OFFERTE t.b.v. levering diensten i.h.k.v. project: Aan het werk in de sectoren Schilderen & Onderhoud en Afbouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OFFERTE t.b.v. levering diensten i.h.k.v. project: Aan het werk in de sectoren Schilderen & Onderhoud en Afbouw"

Transcriptie

1 Onderwerp Omschrijving a. Inschrijver Naam organisatie: Postcode en plaats: Naam tekeningsbevoegde persoon: b. Naam van het traject Sectorrelevante scholing en advies c. Doel Zie beschrijving perceel 2 in bijlage 3. d. Programma Zie beschrijving perceel 2 in bijlage 3. e. Scholingslocatie(s) Landelijke dekking (wenswaarde: laag) De inschrijver verklaart dat de scholing en advies in een productievrije omgeving plaatsvindt. Bij scholing is er is sprake van een landelijke dekking, d.w.z. er zijn minimaal 3 locaties die op minimaal 50 km reisafstand van elkaar liggen. Ja Nee f. Voorzieningen scholingslocatie(s) Geef hier een toelichting waaruit blijkt dat u beschikt over de voorzieningen om de scholing of advies van het traject uit te voeren. (wenswaarde: midden) g. Kwaliteiten instructeurs/docenten/ adviseurs Geef hier een toelichting waaruit blijkt dat uw instructeurs, docenten of adviseurs beschikken over de kwaliteiten om de scholing het adviestraject te verzorgen. (wenswaarde: hoog) h. Scholingsvoorwaarden en acquisitie (wenswaarde: hoog) Doel van het project is om werkenden de mogelijkheden en voorzieningen te bieden om sectortakrelevante scholing te kunnen volgen. De deelnemers aan het project worden door de inschrijver geworven en dienen in dienst te zijn bij een bedrijf dat conform de actuele cao Schilders of cao Afbouw handelt of zijn zelfstandigen zonder personeel binnen één van beide bedrijfstakken. Hoe kunt u aantonen dat een door uw instelling aangemelde deelnemer hieraan voldoet? Geef een toelichting: i. Ervaring ESF (wenswaarde: midden) De inschrijver verklaart bekend te zijn met de voorwaarden van de subsidieregeling Cofinanciering Sectorplannen en de administratieve vereisten nauwkeurig na te leven. De inschrijver heeft aantoonbare ervaring met het uitvoeren van ESF-projecten. Ja. Meer dan 2 jaar bij projecten Stichting LOF Ja. Meer dan 2 jaar bij andere projecten. Zie mijn extra bijlage (Hierin projecten noemen, financieel en qua aantallen deelnemers specificeren). Nee. Minder dan 2 jaar of geen ervaring. j. Geldigheidsduur Deze offerte is geldig tot en met (datum vermelden) LOF aanbesteding bijlage 4b Pagina 1 van 5 Paraaf inschrijver:

2 Onderwerp Omschrijving k. Voorwaarden De Stichting LOF houdt zich het recht voor om de offerte van de inschrijver af te wijzen. Redenen hiervoor kunnen o.a. zijn een te hoog offertebedrag of onvolledig aangeleverde offertes. Als subsidiabele kosten komen uitsluitend in aanmerking: Scholings- of advieskosten - op basis van overeengekomen tarief - uitsluitend het netto bedrag van deze kosten is subsidiabel De Stichting LOF stelt het aan de inschrijver toe te kennen tarief vast in het kader van een aanbestedingsprocedure. Per scholing of advies wordt een tarief per deelnemer vastgesteld. De inschrijver conformeert zich aan de administratieve procedure zoals die voor alle inschrijvers verplicht is. De inschrijver gaat ermee akkoord dat de Stichting LOF of het Agentschap SZW de naleving van de procedure en de uitvoering van de scholings- en adviesactiviteiten door de inschrijver op ieder moment kan controleren; ook op de locatie van de inschrijver. l. Declaratie aan STICHTING LOF De declaraties dienen steeds betrekking te hebben op een periode van maximaal vier weken. Het indienen van de declaraties dient uiterlijk 60 dagen na de laatste scholingsactiviteit van de betreffende declaratieperiode plaats te vinden. Declaraties die ná de betreffende 60 dagen worden ingediend bij Stichting LOF worden niet in behandeling genomen. De uiterlijke indiendatum voor declaraties van de uitvoeringsperiode 01/01/ /12/2015 is echter 13 december 2015 c.q. voor de eventuele periode 01/01/ /12/2017 is dat 10 december Declaraties en bijbehorende onderbouwingen dienen volledig, eenduidig en correct te zijn opgesteld. Declaraties die hieraan niet voldoen worden niet in behandeling genomen. De inschrijver is verantwoordelijk voor het indienen van correcte declaratie binnen de bovengenoemde termijn. m. Cofinanciering De inschrijver verklaart dat er sprake is van een tekortfinanciering en dat er geen andere financiële middelen beschikbaar zijn voor de uitvoering van de voorgenomen activiteiten. Zonder de te genereren middelen in het kader van de Regeling Cofinanciering Sectorplannen zouden deze activiteiten niet kunnen worden uitgevoerd. De uitvoerder verklaart dat de uit te voeren (scholings)activiteiten niet concurrentievervalsend noch productief zijn en dus geen inkomsten genereren. De inschrijver is bereid om 50% van de door hem in het kader van dit project gerealiseerde kosten zelf te financieren. De inschrijver weet dat na eventuele gunning en vaststelling van het scholings- of adviestarief en de aantallen te scholen of adviseren deelnemers een overeenkomst tussen hem en de Stichting LOF met cofinancieringverklaring dient te worden getekend. LOF aanbesteding bijlage 4b Pagina 2 van 5 Paraaf inschrijver:

3 Plaats en datum: Namens de inschrijver (handtekening): (naam) (functie) LOF aanbesteding bijlage 4b Pagina 3 van 5 Paraaf inschrijver:

4 Vul de van toepassing zijnde gegevens in. Cursus / scholing Te scholen deelnemers Te scholen deelnemers Deelnemers per groep Totaal per Nr. Naam deelnemer Min. aantal i Max. aantal Max. aantal 1 Voorkomen van rug- en schouderklachten - 2 Veilig werken met hoogwerkers - 3 Veilig werken met asbesthoudende ondergronden - 4 Veilig werken met draagbaar klimmateriaal - 5 Coachend leiderschap - 6 Calculeren voor bedrijven in schilderen en onderhoud - 7 Functie- en loongebouw in bedrijf - 8 Klantgericht werken - 9 Loopbaanbegeleiding - 10 Functioneringsgesprek - 11 Masterclass Resultaatgericht Samenwerken voor directies en management - 12 Resultaatgericht Samenwerken voor middenkader - 13 Resultaatgericht Samenwerken voor projectleiders - 14 Ondernemen voor kleinbedrijf en ZZP er - 15 Praktijkopleider, basistraining - 16 Praktijkopleider, Verdiepingscursus - 17 Leerlingbegeleiding - 18 Conserveerder, basistraining - 19 Conserveerder, verdiepingscursus - 20 Spuiter, basistraining - 21 Spuiter, verdiepingscursus - 22 Straler, basistraining - 23 Straler, verdiepingscursus - 24 Hang- en sluitwerk - LOF aanbesteding bijlage 4b Pagina 4 van 5 Paraaf inschrijver: Paraaf inschrijver:

5 25 Wandbekleding - 26 Schilder met biobased producten - 27 Glaszetten - 28 Houtrenovatie - 29 Inspectie en analyse - 30 Kunststof vloeren - 31 Maatvoering binnenbouw - 32 Naad- en voegafdichting - 33 Thermische buitengevelisolatie - 34 Verfspuiten - 35 Werken met gipsplaten en gipsmachines - 36 Ondernemen in de Afbouw - 37 Verdiepingstraining voor vloerenleggers - 38 Werken met leemstuc - 39 Decoratief lijstwerk - 40 Eenvoudig lijstwerk - 41 Plafond- en wandmontage - 1 De inschrijver verplicht zich dit aantal te realiseren, anders kan het toegekende budget voor dit scholingsonderdeel vervallen en dienen reeds ontvangen bedragen aan de Stichting LOF te worden terugbetaald. 25% hiervan dient reeds tot en met 31 december 2014 te zijn gerealiseerd, anders kan het toegekende budget voor dit scholingsonderdeel vervallen en dienen reeds ontvangen bedragen aan de Stichting LOF te worden terugbetaald. LOF aanbesteding bijlage 4b Pagina 5 van 5 Paraaf inschrijver: Paraaf inschrijver:

PERCEEL 2 1... 17 Voorkomen van rug- en schouderklachten... 17 Training/module... 18 2... 18 Veilig werken met hoogwerkers... 18

PERCEEL 2 1... 17 Voorkomen van rug- en schouderklachten... 17 Training/module... 18 2... 18 Veilig werken met hoogwerkers... 18 Aanbestedingsbestek (bijlage 3) Inhoudsopgave PERCEEL 1 Training/module... 5 1... 5 Schilderstraject niveau 1... 5 Training/module... 7 2... 7 Schilderstraject niveau 2... 7 Training/module... 9 3... 9

Nadere informatie

Handleiding administratieve vereisten, praktijksimulatie BPV en wervingsgesprekken (perceel 1)

Handleiding administratieve vereisten, praktijksimulatie BPV en wervingsgesprekken (perceel 1) Bij de uitvoering van een door het Agentschap SZW medegefinancierd project moet aan een aantal administratieve vereisten worden voldaan. De norm is een inzichtelijke en controleerbare projectadministratie.

Nadere informatie

Het indienen van een nieuwe subsidie aanvraag bestaat uit 8 stappen. In stap 1 legt u alle projectgegevens vast. Projectnaam:

Het indienen van een nieuwe subsidie aanvraag bestaat uit 8 stappen. In stap 1 legt u alle projectgegevens vast. Projectnaam: DIT VOORBEELD GEEFT INZICHT IN DE VRAGEN DIE WORDEN OPGENOMEN IN HET AANVRAAGFORMULIER. HET AANVRAAGFORMULIER IS BESCHIKBAAR VAN 15 OKTOBER 9.00 UUR TOT 7 NOVEMBER 17.00 UUR. LET OP: NIET ALLE ONDERSTAANDE

Nadere informatie

Art. 23 13 mei 2014. http://www.agentschapszw.nl/subsidies/cofinanciering-sectorplannen/subsidiesamenvating

Art. 23 13 mei 2014. http://www.agentschapszw.nl/subsidies/cofinanciering-sectorplannen/subsidiesamenvating HOOFDSTUK 1. PROJECTBESCHRIJVING... 2 1.1. Beknopte beschrijving van de randvoorwaarden... 2 1.2. Percelen... 3 1.3. Voornemen... 3 HOOFDSTUK 2. BESCHRIJVING OFFERTE- EN BEOORDELINGSPROCEDURE... 4 A. Offerteprocedure...

Nadere informatie

ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector!

ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector! ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector! SOVU is één van de fondsen die de staatssecretaris van SZW heeft

Nadere informatie

Aanvraag sectorplan subsidie voor BBL-opleiding

Aanvraag sectorplan subsidie voor BBL-opleiding Aanvraag sectorplan subsidie voor BBL-opleiding Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor een BBL-opleiding voor de instroom van nieuw intredende werknemers. Dit document bestaat uit vier delen:

Nadere informatie

Aanvraag subsidie mobiliteit / duurzame inzetbaarheid sectorplan 2014 2015

Aanvraag subsidie mobiliteit / duurzame inzetbaarheid sectorplan 2014 2015 Aanvraag subsidie mobiliteit / duurzame inzetbaarheid sectorplan 2014 2015 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor trajecten zoals die in het sectorplan Grafimedia zijn opgenomen: begeleidingstrajecten

Nadere informatie

Europese subsidie voor scholing van werkenden in de havensector!

Europese subsidie voor scholing van werkenden in de havensector! ESF-spelregels 2011-2012 Stichting 631/634 Europese subsidie voor scholing van werkenden in de havensector! De havensector is door technologische ontwikkelingen voortdurend in beweging. De activiteiten,

Nadere informatie

Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro. 1 Inleiding en opdracht

Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro. 1 Inleiding en opdracht Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro 1 Inleiding en opdracht 1.1 Omschrijving en aard van het project Stichting A+O Metalektro heeft tot doel de employability

Nadere informatie

Toelichting op projectadministratie

Toelichting op projectadministratie Toelichting op projectadministratie 2010ESFN411 - Aanbod Augustus 2011 versie 1.0 Postbus 601 6710 BP Ede SOL brengt mensen T+31 (0)318 en 648 middelen 750 beweging Inhoudsopgave Inleiding 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

1. Voorwaarden voor subsidie

1. Voorwaarden voor subsidie Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie Aanvraag ESF subsidie Duurzame inzetbaarheid op Maat Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor het programma

Nadere informatie

Aanvraag subsidie ESF 2009

Aanvraag subsidie ESF 2009 Het ESF investeert in Aanvraag subsidie ESF 2009 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor opleidingen die door het A&O-fonds Grafimediabranche zijn geselecteerd. Dit document bestaat uit vier delen:

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Dit is een concept subsidieaanvraagformulier om u in staat te stellen het aanvraagformulier van te voren te bekijken. Uw definitieve subsidieaanvraag dient u digitaal in via www.gelderland.nl/sum Projecttitel:

Nadere informatie

Aanvraag subsidie ESF 2010-2011

Aanvraag subsidie ESF 2010-2011 Aanvraag subsidie ESF 2010-2011 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor opleidingen die door het A&O Fonds Grafimediabranche zijn geselecteerd. Dit document bestaat uit vier delen: - Algemene

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Paragraaf 6.5 Renovatiesubsidie 3 e Tranche Aanvraagformulier Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen HO&S/116459 Bijlage Aanvraagformulier als bedoeld in artikel 12 van de Subsidieregeling Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen Voor toelichting bij het aanvraagformulier: - websites: www.senternovem.nl

Nadere informatie

DUURZAAM VOORUIT Deelplan voor bibliotheken uit Sectorplan Cultuur

DUURZAAM VOORUIT Deelplan voor bibliotheken uit Sectorplan Cultuur DUURZAAM VOORUIT Deelplan voor bibliotheken uit Sectorplan Cultuur Den Haag, 2015 DUURZAAM VOORUIT Deelplan voor bibliotheken uit Sectorplan Cultuur De Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) heeft

Nadere informatie

Regeling Masterclass Mobiliteit en brede inzetbaarheid (Mobri)

Regeling Masterclass Mobiliteit en brede inzetbaarheid (Mobri) Regeling Masterclass Mobiliteit en brede inzetbaarheid (Mobri) Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie bij woningcorporaties, heeft het FLOW-bestuur in afstemming met sociale partners besloten dat zij

Nadere informatie

POP3 Regeling Uitvoering van LEADER projecten Overijssel Zuidwest Twente 2017

POP3 Regeling Uitvoering van LEADER projecten Overijssel Zuidwest Twente 2017 POP3 Regeling Uitvoering van LEADER projecten Overijssel Zuidwest Twente 2017 Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Mandemaat3 Assen Postbus 40225 8004 DE Zwolle mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 Het Plattelandsontwikkelingsprogramma

Nadere informatie

POP3 Overijssel Uitvoering LEADERprojecten

POP3 Overijssel Uitvoering LEADERprojecten POP3 Overijssel Uitvoering LEADERprojecten Salland 2017 Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Mandemaat3 Assen Postbus 40225 8004 DE Zwolle mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 Het Plattelandsontwikkelingsprogramma

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sectorplan FCB

Algemene Voorwaarden Sectorplan FCB Algemene Voorwaarden Sectorplan FCB I II III IV V VI Algemeen Te vergoeden kosten en hoogte van de vergoeding Indiening van de aanvraag Behandeling van de aanvraag Afhandeling van de vergoeding Slotbepalingen

Nadere informatie

Regeling Scholing Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening per 1 juli 2015

Regeling Scholing Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening per 1 juli 2015 Regeling Scholing Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening per 1 juli 2015 Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang, heeft het

Nadere informatie

Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS

Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS Opleiden met ESF-subsidie in de SZS-branche! De SZS branche is door technologische ontwikkelingen voortdurend in beweging. De activiteiten, de projecten en het scholingsaanbod

Nadere informatie

Aanvraagformulier Fair Fryslân

Aanvraagformulier Fair Fryslân Aanvraagformulier Fair Fryslân Subsidieregeling economie, recreatie en toerisme Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 7 (Fairtrade-activiteiten) Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

SUBSIDIEAANVRAAG PRO/VSO. Noord - Limburg Gemeente Venlo. 1 oktober 2014 Versie 3 (definitief)

SUBSIDIEAANVRAAG PRO/VSO. Noord - Limburg Gemeente Venlo. 1 oktober 2014 Versie 3 (definitief) SUBSIDIEAANVRAAG PRO/VSO Noord - Limburg Gemeente Venlo 1 oktober 2014 Versie 3 (definitief) Inleiding Hierbij ontvangt u de gegevens voor het aanvragen van ESF subsidie voor PRO/VSO scholen in uw arbeidsmarktregio.

Nadere informatie

1. Voorwaarden voor subsidie

1. Voorwaarden voor subsidie Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie Aanvraag ESF subsidie voor Toekomstgericht scholen Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor het toekomstgericht

Nadere informatie

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Burgers worden ingeschreven daar waar ze wonen. Het briefadres is dan ook bedoeld voor de bijzondere situatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014

Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014 c In te vullen door Huis van de Wijk De Aker: Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014 Kenmerk aanvraag: Datum binnenkomst: Uw gegevens Naam organisatie (indien van toepassing) Naam *Dhr./mevr.

Nadere informatie

Uitvoering projecten LEADER-Achterhoek

Uitvoering projecten LEADER-Achterhoek Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 juni

Nadere informatie

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Organisatie: ErikTestOrg Print datum: :23:03 Datum verzonden: :23:03

Inhoudsopgave. Organisatie: ErikTestOrg Print datum: :23:03 Datum verzonden: :23:03 Inhoudsopgave Stap 1: Algemene gegevens 2 Stap 2: Arbeidsorganisatie 2 Stap 3: Gebruik (externe) adviseur 2 Stap 3 Adviseur: Ad Viseur 3 Stap 4: Activiteiten en begroting 3 Stap 5: Financieel overzicht

Nadere informatie

Handleiding Administratieve Organisatie en Interne Controle (AOIC)

Handleiding Administratieve Organisatie en Interne Controle (AOIC) Handleiding Administratieve Organisatie en Interne Controle (AOIC) Algemene aanmeld- en facturatieprocedure Aanmelden 1. De werkgever vallend onder de sector Kartonnage en flexibele Verpakkingen (aanvrager)

Nadere informatie

Aanvraag Subsidieverlening Initiatievenbudget

Aanvraag Subsidieverlening Initiatievenbudget Aanvraag Subsidieverlening Initiatievenbudget Voor de subsidieverlening is de regeling Initiatievenbudget Duurzaamheid door Haagse wijken 2015 van toepassing. Lees deze zorgvuldig door. Vul dit formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Paragraaf 6.3 Renovatiesubsidie Aanvraagformulier Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling

Nadere informatie

Aanvraag subsidie van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan

Aanvraag subsidie van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan Aanvraag subsidie van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan 2016-2017 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor begeleidingstrajecten van-werk-naar-werk zoals die in het sectorplan Grafimedia zijn

Nadere informatie

UITVOERINGSOVEREENKOMST. 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager,

UITVOERINGSOVEREENKOMST. 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager, UITVOERINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager, 2. Arbeidsorganisatie.. gevestigd te (..), hierna te noemen:

Nadere informatie

Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB)

Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB) Conceptversie 2 feb. Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB) Geldend per 1 maart 2011 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer

Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer Aangewezen gebied: Voorstad Oost in Deventer Op grond van de Verordening Particuliere Woningverbetering (PWV) en de uitvoeringsregels

Nadere informatie

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Pagina 1 van 5 Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon,

Nadere informatie

Is een intekenlijst afdoende bewijs bij de organisatie van een evenement?

Is een intekenlijst afdoende bewijs bij de organisatie van een evenement? Vraag 1: Is een intekenlijst afdoende bewijs bij de organisatie van een evenement? Antwoord: Een getekende presentielijst is een beter bewijs. Overigens is dit wel afhankelijk van het soort evenement.

Nadere informatie

Regeling Scholing Jeugdzorg

Regeling Scholing Jeugdzorg Regeling Scholing Jeugdzorg Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang heeft het FCB-bestuur in afstemming met sociale partners besloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl

Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl De digitale marktplaats van IGOM.nl is een hulpmiddel voor deelnemende organisaties om tot een rechtmatige en doelmatige inhuur van derden te komen. De

Nadere informatie

Gegevens van u (en uw partner)

Gegevens van u (en uw partner) Gegevens van u (en uw partner) 1. Uw gegevens op 1 september 2014 Voorletters en achternaam Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum Burgerservicenummer (BSN) 2. Gegevens

Nadere informatie

Omschrijving van de klacht (geef zo nauwkeurig mogelijk aan waar uw klacht over gaat, wat uw klacht precies inhoudt):

Omschrijving van de klacht (geef zo nauwkeurig mogelijk aan waar uw klacht over gaat, wat uw klacht precies inhoudt): BIJLAGE 1 KLACHTENFORMULIER: SEKSUELE INTIMIDATIE, DISCRIMINATIE, AGRESSIE EN GEWELD Ter attentie van: De klachtencommissie van: Conrado Orteliuskade 42/3 1057 AH Amsterdam Persoonlijke gegevens indiener

Nadere informatie

ESF-Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB)

ESF-Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB) ESF-Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB) Geldend per 1 september 2011 Artikel 1 Definities 1.

Nadere informatie

BUDGETPLAN NIEUWE WMO

BUDGETPLAN NIEUWE WMO BUDGETPLAN NIEUWE WMO Voor u ligt het budgetplan nieuwe Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft u,

Nadere informatie

Extra geld voor mensen met een laag inkomen

Extra geld voor mensen met een laag inkomen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u misschien recht op extra geld van uw gemeente. We

Nadere informatie

ESF Agentschap SZW. Pieter Melis

ESF Agentschap SZW. Pieter Melis ESF 2007-2013 Agentschap SZW Pieter Melis Agentschap SZW 17 juni 2010 Indeling presentatie Introductie in ESF Verantwoordelijkheden Agentschap SZW Actie B: re-integratie van gedetineerden Administratie

Nadere informatie

ABN AMRO betaalt declaraties uit op uw bankrekening: Factuurnummer van aannemer of leverancier

ABN AMRO betaalt declaraties uit op uw bankrekening: Factuurnummer van aannemer of leverancier Bouwdepot voor een verbouwing Declaratieformulier Vul hier uw gegevens in. Naam Adres Postcode/woonplaats Telefoonnummer overdag Leningnummer ABN AMRO betaalt declaraties uit op uw bankrekening: ABN AMRO

Nadere informatie

PROCEDURES AANBESTEDINGEN

PROCEDURES AANBESTEDINGEN PROCEDURES AANBESTEDINGEN Achtergrond Artikel 9, eerste lid van de Subsidieregeling ESF-3 en artikel 12, eerste lid van Subsidieregeling ESF-EQUAL gaan over subsidiabele kosten. Beide vermelden dat Verordening

Nadere informatie

1. Ondergetekenden:... en...

1. Ondergetekenden:... en... OVEREENKOMST VAN OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING U hebt Quatro Assurantie & Adviesgroep v.o.f. ingeschakeld voor het verkrijgen van financieel advies en/of voor de bemiddeling in een of meerdere financiële

Nadere informatie

Subsidieregeling gemeentelijke CDA-afdelingen 2018

Subsidieregeling gemeentelijke CDA-afdelingen 2018 Subsidieregeling gemeentelijke CDA-afdelingen 2018 Het landelijk CDA heeft een subsidieregeling voor een financiële ondersteuning van extra activiteiten aan gemeentelijke afdelingen en erkende CDA-netwerken.

Nadere informatie

Regeling Toekomstgerichte Scholing FLOW

Regeling Toekomstgerichte Scholing FLOW Regeling Toekomstgerichte Scholing FLOW Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie bij woningcorporaties, heeft het FLOW-bestuur in afstemming met sociale partners besloten dat zij meer wil doen om werkgevers

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp t Blommetje Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie een budget beschikbaar

Nadere informatie

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: Innovatieadviesproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het uitvoeren

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: R&D samenwerkingsproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het

Nadere informatie

SOOB-ESF Toelichting werkwijze

SOOB-ESF Toelichting werkwijze SOOB-ESF Toelichting werkwijze Voor werkgevers 2010 Tip: bewaar dit exemplaar bij uw administratie Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Belangrijkste kenmerken pag. 4 3. Stappenplan ESF-subsidie pag. 5

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Organisatie: Gemeente Eindhoven Print datum: :11:08 Datum verzonden: :07:29. Regeling: ESF A 2016

Inhoudsopgave. Organisatie: Gemeente Eindhoven Print datum: :11:08 Datum verzonden: :07:29. Regeling: ESF A 2016 A 2016 Organisatie: Gemeente Eindhoven Inhoudsopgave Stap 1: Projectgegevens 2 Stap 2: Omschrijving projectactiviteiten 3 Stap 3: Projectcoördinatie en -administratie 5 Stap 4: Inkomsten uit activiteiten

Nadere informatie

Procedure ESF-subsidie Stichting Opleidingsfonds MITT

Procedure ESF-subsidie Stichting Opleidingsfonds MITT Procedure ESF-subsidie Stichting Opleidingsfonds MITT Opleiden met ESF-subsidie in de mode-, interieur-, textiel-, en tapijtbranche! De MITT branches zijn door technologische ontwikkelingen voortdurend

Nadere informatie

Leidraad tweedepijler pensioenadvisering

Leidraad tweedepijler pensioenadvisering Leidraad tweedepijler pensioenadvisering Aflevering 10: Advisering van de werkgever over een passend pensioenproduct: samenvatting Het adviseren van een werkgever over een tweedepijler pensioenproduct

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Kennisoverdracht bodem en water op landbouwbedrijven

AANVRAAGFORMULIER. Kennisoverdracht bodem en water op landbouwbedrijven Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat beschikbaar is via

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie Nieuwe Culturele Initiatieven

Aanvraagformulier subsidie Nieuwe Culturele Initiatieven Aanvraagformulier subsidie Nieuwe Culturele Initiatieven A. Uw gegevens Naam Instelling Postadres Postcode Plaats Telefoon E-mail Website IBAN Nummer Kamer van Koophandel B. Initiatief 1. Algemeen Naam

Nadere informatie

Regeling Scholing Kinderopvang per 1 juli 2015

Regeling Scholing Kinderopvang per 1 juli 2015 Regeling Scholing Kinderopvang per 1 juli 2015 Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang, heeft het FCB-bestuur in afstemming met

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Print datum: :44:50 Datum verzonden: :44:50. Een logische naam van max 50 tekens

Inhoudsopgave. Print datum: :44:50 Datum verzonden: :44:50. Een logische naam van max 50 tekens Inhoudsopgave Stap 1: Algemene gegevens 2 Stap 2: Arbeidsorganisatie 2 Stap 3: Gebruik externe adviseur 3 Stap 4: Activiteiten en begroting 4 Stap 5: Financieel overzicht 5 Stap 6: Bijlagen bij aanvraag

Nadere informatie

Steekproefomvang Omvang van de steekproef in 2010: Gehele financiële boekhouding met betrekking tot de fractiebudgetten.

Steekproefomvang Omvang van de steekproef in 2010: Gehele financiële boekhouding met betrekking tot de fractiebudgetten. INTERNE CONTROLE FRACTIEBUDGETTEN GEMEENTE COEVORDEN PROCESEIGENAAR: Bert Kunnen 1. Doel en aanpak controle Doel onderzoek Het doel van de controle is om vast te stellen dat de verstrekte fractiebudgetten

Nadere informatie

Als je alleen. van concept tot en met eindverantwoording

Als je alleen. van concept tot en met eindverantwoording Als je alleen focust op het probleem, mis je misschien de oplossing Uw subsidie goed geregeld! van concept tot en met eindverantwoording U heeft een innoverend project voor ogen. En om het uit te kunnen

Nadere informatie

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: Haalbaarheidsproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het uitvoeren

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s),

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s), AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie nodig en u wilt een tegemoetkoming

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT Gilde-BT Versie 2.1 Datum 16-07-2015 Inhoud Inleiding...2 Registeren...3 Beheren van uw accountgegevens...5 Algemene documenten uploaden...6 Het cursusaanbod...7

Nadere informatie

De ESF-scan laat de mogelijkheden zien.

De ESF-scan laat de mogelijkheden zien. Benieuwd naar de ESF-mogelijkheden voor uw gemeente? De ESF-scan laat de mogelijkheden zien. Radar en Raadgevend Bureau Het Grote Oost hebben een ESF-scan ontwikkeld. Middels deze ESF-scan wordt bepaald

Nadere informatie

FAQ 100% GESUBSIDIEERD TRAININGSAANBOD. Voor bedrijven en medewerkers

FAQ 100% GESUBSIDIEERD TRAININGSAANBOD. Voor bedrijven en medewerkers FAQ 100% GESUBSIDIEERD TRAININGSAANBOD Voor bedrijven en medewerkers FAQ 100% gesubsidieerd trainingsaanbod Vragen vanuit de bedrijven 1. Hoe kan ik deelnemen? Het 100% gesubsidieerd trainingsaanbod staat

Nadere informatie

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Inhoudsopgave Inleiding.. pagina 2 Belangrijkste kenmerken. pagina 3 Voorwaarden voor de werkgever pagina 5 Het waarmerken van documenten.. pagina 6 Stappenplan

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Volg nu losse moduledagen uit het BOvdT programma! Voor iedereen die niet het 7-daagse Boekondernemer

Nadere informatie

Geldend per 1 augustus 2012

Geldend per 1 augustus 2012 Subsidiereglement Basiskwalificatie Chauffeur Goederenvervoer (voor bedrijven) van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB)

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voor*beeld begroting Deel A: Algemene informatie 1. Vult u dit verzoek

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING (085) 06 55 216 info@solutio.nu www.solutio.nu IBAN NL25KNAB0647149311 BTW NL128394481B02 KvK 61195901 ALLE AFSPRAKEN OP EEN RIJ U heeft een persoonlijk gesprek met ons

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING Landseindestraat 11 8043 VX Zwolle (085) 0655 216 info@solutio.nu www.solutio.nu IBAN NL25KNAB0647149311 BTW NL128394481B02 KvK 61195901 ALLE AFSPRAKEN OP EEN RIJ U heef

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel.

Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel. Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel. Dit is het aanvraagformulier voor de subsidieregeling Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

Regeling Kwalificerende opleidingen

Regeling Kwalificerende opleidingen Regeling Kwalificerende opleidingen Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie bij woningcorporaties, heeft het FLOW-bestuur in afstemming met sociale partners besloten dat zij meer wil doen om werkgevers

Nadere informatie

BSN. Telefoonnummer(s) E-mailadres. Gehuwd Geregistreerd Partnerschap Ongehuwd Weduw(e)-naar Anders, nl:

BSN. Telefoonnummer(s) E-mailadres. Gehuwd Geregistreerd Partnerschap Ongehuwd Weduw(e)-naar Anders, nl: Aanmeldingsformulier Aanmelding voor Inkomensbeheer Schuldenbewind Curatele maatregel: Beschermingsbewind Mentorschap Budgetcoaching Algemene en persoonlijke gegevens Gegevens rechthebbende (Meisjes-)

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR PROJECTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR PROJECTEN Stichting De Beide Weeshuizen Prof. Molkenboerstraat 9 6524 RN Nijmegen Tel. 024 3226650 KvK 055782 E-mail: stg.beide.weeshuizen@planet.nl Site:www.beideweeshuizen.nl Postbank 825598 ABN Bank 53.72.57.314

Nadere informatie

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking:

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Impuls voor een structurele versterking van de arbeidsmarkt in de metaalbewerking Betreft Maatregel 7:

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Kantooradres: Oldehoofsterkerkhof 2 8911 DH Leeuwarden Postadres: Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden Telefoon 14 058 gemeente@leeuwarden.nl Aanvraagformulier leerlingenvervoer Toelichting op dit formulier

Nadere informatie

MENUKAART PRO VSO ESF 2014-2020. Uitgangspunten ESF 2014-2020 voor de doelgroep leerlingen Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs

MENUKAART PRO VSO ESF 2014-2020. Uitgangspunten ESF 2014-2020 voor de doelgroep leerlingen Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs MENUKAART PRO VSO ESF 2014-2020 Uitgangspunten ESF 2014-2020 voor de doelgroep leerlingen Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs Versie: definitief Maart 2014 Inhoud 1. Menukaart... 3 2. Toelichting...

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012

Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012 Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012 Bijlage I Dit is het aanvraagformulier van de subsidieverordening zonne-energie Dalfsen 2012 (bijlage I, zie artikel 5 lid 1). Met dit formulier

Nadere informatie

NOTARIAAT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

NOTARIAAT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE NOTARIAAT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen.

Nadere informatie

*Hier geeft u de naam van de Aanvrager 1 (penvoerder) van het samenwerkingsverband. relatienummer indien u zich registreert op MijnRVO.

*Hier geeft u de naam van de Aanvrager 1 (penvoerder) van het samenwerkingsverband. relatienummer indien u zich registreert op MijnRVO. Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat beschikbaar is via

Nadere informatie

Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN

Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Aankoop fiets De werknemer heeft ten tijde van de aanschaf van een fiets een dienstbetrekking. De werknemer maakt op meer dan de helft van het aantal dagen dat hij

Nadere informatie

Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV

Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV Vuysters Financiële Diensten helpt bij een goed hypotheekadvies Het aangaan van een hypothecair krediet is een belangrijke beslissing. De kosten

Nadere informatie

Ja, dat verklaar ik. verplicht veld indien activiteit geselecteerd (maxmaal 2048 posities) Reïntegratie gedeeltelijke arbeidsgeschikten

Ja, dat verklaar ik. verplicht veld indien activiteit geselecteerd (maxmaal 2048 posities) Reïntegratie gedeeltelijke arbeidsgeschikten Page 1 Stap 1: Project gegevens Het indienen van een nieuwe subsidie aanvraag bestaat uit 11 stappen. In stap 1 legt u alle projectgegevens vast. Projectnaam Hierbij verklaar ik dat er geen wijzigingen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 t.b.v. tegemoetkoming in advieskosten voor volledige aanvraag op grond van subsidieregeling waddenfonds 2018/02

Nadere informatie

Aanvraagformulier MKB Energieleningen

Aanvraagformulier MKB Energieleningen Aanvraagformulier MKB Energieleningen Dit aanvraagformulier is de eerste stap om een energielening met een rentekorting aan te vragen. Op basis van deze aanvraag besluit de provincie of de activiteiten

Nadere informatie

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Stimuleren mobiliteit en voorkomen van werkloosheid van werknemers ouder dan 55 jaar

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Stimuleren mobiliteit en voorkomen van werkloosheid van werknemers ouder dan 55 jaar REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE Stimuleren mobiliteit en voorkomen van werkloosheid van werknemers ouder dan 55 jaar Maatregel 2 in het kader van het sectorplan bouw & infra (versie 7-3-2014) Inhoudsopgave

Nadere informatie

Ja, ik wil gebruik maken van de teruggave BTW Zonnepanelen en geef hierbij de opdracht aan

Ja, ik wil gebruik maken van de teruggave BTW Zonnepanelen en geef hierbij de opdracht aan AANMELDINGSFORMULIER TERUGGAVE BTW ZONNEPANELEN Ja, ik wil gebruik maken van de teruggave BTW Zonnepanelen en geef hierbij de opdracht aan Salvum Financiële Diensten te Oosterhout (hierna Salvum ) om namens

Nadere informatie

Niet-productieve investeringen water KRW/EVZ (Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland)

Niet-productieve investeringen water KRW/EVZ (Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland) Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 15 augustus

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2015

INSCHRIJFFORMULIER Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2015 INSCHRIJFFORMULIER Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2015 VÓÓR 1 JUNI 2015 OPSTUREN NAAR: Stichting Ondernemersprijs Horst aan de Maas T.a.v. mevr. E. van der Molen Americaanseweg 25 5961 GN Horst Of

Nadere informatie

Tips en trucs projectadministratie

Tips en trucs projectadministratie Tips en trucs projectadministratie November 2011 Horaplantsoen 18SOL 6717 LT Ede mensen 648 750 in beweging brengt en(0)318 middelen TF +31 Postbus 601 6710 BP Ede +31 (0)318 641 918 Horaplantsoen 18 6717

Nadere informatie