Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas"

Transcriptie

1 Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas

2 Eindelijk vakantie! Al weken kijkt u er naar uit en dan is het zover. Het is vakantie! En waar kunt u die nou beter vieren dan op Familievakantiepark Krieghuusbelten? Een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel, met ruime kampeerplaatsen en modern sanitair. Vanwege ons kindvriendelijke karakter is ons gehele park hondvrij. Het bosrijke gebied is uitstekend geschikt voor lange wandel- en fietstochten. Salland is namelijk een authentiek stukje Nederland met een geheel eigen charme en karakter. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen op ons park, zelfs niet als het slecht weer is. Het verwarmde zwembad (30 C) is overdekt. Klimmen en klauteren doen ze in de indoorspeeltuin. Ons vrolijke animatieteam biedt ieder weekend en elke reguliere schoolvakantie een gevarieerd programma. Wist u dat... Heel lang geleden, rond 1700, stond er op de plek waar nu de camping is een boerderij met de naam Krieghuus. De heuvels in het glooiende landschap werden belten benoemd. Vandaar de naam Krieghuusbelten! De grond was onverkoopbaar om er een boerderij te beginnen omdat deze onvruchtbaar zou zijn. Uiteindelijk kocht de grondlegger van de camping, dhr. Westenenk in 1966 het gehele terrein om er een camping te beginnen. Inmiddels hebben zijn twee zoons het jaren geleden met veel plezier en succes overgenomen. Milieubewust Op vakantie in de natuur betekent ook bewust omgaan met de omgeving. Dat proberen we ook op ons park te doen. Het overdekte zwembad is gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en het water hiervan wordt verwarmd met een CO2 neutrale kachel. Deze houdt het zwemwater continue op 30 C. Alle toiletgebouwen worden op het gehele park op deze milieuvriendelijke manier van warm water voorzien. Het gasverbruik wordt hierdoor tot een minimum beperkt! Voor het spoelen van de toiletten wordt gebruik gemaakt van een grijs watercircuit.

3 Alle comfort binnen handbereik Wist u dat ons park uitstekend is beoordeeld door de ANWB? Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint met een goede sfeer en een uitstekende service. Bij aankomst checkt u in bij de receptie. Wij maken u dan wegwijs op ons park. En heeft u tijdens uw verblijf vragen? Dan staan wij u graag te woord. Sanitair De moderne sanitairgebouwen zijn verdeeld over het terrein en vanaf elk veld goed bereikbaar. Ze worden uitstekend schoongehouden, zijn toegankelijk voor mindervaliden en van alle gemakken voorzien: Toiletten Wastafels Douches Familiedouches Babywasruimtes Wascabines Mindervalide toilet/douche Warm water met een Sep-Key Vloerverwarming Complete wasserette Kampeer en meer wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Tevens Vissen in de grote vijver vissoorten uitgezet, zoals karpers, Ons park is 16 hectare groot en biedt ruime is het mogelijk om gebruik te maken van ons Direct tegenover de camping ligt onze zeelt, snoekbaars en witvis. De kampeerplaatsen voor tenten, vouwwagens, centrale antenne systeem en van het Wi-Fi vijver. Deze is zo n 5 hectare groot. grootste vis die hier is gevangen was caravans en campers. Iedere plaats is een netwerk. Voor de kids staat er op ieder veld U kunt hier gaan varen met een rubber- een graskarper van ruim 35 pond! comfortplaats en beschikt standaard over een speeltoestel en een zandbak. Dat is pas bootje, vissen en natuurlijk in het 10 ampère stroomaansluiting, een eigen genieten van een onbezorgde vakantie. gras zonnebaden. We hebben allerlei Wifi Op ons park kunt u gebruikmaken van Wi-Fi. Hiermee kunt u vanaf uw eigen plaats gebruikmaken van internet op uw laptop, telefoon of tablet. Bij de receptie kunt u hiervoor tegen betaling een code aanvragen die geldig is voor het aantal dagen dat u hiervan gebruik wilt maken. Eten & drinken s Morgens ontbijten met vers afgebakken broodjes, dat hoort bij vakantie. In de campingwinkel kunt u deze elke ochtend kopen samen met de ochtendkrant. Ook kunt u hier uw boodschappen doen voor de eerste basisbehoefte. Dat is lekker makkelijk! Natuurlijk hoeft u op vakantie niet elke dag te koken. In onze snackbar kunt u terecht voor een ruim assortiment snacks en ijsjes. Het restaurant serveert lekkere dagmenu s voor een zeer betaalbare prijs.

4 Gezellig samen leuke dingen doen! Iedereen kan zich opperbest vermaken op ons park. Bij ons staan de kinderen centraal, dat blijkt wel uit de vele speeltoestellen die u vindt op het park. Er is er altijd wel eentje in de buurt. En is het slecht weer? Dan gaan de kinderen naar de indoorspeeltuin waar ze kunnen rennen, klimmen en springen op de trampoline. In de bouwhoek vol met mega-legoblokken worden de mooiste creaties gebouwd. Ons park biedt u een uitgebreid recreatieprogramma, zodat uw kind zich nooit hoeft te vervelen. Salland: natuurlijk gastvrij Krieghuusbelten ligt tussen Raalte en Lemelerveld. Deze omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. In het westen ligt het IJssellandschap, met uiterwaarden en uitgestrekte weilanden. De hele omgeving wordt gezien als een prachtig wandel- en fietsgebied. Langs ons park loopt een knooppuntennetwerk met 400 km fietspad en 140 gemarkeerde wandelroutes. Kaarten en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie. Waterpret in het zwembad Lekker zwemmen doet u in het sfeervolle zwembad met water dat altijd rond de 30 C is. De bijzondere glazen dakconstructie is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven. De 50 meter lange glijbaan is verlicht met ledlampjes. Het lijkt wel een droom als u erdoor glijdt. De allerkleinsten kunnen urenlang spelen in het peuterbadje met leuke speeltoestellen. Animatie Ons recreatieteam organiseert ieder weekend en reguliere schoolvakantie superleuke activiteiten voor alle leeftijden. Van musicals, spooktochten en knutselochtenden tot aan voetbaltoernooien, aquarobics en zeskampen. En het leuke is dat deelname altijd gratis is. Zien en doen: Raalte Kasteel het Nijenhuis Kasteel Rechteren Lemelerberg Nationaal park Sallandse heuvelrug Pitch & Putt golf Lemele Avonturenpark Hellendoorn Sauna Swoll 7 km. 7 km. 9 km. 10 km. 11 km. 11 km. 11 km. 14 km.

5 Informatie plattegrond Overdekt verwarmd zwembad (30 C) Zandbak Receptie met 50 meter waterglijbaan, Sportveld Campingwinkel bubbelbank en peuterbad Jeu de Boulesbanen Kantine met waterspeelelementen Woonhuis beheerder Snackbar Zonneterras Parkeerplaats Sporthal Midgetgolfbaan Vis- roei- en surfvijver (5 ha.) 10 ampère stroom, centrale Toilet - wasgelegenheid Tennisbaan Verharde wegen antenne, eigen watertappunt Wasserette Podium Onverharde wegen en vuilwaterafvoer. Draadloos Indoorspeeltuin en Airtrampoline Wandelpaden internet op het gehele terrein. recreatiegebouw Speeltuin * Alle plaatsen zijn voorzien van

6 Volop verhuur op maat Houdt u wel van kamperen maar niet van het opzetten van een tent? Op ons park vindt u verschillende alternatieven. Zo bieden wij in de verhuur onder andere compleet ingerichte kampeerlodges, bungalowtenten en luxe chalets. De sfeer van kamperen, en toch genieten van iets meer comfort! Chalet Ons luxe chalet staat in een bosrijk gebied op een wat hoger gelegen plaats. In de hangmat geniet u optimaal van uw welverdiende rust. Op het aanliggende terras staat een tuinset waar u gemakkelijk uren kunt verblijven genietend van de rust en de natuur. Speciaal voor warme zomers is de chalet voorzien van airco. De chalet is geschikt voor maximaal 5 personen. Kampeerlodge Onze kampeerlodge heeft een oppervlakte van ruim 44 vierkante meter, inclusief een inpandig terras. De lodge is helemaal van hout. Met het overdekte terras, voorzien van een loungeset, haalt u het buitenleven naar binnen. Tevens is er een picknicktafel aanwezig. De woonkamer-keuken is ruim 21 vierkante meter en uitgerust met een flatscreen tv en eettafel. De lodge beschikt over een compleet ingerichte keuken. Voor sfeer en warmte staat er een pelletkachel, waarmee u de lodge op een natuurvriendelijke manier kan verwarmen. Aan de woonkamer-keuken grenzen direct de slaapkamers: een bedstee voor twee personen met comfortabele boxspringmatrassen, en een kamer met een stapelbed voor drie personen. Alle lodges hebben zicht op speelvoorzieningen en zijn compleet ingericht voor een verblijf van maximaal vijf personen. Bungalowtenten Al onze bungalowtenten staan op comfortplaatsen en hebben zicht op een speeltuin. Zo kunt u vanaf uw plaats genieten van uw spelende kinderen. De bungalowtenten zijn geheel ingericht voor vijf personen en uiteraard van alle gemakken voorzien, voor een optimaal vakantiegevoel.

7 Zwolle N35 N348 Lemelerveld Ommen Heino Raalte Nijverdal Hellendoorn N35 Almelo N348 Deventer Routebeschrijving Vanuit richting Deventer volgt u de weg tot de kruising Deventer-Zwolle-Almelo. U gaat dan linksaf richting Zwolle (N35) en vervolgens bij de eerste afslag Heino rechtsaf. Vanuit richting Almelo bij de afslag Deventer-Zwolle-Almelo rechtdoor en bij de afslag Heino Zuid (N 35) rechtsaf. Vanuit richting Zwolle bij de tweede afslag Heino linksaf. Voor alle drie de richtingen bevindt u zich nu op de Berkendijk. Deze weg volgt u ruim 3 kilometer totdat u een bordje van de camping tegenkomt dat u rechtsaf moet. Vervolgens na ongeveer 1 kilometer linksaf en u komt vanzelf bij de camping. Vanaf Ommen rijdt u tot Café Restaurant De Lantaren, dan rechtsaf om het restaurant heen. Direct links en na zo n 300 meter weer rechts. Doorrijden tot aan het kanaal, brug over en direct links. Verharde weg vervolgen en u komt vanzelf bij de camping. Krieghuisweg SV Raalte T E info@krieghuusbelten.nl W concept en vormgeving: Mediaconnexion Zwolle

Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas

Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas Eindelijk vakantie! Al weken kijkt u er naar uit en dan is het Uw kinderen zullen zich niet vervelen op vakanties een gevarieerd programma. zover...het

Nadere informatie

Eindelijk vakantie

Eindelijk vakantie Eindelijk vakantie Al weken kijkt u er naar uit en dan is het ontelbare speelmogelijkheden die wij te bad met 50 meter lange waterglijbaan zover...het is vakan e! En waar kunt u die bieden hebben. Sinds

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Campin. Ons doel is uw Thuisgevoel... verlies je hart. Schoolbosweg 10, 8141 PX Heino telefoon (0572)

Campin. Ons doel is uw Thuisgevoel... verlies je hart. Schoolbosweg 10, 8141 PX Heino telefoon (0572) verlies je hart in Overijssel... Ons doel is uw Thuisgevoel... Schoolbosweg 10, 8141 PX Heino telefoon (0572) 39 15 64 www.campingheino.nl - info@campingheino.nl Download onze campingheino-app en gun uw

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 5-Sterren vakantiepark Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 2 Unieke Bergalows met volop luxe en comfort voor eigen gebruik en rendement

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl Vakantiepark Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl 1 Algemeen: Zoekt u een vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur dan is de

Nadere informatie

Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten!

Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten! Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten! Genieten is gegarandeerd op Camping Den Blanken! Gastvrijheid, gezelligheid, ontspanning en een ultiem vakantiegevoel. Dat zijn de ingredienten van

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Centraal op het park ligt de grote recreatievijver van ca. 6 ha. Ideaal voor o.a. zwemmen, duiken of vissen

Centraal op het park ligt de grote recreatievijver van ca. 6 ha. Ideaal voor o.a. zwemmen, duiken of vissen TE KOOP Hexelseweg 80-233 - 7645 AM Hoge Hexel Vraagprijs : 49.000,00 k.k. Schitterend en zonnig gelegen 4-persoons welness chalet In het buitengebied van het rustieke dorpje Hoge Hexel, in een bosrijke

Nadere informatie

Kinderen en 50-plus Camping Den Blanken. Ultiem genieten. in de Achterhoek

Kinderen en 50-plus Camping Den Blanken. Ultiem genieten. in de Achterhoek Kinderen en 50-plus Camping Den Blanken Ultiem genieten in de Achterhoek Kamperen in stijl Genieten in een oer-hollands landschap in een verhuuraccommodatie Een oer-hollands landschap met uitgestrekte

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe.

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Het Boshuys Algemeen Vier vakantie in het Hart van de Veluwe! Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Park Berkenrhode is schitterend gelegen.

Nadere informatie

Het Zwarte Schaar Doesburg

Het Zwarte Schaar Doesburg Het Zwarte Schaar Doesburg Aan het water tussen Veluwe en Achterhoek Welkom Camping Het Zwarte Schaar heet u van harte welkom in een uniek gebied in Gelderland! Het drielandenpunt Doesburg ligt op de grens

Nadere informatie

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op t Rheezerwold Overijssel Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Vakantiegevoel in het prachtige Overijsselse Vechtdal

Nadere informatie

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin!

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Vakantiepark Ackersate www.ardoer.com/ackersate De schoolvakanties worden voor ieder kind en iedere hebben een aansluiting voor televisie, elektra van 10

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS

DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS 2017 VAKANTIEPARK Wie zijn Verna, Madonna en Kyra? Complete én kleinschalige ANWB Topcamping Waterpret en Wellness Ontspannen in zwembad en sauna DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS OP EN RONDOM DE LUTTENBERG BIJ

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Voor de leukste vakantie in Nederland kom je absoluut

Nadere informatie

Een heerlijke vakantie aan het strand!

Een heerlijke vakantie aan het strand! Een heerlijke vakantie aan het strand! Camping De Zwinhoeve www.ardoer.com/zwinhoeve Zeeuws-Vlaanderen is een landje apart. Het is een stukje Nederland waar de Vlaamse invloeden duidelijk merkbaar zijn.

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

Camping de Paal. Het paradijs in de Kempen!

Camping de Paal. Het paradijs in de Kempen! Camping de Paal Het paradijs in de Kempen! De zekerheid van 5 sterren! Een camping krijgt niet zomaar vijf sterren en wordt niet voor niets meerdere malen uitgeroepen tot camping van het jaar door de ANWB.

Nadere informatie

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust Hotel De Zeeuwse Kust Algemeen Het nieuwe Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, op 15 minuten loopafstand van het (rolstoeltoegankelijke) strand. Strandpark De Zeeuwse

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Beleef het zelf! HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL UNIEKE ACCOMMODATIES voor ouderen, gezinnen en groepen Kamperen Op loopafstand van het strand Uw

Nadere informatie

De Veerhoeve, aan de zonnige zuidzijde. van het Veerse Meer. www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl DE VEERHOEVE

De Veerhoeve, aan de zonnige zuidzijde. van het Veerse Meer. www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl DE VEERHOEVE DE VEERHOEVE CAMPING BUNGALOWS De Veerhoeve, LUXE CHALETS & COMFORT LODGES GROEPSACCOMMODATIES aan de zonnige zuidzijde TEL.: 0113-581155 WOLPHAARTSDIJK ZEELAND INTERNET : WWW.DEVEERHOEVE.NL E-MAIL : INFO@DEVEERHOEVE.NL

Nadere informatie

Een heerlijke vakantie aan het strand!

Een heerlijke vakantie aan het strand! Een heerlijke vakantie aan het strand! Camping De Zwinhoeve www.ardoer.com/zwinhoeve Zeeuws-Vlaanderen is een landje apart. Het is een stukje Nederland waar de Vlaamse invloeden duidelijk merkbaar zijn.

Nadere informatie

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen XL kampeerplaatsen met verwarmd privésanitair gratis WIFI flexibel boeken verwarmd sanitair met mindervaliden toilet en doucheruimte en babywasruimte Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen Camping

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Op en top kindercamping

Op en top kindercamping Op en top kindercamping Published on juli 4th, 2016 by Colinda Beeld je in; jij zittend op een terras, in het zonnetje met een heerlijke cappuccino en de kinderen lekker spelend in het speeltuin en in

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 260. Vrijstaande chalet, 2 slaapkamers, met tuinhuis en berging

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 260. Vrijstaande chalet, 2 slaapkamers, met tuinhuis en berging Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

Actief tot rust komen. De Pekelinge. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland

Actief tot rust komen. De Pekelinge. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland De Pekelinge Zeeland Actief tot rust komen Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid De Pekelinge: natuurlijk veelzijdig Op het voormalige eiland Walcheren ligt camping

Nadere informatie

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Groepsaccommodaties voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Welkom bij De Vogel Met z n allen genieten

Nadere informatie

Buiten Gewoon Genieten!

Buiten Gewoon Genieten! Buiten Gewoon Genieten! Vakantiepark t Akkertien akkertien.ardoer.com Ons park Onze gastvrijheid vind je terug bij de receptie. Het is veel meer dan een ontvangstruimte waar je kunt inchecken. Het is een

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen is een gezellige camping in Limburg. Onze camping is in de schoolvakanties bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen tot en met ca. 14 jaar.

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding recreatiewoningen Adres: Recreatiepark de Tolplas, chalets 207, 219, 220 en 221 aan de Hexelseweg 80 te (7645

Nadere informatie

Ouderwets gezellig! De Holterberg. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Overijssel

Ouderwets gezellig! De Holterberg. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Overijssel De Holterberg Overijssel Ouderwets gezellig! Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Welkom op Camping de Holterberg Een familiebedrijf waar de Gast nog met een

Nadere informatie

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk Tarieven 2016 Voorzieningen Comfortplaatsen Privé Sanitair plaatsen Chalets, Safaritenten en Trek-ins te huur 1 Inhoud 4 Voorzieningen 7 Kampeerkalender

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen Welkom iin ons vakantieparadijs! Een paradijs... dat wil vakantiecentrum De Lage Kempen voor u zijn: een rustpunt

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 259. Op landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse bungalow met 2 slaapkamers en tuinhuis

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 259. Op landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse bungalow met 2 slaapkamers en tuinhuis Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

Nieuw: Vakantie = Ontspannen DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS. Wat is uw favoriete vakantieverblijf? HELEMAAL IN ONZE STOERE SAFARITENTEN VAKANTIEPARK

Nieuw: Vakantie = Ontspannen DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS. Wat is uw favoriete vakantieverblijf? HELEMAAL IN ONZE STOERE SAFARITENTEN VAKANTIEPARK VAKANTIEPARK Vakantie = Ontspannen Heerlijk in ons zwembad met wellness! Nieuw: Ontdek onze extra comfortplaatsen! Wat is uw favoriete vakantieverblijf? HELEMAAL IN ONZE TOERE AFARITENTEN DE 10 LEUKTE

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

Buiten Gewoon Genieten! Akkertien. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Overijssel

Buiten Gewoon Genieten! Akkertien. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Overijssel Akkertien Overijssel Buiten Gewoon Genieten! Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Ons park Onze gastvrijheid vind je ook terug bij de receptie. Het is veel meer

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Genieten met een zachte G!

Genieten met een zachte G! Kienehoef Brabant Genieten met een zachte G! Sfeervolle familiecamping Omringd door prachtige natuur Waanzinnig veel zwemplezier! Welkom op de Kienehoef Onze camping is gelegen in het Brabantse Sint- Oedenrode,

Nadere informatie

Hééérlijk kamperen in de Betuwe!

Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Rotonde Betuwe Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Hartje Nederland, nooit ver weg Veel te doen voor kinderen Persoonlijk en gastvrij Betuws Buitenleven Jouw buitenleven begint in de Betuwe, hartje Nederland.

Nadere informatie

De Kleine Belties. rust, ruimte en gezelligheid, welkom op vakantiepark... STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS FAMILIEHUIZEN NIEUW!

De Kleine Belties. rust, ruimte en gezelligheid, welkom op vakantiepark... STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS FAMILIEHUIZEN NIEUW! rust, ruimte en gezelligheid, welkom op vakantiepark... De Kleine Belties NIEUW! OVERDEKT ZWEMBAD STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS FAMILIEHUIZEN Winkel Eethuys Snackbar PLAZA en Bruin café OPENLUCHTTHEATER

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS Stille Wille 174. Op één van de mooiste plekjes op Landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse chalet

OOST WEST MIDDELBEERS Stille Wille 174. Op één van de mooiste plekjes op Landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse chalet Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant Duinhoeve Brabant De mooiste plek van Brabant Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid Een rustig en kindvriendelijk recreatiepark aan de rand van het Nationaal Park

Nadere informatie

Vakantiepark De Katjeskelder

Vakantiepark De Katjeskelder Vakantiepark De Katjeskelder Oosterhout (Noord-Brabant) Het Park Kindvriendelijk en royaal opgezet vakantiepark Vakantieplezier voor jong en oud Gelegen in natuurgebied De Vrachelse Heide in Noord-Brabant,

Nadere informatie

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Omschrijving Geschikt voor 8 personen 4 prachtige stijlvolle slaapkamers, elk geschikt voor twee personen met ruime kledingkasten 2 luxe badkamers, waarvan

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES

VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES Winkel Eethuys Snackbar PLAZA en Bruin café OPENLUCHTTHEATER Overdekt spelen Overdekt zwembad Buitenzwembad Zwem- Visvijver Recreatieteam STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS

Nadere informatie

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp.

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. 4 Kampeerders let op! Altijd opbouwen rechts van uw plaatsnummer. Stacaravanplaats Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. Camperplaats Standaardplaats 4 amp. (D16-D28 geen CAI) Plaats met sanitaircabines

Nadere informatie

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF BUITENZIJN GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF Ontspannen in het prachtige IJsselland? Schrijven of schilderen? Retraite? DAT KAN IN BUITENZIJN Een comfortabel ingericht huisje, een heerlijke uitvalsbasis

Nadere informatie

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk CAMPING Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk Tarieven 2015 Voorzieningen Comfortplaatsen Privé Sanitair plaatsen Chalets, Safaritenten en Trek-in hutten te huur 1 Inhoud 4 Voorzieningen

Nadere informatie

Vakantiegevoel Je krijgt het op t Rheezerwold!

Vakantiegevoel Je krijgt het op t Rheezerwold! Vakantiegevoel Je krijgt het op t Rheezerwold! Vakantiepark t Rheezerwold www.rheezerwold.ardoer.com Vakantiegevoel als je kinderen zich vermaken Je vakantie is pas echt pure ontspanning als je zelf lekker

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Noetselerberg. Twente. Geniet van je vakantie! *****

Noetselerberg. Twente. Geniet van je vakantie! ***** Noetselerberg Twente Geniet van je vakantie! ***** Welkom! Hartelijk welkom op Camping de Noetselerberg. Onze ANWB 5* camping biedt veel comfort, maar ook knusse gezelligheid. Ondanks al onze faciliteiten,

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een...

Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een... Br o c hu r e & P ri j s li j s t 2 0 1 6 Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een... IJ s s e l / I J s se l C o m f o r t - 4 p e r s De comfortabele bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve Download onze gemaksapp! BROCHURE 4p IJssel / IJssel comfort De comfortable bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn gelegen op ruime kavels in een natuurlijke omgeving met veel privacy en

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,-

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Referentienummer fsnl 402-104 Prijs 96.000,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K w w w. f l e v o n a t u u r. n l Blootgewoon genieten... een verademing voor naturisten. Kom en zie, er is bij Flevo-Natuur van alles mogelijk. Wie naturistisch

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

Een paradijs van rust en ruimte. midden in de Brabantse Kempen

Een paradijs van rust en ruimte. midden in de Brabantse Kempen Een paradijs van rust en ruimte midden in de Brabantse Kempen Ontspan tijdens een vakantie die tot in de puntjes past bij u en uw familie Bent u op zoek naar rust en comfort of houdt u juist van een actieve

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! 2016 WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014-2015 WWW.WEDDERBERGEN.NL CAMPING WEDDERBERGEN BRENGT LEVEN IN DE BROUWERIJ! Op onze comfortabele en zeer

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Camping Vreehorst, op vakantie in Nationaal Landschap Winterswijk

Camping Vreehorst, op vakantie in Nationaal Landschap Winterswijk Camping Vreehorst, op vakantie in Nationaal Landschap Winterswijk Binnenbad Fietsverhuur Comfortplaatsen Ook met privé sanitair! Boek eens een Chalet, Safaritent of Trek-in Inhoud 4 Receptie & een kopje

Nadere informatie

Lodges. uw unieke recreatie plek

Lodges. uw unieke recreatie plek Lodges uw unieke recreatie plek Uw eigen plekje op het eiland Op Schouwen-Duiveland wordt de lucht zilter en het beeld weidser. Je voelt de wind, je proeft het water want overal stuit je op dijken of

Nadere informatie

Recreatiecentrum Het Eibernest

Recreatiecentrum Het Eibernest Recreatiecentrum Het Eibernest Bungalowverhuur - Kampeerplaatsen Jaarplaatsen - Seizoenplaatsen Maandplaatsen Kantine annex restaurant - Snackbar Wasserette - Recreatieteam Speeltuin - Ligweide met ligbedden

Nadere informatie

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Vakantiepark Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Het Vakantiepark is een prima uitvalbasis om heerlijke fietsen wandeltochten te maken door de bossen en heidevelden. Door de unieke ligging is alles

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie