UNIEK WOONPROJECT IN EEN OASE VAN GROEN IN HET HARTJE VAN EUROPA REEDS 30% VERKOCHT WERKEN REEDS GESTART!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UNIEK WOONPROJECT IN EEN OASE VAN GROEN IN HET HARTJE VAN EUROPA REEDS 30% VERKOCHT WERKEN REEDS GESTART!"

Transcriptie

1 UNIEK WOONPROJECT IN EEN OASE VAN GROEN IN HET HARTJE VAN EUROPA Vier appartementen Eén eensgezinswoning Eén nieuwe stadsvilla met balkons, terrassen en tuinen REEDS 30% VERKOCHT WERKEN REEDS GESTART! OPLEVERING: BEGIN 2015 GUNSTIG FISCAAL TARIEF!

2 WAAR? Vlakbij de NAVO, de Europese instellingen en de bedrijventerreinen rond Brussels International Airport/ Zaventem. Dichtbij belangrijke uitvalswegen en met gemakkelijke verbinding naar het centrum van Brussel, ook met het openbaar vervoer. In het oude Evere, in een rustige en charmante éénrichtingsstraat met bomen en bloemen. Naast het 17de eeuwse gerestaureerde Hoevetje en op wandelafstand van de parken en vijvers van Den Doolegt en De Goede Herder en van het natuurgebied Moeraske en de Groene Wandeling. Scholen, winkels, sport, medische infrastructuur, recreatie, religie en cultuur in onmiddellijke nabijheid. AANBOD Le Jardin d Henri is een uniek kleinschalig woonproject op een terrein van circa één hectare omgeven door groen en bestaat uit drie zelfstandige deelprojecten: 1 Achter de gevel van een meesterwoning uit het begin van de vorige eeuw, bevinden zich vier nieuwe ruime appartementen met balkons, terrassen en grote gemeenschappelijke tuin grenzend aan gemeentelijk groen en het geklasseerde 17de eeuwse Hoevetje. De oppervlaktes van de wooneenheden variëren van 83 tot 122 m². 1 2 Aanpalend aan het herenhuis bevindt zich een originele driegevel werkmanswoning met een bewoonbare oppervlakte van m² en een privétuin van 160m² met achteruitgang naar voorbehouden parkeerplaatsen. Reeds verkocht! 3 Op perceel achteraan van 200m²: nieuw te bouwen duurzame stadsvilla met terras en privé tuin (nog niet te koop; verkavelingsvergunning aangevraagd en verwacht tegen juni 2014). 1 Opgegeven oppervlaktes zijn indicatief en onder voorbehoud van nameting na uitvoering.

3 1 VIER APPARTEMENTEN MET BALKONS, PRIVÉ TERRASSEN EN GROTE GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN De voorgevel wordt hersteld met respect voor de authenticiteit en herschilderd in een warme donkere kleur. Het oorspronkelijke deel van de achtergevel wordt bekleed met antiek vergrijsd barnwood terwijl de nieuwe uitbouw achteraan strak wordt gepleisterd in een crème kleur. Het dak wordt volledig gerenoveerd. Bij de verbouwing wordt rekening gehouden zowel met energiezuinigheid als met comfort. Er worden overal nieuwe draai-kiep ramen geplaatst met beglazing met hoge isolatiewaarden en met zelfregelende toevoerventilatie. De traditionele gehorige houten vloeren werden vervangen door solide vloeren die nog eens extra worden geïsoleerd voor maximale privacy. De appartementen worden casco+ opgeleverd met nutsvoorzieningen gebracht tot aan het appartement, met als grote voordeel dat het nadien kan ingedeeld en ingericht worden naar de individuele wens, smaak en budget van de koper. De chape wordt pas na verkoop aangebracht (doch is inbegrepen in de prijs), om de koper de keuze te laten tussen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. GELIJKVLOERS: Ruim appartement van 122m². Hoge plafonds. Akoestische isolatie. Mogelijkheid open haard. Rechtsreekse toegang via grote glazen schuifpui tot private omheinde buitenruimte van 45m² (terras en/of tuin naar keuze) die grenst aan grote gemeenschappelijke tuin. Afgesloten kelderberging van 4m². 2DE VERDIEP: Licht appartement van 93m². Hoge plafonds. Zonnig balkon vooraan van 4m². Terras achteraan van 14m² toegankelijk vanuit twee ruimtes. Zicht op tuin en omgevingsgroen. Afgesloten kelderberging van 4m². 1STE VERDIEP: Licht appartement van 93m². Hoge plafonds. Akoestische isolatie. Zonnig balkon vooraan (4m²). Groot terras achteraan van 45m² toegankelijk vanuit twee ruimtes. Zicht op groendak en grote gemeenschappelijke tuin. Sierlijke ballustrades. Afgesloten kelderberging van 4m². PENTHOUSE/DUPLEX: Dakappartement van 83m² met mezzanine. Zonnig balkon vooraan van 7.5m². Groot terras achteraan van 23m² en balkon boven achteraan van 7.5m², beiden met zicht op tuin en omgevingsgroen. Afgesloten kelderberging van 7.5m²: GEMEENSCHAPPELIJK Ruime stijlvolle entree van ca.30m², voormalige koetsingang, smaakvol gerenoveerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Luxueus afgewerkt trappenhuis met moderne veilige betonnen trap. Fietsen- en kinderwagenberging van 17m² bereikbaar zowel van de straat- als de tuinkant. Grote tuin van 300m²! Aan te leggen voor zowel gezellige activiteiten (BBQ, pétanque,..) als voor dolce farniente (fruitbomen, romantische rozen..). Achteruitgang door de tuin naar voorbehouden parkeerplaatsen. Kelder van 26m² inclusief meterlokaal en ruimte voor selectieve opslag huisvuil en opslag van poetsgerief voor gemeenschappelijke delen. Ruimte met installatie voor gemeenschappelijke delen.

4 2 DRIEGEVEL ÉÉNSGEZINSWONING MET TERRAS EN PRIVÉ TUIN Reeds verkocht! 3 NIEUW TE BOUWEN DUURZAME STADSVILLA MET TERRAS EN PRIVÉ TUIN Mooie lichte viergevelwoning in esthetische en duurzame materialen geïntegreerd in groene omgeving. Nog niet te koop 2 ; verkavelingsvergunning aangevraagd en verwacht tegen eind Volgens heersende normen voor energiezuinige bouw. Bewoonbare oppervlakte ifv aantal niveaux: m² inclusief groot terras, op totaal perceel van 200m². Mogelijkheid van ondergrondse garage. Aan Picardie op kavel achteraan Henri Van Hammestraat In tegenstelling tot de appartementen en de driegevelwoning, is de stadvilla nieuwbouw onder btw regeling.

5 OPLEVERING, AFWERKING & PRIJS: EEN UNIEKE FORMULE Het unieke woonproject Le Jardin d Henri is ook een uniek concept door de financiële en creatieve voordelen van de casco+ oplevering. PRIJS De casco oplevering betekent niet alleen dat het om een renovatieproject gaat ipv om nieuwbouw (12,5% registratierechten ipv 21% btw), bovendien worden die registratierechten enkel op het casco aankoopbedrag berekend en niet op het bedrag dat de koper zou betalen voor een volledig afgewerkt appartement. Daarbovenop is er een verhoogd abattement mogelijk van op het bedrag waarop de registratie wordt berekend. Bovendien is gelet op de datum van de oorspronkelijke oprichting van het gebouw, voor de verdere afwerking het verlaagde 6% btw tarief van toepassing. Een hele besparing dus tov nieuwbouw en toch eerste bewoning en het confort van nieuwbouw! AFWERKING De appartementen worden casco+ opgeleverd, dit is wind-en waterdicht, inclusief nieuwe ramen en dak, met nutsvoorzieningen binnengebracht tot aan het appartement. Zo kan elke wooneenheid maximaal worden gepersonaliseerd in functie van ieders wensen, smaak en budget. Géén dertien in een dozijn woningen dus, maar de koper behoudt zijn vrijheid voor een indeling op maat en een afwerking naar keuze in functie van individuele noden (wel of geen kinderkamers, wel of geen bureau of aparte TV ruimte,...) en wensen (grote of kleine keuken, bad- of slaapkamers) en smaak (super strak, romantisch, rustiek, époque, retro, zen,...). INDELING Voor de indeling kan de koper niet alleen kiezen of hij één of twee slaapkamers wenst, maar ook kiezen of hij een grote of een kleine badkamer of keuken wil, weliswaar rekening houdend met een aantal structurele gegevens en wettelijke bepalingen (bvb. watertoe-en afvoer, brandveiligheid,..) INSTALLATIES Dompelt u zich graag onder in een jacuzi of gaat u liever spartaans onder de douche? Bent u hobby kok en wenst u de allernieuwste technische snufjes of is de magnetron uw culinaire bondgenoot? Hoe wordt u graag verwarmd, met onzichtbare vloerverwarming of design radiatoren? MATERIALEN Loopt u graag op blote voeten en verkiest u de warmte van antiek parket of de koelte van gepolierd beton? Houten vlonders of natuursteen op het terras? Zelliges, tadelact, of behang op de muren? STIJL EN SMAAK Houdt u van oosterse invloeden of van het kloostergehalte van wit en nog eens wit? Van koninklijke kroonluchters of indirecte sfeerverlichting? Fluwelen gordijen of witte vitrages die wapperen in de wind? Dankzij de casco oplevering is (bijna) alles mogelijk..! VOOR MEER INFORMATIE: TÉL (NL/ENG) OF (FR) 3 Het gebouw is gelegen is een ruimte van het Brussels Gewest voor versterkte ontwikkeling van de huisvesting en stadsvernieuwing waarop het verhoogd abattement van toepassing is indien aan de voorwaarden is voldaan. Voor voorwaarden, zie be/verkopen-kopen-huren-lenen/kopen-en-verkopen/registratierechten-in-het-brussels-gewest.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Vinkenhof Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Groene oase in het centrum van de stad Privé tuin met zonneterras Wellness-paviljoen met zwembad, fitness en sauna Ruime

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex.

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Clematislaan 53 2241JB Wassenaar Herenhuis 225m² Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

het goede leven! in Lanaken

het goede leven! in Lanaken het goede leven! in Lanaken Dolce Vita het goede leven! Die naam hebben we niet zomaar gegeven aan onze nieuwe residentie in Lanaken. Want wat Ivo Vercammen Woonprojecten en Architectenbureau Drieskens

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

AUTHENTIEKE RENTMEESTERSWONING 'HOOGHUIS' UIT 1250

AUTHENTIEKE RENTMEESTERSWONING 'HOOGHUIS' UIT 1250 AUTHENTIEKE RENTMEESTERSWONING 'HOOGHUIS' UIT 1250 Watermolenstraat 19-3650 Dilsen-Stokkem Authentieke rentmeesterswoning 'Hooghuis' uit 1250 Deze te renoveren, authentieke 'rentmeesterswoning' is landelijk

Nadere informatie

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k. Te Koop Zonnedauw 1 2498 EA Den Haag Eengezinswoning, Hoekwoning 114m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK!

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! WOONPROJECT PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! FLASHOMSCHRIJVING Rustig gelegen en kindvriendelijk woonproject met betaalbare halfopen en gesloten woningen. De woningen zijn praktisch ingedeeld met een hoog

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf 235.645 euro. Op de Steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen bebouwing. De Steenweg

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k.

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k. RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK 465.000 k.k. www.rijksstraatweg61.nl Rijksstraatweg 61, Bennebroek Schitterende, verbouwde bungalow in Bennebroek! Een buitenkansje voor wie de sfeer van het oude Bennebroek

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf 292.515 euro. Op de steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen

Nadere informatie

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE Vraagprijs 1.595.000 k.k. T: 071 3019121 www.conductvastgoed.com E: info@conductvastgoed.com Vrijstaande villa aan vaarwater Hier wil je gewoon wonen. Moderne onder architectuur

Nadere informatie

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k. Te Koop Wassenaarseweg 263 2596 CT Den Haag Bovenwoning, Appartement, 118m² Vraagprijs 575.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 575.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

TE KOOP. Kloosterraderstraat 89 B K.K CB Kerkrade

TE KOOP. Kloosterraderstraat 89 B K.K CB Kerkrade Kloosterraderstraat 89 B 6461 CB Kerkrade TE KOOP 339.500 K.K. Kloosterraderstraat 89 B 6461 CB Kerkrade Inleiding In het gezellige hart van het centrum van Kerkrade ligt centraal, doch rustig gelegen,

Nadere informatie

Te koop: Rozenpad 7, LEIDEN. Vraagprijs k.k.

Te koop: Rozenpad 7, LEIDEN. Vraagprijs k.k. Te koop: Rozenpad 7, LEIDEN Vraagprijs 1.590.000 k.k. Te koop: Prachtige villa aan vaarwater in Leiden Voor wie wil wonen in een heerlijk modern familiehuis direct aan open vaarwater heeft nu de kans.

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE BROCHURE BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE In de onmiddellijke nabijheid van alles! Residentie Casa Verde bevindt zicht op de Gentsesteenweg 194 te Deinze rechtover de Volvo garage

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spaarwaterhof 17 2593 RS Den Haag Maisonnette, Appartement, 85m² Vraagprijs 315.000 k.k. Vraagprijs 315.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Maisonnette, Appartement

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Alvenberg 29 VRAAGPRIJS: 499.000,- K.K. Een verrassend ruime vrijstaande woning met carport op een unieke locatie met een kantoor/praktijkruimte,

Nadere informatie

Nicolaas beetsstraat 60, Rotterdam

Nicolaas beetsstraat 60, Rotterdam Nicolaas beetsstraat 60, Rotterdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0

Nadere informatie

TE KOOP. Couwenhoven K.K GC Zeist

TE KOOP. Couwenhoven K.K GC Zeist TE KOOP 850.000 K.K. Couwenhoven 9031 3703 GC Zeist Inleiding HET MOOISTE HUIS VAN ZEIST-WEST Deze kwalitatief uitstekend gerenoveerde en verbouwde villa, type semi bungalow, is een absolute aanrader voor

Nadere informatie

LAUWERECHT 129 UTRECHT

LAUWERECHT 129 UTRECHT LAUWERECHT 129 UTRECHT www.lauwerecht129.nl Lauwerecht 129, Utrecht Onverwacht groot en sfeervol huis (circa 180 m²) in een leuke, gezellige buurt op loopafstand van het centrum. Het huis is in de afgelopen

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

Kluswoning Saffierstraat 140, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM

Kluswoning Saffierstraat 140, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM 1 ALGEMENE INFORMATIE Adres: Kadastrale ligging: Saffierstraat 140, 2600 Berchem Antwerpen 22 ste afd. (Berchem 2 de afd.) sectie A nr. 78/L/5 Niet geïndexeerd KI:

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 4 Pagina 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen (loten 1, 3 en 4 verkocht). Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens

Nadere informatie

Ovidiusstraat 8, Sittard

Ovidiusstraat 8, Sittard Ovidiusstraat 8, Sittard Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 559.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te Koop. Nieuwe Parklaan 79 A LB Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 145m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Nieuwe Parklaan 79 A LB Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 145m². Vraagprijs k.k. Te Koop Nieuwe Parklaan 79 A 2597 LB Den Haag Benedenwoning, Appartement, 145m² Vraagprijs 750.000 k.k. Vraagprijs 750.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Benedenwoning,

Nadere informatie

nieuwbouwproject 12 woningen

nieuwbouwproject 12 woningen Nieuwbouwproject 12 woningen - streetview Geraardsbergen nieuwbouwproject 12 woningen 12 woningen nieuwbouwproject tuinen zuidgericht 2 12 woningen - Inplantingsplan Blok 1 Blok 2 Blok 3 3 12 woningen

Nadere informatie

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar Domein de Beukelaar Tijdloze klasse Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom Domein de Beukelaar GPS 51.314057,4.456557 zorgeloos wonen

Nadere informatie

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN 2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN In het landelijk en centraal gelegen Zonhoven bouwt Bracks & Wills een modern en kleinschalig nieuwbouwproject van 2 ruime woningen op een oppervlakte van 4are 43ca en

Nadere informatie

Te Koop. Spotvogellaan CN Leidschendam. Herenhuis 227m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spotvogellaan CN Leidschendam. Herenhuis 227m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spotvogellaan 4 2261CN Leidschendam Herenhuis 227m² Vraagprijs 749.000 k.k. Vraagprijs 749.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

Hexheuvelstraat 19, Neerharen

Hexheuvelstraat 19, Neerharen Hexheuvelstraat 19, Neerharen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 419.000 k.k. Aangeboden sinds 21-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max.

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. Hooidonck 44 Bouwgrond Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. 103m² Bouwstijl Modern Plat dak (extra aanvraag?)

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade Oude Maar 30 6467 GG Kerkrade TE KOOP 167.000 K.K. Oude Maar 30 6467 GG Kerkrade Inleiding In de wijk Terwinselen rustig gelegen aan een woonerf ligt dit instapklare hoekhuis, perfect onderhouden en sfeervol

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

Kasteelstraat 22, Kessenich (BE)

Kasteelstraat 22, Kessenich (BE) Kasteelstraat 22, Kessenich (BE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 298.000 k.k. Aangeboden sinds 22-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

RODEN Grasbroek 13. Vraagprijs: kosten koper

RODEN Grasbroek 13. Vraagprijs: kosten koper RODEN Grasbroek 13 Vraagprijs: 445.000 kosten koper Omschrijving RODEN - Grasbroek 13 Op een schitterende locatie gelegen, ruime VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen garage. In 2011 heeft deze woning

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden Gabitat Portfolio van 10 panden TE KOOP: Pioenstraat 2, 9000 Gent 159.000 Bewoonbare opp. 137m² Opp. terrein 53 m² Praktische, gezellige starterswoning of opbrengstwoning gelegen nabij het Rabot en hogeschool

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wingerdpark 97 2724 RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m² Vraagprijs 500.000 k.k. KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 2724 RC Ligging Aan het water, In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

Gareelhoek 28, Enschede

Gareelhoek 28, Enschede Gareelhoek 28, Enschede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 27-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 37.500 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Stolwijkstraat 53 III+IV 1059 XV Amsterdam k.k.

Stolwijkstraat 53 III+IV 1059 XV Amsterdam k.k. TE KOOP Stolwijkstraat 53 III+IV 1059 XV Amsterdam 620.000 k.k. KENMERKEN Prijs 620.000 k.k. Postcode 1059 XV Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Bovenwoning Woonruimte 100m² Inhoud 275m³ Kamers

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

Weert - Egmondstraat 6. Vraagprijs: ,-

Weert - Egmondstraat 6. Vraagprijs: ,- Weert - Egmondstraat 6 Vraagprijs: 388.888,- "ONE OF A KIND" ZÉÉR RUIM WOONHUIS VOLLEDIG UITGEBOUWD TIJDENS DE BOUW! Hoogwaardig afgewerkt, uitgebouwd, zéér ruim halfvrijstaand woonhuis met prachtig aangelegde

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

VOLLEDIG GERENOVEERD LANDHUIS MET M² GROND. INSTAPKLAAR. Grimbergsesteenweg 68 te Eppegem KOOPSOM: ,- Tel.

VOLLEDIG GERENOVEERD LANDHUIS MET M² GROND. INSTAPKLAAR. Grimbergsesteenweg 68 te Eppegem KOOPSOM: ,- Tel. VOLLEDIG GERENOVEERD LANDHUIS MET 1.120 M² GROND. INSTAPKLAAR Grimbergsesteenweg 68 te Eppegem KOOPSOM: 398.000,- Tel.: 0032-4 9962 9962 info@otb-engineering.be Grimbergsesteenweg 68, Eppegem In 2017 vólledig

Nadere informatie

Marie Curielaan 48, Utrecht

Marie Curielaan 48, Utrecht Marie Curielaan 48, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 186.500 k.k. Aangeboden sinds 03-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Hertenlaan 36, Den Dolder

Hertenlaan 36, Den Dolder Hertenlaan 36, Den Dolder Kenmerken Overdracht Vraagprijs 989.000 k.k. Aangeboden sinds 15-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

Burchtplein GK Wassenaar. Villa 200m². Vraagprijs p.m. ex.

Burchtplein GK Wassenaar. Villa 200m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Burchtplein 2 2242GK Wassenaar Villa 200m² Vraagprijs 4.450 p.m. ex. Vraagprijs 4.450 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Villa Bouwjaar 1928

Nadere informatie

ZUIDHORN van Houtenstraat 2

ZUIDHORN van Houtenstraat 2 ZUIDHORN van Houtenstraat 2 Vraagprijs: 245.000 kosten koper Omschrijving ZUIDHORN - van Houtenstraat 2 Op grote hoekkavel gelegen, ruim opgezette halfvrijstaande woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte!

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin! Villex Wonen B.V. TE KOOP Wemeldingestraat 11 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 289.000,- k.k. Zeer goed onderhouden

Nadere informatie

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k.

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k. TORENSTRAAT 13 GASSEL Vraagprijs 415.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Op fraaie rustige locatie aan de rand van het dorp Gassel gelegen ONDER ARCHITECTUUR GERENOVEERDE MODERNE VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

TE KOOP. Lindeweg 1 B K.K XK Heerjansdam

TE KOOP. Lindeweg 1 B K.K XK Heerjansdam Lindeweg 1 B 2995 XK Heerjansdam TE KOOP 695.000 K.K. Lindeweg 1 B 2995 XK Heerjansdam Inleiding Op een centrale locatie in het "Groene hart" gelegen, royale vrijstaande woning v.v. een ruim perceel (1.240

Nadere informatie

TE KOOP. Guido Gezellelaan K.K EK Geleen

TE KOOP. Guido Gezellelaan K.K EK Geleen Guido Gezellelaan 34 6165 EK Geleen TE KOOP 294.500 K.K. Guido Gezellelaan 34 6165 EK Geleen Inleiding KARAKTERISTIEK MET MODERNE AFWERKING! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE HYPOTHEEKANALYSE, HELDER EN TRANSPARANT

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!!

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! 1 Pastoorsdreef Hoogstraat 3950 Bocholt Beschrijving: Residentie De Winning, met luxe zorgappartementen

Nadere informatie

Utrecht Bouwnummer 0-ong

Utrecht Bouwnummer 0-ong Utrecht Bouwnummer 0-ong Vraagprijs: 193.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Bouwnummer 0-ong ***IN VERKOOP : 81 APPARTEMENTEN DE FREDERIK*** Bij de verkopende makelaarskantoren kunt u de verkoopdocumentatie

Nadere informatie

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 77.500 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Boschdijk 954, Eindhoven

Boschdijk 954, Eindhoven Boschdijk 954, Eindhoven Algemene informatie Straat: Boschdijk 954 Postcode: 5627AD Stad: Eindhoven Perceeloppervlakte: 528 m 2 Woonoppervlakte: 160 m 2 Volume: 650 m 3 Bouwjaar: 1935 Type: Twee onder-een-kap

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning checklist Bezichtig jouw droomwoning Is dit echt jouw droomwoning of toch niet? Met deze checklist weet je zeker dat je tijdens de bezichtiging niks over het hoofd ziet of vergeet. Veel kijkplezier! Adres:

Nadere informatie

Te Koop. Weidevogellaan LL Den Haag. Herenhuis, Hoekwoning 170m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Weidevogellaan LL Den Haag. Herenhuis, Hoekwoning 170m². Vraagprijs k.k. Te Koop Weidevogellaan 94 2496 LL Den Haag Herenhuis, Hoekwoning 170m² Vraagprijs 499.000 k.k. Vraagprijs 499.000 k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Hoekwoning

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning Bezichtig jouw droomwoning Alsof je het al aaaren doet! Adres: Datum: Bouwar huis: Vraagprijs: Jouw maximale budget: (tip: vergeet de 2% overdrachtsbelasting niet) Is dit echt jouw droomwoning of toch

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen

Nadere informatie

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning.

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. 27 Dec 2018 - Pagina 1 Slaapkamers Badkamers 200m2 Bewoonbare opp. 200m2 Grondoppervlakte ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. In één van

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

Moerbeigaarde 1, Nieuwegein

Moerbeigaarde 1, Nieuwegein Moerbeigaarde 1, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 220.000 k.k. Aangeboden sinds 07-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA REF: KAINA CASSANDRA VRAAGPRIJS 530,000 WOONOPPERVLAKTE: 339m² KAVELGROOTE:1.825m² Een werkelijk verbazingwekkend

Nadere informatie

Brookerveld 22 - Hout-Blerick

Brookerveld 22 - Hout-Blerick Brookerveld 22 - Hout-Blerick "Vrijstaand landhuis met dubbele oprit, zeer royale berging, carport, mooi aangelegde tuin met veel privacy op het zuiden met zitkuil, vijverpartij, beregeningsinstallatie

Nadere informatie

de WISPELTUIN BRUGGE

de WISPELTUIN BRUGGE de WISPELTUIN BRUGGE C C C DE NIEUWE STADSWONING In de binnentuin van het vroegere klooster creëerden de architecten een verkeersvrij woonerf. De rustige site wordt zo een levendige, aangename woonbuurt.

Nadere informatie

Aadorp. Kastanjelaan 14

Aadorp. Kastanjelaan 14 Aadorp www.schakel.nl Kastanjelaan 14 Deze onder architectuur van de zestiger jaren gebouwde, goed onderhouden en gemoderniseerde semi bungalow met vrijstaande stenen garage, is optimaal op de zon gericht

Nadere informatie

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

renovatie woning Gent

renovatie woning Gent renovatie woning Gent atelier tom vanhee Verboeckhavenstraat 99, 1030 Brussel t/f 02 245 16 18 m 0496 12 74 38 www@ateliertomvanhee.be RENOVATIE WONING GENT WOONVOLUME MET RAMEN ALS SCHILDERIJEN PROJECT

Nadere informatie

Erkend BIV makelaar (nr. 503124)

Erkend BIV makelaar (nr. 503124) U Uniek p. 1 Gedetailleerde beschrijving aanbod. Landelijk en zeer rustig gelegen langgevelhoeve (19 m). Zeer ruime woning. Op 0,5 ha grond. 300m 2 bewoonbare opp. (binnenin nog uitbreidbaar met 30 m 2

Nadere informatie

Te Koop. Statenlaan GP Den Haag. Herenhuis 280m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Statenlaan GP Den Haag. Herenhuis 280m². Vraagprijs k.k. Te Koop Statenlaan 58 2582GP Den Haag Herenhuis 280m² Vraagprijs 1.100.000 k.k. Vraagprijs 1.100.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar 1904 Oppervlakte 280m²

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k. VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK 995.000 k.k. www.vandoornincklaan6.nl Van Doornincklaan 6, Bennebroek Royale villa op fraaie locatie in Bennebroek. Deze geweldige, goed onderhouden, vrijstaande villa kenmerkt

Nadere informatie

Moezenbeltweg 7, Dalfsen

Moezenbeltweg 7, Dalfsen Moezenbeltweg 7, Dalfsen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 585.000 k.k. Aangeboden sinds 17-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE EGGINKSTRAAT 27 WAPSE www.egginkstraat27.nl Omschrijving Aan de rand van Wapse gelegen ruime vrijstaande woning met aan de achterzijde prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen in het stroomdal

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkepad K.K RM Tilligte

TE KOOP. Kerkepad K.K RM Tilligte Kerkepad 11 7634 RM Tilligte TE KOOP 398.000 K.K. Kerkepad 11 7634 RM Tilligte Inleiding Op zoek naar rust en ruimte voor iedereen? Hier kan het nog gewoon. Op royale kavel aan de rand van het dorp Tilligte

Nadere informatie