UNIEK WOONPROJECT IN EEN OASE VAN GROEN IN HET HARTJE VAN EUROPA REEDS 30% VERKOCHT WERKEN REEDS GESTART!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UNIEK WOONPROJECT IN EEN OASE VAN GROEN IN HET HARTJE VAN EUROPA REEDS 30% VERKOCHT WERKEN REEDS GESTART!"

Transcriptie

1 UNIEK WOONPROJECT IN EEN OASE VAN GROEN IN HET HARTJE VAN EUROPA Vier appartementen Eén eensgezinswoning Eén nieuwe stadsvilla met balkons, terrassen en tuinen REEDS 30% VERKOCHT WERKEN REEDS GESTART! OPLEVERING: BEGIN 2015 GUNSTIG FISCAAL TARIEF!

2 WAAR? Vlakbij de NAVO, de Europese instellingen en de bedrijventerreinen rond Brussels International Airport/ Zaventem. Dichtbij belangrijke uitvalswegen en met gemakkelijke verbinding naar het centrum van Brussel, ook met het openbaar vervoer. In het oude Evere, in een rustige en charmante éénrichtingsstraat met bomen en bloemen. Naast het 17de eeuwse gerestaureerde Hoevetje en op wandelafstand van de parken en vijvers van Den Doolegt en De Goede Herder en van het natuurgebied Moeraske en de Groene Wandeling. Scholen, winkels, sport, medische infrastructuur, recreatie, religie en cultuur in onmiddellijke nabijheid. AANBOD Le Jardin d Henri is een uniek kleinschalig woonproject op een terrein van circa één hectare omgeven door groen en bestaat uit drie zelfstandige deelprojecten: 1 Achter de gevel van een meesterwoning uit het begin van de vorige eeuw, bevinden zich vier nieuwe ruime appartementen met balkons, terrassen en grote gemeenschappelijke tuin grenzend aan gemeentelijk groen en het geklasseerde 17de eeuwse Hoevetje. De oppervlaktes van de wooneenheden variëren van 83 tot 122 m². 1 2 Aanpalend aan het herenhuis bevindt zich een originele driegevel werkmanswoning met een bewoonbare oppervlakte van m² en een privétuin van 160m² met achteruitgang naar voorbehouden parkeerplaatsen. Reeds verkocht! 3 Op perceel achteraan van 200m²: nieuw te bouwen duurzame stadsvilla met terras en privé tuin (nog niet te koop; verkavelingsvergunning aangevraagd en verwacht tegen juni 2014). 1 Opgegeven oppervlaktes zijn indicatief en onder voorbehoud van nameting na uitvoering.

3 1 VIER APPARTEMENTEN MET BALKONS, PRIVÉ TERRASSEN EN GROTE GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN De voorgevel wordt hersteld met respect voor de authenticiteit en herschilderd in een warme donkere kleur. Het oorspronkelijke deel van de achtergevel wordt bekleed met antiek vergrijsd barnwood terwijl de nieuwe uitbouw achteraan strak wordt gepleisterd in een crème kleur. Het dak wordt volledig gerenoveerd. Bij de verbouwing wordt rekening gehouden zowel met energiezuinigheid als met comfort. Er worden overal nieuwe draai-kiep ramen geplaatst met beglazing met hoge isolatiewaarden en met zelfregelende toevoerventilatie. De traditionele gehorige houten vloeren werden vervangen door solide vloeren die nog eens extra worden geïsoleerd voor maximale privacy. De appartementen worden casco+ opgeleverd met nutsvoorzieningen gebracht tot aan het appartement, met als grote voordeel dat het nadien kan ingedeeld en ingericht worden naar de individuele wens, smaak en budget van de koper. De chape wordt pas na verkoop aangebracht (doch is inbegrepen in de prijs), om de koper de keuze te laten tussen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. GELIJKVLOERS: Ruim appartement van 122m². Hoge plafonds. Akoestische isolatie. Mogelijkheid open haard. Rechtsreekse toegang via grote glazen schuifpui tot private omheinde buitenruimte van 45m² (terras en/of tuin naar keuze) die grenst aan grote gemeenschappelijke tuin. Afgesloten kelderberging van 4m². 2DE VERDIEP: Licht appartement van 93m². Hoge plafonds. Zonnig balkon vooraan van 4m². Terras achteraan van 14m² toegankelijk vanuit twee ruimtes. Zicht op tuin en omgevingsgroen. Afgesloten kelderberging van 4m². 1STE VERDIEP: Licht appartement van 93m². Hoge plafonds. Akoestische isolatie. Zonnig balkon vooraan (4m²). Groot terras achteraan van 45m² toegankelijk vanuit twee ruimtes. Zicht op groendak en grote gemeenschappelijke tuin. Sierlijke ballustrades. Afgesloten kelderberging van 4m². PENTHOUSE/DUPLEX: Dakappartement van 83m² met mezzanine. Zonnig balkon vooraan van 7.5m². Groot terras achteraan van 23m² en balkon boven achteraan van 7.5m², beiden met zicht op tuin en omgevingsgroen. Afgesloten kelderberging van 7.5m²: GEMEENSCHAPPELIJK Ruime stijlvolle entree van ca.30m², voormalige koetsingang, smaakvol gerenoveerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Luxueus afgewerkt trappenhuis met moderne veilige betonnen trap. Fietsen- en kinderwagenberging van 17m² bereikbaar zowel van de straat- als de tuinkant. Grote tuin van 300m²! Aan te leggen voor zowel gezellige activiteiten (BBQ, pétanque,..) als voor dolce farniente (fruitbomen, romantische rozen..). Achteruitgang door de tuin naar voorbehouden parkeerplaatsen. Kelder van 26m² inclusief meterlokaal en ruimte voor selectieve opslag huisvuil en opslag van poetsgerief voor gemeenschappelijke delen. Ruimte met installatie voor gemeenschappelijke delen.

4 2 DRIEGEVEL ÉÉNSGEZINSWONING MET TERRAS EN PRIVÉ TUIN Reeds verkocht! 3 NIEUW TE BOUWEN DUURZAME STADSVILLA MET TERRAS EN PRIVÉ TUIN Mooie lichte viergevelwoning in esthetische en duurzame materialen geïntegreerd in groene omgeving. Nog niet te koop 2 ; verkavelingsvergunning aangevraagd en verwacht tegen eind Volgens heersende normen voor energiezuinige bouw. Bewoonbare oppervlakte ifv aantal niveaux: m² inclusief groot terras, op totaal perceel van 200m². Mogelijkheid van ondergrondse garage. Aan Picardie op kavel achteraan Henri Van Hammestraat In tegenstelling tot de appartementen en de driegevelwoning, is de stadvilla nieuwbouw onder btw regeling.

5 OPLEVERING, AFWERKING & PRIJS: EEN UNIEKE FORMULE Het unieke woonproject Le Jardin d Henri is ook een uniek concept door de financiële en creatieve voordelen van de casco+ oplevering. PRIJS De casco oplevering betekent niet alleen dat het om een renovatieproject gaat ipv om nieuwbouw (12,5% registratierechten ipv 21% btw), bovendien worden die registratierechten enkel op het casco aankoopbedrag berekend en niet op het bedrag dat de koper zou betalen voor een volledig afgewerkt appartement. Daarbovenop is er een verhoogd abattement mogelijk van op het bedrag waarop de registratie wordt berekend. Bovendien is gelet op de datum van de oorspronkelijke oprichting van het gebouw, voor de verdere afwerking het verlaagde 6% btw tarief van toepassing. Een hele besparing dus tov nieuwbouw en toch eerste bewoning en het confort van nieuwbouw! AFWERKING De appartementen worden casco+ opgeleverd, dit is wind-en waterdicht, inclusief nieuwe ramen en dak, met nutsvoorzieningen binnengebracht tot aan het appartement. Zo kan elke wooneenheid maximaal worden gepersonaliseerd in functie van ieders wensen, smaak en budget. Géén dertien in een dozijn woningen dus, maar de koper behoudt zijn vrijheid voor een indeling op maat en een afwerking naar keuze in functie van individuele noden (wel of geen kinderkamers, wel of geen bureau of aparte TV ruimte,...) en wensen (grote of kleine keuken, bad- of slaapkamers) en smaak (super strak, romantisch, rustiek, époque, retro, zen,...). INDELING Voor de indeling kan de koper niet alleen kiezen of hij één of twee slaapkamers wenst, maar ook kiezen of hij een grote of een kleine badkamer of keuken wil, weliswaar rekening houdend met een aantal structurele gegevens en wettelijke bepalingen (bvb. watertoe-en afvoer, brandveiligheid,..) INSTALLATIES Dompelt u zich graag onder in een jacuzi of gaat u liever spartaans onder de douche? Bent u hobby kok en wenst u de allernieuwste technische snufjes of is de magnetron uw culinaire bondgenoot? Hoe wordt u graag verwarmd, met onzichtbare vloerverwarming of design radiatoren? MATERIALEN Loopt u graag op blote voeten en verkiest u de warmte van antiek parket of de koelte van gepolierd beton? Houten vlonders of natuursteen op het terras? Zelliges, tadelact, of behang op de muren? STIJL EN SMAAK Houdt u van oosterse invloeden of van het kloostergehalte van wit en nog eens wit? Van koninklijke kroonluchters of indirecte sfeerverlichting? Fluwelen gordijen of witte vitrages die wapperen in de wind? Dankzij de casco oplevering is (bijna) alles mogelijk..! VOOR MEER INFORMATIE: TÉL (NL/ENG) OF (FR) 3 Het gebouw is gelegen is een ruimte van het Brussels Gewest voor versterkte ontwikkeling van de huisvesting en stadsvernieuwing waarop het verhoogd abattement van toepassing is indien aan de voorwaarden is voldaan. Voor voorwaarden, zie be/verkopen-kopen-huren-lenen/kopen-en-verkopen/registratierechten-in-het-brussels-gewest.