Seizoen gaat op volle toeren!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Seizoen gaat op volle toeren!!"

Transcriptie

1 Seizoen gaat op volle toeren!! Alweer bijna juli en de schoolvakantie nadert rap. Al onze teams hebben vele wedstrijden achter de rug en voor de pupillen nadert het einde van de competitie al met rappe schreden. Voor wat de gespeelde wedstrijden betreft kunnen we terug kijken op mooie momenten en goede resultaten voor onze spelers! We hebben inmiddels ook het Little League toernooi weer afgesloten en het Brabant United Team heeft zowaar de finale gespeeld en verdienstelijk gewonnen!!! Ik heb zelf het Little League toernooi voor de 2 de keer bezocht en het is geweldig om het te beleven en zo vele wedstrijden op alle niveaus te zien en daar de sfeer van te hebben mogen proeven. Brabant was goed vertegenwoordigt en zeker ook bij veel van hun wedstrijden sfeerbepalend. Maar nu weer terug op ons eigen veld, de komende weken spelen nog alle teams wedstrijden en is er op de zaterdag en zondag altijd wel een ball game bij Roef te zien. Onze spelers hebben baat bij een mooie sfeer dus zien graag de tribunes goed bezet!! In de kantine hangt een lijst met alle thuis wedstrijden. Wellicht kan jij er ook bij zijn?

2 Virtueel Kampioen! Wedstrijdverslag Zaterdag 20 juni 2015; Cardinals Pupillen II - Roef! Pupillen I Vandaag stond de return- en uitwedstrijd tegen de Cardinals uit Oss op het programma. Het bleek een harde noot die lastig was te kraken. We waren vandaag met 11 spelers, Ivo en Lucas konden niet meespelen. Voor Lucas wegens een heel vervelende reden, want hij liep tijdens de training een vervelende kwetsuur op aan zijn sleutelbeen. Het ziet er naar uit dat Lucas tot en met de zomerstop rust moet houden en hij kan voorlopig niet trainen of spelen. Wij wensen je voorspoedig herstel toe Lucas! en hopen je natuurlijk wel te zien bij de thuiswedstrijd op zaterdag 4 juli tegen All-In. Dan nu naar het spelverloop van deze wedstrijd. Ook deze wedstrijd mondde uit in een zogenaamde Close Game, welke gedomineerd werd door sterke Pitchers en goede defensie in het veld. Wij kregen de gehele wedstrijd maar met moeite vat op de Pitchers van Cardinals. Met 15 keer 3-Slag en 6 honkslagen aan onze kant wordt dit dan ook meteen duidelijk gemaakt. De belangrijkste les die we de komende tijd hieruit moeten trekken is dat het heel erg zonde is dat iemand 3-Slag krijgt, zonder ook maar één maal een Swing te maken. Hier laten we dus kansen liggen. Maar, eerlijk is eerlijk, de eerste 2 Pitchers van Cardinals maakten het dus blijkbaar best lastig voor jullie.

3 De defensie van Roef! was heel erg goed op orde. Met 12 keer 3-Slag en daarnaast 6 prachtige veldacties lieten jullie zien het spelletje écht door beginnen te krijgen. Al deze veldacties leidden namelijk tot Nullen, zodat wij steeds weer snel aan slag mochten gaan. De tweede Inning kwamen we ondanks de sterke defensie -met 1-0 achter te staan en deze stand bleef maar duren tot de laatste 6 e Inning. Heel erg spannend dus. Wellicht had jullie slagkracht ook wel iets te maken met het zogenaamde Bioritme van alle spelers. We moesten immers al om 8:00 uur s-ochtends vanuit Roef! vertrekken. Tijdens deze 6 e Inning kwamen jullie dieseltjes gelukkig weer op gang aan slag en wisten jullie door 3 fraaie honkslagen ook nog eens 3 Runs te scoren! Tussenstand 1-3 voor Roef! Nog steeds heel erg spannend, want de Cardinals hadden nog de laatste gelijkmakende slagbeurt tegoed. De buit lieten jullie echter niet ontglippen. Ook al waren op enig moment álle 3 de honken bezet..-hééél spannend dus- werd deze inning afgesloten met 2 maal 3-slag en met een fraaie vangbal door Wout. Hatsikidee, weer 2 wedstrijdpunten naar Roef! gebracht! De sportieve uitwedstrijd met veel publiek van ouders van Roef! werd afgesloten met de Yells en Line up van ieder team. Daarna ging iedereen op de foto. Beide teams konden tevreden terugkijken op een spannende wedstrijd!

4 Voor wat betreft de actuele stand, zie overzicht, zijn we na vandaag Virtueel Kampioen geworden. Met nog 3 wedstrijden te gaan en 7 wedstrijdpunten verschil met de nummer 2, zijn we dus praktisch niet meer in te halen deze eerste helft van deze competitie van de 3 e Klasse Q (in theorie alleen als wij minpunten gaan krijgen). Een geweldig resultaat mannen, daar mogen jullie trots op zijn!!! We gaan dit natuurlijk op een leuke manier aandacht geven. Hoe en Wanneer dat blijft nog eventjes een verrassing Aankomende zaterdag 27 juni wederom een uitwedstrijd. Met de Coaches Oortje en Patrick spelen jullie dan tegen de Red Sox uit Uden.

5 Zoals u misschien al weet is Rikkert Faneyte onlangs gestart met het geven van clinics en trainingen in het land evenals het begeleiden van honkbal uitjes voor bedrijven. Deze initiatieven lopen beter dan we dachten en daarom hebben we in samenwerking met het World Port Tournament het initiatief opgepakt om tijdens het toernooi, wat tussen 18 en 26 juli aanstaande plaatsvindt in Rotterdam, twee honkbal clinics te geven voor jeugdspelers. Voorafgaand aan de wedstrijd van het Nederlands team op zaterdag 18 juli (tegen Taiwan) en woensdag 22 juli (tegen Japan) zal Rikkert spelers van 10 tot en met 16 jaar oud op een leuke, ineteractieve manier trainen op het vlak van gooien, fielden en slaan. De kosten zijn EUR 37,50 per persoon inclusief een dagkaart voor het WPT. Wij willen u vragen deze binnen uw club te versrpeiden. Via onderstaande link is meer informatie te vinden en kan men zich aanmelden. Voor wie? Honkballers van 10 tot en met 16 jaar met ambitie, die minimaal 1 jaar honkballen en die graag willen weten wat er technisch nodig is om op professioneel niveau te kunnen honkballen. Meer informatie en inschrijven Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor een van de cinics.

6 BRABANT UNITED WINT NK LITTLE LEAGUE Op zaterdag 13 juni betraden de spelers van Brabant United voor het eerst sinds de verloren voorronde (1-6 tegen Rotterdam) het terrein van Hoofddorp Pioniers voor het Nederlands kampioenschap Little League. De spelers wisten waar ze aan toe waren: beide overgebleven poulewedstrijden moesten gewonnen worden, alvorens de halve finales en de finale in zicht kwamen. Effectieve pitching, betrouwbare veldverdediging en slagdiscipline waren slechts enkele ingrediënten die de opmars van de Brabanders gestalte gaven, maar het hoofdbestanddeel van de succesformule bleek doorslaggevend.

7 De vriendschap die sinds de eerste training al groeide, was voor elke tegenstander te sterk om te stoppen en leidde tot het ultieme resultaat: de winst van het Nederlands kampioenschap. Brabant United, een team ontstaan uit het Little League-initiatief, startte op 1 maart met een allereerste training, die in het teken stond van kennismaking, conditie en teambuilding. Zeventien spelers hadden zich aangemeld voor het team van coaches Hans Beekers, Ryan Angela (beiden Jeka Breda) en Ramon Verbakel (HSCN Nuenen), ondersteund door trainers Jarreau Mercé en Sertley Angela (beiden Jeka Breda). Op de velden van Roef! in Moergestel kwamen de spelers van zeven verschillende verenigingen bij elkaar om vanaf dag één toe te werken naar het NK, dat op 13 en 14 juni in Hoofddorp, op de thuisbasis van hoofdklasser Pioniers, gehouden zou worden. Na vier trainingen besloten de coaches de groep terug te brengen naar veertien spelers, die definitief geselecteerd zouden worden voor het prestigieuze toernooi. Het betrof Adesh Jangi, Jurnick Koeiman, Niels van der Waals, Synell Martina, Twan Boesjes (allen Jeka Breda), Cas Ruger, Luuk Diters, Mike van Haaren (allen Cardinals Oss), Jeroen Erkeland, Kevin Veltman (beiden Roef! Moergestel), Giovanni Dierks (The Stags Etten-Leur), Djero Peeters (Mustangs Venlo), Kevin Boers (HSC Tilburg) en Dave Janssen (PSV Eindhoven). De weg naar het Nederlands Kampioenschap Vanaf medio maart kwam Brabant United elke woensdagavond bij elkaar in Breda om de aanwezige basisvaardigheden van het honkbal te polijsten en nieuwe routines aan te leren. Na een aantal trainingen stonden namelijk twee oefenwedstrijden op het programma. Allereerst werd het seniorenteam van Jeka-3 relatief eenvoudig aan de kant gezet (9-3), voordat Brabant United een echte testcase zou krijgen tegen één van de tegenstanders op het Nederlands kampioenschap: Zuidelijke Nederlanden. De buurman uit Brabant-Oost en Limburg bleek echter geen partij tijdens de oefenwedstrijd en werd met duidelijke cijfers verslagen (9-1). Na de oefenwedstrijden stond de eerste poulewedstrijd voor het NK op het programma.

8 Hoewel het Nederlands kampioenschap gespeeld zou worden in het weekend van 13 en 14 juni, bleek het speelschema dermate vol dat enkele poulewedstrijden op 23 mei gespeeld dienden te worden. De eerste tegenstander was Rotterdam, de angstgegner van het jaar ervoor, toen Brabant United de halve finale verloor met minimaal verschil (1-0). Het zelfvertrouwen van de spelers was torenhoog, misschien zelfs iets te hoog, aangezien Rotterdam ook in deze confrontatie met de winst aan de haal ging. Na drie goede innings (1-2 in Rotterdams voordeel) verdween de focus als sneeuw voor de zon en na enkele veldfouten en verkeerde keuzes aan slag ging de eerste wedstrijd verloren (1-6). De verliespartij bracht de spelers direct weer met beide benen op de grond en liet hen nog harder werken om hun doel te bereiken. Na twee loodzware trainingen werd de uitzwaaiwedstrijd tegen het juniorenteam van HSCN Nuenen overtuigend gewonnen (0-16). Voor de coaches was het duidelijk: dit team was er klaar voor en kon nog wel eens hoge ogen gaan gooien op het NK, ondanks de eerder verloren wedstrijd. Presteren onder druk Op 13 juni kwamen de spelers langzaam binnendruppelen op het grootste honkbalcomplex van Nederland in Hoofddorp. Vooraf was bekend dat alle komende wedstrijden gewonnen zouden moeten worden en dat één verlies uitschakeling zou betekenen. Elke wedstrijd kreeg het stempel finale toebedeeld en alsof ze niets anders gewend waren dan het spelen van finales, startte Brabant United met een 11-0 zege op de Zuidelijke Nederlanden. Djero Peeters, startend werper, hield de nul door een combinatie van geweldige pitching en een sterk en solide binnenveld, bestaande uit Niels van der Waals, Mike van Haaren, Adesh Jangi en Synell Martina. s Avonds, toen de vreugde over de gewonnen wedstrijd weer werd ingeruild voor gezonde zenuwen, stond de wedstrijd tegen Nighthawks (Noord-Holland) op het programma. Waar vier innings gebruikelijk is, had Brabant United slechts de helft daarvan nodig om tot een eindstand te komen door de mercy-rule. Met vijftien runs verschil wisten Kevin Boers en Jurnick Koeiman, de werpers, een 18-3 eindstand op het bord te krijgen. Een

9 belangrijke rol in deze overwinning was ook weggelegd voor catcher Dave Janssen, die maarliefst vier van de vijf pogingen van de tegenstander om een honk te stelen, wist te dwarsbomen met sublieme aangooien op de honken. De overwinning betekende een tweede plaats in de poule, die recht gaf op de volgende ronde. Na de overwinning was het dus ook al snel tijd om terug te gaan naar de hotels om weer op te laden voor de halve finale van zondagochtend, waar Noord (provincies Friesland en Groningen) wachtte. Noord, de winnaar van poule A, was de te nemen horde voor werper Luuk Diters. Hoewel de wedstrijd in de eerste inning nog erg dicht bij elkaar leek te liggen, wist Noord in de tweede inning het verschil aan slag niet te maken. Een prima buitenveld, met vangballen van Jeroen Erkeland en Giovanni Dierks, zorgde ervoor dat Brabant United binnen de kortste keren zelf het verschil mocht maken aan slag. Een rally van maar liefst vijf honkslagen, driemaal vier wijd en een geraakt werper zette de Brabanders met één been in de finale. waarna de wedstrijd na de derde inning al tot een eind kwam, opnieuw door de mercy-rule: Brabant United mocht zich op gaan maken voor de finale, waarin het zich mocht revancheren voor de eerder met 1-6 verloren wedstrijd tegen Rotterdam. Sta op als je voor Brabant bent Het decor van de finale zou een volgepakt stadion zijn. Met maar liefst zeven- tot achthonderd toeschouwers op en naast de tribunes werd de toss verricht en bepaald dat Brabant United het uitspelende team zou zijn, waardoor zij de eerste inning mochten openen aan slag. Hoewel Jeroen Erkeland en Mike van Haaren op de honken kwamen met prima honkslagen, strandden zij zonder te scoren door een infield fly van Dave Janssen en een strikeout van Synell Martina. Rotterdam wist in de gelijkmakende slagbeurt echter ook geen vuist te maken tegen uitstekend werpen van Cas Ruger, waardoor de 0-0 stand meegenomen werd naar de tweede inning, waarin alles anders bleek. De tweede inning werd gestart met twee snelle nullen, maar honkslagen van Niels van der Waals, opnieuw Jeroen Erkeland, Dave Janssen en Synell Martina en enkele keren vier wijd betekenden een comfortabele 5-0

10 voorsprong voor de Brabanders. Gemakzucht was direct het gevaar dat Brabant United al eerder de das omgedaan had tegen de sterke Rotterdammers, en na een veldfout, drie hits en twee keer vier wijd werd de voorsprong compleet weggevaagd. Met een 5-5 tussenstand op het scorebord kwamen de spelers terug bij de dug-out, waar Ryan Angela het woord nam. Jongens, het is weer 0-0, sprak Angela, en als we iets willen bereiken, zullen we de focus vast moeten houden, tot de laatste nul. Als we dat niet doen, blijft Rotterdam beter dan wij, ondanks dat wij veel meer individuele klasse hebben. Met de steun van ongeveer vijfhonderd Brabantse fans op de tribune gingen de spelers op zoek naar een nieuwe voorsprong. De woorden van hun coach leek invloed te hebben op de slagdiscipline van de ploeg. Niels van der Waals hielp zijn ploeg op weg met een lead-off hit. Op de honken kwam hij verder door Twan Boesjes (gestolen honk, hit and run). Voor Jurnick Koeiman en Cas Ruger was het vervolgens een koud kunstje om de voorsprong weer terug te pakken in Brabants voordeel (6-5), waarna laatstgenoemde op de heuvel vervangen werd door Tilburger Kevin Boers, wiens opdracht heel duidelijk was: geen enkel punt mocht over de thuisplaat komen. Drie vangballen, twee van korte stop Synell Martina en één van derde honkman Adesh Jangi, hielden de voorsprong van de Brabanders intact en Rotterdam begon zenuwachtig aan de vierde en tevens laatste inning. Twee runs scoorden voor de Brabanders, die daarmee voor de allerlaatste uitdaging stonden van het toernooi. De 5-8 voorsprong moest, koste wat het kost, verdedigd blijven. Kevin Boers startte de inning fantastisch door de eerste twee slagmannen van de Rotterdammers met drie slag terug te sturen naar de dugout en het publiek stond al op van de banken om Brabant United de allerlaatste aanmoedigingen te geven. Na een vier wijd voor de volgende slagman, wist Kevin Boers op het juiste moment een slagbal te leveren, die recht op korte stop Synell Martina af ging. Snel denkwerk zorgde voor een allerlaatste uit op het tweede honk en bezorgde Brabant United verdiend de toernooizege.

11 Onder luid applaus werd het kampioenschap gevierd. De beker werd uitgereikt aan aanvoerder Dave Janssen, de catcher die elke wedstrijd van Brabant United achter de thuisplaat een constante factor was gebleken en met een allerlaatste yell kwam een einde aan het ene avontuur, terwijl het andere pas gaat beginnen: de weg naar het Europees kampioenschap, van juli in Novara, Italië. Wilt u meer volgen van dit Brabant United, kijk dan op of like ons op Facebook via

12 Honkbal aspiranten in nieuw tenue Sponsor voor honkbal aspiranten De jongens van honkbal aspiranten komen sinds enkele weken in stijl naar de wedstrijden, ook als het weer wat minder is. Dat hebben ze te danken aan reclamemaker & copywriter Nico de Bruin. Hij stak het team in nieuwe windjacks, in ruil voor een ludieke reclametekst op de rug van de jacks. De honkballers hebben dat zelf afgedwongen door hun goede prestaties: vorig jaar werden ze kampioen in de derde klasse, dit jaar draaien ze heel netjes mee in de tweede klasse. Nico de Bruin is de enige reclamemaker die geen reclame voor zichzelf hoeft te maken. Dat doen anderen wel voor hem. Nico schrijft, redigeert, vertelt, vertaalt je verhaal in zo min mogelijk woorden. Met maximale impact. Zijn

13 discipline en punctualiteit zijn legendarisch onder zijn klanten dan. Voordat het nu toch reclame wordt: je kunt hem alleen maar via via bereiken. En boeken. Maar de simpelste website van Nederland, kan een mogelijke ingang zijn. Probeer Namens alle spelers en ouders: bedankt Nico voor deze mooie geste. De jongens zijn er erg blij mee!

14 Kleurplaat voor de kids!!

15 Little League Girls Power

16

17

18 Nu weer terug naar de competitie! Toernooi koorts weer weg en op naar de vakantie. Omdat Roef ook weer graag nieuwe spelers wil werven willen we een ieder vragen om vrienden en vriendinnen te polsen of ze ook graag deel willen uitmaken van een stoer team. Bee-ball en pupillen teams zien het volgende seizoen heel graag nieuwe honk en softbalstertjes komen die samen met jullie een mooi seizoen in kunnen gaan. Weet je iemand, meld het je trainer/coach!! De ingezonden stukken zijn weer gepresenteerd en ik vervolg met wat mooie foto s en actuele informatie. Natuurlijk bestaan er naast de nieuwsbrief diverse sites met meer gerichte informatie betreffende die afdeling! Heb je een leuke stukje of foto stuur het naar copij.hsbroef@gmail.com

19

20

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Finale : The Hawks Ado Lakers 6-10 (na 8 innings)...8. Het ene weekend is het ander niet...9

Finale : The Hawks Ado Lakers 6-10 (na 8 innings)...8. Het ene weekend is het ander niet...9 INHOUDSOPGAVE Voorwoord...4 Inleiding...5 Eerste oefenwedstrijd...6 The Hawks D.S.S. 4-13...6 Hawks morele winnaar van het weekend na 2 e plaats op eigen Rob Noorlander toernooi...7 The Hawks Sparta /

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Softbal 2/3: Nieuwsbrief HSB Roef! Jaargang 4, nummer 14

Softbal 2/3: Nieuwsbrief HSB Roef! Jaargang 4, nummer 14 Softbal 2/3: We hebben het gehaald, zelfs meer dan dat. Het afgelopen zaterdag 6 oktober behaalde kampioenschap van het derde team, en een mooie tweede plaats van het tweede team. De doelstellingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

CONNECT TO THE GAME. Methodiek voor honkbalscheidsrechters

CONNECT TO THE GAME. Methodiek voor honkbalscheidsrechters CONNECT TO THE GAME Methodiek voor honkbalscheidsrechters Two Umpire System 2018 Stuurgroep Honkbal, KNBSB Datum: maart 2018 Versie: 2.0 Auteur: RR Deze handleiding is vastgesteld door de Stuurgroep Honkbal

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Bart van der Zalm Memorial

Bart van der Zalm Memorial Bart van der Zalm Memorial 1&2 april 2017 Beste Honkballers, Bedankt voor jullie inschrijving voor deelname aan het 4 e Bart van der Zalm Memorial Tournament van HSC Tilburg. Dit toernooi wordt periodiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10.

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10. Tussenstand competitie: Nu de competitie bijna halverwege is, nemen we even de gelegenheid om kort terug te blikken naar de prestaties van onze teams. Alle Honkbal teams draaien goed mee in hun klasses

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging Landelijke BEEBALLdag 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging WELKOM OP DE LANDELIJKE BEEBALL DAG BIJ DE ROYALS Beste Sportvrienden, 7 juni staat Beeball centraal op 7 lokaties in Nederland.

Nadere informatie

Reglement - Softball

Reglement - Softball Reglement - Softball 2017-2018 Algemene bepalingen: Er wordt gewerkt in vijf categorieën: o klas 1 2 jongens o klas 1 3 meisjes o klas 3 4 jongens o schoolteam jongens en meisjes Een speler mag altijd

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3 Herinnering Jeugdkamp 2014: Het jeugdkamp 2014 staat voor de deur en aanmelden kan nu al! In het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart wordt voor alle jeugdteams een fantastisch programma in elkaar

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

De regels van het spel

De regels van het spel De regels van het spel De oorsprong van het honkbal ligt in Amerika. Daar wordt nu meer dan 150 jaar baseball gespeeld. Aan de spelregels is in al die jaren weinig veranderd, wel aan de uitrusting van

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris,

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris, Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen Afdeling: Contactpersoon: Referentie: Competitiezaken Jacco Lansbergen 2016/323 Datum: E-mail: Onderwerp: 4 januari 2017 competitie@knbsb.nl

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi 26 & 27 maart 2016 textowntigers.nl 5 e Jeugd Lentetoernooi TEX TOWN TIGERS 2016 PROGRAMMA Zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2016 Sportpark Kroedkotten- Kotkampweg

Nadere informatie

CONNECT TO THE GAME. Methodiek voor honkbalscheidsrechters

CONNECT TO THE GAME. Methodiek voor honkbalscheidsrechters CONNECT TO THE GAME Methodiek voor honkbalscheidsrechters Three Umpire System 2018 Stuurgroep Honkbal, KNBSB Datum: maart 2018 Versie: 2.0 Auteur: RR Deze handleiding is vastgesteld door de Stuurgroep

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Buitenveld Onderdelen Buitenveld 1a. Hoge bal 1b. Blokken 1c. Scoopen 1d. Communicatie

Hoofdstuk 1 Buitenveld Onderdelen Buitenveld 1a. Hoge bal 1b. Blokken 1c. Scoopen 1d. Communicatie 1 Datum: Maandag 23 april 2012 Onderwerp: Coachcursus 1. Buitenveld 2. Honklopen 3. Tactiek Door: Percy Isenia Aantekeningen door: Michel ten Broeke Algemene opmerkingen: - De coachcursus is gericht op

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2019

Nieuwsbrief Juli 2019 Jeugdcommissie Blue Birds Nieuwsbrief Juli 2019 2019 Na het jaar afgesloten te hebben met de succesvolle winterblues zijn we 2019 weer goed gestart met teams waarin nog ruimte voor groei was. Zowel op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe!

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! Let s Play Ball & have fun Roef! Kleding informatie: Nu de wintertrainingen in volle gang zijn, is hier

Nadere informatie

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten.

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Welkom op het Jeugd Lente Toernooi 2017 van Tex Town Tigers! We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Gezien de invulling van de teams belooft het weer een sterk

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 20-16 januari 2010 Hallo schaak- en damleden Ons damviertal behaalde afgelopen maandag een mooie 6-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuwsbrief oktober 2010 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Alle zomer toernooien zitten erop en we gaan weer even een trainingsperiode in. Dit zal zonder Isabel en Alwin gebeuren daar

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst dec Nieuwsbrief februari 2015 nr.117 Pagina 1 van 8

Sponsor All In. Opbrengst dec Nieuwsbrief februari 2015 nr.117 Pagina 1 van 8 Nieuwsbrief nr. 117 jaargang 11 Februari 2015 Hallo allemaal, Het is nog volop winter met nachtvorst en sneeuwbuien. We trainen nog binnen en de planning voor de verschillende oefenwedstrijden is in de

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2012 nr.85 Pagina 1 van 15

Nieuwsbrief juni 2012 nr.85 Pagina 1 van 15 Nieuwsbrief nr. 85 jaargang 8 juni 2012 Hallo allemaal, In de afgelopen maand is weer genoeg gebeurd om een goed gevulde nieuwsbrief te maken. Onder andere een verslag van het goed verlopen Mixtoernooi.

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Leeftijdscategorieën Honkbal /Softbal:

Leeftijdscategorieën Honkbal /Softbal: Voorwoord Voor u ligt het jeugdplan van de Honk- & Softbalvereniging SV Spaarnwoude. Dit jeugdplan is onderdeel van het beleidsplan van SV Spaarnwoude Honk & Softbal. Het uitgangspunt van de vereniging

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten Softbal slow pitch Agenda: Bijeenkomst 22 Feb 2015 - Oorspronkelijk uitgangspunt - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten - Wat is softbal slow pitch? Belangrijkste regels Overige regels - Regels

Nadere informatie

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 Tevens wordt verwezen naar de matrix 1 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGDHONKBAL Ter bevordering van de leesbaarheid is het honkbal jeugdreglement

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Schooldammen. seizoen

Schooldammen. seizoen Schooldammen seizoen 2004-2005 o Hoe t Waliën de finale bereikte o Voorronde Winterswijk 17 november o Finale Winterswijk 27 november o Regiofinales 18 december o Districtsfinale 22 januari o Kampioenschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi. Versie 21-03-2016 Inhoudsopgave Welkom 3 The Orioles.. 4 Adres Parkeren Toernooi organisatie Contact informatie Algemene mededelingen.. 4 Kantine Foto s Veldindeling 5 Toernooireglement Warming-up Toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst mei 3.38. Nieuwsbrief juli 2014 nr.110 Pagina 1 van 18

Sponsor All In. Opbrengst mei 3.38. Nieuwsbrief juli 2014 nr.110 Pagina 1 van 18 Nieuwsbrief nr. 110 jaargang 10 Juli 2014 Hallo allemaal, Het gaat goed met onze club. Er zijn maar liefst 2 teams, senioren 1 en junioren,die hoog in de competitie staan en een zeer goede kans maken om

Nadere informatie

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a.

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a. Nummer 14 31 augustus 2015 In deze Eye Catcher o.a. De ziekenboeg HB2 op kampioenenspoor?? Afsluiting van het seizoen Zet alvast in je agenda: Jeugdtoernooi 17 oktober After-Season Toernooi Familie/vrienden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

NK Little League Programmaboekje

NK Little League Programmaboekje NK Little League 2019 Programmaboekje 1 Openingsceremonie Op zaterdag, zondag en maandag gaan de deuren van Almere 90 om 07:30 open. Om 08:15 staan alle spelers/ speelsters van de 10 regio s klaar zodat

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN Aan Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Van Kolom Breedtesport CC Datum 8 december 2015 Onderwerp Definitieve reglementswijzigingen Wedstrijdsport-competities Jeugd en Senioren seizoen 2016 INLEIDING

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners Veelbelovend vrijdagavond programma Schrijf je nu nog in voor de clinic zitvolleybal! Voorzitter Arno van Gerven zei het eerder

Nadere informatie

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Binnenkort start het zaalhockeyseizoen 2015-2016 en zal de Almeerse Hockeyclub met naar onze verwachting ongeveer 72 wedstrijdteams deelnemen. Zaalhockey valt onder de

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

1. Hoofdstuk 1 Stands

1. Hoofdstuk 1 Stands 1 Datum: Maandag 27 februari 2012 Onderwerp: Coachcursus Hitting (Slagtraining) Door: Percy Isenia Aantekeningen door: Michel ten Broeke Algemene opmerkingen: - Training is gericht op kinderen - De kinderen

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

Hawk update zondag 26 oktober

Hawk update zondag 26 oktober Hawk update zondag 26 oktober Deze update is in alle opzichten een vervolg op de vorige editie. In Update 5 sprak ik over drie zaken: de pilot van het project; het eerste signaal wat gebruikt zou worden

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 2, november 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen. Trainingen op zaterdag, twee speeldagen van de NJTL, handicaptoernooi in Assen,

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE

NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE Met in deze editie: NK LITTLE LEAGUE JEUGDKAMP 2017 WELCOME FRIENDS NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE Beste allemaal, De tweede nieuwsbrief van dit seizoen ligt al weer voor jullie. De tijd vliegt en met

Nadere informatie

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave TYPISCH YARDEN Typisch Yarden Nieuwsbrief Eerste editie, juni 2013 Eerste editie De Typisch Yarden nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en is bedoeld voor alle collega s van de divisie Uitvaartverzorging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

1 von 5 19.09.2015 19:12

1 von 5 19.09.2015 19:12 1 von 5 19.09.2015 19:12 Von: ha.gillessen An: niersiajugend Betreff: W.: Nieuwsbrief PartnerClubs: September 2015 Datum: Do, 17 Sept 2015 5:58

Nadere informatie