WESTFAUA. - a useful website for owners and enthusiasts of VW Westfalia T25 / T3 / Vanagon Campervans

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WESTFAUA. www.westfaliat3.info - a useful website for owners and enthusiasts of VW Westfalia T25 / T3 / Vanagon Campervans"

Transcriptie

1 WESTFAUA

2 Mosaik-Joker De droom van het reizend wonen en het wonend reizen is nu werkelijkheid geworden met de Mosaik- Joker. De basis is een VWTransporter, die u in eigen tempo en naar eigen behoefte tot een kampeerauto ombouwt. Of u naar uw werk gaat of inkopen gaat doen, u rijdt met de Mosaik-Joker als in een personenauto. Door middel van het losse inbouwsysteem van Westfalia bent u in staat de aanschaf van een kampeerautoset te spreiden. Na de montage van een keukenunit met waterpomp, koelkast en gascomfort kunt u uw VW Transporter voorzien van een tweepersoonsslaapplaats door middel van een uitzetdak. Al naar gelang uw persoonlijke wensen kunt u kiezen uit een korte en een lange bank. Al deze inbouwmeubelen zijn eenvoudig zelf te monteren of met de hulp van een Westfalia vakdealer in uw omgeving. De inbouw voor de VWTransporter voldoet volledig aan de strenge wettelijke inbouwvoorschriften. De onderdelen worden 100% veilig gemonteerd en zijn crash getest". U ziet het: voordelen genoeg om tot de aanschaf van deze luxueuze kampeerauto over te gaan! 1 Grijsgetinte ramen zijn mooi en beschermen de Mosaik-Joker tegen kou en warmte. Voor de woonruimie worden komplete inbouwsets met afsluitprofielen en alle montagedelen aangeboden. Het raam boven de keukenunit is uitstelbaar en kan in elke gewenste stand gezet worden. 2 De gordijnen verschaffen u's avonds privacy en zijn tevens een goede isolate voor de winter. De gordijnen van Westfalia zijn van zeer goede kwaliteit en slecht brandbaar. Tot de standaarduitrusting behoren verscheidene gordijnrailsen, bindriempjes, drukknopen en montagemateriaal.

3 4 De komplete zijwandbekleding voor de VW Transporter is voor u op maat gemaakt en is voorzien van 30 mm isolatiemateriaal. 6 Tot de standaarduitrusting van het verhoogde dak (zie 5) behoren twee dakluiken. Het uitzetdak wordt met een dakluik en een uitritsbare opening in het tentzeil geleverd. 3/5 Het uitzet- of verhoogde dak van Westfalia maakt de VW Transporter tot een ideale auto, zowel in het dagelijks gebruik als in de vrije tijd. U kunt zelf beslissen of u met een totale hoogte van 2,05 m een goede ventilatie onder een stralende zon wenst of dot u een vast verhoogd dak van 2,60 m prefereert met betere isolatie voor koudere dagen. Beide kunststof daken worden kompleet met 1 montagedelen geleverd. 7 Indien u met meer dan twee personen op reis gaat kunt u naast het benedenbed gebruik maken van het bovenbed. Bij een uitzetdak kunt u het bed van 185 x 122 cm uitkiappen en bij een verhoogd dak schuift u het bed van 194 x 116 cm uif.

4 1 De opbergkast die aan de zijwand bevestigd is heeft een inhoud van 70 liter en dient als opbergplaats voor die benodigdheden die snel binnen handbereik moeten zijn. I Iij wordt links naast de tweezitsbank gemonteerd. 2 De korte kleerkast met een afmeting van 89 x 54 x 35 cm is te combineren met een driezitsbank. Een grote zijklep geeft u een makkelijke toegang tot uw kleding. Er zijn (evens twee opbergvakken beschikbaar. 3 De lange kleerkast met een buitenafmeting van 90 x 52 x 35 cm wordt gebruikt voor de Mosaik-Joker met tweezitsbank. De kleerkast, die voorzien is van een spiegel in de deur, is vanuit de binnenkant van de auto bereikbaar, terwijl er nog drie opbergvakken beschikbaar zijn wanneer u de achterklep van de auto opent. 4 De dakkast is voor alle Jokers met een vast verhoogd dak of met een Westfalia uitzet- of verhoogd dak de ideale bergruimte voor die zaken die voor uw vrijetijdsbesteding nodig zijn. 5 De Westfalia bodem is de garantie voor uw veiligheid. Voor het inbouwen worden geteste. materialen en bevestigingsdelen gebruikt. Standaard is de op de 17 mm dikke triplexbodem aangebrachte PVC-laag, die voor een makkelijk onderhoud zorgt. Bovendien kunt u de Mosaik-Joker indien gewenst voorzien van een uitneembare velourse vloerbedekking. 13 Er kunnen zelfs vijf personen meerijden wanneer u een Mosaik-Joker met driezitsbank en korte kleerkast heeft. Bovendien heeft u dan een slaapruimte van 160 cm breec tot uw beschikking.

5 9 De Mosaik-tafel is draaibaar en biedt de familie op een oppervlakte van 80 x 40 cm de ruimte voor eten, werken of spelen. 6/7/8 Wilt u onderweg een lekkere maaltijd klaarmoken? Dit is mogelijk met de universele keukenunit van Westfalia die voorzien is van een tweepits kooktoestel, een op gas, 12 Volt en 220 Volt funktionerende koelkast met een inhoud van 41 liter, een kraan, een watertank met een inhoud van 12 liter, elektrische wisselkraan en bergruimte voor uw keukenbenodigdheden of levensmiddelen. U kunt deze onderdelen naar eigen behoefte inbouwen. 12 Heeft u een Mosaik-Joker met tweezitsbank en lange kleerkast, dan heeft u de mogelijkheid links naast de bank een extra opbergkast te monteren. U creeert op deze manier nog meer ruimte! 10 De zitbank van Westfalia is voorzien van twee veiligheidsgordels en is boven dien 100% veilig gemonteerd. Dit vormt de garantie voor veilig rijden voor de hele familie. 11 De komfortabele tweezitsbank kan ook als tweepersoonsbed van 120 cm breed gebruikt worden. U kunt ook een driezitsbank monteren, dan heeft u de beschikking over een bed van 160 cm breed.

6 Veilig en waardevast 1 De Mosoik-Joker is voorzien van een komfortabele en uiterst veilige kachel, waarvan de voordelen zijn: eenvoudige bediening, tijdschakelaar (zie bijbehorende accessoirebrochure) en ruimtebesparende montage, nl. onder het voertuig. Brandstof: diesel of benzine. Het verbruik is gering, de warmteopbrengst daarentegen is hoog. Het stroomverbruik is slechts 15 Watt per uur. 's Winters wordt de hete lucht in het voertuig gelijkmatig door een ventilator verdeeld, 's zomers dient deze als frisse lucht-circulator. Het Mosaik programma van Westfalia is voor de doe-het-zelver in elk opzicht een veilige basis: de meubels zijn crash getest de delen worden kompleet met al het montagemateriaal geleverd de Westfalia vakdealer staat u met raad en daad bij ieder deel is pasklaar Mosaik campers blijven net als de andere Westfalia voertuigen ook als occasion hun waarde behouden 2 De ventilatiefunkties laten zich eenvoudig door een schakelaar bedienen. De temperatuurkeuze laat zich regelen met behulp van een 7-standen schakelthermostaat. Het mooie bedieningspaneel wordt binnen handbereik in het woongedeelte gemonteerd. 3 De gastankinstallatie is geschikt voor de VW Transporter vanaf bouwjaar 8/79 en kan, om ruimte te besparen, onder het voertuig gemonteerd worden. Het laadvermogen bedraagt 8 kg en u kunt bij iedere LPG-pomp tanken. 12-Voltkabelset 4 Hel Westfalia isolatiemateriaal bestaat uit vochtwerend isolatieviit dat op de binnenwand van het voertuig bevestigd wordt. Het blijft gegarandeerd op zijn plaats en heeft een goed isolerende werking. De 12 Volt aansluitingsset voor de Mosaik-Joker bestaat uit een pasklare kabel voor eventuele 12 Volt-verbruikers, zoals koelkast, licht of verwarming. Voor de inbouw van een tweede batterij bestaat er een extra kabel, evenzo voor de 220 Volt aansluiting en de aardlekschakelaar. Stickerset Met de stickerset is uw Mosaik-Joker ogenschijnlijk identiek aan het sfandaardmodel. Dit verhoogt de waarde van uw voertuig en is voordelig bij een eventuele verkoop! Het kunststof folie is precies op maat gesneden en kan eenvoudig en zonder gereedschap aangebracht worden.

7 Gordijnstof en bekleding De gordijnstof en bekleding von Westfalia zijn makkelijk in onderhoud, van zeer goede kwali teit en slecht brandbaar. Bekleding: 1 dessin grijs/blauw (1,30 m breed) Gordijnstof: 2 dessin grijs/blauw (1,30 m breed) 3 dessin grijs uni (1,40 m breed) i i i i i i i i f l I l I I I i i! I i I i l I I i i I l i 1 i It i s I I 1 I I i i i I i i i i i l i i i ii i i m n ;p m Profielen, meubelsloten en -scharnieren Stootprofiel verende Kantprofiel met werking voor deur- en klepomranding Randprofiel voor deuren en kleppen ' ': " % Vulprofiel voor het aaneensluiten van meubelen Sluitprofiel voor bekledingsplaten T-profiel voor bekledingsplaten Hoekprofiel voor bekledingsplaten Meubelslot met sluiting Meubelplaten Westfalia meubelplaten bestaan uit meerzijdig triplex, waaraan aan beide kanten oestendige houtplaten gelijmd worden. De wezenlijke voordelen ten opzichte van ander materiaal dat in de camperbouw gebruikt wordt: licht van gewicht ijzersterk solide bevestigingsmogelijkheid van schroeven de inbouw kan makkelijk door de doe-het-zelver gedaan worden Meubelscharnieren Westfalia-meubelplaten 2950 x 1300 x 16 mm <leur: grijs. Deze platen worden voornamelijk voor het inbouwen gebruikt op die claatsen die vlak en stabiel moeten zijn..vestfalia-triplexplaten 2400 x 1220 x 10 mm 2eze vijfvoudig gelijmde triplexplaat is aan beide kanten met kunststof folie ;"gewerkt. Deze platen dienen als binnenindeling voor meubels, tussenwanden en "dems. "riplex-bekledingsplaten 2400 x 1220 x 3,2 mm 2s arievoudig gelijmde plaat is aan beide zijden met folie afgewerkt. Hij wordt a I le bekleding gebruikt en is ook bijzonder geschikt voor dakbedekking.

8 2460 Technische specificaties: Karrosserie: camperuitbouw met twee deuren, schuifdeur in de zijwand en achterklep, zelfdragende stolen karrosserie. Afmetingen: lengte 4570 mm, breedte 1845 mm, hoogte 2080 mm (bij uitzetdak)/2610 mm (bij verhoogd dak) spoor voor/achter 1685/1570 mm, wielbasis 2460 mm, ledig gewicht ca kg, totaal gewicht ca kg, belading ca. 600 kg, toelaatbaar aanhangwagengewicht kg (hangt af van het motorvermogen; zie instruktieboekje behorende bij uw auto) Precisie II P 0 N B E K R E A I I E op wielen. J Amsterdamse Weg RP Amersfoort r 10/87 Telefoon: (033) Telex: Telefax: (033)

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen. Nijverheidsweg 25 NL-7442 CH NIJVERDAL Tel. 0548-618484 Fax. 0548-611255 www.roma-nijverdal.nl info@roma-nijverdal.nl Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Nadere informatie

Legenda Scout Scout Scout Scout Scout Scout TLL TLL TLL Executive

Legenda Scout Scout Scout Scout Scout Scout TLL TLL TLL Executive Legenda dag / nacht dag / nacht dag / nacht dag / nacht dag / nacht dag / nacht = ptie = Standaard --- = niet mogelijk S = Standaard, L = Luxe Uitvoering Inwendige lengte (gemeten op tafelhoogte) (cm)

Nadere informatie

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Avontuur te huur Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Bij Camper Centrum Nederland vindt u de wereld van de compacte campers. Geen ander bedrijf in Europa is zo volledig op campers en camperservices

Nadere informatie

Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal:

Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal: Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal: Genugten Agri B.V. levert complete staalconstructies met houten of stalen gordingen. Als dakbedekking worden diverse soorten stalen profielplaten,

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

Camperbouw Holland B.V. "Sterk in speciaal werk!"

Camperbouw Holland B.V. Sterk in speciaal werk! Naam :............................................................. Adres :............................................................. Postcode :.............................................................

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Prijslijst liberté vip 690

Prijslijst liberté vip 690 Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Avontuur te huur Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Camper Centrum Nederland Welkom in de wereld van compacte campers Bij Camper Centrum Nederland vindt u de wereld van compacte campers.

Nadere informatie

Canadream Maxi Motorhome MHA

Canadream Maxi Motorhome MHA Canadream Maxi Motorhome MHA Dé ruime motorhome Wie veel leef- en bergruimte wenst is, reist met deze motorhome uitstekend. Natuurlijk zijn alle facitliteiten van een moderne motorhome aan boord: een volledige

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE!

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! 02 BuroW mobil uitzonderlijk, VinDingRiJK En HOOgWaaRDig 04 05 06 InHouDsopgAve ViP 490 04 nouvelle PETiTE 05 ViP 540 En 540 B 06

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

Prijslijst Nouvelle Petite

Prijslijst Nouvelle Petite Alle prijzen zijn inclusief BTW en zijn compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. E-mail: info@burow-mobil.nl Website: www.burow-mobil.nl gewichten van het Basis voertuig Totaal

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE!

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. GEWICHTEN VAN HET BASIS VOERTUIG Totaal toegestane massa: 3300 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

<< www.dedietrich.be >> Premys

<< www.dedietrich.be >> Premys ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Premys VERWARMING EN sanitaire WARMWATER EASYLIFE Comfort is de essentie, daar kan u op vertrouwen >> Gegarandeerde kwaliteit >> Onbeperkt warmwater

Nadere informatie

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER Een ideale draagbare koelbox met een inhoud van 24 liter. Geschikt voor 1,5 liter flessen. Handig voor een dagje uit of tijdens een lange rit in de auto. Eén deksel. Werkzaam

Nadere informatie

14.170,- Prijs in standaarduitrusting

14.170,- Prijs in standaarduitrusting ALLEGRA 400 14.170,- 620 cm 420 cm 907 kg Maximaal toelaatbaar gewicht: 1120 kg 882 cm 90 Liter koelkast ALLEGRA 420 15.640,- 650 cm 450 cm 1022 kg Maximaal toelaatbaar gewicht: 1250 kg 912 cm ALLEGRA

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

collectie 2015 w w w.caravelair.nl

collectie 2015 w w w.caravelair.nl www.caravelair.nl collectie 2015 p weg naar de vrijheid! Antarès & Antarès : Niet voorzien, : ptie, : erie MATEN EN GEWICHTEN 335 376 390 400 400 426 440 440 450 450 460 460 466 470 486 526 Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

www.regenwater.com Tuin Woningbouw Regenwater Regenwater Tuin Utiliteitsbouw Regenwater Grijswater Infiltratie Afvalwater

www.regenwater.com Tuin Woningbouw Regenwater Regenwater Tuin Utiliteitsbouw Regenwater Grijswater Infiltratie Afvalwater www.regenwater.com Afvalwater Infiltratie Grijswater Utiliteitsbouw Woningbouw in de tuin paal RVS Ondergrondse tuintankfilter Flatline regenwatertank (zie pagina 6) Dompelpomp X-Press tankfilter X-Press

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Wouter Dewulf Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Hoogwaardige kwaliteit Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afingen leverbaar Snelle

Nadere informatie

AGNES. Kant-en-klare wand- en plafondplaten. www.agnes.eu WANDEN & PLAFONDS ONE STEP

AGNES. Kant-en-klare wand- en plafondplaten. www.agnes.eu WANDEN & PLAFONDS ONE STEP WANDEN & PLAFONDS Kant-en-klare wand- en plafondplaten Kant-en-klaar: geen stuc- of schilderwerk nodig Eenvoudig schoon te houden: met vochtige doek en schoonmaakmiddel Gemakkelijk en onzichtbaar te bevestigen:

Nadere informatie

catalogus container gebouwen ... name UNITS.be luxe units & modulaire bijgebouwen luxe units & modulaire bijgebouwen INBEGREPEN UITRUSTING: list

catalogus container gebouwen ... name UNITS.be luxe units & modulaire bijgebouwen luxe units & modulaire bijgebouwen INBEGREPEN UITRUSTING: list catalogus name container list gebouwen beschrijving Isolatie: Dak: 100mm Minerale wol (U-waarde 0.359 W/m²K) Muren: 60mm minerale wol (U-waarde 0.574 W/m²K) Vloer: 60mm minerale wol (U-waarde 0.548 W/m²K)

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

Camperbouw Holland B.V. "Sterk in speciaal werk!"

Camperbouw Holland B.V. Sterk in speciaal werk! Naam :............................................................. Adres :............................................................. Postcode :.............................................................

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen

www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen Universele spatbordbeschermer art.-nr. D-U 12 De spatbordbeschermer beschermt de voorste

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

catalogus standaard units ... name UNITS.be luxe units & modulaire bijgebouwen INBEGREPEN UITRUSTING: list beschrijving

catalogus standaard units ... name UNITS.be luxe units & modulaire bijgebouwen INBEGREPEN UITRUSTING: list beschrijving UNITS.be catalogus name standaard list units p1» beschrijving» Isolatie: Dak: 100mm Minerale wol (U-waarde 0.359 W/m²K) Muren: 60mm minerale wol (U-waarde 0.574 W/m²K) Vloer: 60mm minerale wol (U-waarde

Nadere informatie

Stop tocht. 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht

Stop tocht. 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht Stop tocht 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht Onder de voordeur CLASSIC en BASIC De Classic is een degelijk aluminium dorpelprofiel voor toepassing onderaan de binnenkant van de voordeur.

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Tegelijk wil ik dan ook wat ik aan de Eribelle gewijzigd of toegevoegd heb hierbij vermelden.

Tegelijk wil ik dan ook wat ik aan de Eribelle gewijzigd of toegevoegd heb hierbij vermelden. Op camping Ooldehuuske te Roermond heb ik in 2013 de Eribelle knutsel wisseltrofee 2013 gewonnen met het unieke Eribelleregenlekwaterafvoersyteemindevoortent. Hier ben ik natuurlijk ontzettend mee vereerd.

Nadere informatie

ENERGIE BESPAREN. Je kunt de koffer natuurlijk nog aanvullen met andere interessante materialen of foto's.

ENERGIE BESPAREN. Je kunt de koffer natuurlijk nog aanvullen met andere interessante materialen of foto's. ENERGIE BESPAREN De energiekoffer 1 Hoe ga je zelf aan de slag? Koop een koffer aan en vul ze met: een spaardouchekop een bruismondstuk en doorstroombegrenzer spaarlampen een tijdschakelklok/timer een

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

1. Algemeen !!!LET OP!!!

1. Algemeen !!!LET OP!!! powered by 1. Algemeen Laminotherm is een zeer dunne vloerverwarming om laminaat en (onder voorwaarden) parketvloeren op een comfortabele temperatuur te houden. e voordelen van Laminotherm zijn de eenvoudige

Nadere informatie

Voor het welzijn van kind en school. Klas 3!

Voor het welzijn van kind en school. Klas 3! Voor het welzijn van kind en school Klas 3! Wat is energie Energie heb je nodig om iets te doen. Je hebt het nodig om een auto mee te kunnen laten rijden, een huis mee te verwarmen of een fabriek mee te

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS PHAZSCREEN TYPE 85 ASN - 95ASN 1. Bergingskast (om bovenop het raam te monteren) Geëxtrudeerde omkasting bestaande uit 1 deel (voor- & bovenprofiel). De omkastingsprofielen

Nadere informatie

»SVEN HEDIN« Een van de mooiste campers van VW en Westfalia

»SVEN HEDIN« Een van de mooiste campers van VW en Westfalia »SVEN HEDIN«Een van de mooiste campers van VW en Westfalia reizend wonen wonend reizen WESTFAUA SVEN HEDIN De Zweedse ontdekkingsreizigef Sven Hedin (1865-1952) heeft veel moeilijke reizen door de uitgestrekte

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit!

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit! ROLLUIKEN Verhoog uw comfort en geef minder uit! ALGEMEEN Enkel voordelen! Wilms rolluiken staan garant voor een permanente, hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak. Ze bieden een enorme waaier aan

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

G-Kit Bonanza Tafelmodel

G-Kit Bonanza Tafelmodel G-Kit Bonanza Tafelmodel Opbouw instructies Versie: NL2018-9 G-kit Bonanza Tafelmodel: Specificaties: Materiaal: Afmetingen: Aluminium extrusie profielen Gepatenteerde G-tools kunststof hoekstukken Sandwichpanelen

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Marine Luchtverwarmers. Air Top Serie

Marine Luchtverwarmers. Air Top Serie Marine Luchtverwarmers Air Top Serie www.webasto.nl www.webasto-marine.com Marine Luchtverwarmers Air Top Evo 3900 / 5500 De nieuwe generatie Air Top luchtverwarmers: krachtiger met extra functies. Air

Nadere informatie

Brochure isolatie. oktober 2014. Oktober 2014 Woonstichting VechtHorst

Brochure isolatie. oktober 2014. Oktober 2014 Woonstichting VechtHorst oktober 2014 Inleiding Misschien staat u er niet bij stil, maar het is heel goed mogelijk om in uw bestaande woning uw muren, dak en vloeren te isoleren. Welk comfort deze isolatie met zich meebrengt vertellen

Nadere informatie

vereenvoudigt de 'workflow

vereenvoudigt de 'workflow vereenvoudigt de 'workflow De JOWI mobiele rekken ondersteunen de 'workflow' vanaf het snijden tot de montage. Een tijdelijke én mobiele opslag: Door de lichtlopende, semi elastische wielen kan één persoon

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD Inhoud Dubbele cabines Standaard dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Ford Dubbele cabines

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

Huis & Erf steekt energie in uw woning. Isolatiemaatregelen

Huis & Erf steekt energie in uw woning. Isolatiemaatregelen Huis & Erf steekt energie in uw woning Isolatiemaatregelen Huis & Erf steekt energie in uw woning Huis & Erf steekt energie in uw woning in de vorm van een compleet isolatiepakket voor uw hele woning.

Nadere informatie

Garagedeuren gegevens

Garagedeuren gegevens Garagedeuren gegevens Sectionale Garagedeur 40 mm dik. Cassette uitvoering met houtnerf structuur. Inclusief montage, demontage en afvoeren van de oude deur De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichting

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

DE PRODENTFABRIEK. Overzicht verhuur classic foodtrucks

DE PRODENTFABRIEK. Overzicht verhuur classic foodtrucks Overzicht verhuur classic foodtrucks DE PRODENTFABRIEK De Prodentfabriek Oude Fabriekstraat 20 3812 NR Amersfoort +31 (33) 2037019 www.prodentfabriek.nl reserveren@prodentfabriek.nl Inhoud 1. Classic foodtruck

Nadere informatie

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel De voordelen voor uw mobiliteit. U kunt met uw rolstoel nòg makkelijker

Nadere informatie

nieuw in Nederland MBA fuelsaver de bewezen brandstofbespaarder tot 10% besparing op het brandstofverbruik vele bewezen referenties 27 oktober 2015

nieuw in Nederland MBA fuelsaver de bewezen brandstofbespaarder tot 10% besparing op het brandstofverbruik vele bewezen referenties 27 oktober 2015 nieuw in Nederland MBA fuelsaver de bewezen brandstofbespaarder tot 10% besparing op het brandstofverbruik vele bewezen referenties 27 oktober 2015 Nieuw in Nederland MBA fuelsaver de bewezen brandstofbespaarder

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40 FIAMMA VENT 40 Het nieuwe en elegante design met de verlaagde dakkap maakt het geheel aerodynamisch. Uit snelheidtesten is gebleken dat het geluid en het trillen drastisch zijn verminderd tijdens het rijden.

Nadere informatie

Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur

Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur In een handomdraai het interieur verfraaien? Het is eenvoudig te realiseren met CanDo decoratieve venster banken, ze passen in ieder interieur. Zo creëert

Nadere informatie

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2. Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.800 kg Personen: 16 personen Sanitair: Porta Potti of elektr. toilet Koelfacilteit:

Nadere informatie

NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN

NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN DE UNIT VOOR ELK PROJECT. LEVERBAAR IN DIVERSE INDELINGEN Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur van units zijn we nu in

Nadere informatie

Uw eigen broedhok bouwt u zo

Uw eigen broedhok bouwt u zo 1 Zelf aan de slag Uw eigen broedhok bouwt u zo Dit hebt u nodig: spijkertjes schroeven 3,5 x 30 mm schroeven 3,5 x 10 mm 2 scharnieren 7 x 7 cm 2 eierkist-sluitingen 1 drukschakelaar met maakcontact elektriciteitsdraad

Nadere informatie

INFORMATIE. Ladingzekering met één druk op de knop

INFORMATIE. Ladingzekering met één druk op de knop INFORMATIE Ladingzekering met één druk op de knop 1 Transporter 28 Ladingzekering met één druk op de knop 1 TRANSPORTER Tot op heden was er nog geen praktisch systeem speciaal geschikt voor het vastzetten

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Chalet kavel 26 bospark de Reehorst.

Chalet kavel 26 bospark de Reehorst. Chalet kavel 26 bospark de Reehorst. Chalet 11.90 x 4.10 49m2 58.652,00 Polytuil pannendak 2.620,00 Kozijnen en boeiboord in kleur 990,00 Terrasverlichting 440,00 Combimagnetron 891,00 Schuur in model

Nadere informatie

ACCOMMODATIE EN OPSLAG

ACCOMMODATIE EN OPSLAG INDEX 1 SCHAFTWAGENS SCHAFTWAGEN PL................. 2 SCHAFTWAGEN W................ 3 SCHAFTWAGEN W MET TOILET........ 4 SCHAFTWAGEN W MET KEUKEN/TOILET. 4 TOILETWAGENS TOILETWAGEN W..................

Nadere informatie

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Scharnierende Hordeur Het Horrenprogramma In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40 FIAMMA VENT 40 Het nieuwe en elegante design met de verlaagde dakkap maakt het geheel aerodynamisch. Uit snelheidtesten is gebleken dat het geluid en het trillen drastisch zijn verminderd tijdens het rijden.

Nadere informatie

waiioarin De betrouwbare bootverwarming

waiioarin De betrouwbare bootverwarming waiioarin De betrouwbare bootverwarming WALLAS 1600 Kajuitkachel De Wallas 1600 is een kompakte kajuitverwarming met een laag stroomverbruik en een hoog warmte-rendement. De vlakke en elegante konstruktie

Nadere informatie

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT 50 Compressorkoelkasten 5 4 Geschikt voor de tropen! Uitstekende koelprestaties bij een buitentemperatuur van +43 C 3 1 2 6 SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT De exclusieve

Nadere informatie

G-kit Bonanza Mini. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL2014 4

G-kit Bonanza Mini. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL2014 4 G-kit Bonanza Mini Opbouw instructies - leeg Versie: NL2014 4 G-kit Bonanza: Algemeen: De G-kit behuizing is een robuuste kast voor het opbergen van huishoudelijk materiaal, kleding of gereedschap. De

Nadere informatie

G-kit Bonanza. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL

G-kit Bonanza. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL G-kit Bonanza Opbouw instructies - leeg Versie: NL2014 04 G-kit Bonanza: Algemeen: De G-kit behuizing is een robuuste kast voor het opbergen van huishoudelijk materiaal, kleding of gereedschap. De kast

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten tot 400 liter

Koel- en vrieskasten tot 400 liter Koel- en vrieskasten tot 400 liter Innovatief en uiterst functioneel Kies Gram voor zorgeloos koelen en vriezen Gram Commercial staat in dienst van de professionele keuken en heeft meer dan een generatie

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Prijslijst VIP 600 xl

Prijslijst VIP 600 xl Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Geavanceerde daglichtfiltersystemen Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Climat Screen zorgt altijd voor een fijne sfeer Comfort in een prettig en duurzaam huis. Climat Screen geeft u dat, en nog

Nadere informatie

Verwerking Cable Stud wandsystemen

Verwerking Cable Stud wandsystemen Verwerking Cable Stud wandsystemen Verwerking Gyproc Cable Stud 2 Details en aansluitingen 4 Saint-Gobain Gyproc Nederland Postbus 73 4130 EB Vianen Tel: 0347-325100 Fax: 0347-325125 E-mail: info@gyproc.nl

Nadere informatie

INNOVATIE IN SUNNYHEAT

INNOVATIE IN SUNNYHEAT Made in Germany SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn getest en goed bevonden omwille van

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

42 39 N, 1 05 E. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners. Truma airconditioners OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT.

42 39 N, 1 05 E. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners. Truma airconditioners OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners Aventa comfort Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 42 39 N, 1 05 E OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT. * Verwarmingsbedrijf is bij een buitentemperatuur

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020 www.sterckeman.nl UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

Prijs + optielijst AquaHome Basic. Aquahome Basic versie Bedrag. Catamaran polyester incl woon unit

Prijs + optielijst AquaHome Basic. Aquahome Basic versie Bedrag. Catamaran polyester incl woon unit Prijs + optielijst AquaHome Basic Aquahome Basic versie 10-2-2018 Catamaran polyester incl woon unit Compleet Dak Dek Deuren-schuifpui Ramen Railing werk op drijver Afwerking buitenwanden Voordek meubels

Nadere informatie