Notulen Najaarsledenvergadering Afd.Utrecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Najaarsledenvergadering Afd.Utrecht"

Transcriptie

1 Notulen Najaarsledenvergadering Afd.Utrecht Datum: 19 oktober 2015 Locatie: PHV D.O.S. te Zeist Bestuur: Vacature (voorzitter) Jeroen Vunderink (secretaris en ad interim voorzitter) Bert van Ede (penningmeester) Yvonne Boelhouwer (2 e secretaris) Johan Drost (commissaris) Afgemeld: Aanwezig: R. Bajema 46 leden 1) Opening Interim-voorzitter Jeroen Vunderink opent met een hartelijk welkom en dankt bij voorbaat club DOS voor het wederom beschikbaar stellen van de accommodatie. Yvonne Boelhouwer zal notuleren als 2e secretaris. Hij meldt de afmelding van Rob Bajema en vraagt of de presentielijst getekend is door alle leden. We staan als vergadering even stil bij het overlijden van Alex van Nimwegen, afdelingsvoorzitter en Evert Bakker. De voorzitter dankt de verenigingen die dit jaar de keuringen hebben georganiseerd. Ook is de najaarskeuring weer succesvol verlopen. 2) Notulen van de voorjaarsledenvergadering Deze zijn kort na de voorjaarsledenvergadering gepubliceerd op de website en worden onveranderd goedgekeurd door de vergadering. 3) Ingekomen stukken betrekking hebbende op deze vergadering Er zijn geen stukken binnengekomen om te behandelen in de vergadering. 4) Mededelingen van het bestuur De voorzitter opent met te constateren dat we een turbulent jaar achter de rug hebben als KNPV, Afdelingsbestuur en als afdeling. Nieuwe structuur voor de KNPV De nieuwe structuur voor de KNPV is van de baan. Deze wijziging kon niet rekenen op steun vanuit onze afdeling. Tijdens de officiële stemming hierover was er geen vertegenwoordiging vanuit onze afdeling. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Deze stemming was vervroegd door het HB en mede daardoor was het ons niet voldoende doorgedrongen daar aanwezig te zijn. Paaswedstrijd Er is dit jaar geen paaswedstrijd gehouden doordat er te weinig inschrijvingen waren. We hopen aankomend jaar wel op een paaswedstrijd en verenigingen kunnen zich aanmelden voor de organisatie.

2 PHDC De Inslag PHDC De Inslag heeft een doorstart gemaakt onder de naam PHDC Treekdogs en blijven beschikbaar voor de organisatie van de zomerkeuring. Geslaagd voor algemeen helper John Theunissen is geslaagd voor algemeen helper. Nogmaals van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Benoeming Technische Commissie Chris Boelhouwer is toegetreden tot de TC van onze Afdeling. In opleiding voor Afdelings/Algemeen Helper Younan Koshoba en Christian Tas zijn in opleiding voor afdelingshelper. Beide heren hebben de ambitie om als Algemeen Helper der KNPV door te stromen hetgeen een vereiste voor de opleiding is. Trainende afdelingsbestuurders We zijn er trots op een afdelingsbestuur te hebben en kandidaten te hebben gevonden die actief zijn in de sport. Alle leden van het bestuur zijn actief trainende leden en brengen honden voor de keuring. Zo ook de kandidaat bestuursleden die we hebben gevonden. BKD cursus 2015 Dit jaar is er weer een succesvolle BKD cursus gegeven. Er waren dit jaar 30 aanmeldingen waarvan helaas ook een paar gezakt zijn voor het examen. Terugroepen Er is een nieuw middel voor terugroepen in test. De laser lamp. Gisteren is er een wedstrijd georganiseerd waar een test plaatsvond. 5) Uitreiking BKD diploma s De voorzitter rijkt de diploma s uit voor de deelnemers die aanwezig zijn. De geslaagden die niet aanwezig zijn of woonachtig zijn in een andere provincie zullen het diploma per post toegestuurd krijgen. 6) Uitreiking gouden speld voor 50-jarig lidmaatschap A. van der Scheur uit Rhenen De voorzitter rijkt de speld uit en benoemd de verdiensten van Adri van der Scheur. Hij is nu 50 jaar lid van de KNPV. Is al snel nadat hij lid werd op z'n club PHV "Rhenen en omstreken" penningmeester geworden en is dat al die jaren geweest. In den beginne maakte Adri soms de pakken en het leer hetgeen hij vanuit zijn beroep van meubelstoffeerder goed kon. Adri heeft tot hoge leeftijd pakwerk gemaakt en heeft meerdere honden voor de keuring gebracht. Hij ontving vorig jaar de zilveren speld op aanvraag van zijn club vanwege zijn verdienste voor de PHV Rhenen e.o. KORTE PAUZE 7) Financieel tussenoverzicht door de Penningmeester De penningmeester geeft een kort overzicht van de stand van zaken. Mede door de BKD cursus is ons batig saldo toegenomen. 8) Bestuursverkiezing

3 Binnen het afdelingsbestuur wordt alleen de voorzitter in functie gekozen. De andere posten worden binnen het afdelingsbestuur zelf verdeeld. Kandidaat voorzitter Namens het afdelingsbestuur stellen we Klaas Terpstra kandidaat voor deze functie. Dit is de enige functie waarin het bestuurslid in functie gekozen wordt. Klaas is de enige kandidaat voor deze functie en wordt bij acclamatie gekozen. Na zijn verkiezing neemt Klaas het woord en licht zijn doel toe: hij wil de open en transparante communicatie behouden zoals deze door Alex van Nimwegen is opgezet. Ook benadert Klaas dat de KNPV van ons is en dat wij als leden meer inzicht, zeggenschap en invloed moeten krijgen over onze vereniging en de programma s. Overeen gekomen wordt dat Jeroen de vergadering blijft leiden. Kascontrole commissie Klaas Terpstra was lid van de kascontrole commissie en omdat Klaas nu voorzitter is zullen we een vervanger moeten benoemen. Marien Uittenbogaart zal Klaas vervangen in de kascontrole commissie. Aftredend en niet herkiesbaar: Johan Drost i.v.m. verhuizing naar Gelderland. De voorzitter dankt Johan voor het vervullen van zijn taak als commissaris. Hij heeft zich voor meerdere zaken hard gemaakt voor alle leden van de afdeling Utrecht. Namens het afdelingsbestuur stellen we Nicole van Dam kandidaat voor een functie binnen het afdelingsbestuur. Er zijn geen tegenkandidaten en de vergadering heet Nicole welkom in het afdelingsbestuur. 9) Behandeling beschrijvingsbrief van de as. Algemene Ledenvergadering Jeroen leest beschrijvingsbrief voor van de Algemene Ledenvergadering van 12 december en vraagt leden voor punten die zij ingebracht willen hebben. Leeftijdgrens voor helpers en keurmeesters Joost Bos: Met betrekking tot de leeftijdsgrens vindt men voor de keurmeesters 70 jaar toch echt wel de maximum. Voor wat betreft de helpers mag de leeftijdsgrens wel verhoogd worden tot 50 jaar. Rob Roelofs beaamt dit. Gert-Jan Koopman geeft aan dat hij ook tot 70 moet werken dus dan zou er toch ook gekeken moet worden naar de capaciteit? John Teunissen geeft aan dat de keurmeester snel wordt aangekeken op zijn of haar leeftijd. Deze discussie moet je willen voorkomen door ze te beschermen. Klaas Terpstra: De stelling zou moeten zijn hoe fit ben je nog, en niet hoe oud ben je? Maar wie en hoe ga je dit bepalen? Je zult hier een protocol voor op moeten stellen. De medische keuring is afgeschaft. Is dit een goede keuze ja of nee? De reden voor afschaffing is geweest omwille van de kosten.

4 Conclusie is dat men akkoord gaat dat de leeftijdsgrens voor de helpers los gelaten wordt en dat de keurmeester nog nader te bepalen wordt n.a.v. de meningen op de vergadering van de andere afdelingen. Kandidaat-voorzitter der KNPV: Sjef van der Boomen De kandidatuur kan geen steun vinden in de leden vergadering en bij stemming vraagt de vergadering aan de vertegenwoordigers tegen te stemmen. Verder is de vergadering zeer verbaasd dat de nieuwe kandidaat penningmeester tijdens de pauze van het NK KNPV in Eindhoven het Mondio Ring programma aan het promoten was in plaats van ons eigen programma aan te dragen. Hoe kan dit? En hoe serieus is deze kandidaat ten aanzien van ons programma en vereniging. Pieter Fiers had zichzelf opgegeven voor de functie commissaris maar ondertussen hebben we in de wandelgangen gehoord dat hij de kandidaatstelling inmiddels weer heeft ingetrokken. De vraag wordt gesteld wanneer de periode van Sjef van der Boomen als Voorzitter weer zal aflopen. Wanneer het huidige rooster van aftreden wordt gehanteerd zal er eind volgend jaar opnieuw een verkiezing zijn. Mochten er leden in onze afdeling met ambitie zijn verzoeken we ze zich te melden voor een functie in het hoofdbestuur. Punten vanuit de afdeling Utrecht Er zijn geen extra punten benoemd door de aanwezigen op de najaarsledenvergadering. Dit kan tot 31 oktober. 10) Afgevaardigden najaarsledenvergadering ( ) De voorzitter stelt voor de nieuwe voorzitter Klaas Terpstra af te vaardigen met stemrecht en dat indien mogelijk hijzelf (Jeroen Vunderink) mee gaat. Anders wordt Jeroen vervangen door een ander bestuurslid. De vergadering geeft aan zich hierin te kunnen vinden. 11) Rondvraag Jeroen vraag om de namen voor mensen met een rondvraag. Johan Drost: Vlag is gemist tijdens de najaarskeuring te Baarn. We hebben onze vlag na het NK niet meer teruggekregen Na meerdere malen het bureau te hebben gevraagd voor een bestand hebben wij uiteindelijk een bestand ontvangen waar we helaas niets mee kunnen. Na nogmaals een aantal mails gestuurd te hebben is er op dit moment helaas geen bruikbaar bestand ontvangen door ons. Rob Roelofs: Paaswedstrijd valt gelijk met de het 80-jarig bestaan van PHDC Baarn. Het voorstel van Rob is om de Paaswedstrijd komend jaar bij hun op het terrein te houden. Deze zal dan echter wel op 26 maart 2016 (zaterdag) gehouden worden. De meningen van de leden zijn unaniem eens dat dit akkoord is. Deelnemers die zich aanmelden voor de Paaswedstrijd kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd. Maximaal aantal is 8 personen. De vraag aan het bestuur is of WIJ de keurmeesters en helpers opstellen of dat de club dat doet. Afgesproken wordt dat het voorstel in de afdelingsbestuurvergadering behandeld zal worden.

5 Klaas Terpstra: De uitreiking van de speld voor het 50 jarig jubileum van de leden van de KNPV. Vinden wij het okee dat dit in een achterkamertje gebeurd tijdens het NK te Eindhoven? Zou dit niet gewoon tijdens een pauze of wat dan ook op het veld waar iedereen bij aanwezig zal zijn! We moeten deze mensen openlijk in het zonnetje zetten. Kunnen we hier een voorstel richting het HB voor maken? De leden geven aan dat zij dit ondersteunen. Klaas als nieuwe afdelingsvoorzitter zal dit op zich nemen. 12) Sluiting De voorzitter dankt alle aanwezigen en sluit om de vergadering.

NIEUWSBRIEF. van de afdeling UTRECHT november 2015

NIEUWSBRIEF. van de afdeling UTRECHT november 2015 NIEUWSBRIEF van de afdeling UTRECHT november 2015 In deze Nieuwsbrief informatie over: 1. Mededelingen afdelingsbestuur 2. Terugblik najaarsledenvergadering 19 oktober 2015 3. Najaarskeuring PHDC Baarn

Nadere informatie

Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht Jaarverslag 2015 Afdeling Utrecht

Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht Jaarverslag 2015 Afdeling Utrecht KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 Jaarverslag 2015 Afdeling Utrecht Bestuurssamenstelling Per 01-01-2015 Per 01-01-2016 Voorzitter

Nadere informatie

Notulen najaarsledenvergadering Afd.Utrecht

Notulen najaarsledenvergadering Afd.Utrecht Notulen najaarsledenvergadering Afd.Utrecht Datum: 11 oktober 2010 Locatie: PHV D.O.S. te Zeist Bestuur: Alex van Nimwegen (voorzitter) Jeroen Vunderink (secretaris) Bert van Ede (penningmeester) Fred

Nadere informatie

Op maandag 22 oktober heeft de najaarsledenvergadering plaats gevonden bij PHDC D.O.S. te Zeist. De aanvang is 20:00 uur.

Op maandag 22 oktober heeft de najaarsledenvergadering plaats gevonden bij PHDC D.O.S. te Zeist. De aanvang is 20:00 uur. Op maandag 22 oktober heeft de najaarsledenvergadering plaats gevonden bij PHDC D.O.S. te Zeist. De aanvang is 20:00 uur. 1. Opening door de voorzitter De voorzitter vraagt eerst een moment stilte voor

Nadere informatie

Jaarverslag 2010 Afdeling Utrecht

Jaarverslag 2010 Afdeling Utrecht KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 Jaarverslag 2010 Afdeling Utrecht Bestuurssamenstelling Per 01-01-2010 Per 01-01-2011 Voorzitter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. van de afdeling UTRECHT April 2016

NIEUWSBRIEF. van de afdeling UTRECHT April 2016 NIEUWSBRIEF van de afdeling UTRECHT April 2016 In deze Nieuwsbrief informatie over: 1. Voorjaarskeuring PH1 bij PHDC D.O.S. te Zeist 2. Helperstestdag Younan Koshaba 3. Deelnemers zomerkeuring Speurhonden

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Afdeling Utrecht

Jaarverslag 2012 Afdeling Utrecht KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 Jaarverslag 2012 Afdeling Utrecht Bestuurssamenstelling Per 01-01- 2012 Per 01-01- 2013 Voorzitter

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

AFDELING GELDERLAND. BESLUITENLIJST Updatet : 22 oktober 2012 - Onderwerp met korte omschrijving:

AFDELING GELDERLAND. BESLUITENLIJST Updatet : 22 oktober 2012 - Onderwerp met korte omschrijving: KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Opgericht 1907 Beschermheer Mr. P. van Vollenhoven AFDELING GELDERLAND Algemeen BESLUITENLIJST Updatet : 22 oktober 2012 - Onderwerp met korte omschrijving:

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Verslag KNPV bijeenkomst Werkgroep Africhting en Kwaliteit Afd.Utrecht

Verslag KNPV bijeenkomst Werkgroep Africhting en Kwaliteit Afd.Utrecht Verslag KNPV bijeenkomst Werkgroep Africhting en Kwaliteit Afd.Utrecht Datum: Locatie: Aanwezig: 1 februari 2013 HSV t Haartje, Amersfoort 24 leden (+/- 10%) J. Veenhof, A. Geritsen, S. van Wee, R. Roelofs,

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Besluitenlijst. Afdeling Utrecht

Besluitenlijst. Afdeling Utrecht Besluitenlijst Afdeling Utrecht Inhoud Pagina 2-3 Algemeen Uitnodigingen aan het afdelingsbestuur Attenties bij jubilea Mutaties Afgevaardigden naar Hoofdbestuur vergaderingen Declaraties afdelingsbestuur

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING AFDELING GELDERLAND. BESLUITENLIJST Update : 29 december 2014 - Algehele update.

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING AFDELING GELDERLAND. BESLUITENLIJST Update : 29 december 2014 - Algehele update. KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Opgericht 1907 Beschermheer Mr. P. van Vollenhoven AFDELING GELDERLAND Algemeen BESLUITENLIJST Update : 29 december 2014 - Algehele update Uitnodigingen aan

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 JAARVERSLAG KNPV 2012 Hoofdbestuur Vanaf 1 januari 2012 waren er zes hoofdbestuursleden. Het

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool Huishoudelijk reglement Oudervereniging Lambertusschool Versie 27augustus 2012 LAMBERTUSSCHOOL NU VOOR STRAKS Oudervereniging Mari van Eschstraat 2 5254 JE Haarsteeg www.lambertusschool.nl Kvk nr: 55501141

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018.

KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018. KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018. Aanwezige bestuursleden KBO Venray: Trees Cadirci, Harrie Francken, Gerrie Geene, José Hofmans, Ger

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 JAARVERSLAG KNPV 2014 Hoofdbestuur Samenstelling hoofdbestuur op 1 januari 2014: Voorzitter Eugène

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 14 maart 2018

Verslag Algemene Ledenvergadering 14 maart 2018 Verslag Algemene Ledenvergadering 14 maart 2018 Locatie: Aanwezig: Kaap Hoorn, Kaapse Baan 1, Haren zie presentielijst (bijlage) 1. Opening. De voorzitter Jan Wijbenga opent de vergadering. Afzeggingen

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

KNPV. Afdeling Limburg. 19 mei 2014

KNPV. Afdeling Limburg. 19 mei 2014 KNPV Afdeling Limburg 19 mei 2014 Informatie verenigingsrecht Verenigingen zijn aangesloten bij KNPV. Worden erkend door bestuur afdeling. (11/3 statuten) Doel moet gelijk zijn aan doel KNPV. 4/1 en 2

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN EEN AFDELING

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN EEN AFDELING HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN EEN AFDELING VAN DE KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING als bedoeld in Artikel 9, eerste lid van de Statuten der Vereniging. NAAM Artikel 1 De Afdeling draagt de

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 REGLEMENT van de personeelsvereniging PEVAD van: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Benamingen ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: Bedrijf: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Vereniging:

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 18 Mei 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 15 leden en 5 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Naam en zetel. De vereniging draagt de naam SPOORWEG SPORTVERENIGING VENLO, afgekort S.S.V. Zij is gevestigd te Venlo. Duur.

Naam en zetel. De vereniging draagt de naam SPOORWEG SPORTVERENIGING VENLO, afgekort S.S.V. Zij is gevestigd te Venlo. Duur. Statuten Spoorweg Sportvereniging Venlo (Notarieel bekrachtigd op 9 juni 1999) (artikel 01 t/m 19) 1 e wijziging art. 11 met ingang van 25 maart 2011. 2 e wijziging art. 5+6+7 met ingang van 30 maart 2012.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Algemeen Begripsbepalingen In dit Huishoudelijk Reglement en in de krachtens dit Huishoudelijk Reglement vast te stellen reglementen wordt verstaan onder: a. Algemene ledenvergadering:

Nadere informatie

BIJLAGEN voor vergadering Bewonersvereniging 29 januari 2013

BIJLAGEN voor vergadering Bewonersvereniging 29 januari 2013 BIJLAGEN voor vergadering Bewonersvereniging 29 januari 2013 Verslag van 5 nov 2012 1 Rooster van aftreden bestuur 2 Rooster van aftreden, afpraken 3 Rooster geplande vergaderingen 2013 Samenvatting van

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 JAARVERSLAG KNPV 2009 Hoofdbestuur Het Hoofdbestuur kwam in 2009 maandelijks bijeen. Naast het

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering, verslag van de Algemene ledenvergadering 2018; oproep opgeven voor Kampioenschapsprijs; clubmatch;

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vereniging

Huishoudelijk reglement vereniging Huishoudelijk reglement vereniging EHBO vereniging Sint Christophorus Heemskerk Naam en plaats De vereniging draagt de naam: E.H.B.O. vereniging Sint Christophorus, opgericht 18 februari 1954 te Heemskerk

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht

Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht Secretaris: Chris Bierman, Lekboulevard 23, 3434 GK Nieuwegein Tel.. : 030-6063279, mob: 06-23821346 E-mail: info@cbierman.nl Website: http://www.vdhafdelingzuidholland.nl

Nadere informatie

Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest, 2 mei 2019

Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest, 2 mei 2019 Aan * de verenigingsbesturen in ZuidWest (via de secretarissen en voorzitters) * de afdelingskaderleden * de persoonlijke leden * directie en Hoofdbestuur NTTB Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest,

Nadere informatie

Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5

Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5 UITGAVE januari 2008 KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Opgericht 1907 Beschermheer: Mr. Pieter van Vollenhoven Afdeling Utrecht Reglement voor Demonstraties, Oefendagen en Wedstrijden Hoofdstuk

Nadere informatie

Notitie voor de ALV van 28 november 2016 over de nieuwe statuten van vv Nieuw-Roden.

Notitie voor de ALV van 28 november 2016 over de nieuwe statuten van vv Nieuw-Roden. Notitie voor de ALV van 28 november 2016 over de nieuwe statuten van vv Nieuw-Roden. I. Zie het onderwerp: Leden en stemrecht. Onze huidige statuten: Artikel 4: LEDEN 1. Leden zijn die natuurlijke personen,

Nadere informatie

Verenigingsstatuten.doc Blz 1 van 7 31 januari 2006

Verenigingsstatuten.doc Blz 1 van 7 31 januari 2006 Verenigingsstatuten.doc Blz 1 van 7 31 januari 2006 VERENIGINGSSTATUTEN Naam en Zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam:. Zij is gevestigd in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De wijk wordt, volgens

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Uitgenodigd : Bijlages : Bestuur, afdelingsvoorzitters, leden 3 1. Opening 2. Vaststellen agenda 3. Mededelingen voorzitter 4. Ingekomen stukken 5. Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT EHBO-BLIXEMBOSCH. Doel en middelen

HUISHOUDELIJK REGLEMENT EHBO-BLIXEMBOSCH. Doel en middelen HUISHOUDELIJK REGLEMENT EHBO-BLIXEMBOSCH Doel en middelen Artikel 1 De organisatie van cursussen ligt in handen van het bestuur. Het bestuur volgt bij de organisatie en de inrichting van de cursussen de

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van. Klootschietvereniging De Toekomst.

Huishoudelijk reglement van. Klootschietvereniging De Toekomst. Huishoudelijk reglement van Klootschietvereniging De Toekomst. Art. 1 De vereniging stelt zich ten doel: A: Het bevorderen van het saamhorigheidgevoel van de leden; B: Het behartigen van de ontspanningsmogelijkheden

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Opgericht 1907 Beschermheer Prof. mr. Pieter van Vollenhoven AFDELING ZUID-HOLLAND

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Opgericht 1907 Beschermheer Prof. mr. Pieter van Vollenhoven AFDELING ZUID-HOLLAND KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Opgericht 1907 Beschermheer Prof. mr. Pieter van Vollenhoven AFDELING ZUID-HOLLAND HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN EEN AFDELING VAN DE KONINKLIJKE NEDERLANDSE

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GROENLINKS ZUID-HOLLAND

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GROENLINKS ZUID-HOLLAND HUISHOUDELIJK REGLEMENT GROENLINKS ZUID-HOLLAND Artikel 1. Algemeen 1. In dit huishoudelijk reglement wordt onder bestuur, voorzitter en penningmeester verstaan het bestuur van de provinciale afdeling

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Aanwezig: Perry Houtepen (voorzitter), +fam., Angelique Franssen (penningmeester) + Sanne, Melou Jansen

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 14 februari 2011 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 24 personen aanwezig bij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT (als bedoeld in artikel 16 van de statuten van LTO Noord) van de LTO Noord afdeling Noordoostpolder Naam en werkgebied Artikel 1 De afdeling is genaamd: de afdeling Noordoostpolder

Nadere informatie

/KM HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de: Katholieke vereniging voor Eerste Hulp Bij Ongelukken St. Nicolaas, gevestigd te Valkenswaard

/KM HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de: Katholieke vereniging voor Eerste Hulp Bij Ongelukken St. Nicolaas, gevestigd te Valkenswaard 2000188401/KM - 8 - HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de: Katholieke vereniging voor Eerste Hulp Bij Ongelukken St. Nicolaas, gevestigd te Valkenswaard Doel en middelen: ARTIKEL 1. De Organisatie van cursussen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Watersportvereniging Gooierhaven Huizen Pagina 1 van 6

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Watersportvereniging Gooierhaven Huizen Pagina 1 van 6 Watersportvereniging Gooierhaven Huizen Pagina 1 van 6 TEN GELEIDE Het huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van de statuten. Het is als zodanig gefundeerd in artikel 23 hiervan. Het clubhuis

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Australian Cattle Dog Vereniging Nederland

Australian Cattle Dog Vereniging Nederland Australian Cattle Dog Vereniging Nederland Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 18 april 2015 Locatie: De Stoethoeve, Birkstraat 131, 3768HE te Soest. Aanwezig: PA. Roomenburg, A.D. Ligtenstein, J. Vermeulen,

Nadere informatie

Artikel 1. De vereniging staat open voor rechtspersonen. Waar in dit reglement 'hij' gebezigd wordt, dient daaronder ook 'zij' verstaan te worden.

Artikel 1. De vereniging staat open voor rechtspersonen. Waar in dit reglement 'hij' gebezigd wordt, dient daaronder ook 'zij' verstaan te worden. Huishoudelijk Reglement Lidmaatschap Artikel 1. De vereniging staat open voor rechtspersonen. Waar in dit reglement 'hij' gebezigd wordt, dient daaronder ook 'zij' verstaan te worden. Artikel 2. Eenieder,

Nadere informatie

Afdeling Noord Brabant

Afdeling Noord Brabant C.O.M. afdeling Noord-Brabant Secretaris (a.i.) T. Rovers De Volder 75 5283 ZB Boxtel 06-10862214 Secretariaat@comnoordbrabant.nl AAN: Bestuur C.O.M. afdeling Noord-Brabant Bestuur C.O.M. onderafdelingen

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN.

STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN. STATUTEN OUDERRAAD VAN BASISSCHOOL ST. ANTONIUS ASTEN HEUSDEN. NAAM EN ZETEL Artikel 1. De Ouderraad draagt de naam Ouderraad van basisschool St. Antonius. De Ouderraad is gevestigd op Pastoor Arnoldstraat

Nadere informatie

Nederlandse DFKPclub

Nederlandse DFKPclub 1 Nederlandse DFKPclub Opgericht 2 maart 2002 Statuten en Huishoudelijk reglement 2 3 Wanneer een vereniging wordt opgericht, heeft dat een doel en horen daar vanzelfsprekend een aantal spelregels bij.

Nadere informatie

LAWN TENNISCLUB B.R.Z. BEEK

LAWN TENNISCLUB B.R.Z. BEEK Huishoudelijk reglement van de tennisvereniging Beeker Racket Zwaaiers zoals vastgesteld op de algemene ledenvergadering op 18 januari 1981 en ten laatste gewijzigd op de algemene ledenvergadering 25 januari

Nadere informatie

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Aanwezige bestuursleden: Rick van Westenbrugge, Dolf van Stappershoef en Ubbo Rommerts Afgemeld:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MKB Hapert

Huishoudelijk reglement MKB Hapert Huishoudelijk reglement Artikel 1. Begripsbepalingen In de regeling wordt verstaan onder: a. Statuten: de laatste statuten van de vereniging zoals deze bij notariële akte zijn vastgesteld; b. Huishoudelijk

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018).

Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018). Huishoudelijk reglement Fietsersbond Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018). Leden, begunstigers en abonnees Artikel 1 1. Aanmelding als lid of begunstiger

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

Statuten en huishoudelijk reglement van de oudervereniging van de "R.K. basisschool in de St. Pancratiusparochie" TUBBERGEN

Statuten en huishoudelijk reglement van de oudervereniging van de R.K. basisschool in de St. Pancratiusparochie TUBBERGEN Statuten en huishoudelijk reglement van de oudervereniging van de "R.K. basisschool in de St. Pancratiusparochie" TUBBERGEN STATUTEN Artikel 1 De vereniging is op 27 oktober 1981 voor onbepaalde tijd opgericht.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK (goedgekeurd in de Algemene Leden Vergadering van 9 december 2009) Algemeen Artikel 1 De leden zijn verplicht zich strikt te houden aan het door het bestuur

Nadere informatie

AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS

AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS Schiedam, maart 2014 AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS 01 Opening 02 Notulen 96ste Algemene Ledenvergadering d.d. 17 april 2013 03

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement pagina 1 Huishoudelijk Reglement Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Dalemse Volleybalvereniging "DAVO '77". Zij is gevestigd in Dalem (toenmalige gemeente Vuren) en opgericht op 7 november 1977.

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016 Opening. Vaststellen agenda Agenda Notulen van de voorjaarsledenvergadering op 21 april Opening 2016 (gepubliceerd op de website)

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs.

Sept Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Huishoudelijk reglement OV OBS De Kei Sept 2013 Definities Artikel 1 Oudervereniging: de geledingenraad van ouders als bedoeld in de wet, artikel 26. Wet: de Wet Medezeggenschap Onderwijs. Doel Artikel

Nadere informatie

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB 0001673018 (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van Volkstuinderverenigingen in Nederland van de 61 e Algemene

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE Artikel 1 Verantwoording Krachtens het in artikel 24 van de statuten van KBO Zeewolde bepaalde, is er een reglement voor de afdelingen. Artikel 2 Doel - middelen

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht

Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht Secretaris: Chris Bierman, Lekboulevard 23, 3434 GK Nieuwegein Tel.. : 030-6063279, mob: 06-23821346 E-mail: info@cbierman.nl Website: http://www.vdhafdelingzuidholland.nl

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Hoofdstuk I ALGEMEEN. Hoofdstuk II DE LEDEN. Hoofdstuk III BESTUURSVORM EN ORGANISATIE. Hoofdstuk IV FINANCIËN

Hoofdstuk I ALGEMEEN. Hoofdstuk II DE LEDEN. Hoofdstuk III BESTUURSVORM EN ORGANISATIE. Hoofdstuk IV FINANCIËN Huishoudelijk reglement SV Terwolde dd 12-09-1996 Hoofdstuk I ALGEMEEN (art. 1 tot en met 4) Hoofdstuk II DE LEDEN (art. 5 tot en met 15) Hoofdstuk III BESTUURSVORM EN ORGANISATIE A VERKIEZING, ZITTING

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907

KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Beschermheer: Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Opgericht 1907 JAARVERSLAG KNPV 2013 Hoofdbestuur Samenstelling hoofdbestuur per 1 januari 2013. Voorzitter

Nadere informatie