Vakantiegids. Mogen wij. u ontmoeten?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantiegids. Mogen wij. u ontmoeten?"

Transcriptie

1 Vakantiegids 2019 Mogen wij u ontmoeten?

2 Welkom Buitengoed Welkom op! Midden in de bossen van De Bult ( in de nabijheid van Steenwijk) bevindt zich. Van oudsher zijn wij een broederschapshuis, wat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een plek waar iedereen welkom is voor een buitengewoon verblijf. is een landgoed op 14 ha terrein en heeft een hotel met 35 kamers, 7 zalen, restaurant Vondel, een prachtige terras, zeven comfortabele vakantiehuizen ( 6 pers.), een vakantieboerderij (14 pers.) en 2 landhuizen ( groeps-accommodatie voor elk 20 pers). In ons broederschapshuis ontmoet u anderen, van alle leeftijden en alle gezindten, in de sfeer van gastvrijheid komen vele werelden samen. In deze vakantie gids bieden wij u een aantal arrangementen met een uitgebreid programma. Alle arrangementen zijn op basis van volpension, koffie /thee gedurende de dag en een zorgvuldig samengesteld programma. De vakantie weken en - weekenden worden begeleid door onze gastenleiding en omvatten een dagopening en sluiting (niet verplicht). Naast de arrangementen in de folder kunt u uiteraard altijd bij Fredeshiem terecht voor een nachtje weg, weekendje uit of week vakantie! U vindt alle mogelijkheden op onze website Graag tot ziens op Fredeshiem!

3 Arrangementen Paasweekend vrijdag 19 april dinsdag 23 april 2019 Het paasweekeinde staat in het teken van retraite en ontspanning. We ontvangen u graag vanaf uur met een kopje koffie of thee in uw huiskamer en maken nader kennis met de andere deelnemers. Dagelijks serveren wij het ontbijt, de lunch en een 3 gangen diner in ons restaurant. We bieden dit weekend een scala van mogelijkheden waaraan u deel kunt nemen. U kunt gaan wandelen met een gids, een troubadour vermaakt u met een muzikale avond en onze yoga docente neemt u mee naar ontspanning. Uiteraard is er de mogelijkheid de Paasviering bij te wonen op 1 e Paasdag in onze kapel. 429,00 p.p. 369,00 p.p. Pinksterweek vrijdag 7 juni vrijdag 14 juni 2019 De Pinksterweek staat in het teken van de zomer. We ontvangen u graag vanaf uur met een kopje koffie of thee in uw huiskamer en u maakt nader kennis met de andere deelnemers. Dagelijks serveren wij het ontbijt, de lunch en een 3 gangen diner in ons restaurant. We bieden deze week een scala van mogelijkheden waaraan u deel kunt nemen. U kunt gaan wandelen met ons deskundige gids, we organiseren een bloemschikmiddag, een avond optreden met een verrassing, een boottocht door Friesland, optreden van een dansgroep en uiteraard organiseren we een winkel middag in Steenwijk. U zult zich vermaakt voelen bij Fredeshiem! Uiteraard is er de mogelijkheid de Pinksterdienst bij te wonen in onze kapel. 699,00 p.p. 629,00 p.p.

4 Arrangementen Zomerweek Juli (thema Chagall) zaterdag 20 juli zaterdag 27 juli 2019 We ontvangen u graag vanaf uur met een kopje koffie of thee in uw huiskamer en maken nader kennis met de andere deelnemers. Dagelijks serveren wij het ontbijt, de lunch en een 3 gangen diner in ons restaurant. We bieden deze week een scala van mogelijkheden waaraan u deel kunt nemen. Er is volop gelegenheid om uw creativiteit de vrije loop te laten tijdens de verschillende werkplaats momenten en uiteraard kunt u erop uit om te fietsen en te wandelen. De Chagall week wordt gevuld met gezellige en informerende activiteiten. U zult zich vermaakt voelen bij Fredeshiem! 699,00 p.p. 629,00 p.p. Zomerweek Augustus zaterdag 3 augustus zaterdag 10 augustus 2019 We ontvangen u graag vanaf uur met een kopje koffie of thee in uw huiskamer en maken nader kennis met de andere deelnemers. Dagelijks serveren wij het ontbijt, de lunch en een 3 gangen diner in ons restaurant. We bieden deze week een scala van mogelijkheden waaraan u deel kunt nemen, een dagtocht naar Friesland, een lezing, gezellig winkelen in Steenwijk en uiteraard kunt u erop uit om te fietsen en te wandelen. 699,00 p.p. 629,00 p.p.

5 Arrangementen Shakespeare-weekend zaterdag 17 augustus maandag 19 augustus 2019 We ontvangen u graag vanaf uur met een kopje koffie of thee. Na het diner staat de bus klaar om u naar de voorstelling Maat voor Maat bij het Shakespeare theater in Diever te brengen. Maat voor Maat is een komedie over een ernstig onderwerp, het gaat over gerechtigheid en medelijden. Met als belangrijkste vraag of het mogelijk is om met gelijke maten te meten in een wereld waarin iedereen liegt. Maat voor Maat is een van de laatste komedies die William Shakespeare heeft geschreven. Bij terugkomst wacht u een heerlijk bittergarnituur en besluiten we een gezellige avond. Wij hebben een beperkt aantal kaarten ingekocht, dit arrangement kan tot 1 juni 2019 worden gereserveerd in verband met de reservering van de theatertickets. 225,00 p.p. 205,00 p.p. Kerstweek zaterdag 21 december zaterdag 28 december 2019 Een heerlijke en gezellige week in kerstsfeer op Fredeshiem. We ontvangen u graag vanaf uur met een kopje koffie of thee in uw huiskamer en maken nader kennis met de andere deelnemers. Dagelijks serveren wij het ontbijt, de lunch en een 3 gangen diner in ons restaurant. We bieden deze week een scala van mogelijkheden waaraan u deel kunt nemen, een lezing, gezellig winkelen in Steenwijk en uiteraard kunt u erop uit om te fietsen en te wandelen. Uiteraard verzorgen wij de kerstdienst en op beide kerstdagen een heerlijk kerstdiner. 749,00 p.p. 644,00 p.p. Oud & Nieuw-week zaterdag 28 december 2019 zaterdag 4 januari 2020 Gezellig Oud en Nieuw vieren! We ontvangen u graag vanaf uur met een kopje koffie of thee in uw huiskamer en maken nader kennis met de andere deelnemers. Dagelijks serveren wij het ontbijt, de lunch en een 3 gangen diner in ons restaurant. We bieden deze week een scala van mogelijkheden waaraan u deel kunt nemen, een lezing, gezellig winkelen in Steenwijk en uiteraard kunt u erop uit om te fietsen en te wandelen. Natuurlijk ontbreekt de oliebol niet op oudjaarsavond en gaan we ook dit jaar traditioneel knieperties bakken! 749,00 p.p. 644,00 p.p.

6 Vervoer Auto en openbaar vervoer is eenvoudig en snel bereikbaar met de auto via de A32 (afslag Steenwijk). De uitgebreide routebeschrijving voor de auto staat op de achterzijde van deze vakantiegids. Wanneer u met de trein wilt komen, stapt u uit op station Steenwijk. Van daaruit kunt u per taxi naar ons buitengoed. Vervoerservice Wel zin in vakantie, maar niet in de rompslomp van de reis? Voor de vakantiearrangementen in deze gids biedt een eigen vervoerservice aan. Uit en thuis, van deur tot deur. De kosten van de vervoerservice zijn 0,50 per kilometer (per persoon). Het aantal kilometers wordt berekend op basis van de routeplanner Google Maps (snelste route). De vervoerservice kan tot uiterlijk twee weken voor vertrek worden aangevraagd.

7 Faciliteiten Faciliteiten Het hotel is geheel gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. U kunt gebruik maken van de vele sport- en spel faciliteiten op ons terrein, we beschikken over een jeu de boules baan, enkele tafeltennistafels, een volleybalveld en een inspiratiepad (wandeling op ons landgoed). Het landgoed ligt midden in de bossen en is een fantastische startlocatie om uw fiets- of wandeltocht te starten. Onze receptie informeert u graag over alle mogelijke uitstapjes en mogelijkheden. Ons restaurant Restaurant Vondel met een schaduwrijk terras is dagelijks geopend van ontbijt tot diner! U bent van harte welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak tot een uitgebreide high tea in de middag. Ons keukenteam staat elke dag klaar om u te verrassen met vers bereide gerechten en heeft u een speciaal dieet of allergie? Geen probleem, wij zijn op al uw wensen voorbereid. Receptie Onze receptie is geopend van 8.30 uur tot uur, buiten deze tijden kunt u terecht in ons restaurant. U kunt inchecken na uur en uitchecken voor uur. Reserveringen kunt u maken op onze website u ontvangt dan een bevestiging van ons met nadere uitleg. Al onze arrangementen kunnen in uitvoering afwijken van het gepubliceerde (onder voorbehoud van deelname). Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca van toepassing (op aanvraag zullen wij deze verstrekken).

8 Gaan wij u ontmoeten? Eiderberg KJ De Bult (nabij Steenwijk) info@fredeshiem.nl LOHNISLAAN WOLDWEG BAARSWEG Baars BERGWEG BRAUWE- RINGEN 'T GOOR Eeserveld EID ERBERG BERGWEG De Woldberg BULTWEG AFRIT 6 STEENWIJK JHR. MR. DR H.A. VAN KARNEBEEKLAAN DUIVENSLAAGTE De Bult BINNENWEG GIERWAL Eesveen EESVEENSEWEG DE WULPEN Steenwijker Aa is gelegen op het snijvlak van de provincies Overijssel, Friesland en Drenthe en is zeer goed bereikbaar. Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid. Vanaf de snelweg A32 neemt u afslag 6: Steenwijk en u volgt de Eesveenseweg richting Eesveen. Op beide rotondes gaat u rechtdoor en na de tweede rotonde slaat u linksaf de Bultweg op. Op het einde van deze weg houdt u links aan op de Y-splitsing. Hierna gaat u de eerstvolgende straat rechts en rijdt u ons buitengoed op. De parkeerplaats bevindt zich aan de rechterkant.

Zakelijke brochure. Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Zuiderzeestraatweg AE Hierden

Zakelijke brochure. Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Zuiderzeestraatweg AE Hierden Zakelijke brochure Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Zuiderzeestraatweg 199 3849 AE Hierden 0341 415 841 www.essenburgh.com 1 Welkom bij Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Kasteel de Essenburgh

Nadere informatie

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid!

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Banquetingmap Landgoed Avegoor Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Landgoed Avegoor kent een Koninklijke historie. In 1648 werd

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Beleef het heerlijke Lentegevoel...

Beleef het heerlijke Lentegevoel... Beleef het heerlijke Lentegevoel... 4 dagen v.a. 139, 50 per persoon VOORJAARSPOST 2011 HOTEL HET JAGERSHOF NUNSPEET OP DE VELUWE W elkom De dagen worden alweer wat langer en na een lange, winterse periode

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie te gaan? Dan ontmoeten

Nadere informatie

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN ZOMER 2019 SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN VOOR OUDEREN VAN 50+ MARKELO - RIJS - ZEDDAM VOOR OUDEREN MET MEER ZORGBEHOEFTE EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

Dagvergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten

Dagvergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten Hotel H otel Dennenhoeve Uw conferentie slaagt in een passende en gastvrij ingerichte accommodatie in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Daarbij verzorgen wij uw presentatie of training op een sfeervolle

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven

Nadere informatie

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 26 Oktober 30 Oktober Bovendonk Hofstraat 8, 4741AK, Hoeven Nederland 1 WELKOM! OA Nederland is vereerd om gastheer te zijn voor de Regio 9 Assembly en Conventie

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Pulsar Locatieverhuur

Pulsar Locatieverhuur Pulsar Locatieverhuur Gastvrijheid voor groepen en arrangementen Pulsar Locatieverhuur is hét adres wanneer je als trainer of team natuur, rust en een persoonlijke benadering zoekt. Als opleidingscentrum

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Hotel Kasteel de Essenburgh Zuiderzeestraatweg AE Hierden

Hotel Kasteel de Essenburgh Zuiderzeestraatweg AE Hierden Zakelijke brochure Hotel Kasteel de Essenburgh Zuiderzeestraatweg 199 3849 AE Hierden 0341 451 841 www.essenburgh.com 1 Welkom bij Hotel Kasteel de Essenburgh Kasteel de Essenburgh is gelegen op een prachtig

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE Informatiepakket 2016 Dit informatiepakket geeft u een overzicht van de mogelijkheden, kosten en ideeën om uw trouwfeest, jubileum of uw verjaardag te vieren

Nadere informatie

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT 2015 ~ 2016 KERST & NIEUWJAAR ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT RUITERIJ 1 6221 EW MAASTRICHT 043-350 9191 WWW.CROWNEPLAZAMAASTRICHT.NL INFO@CPMAASTRICHT.NL Kerst Breng tijdens de feestdagen een bezoek

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Toegankelijkheidsplan

Toegankelijkheidsplan Toegankelijkheidsplan Mövenpick Hotel 's-hertogenbosch Informatie toegankelijkheid hotel Hartelijk dank voor uw interesse in het Mövenpick Hotel s-hertogenbosch. In dit document kunt u informatie vinden

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure Red Hat Training / CA Education Algemene informatie brochure Red Hat Netherlands c/o CA Education Orteliuslaan 1001 3528 BE Utrecht The Netherlands +44 14 83 73 49 09 Geachte deelnemer, Bedankt voor het

Nadere informatie

Routebeschrijving eigen vervoer naar Handelsweg 2 Zeist Vanaf Amsterdam Volg de A2 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Oude Rijn de A12 richting Arnh

Routebeschrijving eigen vervoer naar Handelsweg 2 Zeist Vanaf Amsterdam Volg de A2 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Oude Rijn de A12 richting Arnh Routebeschrijving openbaar en eigen vervoer naar: ACHMEA ZEIST Handelsweg 2 3707 NH ZEIST Telefoon: 030-693 70 00 De Achmea-locatie aan de Handelsweg bestaat uit meerdere gebouwen. Centraal staat het Congrescentrum.

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

Onze vergaderruimtes Ierse Pub en/of De Boomstronk zijn een ideale mix voor de zakelijke en informele bijeenkomsten.

Onze vergaderruimtes Ierse Pub en/of De Boomstronk zijn een ideale mix voor de zakelijke en informele bijeenkomsten. Hotel Dennenhoeve biedt u een ongedwongen, warm welkom in een gastvrije accommodatie in de bosrijke omgeving van Nunspeet. Wij nemen u graag de zorg uit handen voor de accommodatie en de inwendige mens,

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement Banquetingmap WWW.ARTHOTELROTTERDAM.COM Geachte Gast, Graag willen wij het Art/Woonhotel Rotterdam aan u voorstellen. Het hotel is gevestigd in het imposante gebouw Queen of the South naast de Maashaven.

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL)

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) HOTELARRANGEMENTEN HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) 0566-651312 Info@goerres.nl Geachte gast, Van harte welkom bij Hotel Restaurant Goerres Oan e Boarn Graag informeren

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor gevorderden in Frankrijk.

Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor gevorderden in Frankrijk. Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor gevorderden in Frankrijk. Op 12, 13 en 14 november Gewoon even heerlijk een weekend ontspannen! Een weekend voor mezelf! De docent De begeleiding zal geschiede

Nadere informatie

Stayokay. Stayokay Rotterdam

Stayokay. Stayokay Rotterdam Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant,

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG...

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... Vaardigheid: lezen. Doelstelling: de cursist kan op beschrijvend niveau relevante gegevens selecteren uit - informatieve teksten zoals een folder, een catalogus en een

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor beginners in BuireFontaine te Frankrijk.

Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor beginners in BuireFontaine te Frankrijk. Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor beginners in BuireFontaine te Frankrijk. Op 8, 9 en 10 oktober Gewoon even heerlijk een weekend ontspannen! Een weekend helemaal voor jezelf! De docent De begeleiding

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

A L G E M E N E I N F O R M A T I E

A L G E M E N E I N F O R M A T I E ALGEMENE INFORMATIE Zaken en ontspanning gaan harmonieus samen In het hart van Nederland bevindt zich Landgoed de Salentein, een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke,

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km 001 Start fietstocht op de Johan van den Kornputkazerne bij het Kelderbarretje met wandschilderingen Duitse Kriegsmarine

Nadere informatie

1 Niet alleen met Pinksteren

1 Niet alleen met Pinksteren juni juli 2019 1 Niet alleen met Pinksteren Dit prachtige lied staat in ons Liedboek Zingen en bidden in huis en kerk (Lied 691). De tekst raakt mij. Marijke de Bruijne schreef het, de melodie is van Gon

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Prijzen 2016 De Schop

Prijzen 2016 De Schop Prijzen 2016 De Schop Standaard capaciteit 38 personen, uit te breiden tot maximaal 40 personen. 6 slaapkamers (3x acht persoonskamers + 2x zes persoonskamers + 1x twee persoonskamer) Huur accommodatie

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Retraite in Yeunten Ling te Hoei. Algemene info

Retraite in Yeunten Ling te Hoei. Algemene info Retraite in Yeunten Ling te Hoei Algemene info Fijn dat je geïnteresseerd bent, hopelijk mogen we je verwelkomen. We geven je graag nog een aantal praktische punten en tips mee. Je staat zelf in voor de

Nadere informatie

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!!

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!! 20 jaar 2014 Winterberg / Siedlinghausen 2014 1994-2014... Vier het mee met ons!!!! Gezelligheid, amusement, topservice en een sfeer die door gasten als bijzonder omschreven wordt. Dat zijn de vaste ingrediënten

Nadere informatie

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Inhoud Live Cooking Kerstbrunch 5 Kerst High Tea 7 Kerstdiner 9 Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10 Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Kerstarrangementen 13 Activiteiten in de omgeving 15 Verrassend feestelijk

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

T HON HOTE L ROT T ERDAM V E RG AD ER ACC OM ODATI ES

T HON HOTE L ROT T ERDAM V E RG AD ER ACC OM ODATI ES MEETINGS& - 2016 Thon Hotel rotterdam THON HOTEL ROTTERDAM Thon Hotel Rotterdam ligt in hartje Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug. Door de centrale ligging van het hotel zijn musea, theaters en

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie:

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie: Juni 2016 Feestweek Bennebroek Natuurlijk staat ons traditionele koffieconcert als vanouds weer prominent op het programma van de feestweek. Een gratis concert voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

de trainingslocaties BCN ZWOLLE trainingen opleidingen cursussen workshops vergaderingen 1

de trainingslocaties BCN ZWOLLE trainingen opleidingen cursussen workshops vergaderingen 1 de trainingslocaties Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Maandag 24 december 2018 Wij ontvangen u vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte lounges. Kerstavond,

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF BUITENZIJN GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF Ontspannen in het prachtige IJsselland? Schrijven of schilderen? Retraite? DAT KAN IN BUITENZIJN Een comfortabel ingericht huisje, een heerlijke uitvalsbasis

Nadere informatie

Welkom op De Johanneshoeve!

Welkom op De Johanneshoeve! Brochure Vergaderen Welkom op De Johanneshoeve! Zoekt u een locatie voor een korte bespreking, lange vergadering of zelfs een hei-dag? Voor iedere gelegenheid biedt De Johanneshoeve u een passend voorstel

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl Hotel De Reiskoffer Vergaderen Feesten Dineren www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie