Raad van Bestuur Sportraad donderdag 22 januari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raad van Bestuur Sportraad donderdag 22 januari 2015"

Transcriptie

1 Raad van Bestuur Sportraad donderdag 22 januari 2015 Start vergadering: 20 uur Aanwezig: Peter Maertens, ondervoorzitter Kris Vander Vorst, secretaris Steven Coosemans (lid) Johan Verdonck (lid) Chris Vanderperre (lid) Krista Kerckhoven (lid) Rudy Peeters (plaatsvervangend lid) Stefan Imbrechts, Schepen voor sport Jelle Vonckx, sportfunctionaris Verontschuldigd: Rina Vanosmael, voorzitter Lut Daenen, Wim Vanhamme, Eric Vanhecke, Pascal De Becker (leden) Gerry Croon, departementshoofd Culturele zaken Aanwezig voor agendapunt 2: Paul Van Vlasselaer (JoKa) Karel Van Loo (JoKa) Sarah Huybrechts (OTB) Herman Seghers (OTB) 1. Goedkeuring verslag vergadering 25 november 2014 Het verslag van de sportraadvergadering op is goedgekeurd. 2. Verderzetting Eindejaarsmarathon en eindejaarsjogging Joka heeft informeel aangegeven te willen stoppen met de organisatie van de eindejaarsmarathon/jogging. Zij willen wel nog meehelpen maar niet langer als hoofdverantwoordelijke. De leden van JoKa kwamen zelf langs om uitleg te geven over hun beslissing en over mogelijke samenwerking in de toekomst:

2 Paul Van Vlasselaer en Karel Van Loo (JoKa): De laatste jaren blijken er veelal problemen te zijn om voldoende vrijwilligers/helpers te verkrijgen voor de organisatie van de eindejaarsmarathon en eindejaarsjogging. Zowel voor de voorbereiding/organisatie van de eindejaarsmarathon en eindejaarsjogging als voor hulp tijdens het weekend zelf werd er telkens teruggevallen op dezelfde personen. Dit weegt enorm op deze mensen en zij hebben, na 25 edities, de beslissing genomen om de organisatie niet meer op zich te nemen. Hiermee wordt bedoeld dat zij zichzelf niet meer zien als initiatiefnemer maar eerder een coaching functie willen vervullen bij een nieuwe doorstart. Zij zijn ook bereid om te helpen als vrijwilliger op de dagen van de eindejaarsmarathon en eindejaarsjogging zelf. De leden van de sportraad krijgen een draaiboek van zowel het weekend zelf, als van de hele voorbereiding aangeboden. Dit als overzicht van de organisatie van het sportieve weekend. Jelle Vonckx, sportfunctionaris, zorgt dat dit via mail aan alle leden wordt bezorgd. De leden van OTB geven aan dat de eindejaarsmarathon en eindejaarsjogging voor hen een grote financiële hulp is, zij zijn zeker bereid om verder mee te werken aan de organisatie ervan, maar geven aan niet voldoende knowhow te bezitten voor het sportieve aspect. Het gedeelte catering willen zij, net zoals ze nu doen, op zich blijven nemen met eventueel nog wat extra taken. Momenteel zijn er een 30 vrijwilligers van OTB voor de catering, en 65 vrijwilligers vanuit JoKa voor het sportieve gedeelte. Kris Vander Vorst vraagt of het misschien een optie is om de marathon te laten vallen, zodat het een eendaags evenement zou worden met minder voorbereiding. De leden van JoKa en OTB geven hierop aan dat de marathon financieel het interessantste is wegens meer omzet qua consumpties. Hierop pikt Peter Maertens in met de vraag van waar de omzet van de eindejaarsmarathon en eindejaarsjogging voornamelijk vandaan komt. Dit blijkt voor het grootste gedeelte vanuit de catering te komen, gevolgd door de inschrijvingen. Krista Kerckhoven vraagt of er een optie is om een samenwerking aan te gaan met andere joggingclubs, eventueel van buurgemeenten. Het blijkt echter dat er reeds veel vrijwilligers uit deze hoek worden gebruikt en dit dus ook geen oplossing kan bieden. Krista Kerckhoven pikt hier verder op in en stelt de vraag of het mogelijk is om samen te werken met andere sport -en/of jeugdverenigingen. Hierop wordt door JoKa geantwoord dat dit zeker kan maar dat OTB als doelstelling moet blijven. Het grote probleem is echter dat alle sportverenigingen ongeveer met hetzelfde probleem zitten, nl. een tekort aan vrijwilligers en al

3 te vaak terugvallen op steeds dezelfde personen. Als deze personen dan ook nog eens dit gaan moeten doen, dreigt het voor iedereen te veel te worden. Een stelling die door allen aanwezig wordt beaamd. De sportdienst, Jelle Vonckx, geeft aan dat er misschien terug kleiner moet worden begonnen, met 1 dag ipv een heel weekend, zoals ook Kris Vander Vorst eerder stelde. Dit om de werklast voor velen te verkleinen en zo stilaan terug opnieuw te kunnen uitbreiden. Peter Maertens stelt hierbij de vraag of OTB deze optie ziet zitten, aangezien deze toch financieel minder zal blijken. OTB geeft aan dat dit zeker kan en dat ze hier rekening mee houden. Zij willen vooral vermijden dat het evenement volledig verdwijnt. Chris Vanderperre vraagt of de oplossing kan gevonden worden door een engagement van meerdere mensen om mee in de organisatie te stappen. Mensen die vanaf september mee als manager willen helpen bij de organisatie. Hierbij maakt hij ook een onderscheid tussen een volledige stop van JoKa als organisator of verder doen als organisator maar dan met de hulp van nieuw bloed. De leden van JoKa geven aan dat dit voor hen misschien nog wel een goede, zoniet de beste optie is. Op deze manier kunnen zij hun knowhow gedurende 1 à 2 jaar overgeven, in de vorm van een coachingfunctie en kan de organisatie stilaan overgenomen worden in plaats van abrupt. Ze stellen wel dat het goede doel OTB een vereiste is, dit is voor de leden van de sportraad eveneens een vaststaand feit. Peter Maertens stelt, ingaande op het voorgaande, voor om een openbare oproep te doen naar hulp. Een duidelijk afgebakend profiel van organisatoren moet worden opgesteld en vrijgegeven naar de inwoners van Kampenhout en daarbuiten. Dit gaat niet over vrijwilligers de dag zelf, maar effectief over mensen die van meet af aan willen voorbereiden en organiseren om het weekend van de jogging te organiseren. De huidige generatie van organisatoren heeft nood aan vernieuwing en verjonging en vanuit enkel de sportraad of de sportverenigingen kan dit niet verholpen worden. Een openbare oproep lijkt alle leden dan ook een goede optie. De leden van JoKa en OTB gaan hiermee akkoord en zullen helpen bij het opstellen van het juiste profiel. De rode draad doorheen dit verhaal blijft echter het goede doel van OTB, dit moet ook duidelijk worden gemaakt aan mogelijke kandidaten. Jelle Vonckx, sportfunctionaris, stelt een eerste profiel op en zal dit ter goedkeuring doormailen naar alle aanwezigen. Zo kunnen er aanpassingen worden gemaakt tot het ideale profiel voor de oproep is opgesteld. Het gezochte profiel moet via verschillende kanalen worden gezocht: info-avond, mededeling op de kampioenenviering, krant, gemeenteberichten, AV sportraad,.

4 Er wordt besloten dat er een beslissing moet vallen over het al dan niet doorgaan van de eindejaarsmarathon en eindejaarsjogging ten laatste voor de zomer, op deze manier is er nog voldoende tijd om alles te organiseren. 3. Opvolging actieplannen en acties sport 2015 Onderstaande acties dienen uitgevoerd/opgevolgd te worden in 2015: 1. Financiële ondersteuning van de sportverenigingen op basis van vernieuwd subsidiereglement (sinds 2014). 2. Installatie van een digitale lichtkrant in zowel Sporthal Kampenhout als sport- en cultuurcentrum Berg Jelle Vonckx, sportfunctionaris, bekijkt samen met de informaticadienst van de gemeente wat de mogelijkheden zijn. 3. Uitgave van vrijetijdsgids (tweejaarlijks > nu ) Op vraag van de sportverenigingen wordt er bekeken of het terug mogelijk is om de gids bus aan bus te verdelen. Eventueel met inbreng van reclame in de gids om de kost te drukken. Stefan Imbrechts, Schepen van sport, legt dit voor aan het college. 4. Standplaats voorzien voor sportverenigingen op avondmarkt Op vraag van de sportverenigingen zal Stefan Imbrechts, Schepen van sport, navragen aan de organisatie van de markt of het mogelijk is elektriciteit te voorzien voor de standen van de sportverenigingen. 5. Verderzetting sportprogramma voor sportweken 6. Organisatie van 3 sportactiviteiten voor scholen a. Initiatie (Handbal: 20-28/04) b. Sportdag voor scholen (DI 28/04) c. Scholenveldloop (DI 29/09) Jelle Vonckx, sportfunctionaris, polst op het scholenoverleg of deze datum kan voor alle scholen.

5 7. Organisatie van een sportdag voor senioren 8. Samenwerking sportregio Noord Jelle Vonckx, sportfunctionaris, werkt momenteel samen met de andere sportdiensten van sportregio Noord een voorstel uit om de werking verder te zetten na stopzetting ondersteuning vanuit de provincie Vlaams-Brabant (na 2015). 9. Organisatie sportpromotionele activiteiten + mogelijkheid tot ondersteunen of organiseren nieuwe activiteit 10. Initiatiereeks voor verscheidene doelgroepen 11. Organisatie van de jaarlijkse kampioenenviering 12. Organisatie G sportdag met buurgemeenten 13. Aanbieden G-sport op circusdag (ism OTB) 14. Opstellen reglement kansengroepen ism jeugddienst en OCMW 15. (Dienst vrije tijd/ culturele zaken gebruikt sociale media) > opstellen facebook/twitter/etc voor sportdienst/sportaanbod Jelle Vonckx, sportfunctionaris, gaat dit bekijken in overleg met de dienst communicatie van de gemeente. 4. Jaarprogramma 2015 WOE 4 februari 2015: kleuternamiddag te Machelen (sportregio Noord) (februari 2015: vergadering RvB sportraad) Vrijdag 27 februari 2015: kampioenenviering (maart 2015: vergadering RvB sportraad) April mei juni 2015: fietsenpakket voor scholen 7 10 april 2015: sportweek 1 (6 12 jarigen) april 2015: sportweek 2 (6 12 jarigen) 16 april 2015: avonturensportdag (april 2015: vergadering RvB sportraad)

6 17 april tot 26 juni 2015: Lessenreeks leren zwemmen 50+ (sportregio Noord) 20 april 28 april 2015: initiatiereeks handbal voor scholen DI 28 april 2015: Scholensportdag DO 23 april 2015: Regionale sporteldag te Haacht (sportregio Noord) WOE 6 Mei 2015: algemene vergadering sportraad DO 7 Mei 2015: circusdag Ons Tehuis Brabant ZA 9 mei 2015: Kijk, ik fiets (sportregio Noord) DI 26 mei 2015: Regionale sporteldag Durbuy (sportregio Noord) Mei 2015: oproep regelmatige gebruikers sporthal Kampenhout/Berg Juni 2015: versturen jaarverslag Bloso 2014 Juni 2015: versturen aanvraagformulieren subsidiëring Juni 2015: kalenders regelmatige gebruikers opmaken en versturen (juni 2015: vergadering RvB sportraad) 1 3 juli 2015: sportweek 1 (4-5 jarigen) 6 10 juli 2015: sportweek 2 (6 12 jarigen) 3 7 augustus 2015: sportweek 3 (6 12 jarigen) augustus 2015: sportweek 4 (12 16 jarigen) augustus 2015: G-sportkamp voor kinderen te Boortmeerbeek (sportregio Noord) augustus 2015: sportweek 5 (6 12 jarigen) VR 28 augustus 2015: springkastelenfestival te Tremelo (sportregio Noord) DI 8 september 2015: sportdag gemeentepersoneel te Steenokkerzeel (sportregio Noord) DO 10 september 2015: sportdag Vitamin te Rotselaar (sportregio Noord) VR 11 september 2015: avondmarkt Kampenhout DO 17 september 2015: seniorensportdag aan zee OF VR 18 september 2015: seniorensportdag aan zee DI 29 september 2015: scholenveldloop (september 2015: vergadering RvB sportraad) September 2015: deadline indienen aanvraag subsidiëring September oktober 2015: verwerken subsidieaanvragen 2 oktober 11 december 2015: lessenreeks leren zwemmen 50+ (sportregio Noord)

7 DO 5 november 2015: uitstap snowworld Landgraaf (sportregio Noord) (november 2015: vergadering RvB sportraad) ZA 12 december 2015: eindejaarsmarathon (OV) ZO 13 december 2015: eindejaarsjogging (OV) 5. Voorbereiding kampioenenviering: vrijdag 27 februari 2015 Datum: Vrijdag 27 februari 2015 om uur. Locatie: Sport- en cultuurcentrum Berg ontmoetingszaal Materiaal: Stoelen en tafels zijn aanwezig. 10 receptietafels + doeken, 16 podiumelementen, beamer + laptop zijn door Jelle Vonckx, sportfunctionaris, aangevraagd. Kandidaturen 2014, kampioenenviering 2015: Na overleg worden volgende kandidaturen weerhouden: Jongeren individueel: Shauni Van Opstal Louise Van Bellinghen Charlotte Van Bellinghen Lotte Geerens Jongeren ploegen: U15 SKK Kampelaar U11 SK Kampenhout U12 SK Kampenhout Volwassenen individueel: Theo Van Cappellen Thomas Lissens Patrick Brigitta Betty Raets Volwassenen: ploegen: Reserven SKK Kampelaar Mavericks United B

8 Badmintonteam: Marc Van Nieuwenhuyse & David Rits Badmintonteam: David Rits & Veerle Van Mele Badmintonteam: Maja Jonckers & Bart Thumas Sportverdienste: Paul De Brauwer Sportfiguur: Charlotte Van Bellinghen De kandidatuur van 1 e ploeg SKK Kampelaar werd niet weerhouden. Zij krijgen wel een eervolle vermelding tijdens de kampioenenviering. Aanpassing reglement kampioenenviering Het reglement van de kampioenenviering wordt naar volgend jaar toe aangepast zodat ook ploegen die promotie afdwingen in aanmerking komen voor de kampioenenviering. Programma: 1. Intermezzo bij het binnenkomen van de genodigden 2. Gasten krijgen drankje + hapjes bij binnenkomst 3. Verwelkoming gasten, kampioenen 4. Huldiging Kampenhoutse Kampioenen: jongeren 5. Intermezzo (kort) 6. Eervolle vermelding: Promotie naar 2e provinciale A SKK Kampelaar 7. Huldiging Kampenhoutse Kampioenen: volwassenen 8. Intermezzo (lange pauze drankgelegenheid) 9. Huldiging Kampenhoutse Kampioenen: ploegen 10. Intermezzo (kort) 11. Huldiging sportverdienste 12. Intermezzo (kort) 13. Apotheose: huldiging sportfiguur van het jaar 14. Slotwoord 15. Groepsfoto 16. Gasten krijgen drankje + broodjes na de viering

9 Presentatie: Jelle Vonckx, sportfunctionaris, neemt contact op met Lut Daenen om de presentatie op zich te nemen. Zij had zichzelf kandidaat gesteld op de vergadering van 25 november PowerPoint: Voorstelling per kampioen met vermelding van de belangrijkste prestaties + foto of filmpje. Jelle Vonckx, sportfunctionaris, maakt deze op en overloopt deze met de presentator/presentatrice. Intermezzo: De muziekgroep Peper & Zout is door Jelle Vonckx, sportfunctionaris, gecontacteerd en vastgelegd zoals besproken op de sportraadvergadering van 25 november Prijzen: - Kader met SPORTKAMPIOEN 2014 KAMPENHOUT - Sporthanddoek met opdruk: KAMPIOENENVIERING 2014 KAMPENHOUT - Prijs sportverdienste: cadeaubon AS Adventure of Plaatselijke biermand - Prijs sportfiguur: trofee met afbeelding sport en vermelding sportfiguur Kampenhout 2014 Allen met de kleuren, het logo van kampenhout, het logo van de sportdienst en vermelding sportkampioen Poetsdames: Deze worden door Jelle Vonckx, sportfunctionaris, nog gecontacteerd als extra hulp. Broodjes: Bestelling via Croissy (idem vorige jaren) Gezonde hapjes: Idem vorige jaren (Lut Daenen geeft de bestelling door aan de sportdienst) Drank: Bestelling via Van Craenenbroek. Idem vorig jaar. Wijn: Roger Swillen. Idem vorig jaar.

10 Geluid/techniek: Rudi Peeters, reeds gecontacteerd door Jelle Vonckx, sportfunctionaris. Fotograaf: Margo Verbist, idem vorig jaar. Plateaus, handdoeken, : Aangevraagd bij economaat Hulp: Leden van sportraad helpen, indien mogelijk, bij klaarzetten zaal, drank,opkuis. Zij worden verwacht vanaf uur. 6. Aanvraag van ZVC Mavericks United voor toetreding tot sportraad Mavericks United (via Kenny De Vogelaere) hebben aangegeven zich als lid aan te willen sluiten bij de sportraad. Via Rudy Peeters (eveneens lid van ZVC Mavericks United) wordt de boodschap overgedragen dat zij welkom zijn op de algemene vergadering in mei. Als eerste punt staan hier toetredingen op de agenda. Indien hun aanvraag dan wordt goedgekeurd kunnen zij de vergadering verder volgen als nieuw lid. 7. Varia Stefan Imbrechts, Schepen voor sport, meldt volgende zaken in verband met de geplande renovatiewerken aan de sporthal Kampenhout: De ramen worden volgende week opgemeten. De werken aan het dak van de sporthal starten zodra het weer dit toelaat, de aannemer staat klaar om te starten. De aanbesteding voor de vernieuwing van het sanitair staat gepland op 07/02/2015, de gunning zou dan eind februari in orde moeten zijn. De opstart van de werken aan het sanitair zou dan in april starten. Er worden tijdelijke kleedkamers geplaatst vooraleer de werken aan het sanitair en de verwarming starten, dit om de hinder voor de gebruikers van de sporthal zo klein mogelijk te houden. Er komen extra parkeerplaatsen aan de zijkant van de sporthal + regenwaterputten die gebruikt zullen worden voor het sanitair.

11 Normaal gezien zullen alle werken gebeuren binnen het jaar Johan Verdonck, Krista Kerckhoven en Rudy Peeters melden hun bezorgdheid in verband met het elektriciteit -en internetgebruik van hun sportverenigingen tijdens de geplande werken aan de sporthal Kampenhout. Zij vragen zich af of dit afgekoppeld gaat worden eens de werken van start gaan, gezien zij leidingen gebruiken die op het terrein rond de sporthal liggen. Stefan Imbrechts, Schepen voor Sport & Jelle Vonckx, sportfunctionaris, gaan dit na en zullen de sportverenigingen tijdig verwittigen in het geval van een afkoppeling. Krista Kerckhoven vraagt of tijdens de werken de parkeerplaatsen aan de sporthal vooraan nog kunnen gebruikt worden. Stefan Imbrechts, Schepen voor sport, meldt dat deze normaal gezien niet gebruikt gaan worden als werf en dus perfect beschikbaar blijven. Rudy Peeters stelt de vraag of er al iemand voor de uitbating van de cafetaria is gevonden. Stefan Imbrechts, Schepen voor Sport, meldt dat er een concessie is uitgeschreven, kandidaturen kunnen tot 30/01/ uur worden binnengebracht. De volgende sportraadvergadering zal doorgaan op dinsdag 17/03/2015 om 19u30 in het vergaderzaaltje (bovenste verdieping) van Villa Lucie. Einde vergadering: uur

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 28 april 2015

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 28 april 2015 Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 28 april 2015 Start vergadering: 19.30 uur Aanwezig: Rina Vanosmael, voorzitter Peter Maertens, ondervoorzitter Kris Vander Vorst, secretaris Steven Coosemans (lid) Lut

Nadere informatie

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 17 maart 2015

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 17 maart 2015 Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 17 maart 2015 Start vergadering: 19.30 uur Aanwezig: Rina Vanosmael, voorzitter Peter Maertens, ondervoorzitter Kris Vander Vorst, secretaris Steven Coosemans (lid) Chris

Nadere informatie

Raad van Bestuur Sportraad - dinsdag 11 februari 2014

Raad van Bestuur Sportraad - dinsdag 11 februari 2014 Raad van Bestuur Sportraad - dinsdag 11 februari 2014 Start vergadering: 20.00 uur Aanwezig: Rina Vanosmael, voorzitter Chris Vanderperre, Steven Coosemans, Wim Vanhamme (leden) Stefan Imbrechts, Schepen

Nadere informatie

Raad van Bestuur Sportraad

Raad van Bestuur Sportraad Raad van Bestuur Sportraad Start vergadering: 20.00 uur Aanwezig: Rina Vanosmael, (voorzitter) Peter Maertens 1 (ondervoorzitter) Kris Vander Vorst (secretaris) Steven Coosemans (lid) Rudy Peeters 2 (lid)

Nadere informatie

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 31 januari 2012

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 31 januari 2012 Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 31 januari 2012 Start vergadering: 20 uur Aanwezig: Lut Daenen, Steven Coosemans, Chris Vanderperre, Oscar De Keyser, Geert Heremans, Eric Van Hecke, Rina Vanosmael Stefan

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering Sportraad 6 mei 2015

Verslag Algemene Vergadering Sportraad 6 mei 2015 Verslag Algemene Vergadering Sportraad 6 mei 2015 Aanwezig: Badmintonclub Kampenhout, Concordia, De Jonge Elite, LRV De Laarstallen, De Leeuwkens, De Pedaalridders, GSF Kampenhout, Jazz D Nova, Jiu-Jitsuclub

Nadere informatie

Verslag Raad van Bestuur Sportraad 18 januari 2008

Verslag Raad van Bestuur Sportraad 18 januari 2008 Verslag Raad van Bestuur Sportraad 18 januari 2008 Aanwezigheden - Leden van de Raad van Bestuur: Aanwezig: Dhr. De Becker Pascal; Mevr. Vander Vorst Kris; Vanhecke Eric; Mevr. Rina Van Osmael; Verbiest

Nadere informatie

Vakantiegids. 2,5 18 jaar 2016. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst

Vakantiegids. 2,5 18 jaar 2016. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst Vakantiegids 2,5 18 jaar 2016 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910

Nadere informatie

Verslag Raad van Bestuur Sportraad 19 oktober 2010

Verslag Raad van Bestuur Sportraad 19 oktober 2010 Verslag Raad van Bestuur Sportraad 19 oktober 2010 Aanwezigheden Leden van de Raad van Bestuur: Aanwezig: Lut Daenen, Kris Vandervorst, Chris Vanderperren, Geert Heremans, Steven Coosemans, Rina Van Osmael.

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 18 oktober 2011

Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 18 oktober 2011 Raad van Bestuur Sportraad dinsdag 18 oktober 2011 Start vergadering: 20u. Aanwezig: Lut Daenen, Steven Coosemans, Chris Vanderperre, Marc Cochet, Pascal De Becker, Rina Vanosmael Nelis Van Cappellen,

Nadere informatie

2013-2014 Proef je sport tijdens de maand september

2013-2014 Proef je sport tijdens de maand september 2013-2014 Proef je sport tijdens de maand september VOORWOORD DEELNEMENDE SPORTVERENIGINGEN Beste Kampenhoutenaar, 2013, het eerste jaar van een nieuwe legislatuur. Sport is één van de weinige bevoegdheden

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering Sportraad 22 juni 2010

Verslag Algemene Vergadering Sportraad 22 juni 2010 Verslag Algemene Vergadering Sportraad 22 juni 2010 Aanwezigheden Leden van de algemene vergadering Aanwezig: BC Kampenhout, Beautiful Losers, Budokan, De Jonge Elite, De Laarstallen, De Leeuwkes, De toekomst,

Nadere informatie

VERSLAG SPORTBELEIDSPLANNING (SBP) Marjolein van Poppel.. Volgnummer Overlegmoment:

VERSLAG SPORTBELEIDSPLANNING (SBP) Marjolein van Poppel.. Volgnummer Overlegmoment: VERSLAG SPORTBELEIDSPLANNING (SBP) Gemeente: Kampenhout Coach: Marjolein van Poppel.. Vergaderdatum: 17.07.2007 Volgnummer Overlegmoment: Stuurgroep 7 (overleg 8) Aanwezigen: Marjolein Van Poppel: coach

Nadere informatie

Moyson François, Pas Veerle, Van der Stighelen Jonas, Filip Van den Reym

Moyson François, Pas Veerle, Van der Stighelen Jonas, Filip Van den Reym Sportraad Maandag 25 november 2015 AC Aanwezigen: Verontschuldigd: Afwezigen: De Buyser Gilbert, De Decker Catharina, De Maeyer Alfons, De Maeyer Jan, De Smedt Piet, De Smet Prosper, Geert Pas, Kristof

Nadere informatie

Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013

Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013 Pagina 1 van 5 Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013 Datum: woensdag 13-3-2013 Kenmerk: Sportraad_LA_2013 03 13 Locatie: Sporthal Stad Turnhout Onderwerp: Verslag kernbestuur sportraad 13 03 2013 Aanwezig:

Nadere informatie

Samenwerking in regio s en burensportdiensten

Samenwerking in regio s en burensportdiensten Samenwerking in regio s en burensportdiensten SPORTREGIO KEMPEN IV Samenwerking tussen 11 gemeenten Veel verschil tussen de gemeenten: Inwonersaantal Sportdienst - werking Beschikbare infrastructuur Goede

Nadere informatie

D. Warlop, W. Brouckaert, J.M. Sercu, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; N. Peere, B. De Wulf, G. Vandenabeele, leden; Verslag

D. Warlop, W. Brouckaert, J.M. Sercu, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; N. Peere, B. De Wulf, G. Vandenabeele, leden; Verslag Verslag ledenvergadering 16/02/2016 (SPR/201/) Aanwezig: R. Herremans, secretaris; D. Warlop, W. Brouckaert, J.M. Sercu, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; D. Strybol, diensthoofd; Verontschuldigd:

Nadere informatie

G e m e e n t e l i j k e s p o r t r a a d S t e e n o k k e r z e e l

G e m e e n t e l i j k e s p o r t r a a d S t e e n o k k e r z e e l G e m e e n t e l i j k e s p o r t r a a d G e m e e n t e h u i s, O r c h i d e e ë n l a a n 1 7 t e 1 8 2 0 02/254.19.74 02/254.19.02 Steenokkerzeel, 25 april 2016 Geachte Graag nodig ik u uit op

Nadere informatie

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Artikel 1. TOEPASSINGSGEBIED Het gemeentebestuur van Nijlen en de Nijlense Sportraad organiseren een kampioenenhulde waarbij de sportkampioenen: individuen

Nadere informatie

Sportpromotieplan 2015

Sportpromotieplan 2015 Sportpromotieplan 2015 INLEIDING Het sportpromotieplan groepeert de sportpromotionele acties voor het komende kalenderjaar en is opgesteld op basis van de verschillende doelstellingen uit het sportbeleidsplan.

Nadere informatie

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld.

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld. 2016 2009 Kampioenenviering inschrijvingsformulier 27 mei 2016 Naam van de club : Ingevuld door : telefoonnummer verantwoordelijke: Zullen aanwezig zijn met: (aantal kampioenen) ( aantal personen in totaal)

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Hoofdstuk 3 Ondersteuning en stimulering van de diversiteit en de toegankelijkheid in sport

Hoofdstuk 3 Ondersteuning en stimulering van de diversiteit en de toegankelijkheid in sport Hoofdstuk 3 Ondersteuning en stimulering van de diversiteit en de toegankelijkheid in sport Hoofdstuk 3: ondersteuning en stimulering diversiteit en toegankelijkheid in de sport 1. SWOT analyse Kansen:

Nadere informatie

Verontschuldigd: Frans Oerlemans, Kathleen Hermans, Ludo Van der Veken, Heidi De Beckker, Fred Broeckx, Rudi Debondt, Hannes Anaf

Verontschuldigd: Frans Oerlemans, Kathleen Hermans, Ludo Van der Veken, Heidi De Beckker, Fred Broeckx, Rudi Debondt, Hannes Anaf Verslag mei 2013 Raad van Bestuur Turnhoutse Sportraad Datum: woensdag 15-05-2013 Kenmerk: Sportraad_TS_130513 Locatie: Sporthal Stad Turnhout Onderwerp: Verslag Raad van Bestuur sportraad 15-05-2013 Aanwezig:

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk-

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Aanwezig: Verontschuldigd: 1. Goedkeuring + overloop vorig verslag: 2.Evaluatie Jeugdnamiddag: 3.Brandveiligheid vorming: Jurgen Bal (JC Blizzard) Robby

Nadere informatie

William Charlier (ondervoorzitter), Kris Neven (secretaris) en Roland Vanobbergen (penningmeester)

William Charlier (ondervoorzitter), Kris Neven (secretaris) en Roland Vanobbergen (penningmeester) NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR Sportraad raad van bestuur 16 november 2015 20u - CC Den Blank Johny Rons William Charlier (ondervoorzitter), Kris Neven (secretaris)

Nadere informatie

districtscollege Wilrijk Zitting van 15 december 2014

districtscollege Wilrijk Zitting van 15 december 2014 beraadslaging/proces verbaal Kopie districtscollege Wilrijk Zitting van 15 december 2014 Besluit GOEDGEKEURD A-punten district Wilrijk Samenstelling De heer Kristof Bossuyt, voorzitter van het districtscollege

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M.

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M. VERSLAG SENIORENRAAD 16 oktober 2018 AANWEZIG: * Voorzitter Vanacken A. * Schepen van senioren * OCMW voorzitter * Neos Vanhees J. * Senioren Jesseren * Avondrood * OKRA Borgloon Moens J, Vanhees R * Senioren

Nadere informatie

Gemeentelijke sportraad Steenokkerzeel

Gemeentelijke sportraad Steenokkerzeel Gemeentelijke sportraad Gemeentehuis, Orchideeënlaan 17 te 1820 02/254.19.74 02/254.19.02, 26 augustus 2008 Geachte Graag nodig ik u uit op de bestuursvergadering van de gemeentelijke sportraad op woensdag

Nadere informatie

D. Warlop, W. Brouckaert, B. De Wulf, J.M. Sercu, D. Delacauw, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; Verslag

D. Warlop, W. Brouckaert, B. De Wulf, J.M. Sercu, D. Delacauw, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; Verslag Verslag ledenvergadering 20/12/2016 (SPR/201/) Aanwezig: B. Bouton, voorzitter; R. Herremans, secretaris; D. Warlop, W. Brouckaert, B. De Wulf, J.M. Sercu, D. Delacauw, leden; J. Devey, schepen; A. Deley,

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING SPORTRAAD 23 APRIL 2015

ALGEMENE VERGADERING SPORTRAAD 23 APRIL 2015 ALGEMENE VERGADERING SPORTRAAD 23 APRIL 2015 OPENING VERGADERING Voorzitter Erwin Jönsson I. VERWELKOMING Schepen van Sport Koen Helsen II. OVERZICHT ADVIEZEN GEGEVEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN

Nadere informatie

VERGADERING. agenda verslag: Verslag RvB Sportraad vergaderdatum: 13/01/2014

VERGADERING. agenda verslag: Verslag RvB Sportraad vergaderdatum: 13/01/2014 VERGADERING agenda verslag: Verslag RvB Sportraad vergaderdatum: 13/01/2014 voorzitter: Jef Van Dyck verslaggever: Rika Rits aanwezige bestuursleden: Jef Van Dyck, Rita Mattheeussen, Erik Symons, Guy Dierick,

Nadere informatie

Overzicht gebruik beleidsprioriteiten

Overzicht gebruik beleidsprioriteiten Overzicht gebruik beleidsprioriteiten CEBVBP01 - BP 1 - Cultureel Erfgoed 1419/001/007/007/005 Projectvereniging Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei erfgoedconvenant CEBVBP02 - BP 2 - Cultureel Erfgoed

Nadere informatie

Inhoud. Gemeente Lendelede sportbeleidsplanning

Inhoud. Gemeente Lendelede sportbeleidsplanning Inhoud BELEIDSPRIORITEIT 1. Doelstellingen... 3 Strategische doelstelling:... 3 De gemeente Lendelede zal de werking van de lendeleedse sportverenigingen verder op een continue manier ondersteunen....

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

VERSLAG SPORTBELEIDSPLANNING (SBP) Marjolein van Poppel.. Volgnummer Overlegmoment:

VERSLAG SPORTBELEIDSPLANNING (SBP) Marjolein van Poppel.. Volgnummer Overlegmoment: VERSLAG SPORTBELEIDSPLANNING (SBP) Gemeente: Kampenhout Coach: Marjolein van Poppel.. Vergaderdatum: 14.06.2007 Volgnummer Overlegmoment: Stuurgroep 5 (overleg 6) Aanwezigen: Marjolein Van Poppel: coach

Nadere informatie

Algemene Vergadering 29/03/2017

Algemene Vergadering 29/03/2017 Algemene Vergadering 29/03/2017 Agenda 1. Verwelkoming Presentatie Meerhout 2. Toelichting erfgoedcel k.erf: Nacht van het Kempens Erfgoed 3. Goedkeuring verslag vorige vergadering 4. Kasverslag 2016,

Nadere informatie

NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR. VERONTSCHULDIGD Sandra Vandenplas, Roland Vanobbergen (penningmeester)

NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR. VERONTSCHULDIGD Sandra Vandenplas, Roland Vanobbergen (penningmeester) NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR Sportraad raad van bestuur 20 juni 2016 19u30 - CC Den Blank Johny Rons William Charlier (ondervoorzitter), Kris Neven (secretaris)

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering. Aanwezigheden

Verslag bestuursvergadering. Aanwezigheden Verslag bestuursvergadering Datum en uur vergadering: Plaats: 10.03.2015 te 18.00 uur Districtshuis zaal Valencia Nummer: 2014.06 Datum volgende vergadering: 10.03.2015 18u00 districtshuis zaal Valencia

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING

ALGEMENE VERGADERING ALGEMENE VERGADERING Gemeentelijke Sportraad (GSR) Beveren Donderdag 20 november 2014 19.30 uur in zaal Olympia VERWELKOMING Alle aanwezigen van harte welkom op de jaarlijkse algemene vergadering van GSR

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino)

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino) Verslag bestuursvergadering 24 januari 2018. Aanwezig: Kris Geeroms, Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Annick Norré Verontschuldigd: Katja Soentjens Extra genodigde: David Van Hoegaerden (

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 21 juni 2017

Verslag bestuursvergadering 21 juni 2017 Verslag bestuursvergadering 21 juni 2017 Aanwezig: Leen Leys, Katja Soentjens, Johan Matthijs, Kris Geeroms, Annick Norré Verontschuldigd: Valentino Ragatuso 1. Update dagelijkse werking. 1.1.Aquagym -

Nadere informatie

AGENDA Raad van Bestuur. 4. Goedkeuring nieuwe statuten, huishoudelijk reglement en verzekeringsmodaliteiten

AGENDA Raad van Bestuur. 4. Goedkeuring nieuwe statuten, huishoudelijk reglement en verzekeringsmodaliteiten Raad van Bestuur Dinsdag 9 januari 2018 (wegens noodweer & uitsel 12 december 2017) om 20 uur in Gosset Hotel, A. Gossetlaan 52 te 1702 Groot-Bijgaarden AGENDA Raad van Bestuur 1. Opening van de vergadering

Nadere informatie

Aanvraagformulier toelage sport

Aanvraagformulier toelage sport Gemeente Ravels 1 Aanvraagformulier toelage sport Identificatiegegevens Naam sportvereniging: Sporttak: Sportfederatie: Rekeningnummer sportvereniging: Naam en adres van de titularis van de rekening: Contactpersoon

Nadere informatie

Raad van Bestuur Vergadering

Raad van Bestuur Vergadering Raad van Bestuur Vergadering Datum: 14/12/16 Tijd: 20 u. Voorzitter: Thomas Thys Secretaris: Janick Dams Plaats Zandhoven Aantal pagina's: Aanwezig: (x = aanwezig, xv( ) = aanwezig bij volmacht (initialen

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD Datum: 12 september 2012 Plaats: Constant Permeke zaal, 2 de verdiep gemeentehuis Aanwezig: Briers Paul, voorzitter Christelijke Bejaardenbond Bulens Achille, onafhankelijke

Nadere informatie

AANVRAAG TOT SUBSIDIËRING VAN KAMPENHOUTSE SPORTVERENIGINGEN

AANVRAAG TOT SUBSIDIËRING VAN KAMPENHOUTSE SPORTVERENIGINGEN AANVRAAG TOT SUBSIDIËRING VAN KAMPENHOUTSE SPORTVERENIGINGEN Dit aanvraagformulier geeft uitvoering aan het subsidiereglement voor Kampenhoutse sportverenigingen. Enkel aanvragen van sportverenigingen

Nadere informatie

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS SURPLUS het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS Uitgangspunt Club staat centraal in de werking van de federatie Sterke clubs Steeds

Nadere informatie

Strategische nota meerjarenplanning

Strategische nota meerjarenplanning Strategische nota meerjarenplanning Planningsrapport: Meerjarenplan 2014-2019 (BP2014_2019-0) Periode: vanaf 2014 Laatste dagboeknrs: Exploitatie: 5331 Investering: 265 Andere: 36 Gemeente Aartselaar (NIS

Nadere informatie

Algemene vergadering. sportraad 2008. agenda

Algemene vergadering. sportraad 2008. agenda agenda sportraad 2008 verwelkoming voorzitter en schepen goedkeuring jaarverslag en financieel verslag 2007 Sportbeleidsplan 2008-2013: actie 2008 Voorstelling volleybalclub VOC Malle vzw Erkenning- en

Nadere informatie

Vakantiegids. 2,5 16 jaar Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst

Vakantiegids. 2,5 16 jaar Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst Vakantiegids 2,5 16 jaar 2017 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst 1. GCV Sportpret in samenwerking met gemeente Kampenhout Locatie: alle

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017.

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Kris Geeroms, Annick Norré Verontschuldigd: Bavo Derese 1. Scz- Beleid. 1.1. Aquagym.

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING D.D. 26 FEBRUARI 2015

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING D.D. 26 FEBRUARI 2015 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING D.D. 26 FEBRUARI 2015 De voorzitter dhr.noël De Meyere verwelkomt de aanwezigen voor de eerste AV van 2015. Bij het binnenkomen heeft iedereen 2 brieven ontvangen met betrekking

Nadere informatie

Verslag Comitévergadering Inner Wheel Kortrijk Gulden Sporen Donderdag 21 juni 2016 Volgende comitévergadering : op dinsdag !!!!!

Verslag Comitévergadering Inner Wheel Kortrijk Gulden Sporen Donderdag 21 juni 2016 Volgende comitévergadering : op dinsdag !!!!! Verslag Comitévergadering Inner Wheel Kortrijk Gulden Sporen Donderdag 21 juni 2016 Volgende comitévergadering : op dinsdag 6.09.2016!!!!! Aanwezig: Virginie, Elke, Inez, Isabelle Th, Ann-Sophie, Elisa,

Nadere informatie

STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG GLABBEEK

STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG GLABBEEK STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG GLABBEEK 2019-2025 Artikel 1 - Oprichting Het lokaal overleg kinderopvang is een gemeentelijke adviesraad. Met de oprichting van deze gemeentelijke adviesraad lokaal

Nadere informatie

Gemeentelijke sportraad Steenokkerzeel

Gemeentelijke sportraad Steenokkerzeel Gemeentelijke sportraad Gemeentehuis, Orchideeënlaan 17 te 1820 02/254.19.74 02/254.19.02, 30 april 2008 Geachte Graag nodig ik u uit op de bestuursvergadering van de gemeentelijke sportraad op woensdag

Nadere informatie

Verslag directiecomité van dinsdag 21 november 2017, 17u Aanwezig

Verslag directiecomité van dinsdag 21 november 2017, 17u Aanwezig Verslag directiecomité van dinsdag 21 november 2017, 17u Aanwezig Marc Florquin: voorzitter Paul Dams: Ondervoorzitter Ann Schevenels, Magda Wits, Ann Spaepen: leden Jacques Roggen, directeur Verontschuldigd:

Nadere informatie

VERSLAG SPORTRAAD Donderdag 23 januari u00 gemeentehuis Nijlen

VERSLAG SPORTRAAD Donderdag 23 januari u00 gemeentehuis Nijlen AANWEZIGHEDEN Aanwezig: Harry, Eric, Ludo, Louis, Ann, Martine, Danny, Jan, Fred, Stef Waarnemers: Erik Blondeel (sportfunctionaris), Luc Luyten (schepen van sport) Verontschuldigd: Mieke, Leon, Tim Verwelkoming:

Nadere informatie

De kracht van sportpromotie-klassiekers

De kracht van sportpromotie-klassiekers De kracht van sportpromotie-klassiekers Programma Sportacademie - Herzele Jonathan De Henau (sportpromotor) Sportmaand Bonheiden Petra Mees (sportpromotor) Sportclubondersteuning Breda Suzan Swiers (adviseur

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Kim Daniëls, Veerle Audenaert, Kurt Demets, Mark Vanhamme (verslag), Steven Bollion, Veerle Vandensteen School: Mevrouw

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SPORTRAAD WIELSBEKE p.a. Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke tel.: 056/ AV 01/2019 fax.: 056/

GEMEENTELIJKE SPORTRAAD WIELSBEKE p.a. Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke tel.: 056/ AV 01/2019 fax.: 056/ GEMEENTELIJKE SPORTRAAD WIELSBEKE p.a. Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke tel.: 056/67.32.50 AV 01/2019 fax.: 056/67.32. 59 VERSLAG van de ALGEMENE VERGADERING op 07/02/2019 om 20u00 Aanwezig als afgevaardigde

Nadere informatie

Opmerkingen. engagement en budget. Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming. doelgroep en format

Opmerkingen. engagement en budget. Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming. doelgroep en format Opmerkingen Inbreng opleidingsthema's Akkoord van de directie engagement en budget Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming Reservering locatie Samenstelling inhoud Begroten doelgroep en format

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré

Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré Verontschuldigd: Leen Leys 1. Opleidingstraject lesgevers.

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015

VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015 VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015 Datum: 3 mei 2015 Aanwezigen: Danny Van Buggenhout Anne Verlinden Marie-Renée Strijckmans Hans De Hertogh Lucille De Roy- Yvette Vereeken Sabin Van Roy Veerle Beeckman

Nadere informatie

Raad van Bestuur Sportraad 1

Raad van Bestuur Sportraad 1 Raad van Bestuur Sportraad 1 Start vergadering: 20.00 uur Aanwezig: Rina Vanosmael, (voorzitter) Steven Coosemans (lid) Rudy Peeters (lid) Wim Vanhamme (lid) Lut Daenen (lid) Johan Verdonck (lid) Gerry

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 4 december 2014 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 4 december 2014 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 4 december 2014 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Van Bastelaere Pieter (voorzitter), De Meulemeester Ingeborg (schepen), De Block Neel (secretaris),

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming...

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming... Dagelijks Bestuur W.O.A.S. Verslag Datum vergadering : Betreft : Dagelijks bestuur W.O.A.S. 8 november 2010, Provinciehuis Boeverbos Brugge, 10.00 uur Onze ref.: P10/8/2/14/6 Verslaggever: Ann De Bruyckere

Nadere informatie

Info Sportdagen & Sportweken

Info Sportdagen & Sportweken Sportdienst Eeklo Info Sportdagen & Sportweken www.eeklo.be/sport Sportdienst Eeklo Algemene informatie Doelgroep Onze schoolsportdagen en -weken richten we in voor leerlingen van het kleuteronderwijs,

Nadere informatie

3 juli 2018, 10u30-13u, Gent

3 juli 2018, 10u30-13u, Gent Verslag Raad van Bestuur ICES 3 juli 2018, 10u30-13u, Gent Aanwezig: Leden van de Raad van Bestuur: Tine Vertommen, Kristine De Martelaer, Annick Willem, Sophie Cools en Els De Waegeneer Werknemers: Evy

Nadere informatie

INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN

INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN 2017-2018 AGENDA Voorstelling bestuur Terugblik seizoen 2016-2017 Huidige werking Toekomstvisie Pijlers van de club Onderverdeling jeugdploegen en trainers Trainingsdagen

Nadere informatie

Verslag RvB dd

Verslag RvB dd Gemeentelijke Sport en Recreatieraad Ardooie Koolskamp Melkerijstraat 2a 8850 Ardooie Tel. 051 575020 Fax. 051 745398 e-mail: sportdienst@ardooie.be Verslag RvB dd. 16.09.2014 Aanwezig: Ambtenaren Sport:

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

2 september 2014 18.30u. voormalige pastorij

2 september 2014 18.30u. voormalige pastorij JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 2 september 2014 18.30u. voormalige pastorij AANWEZIGHEDEN aanwezige leden:, Anke, Merel, Kristof, Tom, Kim, Elissa, Debbie aanwezige waarnemers: Gerrit, Mieke verontschuldigd:

Nadere informatie

Penningmeester en RVB. RvB. Penningmeester en RVB. RvB

Penningmeester en RVB. RvB. Penningmeester en RVB. RvB WERKPLAN RVB 2019 JANUARI Aantal stemmen aan de clubs Indien nodig: oproep kandidaturen als bestuurder VVG en als kandidaat bestuurders KBGF aan de clubs (oproep versturen samen met een 'profiel' bestuurder)

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Pieter Van Bastelaere (voorzitter), Bart Van Dosselaer, Sylvain De Boey, Machteld Van Raemdonck, Marleen

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING RAAD VOOR LOKALE ECONOMIE dd

VERSLAG VERGADERING RAAD VOOR LOKALE ECONOMIE dd RAAD VOOR LOKALE ECONOMIE VERSLAG VERGADERING RAAD VOOR LOKALE ECONOMIE dd. 05.06.2018 Locatie: Gemeentehuis Jabbeke Aanwezig : Stemgerechtigde leden : Baillieu Jan, Blomme Patrick, Casier Lieve, Degroote

Nadere informatie

Statuten gemeentelijke cultuurraad

Statuten gemeentelijke cultuurraad G E M E E N T E Hoofdstuk 1 Erkenning. T E R N A T Statuten gemeentelijke cultuurraad Artikel 1 De bestaande gemeentelijke cultuurraad wordt erkend als gemeentelijke adviesraad in uitvoering van het decreet

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Communicatie

Hoofdstuk 5 Communicatie Hoofdstuk 5 Communicatie Hoofdstuk 5: Communicatie 1. SWOT analyse Kansen: - Opleidingen voor beheer webpagina voor clubs - Website van de gemeente - Samenwerking met de jeugddienst dienst Vrije tijd -

Nadere informatie

Draaiboek: Euroostkamp 2014

Draaiboek: Euroostkamp 2014 Draaiboek: Euroostkamp 2014 Vóór vrijdag 12 september te regelen: - brief te versturen naar verbroederingssteden met mededeling slaapzak+luchtmatras mee te brengen + mededeling max. 5 personen voor multitwinning

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

REGLEMENT PROJECTSUBSIDIE SPORTEVENEMENTEN

REGLEMENT PROJECTSUBSIDIE SPORTEVENEMENTEN definitieve versie REGLEMENT PROJECTSUBSIDIE SPORTEVENEMENTEN 1. Algemene bepalingen Artikel 1.1 Het gemeentebestuur van Zedelgem kan, binnen de perken van de kredieten daartoe voorzien in het door de

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN 9180 MOERBEKE.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN 9180 MOERBEKE. UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN 9180 Openbare zitting van 29 januari 2019. MOERBEKE. Tegenwoordig: Peter De Bock, Voorzitter Robby De Caluwe, Burgemeester Thierry Walbrecht, Derde Schepen

Nadere informatie

Gemeentereglement voor de verdeling van de toelagen aan de sportverenigingen in Heuvelland.

Gemeentereglement voor de verdeling van de toelagen aan de sportverenigingen in Heuvelland. Gemeentereglement voor de verdeling van de toelagen aan de sportverenigingen in Heuvelland. Art.1. Iedere sportvereniging kan onder bepaalde voorwaarden erkend worden door de sportraad van Heuvelland.

Nadere informatie

Reglement van interne orde.

Reglement van interne orde. Reglement van interne orde. Tijdens de gemeenteraadszitting van 29 juni werd het reglement van interne orde goedgekeurd. De huurders van de zaal dienen zich te houden aan dit reglement: Artikel 1 Beschrijving

Nadere informatie

delegatie van de sportraad werd uitgenodigd samen met het directiecomité van het AGB om zo de

delegatie van de sportraad werd uitgenodigd samen met het directiecomité van het AGB om zo de AANWEZIGHEDEN Aanwezig: Mieke, Martine, Harry, Stef, Danny, Leon, An, Tim, Jan, Eric + 2 extra vertegenwoordigers KRV AGB: Paul Laurrijssen, Verelst Geert, Verbeeck Paul (later) Waarnemers: Erik Blondeel

Nadere informatie

Algemene Vergadering KVK vzw WELKOM! KVK zit nog steeds op koers!

Algemene Vergadering KVK vzw WELKOM! KVK zit nog steeds op koers! Algemene Vergadering KVK vzw Dinsdag, 22 oktober 2013 Den Eyck, Kasterlee WELKOM! KVK zit nog steeds op koers! PROGRAMMA Algemene Vergadering, Bart Stroobants, voorzitter Welkomstwoord Enkele cijfers over

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Algemene Vergadering Logo Mechelen vzw. Ter kennisgeving wijzigingen afvaardigingen. Goedkeuring vorig verslag 29 november /29/2018 AGENDA

Algemene Vergadering Logo Mechelen vzw. Ter kennisgeving wijzigingen afvaardigingen. Goedkeuring vorig verslag 29 november /29/2018 AGENDA AGENDA Algemene Vergadering Logo Mechelen vzw 16 mei 2018 Goedkeuring vorig verslag Ter kennisgeving: wijzigingen in afvaardiging Algemene Vergadering en Raad van Bestuur Financiële verantwoording 2017

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT BELEIDSSUBSIDIE VOOR DE DIRECTE FINANCIELE ONDERSTEUNING

ALGEMEEN REGLEMENT BELEIDSSUBSIDIE VOOR DE DIRECTE FINANCIELE ONDERSTEUNING ALGEMEEN REGLEMENT BELEIDSSUBSIDIE VOOR DE DIRECTE FINANCIELE ONDERSTEUNING A. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Binnen de perken van de door de gemeenteraad op het budget goedgekeurde kredieten worden subsidies

Nadere informatie

Verontschuldigd: Kristof Schillewaert, Marc Messiaen, Roel Van Avermaet. Afwezig: Lode Stragier, Eddy Suys.

Verontschuldigd: Kristof Schillewaert, Marc Messiaen, Roel Van Avermaet. Afwezig: Lode Stragier, Eddy Suys. Verslag Algemene vergadering KHV 18/04/2017 te Scheldewindeke. Aanwezigen: Frans Vanackere(voorzitter), Jean Bollen (ondervoorzitter), Herman Corsmit, Robrecht Vandenbroeck, Jan Van Rompaey, Jan Weckx,

Nadere informatie

Vergadering RVB uur - HVDS Gent VERSLAG

Vergadering RVB uur - HVDS Gent VERSLAG Aanwezig Verontschuldigd Afwezig zonder verontschuldiging Gilbert Vercammen, Lode Grossen, Danny De Cauwer, Joanna Van Hooydonck, Wim Van Echelpoel, Peter Frederickx, Rosy Taeymans, Kurt Moens, Tom V.

Nadere informatie

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën ! laatste wijziging 06/08/2016 Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën HOOFDSTUK I - INLEIDENDE BEPALINGEN. Art 1. ------- Overeenkomstig artikel 2.h van de Statuten van de Stedelijke

Nadere informatie

Zorgraad Oosterzele. Vergadering van 11 oktober 2011 om 20 uur in het OCMW gebouw te Balegem.

Zorgraad Oosterzele. Vergadering van 11 oktober 2011 om 20 uur in het OCMW gebouw te Balegem. Vergadering van 11 oktober 2011 om 20 uur in het OCMW gebouw te Balegem. Aanwezig: Hilde De Sutter (voorzitter) Willy Van De Putte (ziekenzorg Balegem) Lieve Dewaele (Kind en Preventie) Martine Verdonck

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie