MIDDELMEEDE 14 MADE. Marktstraat 4A BG. Made twitter.com/jackbiemans1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MIDDELMEEDE 14 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl twitter.com/jackbiemans1"

Transcriptie

1 MIDDELMEEDE 14 MADE Marktstraat 4A BG. Made twitter.com/jackbiemans1

2 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn. We kunnen deze dan tijdens of na de bezichtiging met u doornemen.... Tel. nr.: info@biemansmade.nl Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

3 MADE MIDDELMEEDE 14 Vraagprijs: ,= k.k. Bouwjaar: 2004 Indicatie inhoud: Indicatie woonoppervlakte: Perceelsoppervlakte: Circa 410 m3 incl. berging Circa 115 m2 Circa 140 m2 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

4 ADRES: ALGEMEEN: MIDDELMEEDE 14 te MADE Op zeer centrale lokatie in het dorp, op loopafstand van de voorzieningen gelegen, royale, geschakelde woning. De woning is recent, in 2004 uit de beste materialen opgetrokken en gebouwd onder een fraaie en moderne architectuur. Met een inhoud van circa 410 m3 is de woning zeer royaal te noemen. Bovendien beschikt de woning over een compleet isolatiepakket met o.a. aluminium kozijnen met isolerende beglazing. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

5 INDELING: PARTERRE: Royale hal/entree met meterkast voorzien van aardlekschakelaar, moderne, geheel betegelde toiletgelegenheid met wandcloset en fonteintje. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de aan de voorzijde gelegen berging (ca. 7 m2). Uiteraard is deze berging ook vanaf de straat bereikbaar. Zeer lichte en riante L-vormige woonkamer (ca. 37 m2) met schuifpui naar de tuin en trapkast. Deze kamer is afgewerkt met een lichte tegelvloer met vloerverwarming, spuitwerk wanden en plafond. Dichte trapopgang naar 1 e verdieping. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

6 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

7 Ruime, semi-open keuken (ca. 9 m2) aan straatzijde met moderne keukeninrichting voorzien van diverse apparatuur. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

8 EERSTE VERDIEPING: Overloop met cv-ruimte en vaste kastruimte met aansluiting ten behoeve van de wasmachine. Deze overloop biedt o.a.toegang tot een 3-tal slaapkamers. Verrassende ouderslaapkamer (ca. 19 m2!) aan de straatzijde met hoge plafonds en grote raampartijen. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het dakterras. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

9 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

10 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

11 Aan de achterzijde bevinden zich nog een 2-tal slaapkamers van ca. 9 en 15 m2. Alle 3 de kamers zijn afgewerkt met een keurige laminaatvloer en spuitwerk wanden en plafonds. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

12 Luxueuze en complete badkamer welke uitgerust is met een ligbad, douchecabine, dubbele vaste wastafel en wandcloset. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

13 TUIN: De verzorgde en privacybiedende achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en met name voorzien van sierbestrating. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

14 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

15 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

16 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

17 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

18 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

19 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

20 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

21 ALGEMEEN: - Uitgangspunt voor de koop is de koopovereenkomst, vastgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10 % van de koopsom worden opgenomen. - Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopakte ondertekenen. Partijen kunnen derhalve aan een mondelinge overeenkomst geen rechten en plichten ontlenen. - Verkoper behoudt zich het recht voor om, indien de leeftijd of de staat van het verkochte daartoe aanleiding geeft, een algemene ouderdomsclausule in de koopakte op te nemen. Deze kunnen wij u ter inzage verstrekken. - Aan koper gemelde gebreken worden in de koopakte vermeld. - Indien de verkochte woning bouwkundig is gekeurd zal dit ook vermeld worden in de koopakte. - Als koper heeft u een onderzoeksplicht. Om een goed inzicht te verkrijgen in de bouwkundige staat van de woning adviseren wij u nadrukkelijk om de woning door een specialist/bouwkundige bouwkundig te laten keuren. - Koper verklaart ermee bekend en akkoord te zijn dat er van betreffende woning geen EPA label / energielabel voorhanden is. Het vorenstaande is informatief en geen concreet aanbod, waaraan U rechten kunt ontlenen. Aan onvolkomenheden of onjuistheden in de vermelde gegevens kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Alle afmetingen en maten zijn circa maten en indicatief. Plattegronden en tekeningen geven enkel een ruwe indicatie van de indeling, deze zijn niet op schaal en kunnen enigszins afwijken van de feitelijke situatie. Kadastrale plattegronden zijn ingescand en derhalve niet op schaal. Informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

22 Vrijblijvend nieuw woningaanbod ontvangen? Wilt u gratis op de hoogte blijven van het complete nieuwe woningaanbod, ga dan naar onze site; en klik bij woningzoeker op schrijf je nu in. U ontvangt dan als één van de eerste, gratis: - Het complete nieuwe woningaanbod, niet alleen van ons maar ook van de collega makelaars; - Informatie over nieuwbouwprojecten in de gemeente; - Informatie over (stimulerings) maatregelen van de overheid; - Informatie over open huizen routes en andere acties; - Informatie die betrekking heeft op de woningmarkt in het algemeen. Echt als eerste geïnformeerd worden middels een vooraankondiging van iedere nieuwe, beschikbare woning uit ons bestand? Volg ons dan via twitter: Indien U inzicht wilt hebben in de waarde van Uw huidige woning kunt U met ons een afspraak maken. Onze NVM makelaar/taxateur beoordeelt en waardeert dan zonder enige verplichting Uw woning. Heeft U een woning op het oog van een particulier of een collega makelaar, vraag dan naar onze unieke aankoopbegeleiding of bekijk onze website: Voor informatie of het maken van een afspraak kunt U contact opnemen met: BIEMANS MADE makelaardij o.z. Marktstraat 4A 4921 BG Made Tel Fax info@biemansmade.nl VOOR EEN OVERZICHT VAN ONS GEHELE AANBOD ZIE Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

23 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

24 Marktstraat 4A BG. Made twitter.com/jackbiemans1 Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

VIERHOVEN 31 TERHEIJDEN

VIERHOVEN 31 TERHEIJDEN VIERHOVEN 31 TERHEIJDEN Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl twitter.com/jackbiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn.

Nadere informatie

HANK KURENPOLDERWEG 4

HANK KURENPOLDERWEG 4 HANK KURENPOLDERWEG 4 Vraagprijs:. 428.000,= k.k. Bouwjaar: Omstreeks 1975 Indicatie inhoud: Circa 810 m3 Indicatie woonoppervlakte:circa 235 m2 Perceelsoppervlakte: Circa 646 m2 ALGEMEEN: Schitterende

Nadere informatie

DE WETERING 44 HOOGE ZWALUWE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade

DE WETERING 44 HOOGE ZWALUWE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade DE WETERING 44 HOOGE ZWALUWE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor

Nadere informatie

FAZANTENLAAN 3 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade

FAZANTENLAAN 3 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade FAZANTENLAAN 3 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden

Nadere informatie

AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 47 DRIMMELEN

AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 47 DRIMMELEN AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 47 DRIMMELEN Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die

Nadere informatie

DRIMMELEN HERENGRACHT 5

DRIMMELEN HERENGRACHT 5 Biemans Made B.V. Marktstraat 4a 4921 BG MADE Postbus 193 4920 AD MADE Telefoon: 0162 67 24 24 Telefax: 0162 67 24 20 Banknummer: 12.67.65.200 Internet: E-mail : www.biemansmade.nl biemansmade@xs4all.nl

Nadere informatie

HELKANT / HOOGE ZWALUWE ZANDSTRAAT 9

HELKANT / HOOGE ZWALUWE ZANDSTRAAT 9 Biemans Made B.V. Marktstraat 4a 4921 BG MADE Postbus 193 4920 AD MADE Telefoon: 0162 67 24 24 Telefax: 0162 67 24 20 Banknummer: 12.67.65.200 Internet: E-mail : www.biemansmade.nl info@biemansmade.nl

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS 365.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 112 m² 246

Nadere informatie

'T BOVENEINDJE 57, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

'T BOVENEINDJE 57, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE 'T BOVENEINDJE 57, MADE VRAAGPRIJS 250.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING tussenwoning 5 130 m² 119

Nadere informatie

IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS 645.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 190 m² 454

Nadere informatie

MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS 195.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING tussenwoning 4 100 m² 140

Nadere informatie

BOERENHOEKSTRAAT 47, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

BOERENHOEKSTRAAT 47, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE BOERENHOEKSTRAAT 47, MADE VRAAGPRIJS 325.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 102

Nadere informatie

PATRIJSSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PATRIJSSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PATRIJSSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS 399.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING 2-onder-1-kapwoning 5 141 m²

Nadere informatie

ELZENSTRAAT 5 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Twitter.com/JackBiemans1

ELZENSTRAAT 5 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Twitter.com/JackBiemans1 ELZENSTRAAT 5 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Twitter.com/JackBiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn.

Nadere informatie

EMMAWEG 9, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

EMMAWEG 9, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE EMMAWEG 9, MADE VRAAGPRIJS 225.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande woning 5 108 m² 325

Nadere informatie

DENNENHOF 59, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

DENNENHOF 59, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE DENNENHOF 59, MADE VRAAGPRIJS 519.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 7 160 m² 430

Nadere informatie

GRONINGENLAAN 115, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

GRONINGENLAAN 115, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE GRONINGENLAAN 115, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 279.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING appartement 3 93 m²

Nadere informatie

HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS 450.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 7 160 m²

Nadere informatie

AMEROEVER 33, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

AMEROEVER 33, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE AMEROEVER 33, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 550.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande woning

Nadere informatie

EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS 259.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING appartement 4 96 m² 0 m² 315 m³

Nadere informatie

EMMAWEG 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Twitter.com/JackBiemans1

EMMAWEG 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Twitter.com/JackBiemans1 EMMAWEG 23 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Twitter.com/JackBiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn. We

Nadere informatie

HAAGSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

HAAGSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE HAAGSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS 365.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 84 m² 670

Nadere informatie

JAN WILLEM FRISOSTRAAT 5, MOERDIJK VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

JAN WILLEM FRISOSTRAAT 5, MOERDIJK VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE JAN WILLEM FRISOSTRAAT 5, MOERDIJK VRAAGPRIJS 174.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING hoekwoning 5 98

Nadere informatie

PRINSENHOF 31, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PRINSENHOF 31, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PRINSENHOF 31, MADE VRAAGPRIJS 379.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING 2-onder-1-kapwoning 5 146 m² 250

Nadere informatie

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 549.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 165

Nadere informatie

GODFRIED SCHALCKENSTRAAT 15, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

GODFRIED SCHALCKENSTRAAT 15, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE GODFRIED SCHALCKENSTRAAT 15, MADE VRAAGPRIJS 309.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande

Nadere informatie

OLMENPAD 2 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl twitter.com/jackbiemans1

OLMENPAD 2 MADE. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl twitter.com/jackbiemans1 OLMENPAD 2 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl twitter.com/jackbiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn. We

Nadere informatie

LUCIA EIJCKENSTRAAT 41, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

LUCIA EIJCKENSTRAAT 41, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE LUCIA EIJCKENSTRAAT 41, MADE VRAAGPRIJS 179.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING tussenwoning 4 68 m²

Nadere informatie

HOOFDSTRAAT 147, TERHEIJDEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

HOOFDSTRAAT 147, TERHEIJDEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE HOOFDSTRAAT 147, TERHEIJDEN VRAAGPRIJS 199.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING hoekwoning 4 70 m² 305

Nadere informatie

MARKTSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

MARKTSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE MARKTSTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS 250.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 129 m² 179

Nadere informatie

PIOENSTRAAT 1, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PIOENSTRAAT 1, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PIOENSTRAAT 1, MADE VRAAGPRIJS 249.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING 2-onder-1-kapwoning 5 100 m² 259

Nadere informatie

DE WETERING 28, HOOGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

DE WETERING 28, HOOGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE DE WETERING 28, HOOGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 499.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 4

Nadere informatie

BURGEMEESTER VAN CAMPENHOUTSTRAAT 87, MADE WONINGBROCHURE

BURGEMEESTER VAN CAMPENHOUTSTRAAT 87, MADE WONINGBROCHURE BURGEMEESTER VAN CAMPENHOUTSTRAAT 87, MADE WONINGBROCHURE VRAAGPRIJS 365.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande

Nadere informatie

PRINSENHOF 63 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Twitter.com/JackBiemans1

PRINSENHOF 63 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Twitter.com/JackBiemans1 PRINSENHOF 63 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Twitter.com/JackBiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn.

Nadere informatie

DE GIJSTER 18 MADE. Marktstraat 4A BG. Made twitter.com/jackbiemans1

DE GIJSTER 18 MADE. Marktstraat 4A BG. Made twitter.com/jackbiemans1 DE GIJSTER 18 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl twitter.com/jackbiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn.

Nadere informatie

t BOVENEINDJE 13 MADE Marktstraat 4A BG. Made

t BOVENEINDJE 13 MADE Marktstraat 4A BG. Made t BOVENEINDJE 13 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Twitter.com/JackBiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn.

Nadere informatie

BLOCKMEKERSTRAAT 52 MADE

BLOCKMEKERSTRAAT 52 MADE BLOCKMEKERSTRAAT 52 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl twitter.com/jackbiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk

Nadere informatie

DANIELSTRAAT 18 LANGEWEG. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl

DANIELSTRAAT 18 LANGEWEG. Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl DANIELSTRAAT 18 LANGEWEG Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Twitter.com/JackBiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk

Nadere informatie

NIEUWLANDSEDIJK 74, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

NIEUWLANDSEDIJK 74, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE NIEUWLANDSEDIJK 74, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 627.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande woning

Nadere informatie

PRINSENPOLDERSTRAAT 132, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PRINSENPOLDERSTRAAT 132, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PRINSENPOLDERSTRAAT 132, MADE VRAAGPRIJS 599.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 10

Nadere informatie

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca. 1965. Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m²

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca. 1965. Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m² SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN Bouwjaar: ca. 1965 Inhoud: ca. 475 m³ Woonoppervlakte: ca. 130 m² Perceeloppervlakte: 425 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Peter van den Groenendaal NU SCHERP IN

Nadere informatie

VOSSENSTAART 35 MADE. Marktstraat 4A BG. Made

VOSSENSTAART 35 MADE. Marktstraat 4A BG. Made VOSSENSTAART 35 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Twitter.com/JackBiemans1 Noteer hier uw vragen, opmerkingen en zaken die voor u belangrijk zijn.

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Oranjeboomstraat 42 te Breda OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM GELEGEN TUSSENWONING MET CIRCA 20 METER DIEPE ACHTERTUIN OP HET WESTEN met ruime berging en achterom. Deze in circa 1922 gebouwde woning dient gemoderniseerd te worden, is

Nadere informatie

PRINSENSTRAAT 14 TE ZUNDERT

PRINSENSTRAAT 14 TE ZUNDERT PRINSENSTRAAT 14 TE ZUNDERT Vraagprijs Perceel oppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 229.000,00 k.k. : ca. 105 m². : ca. 102 m². : ca. 352 m³. Algemeen: Instapklare middenwoning met dakterras en achtertuin

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Vraagprijs : 219.500,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². Inhoud : ca. 356 m³. Algemeen: Ruime uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met schuifpui

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

Bloemenblauwtje 27 te Breda

Bloemenblauwtje 27 te Breda RUIME TUSSENWONING MET NEGEN METER DIEPE, VANUIT DE ACHTERTUIN BEREIKBARE GARAGE. Deze in 1998 gebouwde moderne woning is goed onderhouden en modern afgewerkt. De woning is gelegen in de woonwijk Westerpark

Nadere informatie

KLUISSTRAAT 51 IJSSELMUIDEN

KLUISSTRAAT 51 IJSSELMUIDEN KLUISSTRAAT 51 IJSSELMUIDEN KLUISSTRAAT 51, IJSSELMUIDEN Prachtige 2-onder-1-kapwoning met achtertuin, carport, inpandige stenen schuur, bijkeuken en houten tuinberging gelegen in de kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Eigentijds & fraai wonen

Eigentijds & fraai wonen Eigentijds & fraai wonen TILBURG Zaltbommelstraat 1 vraagprijs 294.500 k.k. 013-8503800 info@vandalmakelaardij.nl www.vandalmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

ESDOORNLAAN 18, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

ESDOORNLAAN 18, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE ESDOORNLAAN 18, MADE VRAAGPRIJS 445.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 139 m² 585

Nadere informatie

Kortenhorststraat BT Zwolle

Kortenhorststraat BT Zwolle Kortenhorststraat 22 8015 BT Zwolle Nemelerbergweg 12, 8034 PD Zwolle t 038 460 20 20 zwolle@schaafsma-makelaars.nl Kortenhorststraat 22, 8015 BT Zwolle Wat een ruimte! Deze zeer goed onderhouden en verzorgde

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage AZALEARING 46 TE ZUNDERT Vraagprijs Perceelsoppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 179.000,00 k.k. : ca. 146 m². : ca. 120 m². : ca. 404 m³. excl. berging en garage Algemeen: Nette, zeer royale tussenwoning

Nadere informatie

BIJKOPEN VAN EXTRA GROND AAN ACHTERZIJDE WAAROP GARAGEBOXEN GEBOUWD KUNNEN WORDEN BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN.

BIJKOPEN VAN EXTRA GROND AAN ACHTERZIJDE WAAROP GARAGEBOXEN GEBOUWD KUNNEN WORDEN BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. Aan doorgaande woonstraat gelegen HOEKWONING met zeer royale berging (hobbyruimte/werkplaats) en achtertuin op het oosten op een perceel van ca. 225 m². Globale indeling. Begane grond: Entree met trapopgang

Nadere informatie

twentehof 76 helmond

twentehof 76 helmond twentehof 76 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Vraagprijs : 215.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². Inhoud : ca. 277 m³. Algemeen: Vrijstaand geschakeld huis met doorzon woonkamer,

Nadere informatie

Heuvelbrink 16 te Breda

Heuvelbrink 16 te Breda MET VRIJ UITZICHT OVER EEN BREDE GROENSTROOK MET PRACHTIGE BOMEN GELEGEN TUSSENWONING MET CIRCA 11 METER DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUID-WESTEN met ruime berging en achterom. Deze in circa 1958 gebouwde woning

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

Veldhoven (City Centrum) Bree 1

Veldhoven (City Centrum) Bree 1 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (City Centrum) Bree 1 Aan de rand van winkelgebied City Centrum gelegen, ruim opgezet

Nadere informatie

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Karel Doormanlaan 4 te Breda Op een gewilde locatie in de wijk Boeimeer gelegen, goed onderhouden tussenwoning met garage en circa 12 meter diepe achtertuin op het zuiden met berging en achterom. De woning is gelegen aan een ruim

Nadere informatie

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Gerretsonlaan 62 Eindhoven Gerretsonlaan 62 Eindhoven Gerretsonlaan 62, Eindhoven Bent u op zoek naar het gemak van gelijkvloers wonen in combinatie met volop overige ruimte? Dan bent u van harte welkom bij deze ruim opgezette

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Jan Steenlaan 32. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Jan Steenlaan 32. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar PAPENDRECHT Jan Steenlaan 32 Vraagprijs 227.500,-- k.k. Ruime goed onderhouden eengezinswoning met stenen berging op 152 m² eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

AANVAARDING IN OVERLEG

AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP In centrum van Nuenen (van Gogh Village) gelegen uitgebouwde tussenwoning met fraai aangelegde voor- en achtertuin en grote hobbyschuur. Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

WERNHOUTSEWEG 56 TE WERNHOUT. www.vanhasselmakelaars.nl

WERNHOUTSEWEG 56 TE WERNHOUT. www.vanhasselmakelaars.nl WERNHOUTSEWEG 56 TE WERNHOUT Vraagprijs : 200.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 367 m². Woonoppervlakte : ca. 98 m². Inhoud : ca. 438 m³ (inclusief hobbyruimte). Algemeen: Halfvrijstaand huis met 3

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20 DONGEN Simon Vestdijkstraat 20 Moderne bungalow met 3 slaapkamers, bioscoop, inpandige garage en fraaie, zonnige achtertuin. Perceel : 573 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1994 399.000 k.k. Elk huis

Nadere informatie

Jasmijnring 26, 4881 HN Zundert

Jasmijnring 26, 4881 HN Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Jasmijnring 26, 4881 HN Zundert Vraagprijs 179.500,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Harmonieplein 5 DONGEN Harmonieplein 5 Op rustige locatie, pal tegen het centrum, gelegen hoekwoning met carport (garage), 4 slaapkamers en moderne keuken en badkamer. Perceel : 126 m² Inhoud : circa 360 m³ Bouwjaar :

Nadere informatie

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Rooseveltstraat 118 DONGEN Rooseveltstraat 118 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe middenwoning met o.a. woonkamer met open keuken van circa 42 m², luxe keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers en multifunctionele

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Schaijk Herik 5. Perceeloppervlakte: 657 m² Inhoud woning: 600 m³ Bouwjaar: 1992

Schaijk Herik 5. Perceeloppervlakte: 657 m² Inhoud woning: 600 m³ Bouwjaar: 1992 Schaijk Herik 5 Ruim vrijstaand woonhuis met grote garage gelegen in een rustige woonomgeving te Schaijk. De woning heeft een grote woonkamer, leefkeuken en maar liefst 5 slaapkamers. Dit woonhuis heeft

Nadere informatie

SUWÂLD, MOSTERMUNE 25

SUWÂLD, MOSTERMUNE 25 SUWÂLD, MOSTERMUNE 25 VRAAGPRIJS: 299.000,00 K.K. In kindvriendelijke woonwijk gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis met aangebouwde, volledig geïsoleerde, stenen garage. De woning beschikt over

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ANTWERPENLAAN 71 EINDHOVEN Gemoderniseerde instapklare tussenwoning, aan mooie brede laan gelegen, met kunststof kozijnen, vernieuwd stucwerk en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3

GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3 GELDROP, BENEDEN BEEKLOOP 3 DEZE RUIME UITGEBOUWDE HOEKWONING IS GELEGEN IN DE GROENE EN RUSTIGE SKANDIAWIJK. DE WONING BESCHIKT OVER EEN

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: 380 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Externe bergruimte: 37 m² Bouwjaar: 1994 Perceel: 225 m² VRAAGPRIJS: 259.000,00 k.k. Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers

Nadere informatie

Weteringlaan 222 te TILBURG

Weteringlaan 222 te TILBURG Inhoud: 350 m³ Woonoppervlakte: 105 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 30 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1980 Perceel: 162 m² VRAAGPRIJS: 279.000,00 k.k. Weteringlaan 222 te TILBURG Op een fraaie locatie

Nadere informatie

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught Nieuwe Heikantstraat 18 Vught Vraagprijs 250.000,= k.k. Bent u op zoek naar een betaalbare twee-onder-éénkapwoning met de mogelijkheid om deze helemaal naar eigen smaak af te werken? Met deze nog grotendeels

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k. Breda Baliendijk 57 Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos Richtprijs 215.000, - k.k. Deze goed onderhouden tussenwoning met berging beschikt over een royale doorzonwoonkamer, 3 slaapkamers

Nadere informatie

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (De Kelen) Ekster 7 In een rustige woonomgeving, op korte afstand van grote groen- /speelvoorziening,

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

DONGEN Kapucijnenstraat 16

DONGEN Kapucijnenstraat 16 DONGEN Kapucijnenstraat 16 Rustig gelegen hoekwoning met een serre (tuinkamer), zeer ruime berging, grote tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde. Perceel : 249 m² Inhoud : circa 331 m³ Bouwjaar : 1961

Nadere informatie

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT TE KOOP Vraagprijs 339.000,-- k.k. Refter 42 Verrassend ruime half vrijstaande geschakelde woning met een inpandig bereikbare garage / berging, gelegen in de vriendelijke,

Nadere informatie

Hufkesstraat GX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Hufkesstraat GX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Hufkesstraat 13 6021 GX BUDEL Vraagprijs: 225.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 225.000,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1963 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade

GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade GANZENHOF 23 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ANGOULEMEHOF 20 EINDHOVEN Rustig gelegen gemoderniseerde tussenwoning met berging en zonnige achtertuin. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen, moderne keuken en badkamer en 3 slaapkamers.

Nadere informatie

De Pinksterbloem LT BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

De Pinksterbloem LT BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ De Pinksterbloem 8 6021 LT BUDEL Vraagprijs: 235.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 235.000,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1980 Algemene staat Luxe-afwerking

Nadere informatie

Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Vraagprijs 269.000,-- k.k. HERTEN GERBERGAWEG 17 Keurig onderhouden ruim vrijstaand woonhuis Gelegen aan de rand van het dorp Slaapkamer met douchecabine op begane grond 3 Slaapkamers op de verdieping Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m².

www.vanhasselmakelaars.nl BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m². BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT Vraagprijs : 285.000,00 k.k. Woonoppervlakte Inhoud : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m². : ca. 348 m³. Algemeen: Royaal 3-kamer appartement op de tweede verdieping van appartementencomplex

Nadere informatie