Egstraat JA Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Egstraat 151. 6418 JA Heerlen. Vraagprijs: 114.000,-- k.k.."

Transcriptie

1 Egstraat JA Heerlen Vraagprijs: ,-- k.k..

2 Omschrijving: Prima onderhouden, instapklaar appartement met twee slaapkamers op 11e verdieping, met groot balkon, twee bergingen en voldoende gratis parkeermogelijkheden. Dit appartement is het grootste van de vier verschillende type woningen in dit komplex. Van de oorspronkelijk drie slaapkamers is er één bij de woonkamer getrokken waardoor een grote L-vormige woon-/eetkamer van 41 m 2 is ontstaan. Geheel voorzien van klasse 1 laminaatvloeren, glasvezelbehang en buitenzonwering in woongedeelte. Alle ramen (en balkondeur) voorzien van dubbel glas en recentelijk gerenoveerd met bijna overal kunststof kozijnen. Energielabel (geregistreerd # ) klasse C (=groen). Rolstoelvriendelijk gebouw met deuren die automatisch openen en sluiten. In rustige woonwijk met veel groenvoorziening. Winkelcentrum, huisartsenpost, tandarts, apotheek en basisschool op loopafstand. Bushalte op de hoek Egstraat/Palestinastraat (circa 250 m). Via de nabij gelegen binnenring snel op de autosnelwegen richting Aken, Maastricht en Sittard/Geleen. De indeling is als volgt: Begane grond: Entree met brievenbussen, bellentableau met intercom, twee liften, trappenhuis met camera bewaking. Privé berging (4,00x1,55) met wandrekken en ruimte om tweewielers te stallen. Mogelijkheid om extra (afgesloten) fietsen-/brommer-/motorstalling te huren van de VVE. Elfde etage: Gemeenschappelijke inpandige corridor voor zes woningen met toegang tot de meterkasten. Entree/hal (2,80x1,85) met laminaatvloer en glasvezelbehang. Inpandige berging (2,15x1,50) met aansluitingen voor wasautomaat/-droger/diepvries voorzien van wandrekken en novilon vloerbedekking. L-vormige woon-/eetkamer (6,45x4,00 + 4,20x3,15) met laminaatvloer, glasvezelbehang, screens aan alle ramen en aan de deur naar het balkon (screens van het grote woonkamerraam met elektrische afstandsbediening). Vanuit de woonkamer naar het grote balkon (3,80x1,80) met hardhouten vloertegels, bezonning tot circa uur en fantastisch uitzicht op het Leisurepark van Landgraaf (oa Snowworld) en vergezicht tot Aken/Eifel. Half open keuken (2,30x2,15) met laminaatvloer, voorzien van moderne witte hoogglans keukeninstallatie met 4-pits gaskookplaat, elektrische hete luchtoven (2013), RVS afzuigkap en spoelbak, grote koelkast en veel kast- /bergruimte. Via de entree/hal doorgang naar de slaapkamerhal (2,40x1,00) met laminaatvloer en glasvezelbehang. Twee slaapkamers (4,00x3,20 en 4,00x2,40), beide met laminaatvloer en structuurverf/rauhfaser op de muren. Toilet (1,30x0,85) gerenoveerd in 2014, met zwevend toilet, Geberit inbouwreservoir, soft-close zitting/deksel, plavuizenvloer en wandtegels (half hoog). Badkamer (2,90x1,50) deels gerenoveerd in 2014, met ligbad en douchecabine (0,90x0,80), vaste wastafel in badkamermeubel, grote spiegel(deur), plavuizenvloer en wandtegels (deels half hoog). Bijzonderheden: - Woonoppervlakte netto 85 m 2 (bruto = WOZ: 95 m 2 ). - Balkon 7 m 2. - Berging begane grond netto 6 m 2 (bruto = WOZ: 5 m 2 ).

3 - Inhoud woning netto 238 m 3 (bruto = WOZ: 266 m 3 ) - Inhoud berging begane grond netto 18 m 3 (bruto = WOZ: 15 m 3 ) Verwarming, electra, warm en koud water: - CV centraal gestookte blokverwarming (CV-ketel vervangen in 2011). - Warm en koud water via centraal systeem met één meter voor alle woningen. - Stookkosten, warm en koud water maken deel uit van de maandelijkse bijdrage voor de VVE. - De privé te betalen maandlasten voor electra en gas zijn zeer gering, afhankelijk van het gebruik 20,- tot 30,- euro per maand. VVE-bijdrage (prijspeil januari 2015): - 281,46 euro per maand, inclusief stoken, warm en koudwater, opstalverzekering, liftonderhoud, servicekosten, etc. - In dit bedrag is een tijdelijke opslag van 33,83 euro opgenomen die op komt te vervallen, wegens het naar voren halen van groot onderhoud aan de kozijnen in verband met het behalen van financieel voordeel t.g.v. de crisis en de tijdelijke btw-verlaging van 21 naar 6%. De VVE-bijdrage wordt dan weer verlaagd tot het oorspronkelijke bedrag van 247,63 euro per maand (excl. prijscorrecties). - Gezonde en goed georganiseerde VVE met voldoende middelen voor de uitvoering van het meerjaren onderhoudsplan.

4 EGSTRAAT 151 HEERLEN Foto`s

5 EGSTRAAT 151 HEERLEN Foto`s

6 EGSTRAAT 151 HEERLEN Kadastrale kaart

7 EGSTRAAT 151 HEERLEN Informatie ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. KOOPAKTE De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. ONTBINDING De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 2 tot 3 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. ZEKERHEIDSSTELLING De waarborgsom/ bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. ONDERMAAT/OVERMAAT Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van het bedrijfs-/kantoorgebouw niet juist is, ontleent geen van beide partijen daaraan rechten. RECHTEN EN VERPLICHTINGEN De onroerende zaak zal aan koper worden geleverd in de huidige gebruikte staat, leeg, vrij van huur en gebruik, met alle daarbij horende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten, beperkingen en kwalitatieve verplichtingen doch vrij van hypotheken en beslagen blijkende en/of voortvloeiende uit de laatste akten van eigendomsoverdracht en/of kenbaar uit de feitelijke situatie.

8 NOTARIS Koper is vrij te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering. ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. ROERENDE ZAKEN EN VRAGENLIJST Een lijst van roerende zaken en een algemene vragenlijst met verkopers informatie is op ons kantoor aanwezig. Geert W. Brandsma, beëdigd makelaar/taxateur Brandsma Vastgoed woningmakelaardij Molenberglaan 77, 6416 EL Heerlen Tel: Fax: Mob: