BIL België Samen met U, voor U.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIL België Samen met U, voor U."

Transcriptie

1 NL private banking BIL België Samen met U, voor U. BELGIUM

2

3 BIL België Samen met U, voor U. Als gerenommeerde en erkende speler in de zuiverste traditie van een echte Private Bank zet BIL België zich in om de levensprojecten van haar cliënten te helpen verwezenlijken, en dit over de generaties heen. Voor haar cliënten is BIL België veel meer dan zomaar een vermogensbeheerder. Met een open kijk op de internationale beleggingswereld biedt ze allesomvattende en individueel aangepaste oplossingen, die rekening houden met zowel de financiële-, als niet-financiële aspecten van uw patrimonium en persoonlijke situatie. Welke behoeften u ook heeft, bij ons vindt u diensten op maat, versterkt door de expertise die de Groep BIL heeft ontwikkeld in het Groothertogdom Luxemburg en op alle andere plaatsen in de wereld waar BIL aktief is, zoals Zwitserland en Singapore, maar ook in het Midden-Oosten. BIL België De Banque Internationale à Luxembourg, opgericht in 1856 en daarmee de oudste privé bank van het Groothertogdom Luxemburg, opent een vestiging in Brussel. Vanuit dit centrum voor private banking biedt ze alle diensten aan op het vlak van vermogensbeheer en structurering op maat die individuele klanten, families, ondernemers en expats nodig hebben. Daarnaast verleent ze diensten aan Family Offices en onafhankelijke financiële consulenten (Independent Financial Advisors). Haar internationale kennis en haar aanwezigheid in de belangrijkste privaat banking-centra in de wereld, zijn een groot voordeel voor elke klant met een grensoverschrijdende gezinssamenstelling, beroepssituatie of vermogensbestandelen. Weze het beleggingsadvies, vermogensbeheer op maat, adviesbeheer, of nog bewaargeving, onze producten en diensten omvatten een brede waaier van oplossingen voor verscheidene vermogensstructuren. Op deze manier voorzien we in een behoefte die vandaag de dag bij een steeds groter aantal particuliere beleggers leeft. BIL België is flexibel, reageert snel en stelt haar klanten altijd centraal. Ze ontwikkelt voor hen oplossingen op maat, een taak waarbij ze wordt ondersteund door een team van ervaren medewerkers die blijk geven van een sterke ondernemersgeest. BIL België staat voor een onafhankelijke, pragmatische en directe aanpak, die berust op het «open architectuur» principe inzake beleggingsproducten die zij voor u selecteert en u aanbiedt. Deze aanpak bezorgt haar klanten een grote flexibiliteit en snelheid in het nemen van beleggingsbeslissingen. Een gediversifieerd aanbod om te voldoen aan de behoeften van privé-klanten Beheer van financiële beleggingen BIL België biedt verschillende formules voor het beheer van uw portefeuille aan, afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften, beperkingen en doelstellingen, evenals de mate waarin u betrokken wilt zijn bij de besluitvorming : discretionair beheer volgens het klassieke model ; discretionair beheer op maat ; adviesbeheer ; execution only - diensten.

4 Financiering van projecten BIL België biedt kredietoplossingen * op maat van elke klant aan : lombardkrediet voor uw financiële beleggingen ; vastgoedkrediet ; specifieke kredietstructurering op maat. Beleggen op de financiële markten Beleggingsoplossingen op de meeste internationale financiële markten : uitgebreid aanbod van financiële producten in een open architectuur ; klassieke beleggingsproducten : spaarrekening, termijndeposito s, zichtrekeningen, kasbons ; toegang tot de financiële markten beurs of vrije markt : aandelen, obligaties, fondsen, derivaten, gestructureerde producten, warranten, enz. ; Forex activiteiten en derivaten ; Beleggingsadvies en herschikken van patrimoniumbestanddelen ; financiële en fiscale reporting. Geniet tevens van onze diensten voor het dagelijks beheer van uw rekeningen : rekening-courant, spaarrekening in verschillende valuta, kredietkaart, enz... Vermogensstructurering Oplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke projecten : financiële planning ; vermogensanalyse en daaropvolgende vermogensplanning, tevens met het oog op een overdracht van vermogen en een erfopvolging ; gepersonaliseerde en grensoverschrijdende aanpak ; opvolging en bescherming van het vermogen ; levensverzekeringsoplossingen ; vermogensstructuren ; begeleiding bij het verwezenlijken van uw liefdadigheidsprojecten. Uw voorkeurspartner Bedrijf Beleggingen Uzelf Familie Speciaal aanbod voor onafhankelijke advizeurs BIL België heeft diensten ontwikkeld speciaal voor onafhankelijke financiële consulenten. Zij kunnen vertrouwen op een solide structuur met een uitstekende reputatie, die hen ondersteunt bij de uitoefening van hun métier. De kwaliteit van onze diensten blijkt met name uit een informaticaplatform met een geavanceerde bankapplicatie, gespecialiseerde teams, operationele flexibiliteit, sterke reporting tools, expertise in vermogensstructurering en ten slotte een hoogwaardige relatie en dienstverlening ten voordele van onafhankelijke advizeurs. Elke partner heeft behoeften die hem of haar eigen zijn. Wij streven ernaar onze zakelijke partners doeltreffende en gepersonaliseerde oplossingen te bieden, die rekening houden met de reglementaire en economische actualiteit waarmee financiële tussenpersonen te maken hebben. * onder voorbehoud van het bekomen van de vereiste vergunning voor kredieten aan particulieren.

5 Diensten Diverse mogelijkheden op het vlak van bewaargeving en beheer. Analyse van de risico s op het vlak van vermogensplanning en -structurering. Informaticaplatform met verscheidene orderuitvoering en reporting tools. Rechtstreekse toegang tot de trading rooms. Een website met orderuitvoering tools, toegang tot contractuele documenten en tot de door ons geselecteerde fondsen. Breed gamma aan beleggingsproducten en -structuren. Toegewijde ondersteuning van de BIL teams in Luxemburg, Zwitserland, Singapore en andere werelddelen waar BIL actief is. Luxemburg, Zwitserland, Singapore Een uniek netwerk, gecoördineerde expertise Door gebruik te maken van het netwerk van de Groep BIL, met name in het Groothertogdom Luxemburg (waar de zetel van de Groep gevestigd is), ondermeer in Zwitserland en in Singapore, kan BIL België u het beste van drie werelden bieden : de expertise in internationaal vermogensbeheer en beleggingsadvies van de Zwitserse financiële sector ; de Luxemburgse know-how op het vlak van privaat beheer, financiële engineering en fondsbeheer binnen de Europese Unie ; een platform voor de uitvoering van transacties in Singapore, gericht op de producten van één van de grootste groeimarkten in een regio met een aanzienlijk groeipotentieel. U kunt dus volop genieten van een brede waaier aan diensten voor vermogensstructurering. Deze bieden een oplossing voor al uw fiscale en erfopvolgingsproblemen, hoe ingewikkeld deze ook mogen zijn. De drie genoemde private banking centra delen niet alleen eenzelfde aanpak op financieel vlak, maar staan ook voor dezelfde traditie, gekenmerkt door bescherming van de persoonlijke levenssfeer en een sterke internationale gerichtheid. Ze worden begeleid door strenge reglementaire toezichthouders en bieden veiligheid, professionalisme en een ideaal kader voor dienstverlening aan particulieren en families of aan financiële tussenpersonen met belangen in verschillende landen. De wensen van onze klanten staan te allen tijde centraal BIL België uw voorkeurspartner Een voortdurende, transparante dialoog met uw private banker die garant staat voor een vertrouwensrelatie op lange termijn. Een kosmopolitisch team dat een passende totaaloplossing ontwikkelt voor uw familiale en/of professionele behoeften. Professionele begeleiding met steun van alle onderdelen van de BIL Groep, onze gerenommeerde partners en ons internationale netwerk van deskundigen. Meer dan 155 jaar ervaring in private banking.

6 NL -10 / 14 Banque Internationale à Luxembourg, België Tervurenlaan, 153 B-1150 Brussel RPR Brussel - BTW BE IBAN BE BIC Code : BILLBEBB T +32 (0) Bijkantoor van Banque Internationale à Luxembourg SA 69, route d Esch - L-2953 Luxembourg RCS Luxembourg B-6307 Charles-Antoine d Ansembourg Chief Executive Officer De gegevens in dit document hebben een louter informatieve waarde en kunnen in geen geval worden beschouwd als juridisch-, boekhoudkundig-, financieel- of fiscaal advies noch als een aanbeveling, een resultaatsgarantie of als (het vragen naar) een aanbieding tot aankoop of verkoop van welk effect of financieel product of instrument ook. Hoe dan ook zijn deze gegevens slechts geldig op de datum waarop ze worden opgesteld en de BIL verbindt zich er niet toe om ze bij te werken of te herzien als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of andere ontwikkelingen. Hun publicatie is niet van diepgaande, nauwkeurige of zelfs recente aard. Deze informatie vervangt niet de kennis en vakkennis van de gebruiker ervan, maar moet samen met het advies van een gekwalificeerd specialist worden gebruikt. Deze informatie kan afkomstig zijn van externe dienstverstrekkers. Behoudens bedrog of ernstige fout kan de Bank niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van deze informatie en voor de rechtstreekse - of indirecte gevolgen daarvan. Het is mogelijk dat de in dit document beschreven producten en diensten niet in alle landen beschikbaar is. BELGIUM