Uw evenement in museum Beelden aan Zee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw evenement in museum Beelden aan Zee"

Transcriptie

1 Uw evenement in museum Beelden aan Zee

2 museum beelden a an zee Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan museum Beelden aan Zee. Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand, vindt u museum Beelden aan Zee. Museum Beelden aan Zee is gesticht in 1994 door verzamelaarsechtpaar Scholten Miltenburg. In het prachtig door Wim Quist ontworpen museum, liggend aan de boulevard van Scheveningen, treft u een bijzondere kunstcollectie. Het museum is het enige in Nederland dat zich volledig richt op moderne en hedendaagse, internationale beeldhouwkunst en is alleen al om die reden bijzonder te noemen. Voor uw vergadering, presentatie, receptie, diner of borrel bestaan vele mogelijkheden in onze ruimtes. Na sluitingstijd van het museum om uur zijn de ruimtes beschikbaar voor uw evenement en op maandag de hele dag. Het museum is dan geheel voor u beschikbaar, wat uw evenement extra bijzonder en exclusief maakt. Van een kleine groep tot maximaal 200 personen kunt u bij ons in de verschillende expositieruimtes terecht en bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van de verschillende terrassen. De Zeezaal vindt u in het hart van het museum. Deze biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de Noordzee net over de toppen van het duin. De ambiance van de Zeezaal geeft een extra dimensie aan uw evenement. Uw gasten zullen verrast worden door de intieme sfeer en worden omringd met de bijzondere kunst in het aan - grenzende Kabinet. In de Zeezaal bevindt zich permanent het werk Venus van kunstenaar Jan Meefout. Deze ruimte is zeer geschikt voor diners, kleine concerten, presentaties of een receptie. De Kleine Zaal is geschikt voor kleinere evenementen. De tentoonstellingen van de Kleine Zaal wisselen drie keer per jaar. Onder meer exposities van Maja van Hall, Gaudier Brzeska en Oswald Wenckebach zijn opgesteld geweest. De Grote Zaal is een indrukwekkende zaal en tevens de grootste expositieruimte van het museum. De belangrijkste tentoon stellingen worden hier opgesteld. Alle gebruikte materialen beton, Italiaans graniet, beukenhout en Amerikaans grenen tonen de bijzondere architectuur van Wim Quist. De Grote Zaal is geschikt voor alle soorten evenementen. Van een concert tot een grand diner. Het verblijven tussen de kunstwerken maakt uw evenement tot een onvergetelijke ervaring. Patio s en terrassen Onbeperkte licht inval en weidse afmetingen zijn kenmerkend voor het museum dat is opgebouwd uit zalen, patio s en terrassen op verschillend niveau. Afhankelijk van het weer biedt museum Beelden aan Zee de mogelijkheid het evenement naar buiten te verplaatsen. Relatiegeschenken Het museum heeft talloze relatie - geschenken om uw gasten een blijvende herinnering te geven aan een fantastisch ontvangst. Denk hierbij aan een mooie catalogus van de bezochte tentoonstelling of ons museum, een voucher voor een kosteloos bezoek aan het museum of een van de vele geschenken uit de museumwinkel.

3 za alhuur paviljoen de wit te cat ering Kleine zaal 400, per uur Capaciteit: Max. 50 gasten Seated dinner Max. 75 gasten Walking dinner Max. 150 gasten Receptie Kabinet/Zeezaal 400, per uur Capaciteit: Max. 50 gasten Seated dinner Max. 75 gasten Walking dinner Max. 150 gasten Receptie Grote zaal, Kleine Zaal, Kabinet/Zeezaal 3.900, per avond Capaciteit: Max. 150 gasten Seated dinner Max. 200 gasten Walking dinner Max. 200 gasten Receptie Alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk. Het museum kan audio- en visuele apparatuur op verzoek verzorgen. Het uurtarief van de Kleine zaal en de Zeezaal vangt aan tijdens de opbouw van het evenement en eindigt na de afbouw door de cateraar. Het maximaal aantal gasten is afhankelijk van de inrichting van de expositie ruimtes. Een ontvangst of diner in ons museum is een bijzondere gebeurtenis. De catering voor groepsontvangsten wordt op een gastvrije, creatieve en culinaire manier verzorgd door gerenommeerde cateraars. Wij helpen u graag uw evenement in ons museum te organiseren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden op maat via Wilma Zweers: zweers@beeldenaanzee.nl of via (070) Boven museum Beelden aan Zee ligt het Paviljoen de Witte gebouwd in opdracht van Koning Willem i in Het Paviljoen heeft een prachtige ligging met een rijke historie. Museum Beelden aan Zee en Paviljoen de Witte hebben vele malen samengewerkt als zijnde locatie voor één evenement. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bijeenkomst in het Paviljoen tijdens museum uren en opvolgend een diner in het museum. De ontvangsten worden georganiseerd met inachtneming van de door ons gestelde voorwaarden en huisregels. Museum Beelden aan Zee werkt met: Sodexo Prestige Restaurant Seinpost Taat & Friends For Event Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u terecht bij Wilma Zweers, zweers@beeldenaanzee.nl of (070)

4 arr angementen tijdens museumuren Koffie/Thee-arrangement 3,50 Koffie of thee en gebak naar keuze uit assortiment Luncharrangement 3 (luxe) 11,50 Vooraf een zelfgemaakte soep: Tomatensoep met basilicum en mascarpone Noord-Afrikaanse pompoensoep High Tea 21, Scones met hartige aardbeienjam en clotted cream Petit Fours Carrotcake Luncharrangement 1 5,25 Minibroodje met Old Amsterdam Minibroodje met rauwe ham Krentenbolletje Luncharrangement 2 8,50 Assortiment 3 luxe belegde minibroodjes: Gerookte forel, rucola en mierikswortel Gerookte zalm en dillecrème Hollandse garnaaltjes met een whiskycrème Mozzarella, tomaat en verse basilicum Rosbief met tuinkers en truffelmayonaise Tonijnsalade en gegrilde groentes Graskaas met een chutney van vijgen Assortiment van 2 luxe belegde broodjes: Gerookte zalm en dillecrème Kipfilet en rucolapesto Vitello Tonato (kalfsfricandeau met tonijnmayonaise) Caprese (tomaat, basilicum en mozzarella) Carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola Prosciutto crudo en zongedroogde tomaat Brie, tomaat en bieslook Geitenkaas, avocadocrème en gegrilde paprika Salade lunch 17,50 Salade Niçoise Appelvenkelsalade met gerookte kip en basilicumdressing Pastasalade met rucola, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en olijven geserveerd met boerenbrood met tapenade, pesto en kruidenboter Vanaf 20 personen, Quiche assorti Keuze uit: Prei, mascarpone Zalm, venkel Quiche Lorraine Appelvenkelsalade met gerookte kip en basilicumdressing Diverse soorten sandwiches (2 soorten p.p.): Vingersandwich met wilde zalm, crème fraiche en dille Kip-pestorolletjes Eiertruffelsalade sandwiches Brandnetelkaassandwiches met rucola en radijs Gegrilde paprika- roomkaassandwich met pastrami Slagroomsoesjes Bonbons Glaasje gemarineerd bosfruit met vanilleroom Koffie en thee naar keuze

5 arr angementen buiten museumuren Borrelgarnituur koud 6,50 (3 hapjes p.p.) Caprese prikkertje (tomaat, basilicum en mozzarella) Krokant bakje met huisgemaakte eiersalade en groene asperges Crostini met carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas, olijfolie en pijnboompitten Landbrood met gerookte makreel, rucola en balsamicomayonaise Blini met gerookte zalm en dillecrème Tramezine met geitenkaas, avocadocrème en gegrilde paprika Vitello tonato, crostini met zachtgegaard kalfsvlees en tonijnmayonaise Vanaf 20 personen, max. 60 personen Tafelgarnituur (prijs per statafel) Tortillachips met guacamole 6,50 Ovenvers landbrood met aioli of tapenade 6,75 Crudites met aioli (o.a. komkommer, bleekselderij, wortels, paprika, tomaat) 8,50 Gemarineerde olijven 5,50 Borrelgarnituur warm 7,50 (3 hapjes p.p.) Dadel met spek, appel en gorgonzola Wrap met brie, tomaat en chorizo Minibruchetta geitenkaas, gegrilde paprika en rucola Gambaspiesje met frisse limoenmayonaise en rucola Glaasje verse huisgemaakte soep: Tomaat Pompoen Aardappel-truffel Miniquiches: Quiche Lorraine Prei, mascarpone Zalm, venkel Minipizza s: Ansjovis, kappertjes en mozzarella Funghi (paddenstoelen en kaas) Peperoni (salami) Vanaf 20 personen, max. 60 personen Een combinatie van borrelgarnituur koud en warm is ook mogelijk. Opbouw evenement vanaf uur en maandag de hele dag. Onderstaand vindt u enkele suggesties die de cateraars van het museum u kunnen bieden. Graag horen wij uw wensen om een mooi voorstel voor uw evenement te kunnen maken en het opstellen van een offerte via Wilma Zweers, zweers@beeldenaanzee.nl of (070) Italiaans walking dinner Verschillende Italiaanse hapjes en gerechtjes. Het geheel is maaltijd vervangend. Inclusief Italiaanse wijnarrangement. Vanaf 50 personen Vanaf 67,50 p.p. Culinair Oosters walking dinner Diverse soorten kleine hapjes en gerechtjes met een Oosters karakter. Inclusief bijpassend wijnarrangement Vanaf 63,50 p.p. Vanaf 50 personen Receptie Tijdens deze 2 uur durende receptie serveren wij uw gasten Hollandse aperitiefdranken met koude en warme bittergarnituren. Vanaf personen Vanaf 35,00 p.p. Seated dinner Luxe 3 gangen diner inclusief koffie en thee, exclusief wijnarrangement. Vanaf personen Vanaf 57,50 p.p. Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en bijbehorende service en zijn exclusief zaalhuur.

6 workshop building a an zee Teambuilding activiteit museum Beelden aan Zee Het initiatief Building aan Zee is opgezet met het idee om enerzijds bedrijven de gelegenheid te geven om hun medewerkers een inhoudelijk bijzondere en ontspannen dag aan te bieden en anderzijds dragen zij op deze manier bij aan het maatschappelijk belang om de culturele sector te steunen. Omschrijving Voorkennis helpt beslist bij het bekijken van beeldhouwkunst, maar kijken met de meer onbevangen blik van de leek heeft ook voordelen. Dan gaat het om de vraag: wat zegt het beeld zelf? Tijdens deze workshops ontdekken deelnemers met elkaar de zeggingskracht van beeldhouwkunst. Dit vergt van de deelnemers improvisatievermogen en nauwe samenwerking. Workshops Wij bieden voor deze workshops professionele begeleiding(zie bijlage). Bij de voorbereiding is het van belang dat wij inzicht krijgen in het deel - nemende bedrijf en de doelstelling die zij willen bereiken. Ons doel is om voor de deelnemers een bijzonder leuke, maar ook inhoudelijk interessante dag te verzorgen. De interactie tussen de deelnemers leidt vaak tot nieuwe inzichten en observaties. Programma a Inhoudelijk programma (max. 2,15 uur) Het testen van je improvisatie- en creatief denkvermogen in samenwerking met je collega s door middel van een interactieve workshop gegeven door professionele begeleiders. Programma b Hands-On Workshop (max. 3,5 uur) Het daadwerkelijk zelf creëren met handen en brein. Hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden :» In het museum (max. 3 uur incl. pauze) Draadsculptuur ontwerpen en uitvoeren in de creatieve geest van een fictieve beeldhouwer.» In het museum (max. 3,5 uur incl. pauze) Het ruimtelijk uitvoeren van een ontwerp dat met krijt op papier is gemaakt. Dit ontwerp wordt als sculptuur gemaakt op een houten sokkeltje tenslotte afgewerkt met verschillende soorten papier en textiel.» Atelier om te beeldhouwen vlakbij het museum (max. 3 uur incl. pauze) Daadwerkelijk beeldhouwen in zachte steen en/of klei. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden die Building aan Zee aanbiedt. De ervaring leert dat elk bedrijf andere wensen heeft. Een dagdeel kan bijvoorbeeld aangevuld worden met een lezing en/of rondleiding. Kosten De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en kunnen de volgende onderdelen bevatten:» Entree,gebruik ruimtes museum» Ontvangst met koffie/thee, petit fours» Begeleiding van het inhoudelijk ochtendprogramma» Lunch mogelijkheden: 1. Museumcafe (eenvoudige lunch ) 2. Catering in het museum 3. In een restaurant op loopafstand van het museum» Hands-on activiteit (beeldhouwen in steen/draadsculptuur) onder professionele begeleiding inclusief materialen» Borrel (drank en hapjes) in museumcafe» Diner in de Zeezaal (à la Diner thuis ) nb Voor een dagprogramma is maandag de beste optie omdat het museum dan voor het publiek gesloten is. Als er belangstelling is voor alleen een deel van het programma met bijvoorbeeld een borrel en/of een diner in het museum, dan zou dit ook op een ander dag kunnen plaatsvinden.

7 steun museum beelden a an zee Associeert u zich graag met een museum van internationale allure dat op topniveau tentoonstellingen presenteert en een breed publiek aanspreekt? Museum Beelden aan Zee wil dan graag met u samenwerken. Wij kunnen u verschillende mogelijk - heden tot samenwerking aanbieden variërend van een zakenvriendschap tot een Sculptureclub lidmaatschap, tot de sponsoring van een tentoon - stelling. Mocht u SculptureClub lid zijn ontvangt u 25% korting op de verhuur van de zaal. Als zakenvriend van museum Beelden aan Zee kunt u eenmaal per jaar kosteloos gebruik maken van de Zeezaal. Dit is maar een greep uit de vele mogelijkheden. Voor meer informatie over de Sculpture Club of zakenvrienden kunt u contact opnemen met Geneviève Momma-Wehry (hoofd fondsenwerving) momma@beeldenaanzee.nl mobiel:

8 algemene informatie bereikba arheid 1 9 Scheveningen M P Nieuwe Parklaan Scheveningseweg Van Alkemadelaan Raamweg Koningskade cs a4 hs a12 9 a13 Entree Volwassenen 12,- Jeugd 13 t/m 17 jaar 6,- Kinderen t/m 12 jaar gratis Museumkaart gratis Rondleidingen Culturele excursies, bedrijvendagen, familie- of vriendenuitstapjes? Een rondleiding in museum Beelden aan Zee biedt u de mogelijkheid om dit unieke sculptuurmuseum en zijn eigen collectie beter te leren kennen. Of om het verhaal achter een tentoonstelling te horen en iets meer te weten te komen over de drijfveren van de desbetreffende kunstenaars. Groepsrondleidingen Rondleidingen gaan in beginsel over de eigen collectie en de tijdelijke tentoonstellingen. Indien u dit wenst kan een rondleiding worden toegespitst op één of meer specifieke tentoonstellingen. Bij groepen groter dan 20 personen kunnen er meerdere rondleidingen tegelijkertijd starten. Rondleidingen zijn ook mogelijk in het Engels, Duits of Frans. Kosten rondleiding: 50,00 per groep van maximaal 20 personen, exclusief entree. Reserveren: bij voorkeur twee weken van te voren, (070) of via rondleidingen@beeldenaanzee.nl museum Beelden aan Zee Harteveltstraat el Scheveningen +31 (0) Dinsdag t/m zondag uur Openbaar vervoer Vanaf station Den Haag Centraal tram 9 richting Scheveningen (halte circus - theater), vanaf station Den Haag Holland Spoor tram 1 richting Scheveningen (halte Scheveningse Slag) Parkeren Kurhaus garage, Circustheater garage Let op: parkeren in de directe omgeving van het museum kan voor max. 2 uur. Voor uw evenement kunnen wij valet parking organiseren.

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand,

Nadere informatie

Uw evenement in museum Beelden aan Zee

Uw evenement in museum Beelden aan Zee Uw evenement in museum Beelden aan Zee Foto: Gerrit Schreurs MUSEUM BEELDEN AAN ZEE Als een parel in het zand Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie?

Nadere informatie

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Zalencapaciteit Bent u op zoek naar een unieke locatie in het stadscentrum van Haarlem voor uw feestavond,

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

KERST 2013. 3 KALKOENMENU. 3 SPAANSE KERST. 4 KERSTMENU LUXE. 4 KERST LUNCH 1. 5 KERST LUNCH 2. 5 LUXE KERSTHAPJES. 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN.

KERST 2013. 3 KALKOENMENU. 3 SPAANSE KERST. 4 KERSTMENU LUXE. 4 KERST LUNCH 1. 5 KERST LUNCH 2. 5 LUXE KERSTHAPJES. 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN. Kerst 2013 Inhoud KERST 2013... 3 KALKOENMENU... 3 SPAANSE KERST... 4 KERSTMENU LUXE... 4 KERST LUNCH 1... 5 KERST LUNCH 2... 5 LUXE KERSTHAPJES... 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN... 8 2 Kerst 2013 Voor

Nadere informatie

Lunch Vergaderen en toch gezond willen lunchen. Wij maken verse lunchbroodjes met heerlijke huisgemaakte soepen & salades en meer..

Lunch Vergaderen en toch gezond willen lunchen. Wij maken verse lunchbroodjes met heerlijke huisgemaakte soepen & salades en meer.. Lunch Vergaderen en toch gezond willen lunchen. Wij maken verse lunchbroodjes met heerlijke huisgemaakte soepen & salades en meer.. BaquetteRia standaard 8,75 per persoon (2,5 broodjes p.p.) Luxe harde

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL Voor elk type bijeenkomst (feest, vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje, bruiloft of workshop) leent DE STAL zich uitstekend

Nadere informatie

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen.

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. Lunches Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. De lunches bestaan altijd uit vers gebakken broodjes en

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

Eindejaars Arrangementen

Eindejaars Arrangementen Lunch of Brunch Torentjes Een etagère waar de diverse lekkernijen op worden geserveerd. Ongedwongen en gezellig eten en borrelen in groepsvorm vanaf 4 personen. Italiaans Torentje Ontvangst met een glas

Nadere informatie

Brasserie MENUKAART. Markt 20 8331 HH Steenwijk tel: 0521 523425 informatie@zusenzosteenwijk.nl

Brasserie MENUKAART. Markt 20 8331 HH Steenwijk tel: 0521 523425 informatie@zusenzosteenwijk.nl Brasserie MENUKAART Markt 20 8331 HH Steenwijk tel: 0521 523425 informatie@zusenzosteenwijk.nl Welkom bij Brasserie Zus en Zo U kunt bij ons, binnen of op ons grote terras op het plein,terecht voor o.a.:

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen.

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. Lunches Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. De lunches bestaan altijd uit vers gebakken broodjes en

Nadere informatie

Koninklijk Genieten! G r a n d C a f é S O E S T D I J K. V r e d e h o f s t r a a t 6 3 7 6 1 H B S o e s t

Koninklijk Genieten! G r a n d C a f é S O E S T D I J K. V r e d e h o f s t r a a t 6 3 7 6 1 H B S o e s t Koninklijk Genieten! Bij ons Grand Café bieden wij ruime mogelijkheden voor groepen. Ongeacht de gelegenheid kunt natuurlijk altijd vertrouwen op onze kwaliteit en service! Wij zien er naar uit u van dienst

Nadere informatie

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen)

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen) Ontvangsten (vanaf 8 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,00 p.p. 5,50

Nadere informatie

Bij de koffie. Borrelen & snacken uur uur. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50

Bij de koffie. Borrelen & snacken uur uur. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50 Borrelen & snacken 10.00 uur 21.00 uur Bitterballen 7,00 10 Bitterballen met mosterd Bittergarnituur 7,00 10 Gemengde snacks met mayonaise en curry Breekbrood met boter 3,50 4 Stukjes breekbrood met boter

Nadere informatie

Huisgemaakte tomatensoep 4,85 met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood

Huisgemaakte tomatensoep 4,85 met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood S O E P E N : Huisgemaakte tomatensoep 4,85 met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood Soep van de week 4,85 vraag de medewerkers welke dit is, geserveerd met stokbrood S P E C I A L S P R O O S T :

Nadere informatie

Ontbijt. Bel offerte. Standaard buffet 12, 50 p.p. Deluxe buffet 18, 50 p.p.

Ontbijt. Bel offerte. Standaard buffet 12, 50 p.p. Deluxe buffet 18, 50 p.p. Ontbijt Standaard buffet 12, 50 p.p. - Gekookt ei - Jus d orange Comfort buffet 15, 50 p.p. - Ruim assortiment vers afgebakken broodjes en croissants, - 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren - Gekookt ei

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL Voor elk type bijeenkomst - vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje of workshop - leent De Stal zich uitstekend door de

Nadere informatie

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Met veel plezier laten wij u kennismaken met de bijzondere gastvrijheid van In de Roos: lunchcafé, dinercafé, vergaderlocatie & zalencentrum. Bij

Nadere informatie

Vergaderingen, Presentaties & Kick off s

Vergaderingen, Presentaties & Kick off s Vergaderingen, Presentaties & Kick off s Inhoud Inleiding... 3 Overzicht zalen... 4 Plattegrond... 4... 4 Capaciteit zalen... 4 Vergaderen... 5 Olifanten Sloep... 6 Vergaderarrangement... 7 Diner... 8

Nadere informatie

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 Belcampo Leescafé van Bibliotheek De Hallen Hannie Dankbaarpassage 10 in Tramremise De Hallen 1053 RT Amsterdam 020 30 32 886 www.cafebelcampo.nl gary@cafebelcampo.nl

Nadere informatie

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Ontvangst met koffie en petitfours. Koffie, thee, tafelwater en een snack tijdens

Nadere informatie

BESTELLINGEN PLAATSEN BIJ DE KROON CATERING

BESTELLINGEN PLAATSEN BIJ DE KROON CATERING BESTELLINGEN PLAATSEN BIJ DE KROON CATERING Bestellingen van belegde broodjes/lunches kunnen op de dag zelf geplaatst worden tot uiterlijk 10.30 uur voor bezorgen omstreeks 12.30 uur. Voor het plaatsen

Nadere informatie

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL IK ZIT EVEN BIJ MOEKE VERGADERARRANGEMENTEN Moeke heeft diverse vergaderarrangementen. Moeke s basisarrangement bestaat uit: Onbeperkt koffie, thee, fris, water en fruit Koekjes en pepermunt Schrijfblok

Nadere informatie

Menumogelijkheden (bij 15 personen of meer)

Menumogelijkheden (bij 15 personen of meer) Menumogelijkheden (bij 15 personen meer) Lunch Ontbijtbuffet 9,90 p.p. ham, kaas, salami, rosbief, zoet beleg en een gekookte eitje. Hierbij serveren wij kfie, thee, melk, karnemelk en jus d orange. Verwenontbijtbuffet

Nadere informatie

Shared Dining Italiaanse Proeverij 3-gangen

Shared Dining Italiaanse Proeverij 3-gangen In restaurant en evenementen locatie de Olifant maken wij samen met u van uw bruiloft of feest een fantastische en onvergetelijke dag. Een professioneel team en een hoge dosis aan gastvrijheid staan hier

Nadere informatie

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN Basis Banquetingmap KOFFIE ONTVANGSTEN Al onze koffie en thee draagt het Fairtrade keurmerk en de thee is daarnaast ook nog eens biologisch. Wij schenken de biologische sappen van Schulp. Onbeperkt koffie

Nadere informatie

Banquetingboek Brasserie de Mediaan.

Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Hierbij een overzicht wat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard is het mogelijk dat u contact met ons opneemt als u geen keuze kan maken uit ons standaard assortiment maar

Nadere informatie

Lunchkaart Onder de Linden. Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche

Lunchkaart Onder de Linden. Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche Mei i2015 Lunchkaart Onder de Linden Soepen Voor elke dag, voor elk moment Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche Garnalen-kreeftensoep 6.25 Vers getrokken

Nadere informatie

Broodje/salade van de week: Soep van de week: Onze medewerkers informeren u graag hierover

Broodje/salade van de week: Soep van de week: Onze medewerkers informeren u graag hierover Broodje/salade van de week: Elke week wisselend Soep van de week: Elke week een wisselende soep geserveerd met stokbrood Onze medewerkers informeren u graag hierover Indien u een allergie heeft, kunt u

Nadere informatie

Gewoon Kaas. Ontbijt bij Gewoon Kaas! van uur

Gewoon Kaas. Ontbijt bij Gewoon Kaas! van uur Ontbijt bij! van 8.00-12.00 uur jus d orange koffie of thee croissant krentenbol toast spiegel ei boerenachterham beemsterkaas huisgemaakte jam 9,95 Ook voor catering! Vraag naar de folder. www.gewoonkaas.nl

Nadere informatie

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd!

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd! INFORMATIE BROCHURE FEESTARRANGEMENTEN Uw feest tot in de puntjes verzorgd! Alberto s 4 uur durende feestavond - Onbeperkt drinken (Hollands assortiment) - Hapjes assortiment Beach (onbeperkt koud / warm)

Nadere informatie

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport. PARTY SUPPORT IS EEN HANDELSNAAM VAN ESTHERON V.O.F. PARTY SUPPORT banqueting map februari 2016 Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.nl B nl20 rabo 0307 2303

Nadere informatie

Postcode 3755 AR Tel

Postcode 3755 AR Tel High tea en Brunch Sfeervolle en gezellige locatie! Aan de rand van t Gooi in Eemnes op een steenworp afstand van knooppunt A1-A27 ligt het klassieke Grandcafé Eemland. Door haar centrale ligging leent

Nadere informatie

Lunchkaart. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo tel: 0492 72 49 80

Lunchkaart. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo tel: 0492 72 49 80 Lunchkaart www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo tel: 0492 72 49 80 Baguelino s Broodjes worden geserveerd met boter en gemenge sla Gezond ham / kaas / rode ui / tomaat / ei / komkommer / paprika Filet

Nadere informatie

Groepenkaart Restaurant Cnossen

Groepenkaart Restaurant Cnossen Groepenkaart Restaurant Cnossen INHOUD: Keuzemenu Zulther buffet Zulther de luxe buffet Borrelhapjes Zulther lunchbuffet Restaurant Cnossen Leekstermeer Meerweg 13 9312 TC Nietap Tel: 0594-512073 info@cnossenleekstermeer.nl

Nadere informatie

Foodbook 2014. Wil je een bijzondere ruimte huren voor een evenement? En de drankjes en catering zelf regelen?

Foodbook 2014. Wil je een bijzondere ruimte huren voor een evenement? En de drankjes en catering zelf regelen? Foodbook 2014 Werfkelder huren in Utrecht Wil je een bijzondere ruimte huren voor een evenement? En de drankjes en catering zelf regelen? Of zoek je een locatie met een speciale ambiance om iets te vieren?

Nadere informatie

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum www.textielmuseum.nl Het TextielMuseum Het TextielMuseum is een museum in bedrijf. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen,

Nadere informatie

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk Catering Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk B.V. ~ Park Boswijk 200 ~ 3956 AA Doorn 03 43-51 96 42 sdoornenbal@parkboswijk.nl Voorwoord De faciliteiten van Park

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie.

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie. Buffet A: 23,50 Salades Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie Vis: Gerookte- en pepermakreel Gevulde komkommer met zalmmousse Zoute haring,

Nadere informatie

Thee is inbegrepen 13,50 p.p.

Thee is inbegrepen 13,50 p.p. High Tea High Tea 1 Onze High Tea standaard is als volgt samengesteld: Luxe mini broodjes belegd met: - Ambachtelijke crabsalade - Parmaham met vijgenchutney - Reypenaer VSOP kaas - Italiaanse walnotensalami

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Soepen: Huisgemaakte tomatensoep 4,85 Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood

Soepen: Huisgemaakte tomatensoep 4,85 Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood Soepen: Huisgemaakte tomatensoep 4,85 Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood Soep van de week 4,85 Elke week een andere soep, vraag de medewerkers welke dit is, geserveerd

Nadere informatie

Lunchbuffet 15,00 p.p

Lunchbuffet 15,00 p.p Lunchbuffet 15,00 p.p Assortiment belegde broodjes: tonijnsalade, boerenkaas, beenham, rosbief, boerenbrie Fruitschaal Verse jus d orange IJswater Koffie of thee Uit te breiden met: - Soep van pomodori

Nadere informatie

Huisgemaakte tomatensoep 4,85. Soep van de week 4,85 Elke week een andere soep, vraag de medewerkers welke dit is, geserveerd met stokbrood

Huisgemaakte tomatensoep 4,85. Soep van de week 4,85 Elke week een andere soep, vraag de medewerkers welke dit is, geserveerd met stokbrood Lunchkaart Soepen: Huisgemaakte tomatensoep 4,85 Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood Soep van de week 4,85 Elke week een andere soep, vraag de medewerkers welke dit is,

Nadere informatie

TRENDY B R OODJES OP B E S TELLING

TRENDY B R OODJES OP B E S TELLING BABYBORRELS HUWELIJKEN VERGADERINGEN RECEPTIES FEESTJES 0471 83 22 75 hap.toe@hotmail.com 0471 83 22 75 hap.toe@hotmail.com www.haptoebroodjes.be www.haptoebroodjes.be www.haptoebroodjes.be TRENDY B R

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

Voor uw recepties of vergaderingen: keuze uit minisandwiches, minipistolets, gehaktballetjes (met dipsaus), spiesje met mozzarella en tomaat,

Voor uw recepties of vergaderingen: keuze uit minisandwiches, minipistolets, gehaktballetjes (met dipsaus), spiesje met mozzarella en tomaat, Wie zijn we Artisjok heeft een ruim assortiment zelf afgebakken belegde broodjes (* zonder vlees) maar ook huisbereide gerechten zoals spaghetti(saus), pastasalade, videe, groenten - en aardappelbereidingen,

Nadere informatie

Borrelgarnituur Prijs per persoon 16,50 / vanaf 20 personen 14,50

Borrelgarnituur Prijs per persoon 16,50 / vanaf 20 personen 14,50 Cateringmap Borrelgarnituur Prijs per persoon 16,50 / vanaf 20 personen 14,50 (minimaal 10 personen) - Gezouten nootje en olijven op tafel - Saté van gerookte zalm - Rouleau van carpaccio en pesto - Spies

Nadere informatie

Lunchkaart. tot 17:00. Lokaal Zeven beschikt een nostalgische Lerar geschikt voor al uw (bes bijeenkomsten. Vraag na mogelijkheden bij ons pe

Lunchkaart. tot 17:00. Lokaal Zeven beschikt een nostalgische Lerar geschikt voor al uw (bes bijeenkomsten. Vraag na mogelijkheden bij ons pe Lunchkaart tot 17:00 De sfeer van vroeger met de kwaliteit van nu! Bij Lokaal Zeven waant u zich in vroegere tijden en bent u weer terug in de schoolbanken. Overal om u heen ziet u iets terug van weleer.

Nadere informatie

Catering & Co. Schaal met delicatessen - ook verkrijgbaar bij het buffet ( 50,- voor 10 pers.) o Gemarineerde feta. okaas naar keuze.

Catering & Co. Schaal met delicatessen - ook verkrijgbaar bij het buffet ( 50,- voor 10 pers.) o Gemarineerde feta. okaas naar keuze. Binnenkomers BB Welkomstdrankje ( 25,- voor 10 pers.) Schaal met delicatessen - ook verkrijgbaar bij het buffet ( 50,- voor 10 pers.) Keuze uit: o Gemarineerde olijven ogemarineerde champignons o Gemarineerde

Nadere informatie

Appeltaart 3,60. Chocoladetaart 3,60. met romige chocolademousse, afgewerkt met pure chocolade. Red velvet cake 4,00

Appeltaart 3,60. Chocoladetaart 3,60. met romige chocolademousse, afgewerkt met pure chocolade. Red velvet cake 4,00 Lunch Gebak mag altijd! Appeltaart 3,60 ambachtelijk bereid met grote stukken appel en kaneel Chocoladetaart 3,60 met romige chocolademousse, afgewerkt met pure chocolade Red velvet cake 4,00 roodgekleurde

Nadere informatie

Het adres voor: Ontbijt Lunch Proeverij High tea vergaderingen catering www.decroissanterie.nl Koffie & thee koffie 1,95 espresso 1,95 cappuccino 2,25 cafe au lait 2.25 thee diverse smaken 1,95 verse muntthee

Nadere informatie

tot 17.00 uur zoet koud soep salade Ons landbrood wordt ambachtelijk gebakken door Bakkerij Vlaamsch Broodhuys en wij serveren het zonder boter.

tot 17.00 uur zoet koud soep salade Ons landbrood wordt ambachtelijk gebakken door Bakkerij Vlaamsch Broodhuys en wij serveren het zonder boter. tot 17.00 uur zoet Notentaartje 4,2 Brownie 2,8 Bonbons 3,2 Ons landbrood wordt ambachtelijk gebakken door Bakkerij Vlaamsch Broodhuys en wij serveren het zonder boter. koud keuze uit 11 zaden (wit) of

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Brasserie grand café De Smaeckkamer

Brasserie grand café De Smaeckkamer Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en verwacht een pressioneel team, verrassend eten en een topservice.

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

Geachte gast. Wij wensen u een prettig verblijf in onze herberg toe.

Geachte gast. Wij wensen u een prettig verblijf in onze herberg toe. Geachte gast Van harte welkom bij Herberg de Gouden Leeuw. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn hebben wij pocketlopers die uw bestelling opnemen en met u afrekenen aan de tafel. onze runners

Nadere informatie

Menu Mogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch

Menu Mogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch Menu Mogelijkheden (bij 15 personen meer) Lunch Ontbijtbuffet 13,50 p.p. (tot 11:00) U heeft de keuze uit diverse soorten brood, ham, kaas, salami, rosbief, zoet beleg en een gekookte eitje. Hierbij serveren

Nadere informatie

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50 Koffies KOFFIE 2,10 KOFFIE VERKEERD 2,25 CAPPUCCINO 2,25 ESPRESSO 2,10 DUBBELE ESPRESSO 3,00 LATTE MACCHIATO 3,00 LATTE MACCHIATO SPECIALS 3,50 Crazy Chocolate Cookie - Going Nuts - Amaretto - Sweet Caramel

Nadere informatie

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en verwacht een professioneel team, verrassend eten en een

Nadere informatie

Lunch de Vlaamse schuur. Lunch d n Hooiberg. - Kopje soep - Broodje kroket - Broodje kaas - Koffie, thee, melk en jus d orange.

Lunch de Vlaamse schuur. Lunch d n Hooiberg. - Kopje soep - Broodje kroket - Broodje kaas - Koffie, thee, melk en jus d orange. Lunch de Vlaamse schuur - Kopje soep - Broodje kroket - Broodje kaas - Koffie, thee, melk en jus d orange 9,50 per persoon Lunch d n Hooiberg - Kopje soep - 2 Belegde broodjes keuze uit: ham, kaas, fricandeau

Nadere informatie

Algemene informatie. Zalencapaciteit Openingstijden Dagelijks geopend vanaf uur.

Algemene informatie. Zalencapaciteit Openingstijden Dagelijks geopend vanaf uur. Algemene informatie Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 09.30 uur. Contactgegevens Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl Zalencapaciteit Bent u op zoek naar een ruimte

Nadere informatie

Kerstbrunch Kerstdiner, ook mogelijk op Kerstavond Kerstfondue Hotelarrangementen Kerstcadeau

Kerstbrunch Kerstdiner, ook mogelijk op Kerstavond Kerstfondue Hotelarrangementen Kerstcadeau KERSTARRANGEMENTEN 2015 Hotel & Gasterij De Roode Schuur beschikt naast een hotel, zes multifunctionele zalen ook over Restaurant Meadows. We organiseren dit jaar diverse activiteiten, leuk met de hele

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Koud borrelgarnituur. Basis koude borrelhapjes

Koud borrelgarnituur. Basis koude borrelhapjes Koud borrelgarnituur Naast onze sublieme koude borrelhapjes bieden we ook bijzondere luxe borrelgarnituur. Extra lekker voor als u uw gasten iets bijzonders wilt aanbieden. Hieronder een overzicht van

Nadere informatie

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 LUNCHKAART www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 SPECIALE GERECHTEN Wrap met gerookte zalm, gemengde sla, kruidenkaas, rode ui en pijnboompitten Salade mozzerella met tomaat, basilicum en

Nadere informatie

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795 www.brasserie-laplaza.nl https://www.facebook.com/pages/brasserie-la-plaza/219882741456986 Luxe Belegde Broodjes Proeverijtje 3

Nadere informatie

Broodjes Prijs Dieet info Vegtarisch Jong belegen kaas 2,45 vega Jong belegen kaas, avocado en tomaat 3,45 vega Jong belegen komijne kaas 2,45 vega

Broodjes Prijs Dieet info Vegtarisch Jong belegen kaas 2,45 vega Jong belegen kaas, avocado en tomaat 3,45 vega Jong belegen komijne kaas 2,45 vega Broodjes Dieet info Vegtarisch Jong belegen kaas 2,45 vega Jong belegen kaas, avocado en tomaat 3,45 vega Jong belegen komijne kaas 2,45 vega Oude kaas, rucola en truffelmayo 3,65 vega Oude kaas, mosterd

Nadere informatie

RECEPTIEARRANGEMENT A Ontvangst met koffie/thee & zoet Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar * d.m.v. bar- en plateauservice

RECEPTIEARRANGEMENT A Ontvangst met koffie/thee & zoet Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar * d.m.v. bar- en plateauservice RECEPTIE RECEPTIEARRANGEMENT A Ontvangst met koffie/thee & zoet 2 warme hapjes uit assortiment A RECEPTIEARRANGEMENT B 2 warme hapjes en 1 koud hapje per persoon uit assortiment A RECEPTIEARRANGEMENT C

Nadere informatie

Catering assortiment. Lunch, Diner, Borrel, High Tea en High Wine

Catering assortiment. Lunch, Diner, Borrel, High Tea en High Wine Catering assortiment Lunch, Diner, Borrel, High Tea en High Wine Luxe belegde biologische broodjes U heeft de keuze uit een maisbroodje of een granenbroodje met verschillende pitten. Jonge kaas met kerriemayo

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kan voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

Brasserie grand café De Smaeckkamer

Brasserie grand café De Smaeckkamer Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en verwacht een pressioneel team, verrassend eten en een topservice.

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap.

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst of vergadering? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden. In

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

RESERVEER ONLINE. Vegetarisch BORRELHAPPEN PROOST LUNCH EN DINER APPEL TAART BORRELEN. TAPAS (2 personen)

RESERVEER ONLINE. Vegetarisch BORRELHAPPEN PROOST LUNCH EN DINER APPEL TAART BORRELEN. TAPAS (2 personen) SINDS 1984 BOSLUST TEGOED BORDJE BORRELHAPPEN (Ook als voorgerecht) BITTERGARNITUUR 5 soorten warme hapjes, salami en kaas Klein... 7,00 Groot... 12,50 KAASTENGELS Met mosterd-honingsaus 8 stuks... 6,50

Nadere informatie

Bestel hier uw lunch, lunchpakket en hapjes voor de bedrijfsborrel. van eenvoudig belegde broodjes tot luxe pistolets, hapjes en salades.

Bestel hier uw lunch, lunchpakket en hapjes voor de bedrijfsborrel. van eenvoudig belegde broodjes tot luxe pistolets, hapjes en salades. Lunchservice Bestel hier uw lunch, lunchpakket en hapjes voor de bedrijfsborrel. van eenvoudig belegde broodjes tot luxe pistolets, hapjes en salades. Onze broodjes worden dagelijks vers gebakken en naar

Nadere informatie

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt.

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt. Dinerbuffet gezellig en lekker In de Watergraafsmeer op een steenworp afstand van de ringweg A10 ligt het klassieke grand café restaurant Frankendael. De accommodatie bestaat uit diverse zalen en zijn

Nadere informatie

Soesjes gevuld met; - Kaas crème - Hammousse - Zalmmousse - Room paté

Soesjes gevuld met; - Kaas crème - Hammousse - Zalmmousse - Room paté Bittergarnituur koud: Bittergarnituur koud 1: (Amsterdams) - Ossenworst met Amsterdamse uien - Salami met zilver uit - Oude kaas met appelstroop - Jonge kaas met mosterd Bittergarnituur koud 2: ( 3 hapjes

Nadere informatie

Buffetten Restaurant Klein Hartenstein

Buffetten Restaurant Klein Hartenstein Buffetten Restaurant Klein Hartenstein Italiaans buffet - Grissini - Italiaans brood met tapenade - Carpaccio met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas - Pasta salade met ansjovis

Nadere informatie

L u n c h. Broodje rosbief 6. Broodje tonijnsalade 6. Carpaccio met truffel mayonaise, rucola, olijven, zongedroogde tomaatjes, spek en Pecorino kaas

L u n c h. Broodje rosbief 6. Broodje tonijnsalade 6. Carpaccio met truffel mayonaise, rucola, olijven, zongedroogde tomaatjes, spek en Pecorino kaas . Luxe broodjes L u n c h Keuze uit: witte baguette of steengebakken meergranen baguette Broodje rosbief 6 Met olijfolie, croutons, pecorino kaas, zongedroogde tomaatjes en olijven Broodje tonijnsalade

Nadere informatie

Wij beschikken over: Huurprijzen op aanvraag Exclusief personeelskosten e.e.a. in samenwerking met V.C.T. Verhuur.

Wij beschikken over: Huurprijzen op aanvraag Exclusief personeelskosten e.e.a. in samenwerking met V.C.T. Verhuur. Bijgaand de mogelijkheden voor catering. Wij gaan ervan uit dat alle benodigde zaken als borden, bestek en overig meubilair aanwezig zijn. Indien er extra ingehuurd dient te worden komen deze kosten voor

Nadere informatie

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden!

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! De onderstaande informatie is standaardinformatie. Wij streven er echter zoveel

Nadere informatie

DE LUNCH KAART. Genieten!

DE LUNCH KAART. Genieten! DE LUNCH KAART Genieten! SOEPEN GESERVEERD MET BROOD EN KRUIDENBOTER Tomatensoep met crème fraîche 5.25 Mosterdroomsoep met Friese droge worst 5.25 Dagsoep: vraag uw bediening 5.25 SALADES GESERVEERD MET

Nadere informatie

Banquetingmap Restaurant Quisine

Banquetingmap Restaurant Quisine Banquetingmap Restaurant Quisine 2014/2015 Restaurant Quisine, locatie Respect Quintus Nectarinestraat 11 2552 LZ Den Haag (t) 070 391 54 00 (e) restaurantqs@respectzorggroep.nl Openingstijden: Maandag

Nadere informatie

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel.

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Koud en warm buffet ( het gemak ) Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Rauwkost salade met kruidendressing Minibroodjes. Kruidenboter en tapenade.

Nadere informatie

Soepen: Huisgemaakte tomatensoep 4,85 Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood. Soep van de week 4,85

Soepen: Huisgemaakte tomatensoep 4,85 Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood. Soep van de week 4,85 Soepen: Huisgemaakte tomatensoep 4,85 Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, geserveerd met stokbrood Soep van de week 4,85 Elke week een andere soep, vraag de medewerkers welke dit is, geserveerd

Nadere informatie

CATERING KRVE 71 ARRANGEMENTEN

CATERING KRVE 71 ARRANGEMENTEN 1 CATERING KRVE CATERING KRVE 2 KRVE BORREL ARRANGEMENT 1 KRVE BORREL ARRANGEMENT 2 Prijs tot 2 uur 27,75 p.p. Prijs tot 3 uur 33,75 p.p. Prijs tot 4 uur 36,75 p.p. Prijs tot 2 uur 30,50 p.p. Prijs tot

Nadere informatie

De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf!

De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf! Catering 2 De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf! Al jarenlang is De Zoete Inval de ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten,

Nadere informatie

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 LUNCHKAART www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 SPECIALE GERECHTEN Halve haan / gemengde sla / friet Gehaktbrood / gemengde sla / chilimayonaise Varkenshaas spies / rode pepersaus / gemengde

Nadere informatie

Luxe broodjeslunch 19,50

Luxe broodjeslunch 19,50 Luxe broodjeslunch 19,50 Een kop Ryckelijke soep Diverse ovenverse broodjes Etagères met: Luxe vleeswaren Kaassoorten uit het Groene Hart Gevulde wraps (maisrolletjes) Een warme snack; stukje vis of vlees

Nadere informatie

uitvaart catering arrangementen

uitvaart catering arrangementen uitvaart catering arrangementen voor een bijzonder afscheid voor een bijzonder afscheid Een afscheid bijzonder afsluiten? Maashorst Catering zorgt voor een passende culinaire beleving. 06 08 Ontbijt arrangementen

Nadere informatie

Lunch suggesties *** *** ***

Lunch suggesties *** *** *** Lunch suggesties * Lunch 1 Krentenbol, besmeerd met roomboter Broodje, belegd met vleeswaar (diverse soorten) Broodje, belegd met kaas (diverse soorten) De prijs van deze lunch bedraagt 6,95 per persoon

Nadere informatie

Inhoud. Alle prijzen in deze brochure zijn inclusief BTW KERST 2015... 3 KERSTMENU (2) IN BUFFETVORM... 3

Inhoud. Alle prijzen in deze brochure zijn inclusief BTW KERST 2015... 3 KERSTMENU (2) IN BUFFETVORM... 3 Kerst 2015 Inhoud KERST 2015... 3 KERSTMENU (1) IN BUFFETVORM... 3 KERSTMENU (2) IN BUFFETVORM... 3 KERSTMENU (3) IN BUFFETVORM... 4 GRAND WINTER DESSERT... 4 LOS TE BESTELLEN... 5 (KERST)HAPJES... 6 2

Nadere informatie

CLUBSANDWICHES LUNCHBROODJES KOUD

CLUBSANDWICHES LUNCHBROODJES KOUD CLUBSANDWICHES CLUBSANDWICH OUDE KAAS 12,50 Met guacamole, oude kaas, tomaat, zoetzure groenten, rucola en verse friet CLUBSANDWICH ZALM 14,50 Met Stolwijker oude boerenkaas, citroenmayonaise en verse

Nadere informatie