Gebruikershandleiding Microsoft Apps

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding Microsoft Apps"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Microsoft Apps Uitgave 1

2 2 Over het product Microsoft Apps Over het product Microsoft Apps Microsoft Apps biedt zakelijke Microsoft-apps voor uw Nokia Belle-telefoon waarop softwareversie wordt uitgevoerd. Als u uw softwareversie wilt controleren, belt u *#0000#. De volgende apps worden meegeleverd: Microsoft Lync 2010 Mobile Microsoft OneNote Microsoft Document Connection Microsoft PowerPoint Broadcast Microsoft Apps bevat ook de UI-functie Nokia Conference Call die is geïntegreerd in vergaderverzoeken en uitnodigingen voor conferentiegesprekken. U kunt eenvoudig aan telefoonconferenties deelnemen met een enkele tik op uw agenda. In de meeste gevallen moet u een dataverbinding hebben om Microsoft Apps te gebruiken. Bij het gebruik van diensten of het downloaden van inhoud worden mogelijk grote hoeveelheden gegevens overgebracht, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Microsoft Apps kan worden gehost door een bedrijf of worden gekocht als een dienst van Office 365. De beschikbaarheid van Microsoft Office 365- diensten kan per regio verschillen. Microsoft Apps downloaden en installeren Downloaden met: De applicatie voor software-update op uw telefoon De applicatie Nokia Suite op uw computer U moet uw telefoon na het installeren opnieuw laten starten of de telefoon handmatig opnieuw starten als dat wordt gevraagd. Installeren met de client van Sw-update 1 Selecteer >. 2 Selecteer > Updates markeren. 3 Selecteer Microsoft Apps in de lijst. 4 Selecteer Opn. starten om de update te voltooien en uw telefoon opnieuw te starten.

3 Aan de slag 3 Installeren met Nokia Suite 1 Sluit uw telefoon aan op uw computer met een USB-kabel en open vervolgens Nokia Suite op uw computer. 2 Selecteer. 3 Selecteer Open om de updates te zien die beschikbaar zijn voor uw telefoon. 4 Selecteer Microsoft Apps > Installeren. 5 Meld u aan bij uw Nokia-account en volg de instructies die op uw computer worden weergegeven. Aan de slag Ontdek hoe u aan de slag kunt met Microsoft Apps Microsoft Apps configureren 1 Selecteer op het startscherm de widget. 2 Voer het adres en het wachtwoord voor uw bedrijfs- of Office 365-account in. 3 Voer de domeinnaam van uw bedrijf en de gebruikersnaam in, als dat beschikbaar is. 4 Selecteer Aanmelden. Nadat u de apps hebt geconfigureerd, kunt u deze widget van het startscherm verwijderen. Met Microsoft Apps verbinden Microsoft Apps-instellingen vereisen de Microsoft backend-omgeving. Met de volgende instellingen kunt u Exchange ActiveSync, Lync 2010 en SharePoint configureren. Neem voor meer informatie contact op met uw IT-afdeling. Als u uw Microsoft Apps-account hebt geconfigureerd, selecteert u een app in de weergave Geconfigureerde services: en selecteert u vervolgens Start. Als een app niet goed is geconfigureerd, kunt u de app selecteren in de weergave Services niet ingesteld, de instellingen opgeven en vervolgens Verbinden selecteren. Als u OneNote met SkyDrive wilt synchroniseren, moet u uw Windows Live-account aan uw telefoon koppelen. Instellingen van Exchange ActiveSync Server: Het webadres van uw bedrijfs- of Office 365 Exchange ActiveSync-server. Domein: De aan uw bedrijf toegewezen domeinnaam.

4 4 Microsoft Lync 2010 Gebruikersnaam: Uw zakelijke gebruikersnaam. Afhankelijk van uw bedrijfs-backend moet u mogelijk een aantal of alle van de volgende Lync-instellingen opgeven. Lync 2010-instellingen Lync-aanmeldingsadres: Uw Lync-specifieke aanmeldingsadres. Domein: De aan uw bedrijf toegewezen domeinnaam. Gebruikersnaam: Uw zakelijke gebruikersnaam. Interne detectieserver Het webadres van uw bedrijfs- of Office 365 interne Lyncdetectieserver. Externe detectieserver Het webadres van uw bedrijfs- of Office 365 externe Lyncdetectieserver. SharePoint-instellingen URL van SharePoint UAG: Het webadres van uw bedrijfs- of Unified Access Gateway-server. SharePoint-site: Het webadres van uw primaire bedrijfs- of Office 365 SharePointsite. Domein: De aan uw bedrijf toegewezen domeinnaam. Gebruikersnaam: Uw zakelijke gebruikersnaam. Microsoft Lync 2010 Ontdek hoe u Microsoft Lync 2010 gebruikt. Over het product Microsoft Lync 2010 Selecteer >. Microsoft Lync 2010 maakt onderdeel uit van Microsoft Apps voor Nokia Belle, wat belangrijke zakelijke Microsoft-apps biedt voor Nokia Belle-smartphones. Lync is één enkele interface voor presence-gegevens, chatten, spraakoproepen en online vergaderingen. Al uw contacten worden gedeeld tussen Lync 2010, Exchange 2010 en Sharepoint Alle communicatie gaat via Lync Server U kunt Lync gebruiken met: Pc-client Mobiele-telefoonclient Bureautelefoons

5 Microsoft Lync Inbeltoegang voor vaste telefoons De Lync Mobile-client wordt geleverd voor gebruik met geldig gelicentieerde exemplaar van Microsoft Lync Server 2010 (op kantoor) of de dienst Office 365 (Lync Online). Als u een kantoorversie van Lync Mobile wilt gebruiken, moet u de Lync Server 2010 Mobility Service Update hebben geïnstalleerd. De licentie voor Lync Server 2010 of Lync Online wordt doorgaans geleverd voor zakelijke gebruikers. Bij het gebruik van de service of het downloaden van inhoud worden mogelijk grote hoeveelheden gegevens overgebracht, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Aanmelden 1 Selecteer >. 2 Vul de velden Aanmeldingsadres en Wachtwoord in. Uw aanmeldingsadres is gewoonlijk uw complete adres. 3 Als u de kantoorversie van Lync 2010 gebruikt, vult u de velden Gebruikersnaam en Domein in. Neem voor meer informatie contact op met uw IT-afdeling. 4 Selecteer Aanmelden. Als de aanmeldingspoging mislukt wegens een tijdelijke fout, zoals een netwerkfout, probeert Lync 2010 opnieuw aan te melden. In het geval van een permanente fout, zoals een onjuiste gebruikersnaam, wordt een melding weergegeven. Bevestig de melding, bewerk de aanmeldgegevens en meld u opnieuw aan. 5 Als u uw mobiele nummer wilt gebruiken om aan vergaderingen deel te nemen, voert u uw telefoonnummer inclusief de landcode in en selecteert u vervolgens Volgende. Als uw Lync-account wordt ingeschakeld voor Enterprise Voice ziet u, afhankelijk van de opties die door uw beheerder zijn geconfigureerd, mogelijk Werkoproep of Doorschakelen of beide. 6 Selecteer Gereed. Nadat u zich voor de eerste keer hebt aangemeld bij Lync 2010, worden uw accountgegevens opgeslagen en hoeft u ze niet meer iedere keer als u zich aanmeldt in te voeren. Afmelden bij Lync 2010 Selecteer > Afmelden. Uw contacten en presence Selecteer > en.

6 6 Microsoft Lync 2010 Al uw contacten worden weergegeven op het tabblad Contactpersonen weergeven en gegroepeerd in verschillende categorieën die contactgroepen worden genoemd. Als u zich bij Lync 2010 aanmeldt op uw telefoon, werkt Lync 2010 automatisch de contactenlijst op uw telefoon bij zodat deze overeenkomt met de contactenlijst van Lync 2010 op uw computer. U kunt contacten ook in uw bedrijfsadreslijst openen. Een contact zoeken Selecteer en begin met het schrijven van de naam van het contact. Een visitekaartje bekijken Vouw een contactgroep uit en selecteer een contact. Uw presence-status instellen of een notitie schrijven Selecteer een presence-status of schrijf een notitie in het gebied dat uw presencestatus weergeeft. Lync 2010 werkt uw status bij gebaseerd op uw Microsoft Outlook-agenda. Een contact toevoegen 1 Selecteer en begin met het schrijven van de naam van een contact. 2 Selecteer het contact, selecteer vervolgens > Contactpersoon toevoegen... en de groep waaraan u het contact wilt toevoegen. Een contact verwijderen 1 Vouw een contactgroep uit en selecteer het contact dat uw wilt verwijderen. 2 Selecteer > Contactpersoon verwijderen... Een of sms-bericht naar een contact verzenden Vouw een contactgroep uit en selecteer vervolgens een contact en verzenden of Sms verzenden. Een chatbericht versturen Met Lync 2010 kunt u chatberichten naar één of meerdere personen verzenden. U kunt berichten verzenden naar iedereen uit de contactenlijst van uw telefoon en uw zakelijke adreslijst. Selecteer > en. 1 Vouw een contactgroep uit en selecteer een contact. 2 Selecteer het Lync-id van het contact in het gedeelte Chatbericht verzenden. 3 Schrijf uw bericht en selecteer.

7 Microsoft Lync Als u de chatconversatie met het contact wilt beëindigen, selecteert u > Gesprek beëindigen. Tip: Het beëindigen van een conversatie verwijdert deze uit de Gesprekken weergeven. Als een conversatie niet door u wordt beëindigd, wordt deze opgeslagen in de lijst Gesprekken weergeven. U kunt het later uit de lijst verwijderen. Uw locatie verzenden 1 Selecteer in het conversatievenster > Locatie verzenden. 2 Controleer uw huidige locatie op de kaart en selecteer Verzenden. Lync 2010 verzend een chatbericht dat uw locatie en een koppeling naar de kaart bevat. Tip: U kunt een aangepast bijschrift, zoals de naam van het bedrijf of een adres, toevoegen om uw contact te helpen uw locatie te bepalen. Deze functie is niet in alle landen of regio's beschikbaar. Een contact aan een conversatie toevoegen Selecteer in het conversatievenster en het contact. U kunt altijd een nieuwe persoon uitnodigen om aan de conversatie deel te nemen, maar u kunt slechts één contact tegelijkertijd aan een actieve chatconversatie toevoegen. Schakelen tussen actieve conversaties Selecteer in het conversatievenster > Gesprekken weergeven en de conversatie waar naartoe u wilt schakelen. Tip: Gemiste conversaties worden op het startscherm weergegeven. Een conversatie per verzenden 1 Selecteer in het conversatievenster > Verzenden als . 2 Voer de vereiste informatie in en verzend vervolgens het bericht. Een oproep plaatsen Selecteer >. Als uw Lync-account wordt ingeschakeld voor Enterprise Voice en geconfigureerd voor Werkoproep, kunt u uw mobiele telefoon gebruiken om lokale en internationale telefoonnummers te bellen via Lync Server. U hebt toegang tot Werkoproep vanaf een visitekaartje, een chatconversatievenster of de kiezer.

8 8 Microsoft Lync 2010 Een Lync-oproep plaatsen vanuit een visitekaartje 1 Selecteer. 2 Vouw een contactgroep uit en selecteer het contact dat uw wilt bellen. 3 Selecteer het Lync-id of een telefoonnummer van het contact in het gedeelte Werkoproep. 4 Accepteer de inkomende oproep van Lync Server. Een Lync-oproep plaatsen vanuit een chatconversatievenster 1 Selecteer. 2 Accepteer de inkomende oproep van Lync Server. Een Lync-oproep plaatsen vanuit de kiezer 1 Selecteer. 2 Voer in het startscherm het telefoonnummer in, inclusief de landcode. 3 Selecteer. 4 Accepteer de inkomende oproep van Lync Server. Als uw Lync-account niet wordt ingeschakeld voor Enterprise Voice, kunt u met uw mobile telefoon vanuit uw contactenlijst een oproep plaatsen naar een contact door het gebruiksplan van uw telefoon te gebruiken. Een oproep plaatsen met een mobile telefoon 1 Selecteer. 2 Vouw een contactgroep uit en selecteer het contact dat uw wilt bellen. 3 Selecteer een telefoonnummer voor het contact. U kunt Lync 2010 gebruiken om toegang te krijgen tot voic berichten van oproepen die op uw bedrijfstelefoonnummer zijn geplaatst, als Enterprise Voice Mail beschikbaar is en door uw bedrijf wordt ondersteund. Bedrijfsvoic openen Selecteer >. Deze voic functie is anders dan de voic functie van uw mobiele telefoon. Volg de procedure die opgegeven is door uw operator, als u de voic wilt openen die bellers achterlaten door rechtstreeks naar uw mobiele telefoon te bellen. Aan een vergadering deelnemen 1 Open een Lync-vergaderverzoek in uw agenda en selecteer Deeln. aan Lyncvergadering.

9 Microsoft Lync Afhankelijk van de instellingen van organisator van de vergadering, moet u mogelijk in het vergaderingsportaal wachten tot u toegelaten wordt of u doet direct mee aan de vergadering. 2 Accepteer de inkomende oproep van Lync Server als u aan de vergadering wilt deelnemen. U kunt spreken, naar de audio luisteren en deelnemen chatconversaties over de vergadering, maar u kunt geen inhoud zien die mogelijk in de Lync-vergadering wordt gedeeld. 3 Als u een vergadering wilt beëindigen, selecteert u > Vergadering beëindigen. Zelfs als uw Lync-account niet wordt ingeschakeld voor Enterprise Voice, kunt u mogelijk met uw telefoon aan Lync-vergaderingen deelnemen. Neem voor meer informatie contact op met uw IT-afdeling. Instellingen wijzigen U kunt de instellingen voor verschillende Lync-functies op ieder moment wijzigen. U moet zich aangemeld hebben bij Lync Mobile om toegang tot spraakinstellingen te krijgen. Selecteer > en > Instellingen. Uw aanmeldingsadres en wachtwoord wijzigen Selecteer en bewerk vervolgens uw aanmeldingsadres en wachtwoord. Werking van het starten wijzigen Selecteer en selecteer of wis het selectievakje Lync starten als de telefoon wordt ingeschakeld. De functie is alleen beschikbaar in de toekomstige release van Microsoft Apps voor Nokia Belle. Uw telefoonnummer toevoegen om aan vergaderingen deel te nemen Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Lync-account, selecteer en voer uw telefoonnummer inclusief de landcode in het veld Mijn mobiele nummer in. Schakel Werkoproep in of uit 1 Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Lync-account en dat de account is geconfigureerd voor Enterprise Voice en Werkoproep. 2 Selecteer. 3 Verplaats de schuif Werkoproep naar de juiste positie.

10 10 Microsoft OneNote Tip: Als Werkoproep aan staat, gebruikt uw telefoon de Lync Server 2010 om lokale en internationale telefoonnummers te bellen. Instellingen voor Doorschakelen wijzigen 1 Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Lync-account en dat de account is geconfigureerd voor Enterprise Voice en Doorschakelen. 2 Selecteer en wijzig de volgende instellingen: Als u Doorschakelen in of uit wilt schakelen, verplaatst u de schuif Doorschakelen naar de juiste positie. Als u het nummer wilt opgeven waar uw oproepen naar worden doorgestuurd, moet u ervoor zorgen dat Doorschakelen aan staat en moet u een juiste optie uit de lijst Mijn oproepen doorschakelen naar selecteren. Doorschakelen moet aan staan om deze instelling te wijzigen. Als u inkomende Lync-oproepen tegelijkertijd op een ander nummer wilt laten overgaan, moet u ervoor zorgen dat Doorschakelen aan staat en moet u een juiste optie uit de lijst Tegelijk bellen selecteren. Doorschakelen moet aan staan om deze instelling te wijzigen. Microsoft OneNote Ontdek hoe u notities maakt en bewerkt op uw telefoon. Over het product Microsoft OneNote Selecteer >. Met Microsoft OneNote kunt u notities op uw Nokia Belle-telefoon maken en bewerken. U kunt foto's toevoegen en de tekst in uw notities opmaken. Naast het lokaal opslaan van notities op uw telefoon, kunt u uw OneNote 2010-notitieblokken op Windows Live SkyDrive openen, weergeven of bewerken. Uw notitieblokken worden automatisch gesynchroniseerd. Als u uw notities wilt openen en delen op SkyDrive, moet u zich aanmelden met een gratis Windows Live ID. Met notitieblokken en secties kunt u uw documenten organiseren. Ieder notitieblok bestaat uit een of meer secties. Secties worden gebruikt om pagina's op te slaan die echte OneNote-documenten zijn. Een Windows Live ID maken U hebt met een Windows Live ID en wachtwoord op uw telefoon of op uw computer toegang tot Microsoft-diensten zoals Windows Live SkyDrive. Ga naar signup.live.comen volg de weergegeven instructies.

11 Microsoft OneNote 11 U hebt al een Windows Live ID als u een van de volgende accounts hebt: Hotmail Uw eigen adres dat is geregistreerd als Windows Live ID Messenger SkyDrive MSN Zune Pass Xbox LIVE Een notitie maken Als u zich aanmeldt bij OneNote worden uw notitieblokken op Windows Live SkyDrive weergegeven op uw telefoon. Er wordt een notitieblok Persoonlijk (web) gemaakt als u nog geen notitieblok hebt. U kunt met de mobiele client van OneNote pagina's maken en wijzigen, maar u kunt geen notitieblokken of secties maken of wijzigen. U kunt notitieblokken en secties op een pc of met de webapplicatie maken en deze via SkyDrive synchroniseren naar de Nokia Belle-smartphone. Selecteer >. Een notitie op SkyDrive maken Voer uw Windows Live ID en wachtwoord in en selecteer Aanmelden. Als u meteen notities wilt gaan maken zonder aan te melden, kunt u in het notitieblok Persoonlijk schrijven dat is gemaakt. Alle notities die u maakt zijn op uw telefoon te vinden. Een notitie op uw telefoon maken Selecteer slaat u deze stap over.. Een snelle notitie maken Selecteer. Een notitie maken in een bestaand notitieblok Open een sectie in het notitieblok en selecteer. OneNote gebruikt de secties Persoonlijk (web) en Losse notities om uw notities naar SkyDrive te synchroniseren, dus verwijder of wijzig de naam van die secties niet.

12 12 Microsoft OneNote Een notitie verwijderen 1 Selecteer >. 2 Selecteer de notitie en houd het ingedrukt. Selecteer vervolgens Pagina verwijderen. Met Microsoft OneNote 2010 op uw Windows-computer of met de applicatie OneNote Web kunt u een notitieblok of sectie verwijderen. Gedeelde notitieblokken verbergen Notitieblokken die anderen met u hebben gedeeld op SkyDrive worden weergegeven op uw telefoon. U kunt deze notitieblokken verbergen. 1 Selecteer >. 2 Selecteer > Instellingen. 3 Schakel in het gedeelte SkyDrive-notitieblokken het gewenste notitieblok op Uit. Notities organiseren Met Microsoft OneNote 2010 op uw Windows-computer of de applicatie OneNote Web kunt u uw notities organiseren die opgeslagen zijn op Windows Live SkyDrive. U kunt bijvoorbeeld: Uw notities opslaan of verplaatsen Notities verzenden Notitieblokken en secties maken of verwijderen De kleur van uw notitieblok wijzigen Notities synchroniseren Ieder notitieblok dat u op uw telefoon wilt openen moet zijn opgeslagen op Windows Live SkyDrive. U kunt dit op twee manieren doen: Maak uw notitieblokken op SkyDrive met de applicatie OneNote Web. Gebruik Microsoft OneNote 2010 op uw Windows-computer om uw notitieblokken op SkyDrive te delen. Uw notities op SkyDrive synchroniseren naar uw telefoon Meldt u aan bij de applicatie OneNote op uw telefoon om uw notitieblokken op SkyDrive te openen. Uw notities op uw telefoon synchroniseren naar SkyDrive Als u zich niet aanmeldt voordat u OneNote opent, bevinden uw notities zich op uw telefoon en worden niet gesynchroniseerd naar SkyDrive.

13 Microsoft Document Connection 13 Selecteer > Synchroniseren met SkyDrive. Microsoft Document Connection Ontdek hoe u documenten op uw telefoon beheert. Over het product Microsoft Document Connection Met Document Connection kunt u documenten beheren op uw telefoon. U kunt alle bestanden die lokaal opgeslagen zijn op de telefoon en als bijlage weergeven Met Document Connection hebt u ook toegang tot de bedrijfssites van Microsoft SharePoint 2010 in uw bedrijfsnetwerk of in Microsoft Office 365 en kunt u alle documenten die daar zijn opgeslagen weergeven en delen. U moet beveiligde mobiele toegang hebben, zoals via Nokia Belle VPN of Unified Access Gateway, om toegang tot SharePoint te krijgen. Alle bestanden worden in de SharePoint-site weergegeven, maar alleen de volgende bestandstypen worden weergegeven in de weergave Favorieten: PowerPoint Word Excel PDF 1 Selecteer >. 2 Als u nu een SharePoint-site wilt openen, selecteert u Ja. Als u deze stap wilt overslaan en later een SharePoint-site wilt openen, selecteert u Nee. In de werkbalk aan de onderkant bevinden zich twee tabbladen die Favoriete documenten en Plaatsen heten. Als u wilt verkennen wat er zich op een SharePointsite bevindt, selecteert u het SharePoint site op het tabblad Plaatsen. In Plaatsen kunt u uw favoriete SharePoint-sites, de locatie van uw opgeslagen documenten in de telefoon (lokaal), bijlagen en onlangs bekeken SharePoint-sites zien. In Favoriete documenten kunt u alle documenten van de als favoriet gemarkeerde plaatsen zien. In de weergave SharePoint Explorer kunt u mappen, documenten en andere inhoud zien De beschikbaarheid van de dienst Microsoft Office 365 kan per regio verschillen.

14 14 Microsoft Document Connection Documenten sorteren en filteren U kunt documenten sorteren en filteren in zowel Favoriete documenten als Plaatsen. Documenten sorteren Selecteer > > Sorteren op datum, Sorteren op titel of Sorteren op plaats. Documenten filteren Selecteer >, of. Tip: Als u de toegepaste filters wilt wissen, selecteert u. Een document openen 1 Selecteer > >. U kunt het document ook selecteren vanuit de weergave SharePoint Explorer. 2 Selecteer het document dat u wilt openen. 3 Als de lijst met documenten leeg is, opent u een SharePoint-site en markeert u deze als favoriet om documenten aan de lijst toe te voegen. Een SharePoint-site openen en als een favoriet markeren Als u een SharePoint-site opent, wordt deze toegevoegd aan Plaatsen. U kunt een plaats als een favoriet markeren, wat alle documenten van die plaats aan de lijst Favoriete documenten toevoegt. Selecteer >. Een SharePoint-site openen Selecteer > URL openen en schrijf vervolgens het webadres van de SharePointsite. Een plaats als favoriet markeren Selecteer >. Als u een plaats als favoriet markeert, worden de documenteigenschappen opgeslagen in de lijst Favoriete documenten om op de batterijcapaciteit en de kosten te besparen. Het document wordt gedownload naar uw telefoon wanneer u het opent. Documenten op een SharePoint-site kunnen op ieder moment worden bijgewerkt. U kunt uw documenten synchroniseren om er zeker van te zijn dat u de nieuwste versie van het document op uw telefoon hebt.

15 Microsoft PowerPoint Broadcast 15 Het nieuwste document naar uw telefoon synchroniseren Selecteer > Synchroniseren. Een document delen Als u een document wilt delen, kunt u een koppeling naar het document verzenden als het zich op een SharePoint-site bevindt of u kunt het document ook als bijlage verzenden als het document op uw is opgeslagen. Een koppeling verzenden Selecteer het document en houd het ingedrukt. Selecteer vervolgens Als koppeling verzenden. Een document als een bijlage verzenden Selecteer het document en houd het ingedrukt. Selecteer vervolgens Als bijlage verzenden. Microsoft PowerPoint Broadcast Ontdek meer over Microsoft PowerPoint Broadcast. Een PowerPoint -uitzending weergeven Met Microsoft PowerPoint Broadcast kunt u een PowerPoint-presentatie weergeven op uw telefoon terwijl de presentator op afstand de diavoorstelling geeft via de dienst PowerPoint Broadcast op SharePoint of Windows Live. U hoeft geen PowerPoint op uw telefoon te hebben om de presentatie weer te geven. De presentator moet een uitzendingskoppeling van een onlinecomputer naar u verzenden. 1 Wanneer u een koppeling in een of chatbericht ontvangt, selecteert u de koppeling. De app Microsoft PowerPoint Broadcast word geopend. 2 Tik op het scherm om toegang tot de knoppen te krijgen.