TE KOOP " Groene Woud 27 C Breda. Woonoppervlakte 88 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP " Groene Woud 27 C Breda. Woonoppervlakte 88 m 2 Vraagprijs 199.900,- kosten koper"

Transcriptie

1 Woonoppervlakte 88 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP " Groene Woud 27 C Breda 3-kamerappartement met balkon, privé berging en parkeerplaats in de wijk Blauwe Kei in Breda zuidoost.

2 ALGEMEEN Onbezorgd wonen met vele voorzieningen op loopafstand in een gezellige en groene wijk? Kom dan kijken naar dit 3-kamerappartement met balkon, privé berging en parkeerplaats in de wijk Blauwe Kei in Breda zuidoost. Er heerst een goede 'vibe' in het appartement die je hopelijk zal ervaren tijdens een bezichtiging! INDELING INDELING BEGANE GROND Centrale entree / hal, met brievenbussen en bellentableau, toegang tot de lift en het trappenhuis. INDELING APPARTEMENT EERSTE VERDIEPING Entree / hal, met de videofooninstallatie, garderobekast (ter overname), meterkast (8 groepen waarvan 1 fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars, dag- en nachtstroom tariefmeter, gas- en watermeter), toegang tot het toilet, de badkamer, 2 slaapkamers en de wasruimte. Wasruimte, deels betegeld, met wasmachine aansluiting, unit van de ventilatie en de Cv-ketel (Nefit, Ecomline HR, 2002). Toilet, betegeld, met zwevend closet, fonteintje en ventilatie.

3 INDELING Ruime woonkamer, met open keuken. Open keuken, met koelkast, combi oven/magnetron, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, arduin stenen werkblad en vaatwasser. Slaapkamer I, gelegen aan de achterzijde, met kast ter overname en met toegang tot het balkon. Balkon, gelegen op het noordoosten, voorzien van elektrisch rolluik en uitkijkend over een speelveld. Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde. Badkamer, betegeld, met wastafel, inloopdouche, design radiator en ventilatie. BERGING Privé berging, gelegen in het souterrain, voorzien van elektra. PARKEERPLAATS Privé parkeerplaats, gelegen in het souterrain.

4 BIJZONDERHEDEN - De kosten voor de VvE bedragen ca. 200 euro per maand, met daarin inbegrepen de gebruikelijke verzekeringen, reservering groot onderhoud, klein onderhoud, glazenwasser, etc.); - In het souterrain zijn een privé berging en parkeerplaats gelegen; - Het appartement is grotendeels voorzien van sisal vloerbedekking, stucwerk wand- en plafondafwerking; - De slaapkamer en keuken zijn aan de zijkant voorzien van elektrisch bedienbare screens; - De voorzijde is voorzien va n elektrisch bedienbaar zonnescherm; - Het balkon is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik; - Het appartement is goed geïsoleerd (en voorzien van dubbele beglazing); - Er zijn vele voorzieningen op korte afstand te vinden, zo ook het bruisende stadscentrum; - Het is vrij parkeren in de wijk en de uitvalswegen zijn 'om de hoek' te vinden dus bezoek is meer dan welkom; - Een relatief jong complex in groene en gewilde wijk: kom gerust een kijkje nemen! Bouwjaar 2002 Inhoud 280 m³ Isolatie Volledig geïsoleerd CV/verwarming C.V.-Ketel Staat onderhoud Binnen: Goed, buiten: Goed

5 KADASTRALE GEGEVENS Adres Groene Woud 27 C Postcode / Plaats 4834 BA Breda Gemeente Ginneken Sectie / Perceel I / 9955 Soort Volle eigendom

6

7

8

9

10

11 CONTACT Sinds 1991 is Van der Sande Makelaars als zelfstandig makelaarskantoor actief in het gebied West-Brabant. In de loop der jaren is de organisatie uitgegroeid van een woningmakelaardij naar een multidisciplinair makelaarskantoor en een hypotheekshop. In de diverse disciplines (woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en financiële dienstverlening) zijn specialisten actief, welke op hun vakgebied veel ervaring hebben. Alle medewerkers hebben een grote betrokkenheid bij het werkgebied (West-Brabant) en zijn op vele vakgebieden actief. In het werkgebied worden zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers op een hoog niveau geadviseerd met een grote bekendheid van de regionale markt. Adviezen worden altijd gegeven met een open vizier en met inachtname van het in stand houden of opbouwen van een langdurige relatie. Het streven is altijd, door een duidelijke visie en een persoonlijke inzet, te komen tot een vastomlijnd plan. Van der Sande Makelaars Vijverstraat ST Breda T F In 2008 is Van der Sande Makelaars toegetreden tot Dynamis. De uniforme manier van werken draagt bij aan de zeer hoge en constante kwaliteit die de partners binnen Dynamis weten te bereiken. Gezamenlijke Dynamis-activiteiten zijn verder: marketing, research op het gebied van de kantorenmarkt, opleidingen, productontwikkeling, transactiebegeleiding en informatisering. Kortom bij Van der Sande Makelaars kan iedere klant terecht voor een helder en kwalitatief advies met een hoge mate van regionale kennis.

12 ALGEMEEN Algemene voorwaarden: De overeenkomst wordt gesloten op basis van een NVM-koopakte, model Voor de verkoop zijn voorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden. Bij de uiteindelijke koopakte wordt een consumentenuitleg verschaft. Voorbehoud/aansprakelijkheid: Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er worden uitgegaan dat het bovenstaande slechts indicatief is. De koper heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren vanuit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Waarborgsom: Om de mondelinge koopovereenkomst schriftelijk vast te leggen maken wij gebruik van de koopakte welke is vastgesteld door de NVM in samenwerking met de consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 6 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Hypotheek: Indien gewenst verzorgen wij voor u, geheel vrijblijvend en kosteloos, een berekening c.q. offerte voor uw eventuele hypotheek. Als onafhankelijke hypotheek- en assurantieadviseur werken wij met alle hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Algemele bepalingen: Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.

13 Ontbinding: De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (t.b.v. financiering) is 3 tot 4 weken na de dag dat mondelinge overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. De volgende clausule wordt daarbij opgenomen: In het kader van een mededeling dat ontbinding wordt ingeroepen op grond van een financieringsvoorbehoud wordt onder goed gedocumenteerd in ieder geval verstaan dat de mededeling vergezeld moet gaan van bewijsstukken dat de koper bij tenminste drie geldverstrekkende instellingen een offerte heeft gevraagd of heeft laten vragen en dat geen van die aanvragen tot het gewenste resultaat heeft geleid. Indien de mededeling niet goed gedocumenteerd is, behoeft verkoper geen genoegen te nemen met ontbinding. Notariskeuze: De keuze van de notaris is voorbehouden aan de koper, echter met de volgende restricties: 1. De meerkosten die door de koper geselecteerde notaris in rekening brengt voor het doorhalen van de hypotheek van de verkoper (royementsakte) ten opzichte van het gangbare bedrag voor het doorhalen van de hypotheek van de verkoper van 190,00 inclusief BTW en Kadasterkosten (per door te halen hypotheek) komen voor rekening van de koper; 2. Indien de notaris andere ongebruikelijke kosten (administratiekosten, dossierkosten, etc.) aan verkoper doorberekent, komen deze ook voor rekening van koper; 3. De vestigingsplaats van de notaris dient binnen een half uur rijden van de verkochte woning te zijn gelegen. In het belang van zowel koper als verkoper, dient de keuze van de notaris bepaald te worden bij het tekenen van de koopakte. Indien er geen notariskeuze gemaakt wordt, zal de notariskeuze van de koper komen te vervallen. De verkoper zal dan een notariskeuze maken. Vragenlijst: Een eventuele vragenlijst met extra informatie over het desbetreffende object is op verzoek via ons kantoor verkrijgbaar. Energielabel: Verkoper heeft koper op het feit gewezen dat hij niet beschikt over een energielabel. Verkoper en koper zijn nadrukkelijk overeengekomen dat bij de eigendomsoverdracht verkoper geen energielabel aan koper zal overhandigen. Koper vrijwaart verkoper zowel voor als na de juridische levering van de verplichting zo n certificaat te verzorgen. Bezichtiging: Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid. De verkopers en Van der Sande Makelaars stellen het daarom zeer op prijs als u een reactie geeft na enkele dagen op de bezichtiging van de woning. Ook wanneer u verder geen interesse in de woning heeft.

14 Brochure: Betreffende verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Evt. maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper is in gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Aankoopbegeleiding: Hieronder 10 redenen om Van der Sande als aankoopmakelaar in te schakelen: -Veiligheid -Onderhandelen -Zekerheid -Gemak -Risicobeperking -Snellere koop -Laagste koopsom -Meer panden om uit te kiezen -Tijdwinst door uitbesteden -Procesbegeleiding Wij werken heel simpel, namelijk op basis van No Cure No Pay. Met andere woorden: krijgen wij de woning niet gevonden of loopt een onderhandeling op niets uit, dan bent u ons ook niets verschuldigd. Het tarief is in overleg met onze makelaars te bepalen. Het is afhankelijk van het type object, de locatie en de prijsklasse. Uiteraard is een prestatieafhankelijke courtage bespreekbaar bij ons. Neemt u gerust en vrijblijvend contact met ons op ( ) voor de voorwaarden en een zoekpakket op maat! Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend en tevens een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

15 Een goed hypotheekadvies begint bij een vertrouwd adres. Al uw aanspreekpunten voor de koop van uw woning onder één dak! Wanneer u een nieuw huis zoekt, is het belangrijk dat u weet hoe ver u financieel kunt gaan. Van der Sande Financiële Dienstverlening is aangesloten bij de Hypotheekshop, met 200 vestigingen Nederlands grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van hypotheken. Scherpe offerte Door vooraf uw persoonlijke financiën in kaart te brengen weet u precies wat u kunt besteden. En vaak is dat meer dan u dacht. We bekijken alle mogelijkheden en maken vervolgens een voorstel dat bij u past. Kosteloos. Natuurlijk begeleiden we ook het hele verdere traject. Van het afsluiten van de hypotheek tot en met de afhandeling bij de notaris. Uw voordelen op een rij - Al uw aanspreekpunten onder één dak - Een scherp advies op maat door een Erkend Hypothecair Planner of Erkend Hypotheekadviseur - Een scherp tarief voor notaris en taxatie Weloverwogen besluit Voor een (oriënterend) hypotheekadvies, een second opinion, het oversluiten van uw hypotheek of advies bij echtscheiding kunt u terecht bij één van onze adviseurs. Wij zetten hierbij alle belangrijke zaken voor u op een rij, zodat u weloverwogen een besluit kunt nemen. Meer weten? Voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend advies kunt u langs komen op ons kantoor of contact met ons opnemen: DE HYPOTHEEKSHOP Breda Vijverstraat ST BREDA (076)