiatief en programma van de Stichting Swim Hoorn. Swim to Fight Cancer Hoorn is geen officiële wedstrijd. Doelstelling van Stichting Swim Hoorn

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren.

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren. Het Cruyff Foundation Community Program De Johan Cruyff Foundation wil jongeren langdurig binden aan het Cruyff Court en de wijk. Wij willen jongeren meer zelfvertrouwen geven, kansen bieden om hun talent

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar

Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar Marketingcongres Antwerpse ondernemers Netwerken De Shop, t Eilandje 3 juni 2015 Walking dinner Na het succes van Made in Kempen live vorig jaar Brengen

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016

Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016 Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016 Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in open water in een stadsdecor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen

Nadere informatie

DE NTB VOOR ORGANISATIES VAN EVENEMENTEN

DE NTB VOOR ORGANISATIES VAN EVENEMENTEN DE NTB VOOR ORGANISATIES VAN EVENEMENTEN WAT BIEDT DE NEDERLANDSE TRIATHLON BOND (NTB) AANGESLOTEN ORGANISATIES (VERENIGINGEN OF STICHTINGEN) DIE NU OF IN DE TOEKOMST EEN COMBIDUURSPORT-EVENEMENT (WILLEN)

Nadere informatie

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Team GerCor gaat deze beleving aan om in het heetst van de strijd een bijdrage te leveren aan de 400.000 kinderen die in armoede leven, een gelukkig(er) leven te

Nadere informatie

GEEFSAMEN VIAGEEF.NL

GEEFSAMEN VIAGEEF.NL 01 ACTIEVOERDERS Actievoerders over GeefSamen 02 PAKKETTEN Pakketten voor diverse partijen 03 KOM IN ACTIE! Genoeg info, kom in actie! 04 MEER INFO Achtergrondinformatie 05 VOORBEELDEN www.geef.nl & cliniclowns.geef.nl

Nadere informatie

Informatie over geef om schenken en nalaten. het nationale ballet

Informatie over geef om schenken en nalaten. het nationale ballet Informatie over geef om schenken en nalaten het nationale ballet ballet van wereldklasse Het Nationale Ballet is trots op zijn vooraanstaande plaats in het Nederlandse culturele leven. Het gezelschap behoort

Nadere informatie

Revalidatie training voor ex-hartpatiënten Sport- en spelgroepen

Revalidatie training voor ex-hartpatiënten Sport- en spelgroepen Revalidatie training voor ex-hartpatiënten Sport- en spelgroepen Inleiding Zonder enige twijfel kunnen we vaststellen dat een hartinfarct of hartaandoening het ó zo gewone leven erg verandert. Echter u

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

Sponsoring voorbeeldmails

Sponsoring voorbeeldmails Sponsoring voorbeeldmails In dit document hebben we een aantal voorbeeldmails opgesteld, die je kunt sturen naar verschillende contacten voor sponsoring. Ter info: dance4life is een brandname en wordt

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen om nieuwtjes

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren ONZE MISSIE Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren Onze visie PUUR Zaanse middenstanders steunen en in The Spotlight zegen, waardoor onze economische

Nadere informatie

OM ALS GEHANDICAPTE TE KUNNEN SPORTEN IS MEER NODIG. Als één team achter de sporters met een handicap

OM ALS GEHANDICAPTE TE KUNNEN SPORTEN IS MEER NODIG. Als één team achter de sporters met een handicap OM ALS GEHANDICAPTE TE KUNNEN SPORTEN IS MEER NODIG Als één team achter de sporters met een handicap 1. Sportfonds op Naam Introductie In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te

Nadere informatie

Topsport en ondernemen. Presentatie: Thijs van Amerongen

Topsport en ondernemen. Presentatie: Thijs van Amerongen Topsport en ondernemen. ` Presentatie: Thijs van Amerongen - Thijs van Amerongen - Woonachtig in Vorden - 24 jaar - Opleiding: MTS Bouwkunde - Werkervaring maatschappelijk: 2 jaar - Huidig beroep: Zelfstandige

Nadere informatie

De Sleutel tot Leiderschap. Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk

De Sleutel tot Leiderschap. Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk De Sleutel tot Leiderschap Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk Versie 2.0 Augustus 2012 De Sleutel tot Leiderschap Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk Versie 2.0 Augustus 2012 De Sleutel tot

Nadere informatie

Het inschrijfgeld zal in de week van 24 augustus worden geïncasseerd. Daarna is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren.

Het inschrijfgeld zal in de week van 24 augustus worden geïncasseerd. Daarna is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Beste Deelnemer, Met deze nieuwsbrief informeren we je over de wedstrijddag op 19 september! Met deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, publiek en organisatie hopen we er een fantastische sportieve dag

Nadere informatie

XPERIENCE VOLLEYBALL FIVB WORLD GRAND PRIX APELDOORN JULI TICKETS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING #XperienceVolleyball

XPERIENCE VOLLEYBALL FIVB WORLD GRAND PRIX APELDOORN JULI TICKETS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING #XperienceVolleyball XPERIENCE VOLLEYBALL FIVB WORLD GRAND PRIX APELDOORN 2017 7-9 JULI 2017 TICKETS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING #XperienceVolleyball FIVB WORLD GRAND PRIX Group 1 voor eerste keer in historie naar Nederland

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

Deelname voorwaarden

Deelname voorwaarden Deelname voorwaarden Swim to Fight Cancer editie s-hertogenbosch is een initiatief en programma van de Stichting Swim to Fight Cancer. Swim to Fight Cancer editie s-hertogenbosch is geen officiële wedstrijd.

Nadere informatie

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Een buitengewone golfbelevenis 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Waarom het Capels Senior Open? Het Capels Senior Open is een jaarlijks terugkerende landelijke open golfwedstrijd.

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour facebook.nl/rotterdamromecyclingtour

Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour  facebook.nl/rotterdamromecyclingtour Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour www.rrct.eu facebook.nl/rotterdamromecyclingtour De Rotterdam Rome Cycling Tour De RRCT is een initiatief van leden van het Rotterdams Studenten Corps die door middel

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie

Invictus games. Geschreven door Team Website

Invictus games. Geschreven door Team Website 400 militairen uit 14 landen strijden in wedstrijdverband om de hoogste plaats in verschillende takken van sport. Alle deelnemers raakten psychisch of lichamelijk gewond. Ondanks hun handicap willen en

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

S#ch#ng Golfenvoorkika Nieuws Brief nummer 2 19 juni 2013. Wat te lezen in deze tweede nieuwsbrief:

S#ch#ng Golfenvoorkika Nieuws Brief nummer 2 19 juni 2013. Wat te lezen in deze tweede nieuwsbrief: S#ch#ng Golfenvoorkika Nieuws Brief nummer 2 19 juni 2013 Wat te lezen in deze tweede nieuwsbrief: ANBI Status Wie zijn wij en waarom doen we dit? Flyers Publiciteit Wat kunnen jullie voor ons doen? Deelname

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

Spieren voor Spieren. Maart 2016

Spieren voor Spieren. Maart 2016 Spieren voor Spieren Maart 2016 Agenda - Stichting Spieren voor Spieren - Wat is een spierziekte - Filmpje Bram - Visie Spieren voor Spieren - Waarom - Hoe - Wat - Bestedingen - Sportieve acties in het

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt Fitness

Nadere informatie

Katalysator voor netwerkend ICT

Katalysator voor netwerkend ICT Katalysator voor netwerkend ICT Nieuwsbrief uitgave juni 2014 ONDERWERPEN 1. 2. 3. 4. 5. Nieuwe website Regitel Nieuw bestuurslid Ledenvergadering juli 2014 komt eraan Stagiair gestart voor Regitel Stand

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

GEMOTIVEERDE JEUGD LEGT DE FOCUS OP SPORT & NETWERKING

GEMOTIVEERDE JEUGD LEGT DE FOCUS OP SPORT & NETWERKING GEMOTIVEERDE JEUGD LEGT DE FOCUS OP SPORT & NETWERKING MEET THE TEAM BRECHT ROOMS I BRAM VAN HULLE I JULIE DE PELSMAEKER I JELLE HOORENS I QUINTEN BRADT INTRODUCING A NEW ERA OF NATIONAL SHOWJUMPING SUMMER

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Roeien is een gezonde sport, met weinig kans op blessures. Bedrijfsroeien. in samenwerking met

Roeien is een gezonde sport, met weinig kans op blessures. Bedrijfsroeien. in samenwerking met Roeien is een gezonde sport, met weinig kans op blessures Bedrijfsroeien in samenwerking met Bedrijfsroeien Roeien: een ideale bedrijfssport De Roeisport Nederland kent circa 28.000 roeiers. Ongeveer evenveel

Nadere informatie

Doelen stellen. Stellen van doelen is belangrijk!! Doel + Prestatie bepaald namelijk of je tevreden bent over de prestatie

Doelen stellen. Stellen van doelen is belangrijk!! Doel + Prestatie bepaald namelijk of je tevreden bent over de prestatie Doelen stellen Stellen van doelen is belangrijk!! Doel + Prestatie bepaald namelijk of je tevreden bent over de prestatie 5 Stel je voor: Je hebt een heel moeilijke toets op school Je leert keihard voor

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2016

Fit op de werkvloer 2016 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

WELKOM BIJ HV ABCOUDE

WELKOM BIJ HV ABCOUDE WELKOM BIJ HV ABCOUDE Een levendige familieclub waar plezier, sporeviteit en ambiee hand in hand gaan. De Hockey Vereniging Abcoude (HVA) bestaat sinds 1975 en viert dit jaar het 40 jarig bestaan. In afgelopen

Nadere informatie

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Nieuwsbrief januari 2013. Alle leden nog de beste wensen voor 2013. Bomenwacht Nederland is de nieuwe sponsor van de competitie. Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Dag Datum Wedstrijd Plaats Afstand zondag

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

SPREKER R O B W U I J S T E R ERVARING ALS SPREKER

SPREKER R O B W U I J S T E R ERVARING ALS SPREKER JE KUNT ME ALS SPREKER BOEKEN Zoek je een enthousiaste, motiverende, inspirerende spreker voor je bijeenkomst, evenement, congres, bedrijfsevenement of symposium? Zoek je een spreker met een heldere boodschap?

Nadere informatie