Sponsordocument NK Paalsport 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsordocument NK Paalsport 2018"

Transcriptie

1 Sponsordocument NK Paalsport

2 Voorwoord We zijn trots te melden dat vanaf 14 juli 2017 de Nederlandse Paalsport Bond een officiëel feit is. Paalsport Bond Nederland is de nationale sportbond voor de paalsport. Onze inspanningen hebben altijd tot doel bij te dragen aan ontwikkeling en verrijking van de paalsport. De afgelopen drie jaar werd het NK georganiseerd door Sportief Paaldansen. Nu er in Nederland een officiële sportbond is dragen zij als paaldansschool graag dit stokje aan ons over. Melissa O 'Neil is als bestuurslid nog wel betrokken bij de organisatie. Met ingang van dit jaar is de naam van het evenement gewijzigd van NK paaldansen naar NK paalsport, maar net als andere jaren verloopt het NK volgens de reglementen van de IPSF, de International Pole Sports Federation. Door de uitbreiding van het aantal categorieën rekenen we dit jaar op zo'n 1000 bezoekers om de wervelende sportieve paaldanswedstrijd te bekijken. Ook is er altijd veel media aandacht voor dit evenement om verslag te maken van deze sport die de laatste jaren enorm aan populariteit toeneemt. Evenals vorig jaar zullen er nog veel meer mensen kunnen mee genieten van het spektakel door middel van livestream tijdens het NK!

3 Inhoud Organisatie Over het NK Paalsport Locatie Promotie en Media Finalisten Partner pakketten Kleine pakketten Contact

4 Organisatie De organisator van het NK Paalsport is de Nederlandse Paalsport Bond, de nationale sportbond voor de paalsport. Het NK verloopt volgens reglement van de IPSF, de International Pole Sports Federation. De IPSF is een non-profit organisatie dat zich internationaal inzet voor de promotie van paalsport. De IPSF heeft als doel paalsport internationaal op de kaart te zetten met de ambitie dat paalsport een erkende olympische sport wordt. De algemene vereniging van Internationale Sportbonden (GAISF) verleende de IPSF de observer status. Dit is een voorrecht waarmee sportbonden onder de GAISF-paraplu kunnen groeien en zich ontwikkelen. De status wordt gezien als een opstap naar het volledige lidmaatschap van de GAISF.

5 Over het NK Paalsport Het NK Paalsport is een plek waar de paalsport-top van Nederland het tegen elkaar opneemt voor een internationale jury. Alleen de beste paaldansers en paaldanseressen komen hier optreden. De leeftijdscategorie loopt uiteen van kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar, maar ook 50-plussers nemen deel aan dit evenement. Het NK zal aantonen dat paalsport een serieuze sport is waar enorm veel kracht, elegantie en lenigheid voor nodig is. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die aan paalsport doen, en de interesse in de sport blijft groeiende. Voor de eerste keer zal het kampioenschap dan ook twee dagen plaatsvinden in plaats van één dag. Het NK wordt gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2017 en zal plaatsvinden in Topsporthal De Slagen in Waalwijk. Voor het NK is dit een nieuwe locatie; voorheen vond het NK plaats in de Maaspoort in Den Bosch.

6 Locatie De locatie voor het NK Paalsport is Sporthal de Slagen in Waalwijk. Deze accommodatie kent vele faciliteiten en veel ruimtes. Er is voldoende plaats voor standjes en er zal een aparte workshoplocatie zijn.

7 Promotie en Media Media is een sterk middel om naamsbekendheid mee te creëren. Lokale en nationale tijdschriften, kranten, televisieprogramma s en social media geven de mogelijkheid om het doel van het NK Paalsport bekend te maken bij een groter publiek. Gezien het bijzondere en relatief nieuwe karakter van de sport, zal er net als in 2015, 2016 en 2017 zeker interesse zijn vanuit de media voor dit evenement. Ook zal het NK Paalsport actief media benaderen om aandacht te besteden aan dit sportieve evenement. Naast de officiële media, is mond-tot-mond reclame een erg belangrijke manier om naamsbekendheid te genereren. Vooral in de paaldanswereld is deze manier van communicatie erg krachtig bewezen. De paaldans-community is hecht en dat werpt zijn vruchten af op deze vorm van promotie. De bond heeft goede relaties met het paaldanstalent van Nederland die zowel nationaal als internationaal bekend zijn in de paaldanswereld. Kanalen van communicatie: Lokale media (kranten, tijdschriften, televisieprogramma s) Nationale media (kranten, tijdschriften, (sport-)zenders, jeugdjournaal) Social media (Facebook, YouTube, GymPower (vele abonnees ook buiten de paalsport) Flyers, folders, persberichten, updates op website en social media accounts

8 Finalisten Iedere paaldanser mag zich inschrijven voor de live voorrondes. Per categorie selecteert de jury maximaal deelnemers om mee te doen aan de finale 2 en 3 juni De atleten die tijdens de finale op de nummers 1 en 2 eindigen, mogen Nederland vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap De deelnemende categorieën: Youth Pre-novices mixed (6 t/m 9 jaar) Youth Novices mixed (10 t/m 14 jaar) Youth Juniors mixed (15 t/m 17 jaar) Seniors Women (18 t/m 39 jaar) Seniors Men (18 t/m 39 jaar) Masters mixed 40+ Masters mixed 50+ Doubles Mixed Artistic Pole Senior Woman (18-49) Artistic Pole Junior (14-18) Artistic Pole Masters (50 +) Ultrapole Open Competition (voor deelnemers uit landen zonder nationaal kampioenschap)

9 Partner pakketten Het sponsoren van het NK Paalsport 2018 zal u veel naamsbekendheid opleveren. Zoals gezegd is de paaldanscommunity een hechte community waardoor mond-tot mondreclame een zeer effectieve manier van promoten is. Is uw product een goed product, dan zal dit besproken worden door de dames en heren van de paalsport, maar ook door de toeschouwers en lezers en kijkers van media. Het sponsoren van dit evenement, zal de sportwereld een positieve impuls geven waardoor het reeds hippe sportieve paalsport nog beter op de kaart komt te staan. Lees verder voor meer informatie over de inhoud van deze pakketten!

10 Hoofdsponsor U betaalt het meest maar u krijgt er enorm veel voor terug! Maximale promotie van uw bedrijf voorafgaand aan én tijdens het NK Paalsport. Iedereen zal uw bedrijfsnaam veelvuldig zien en zoals u weet herhaling is de kracht van promotie. Uw pakket houdt in: Logo vermelding op het NK paalsport Facebook profiel; 1 x per 2 weken t/m eind juni 2018 wordt uw bedrijf gepromoot op Facebook; Bedrijfsomschrijving, logo en verwijzing op Logo-vermelding op al het promotie materiaal, zoals flyers en posters; U krijgt een volledige pagina in het programma boekje, waar u uw product kunt promoten; Logo-vermelding op grote banner op podium; Stand op het NK; Uw logo komt in alle nieuwsbrieven; Paragraaf in elke nieuwsbrief, waarin u uw product kan promoten; Uw bedrijf wordt genoemd in nieuws artikelen; 8 toegangskaarten voor het gehele weekend tijdens het NK; 50% korting op de aankoop van extra toegangskaarten (maximaal 10 stuks).

11 Gouden sponsor Als Gouden sponsor krijgt u vele mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Onder andere op social media wordt uw bedrijf gepromoot, maar ook krijgt u een eigen stand waar u uw product kunt verkopen. Wat zit er in uw pakket? De mogelijkheid om 2 banners te plaatsen. Aan u de keuze: rondom het podium of 1x in de kleedkamer of kantine en 1x in de ontvangstruimte / standruimte; Logo op achtergrond PD fotoshoot; Bedrijfsomschrijving, logo en verwijzing op de website van Paalsportbond Nederland; Sponsorerkenning in alle evenementen, pers- en social media berichten; Stand op het NK; 6 toegangskaarten voor het gehele weekend; 50% korting op de aankoop van extra toegangskaarten (maximaal 10 stuks).

12 Zilveren sponsor Als Zilveren sponsor heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf op meerdere manieren te promoten. Onder andere op social media wordt uw bedrijf gepromoot, maar ook krijgt u een eigen stand waar u uw product kunt verkopen. Het sponsor pakket biedt u: De mogelijkheid om 2 banners te plaatsen. Aan u de keuze: rondom het podium of 1x in de kleedkamer of kantine en 1x in de ontvangstruimte / standruimte; Een bedrijfslogo en verwijzing op Een halve pagina in het programma boekje, waarin u een tekst/afbeelding van uw bedrijf mag plaatsen; Een sponsor-erkenning in 50% van alle evenement persen social media berichten; Een stand op het NK; 4 toegangskaarten voor het gehele weekend; 30% korting op de aankoop van extra toegangskaarten (maximaal 10 stuks); Bedrijfsflyer/ product in alle goodie bags.

13 Bronzen Sponsor Haal het maximale uit uw promotie budget. Het sponsor pakket biedt u: Een bedrijfslogo en verwijzing op Een halve pagina in het programmaboekje; Een stand op het NK; 3 toegangskaarten voor het gehele weekend; 20% korting op de aankoop van extra toegangskaarten (maximaal 10 stuks) Bedrijfsflyer / product in alle goodie bags.

14 Banners U kunt uw eigen banner of pvc spandoek met een maximale grote van 200 x 90 cm aanleveren en deze zal op een zichtbare plaats door ons neergezet of gehangen worden op het NK. Deze banner zal niet in, rondom het podium of de kleedkamer geplaatst worden. Deze plaatsen zijn beschikbaar voor onze hoofd-, gouden en zilveren sponsors. Palenpoets-sponsor (Slechts twee beschikbaar!) T-shirts met bedrijfsnaam, zichtbaar na iedere atleet. De palenpoetsers en hun sponsor worden na iedere categorie extra bedankt en benoemd door de presentatie. Kleding dient aangeleverd te worden, maar dient wel aan de voorwaarden van de IPSF te voldoen. Standhouders op het evenement Huur van een enkele stand. Huur dubbele stand In overleg, u betaalt voor een standplaats / tafel van waaraf producten verkocht mogen worden. U ontvangt voor twee personen toegang tot het NK, dit personen aantal is tevens onze verwachting van aanwezige personen bij de stand. (min. 1p. - max. 3p.) Uw bedrijfslogo en link naar uw website worden geplaatst op tot met het NK paalsport. Dan vragen wij u een prijs beschikbaar te stellen voor de loterij, met een minimale waarde van 25,00. Wij verzoeken u om tussen 9.00 en 9.30 uur aanwezig te zijn om uw stand tijdig op te kunnen bouwen.

15 Kosten van onze sponsor mogelijkheden Hoofd sponsor 4.500,- Gouden sponsor 1.500,- Zilveren sponsor 750,- Bronzen sponsor 300,- Paalpoetser sponsor 300,- Standhouder ( 2 dagen) 75,- Verschillende kleine sponsormogelijkheden vanaf 25,-

16 Kleine Pakketten Logo vermeldingen vanaf 25,00 * Meerdere opties mogelijk, neem gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vermelding bedrijfslogo flyer 75,00 Vermelding bedrijfslogo poster 75,00 Volledige pagina in programmaboek 160,00 Halve pagina in programmaboek 110,00 Kwart pagina programmaboek 65,00 Logo op voor-, achterkant van het programmaboek + onderkant iedere bladzijde 275,00 Eenmalige paragraaf in nieuwsbrief 75,00 Paragraaf in iedere nieuwsbrief t/m mei ,00 Vrijwilligers t-shirts* vanaf 50,00 Logo klein (6x beschikbaar) 50,00 Logo middel (3x beschikbaar) 80,00 Logo groot (1x beschikbaar) 150,00 * Uw logo en naam wordt aan de achterzijde van het shirtgedrukt. Voor de beeldvorming: Voorop het shirt drukken we NK Paaldansen 2018, met daaronder VRIJWILLIGER. Achterzijde tussen de schouderbladen: Het NK Paalsport 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: bijvoorbeeld (Groot Logo en/of naam 1x beschikbaar, eventueel ook de hoofd / titelsponsor.)

17 Goodie Bags Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een goodie bag gevuld met promotiemateriaal. De bags worden na het evenement nog steeds gebruikt en op deze manier blijft uw sponsoring zichtbaar. Goodie bags vanaf 60,00 Sample in de goodie bag 60,00* Product in de goodie bag 75,00* Kortingsbon in de goodie bag 75,00* Flyer in de goodie bag 95,00* Logo op goodie bag = nader te bepalen * Promotiemateriaal voor in de goodie bag dient twee weken voor het evenement aangeleverd te worden. ** Uw logo wordt geprint op de voorkant van de goodiebag. Er worden 1500 tot 2500 goodie bags gemaakt, u kunt ervan uit gaan dat de kosten vallen tussen minimaal 2000 en zo duur u wilt, er zijn veel opties mogelijk en we kijken graag samen met u naar een passende optie.

18 Contact Paalsport Bond Nederland Postadres: De Liesbosch 12V 3439 LC Nieuwegein Bestuur: Voorzitter: Eveline Bloks Penningmeester: Ellen Burghouts Secretaris: Melissa O Niel Algemeen lid & Marketing: Samantha Polman T +31 (0) E info@paalsportbond.nl Overige gegevens: KVK-nummer: RSIN: IBAN: NL16RABO

5 februari Den Bosch. Onder volledige accreditatie van het IPSF

5 februari Den Bosch. Onder volledige accreditatie van het IPSF 5 februari 2017 Den Bosch Onder volledige accreditatie van het IPSF Voorwoord Na het enorme succes van vorig jaar organiseert Sportief Paaldansen samen met IPSF wederom het NK Paaldansen in 2017. Meer

Nadere informatie

29 mei 2016 Den Bosch. Onder volledige accreditatie van het IPSF

29 mei 2016 Den Bosch. Onder volledige accreditatie van het IPSF 29 mei 2016 Den Bosch Onder volledige accreditatie van het IPSF Voorwoord Na het enorme succes van vorig jaar organiseert Sportief Paaldansen samen met IPSF wederom het NK Paaldansen in 2016. Meer dan

Nadere informatie

26 april 2015 Den Bosch. Onder volledige accreditatie van het IPSF

26 april 2015 Den Bosch. Onder volledige accreditatie van het IPSF 26 april 2015 Den Bosch Onder volledige accreditatie van het IPSF Nederlands Kampioenschap Paaldansen 2015 Inhoud Organisatie 01 Over het NK 03 Locatie 05 Promotie en media 07 Publiek 09 Finalisten 10

Nadere informatie

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES 1. SPONSOR PAKKETTEN SPONSOR OPTIES PLATINUM HOOFDSPONSOR UKP SYMPOSIUM 6, 7 EN 8 OKTOBER Met dit pakket wordt u hoofdsponsor van het gehele evenement. U mag zelf een voorstel doen voor welk bedrag u hoofdsponsor

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE

THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE Utrecht, the Netherlands SPONSORSHIP PACKAGE PWP 2015 HOOFDSPONSORPAKKET ( 10.000) Als hoofdsponsor ontvangt u onderstaande:

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014 JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014 Stichting GIG Haarlemmermeer Anne Franklaan 30 2135 HA Hoofddorp INHOUDSOPGAVE 1. Profiel van stichting GIG Haarlemmermeer p. 3 2. Werkzaamheden en activiteitenkalender

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, 12.00 18.00 UUR WWW.BEAUTIFULBEEK.NL Beautiful Beek Castingday Elite Model Look wederom in Beek! Elite is één van de grootste modellenbureaus

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE INTRODUCTIE In augustus 2017 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan een

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018 Sponsorpakketten 2018 22, 23 en 24 juni 2018 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2015-2016 BROCHURE ZOETERMEER

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2015-2016 BROCHURE ZOETERMEER ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2015-2016 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen De Zoetermeer Panters hebben de afgelopen 2 jaar bewezen door met een goed beleid en een strakke organisatie

Nadere informatie

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017 Deltaweekend, al sinds 1970 een aansprekend zeilevenement in de Zeeuwse delta Hoogwaardig deelnemersveld Professionele organisatie Goede promotiekansen Uitgave: Deltaweekend www.deltaweekend.nl info@deltaweekend.nl

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

DYNAMISCH ZAKENDOEN SEIZOEN. Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR BROCHURE ZOETERMEER

DYNAMISCH ZAKENDOEN SEIZOEN. Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR BROCHURE ZOETERMEER ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2018-2019 Sponsoring Zoetermeer: DYNAMISCH ZAKENDOEN De Zoetermeer Panters hebben de afgelopen 3 jaar bewezen door met een goed beleid en een strakke organisatie

Nadere informatie

Sponsorplan. Z.C. de Vuursche. Contact:

Sponsorplan. Z.C. de Vuursche. Contact: Sponsorplan Z.C. de Vuursche Contact: Martijn Mostert: 06-10986504 Melvin de Vries: 06-53440102 Peter Frans Heek: 06-49333947 Patrick Terschegget: 06-21982306 sponsoring@zcdevuursche.nl www.zcdevuursche.nl/sponsoring

Nadere informatie

DSC in Eindhoven. Vanuit ons prachtige complex aan de vijfkamplaan kijken we vol vertrouwen naar deze toekomst.

DSC in Eindhoven. Vanuit ons prachtige complex aan de vijfkamplaan kijken we vol vertrouwen naar deze toekomst. DSC in Eindhoven Meer dan 80 jaar korfbalhistorie in Eindhoven. DETO en Sportlust, samen gegaan tot DSC in 2002, kunnen bogen op een rijke geschiedenis met de nodige resultaten. Inmiddels kunnen we stellen

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl

Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl Sponsor-informatie Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl Wie zijn de Bedrocks? De Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks bestaat sinds 17 maart 1981. Eerst

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles 1 Contact Het contact met sponsoren wordt onderhouden door de penningmeester van de vereniging en de sponsorcommissie. De penningmeester is tevens verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Onze promotionele activiteiten:

Onze promotionele activiteiten: Onze promotionele activiteiten: Het Zebrafestival vindt lokaal talent heel belangrijk! Waarom zou dat dan niet voor onze sponsors gelden? We willen zoveel mogelijk ondernemingen een kans bieden een onderdeel

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse.

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse. Sponsorbrochure Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van Leeuwarden Lacrosse. Deze vereniging is de allereerste Lacrosse vereniging van Friesland en is opgericht in november 2011. Om inwoners van Friesland

Nadere informatie

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON!

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON! 6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE WELKOM OP DE YONEX DUTCH OPEN ALMERE 2015 e DE YONEX DUTCH OPEN WORDT VAN 6 T/M 11 OKTOBER VOOR 67 MAAL GEORGANISEERD DOOR BADMINTON NEDERLAND. DIT JAAR e

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Inhoudsopgave DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Verenigingsstructuur Danssportvereniging Dance Explosion is een nieuwe danssportvereniging die anders is dan alle andere. In het

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties genietend van een dynamische ijshockeywedstrijd? En daarna

Nadere informatie

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2014-2015 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2016

TOUR. Sponsorpakketten 2016 Sponsorpakketten 2016 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

Presentatiegids 2017

Presentatiegids 2017 Presentatiegids 2017 OVER HET EVENT Dit ar organiseren wij voor de 24e keer het beachvolleybaltoernooi te Zoutelande. Daarnaast wordt het International Sitting Beach Volleyball Top Tournament gespeeld,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018 Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE 2019

SPONSOR BROCHURE 2019 SPONSOR BROCHURE 2019 Historische achtergrond In 2013 werd de 10 van Noordwijk geïntroduceerd als opvolger van de populaire LiptonIce Run die Noordwijk ooit rijk was. Dat het hardloopevenement in een behoefte

Nadere informatie

Communicatie / PR-toolkit

Communicatie / PR-toolkit Om deelnemers te werven voor uw Zwem4daagse is het belangrijk om promotie te maken. Veel deelnemers zullen jaarlijks terugkomen, maar velen anderen hebben de promotie nodig om te weten dat uw Zwem4daagse

Nadere informatie

sponsor mogelijkheden

sponsor mogelijkheden sponsor mogelijkheden 1 Onze sponsoren 2 Onze sponsoren 3 Bord sponsoring Reclame bord veld 1 Val goed op bij het publiek en de vele bezoekers bij onze vereniging met een mooi bord! 300,- per jaar excl.

Nadere informatie

Omschrijving en prijsoverzicht

Omschrijving en prijsoverzicht Omschrijving en prijsoverzicht Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig met het

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie

Sponsorpakketten. Team Wagenignen Universiteit

Sponsorpakketten. Team Wagenignen Universiteit Sponsorpakketten Symposium Spreker op ons symposium Als spreker op ons symposium krijgt u 30 tot 45 minuten om een presentatie te geven met betrekking tot het onderwerp Sailing towards Sustainabillity

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Op weg naar de Olympische Spelen 2024

Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Op weg naar de Olympische Spelen 2024 sponsorbrochure Thomas Sibbald Badminton seizoen 2018-2019 Inhoudsopgave Wie ben ik? pag. 3 Behaalde resultaten pag. 4 Als u mij sponsort levert dat geld op. pag.

Nadere informatie

Inhoud. 1. Profiel Danssport, Holland Masters, De Meenthe. 2. Waarom sponsoren. 3. Waarom Holland Masters sponsoren

Inhoud. 1. Profiel Danssport, Holland Masters, De Meenthe. 2. Waarom sponsoren. 3. Waarom Holland Masters sponsoren Inhoud 1. Profiel Danssport, Holland Masters, De Meenthe 2. Waarom sponsoren 3. Waarom Holland Masters sponsoren 4. Wat zijn onze doelen en wie willen we bereiken 5. PR en Media 6. Sponsorinstrumenten

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018 Promotiepakketten FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard 7 & 8 juli 2018 www.beachvolleyvalkenswaard.nl https://www.facebook.com/beachvolleyvalkenswaard/ Beste ondernemer, SAMEN SCOREN Voor u ligt de

Nadere informatie

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE. Sponsorbrochure RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON!

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE. Sponsorbrochure RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON! 6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE Sponsorbrochure WELKOM OP DE YONEX DUTCH OPEN ALMERE 2015 DE YONEX DUTCH OPEN WORDT VAN 6 T/M 11 OKTOBER VOOR DE 67 MAAL GEORGANISEERD DOOR BADMINTON NEDERLAND.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Wij zijn Teamzeilen Rotterdam Onderdeel van de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging, gevestigd aan de Kralingse Plas Elk jaar in mei: Nederlands Studenten Kampioenschap Teamzeilen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

ewc ewc Sponsor european women championships european women championships June 6th - 17th 2012 Tilburg, The Netherlands Tilburg, The Netherlands

ewc ewc Sponsor european women championships european women championships June 6th - 17th 2012 Tilburg, The Netherlands Tilburg, The Netherlands June ewc June 6th - 17th 2012 ewc Tilburg, The Netherlands european women championships 6th - 17th 2012 Tilburg, The Netherlands european women championships Sponsor Opportunities ek BoWLen voor dames

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2016! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2016! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE 1 INTRODUCTIE In augustus 2016 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan

Nadere informatie

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen Nationale Marketing Strijd 2013 Studenten Strijden Samen Inhoudsopgave 1. De Nationale Marketing Strijd 2013 2. Kiezen voor de Nationale Marketing Strijd! 3. Programma 4. Mogelijkheden tot bedrijfsdeelname

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA Inhoud Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA 1 2016, Eindhoven VIA Urbanism Study Association Urban Design & Planning Technische Universiteit Eindhoven Den Dolech 2, Vertigo 07 via@bwk.tue.nl www.facebook.com/viaurbanism

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

ZONDAG 12 JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN

ZONDAG 12 JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN 12 ZONDAG JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSORMOGELIJKHEDEN INLEIDING Werfpop is sinds 1982 het grootste maar vooral het leukste muziekfestival in de Leidse regio. Ooit ontstaan in het knusse Van der Werfpark,

Nadere informatie

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, ook gaan wij graag met u in gesprek voor sponsoring op maat.

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, ook gaan wij graag met u in gesprek voor sponsoring op maat. Partners in zorg U heeft deze brochure ontvangen omdat wij u willen vragen om sponsor te worden van de GGZ Kennisdag 2013. De GGZ Kennisdag biedt u een unieke gelegenheid om uw betrokkenheid en visie op

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Culemborg Blues: Culemborg Blues kent inmiddels een jarenlange traditie. In 2016 vindt de 23 e editie van Culemborg Blues plaats. Ieder jaar groeit het festival

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

Ragweek Maastricht. Sponsormogelijkheden. t Postbus 616 t.a.v. Stichting Ragweek 6200 MD Maastricht

Ragweek Maastricht. Sponsormogelijkheden. t Postbus 616 t.a.v. Stichting Ragweek 6200 MD Maastricht Ragweek Maastricht Sponsormogelijkheden Postbus 616 t.a.v. Stichting Ragweek 6200 MD Maastricht t. +31 6 21476243 ragweek@maastrichtuniversity.nl KvK n ummer 14063890 NL31RABO 0153864389 Inhoudsopgave

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

Sporting Hasselt Sponsorbrochure

Sporting Hasselt Sponsorbrochure Sporting Hasselt 2017-2018 Sponsorbrochure Onze Stakeholders Onze jeugdspelers 450 jeugdsspelers tussen de leeftijd van 3 jaar (hertjes) tot 18 jaar (U19). Familie van spelers Ouders, broers en zussen,

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

Sponsorbrochure Introductie BE Adam is dé studievereniging voor alle bedrijfseconomie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Wij streven ernaar om studenten te verbinden met elkaar, aan de opleiding

Nadere informatie