Welkom. Agenda. Avondvierdaagse. 6 oktober mei 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Agenda. Avondvierdaagse. 6 oktober 282011. mei 2015"

Transcriptie

1 6 oktober mei 2015 INHOUD Agenda Welkom Avondvierdaagse Uit de Middenbouw Verjaardagen Zomerfeest Uit de Onderbouw Disco groep 8 Schoolfruit Montessori Kinderopvang BSO Oudervergadering 10 juni a.s. 25 INFOkrant 25 sectieoverleg OB 25 schoolreis MB 25 MR 29 AC overleg 29 open podium BB 30 sectieoverleg MB & BB Welkom In juni verwelkomen wij: Aurélio & Chanella in van klas bij Annemiek & Marianne Storm & Mark in de klas bij Esther Agenda mei: 29 kinderen OB vrij juni: 1 toetsweek 3 1 t/m 4 avondvierdaagse 3 werkmiddag OB 3 bestuursvergadering 5 studiedag team kinderen vrij 8 toetsweek 4 10 oudervergadering 10 sportdag OB + MB 11 INFObulletin 11 voortgangsbespreking 1 11 groepsindeling mee 11 werkgroep KOO 11 AC overleg 12 management team 12 verslag mee 16 voortgangsbespreking 2 17 bestuursvergadering 18 overleg overblijfteam 18 verslagbespreking 1 19 open podium OB met ouders 19 ouderpanel 23 zorgteam 23 verslagbespreking 2 24 wisseldag Het hele team wenst jullie een fijne schooltijd op Aan de Basis! Avondvierdaagse Van 1 t/m 4 juni vindt de Avondvierdaagse weer plaats. Ons startnummer is nr. 2 en de starttijd is 18:02. We verzamelen vanaf 17:50 op het veld bij de kantine van sportclub DOVO aan de Verlengde Sportlaan. De verzamelplaatsen worden langs de randen van het veld met de betreffende startnummers aangegeven. We vragen alle leerlingen om op de laatste avond in een spijkerbroek met schoolshirt (of een wit shirt) en met schoolpet op te komen. U kunt shirts ( 6,00) en petten ( 3,00) bestellen door een envelop met daarop de naam, maat en groep van uw kind en het betreffende bedrag in te leveren bij de leerkracht van uw kind. Kinderen die voor het eerst mee lopen krijgen een pet. AC

2 Koningsspelen Uit de Middenbouw MIRJAM & ROOS Vrijdag 24 april hebben we ook in de middenbouw de koningsspelen gevierd. De kinderen hebben hun eigen boterham of beschuitje gesmeerd en samen met klasgenootjes heerlijk ontbeten. Daarna zijn we met de onder- en middenbouw naar het schoolplein gegaan en hebben daar gedanst op het lied van Kinderen voor Kinderen. De kinderen weten nu allemaal dat je van een goed ontbijt veel energie krijgt en dat je daardoor zelfs beter in staat bent om te denken. Aansluitend hebben we bekeken hoe de stamboom van Willem- Alexander er uit ziet en wat er op het wapen van Nederland te vinden is. Natuurlijk hebben we zelf ook een schild geknutseld, in het kader van ons kosmische thema ridders en zijn we ons buiten gaan wagen aan ringsteken. Waterzuivering Colofon INFOkrant is een uitgave van de Montessorischool Aan de basis te Veenendaal. Het volgende INFO krant verschijnt op 25 juni! Kopij voor de INFO krant graag voor 20 juni per mail naar: Opmaak: Olga Nellestijn-Bosch Website: Wist u dat: de kinderen weer druk zijn geweest met koken, timmeren, zagen, plakken, knippen, wikkelen, naaien, schminken, kleien en verven op de creatieve middagen. wij alle mama s, papa s, tantes en oma s die geholpen hebben zeer dankbaar zijn. meester Leendert deze week bij ons zijn laatste gymles heeft gegeven. hij woensdag van ons een schoolshirt heeft gekregen met alle namen van de middenbouwleerlingen erop. vorige week dinsdag de kinderen naar de theatervoorstelling Wiplala zijn geweest in de Lampegiet. We op woensdag 10 juni weer de jaarlijkse sportdag ob en mb hebben. Vrijdagmiddag 24 april zijn de kinderen van groep 5 op excursie naar de waterzuivering geweest. De vader van Fayah heeft ons veel verteld over de bacteriën die ervoor zorgen dat het rioolwater weer als slootwater kan worden afgevoerd. Wij kunnen u vertellen dat dit proces niet geurloos is. Daarna hebben we een rondleiding gekregen, waarbij we onze ogen uitkeken toen we de borrelende massa bacteriën aan het werk zagen. Aan het eind ontvingen we als cadeautje een zandloper om de douchetijd in de gaten te houden. Er wordt al veel water bespaard in de huizen van onze vijfde groepers, heb ik vernomen. Op deze plaats wil ik graag Mo Barkok en alle personen die ons hebben vervoerd van harte bedanken! Met uw hulp was het een geslaagde excursie.

3 Onderbouw: In de klas van Esther zijn jarig: Joep Milan Simon Sofie In de klas van Annemiek & Marianne zijn jarig: Dina Stan In de klas van Angela & Ilja zijn jarig: Martyna Naoufal Isabel Middenbouw: In de klas van Helma zijn jarig: Zishan Juul Bas In de klas van Brenda & Roos zijn jarig: Max Bovenbouw: In de klas van Marjolein zijn jarig: Marthijs Gabor In de klas van Marit & Nienke zijn jarig: Wesley In de klas van Theo zijn jarig: Indy Aislinn In de klas van Annelies & Franciska zijn jarig: Thijme Daphne Megan Robin Daphne Niek Wie is er nog meer jarig? Storkstraat 1c Veenendaal Tel.: Op 24 juni is Ilja jarig! Op 28 juni is Claudia C jarig! Namens alle kinderen van school en de redactie: van harte gefeliciteerd!

4 Zomerfeest Ons zomerfeest is op donderdag 2 juli. Dit keer is het thema: In de film. Op het moment is de AC druk bezig met het regelen van verschillende leuke activiteiten en de lekkere catering. MR Om van dit zomerfeest een succes te maken, hebben wij uw hulp nodig. Binnenkort zal er in het nieuwe gebouw, tegenover het aquarium, een intekenlijst hangen, waarop u kunt inschrijven. Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen o.a. bij het scheppen van ijs, het poppen van popcorn en draaien van suikerspinnen, het maken van hotdogs en het bemannen van de bar. Daarnaast zijn er ook enthousiastelingen nodig die de spellen voor de kinderen willen begeleiden. Natuurlijk wilt u ook met uw kind genieten van het zomerfeest. Daarom is er een intekenschema, verdeeld in drie tijdsblokken. Bovendien is het prettig als we assistentie krijgen bij de op- en afbouw. Disco groep 8 ANNELIES Afgelopen vrijdag kwamen de kinderen van groep 8 om 18:00 op school om gezamenlijk te eten en tijdens de disco los te gaan. Het thema was: ROOD. Veel kinderen zagen er dan ook prachtig uit en hadden originele rode accenten in hun kleding. Nadat ze buiten gezellig friet gegeten hadden, gingen de voetjes van de vloer. De kinderen mochten zelf favoriete liedjes opgeven bij de DJ (juf Marit) en er werd volop gedanst. De disco zag er prachtig versierd uit in rode tinten, met discolampen en met een echte rookmachine!! Om 20:30 hebben de kinderen samen een dans laten zien aan de ouders en ook de vaders en moeders zelf deden volenthousiasme mee. Kortom: het was een succes! Alvast bedankt voor uw hulpvaardigheid en inzet. Uit de Onderbouw kriebel beestjes natuur leren vragen stellen ravotten bos verwondering rennen feest vieren ANGELA Schoolfruit RENE Volgende week vindt de laatste fruitlevering plaats. Vanaf maandag 8 juni a.s. vragen wij u vriendelijk weer zelf een pauzehapje voor de kinderen mee te geven. Wij stellen het op prijs wanneer we dit gezonde tussendoortje erin kunnen houden en u ervoor kiest fruit mee te geven naar school. Binnenkort gaan we werken aan een schoolfruitbeleid. We onderzoeken wat het best bij onze school en onze ouders past. Dit alles in het kader van EEN GEZONDE SCHOOL, een project waar we aan werken. Wij houden u op de hoogte!

5 Montessori kinderopvang breidt uit met een buitenschoolse opvang. Per 1 juni aanstaande gaat Montessori kinderopvang uitbreiden met een buitenschoolse opvang. Dit maakt het Montessori Kindcentrum in Veenendaal compleet. Op 4 maart jl. heeft Montessori Kinderopvang in samenwerking met Montessorischool Aan de Basis reeds de officiële opening van het Montessori Kindcentrum gevierd. Van start gaan De eerste aanmeldingen komen al binnen voor de buitenschoolse opvang. De begeleidsters van de locatie zijn erg gemotiveerd om de kinderen het beste te bieden van ons kunnen. Een veilige, vertrouwde omgeving waar zij lekker kunnen vertoeven na een dag school of in de vakantie. Het streven is om van elk ontwikkelingsgebied (sport en spel, natuur, cultuur, huis en tuin en techniek) verschillende materialen aan te bieden. Tevens wordt er een activiteitenprogramma ontwikkeld aan de hand van thema s om ook op die manier kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling na schooltijd en tijdens de zomervakantie. Doorgaande ontwikkelingslijn Dat de buitenschoolse opvang van Montessori Kinderopvang binnenkort van start gaat bij de Montessori school Aan de Basis zorgt er voor dat de doorgaande ontwikkelingslijn van de geboorte tot aan 13 jaar volledig kan worden aangeboden op één locatie. De specifieke kennis over de Montessori visie van beide partijen zorgt voor een goede aansluiting binnen het kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang en basisschool. Het kinderdagverblijf is al enige tijd open, daardoor is er al een hechte groep ontstaan in een vertrouwde omgeving. Daarnaast weten de kinderen de weg naar de kleutergroepen al te vinden. De oudste peuters worden zo nu en dan meegenomen door de kleuters en zij komen op hun beurt bij de peuters om bijvoorbeeld een werkje te doen of de verjaardag meevieren van hun jongere broertje of zusje. Welkom Ouders die nieuwsgierig zijn naar het kinderdagverblijf, de peuter(ochtend)groep of buitenschoolse opvang zijn van harte welkom voor een rondleiding. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding, kunt u mailen naar Chantal Hartvelt chantal@montessorikinderopvang.nl Zomervakantie Een aantal van uw kinderen start al in de zomervakantie op de Buitenschoolse opvang van Montessori Kinderopvang. Om een zo leuk mogelijk activiteitenprogramma te kunnen maken, willen wij graag van u als ouder(s)/verzorger(s) weten of en wanneer uw kind komt in de zomervakantie. U kunt dit doorgeven via de mail aan Chantal Hartvelt via chantal@montessorikinderopvang.nl. Alvast bedankt! Van de bestuurstafel WOENSDAG 10 JUNI UUR OUDERVERGADERING CORINA Graag vragen wij nogmaals uw aandacht voor de jaarlijkse Oudervergadering op woensdag 10 juni Aanvang: uur locatie: Multifunctionele ruimte Tijdens deze avond informeren bestuursleden u over de stand van zaken op bestuurlijk niveau en zal René Derksen u bijpraten over de organisatorische ontwikkelingen. Speciaal voor deze avond is Bureau Horizon uitgenodigd. Zij verzorgen een interactieve voorstelling met als titel Pesten doet pijn. Wij stellen het op prijs wanneer u uiterlijk woensdag 3 juni a.s. een mail stuurt naar info@aandebasis.nl waarin u vermeldt of u met één of twee personen aanwezig bent. Deze informatie hebben we nodig in verband met de opstelling van de zaal. Wij hopen u woensdag 10 juni a.s. te mogen begroeten!

Welkom. Uit de Onderbouw. Agenda. 6 oktober december 2014

Welkom. Uit de Onderbouw. Agenda. 6 oktober december 2014 6 oktober 182011 december 2014 INHOUD Agenda Welkom Uit de Onderbouw Ambrasoft thuis Montessori Kinderopvang Uit de BSO Verjaardagen Kerstvakantieprogramma BSO Welkom In december verwelkomen wij: Jorre

Nadere informatie

Welkom. Waterpolo. Agenda. 6 oktober december 2013

Welkom. Waterpolo. Agenda. 6 oktober december 2013 6 oktober 192011 december 2013 INHOUD Agenda Welkom Waterpolo Uit de Onderbouw Uit de Middenbouw Uit de Bovenbouw Uit de BSO Verjaardagen Vakantieprogramma BSO Welkom In januari verwelkomen wij: Thijs

Nadere informatie

Welkom. Agenda. Musical groep 8. 6 oktober 222011. mei 2014

Welkom. Agenda. Musical groep 8. 6 oktober 222011. mei 2014 6 oktober 222011 mei 2014 INHOUD Agenda Welkom Musical groep 8 Disco groep 8 Uit de Bovenbouw Uit de BSO Verjaardagen Sportdag MB Oproep statiegeldflessen Avondvierdaagse 2014 Vragenlijst kwaliteitszorg

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 9 juni 2016. Peutergroep, BSO en Kinderopvang

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 9 juni 2016. Peutergroep, BSO en Kinderopvang Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM 9 juni 2016 Inhoud Peutergroep en meer Uit de onderbouw Uit de middenbouw Uit de bovenbouw Overig nieuws Agenda Peutergroep, BSO en Kinderopvang Peutergroep

Nadere informatie

Welkom. Opening kinderopvang. Agenda. Informatieavond BSO. 6 oktober 192011. februari 2015

Welkom. Opening kinderopvang. Agenda. Informatieavond BSO. 6 oktober 192011. februari 2015 6 oktober 192011 februari 2015 INHOUD Agenda Welkom Opening Montessori kinderopvang Informatieavond BSO Schoolvoetbal Geboorte baby Fin SchoolVoorleesKampioen Verjaardagen Bezoek CLV De Grote Rekendag

Nadere informatie

Welkom. Agenda. Avondvierdaagse oktober mei 2013

Welkom. Agenda. Avondvierdaagse oktober mei 2013 6 oktober 302011 mei 2013 INHOUD Agenda Welkom Avondvierdaagse 2013 Schoolreisje Onderbouw Schoolreisje Middenbouw Oproep Ouders Zomerfeest BHV Verjaardagen Uit de Onderbouw Overblijfteam Oudervergadering

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basis in Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 26 mei Uit de onderbouw

Basis in Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 26 mei Uit de onderbouw Basis in Beeld Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM Inhoud 26 mei 2016 Uit de onderbouw Uit de middenbouw Sportdag Bouwdorp Uit de bovenbouw Overig nieuws Zomerfeest Agenda Verjaardagen Uit de onderbouw

Nadere informatie

Welkom. Overblijfteam. Agenda. 6 oktober 182011. september 2014

Welkom. Overblijfteam. Agenda. 6 oktober 182011. september 2014 6 oktober 182011 september 2014 INHOUD Agenda Welkom Overblijfteam Uit de Middenbouw Lentekriebels Uit de Onderbouw Verjaardagen Schoolbieb Lampegiet Kinderboekenweek Workshop EHBO Welkom In september

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 11 mei Uit de onderbouw

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 11 mei Uit de onderbouw Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM 11 mei 2017 Inhoud Uit de onderbouw Uit de middenbouw Uit de bovenbouw Overig nieuws Agenda Welkom Verjaardagen Uit de onderbouw Afscheidsfeestje juf

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 20 december Uit de peutergroep, kinderopvang en BSO

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 20 december Uit de peutergroep, kinderopvang en BSO Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM 20 december 2018 Inhoud Uit de peutergroep en meer Uit de onderbouw Uit de middenbouw Uit de bovenbouw Overig nieuws Welkom Agenda Uit de peutergroep,

Nadere informatie

Uit de Middenbouw. Agenda. 6 oktober 152011. oktober 2015

Uit de Middenbouw. Agenda. 6 oktober 152011. oktober 2015 6 oktober 152011 oktober 2015 INHOUD Agenda Uit de Middenbouw Kinderboekenweekopening Bezoek Kinderuniversiteit Muziek in de Middenbouw Afsluiting Gouden Weken BB Uit de Onderbouw Helden van de Atletiekbaan

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Sociale veiligheid. 6 oktober 162011. oktober 2014

Sociale veiligheid. 6 oktober 162011. oktober 2014 6 oktober 162011 oktober 2014 INHOUD Sociale Veiligheid Agenda Rekenen met kleuters Uit de Bovenbouw Verjaardagen Uit de Onderbouw Uit de Middenbouw Scholierenveldloop Impressie Afsluiting Gouden Weken

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 25 augustus Uit de onderbouw

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 25 augustus Uit de onderbouw Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM 25 augustus 2016 Inhoud Uit de onderbouw Uit de middenbouw Actie Operatie Olifant Zonnepanelen Schoolbibliotheek Gouden weken Agenda Uit de onderbouw

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Nieuwe leerlingen Leerling naar een andere school Gymnastiek Verhuizing Schoolfruit Verjaardagen januari Kerstvakantie

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Vakantierooster 2014-2015

Vakantierooster 2014-2015 Vakantierooster 2014-2015 Het vakantierooster is door het Fokor bekend gemaakt. FOKOR is de vereniging voor samenwerkende schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs in Rotterdam. Zij bepalen de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Welkom. Ik in de MR. Agenda. 6 oktober 232011. april 2015

Welkom. Ik in de MR. Agenda. 6 oktober 232011. april 2015 6 oktober 232011 april 2015 INHOUD Agenda Welkom Ik in de MR Uit de Onberbouw Slot Schoolvoetbal BHV op onze school Verjaardagen Uit de Bovenbouw Verkeersveiligheid Ouderbijdrage ColorRain Campina School

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Vertrek Alex. De Spreekbeurt MB. Agenda. 6 oktober 272011. juni 2013

Vertrek Alex. De Spreekbeurt MB. Agenda. 6 oktober 272011. juni 2013 6 oktober 272011 juni 2013 INHOUD Agenda Vertrek Alex De Spreekbeurt MB Uit de Onderbouw Creatieve middagen MB Spelletjesdag OB Bee-Buzz in de MB Reünie Afscheid & Musical groep 8 Campina op School Overblijfkracht

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.:

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.: De Doolhof nummer 11 16-07-2015 In deze Doolhof vindt u o.a.: Schoolreisje groep 4 en 5 naar Klein Zwitserland Thema vliegtuig/vliegveld Nieuwe leerkrachten op de Doolgaard Carnaval op de Doolgaard in

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 31 mei Uit de onderbouw

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 31 mei Uit de onderbouw Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM 31 mei 2018 Inhoud Uit de onderbouw Uit de middenbouw Uit de kangoeroegroep Uit de bovenbouw Overig nieuws Agenda Welkom Uit de onderbouw Thema De afgelopen

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 20 juni Uit de onderbouw. Uit de middenbouw. Uit de onderbouw.

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 20 juni Uit de onderbouw. Uit de middenbouw. Uit de onderbouw. Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM Inhoud Uit de onderbouw Uit de middenbouw Uit de bovenbouw Overig nieuws Agenda 20 juni 2019 Uit de onderbouw De laatste weken van het schooljaar zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

MAART 2015. Vernieuwde website

MAART 2015. Vernieuwde website MAART 2015 Vernieuwde website Misschien heeft u het al gezien, de website van onze basisschool is vernieuwd. Alle scholen die vallen onder Stichting Kempenkind hebben eenzelfde opzet van de website gekregen.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Uit de bovenbouw. Agenda. 6 oktober 282011. november 2013

Uit de bovenbouw. Agenda. 6 oktober 282011. november 2013 6 oktober 282011 november 2013 INHOUD Agenda Uit de bovenbouw Overblijven Uit de BSO Zwemmen Ouderpanel Verjaardagen Rekenen in de onderbouw Uit de middenbouw Topografie: Uit de bovenbouw ANNELIES Ouders

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Welkom. Agenda. Vakantierooster 2014-2015. 6 oktober 272011. maart 2014

Welkom. Agenda. Vakantierooster 2014-2015. 6 oktober 272011. maart 2014 6 oktober 272011 maart 2014 INHOUD Agenda Welkom Vakantierooster 2014-2015 Uit de Onderbouw Uit de BSO Bezoek Rijksmuseum Verjaardagen Grote Rekendag 2014 Paasfeest Schoolkorfbal Schoolschaaktoernooi Overblijfteam

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders,

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 32 20 april 2016 In dit nummer: Hulp gezocht Avondvierdaagse Schoolfotograaf Eerste heilige communie Ontwikkelingsgesprekken MB groen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Denkt u er aan dat de kinderen van dinsdag tot en met vrijdag weer zelf gruiten

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Datum: donderdag 7 juni 2018

Datum: donderdag 7 juni 2018 Datum: donderdag 7 juni 2018 Populierenblaadje Algemeen: Theemiddag: Morgenmiddag zijn alle vrijwilligers en hulpouders van harte welkom op de theemiddag! Op die manier willen we iedereen bedanken voor

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie