Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats"

Transcriptie

1 Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats Gelegen midden in het dorp met alle voorzieningen om de hoek. Koutershof 52 te Rijsbergen Vraagprijs : ,-- k.k. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg XV Rijsbergen T M Rabobank nr KvK Breda BTW nr. NL B01

2 Algemeen Mooi afgewerkt 3-kamerappartement 2-hoog, fraai gelegen in het centrum van Rijsbergen. Het complex kijkt uit op een met hoge bomen begroeid park, waarin de basisschool is gevestigd. Het dorpscentrum met winkels, de bank, de kerk en andere voorzieningen ligt op loopafstand. Door de school en de hoofdingang van Koutershof is er altijd volop activiteit, terwijl het complex toch vooral rust uitstraalt. Al met al een mooie combinatie van rust en levendigheid. Rijsbergen heeft een rijk en actief verenigingsleven, met loyale openheid, wat de locatie een meerwaarde geeft. Op de begane grond bevindt zich het ontmoetingscentrum Koutershof, waarin onder meer bibliotheek De Witte is gevestigd, een fysiotherapiepraktijk, alsmede de grote toneelzaal, verscheidene kleinere lokalen voor vergaderingen, bridgeavonden, zangverenigingen, sport als tafeltennis, badminton, biljart, schilderen, fotografie, ondersteunt door een mooie taveerne: alles onder een dak. In de kelderverdieping is voor ieder koopappartement een eigen berging aanwezig en een eigen watermeter. Via de N263 Wernhout/Breda heeft het complex een snelle aansluiting op de A16 Rotterdam/Antwerpen en ook directe verbinding naar Etten-Leur en de A58 Breda/Roosendaal. Achter Koutershof is een grote parkeerplaats, waarop de eigen privéparkeerplaats voor ieder koopappartement.

3 Appartementencomplex Koutershof Gelegen aan de Sint Bavostraat, in het centrum van Rijsbergen, naast de kerk. Multifunctioneel centrum met koop- en huurappartementen en verscheidene (nuts-) voorzieningen met aan de achterzijde een grote parkeerplaats (100 pl.)

4 Appartementencomplex Dit ruime 3-kamerappartement heeft een woonoppervlak van 90 m2 en een inhoud van 250 m3 met een vrij overdekt balkon. In 2001 op traditionele wijze gebouwd, volledig geïsoleerd, met onderhoudsarme aluminium buitenkozijnen en dubbel glas, draai- en kiepramen. In de kelderruimte onder het complex bevindt zich de eigen berging/fietsenstalling en achter het gebouw op de grote parkeerplaats ligt de privé-parkeerplaats. Het appartement is aangesloten op gas, water, riolering en elektra en heeft televisie- en telefoonaansluiting. De entree leidt naar een ruime, vriendelijke ontvangsthal, voorzien van een huisbellentableau, brievenbussenpaneel, de trapopgang en de lift. Via een separate ingang is er een rechtstreekse toegang tot de berging(en). Via de lift of trap kan men zowel de kelder bereiken, alsook de eerste en tweede verdieping, met de geheel overdekte, rustige galerijgang aan de achterzijde met uitzicht op de parkeerplaats en een groots landelijk vergezicht.

5 Globale indeling appartement De ruime entree biedt via de hal toegang tot de logeerkamer (rechts) en de keuken (links). Rechtsachter in de hal bevindt zich de meterkast, een toilet, de inloopkast/berging, de badkamertoegang en rechtdoor komt men in de royale woonkamer met luxe open keuken, deur naar de slaapkamer en de deur naar het balkon. De wanden in het appartement zijn afgewerkt met spachtelputz en de plafonds met spuitwerk. De meterkast in de hal heeft 7 groepen, een kookgroep en een aardlekschakelaar. Per vertrek volgt hierna een kleine omschrijving.

6 Globale indeling Woonkamer Vanuit de hal komt men in de zeer royale woonkamer, met een tapijtvloer, wanden met spachtel- putz en een strak spuitwerkplafond. De kamer heeft samen met het aangrenzende overdekte, ruime balkon - aan de voorzijde een prachtig uitzicht op het mooie groene park, waarin de basisschool. De woonkamer, waar zich de parlofoon bevindt, heeft toegang tot de ruime slaapkamer en de luxe open keuken.

7 Keuken De ruime en vooral ook lichte open keuken heeft een linoleumvloer, spachtelputz-wanden en een spuitwerkplafond en is voorzien van een luxe inrichting in rechte opstelling met kunststof werkblad, een 4-pits keramische kookplaat, een ITHO-afzuigkap, een koelkast, een combi magnetron/oven, een vaatwasser en een stalen spoelbak. Alle apparatuur is van het merk Miele en verkeert in zeer goede staat. Er is een mechanische afzuiging aanwezig. Daarnaast biedt de keuken plaats voor een eethoek.

8 Slaapkamer voorzijde De royale slaapkamer ligt aan de voorzijde, grenst aan het balkon, en is te bereiken vanuit zowel de woonkamer als ook de badkamer. De kamer is bekleed met vloerbedekking (doorlopend met de woonkamer) spachtelputzwanden en spuitwerk plafond en biedt ruim plaats voor een bed en kast(en).

9 Logeer-/slaapkamer achterzijde Via de hal/entree is de ruime logeer-/slaapkamer te bereiken grenzend aan de galerijzijde. Deze kamer is voorzien van tapijtvloer, spachtelputzwanden en spuitwerkplafond. De kamer heeft een praktische vaste inbouwkast.

10 Badkamer Te bereiken vanuit de woonkamer via de grote slaapkamer, alsmede vanuit de hal. De luxe badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche met thermostaatkraan en vaste douchestoel, een wastafel ingebouwd in het badkamermeubel en een verhoogd toilet.

11 Overdekt balkon Vanuit de woonkamer is het overdekt terras ( ca. 5,6 m²) te bereiken, gelegen aan de voorzijde van het gebouw en voorzien van kunstgras. Vanaf deze plek is het heerlijk genieten met een prachtig uitzicht op de basisschool en het tegenover gelegen parkje.

12 Gemeenschappelijke verblijfsruimte Voor de bewoners van de appartementen is er op de begane grond een zgn. huiskamer beschikbaar, waar in overleg gebruik van gemaakt kan worden voor thuisfeestjes of partijtjes. De huiskamer wordt geregeld gebruikt voor een gezamenlijk huisetentje 1 x per maand of andere bijeenkomsten: wel zonder enige verplichting. De inrichting is heel praktisch alles is voorhanden: een complete keuken, serviesgoed en bestek, koelkast en vaatwasmachine, tafels, stoelen enz. Klaar voor gebruik. Royale verblijfsruimte Keukeninrichting verblijfsruimte Logeerkamer(s): Op zowel de 1 e als de 2 e verdieping staat voor bewoners een volledig ingerichte logeerkamer ter beschikking, compleet met douche, wastafel en toilet voor overblijvers

13 Bergingen Ieder koopappartement heeft een afgesloten eigen berging van ca. 6 m2, voorzien van elektra in de kelderverdieping.

14 Kadastrale bekendheid Gemeente Sectie Nummer Rijsbergen H 3470 A34 (appartement) Rijsbergen H 3470 A8 (berging) Rijsbergen H 3470 A42 (parkeerplaats) Bestemming Volgens mededeling van de gemeente Zundert heeft het object een normaal gangbare woonbestemming met tevens bestemmingsplanregels voor het ondergelegen ontmoetingscentrum Koutershof. Ligging

15 Overige bijzonderheden Koper dient rekening te houden met het feit, dat hij in dit appartementencomplex ook lid dient te worden van de zgn. Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging vergadert een of meerdere malen per jaar, waarin alle bewoners/gebruikers volgens een bepaalde verdeelsleutel inspraak en inbreng hebben. Zo wordt door deze vereniging ook het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten verzorgd, evenals het onderhoud van het complex en wordt een opstalverzekering afgesloten voor het object. Koper dient zelf wel een eigen inboedelverzekering af te sluiten. Per heden, dient koper maandelijks een bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren te betalen van Deze vereniging beschikt over een nette en ruime algemene reserve en evt. bescheiden hieromtrent zijn bij een bezichtiging in te zien. Het bezichtigen van een object is voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij, u mede namens onze opdrachtgever om eerst eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. Koper dient er rekening mee te houden, dat hij tot zekerheid van nakoming van de evt. te sluiten koopovereenkomst binnen enkele weken een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. De tekeningen en kaarten in deze brochure zijn mogelijk niet op schaal, of in spiegelbeeld en bevatten mogelijk toch afwijkingen van het bestaande of van de NEN2580-norm en zijn alleen bedoeld als globale weergave. Hoewel wij bij het maken van deze brochure toch zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze brochure geen rechten ontleend worden jegens ons of onze opdrachtgever. Voor de koop kan koper zelf evt. maatvoeringen nameten. De eigenaar van dit object heeft aan ons opdracht gegeven te bemiddelen bij verkoop, hetgeen voor u ten aanzien van ons vooralsnog geen financiële consequenties heeft. Indien u zelf deskundigen inschakelt is dat geheel voor rekening en risico voor u. Geheel vrijblijvend en vooralsnog zonder wederzijdse verplichtingen kunnen wij u ook informeren over financieringsmogelijkheden, bestemmingsplannen, verkoopwaarde van uw eigen huis etc. Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat dergelijke zaken wel tot het onderzoeksgebied van de koper horen en doen dit, zonder dat u ons hiervoor aansprakelijk kunt stellen. Het toezenden of overhandigen van deze brochure, in welke vorm dan ook, dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen, behoudt verkoper zich te allen tijde voor om met derden in onderhandeling te treden. Zolang niet over alle relevante factoren overeenstemming is bereikt is er geen sprake van een koopovereenkomst. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Vermeeren Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

16

17