NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING"

Transcriptie

1 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN EIGENAREN MAASPARK BOSCHMOLENPLAS Datum : 2 juni 2012 Tijdstip : tot uur Locatie : CC Don Bosco te Heel Voorzitter : De heer Piet Jacobs Aanwezig aantal stemmen : 122 waarvan 29 via volmacht Agendapunt 1. Opening en welkom Namens het bestuur heet de voorzitter alle aanwezigen van harte welkom op deze algemene ledenvergadering. De voorzitter opent de vergadering en blikt kort terug op het afgelopen verenigingsjaar. Los van de vele afzonderlijke activiteiten die zijn gerealiseerd, zijn er enkele zaken die specifiek worden aangehaald; Het restaurant, de haven, het receptiegebouw inclusief aanpalende gronden is door Aqua Terra verkocht aan de familie van Ommen. De speel- en fitness toestellen zijn geplaatst, wat een aanwinst voor het park is. De speeltoestellen worden naar tevredenheid gebruikt en voor wat betreft de fitness toestellen concludeert de voorzitter dat we op het park te maken hebben met zeer gezonde en sportieve mensen, aangezien deze toestellen nog niet zeer frequent worden gebruikt. Heton Recreatieparken heeft zijn plek gevonden op ons park en met Sebastiaan Corstjens als nieuwe parkmanager hebben we een vakkundig manager die van toegevoegde waarde is. Ook de groencommissie heeft aanzienlijke resultaten gerealiseerd en hierop komen we later in deze vergadering op terug. Vaststellen aanwezige stemmen: 122 van de 238 stemmen zijn persoonlijk of via volmacht aanwezig. In deze vergadering kunnen over alle geagendeerde zaken rechtsgeldige besluiten worden genomen.

2 Agendapunt 2. Mededeling/ingekomen stukken Mededeling: De secretaris, de heer G. Sanderse, deelt namens het bestuur mede dat: De gemeenteraad van Maasgouw, tijdens de openbare vergadering van donderdag 30 mei 2012, een principe besluit heeft genomen om handhavend te gaan optreden tegen permanent wonen op het park. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor een aantal eigenaren. De heer Sanderse zal, namens VVE Maaspark Boschmolenplas, contact onderhouden met een aantal andere parken in de gemeente, waaronder Porta Isola en Heelderpeel om informatie en standpunten te delen. De gemeente Maasgouw zal informatiebijeenkomsten organiseren om het beleid toe te lichten. Het VVE bestuur zal de eigenaren informeren wanneer zij van de gemeente Maasgouw meer informatie ontvangt over deze bijeenkomsten. Ingekomen stukken: Brief inzake restitutie parkbijdrage (zie agendapunt 7) Artikel uit Veldhovens Weekblad over aanpak permanente bewoning recreatieparken. Aanpak door deze gemeente wordt hierin beschreven, evenals de mogelijkheid in individuele gevallen en bijzondere omstandigheden af te zien van handhaving. Dhr. Sanderse deelt mee dat deze mogelijkheid ook bij de gemeente Maasgouw bestaat. Agendapunt 3. Vaststelling notulen 19 november De voorzitter vraagt de aanwezigen of er vragen en/of opmerkingen zijn over de notulen van de ALV van 19 november De notulen van deze vergadering worden zowel inhoudelijk al tekstueel zonder op of aanmerkingen vastgesteld.

3 Agendapunt 4. Vaststelling jaarrekening 2011 Toelichting op jaarrekening; De penningmeester, de heer A. van Bienen, geeft een toelichting op de jaarrekening, welke aan de eigenaren tijdens de vergadering is overlegd. Nagenoeg alle kostenposten blijven binnen de begroting. Daar waar afwijkingen zijn ontstaan is dit in de bijlage bij de jaarrekening nader toegelicht. Voorafgaand aan de vergadering is een nadere uitwerking van het reservefonds verdeeld. Dit overzicht geeft een beter beeld van het beschikbare bedrag daar er al verplichtingen zijn aangegaan. Ontwikkeling reservefonds en stand per 31 december Eigen vermogen Algemeen Voorziening Totaal onderhoud bij: Stand per 31 december Vrijval voorziening dub debiteuren Dotatie af: tekort Seegers groen visie IP Parking toegangscontrolesysteem Stand per 31 december A Verplichtingen per 31 december 2011 Mandaat besteed Saldo verplichtingen Seegers groenvisie Speeltoestellen Totaal verplichtingen B Saldo beschikbaar A-B

4 - Toelichting door kascontrolecommissie De heer Klein Gunnewiek geeft mede namens de heer Emming een toelichting op de controle van de jaarrekeningen en de boekhouding. Ingevolge het verzoek van de ledenvergadering controleerden wij de staat van baten en lasten 2011 alsmede de balans per 31 december Alle inkomsten en uitgaven waren gedekt door bescheiden en bankafschriften. De controle gaf aanleiding tot het maken van een opmerking en aanbeveling inzake de verrekening van de waterschapslasten. De heffing is volledig gerelateerd aan het waterverbruik. Geadviseerd wordt deze post met de eigenaren te verrekenen. In de jaarstukken 2011 is hiermede reeds rekening gehouden. De heffing is uit de exploitatie gehaald. De commissie stelt de vergadering voor, het bestuur en de administrateur, decharge te verlenen. - Decharge bestuur Met 120 stemmen voor en 2 onthoudingen gaat de vergadering akkoord met de financiële verantwoording 2011 en verleent decharge aan het bestuur. - Bestemming exploitatieresultaat Door het uit de exploitatie halen van de waterschapsheffing en het niet besteden van de post onvoorzien is er een overschot van ,88. Besloten wordt het tekort over 2010, ad ,75, te verrekenen met het overschot over Het saldo van ,13 zal worden aangewend ter verrekening van de parkbijdrage De heer van Eijsden merkt op dat het in de toelichting opgenomen bedrag voor de verrekening van de BTW onjuist zou zijn. Agendapunt 5. Benoeming kascontrolecommissie 2012 Volgens de vastgestelde procedure wordt elke jaar een nieuw kascontrole lid benoemd. Het langstzittende lid maakt plaats voor een nieuw te benoemd commissielid. De heer H. Imming wordt herbenoemd de heer J. Willems wordt benoemd als nieuw lid. De voorzitter bedankt de heren Klein Gunnewiek en Imming voor hun werkzaamheden over het boekjaar 2011.

5 Agendapunt 6. Bestuursverkiezing Afscheid voorzitter: Na drie jaar intensief te zijn bezig geweest met het reorganisatietraject legt Piet Jacobs zijn functie als voorzitter en bestuurslid van VvE BMP neer. Vicevoorzitter, de heer P. van Zon, memoreert een aantal hoogtepunten uit deze periode. Met het aanbieden van attenties aan zowel mevrouw Jacobs als aan Piet wordt hij bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren Op zijn geheel eigen- en ludieke wijze bedankt Piet zijn medebestuursleden voor de samenwerking in de afgelopen jaren. De vicevoorzitter zal de rest van de vergadering leiden. Groencommissie: Er wordt dank uitgesproken voor Cees Poels en Albert Zuiderduin voor hun inspanningen voor de groencommissie. In de toekomst is de parkmanager aanspreekpunt voor de eigenaren wat betreft groen gerelateerde zaken op Maaspark Boschmolenplas. Voorstellen en benoemen kandidaat bestuurslid: Jaap J Waverijn heeft zich kandidaat gesteld als bestuurslid VVE Maaspark Boschmolenplas en licht zijn kandidaat stelling toe. Jaap J Waverijn is enige voorgestelde kandidaat. Jaap Waverijn wordt met 122 stemmen unaniem door de leden gekozen tot bestuurslid. De taakverdeling, zal conform de statuten, binnen het bestuur worden geregeld. Agendapunt 7. Diverse verenigingszaken Restitutie parkbijdrage : Dit agendapunt is door een van de eigenaren aangedragen. Voorafgaand aan de vergadering is met betrokkene gesproken. De noodzaak om dit punt nu te behandelen is niet meer aanwezig.

6 Agendapunt 8. Verslag groencommissie De parkmanager geeft een presentatie van de groenvisie, groen onderhoud, groen renovatie, groenplanning en quickscan. GROENVISIE (2010) WAAROM? De aanplanting/groenvoorziening rond de meeste woningen in alle 7 fases kan worden gekarakteriseerd als goedkoop, snelgroeiend en saai. Gezien de huidige en matige staat van de groenvoorziening in het hele park is er behoefte aan een lange termijn groenvisie. Op basis daarvan kan stapsgewijs de beplanting worden verbeterd zodat na een aantal jaren het park de gewenste uitstraling heeft. DOEL? De Groenvisie dient als leidraad voor het meerjarenplan op het gebied van de groenvoorziening in het park. Het doel van de visie is een kwaliteitsverbetering van de groenvoorziening in het park rekening houdend met de lokale landschappelijke kenmerken, de architectuur van de woningen, het gebruik van het park en de beleving van de gebruikers. Samenvattend! Het park dient een open parkachtig landschap te vormen met verschillende soorten beplanting die passen in het Midden Limburgse landschap; De privacy van bewoners/huurders moet zo veel mogelijk worden gewaarborgd; Het park dient een luxe uitstraling te hebben met beplanting van hoge kwaliteit en sierwaarde; De kleuren van de groenvoorziening dient harmonieus te zijn en te contrasteren met de bebouwing; De beplanting dient zowel de sociale veiligheid als de verkeersveiligheid van de parkbewoners/huurders zo veel als redelijkerwijze mogelijk te waarborgen; De groenvoorziening dient onderhoudsvriendelijk te zijn zodat het groenbeheer kosteneffectief is GROENVISIE - REALISATIE Groen Onderhoud Periode: Jaarlijks Maaien, snoeien, onkruidvrij maken (volgens groenbeheerplan) Begroting: per jaar Groen Renovatie: Het aanbrengen van aanpassingen en verbeteringen in de groenvoorziening volgens de groenvisie Maaspark Boschmolenplas. Focus op hagen (privacy), gazon (ruimte), doorgangen (openheid) Periode: (3 jaren) Begroting: incl. BTW GROENVISIE TOEKOMST Doorontwikkelen groenvisie Investeren in groenrenovatie? Doorontwikkelen van onderhoud beheerplan Speerpunten: Kosten efficiënt, duurzaam, beleving, kwaliteit.

7 Quickscan Kragten (onafhankelijk adviesbureaus openbare ruimte) Het park maakt voor wat betreft groen een zeer verzorgde eerste indruk. De gazons liggen er netjes gemaaid bij, hagen zijn strak geknipt. Het beeld is echter wel erg eenvormig. Binnen het park zijn nagenoeg alle straatbomen en hagen van één soort, wat de seizoen beleving en vakantiesfeer niet ten goede komt. Het materiaalgebruik is sober, uitgezonderd de laatste uitbreidingen waar zeer luxe materialen zijn gebruikt. Rondom de woningen is het sobere materiaalgebruik overigens een prima keuze, maar rond de receptie en entree maakt het park daardoor een wat sombere en gedateerde indruk. De parkmanager zal het huidige groenbeleid verder door ontwikkelen en het VvE bestuur hierin adviseren. Agendapunt 9. Rondvraag Wegens technische omstandigheden is de genotuleerde informatie van de rondvraag helaas verloren gegaan. Het VVE bestuur roept de personen die vragen hebben gesteld op om deze bij de parkmanager kenbaar te maken zo dat daarmede de notulen kunnen worden gecompleteerd. Onze excuses voor het ongemak. Agendapunt 10. Ontwikkelingen Aqua Terra & DaelzichtOntwikkelingen Aqua Terra:Aqua Terra directeur Dhr. L. Bemelmans heeft een toelichting op de huidige situatie bij Aqua Terra. Een en ander is afhankelijk van de ontwikkeling van het projectplan belevenispark Daelzicht. Dhr. L. Bemelmans geeft aan dat voorheen vele gesprekken zijn geweest met potentiële investeerders, maar dat dit niet heeft geleid toch verkoop van de Aqua Terra gronden op Maaspark Boschmolenplas aan 1 partij. Wel is de haven, het restaurant en het receptiegebouw verkocht aan de heer van Ommen. De economische situatie maakt het op dit moment lastig om iets over de ontwikkelingen te kunnen zeggen. De verkopen liggen geheel stil. De heer van Baaren informeert naar de afwerking van de wegen daar waar al villa s zijn gerealiseerd. Aqua Terra zal dit op niet al te lange termijn oppakken, als onderdeel van de nieuwe genoemde ontwikkelingen.

8 Ontwikkelingen Daelzicht: Een delegatie van de Gemeente en Daelzicht zijn aanwezig om het projectplan belevenispark Daelzicht, de aanleg van een belevingspark, aan de vergadering te presenteren. Momenteel wordt er een haalbaarheidsstudie uitgevoerd welke begin volgend wordt gepresenteerd. Wethouder Forschelen benadrukt het belang van samenwerking en de kansen voor Maaspark Boschmolenplas Vanuit de zaal worden verschillende vragen gesteld aan de Daelzicht delegatie,waarin de verontrusting wordt geuit over schending privacy, gebruik Boschmolenplas, schending rust etc. Daelzicht benadrukt dat het projectplan geen massatoerisme/recreatie behelst en de eigenaren geen Disneyland toestanden hoeven te verwachten. Het VvE bestuur zal intensief contact houden met Daelzicht en de gemeente over de ontwikkelingen en de eigenaren hieromtrent op de hoogte houden. Agendapunt 11. Sluiting Niets meer aan de orde zijnde sluit het bestuur de vergadering.

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN EIGENAARS MAASPARK BOSCHMOLENPLAS

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN EIGENAARS MAASPARK BOSCHMOLENPLAS NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN EIGENAARS MAASPARK BOSCHMOLENPLAS Datum : 19 november 2011 Tijdstip : 11.45 tot 15.00 uur Locatie : CC Don Bosco te Heel Voorzitter : De heer Piet Jacobs

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Jaarrekening Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide HA HEEL

Jaarrekening Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide HA HEEL Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide 1 6097 HA HEEL Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide 1 6097 HA HEEL Datum, 7 mei 2014 Betreft:

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM VvE 1665 Eerste Atjehstraat 146-148 te AMSTERDAM AGENDA 1.2 - aangepast Betreft : Algemene ledenvergadering 2016 Vergaderdatum : 03 maart 2016 Kenmerk Tijdstip Locatie Vergaderset : 1665/ACT000146 : 19:00

Nadere informatie

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam Langestraat 253 te 's-gravenzande Postbus 233 2670 AE Naaldwijk tel. 0174-614500 fax. 0174-614828 e-mail: info@ab-beheer.nl internet : www.ab-beheer.nl

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt 1. Opening De voorzitter opent om 20.15 uur de vergadering. De aanwezigen

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Pilaster VvE Beheer B.V. - uw VvE beheerder op internet. (PTWQ)

Pilaster VvE Beheer B.V. - uw VvE beheerder op internet. (PTWQ) pagina 1 van 5 16-002 - Pootlaan, Huibert (86/244), gevestigd te Alkmaar Besluiten 15 juni 2010 Vaststellen notulen algemene ledenvergadering 30 juni, 27 augustus en 22 september 2009. Benoeming bestuur

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

WELKOM. 22 april 2015

WELKOM. 22 april 2015 WELKOM 22 april 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Voorstelling bestuursleden 4. Goedkeur Statuten en huishoudelijk reglement 5. Vaststellen bijdrage 6. Begroting 7. Aanstellen Kascommissie 8. Vesteda

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur. Notulen Aanwezig De heer R. Bongers en/of Mevrouw S. van de Broek, De heer T.V. Bramer, De heer A. Broeren, Mevrouw N.J.A. Kalkhoven, De heer K.L. Lee, De heer M.J.M. Maas, De heer R. Monde, De heer M.A.J.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 2; aantal stemmen vertegenwoordigd: 2 (100 procent) Aanwezig Woningen Hoek Prinsesseweg/Wilhelminakad (1) Volmacht afgegeven Project Trias B.V. (1) Overig aanwezig Mevrouw

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Notulen Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Totaal aantal stemmen: 150; aantal stemmen vertegenwoordigd: 30 (20 procent) Aanwezig Zie presentielijst Overig

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

KOPIE VOOR ADMINISTRATF

KOPIE VOOR ADMINISTRATF GESCAND ~ ~ A~R, '[~lr; KOPIE VOOR ADMINISTRATF VERZONDEN 18 ~j ':;, iu'll Aan de leden van de Vereniging Amsterdam. 17 april 2012 VvE nr: D9299 VvE: Hof van Hoytema Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42 www.vve-beheer.nl Postadres: Postbus 1192 F 070 398

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

Jaarrekening Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide HA HEEL

Jaarrekening Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide HA HEEL Jaarrekening 2014 Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide 1 6097 HA HEEL Vereniging van Eigenaars 'Maaspark Boschmolenplas' Schutteheide 1 6097 HA HEEL Datum, 10 april 2015 Betreft:

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( )

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( ) Notulen Totaal aantal stemmen: 851; aantal stemmen vertegenwoordigd: 651 (76,5 procent) Aanwezig Mevrouw G.M.N. Nijenhuis, De heer J.H.G. Smit, De heer O.E. Widerberg, Ymere Wonen Oost Afwezig De heer

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 139; aantal stemmen vertegenwoordigd: 71 (51,08 procent) 1. Opening en benoeming Voorzitter van de Vergadering De heer E.G. Zaagsma opent de Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING GEPENSIONEERDEN SCHIPHOL (november 2015)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING GEPENSIONEERDEN SCHIPHOL (november 2015) HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING GEPENSIONEERDEN SCHIPHOL (november 2015) Leden. Artikel 1. Een ieder die lid van de Vereniging Gepensioneerden Schiphol (VGS) wil worden dient voor dit doel gebruik te

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering. Vereniging De Negen Nessen. 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen

Verslag Algemene Ledenvergadering. Vereniging De Negen Nessen. 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen Verslag Algemene Ledenvergadering 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen Bestuur: Mw. J Doucet, Dhr. J. de Boer, penningmeester, Dhr. T. Jonker, secretaris, Mw. S. Hopman en Dhr. J. Schmeitz 1. Opening De

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013 Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club 27 november 2013 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Vaststelling Agenda 3. Notulen Algemene Ledenvergadering 23 juni 2013 4. Jaarrekening

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

VVE De Höfte. Jaarrekening. Begroting. Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing)

VVE De Höfte. Jaarrekening. Begroting. Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing) VVE De Höfte Jaarrekening 2014 Begroting 2015 Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing) Vereniging van Eigenaars Grotestraat 230 tot en met 232f te Borne (ondersplitsing)

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

1. Opening van de vergadering

1. Opening van de vergadering Notulen van de algemene ledenvergadering van De Vereniging van Eigenaars Maaspark Boschmolenplas (de Vereniging ) gevestigd te Heel gemeente Maasgouw gehouden te Heel op 18 april 2009 1. Opening van de

Nadere informatie

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur.

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. ST.ECOLIFE Vergadering ST ECOLIFE Datum 04-04-2015 Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. 1- Opening en vaststelling

Nadere informatie

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap Brugdocument Algemeen In alle artikelen wordt bestuur vervangen door directeur/bestuurder, tenzij anders voorgesteld. Artikel 1: Naam Artikel 2: Zetel Artikel 3: Doel Artikel 4: Leden Artikel 5: Einde

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = MJOP = 29 juni 2009, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering Atrium Vastgoedmanagement

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR SLECHTHORENDEN (NVVS) Artikel 1. OMSCHRIJVINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR SLECHTHORENDEN (NVVS) Artikel 1. OMSCHRIJVINGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR SLECHTHORENDEN (NVVS) Artikel 1. OMSCHRIJVINGEN 1. In dit reglement wordt verstaan onder a. vereniging: de NVVS; b. bestuur: het bestuur van de

Nadere informatie

STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN.

STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN. STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN. NAAM EN ZETEL Artikel 1. De Ouderraad draagt de naam Ouderraad van basisschool St. Antonius. De Ouderraad is gevestigd op Pastoor Arnoldstraat

Nadere informatie

Aan: Algemene Ledenvergadering Energie-U cc. Bestuur Energie-U, t.a.v. Penningmeester Michiel Nijsen

Aan: Algemene Ledenvergadering Energie-U cc. Bestuur Energie-U, t.a.v. Penningmeester Michiel Nijsen Aan: Algemene Ledenvergadering Energie-U cc. Bestuur Energie-U, t.a.v. Penningmeester Michiel Nijsen Betreft: Beoordeling financieel verslag Energie-U 2015 Datum: 25 juni 2016 Geachte leden van Energie-U,

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Organisatievormen van een VvE. Doel volgens de wet. Definities volgens de Dikke van Dale. Burgerlijk Wetboek (BW)

Organisatievormen van een VvE. Doel volgens de wet. Definities volgens de Dikke van Dale. Burgerlijk Wetboek (BW) Versie: 1.3b Datum: 31-07-2012 Auteur: Marcel H.A. de Kock Organisatievormen van een VvE Een VvE kan op verschillende manieren georganiseerd zijn. In dit document worden de 3 meest voorkomende organisatievormen

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 3 april 2017 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

1. Opening en welkomstwoord door Frans van Baaren, voorzitter V.v.E.

1. Opening en welkomstwoord door Frans van Baaren, voorzitter V.v.E. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars (V.v.E.) Maaspark Boschmolenplas d.d. 10 november 2007 in Cultureel Centrum Don Bosco te Heel. Aanwezigen: zie op verzoek presentielijst

Nadere informatie

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero-lid Apeldoorn, 3 november 2014 Betreft: Algemene Ledenvergadering Beste leden van Provero, Op dinsdag 11 november 2014 vindt tijdens de bijeenkomst De Omgevingswet, terug naar de zandbak tussen

Nadere informatie

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars V O L M A C H T De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: de heer / mevrouw: verklaart bij deze last en volmacht te geven aan: speciaal om voor of namens haar / hem als

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Artikel 1. Dit reglement verstaat onder: a) ouders: de ouders, voogden en verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 29 maart 2016 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld.

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld. Algemene leden vergadering 3 maart 2005 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur. Hij heet een ieder van harte welkom en verzoekt de vergadering vervolgens op te staan en een moment stilte

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito

Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito October 30, 2013 Begripsbepaling: De Vereniging - de Studievereniging der Kennistechnologie Incognito te Maastricht De Statuten

Nadere informatie

Jaarvergadering ZIB Hotel Arcen Spa CV Donderdag 12 maart 2015, uur Hotel Van der Valk te Middelburg. Agenda

Jaarvergadering ZIB Hotel Arcen Spa CV Donderdag 12 maart 2015, uur Hotel Van der Valk te Middelburg. Agenda Jaarvergadering ZIB Hotel Arcen Spa CV Donderdag 12 maart 2015, 14.00 uur Hotel Van der Valk te Middelburg Agenda 1. Opening Welkom vennoten, benoeming voorzitter, aanwijzing secretaris en behandeling

Nadere informatie

NOTULEN Algemene Ledenvergadering. Vereniging van Eigenaars Rubenscomplex te Rotterdam. Boerderij de Kapel te Rotterdam

NOTULEN Algemene Ledenvergadering. Vereniging van Eigenaars Rubenscomplex te Rotterdam. Boerderij de Kapel te Rotterdam NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Rubenscomplex te Rotterdam Gehouden op: Vergaderlocatie: maandag 30 mei 2011 Boerderij de Kapel te Rotterdam Aanwezig namens Verwey VvE Management:

Nadere informatie

Vereniging!!van!!Eigenaars!!Logger!!IV!!-!!Trompstaete! te!!amstelveen!

Vereniging!!van!!Eigenaars!!Logger!!IV!!-!!Trompstaete! te!!amstelveen! VerenigingvanEigenaarsLoggerIV-Trompstaete teamstelveen VerslagvandeAlgemeneLedenvergaderinggehoudenopdonderdag15april2015in OntmoetingscentrumDeMeentteAmstelveen. 01Openingdoordevoorzitterenvaststellingvanhetaantalstemmenvolgensdepresentielijst

Nadere informatie

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E.

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. A. Financieel beheer Exploitatiebegroting Jaarlijks actualiseren van de exploitatiebegroting aan de hand van facturen van het voorafgaande jaar verhoogd

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Beheervereniging de Bomenweide 14 maart 2018 Algemene ledenvergadering Het bestuur, bestaande uit Edwin de Jong (penningmeester) Dirk-Jan Niggebrugge (voorzitter) Justin van Zeeland

Nadere informatie

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Verslag vergadering : Datum : 30 mei 2013 Tijd : 13.30 uur Algemene Ledenvergadering (ALV) Locatie : Nieuwe Kerk, Spui 175, Den Haag Kenmerk : V-13-59 Notulist : Amber Cornelissen 1. Opening en mededelingen

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen

Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen Aan de leden van de Vereniging van Eigenaren Rijswijk, 19 mei 2011 07245 Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen aan

Nadere informatie

Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten.

Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten. Huishoudelijk Reglement Aqua Duiktechniek Weert Algemeen Artikel 1. Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Versie: november 2016. Huurdersvereniging Accio www.hv-accio.nl 1 Inhoudsopgave Begrippen 3 Naam en zetel 3 Doel 3 Lidmaatschap 3 Bestuur 3 Werkwijze Accio 6 Jaarverslag en financieel

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE Artikel 1 Verantwoording Krachtens het in artikel 24 van de statuten van KBO Zeewolde bepaalde, is er een reglement voor de afdelingen. Artikel 2 Doel - middelen

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Buurtschap Nobelhorst Zuid van 7 februari 2019

Verslag Algemene Ledenvergadering Buurtschap Nobelhorst Zuid van 7 februari 2019 Verslag Algemene Ledenvergadering Buurtschap Nobelhorst Zuid van 7 februari 2019 Locatie: Sterrenschool Het Universum, Max Planckstraat 74, 1341 DA Almere 1. Opening De voorzitter opent om 20:05 uur de

Nadere informatie

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld.

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het huishoudelijk reglement is een uitwerking van de statuten van Vereniging Koepel Mooiland Allen Samen, opgericht op 2 juli 2012. Dit reglement legt de onderlinge afspraken

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1.

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1. Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Leden vergadering (ALV) van de ACHV die zal worden gehouden op dinsdag 10 maart 2015, in Huize Antonius Kamperfoelieweg 207 Amsterdam. Aanvang 20.00

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 VvE Krooneend Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 1. Opening, stemmenaantal en vaststelling agenda De voorzitter,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MKB Hapert

Huishoudelijk reglement MKB Hapert Huishoudelijk reglement Artikel 1. Begripsbepalingen In de regeling wordt verstaan onder: a. Statuten: de laatste statuten van de vereniging zoals deze bij notariële akte zijn vastgesteld; b. Huishoudelijk

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017 DELTA LLOYD AZIË DEELNEMINGEN FONDS N.V. i.l. DELTA LLOYD DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD DOLLAR FONDS N.V. DELTA LLOYD EURO CREDIT FUND N.V. DELTA LLOYD EUROPEES DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145233-1

VVE Beheer B.V. 000145233-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 46 Parkeerplaatsen Jburglaan Amsterdam Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand

Nadere informatie

Lid Financiële Commissie

Lid Financiële Commissie Badminton Nederland behoort met circa 50.000 leden tot de middelgrote sportbonden van Nederland. Badminton Nederland ontplooit activiteiten op de werkvelden Dienstverlening & Wedstrijdzaken, Topbadminton

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Uitgave november 2004 1

Uitgave november 2004 1 Uitgave november 2004 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de vereniging genaamd: ZWITSERSE WITTE HERDER VERENIGING NEDERLAND opgericht op 29 maart 1988 gevestigd te Utrecht. LEDEN: Artikel 1 1. Het lidmaatschap

Nadere informatie

STATUTEN NEDERLANDS INSTITUUT VOOR BIOLOGIE

STATUTEN NEDERLANDS INSTITUUT VOOR BIOLOGIE STATUTEN NEDERLANDS INSTITUUT VOOR BIOLOGIE NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Nederlands Instituut voor Biologie (bij afkorting: NIBI), 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Utrecht.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie