Van de voorzitter. Beste sportliefhebber!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de voorzitter. Beste sportliefhebber!"

Transcriptie

1 @ Sponsorplan

2 Van de voorzitter Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van een van de meest bruisende sportverenigingen van de gemeente Katwijk; tennisvereniging Zee en Duin. Via dit korte voorwoord richt ik mij als voorzitter graag tot u! Al jaren staat LTC Zee en Duin garant voor een ideale combinatie van sportieve tennisprestaties op hoog niveau, ontspannen recreatief tennis en buitengewoon veel gezelligheid op ons prachtige tennispark aan de Sportlaan in de Katwijkse duinen. Evenementen zoals ons jaarlijkse zomertoernooi Het Open, met 9 dagen lang toptennis op onze banen, kent u ongetwijfeld, maar daarnaast spelen er tientallen teams in het voorjaar regionale en/of landelijke competities en vinden er op Zee en Duin ook vele activiteiten voor de jeugd en de recreatieve tennisser plaats. Veel ondernemers zijn middels bordsponsoring reeds aan onze vereniging verbonden, maar er is daarnaast heel veel meer mogelijk om de naam van uw bedrijf aan onze mooie vereniging te kunnen verbinden. In deze brochure kunt u uitgebreide informatie vinden over de interessante sponsorpakketten die via onze geheel vernieuwde sponsorcommissie worden aangeboden. Wat dacht u van aandacht op de zeer veel bezochte Facebookpagina van onze club, een bericht op Twitter tijdens een evenement of de mogelijkheid om bij sponsoring van diverse voordelen gebruik te maken. En uiteraard kan er op ons park ook altijd een mooi plaatsje voor een reclamebord gevonden worden. Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen op ons tennispark en uiteraard staan de gemotiveerde vrijwilligers van onze sponsorcommissie u daar graag te woord. Wellicht mogen wij ook u en uw onderneming in de toekomst als sponsor van Zee en Duin of een van onze evenementen verwelkomen! Met hartelijke en sportieve groet, Gert Wim ter Haar Voorzitter LTC Zee en Duin

3 L.T.C. Zee en Duin L.T.C. Zee en Duin is opgericht in 1976 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een sportieve vereniging met gezonde aspiraties. Met ruim 800 leden is het een van de grootste verenigingen uit de regio. Ons tennispark genaamd Duinlust beschikt over 9 gravelbanen waarvan er 6 verlicht zijn en is gelegen in het Zuid Katwijkse duingebied Berkheyde. Hierdoor is het een van de mooist gelegen parken in de omgeving. Door de inzet van de leden is het park tot een sfeervol geheel uitgegroeid waar spelers, toeschouwers en bedrijven zich thuis voelen. Het clubgebouw heeft een professionele bar met een sfeervol terras waar men samen met sportvrienden of relaties onder het genot van een drankje of hapje uit eigen keuken prettig kunt vertoeven. Gedurende het gehele seizoen is het park vrijwel dagelijks bezet. Naast de trainingen en de KNLTB-competitie, waaraan meer dan 45 teams deelnemen, worden er tal van evenementen georganiseerd variërend van clubkampioenschappen tot rackettrekken, jeugdkamp en ga zo maar door. Veel aandacht wordt ook besteed aan de organisatie van het bekende Toernooi Het Open dat deel uitmaakt van het Leidse Tennis Masters Circuit. Dit jaarlijks in de maand juli georganiseerde toernooi trekt niet alleen spelers van hoog niveau aan, maar ook vele bezoekers uit de verre omgeving.

4 Waarom L.T.C. Zee en Duin sponsoren? Een terechte vraag. Daarom hebben we een aantal punten op een rij gezet om te laten zien wat de toegevoegde waarde voor uw bedrijf kan zijn. L.T.C. Zee en Duin is een van de grootste verenigingen uit de duin- en bollenstreek en heeft daarmee een groot bereik. We richten ons op zowel de prestatieve als de recreatieve spelers variërend van jong tot oud. Juist deze brede doelgroep maakt het voor veel bedrijven interessant om een verdere naamsbekendheid op te bouwen onder een breed publiek. Naamsverbinding aan onze tennisclub betekent een sympathieke link van het bedrijf aan de tennissport. Bovendien is het een prima mogelijkheid op een andere manier - in ontspannen en in ongedwongen sfeer - te communiceren naar uw doelgroep. L.T.C. Zee en Duin is de organisator van Het Open. Een toernooi dat behoort tot het Master Circuit en regionale bekendheid geniet. Meer dan 45 teams nemen gedurende 7 weken deel aan de competitie. Dit leidt ertoe dat circa 150 teams (= 750 mensen) uit de nabije omgeving Zee en Duin bezoeken en dat de Zee en Duin teams circa 150 keer andere clubs bezoeken. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om regionale naamsbekendheid op te bouwen. Sponsoring is niet alleen fiscaal gezien interessant maar biedt ook de mogelijkheid, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een eenmalige advertentie, een bepaalde doelgroep gedurende een langere periode tegen relatief lage kosten te bereiken. L.T.C. Zee en Duin wil door middel van sponsoractiviteiten de betrokkenheid en verbondenheid van de sponsors met de vereniging verhogen. Op deze sponsoractiviteiten wordt u in de gelegenheid gesteld zakelijke contacten op te bouwen met andere sponsors in een ongedwongen sfeer.

5 Wat gebeurt er met uw sponsorbijdrage? Sponsoring is een belangrijke pilaar om de continuering van L.T.C. Zee en Duin te waarborgen. De meeste activiteiten worden bekostigd uit de inkomsten van lidmaatschapsgelden. Maar er zijn een aantal zaken waarvoor we graag een beroep doen op een sponsor. Gelukkig kan L.T.C. Zee en Duin zich al vele jaren verheugen in de steun van een aantal zeer gewaardeerde sponsors. Gezien de plannen van de club is verdere financiële ondersteuning van sponsors echter gewenst. Onderstaand de pijlers waar wij ons als tennisvereniging vooral op richten. Wedstrijdtennis Van een jeugdige tennisser die wel eens wedstrijden speelt naar een volwassen clubspeler die actief wedstrijdtennis speelt. In het zomerseizoen 2013 is de technische staf met het (jeugd)selectieplan een nieuwe weg ingeslagen met bovenstaande kreet als leidraad. Het opleiden, motiveren, enthousiasmeren en behouden van talentvolle en ambitieuze jeugd is een voorwaarde voor succesvol wedstrijdtennis. Hiervoor moeten optimale trainings-faciliteiten/omstandigheden/mogelijkheden worden aangeboden. Met uw bijdrage willen we deze doelstellingen realiseren door te investeren in het (jeugd)selectieplan. Voor de volledige inhoud van het Technisch Beleidsplan, zie onze website Jeugd en recreatie Om kinderen veel plezier en ontplooiingsmogelijkheden te bieden, beogen wij activiteiten en evenementen voor de jeugd sterk uit te breiden. De sponsorgelden worden ingezet voor het organiseren van een tenniskamp, jeugdclubkampioenschappen en uitstapjes zoals het ABN AMRO-toernooi. Daarnaast wordt uw bijdrage ingezet om nieuwe leden te werven, door introductielessen aan te bieden voor een zeer vriendelijke prijs. Tot slot willen we ook voor senioren het gehele jaar door evenementen en activiteiten blijven organiseren, zoals Ladiesday, het Kampioensfeest ter afsluiting van de competitie en recreatieve toernooien.

6 Toernooi Het Open Van oudsher is Het Open een groot en succesvol toernooi dat zich lokaal, regionaal en landelijk altijd mag verheugen op zeer ruime belangstelling. Het aantal aanmeldingen van deelnemers overstijgt nog steeds jaarlijks het aantal beschikbare plekken. De sponsorbedragen voor Het Open worden besteed aan de aankleding van het park, promotie van het toernooi, speciale activiteiten tijdens het toernooi (zoals het organiseren van meerdere feestavonden) en prijzengeld voor de deelnemers in de hoogste categorieën. Dit prijzengeld is bovendien van belang om dagelijks een ruim aantal wedstrijden van de regionale toppers en nationale subtoppers te kunnen presenteren. Parkonderhoud Met de hulp van sponsoren willen we de aantrekkelijkheid van ons park nog meer vergroten, denk hierbij aan vernieuwing van onze gravelbanen, uitbreiding van het aantal lichtbanen en overig parkonderhoud. Kortom, faciliteiten die het voor nieuwe leden aantrekkelijk maken om lid te worden.

7 Sponsormogelijkheden L.T.C. Zee en Duin biedt haar sponsors een duidelijk en overzichtelijk aanbod van sponsormogelijkheden: Hoofdsponsor Wedstrijdtennis Hoofdsponsor Jeugdrecreatie Hoofdsponsor Het Open Bordsponsor + businesspakket BusinessPlus sponsor Club van 100 Hoofdsponsor Wedstrijdtennis vanaf 1.000,- euro per jaar Banner op homepage L.T.C. Zee en Duin Bedrijfslogo op sponsorpagina L.T.C. Zee en Duin Bedrijfsvermelding op Facebook ( en Twitter (@zeeenduin #hetopen) in de competitieperiode Bedrijfspresentatie op TV-scherm in clubhuis Bedrijfslogo op sponsorbord bij entree tennispark Plaatsing van uw advertentie in De Nieuwsflits (verschijnt minimaal 6 x per seizoen) Bedrijfslogo op het digitale afhangbord Verder maatwerk (bijvoorbeeld shirtsponsoring) in overleg Hoofdsponsor Jeugdrecreatie vanaf 1.000,- euro per jaar Bedrijfsvlag tijdens Jeugd Clubkampioenschappen Bedrijfslogo op toernooiposters Banner op homepage L.T.C. Zee en Duin Bedrijfslogo op sponsorpagina L.T.C. Zee en Duin Bedrijfsvermelding op Facebook ( en Twitter (@zeeenduin #hetopen) tijdens Jeugd Clubkampioenschappen Bedrijfspresentatie op TV-scherm in clubhuis Bedrijfslogo op sponsorzuil bij entree tennispark Plaatsing van uw advertentie in De Nieuwsflits (verschijnt minimaal 6 x per seizoen)

8 Hoofdsponsor Toernooi Het Open vanaf 1.000,- euro Banner op homepage L.T.C. Zee en Duin Bedrijfslogo op sponsorpagina L.T.C. Zee en Duin Plaatsing van uw advertentie in De Nieuwsflits (verschijnt minimaal 6x per seizoen) Bedrijfsvlag tijdens het toernooi Bedrijfspresentatie op TV-scherm tijdens het toernooi Uitnodiging voor het exclusieve sponsorterras op de finaledag Bedrijfsvermelding in nieuwsbrieven aan de deelnemers Shirtreclame wedstrijdleiding Bedrijfsvermelding op Facebook ( en Twitter #hetopen) in aanloop en tijdens het toernooi Bedrijfsvermelding in lokale krant Mogelijkheid op uw bedrijf te promoten tijdens het toernooi Bordsponsor 300,- euro per jaar Reclamebord Materiaal: trespa, aanmaakkosten bord voor L.T.C. Zee en Duin Afmetingen: 2,5 x 0,6 meter Locatie: zijkant tennisbanen 1,2,4,6,7,9 roulerend Aanleverspecificaties: digitaal, leverancier bespreekt met u het ontwerp Contractduur: 5 jaar Prijs per jaar: 300,- euro Extra naamsvermelding op de sponsorpagina van de website van L.T.C. Zee en Duin Businesspakket Naast het reclamebord kunnen wij uw lidmaatschap(pen) in een Businesspakket plaatsen. U ontvangt dan een zakelijke totaalfactuur.

9 BusinessPlus Sponsor 150,- euro per jaar Logo presentatie Presentatie op televisie beeldscherm Locatie: in clubgebouw Aanleverspecificaties: digitaal Contractduur: 1 jaar Prijs zomerseizoen (april t/m oktober): 150,- euro L.T.C. Zee en Duin wil alle (bord-)sponsoren de mogelijkheid bieden om zich nog meer zichtbaar te maken. Denk hierbij aan het gebruik van social media. Uw bedrijfsinformatie voor het gebruik van social media kunt u sturen naar de sponsorcommissie. Club van ,- euro per jaar In 2012 heeft L.T.C. Zee en Duin de Club van 100 opgericht. Een initiatief dat in het leven is geroepen om onze vereniging te steunen in het plegen van investeringen op en rondom de tennisbanen. Voorop staat dat alle leden profiteren van de projecten en dat de resultaten voor iedereen zichtbaar zijn. U kunt lid worden van de Club van 100 door de vereniging te machtigen om 100,- euro van uw rekening af te schrijven. Het bedrag wordt elk jaar automatisch afgeschreven, maar u kunt voor 1 maart opzeggen. Bestedingsdoelen zullen we bespreken en vaststellen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Verder rapporteren wij periodiek over het opgebouwde saldo van de Club van 100 via de website en de nieuwsflits. In ruil voor deze gulle bijdrage krijgt uw naam een mooi plekje op het bord, dat het hele jaar een prominente plaats in de kantine inneemt, en op de website. Verder worden de leden via de op de hoogte gehouden van de stand van zaken binnen de Club van 100.

10 Social media op L.T.C. Zee en Duin Tijdens de competitie- en toernooiperiode is de vereniging zeer actief op verschillende social media. De Facebookpagina ( en het Twitteraccount worden intensief gebruikt om leden, sporters en andere belangstellenden op de hoogte te brengen van evenementen, wedstrijdverslagen, foto s, belangrijke informatie etc. Gedurende Het Open, de Jeugdclubkampioenschappen en de competitie worden er dagelijks berichten aan alle volgers van de club gestuurd. In deze berichten wordt ook aan de sponsoren ruimschoots aandacht besteed. Gebruik van social media sluit naadloos aan bij de visie van de club om intensief met leden, sporters en belangstellenden te communiceren, juist ook wanneer deze niet op het sportcomplex aanwezig zijn; een duidelijke verlenging van de sportbeleving die past in de tegenwoordige tijd. L.T.C. Zee en Duin was een van de eerste tennisverenigingen in Nederland die social media op grote schaal ingezet heeft tijdens haar grootste evenement, Het Open. Met een professionele look and feel en veel variatie in berichten op zowel Facebook als Twitter wist de club vele honderden mensen actief te betrekken buiten het gravel. Voor het komende jaar wil L.T.C. Zee en Duin haar best doen om het gebruik van de sociale media verder te doen groeien, zowel kwalitatief als vwb het aantal volgers/fans. Op een juiste wijze de verschillende sponsoren de revue laten passeren maakt onderdeel uit van deze doelstellingen. Neem gerust een kijkje op onze pagina op Facebook (en klik uiteraard op like ) of volg ons op Twitter.

11 Contact Hopelijk heeft u een goed beeld gekregen van de mogelijkheden. Wij streven naar een goede samenwerking en een tevreden sponsor. Heeft u vragen, suggesties, specifieke wensen of bent u geïnteresseerd geraakt in de sponsormogelijkheden? Schroom niet om contact op te nemen. Wij horen graag van u! Namens Tennisvereniging L.T.C. Zee en Duin De sponsorcommissie Commissieleden Nancy van der Kwaak, , nancy@nancyvanderkwaak.nl Jacob van Egmond, , jacobvegmond@hotmail.com Renzo Sloots, , renzo_sloots@hotmail.com

12 Bezoekadres Correspondentieadres Tennispark Duinlust, Sportlaan 1, 2225 JM Katwijk T LTC Zee & Duin, Postbus 52, 2220 AB Katwijk T

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen.

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Via dit korte voorwoord richten wij ons als bestuur graag tot u.

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar!

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar! HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN Voor elkaar, met elkaar! HTV, NIET ZOMAAR EEN TENNISVERENIGING De Halsterse tennisvereniging (HTV) is een actieve en gezellige vereniging, gericht op zowel recreatief als op prestatief

Nadere informatie

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Sponsorplan Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging Sambeek. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg?

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? VERGROOT UW ZICHTBAARHEID Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? Versie: Maart 2014 Inleiding In deze brochure laten wij u graag kennismaken met onze tennisvereniging, de LTV Soesterberg,

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen SPONSORMOGELIJKHEDEN LTC DE KEMPHANEN Tennisvereniging is gevestigd op het sportpark Den Hoek, Sportpark 2, 5541 PC te Reusel en beschikt over 6 All-weather kunstbanen, een oefenmuur en een miniveld voor

Nadere informatie

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 SPONSOR BROCHURE tvo Oud Beijerland samen SCOREN tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 VOORWOORD TVO, de tennisvereniging in Oud Beijerland en de regio Sportliefhebbers kunnen zich in

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden !"#$!! % &'( Sponsoring TV De Hellekens Inleiding De Hellekens is gevestigd aan de Van Woenseldreef tussen Hapert en Hoogeloon en heeft een fraai eigen complex in Hapert, op het sportpark De Lemelvelden.

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan 27 5175 NV Loon op Zand 0416-36 33 64 info@tennisloz.nl tennisloz.nl SINDS 1975 IS TENNISCLUB LOON OP ZAND EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Tennispark TCO Over onze vereniging Tennisvereniging TCO bestaat sinds 1971. Ons tennispark is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel.

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer Sponsorboek T.V. De Spatter Spatterstraat 19 1531 AD Wormer Inleiding Om te beginnen willen wij u bedanken dat u overweegt onze tennisvereniging te sponsoren. Om een en ander te verduidelijken presenteren

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

Sponsorboek TV Nieuwland

Sponsorboek TV Nieuwland Sponsorboek TV Nieuwland 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 4 Doel van de tennisvereniging... 4 Organisatie van de vereniging... 4 Onze leden... 4 Visie op sponsoring... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Sponsoringmogelijkheden: Hoofdsponsor KNLTB toernooi Subsponsor KNLTB toernooi Sponsor Clubkampioenschappen Advertenties (digitale) Irminfo

Nadere informatie

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl Sponsoring EN BELEID Wie zijn wij? De Schiedamse korfbalvereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen ssc Harga

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INTRODUCTIE Welkom bij TVVS, de tennisvereniging van Stokhorst! Met onze ca. 500 leden zijn wij een

Nadere informatie

mogelijkheden voor sponsoren

mogelijkheden voor sponsoren sponsorplan mogelijkheden voor sponsoren 3 inhoud Voorwoord.... 5 Hoofdsponsor.... 6 Hoofdsponsor pakketuitleg... 7 Subsponsor... 8 Subsponsor pakket 1... 9 Subsponsor pakket 2... 10 Losse sponsorvormen

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC?

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? Informatiebrochure GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? VTC Veenendaal VTC staat voor Veenendaalse Tennis Club en is opgericht

Nadere informatie

Tegelse Lawn Tennis Club

Tegelse Lawn Tennis Club Tegelse Lawn Tennis Club Sponsorplan U, als (potentiële) sponsor, bent natuurlijk benieuwd naar wat er met uw bijdrage gaat gebeuren. Onder de volgende kopjes wordt verteld waarom u voor ons van grote

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden 2 0 1 6-2 0 1 7 Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden biedt u als ondernemer verschillende interessante sponsorpakketten aan. SPONSORPAKKETTEN Sponsoring is meer dan betrokken zijn bij onze vereniging.

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap www.leonidas w.nl sponsoring@leonidas w.nl 2 Inhoudsopgave Achtergrond Leonidas W 3 Onze sponsorvisie 4 Sponsormogelijkheden 5 Overzicht sponsorpakketten 6 Contact met de

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers;

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers; BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS SPONSORPL AN 2 01 22 01 3 BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS TENNI SCENTRUM KETHEL HAGHE 3 1 2 3EPSCHI EDAM Een vereniging kan niet zonder sponsoring Om de badmintonsport

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden SamenTurnenA lkmaar Sponsor mogelijkheden 2 inhoud inhoud.... 2 Voorwoord.... 3 hoofdsponsor... 4 subsponsor... 6 pakket 1 subsponsor... 7 pakket 2 subsponsor... 8 losse sponsorvormen 1... 9 losse sponsorvormen

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

ALTV. Sponsorbrochure

ALTV. Sponsorbrochure ALTV Sponsorbrochure Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Sponsoring 2.1 Algemeen 2.2 Sponsoring en Daisy 2.3 Sponsormogelijkheden 2.3.1 Sponsorlidmaatschap 2.3.2 Borden, doeken en Baansponsoring 2.3.3 Advertenties

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Presentatie Sponsoring

Presentatie Sponsoring Sponsorplan Tegenbosch 2011-2013 GOET voor U en GOET voor Tegenbosch! Tennisvereniging Tegenbosch Tennisvereniging Tegenbosch is met ruim 850 senior- en circa 150 jeugdleden één van de grootste tennisverenigingen

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt 0411-64 25 97 sponsor@htvhelvoirt.nl www.htvhelvoirt.nl AL JAREN IS DE HELVOIRTSE TENNIS CLUB EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP,

Nadere informatie

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL Sponsoring bij THES Kunstijsbaan Pieter van de Hoogenband Zwemstadion Indoor Sportcentrum Eindhoven Golf & Country Club de Tongelreep F.C. Eindhoven Hockey EMHC en Oranje Zwart PSV HONKBAL THES Tennis

Nadere informatie

2. De activiteiten. 3. Toernooien

2. De activiteiten. 3. Toernooien Sponsoring 1 2 1. De vereniging Tennisvereniging De Hogt is opgericht op 1october 1985 Op 1 april 2007 telde de vereniging onderstaande leden: - 110 jeugdleden (mini s) t/m 17 jaar - 540 senioren De vereniging

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen.

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Manger Cats is een bloeiende tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis

Nadere informatie

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN DURF TE INNOVEREN Als ondernemer beschikt u over passie, lef en doorzettingsvermogen. Eigenschappen waar onze sporters bij uitstek over moeten beschikken. Voortdurend bent

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

sponsorinformatie BHV Push sept 2014

sponsorinformatie BHV Push sept 2014 sponsorinformatie BHV Push sept 2014 Waarom hockey sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet

Nadere informatie

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4 SPONSORMAP TS Haren 2010 www.tsharen.nl ref. 1003.5.4 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien buitenbanen

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 1 Woord van de voorzitter Pagina 2 Verenigingsgeschiedenis Pagina 3 Verenigingsprofiel Pagina 4 Sponsorcommissie Pagina 5 Propositie Pagina 6 Woord van de voorzitter

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2015

Sponsor Brochure 2015 Sponsor Brochure 2015 TVDZ Sportpark De Diemen Sportlaan 7 1111 PX, Diemen - Postbus 110 1110 AC Diemen Telefoon: 020-6001857 E-mail: publicrelation@tvdz.nl Website: www.tvdz.nl Rekeningnummer (Rabobank)

Nadere informatie

SPONSORPLAN

SPONSORPLAN SPONSORPLAN 2016-2017 Voor u ligt het sponsorplan van LTC Hofgeest. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Hofgeest. Wij beschouwen sportsponsoring als een

Nadere informatie

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS 78 5280 AB BOXTEL Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes Sponsorplan BC t Pluumpje Goes t Pluumpje Badmintonclub 't Pluumpje uit Goes is een recreatieve vereniging waarbij het onderlinge contact en het gezellig ongedwongen sporten een belangrijke rol spelen.

Nadere informatie

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse)

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014 (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) juni 2013 Inhoud Sponsor en beleid...3 Doelgroepen en bereik...5 Sponsorplan van HC Hisalis...8 2 Sponsor en beleid. Sportsponsoring:

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Uw onderneming en SV Broekland als een één-tweetje. Zo ziet SV Broekland haar sponsorbeleid. Een sponsor van SV Broekland brengt zijn / haar onderneming wekelijks

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie